#اب_زرشک_خانگی
نیم کیلو زرشک کوهی رو میشورم بعد ۲ ساعت با آب خیس میکنم
بعد از ۲ ساعت میریزم تو مخلوط کن خوب له میشه بعد صاف میکنیم میزاریم تو یخچال
ترش و خوشمزه با عسل شیرین و میل کنید
خیلی خوشمزه وعالیست پر خواص😊😊
با همون آبی که خیس کردین مخلوط میکنین نیم کیلو باید ۲ شیشه خانواده آب زرشک بده
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#آبغوره_خانگی
🍇برای تهیه آبغوره ابتدا غوره ها را پاک کرده ، دم آن ها را می گیریم.
سپس چند بار چنگ زده ، می شوییم و آبکشی می کنیم.
🍇چند ساعتی روی پارچه تمیز پهن می کنیم تا خشک شود.
سپس آنها را درون آبمیوه گیری می ریزیم و آب آنها را می گیریم.
🍇البته می توان غوره ها را درون مخلوط کن ریخته و پس از آن غوره های له شده را که دارای پوست و هسته هستند، درون یک تنظیف و یا صافی ریخته و به طور کامل صاف کرد.
🍇آبغوره را در پارچ شیشه ای ریخته مدتی در جایی دور از گرد و غبار می گذاریم تا کف روی آن بایستد و املاح و دانه ها و پوست هایی که از صافی رد شده اند ته نشین شوند.
🍇آب غوره را در بطری مورد نظر می ریزیم و درب آن را به طور کامل می بندیم تا هوا به داخل آن نفوذ نکند.
🍇در صورتی که بخواهیم آن را برای مدت طولانی نگهداری کنیم ، از ترکیب آب و آرد، خمیری تهیه کنید و دور درب را با خمیر می پوشانیم.
🍇همچنین می توانیم با نوار چسب های بسیار محکم درب بطری را به طور کامل پلمپ کنیم.
🍇می توان برای نگهداری بهتر آبغوره ، آن را در ظرف مناسب جوشاند.
در طول جوشیدن آب غوره با کفگیر کف ها و زایدات را می گیریم.
🍇اگر می خواهید آبغوره شفافی داشته باشید بایستی بعد اینکه آب نصف شد از روی اجاق برداشته بگذارید سرد شود.
املاح آن که ته نشین شد آب صاف را جدا کرده در شیشه بریزید.
🍇نکاتی در مورد نگهداری آبغوره :
آبغوره را هرگز در معرض آفتاب قرار ندهید.
قرار دادن آبغوره در معرض آفتاب اثرات زیانباری به همراه دارد.
قراردادن آبغوره در آفتاب باعث ایجاد تغییرات شیمیایی در ترشی میشود و لازم است در قرار دادن مواد غذایی در آفتاب جداً جلوگیری شود.
در صورت نگهداری آبغوره و آبلیمو در ظروف پلاستیکی و با توجه به اسیدی بودن این مواد، اسید، مواد پلاستیکی را تجزیه میکند و این مواد داخل آب لیمو و آبغوره شده و مصرف آن خطرناک است.
هنگامی که ترشیجات، آبغوره و آبلیمو را در ظروف پلاستیکی ریخته به مرور زمان به صورت رگه رگه میشود و در نهایت باعث فساد آن شده و مصرف آنها برای سلامتی خطرناک است
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
پست #لیمو_ترررشی 😊😋
لیمو خشک شده رو برای دمنوشها استفاده کنید طعمش بی نظیره
لیموهارو با چاقو ورقه ورقه کنید و تخم هاش رو بگیرید ک تلخ نشه و توسینی بچینید
و چهار روز طول میکشه خشک بشه دایم هم پشت و رو کنید ک یکدست خشک بشه برای اینکه کپک نزنه باید کلا ابش خشک بشه پس برای خشک کردنش عجله نکنید 🍋🍋🍋
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🍲 #سوپ_تقویت_کننده_سیستم_ایمنی و سوپی که برای جلوگیری از #کرونا و برای مبتلایان کرونا خوب است
شامل مواد زیر است :
👈زردک- برگ چغندر– پیاز- سبزیجات گیاهی مثل جعفری و شوید – مخصوصا کدو خورشتی یا کدو مسما
👌حتما پس از پخت به آن آبلیمو ، آبغوره زده خوب ترش کنید و حتما از روغن زیتون استفاده کنید .
👌در صورت تمایل به آن گوشت ، جو یا هر چیزی که دوست دارید میتوانید اضافه کنید.
🟨این سوپ پاک کننده صفرا و کبد و ترشحات میباشد و تنگی نفس ناشی از بخار صفرا را از بین میبرد.
🟨حتی کسانیکه مشکل کبد چرب دارند از این سوپ در وعده های غذایی استفاده کنند که مصرف مداوم آن گرید کبد چرب آنها را پایین خواهد آورد
و همچنین کسانی که مشکل ترش کردن معده دارند ترکیبات این سوپ برای مداوای مشکل آنها بسیار کارساز است.
🟨افرادیکه دچار کولیت روده هستند هم از این سوپ میتوانند استفاده کنند
🟨مبتلایان به ناراحتی های کلیه میتوانند به آن کمی سماق اضافه کنند. سماق پاک کننده اوره و کراتین است
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#خاگینه_پاپیونی
#موادلازم :
۲عدد تخم مرغ محلی
3قاشق غذا خوری آرد سرپر وزعفران
کره حیوانی به میزان لازم
#موادشهد
شکر 1 لیوان
آب و زعفرون دم کرده 1 لیوان. یا شیره انگور
#طرزتهیه
تخم مرغ رامیشکنیم داخل ظرف میریزیم باهمزن هم میزنیم تا مرحله ای که کف کنه اردرو که الک کردیم و اضافه میکنیم و هم میزنیم
تا مواد قاطی هم بشه موادمون میریزیم داخل تابه روغن داغ محلی ،مثل کتلت سرخ میکنیم و برمیگردونیم طرف دیگشو سرخ میکنیم مرحله بعدی از تابه درمیاریم داخل شهدی که اماده کردیم میندازیم تا شیرین بشه بعد اگه دوست داشتین با یکم بادام .پسته .دارچین . گل محمدی و گردو تزیین میکنیم و نوش جان . بجای شربت یا شهد میتوانید از شیره انگور استفاده کنین . یه غذای مقوی برای خانوم هایی که تازه زایمان کردن 🙏
#طرزتهیه_شربت:
شکر رو بریزید داخل قابلمه با مقداری اب و گلاب روی شعله ملایم تا حل شود و شربتمون اماده بشه🌸🌸
#توجه
بهتر است داغ سرو شود.
حتما شربت سرد باشد و خاگینه داغ را داخلش بیندازید.
قالب هاییی هستن که این غذا رو به صورت پاپیونی درمیارن میتونین برای خوشگل شدن ازشون استفاده کنین .
این غذا رو با ماست محلی میل میکنن
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#شربت_آبغوره با نمک سبز (درار)
یک نوشیدنی عالی تو هوای گرم ☺️
اول نعناع و نمک دریا رو باهم ریختم داخل خورد کن مولینکس خوب که مثل پوره شد حاضره ،ریختم تو شیشه گذاشتم یخچال بهش نمک سبز یا به زبون شمالی دَرار یا دَلار
البته شمالیا یه ظرف سفالی و سنگ مخصوص دارن با اون میسابن
خب منکه نداشتم با همین مولینکس درست کردم😊
بعد یه لیوان آب خنک و دوقاشق آبغوره و نصف قاشق چایخوری از همین نمک سبز بهش اضافه کردم
شربتمون آماده شد نووش جان 😋
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
☕️کیسه های چای کیسهای بیماری زاست !
☕️ کیسه های چای سیاه دارای ماده «اپی کلروهیدرین » بوده که از آن در صنایع کاغذ پلاستیک و آفت کش ها استفاده می شود !
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🥒 #نوشیدنی_خیارونمک
خیار میوهای سرد است که موجب کاهش صفرا و رطوبت بخشی بدن و کاهش تب و گرما میشود.برای رفع مضرات ناشی از سردی خیار باید آن را با چیزهای گرم مانند نمک مصرف کرد.
👈امام صادق علیهالسلام:
كَانَ رَسُولُ اللَّهِ ص يَأْكُلُ الْقِثَّاءَ بِالْمِلْحِ.
رسول خدا #خیار را با #نمک میخورد.
📚 الكافي (ط - الإسلامية)،ج6،ص373
📚 وسائل الشيعة،ج25،ص209
📚 المحاسن،ج2،ص558
📚 مكارم الأخلاق،ص185
📚 بحار الأنوار (ط - بيروت)،63،ص253
📚 مستدرك الوسائل و مستنبط المسائل،ج16،ص412
✍ #طرزتهیه :
با آبمیوهگیر، آب خیار را گرفته یا خیار را خرد کرده داخل مخلوط کن بریزید سپس آنرا از صافی توری یا پارچه نخی رد کنید تا آب آن گرفته شود.سپس کمی نمک دریا به آن اضافه کنید و به صورت خنک میل کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#رنگینک
#موادلازم :
آرد.گندم ،روغن حیوانی،
رطب یا خرما
مغز گردو
دارچین، پودر قند و پسته برای تزیین
#طرزتهیه :
آرد رو با حرارت متوسط، داخل ماهیتابه کمی تفت بدید بعد بهش روغن اضافه کرده مرتب هم بزنید تا آرد در روغن سرخ بشه.
دقت کنید آرد نسوزه، چون همه خوشمزه بودنش به همینه.
پس از اینکه آرد به رنگ دلخواه رسید از روی حرارت بردارید.
هسته خرماها رو خارج و داخلش رو با مغز گردو پر کنید و در ظرف مناسب کنار هم بچینید سپس مخلوط آرد و روغن رو روی خرماها بریزید.
بعد روی رنگینک رو با دارچین پودر پسته و پودر قند تزیین کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#آش_جو
یه لیوان جو پوست کنده
یک چهارم لیوان برنج نیم دانه
نخود و لوبیا با هم نصف لیوان
یک چهارم لیوان عدس
سبزی اش نیم کیلو
گوشت. ۲۰۰گرم
گوشت داشته باشه خیلی خوشمزه تر میشه ولی اگه کم هم بریزید اشکالی نداره
پیاز داغ فراوان 😋
سیر نعنا داغ
کشک و دوغ به سلیقه و ذائقه خانواده
نوش جان🍵
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#پودر_غوره
من به دو روش گرد غوره درست کردم
1.برای ترشی غوره من مقداری از غوره ها رو اب گرفتم اون تفاله هایی که از اب گیری باقی مونده بود را داخل سینی ریخته و گذاشتم خشک شد بعد اسیاب کردم و شد پودر غوره
2.وقتی غوره ها را برای رب پختم و از صافی رد کردم اون غوره هایی که از صافی رد نشد را داخل سینی ریختم و گذاشتم جلو نور افتاد و بعد خشک شدن اسیابش کردم
👌بعنوان ادویه برای غذا و سالاد استفاده میشه👌
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🍹 #شربت_بید_مشک
#مواداولیه :
شكر قهوه ای يك پيمانه
آب دو پيمانه
شهدبيدمشك نصف پيمانه
#طرزتهيه:
آب را درون قابلمهاي ريخته، روي حرارت ميگذاريم وقتي كه آب به جوش آمد شكر را به آن اضافه كرده و ميگذاريم تا دو دقيقه بجوشد، سپس آن را از روي حرارت بر ميداريم تا سرد شود. بعد آب، شهد بيدمشك را به ميزاني كه دلخواه شماست مخلوط كرده، ميتوانيد در پايان كمي هم گلاب و زعفران به شربت اضافه كنيد تا خوش عطرتر شود
درصورتی که نتونستید شکر قهوه ای تهیه کنید میتونید بجاش از نبات استفاده کنید
چون طبع نبات گرم و به مراتب از قند وشکر سفید مفیدتر و سالمتر است👌
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🔹 #چارهیپرخوری:
🔺مدیریت سفره دقیق ترین چاره است.
خانم خانه نباید حتی یک کف برنج یا غذای مربوطه را بیش از حد نیاز در سفره بگذارد.
🔺کم کم عادت ته دیگ خوری را که سبب قطعی امراض متعدد است یا حذف کند یا ته دیگهای رژیمی که روغنهای پاک مانند زیتون در آن تجمع کرده را جایگزین کند.
🔺برای پر کردن وقت سفره، حتما سالاد یا سوپ در سفره بگذارد و وقت آن را به آخر موکول کند تا به نوعی هم تفریح باشد و هم ترمز حرص و ولع برای خوردن بیشتر باشد.👌
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
ترشی_بادمجان_شکم پر
#موادلازم:
بادمجان قلمی کوچک ۸ عدد
سیر ۶ حبه
سبزی ترشی (معطر)۳۰۰ گرم
فلفل سبز تند دلخواه
سرکه ۱ لیتر
نمک وادویه ترشی به میزان لازم
join🔜 @Afiyat
#طرزتهیه:
سبزی ها را خورد کنید وبعد سیر ها راپوست کنید وفلفل ها را هم از وسط نصف کنید وتخم هاش را بیرون بیارید ،ویا حلقه حلقه کنید وسبزی وسیر راهم حسابی خورد کنید حالا مخلوط سیر و سبزی و فلفل را داخل یه کاسه بریزید و روی آنها یک قاشق غذا خوری نمک و یک قاشق چای خوری ادویه ترشی بریزید وهم بزنید.
سرکه را داخل قابلمه بریزیدتا جوش بیاد و بعد از جوش آمدن یک قاشق نمک به سرکه بزنید و بادمجان هارا توی سرکه نیم پز کنید.
با یک چنگال امتحان کنید ، اگر راحت رفت داخل بادمجون، خیلی آرام از توی سرکه بیرون بیاورید وبگذارید تا سرد شوند.
پس از سرد شدن بادمجون ها را با چاقوی میوه خوری خیلی بادقت از سر به پایین شکاف میدهیم (توجه داشته باشید که چاقو را خیلی داخل بادمجون نکنیدکه باعث پاره شدن از دو طرف میشود ، مواد دیگر داخل بادمجون نمی ماند وبیرون میریزد)
با یک قاشق پر از مخلوط سیر و سبزی وفلفل داخل شکم بادمجون کنید و کمی به اطراف فشار بدهید تا جا باز کنه و بعد هم دوباره دو لبه ی بادمجون را به هم نزدیک کنید و ببندید وبقیه بادمجون ها را هم به همین روش پر کنید .
بادمجون ها را داخل یک ظرف شیشه ای عمودی کنار هم ویا داخل یک ظرف در دار به صورت افقی بچینید وسرکه ای که قبلا بادمجون ها را درون آن جوشاندید و سرد شده روی بادمجون ها بریزید
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
آشپزخانه عافیت ✔️💚 🌾🍎🍏آشپزی
ترشی_بادمجان_شکم پر #موادلازم: بادمجان قلمی کوچک ۸ عدد سیر ۶ حبه سبزی ترشی (معطر)۳۰۰ گرم فلفل سبز
بعد از این مراحل این ترشی تقریبا آماده برای مصرف هست
اما بهتره۱الی ۲ هفته صبر کنید که طعم سیر وسبزی و فلفل داخل بادمجون ها برود
و لذت خوردن این ترشی را چند برابر کند.👌
#روغن_شحم_گاو
🌿شحم گاو
🌿نمک طبیعی
🌿آب سالم
🌿سرکه انگور طبیعی
🌿قابلمه مسی
🐂🐃🐄 #طرزتهیه روغن شحم گاو🐄🐃🐂
👈روغن شحم گاو به روغن چربی اطراف قلوه گاه گاو اطلاق می گردد و بسیار لطیف بوده و زود آب میگردد.
👈بعد از تمیز کردن شحم و خرد کردن ان مواد زائدی که درون آن هست جدا نموده و چند ساعتی در آب 💦و نمک و🍚 کمی سرکه طبیعی بخیسانید سپس آبکش نموده در قابلمه ای ریخته(بهتره مسی باشه) و روی شعله خیلی کم(سوزنی) گذاشته شود.
join🔜 @Afiyat
☝️هر ده دقیقه یکبار روغنی که درمیاد باید در ظرف جداگانه ای بریزید تا زمانی که همه روغن گرفته شود و تفاله ها باقی بماند
👌( یاد آور می شوم که شعله خیلی باید کم باشد تا نسوزد) البته باید دقت شود که اولین ده دقیقه روغنی که درمیاد با روغنهای دیگر مخلوط نشود چون همراه با آب هست و اگر با روغن مخلوط شود هم طعمش عوض می شود هم کپک می زند پس دقت شود که اولین ده دقیقه هر روغنی که درآمد در ظرف دیگری ریخته شود.
✅بعد از آب شدن، روغن را از صافی بگذرانید و در یخچال نگهداری نمایید.
✅روغن شحم زنده اس،😳یعنی چاق روغن شحم بخوره لاغر میشه،لاغر بخوره چاق میشه😄
✅این روغن یکی از بهترین روغن هایی است که برای انسان مفید است.
✅برای آب کردن چربی زیر شکم نیز استفاده از روغن شحم گاو درمصرف خوراکی خود توصیه شده است که بسیار برای تناسب اندام موثر است.
✅روغن های حیوانی بویژه شحم گاو و روغن زرد گاوی حکم بنزین برای سلول های قلب را دارند👏👏
✅این روغن بر خلاف روغن دنبه بی بو بوده وسریع الهضم میباشد ودر رگها رسوب هم نمیکند.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#سکنجبین_انجیری #سکنجبین_سرطانها
#انجیر_و_سرکه
#سرکه_و_انجیر
انجیر شیرازی خشک 3 سیر
سرکه انگور خانگی 1 کیلو
1⃣ پس از اطمینان از سلامت انجیرها، آنها بشکافید.
2⃣ سرکه را داخل یک ظرف استیل مناسب ریخته و روی اجاق روشن بگذارید.
3⃣ انجیرها را به سرکه بیافزاید و شعله اجاق را طوری تنظیم کنید که اصطلاحا" سنجاق سنجاق بجوشد.
4⃣ پس از آنکه ترکیب قوام آمد، اجاق را خاموش نموده و اجازه دهید ترکیب، خنک شود.
♦️ میزان مصرف روزانه دو نوبت و هر نوبت یک قاشق غذاخوری است.
♦️ در یخچال نگهداری شود.
♦️ در زمان سرماخوردگی مصرف نــشود
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
✅ اهمیت بسیار بالای #آشها در سلامت انسان
‼️براندازی آش ها در ایران یک طرح استعماری بوده است یک پزشک غربی در کتاب خود بعداز نام بردن از انواع آشی که مردم درتبریز می پخته و تناول می کردند نام می برد، می گوید تا زمانی که مردم از این آش ها استفاده می کنند بیمار نخواهند شد.
🔷با خوردن آش و سوپ معده هیچ وقت آسیب نمی بیند و بدن همیشه با نشاط و قوی خواهد بود.
🔶کسی که آش می خورد دیگر آب نمی خورد چون آب از طریق آش به بدن تزریق شده است و غذا به سرعت جذب بدن شده و هضم های چهار گانه نیز با سرعت انجام می شود.
🔶مادران باید توجه داشته باشند که خانواده ای که آش جزو غذاهای اصلی آن است بیمار نخواهند داشت.
ما در گذشته به تعداد ایام سال (بیش از 365 نوع) آش داشتیم.
👈 «برگرفته از بیانات استاد گرانقدر حکیم حسین خیراندیش»
😏 تغذیه الان بیمارستانها به شدت مضره هست و بیمار روز به روز بدتر میشه ! مثلا به بیماری که مشکل گوارش داره مرغ و برنج و ماست و روغن مایع میدن همچنین به کسی که دیابت داره و مشکل قلب غذا ها یکسان و مضر است...
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🍺 #سکنجبین_آلبالو با عطر خوش نعناع
❇️این نوشیدنی مُسکن تشنگی است و افزون بر آن در بیماریهای ناشی از غلبه صفرا و حرارت کبد، بیماری های التهابی و خارش دار پوست، بیماری های کلیه و مجاری ادرار، بی اشتهایی کودکان، حالت تهوع و استفراغ بویژه در هوای گرم مفید است.
🌀 #موادلازم:
آلبالو شیرین هسته گرفته یک کیلو
شکر یک کیلو
آب یک لیوان
سرکه طبیعی یک فنجان کوچک
سه تا چهار شاخه نعنا تازه
وانیل یک ق چ
join🔜 @Afiyat
🌀 #طرزتهیه:
🔸شکر را روی آلبالوها بریزید و در یک ظرف شیشه ای به مدت بیست و چهار ساعت در یخچال نگهداری کنید.
🔹مخلوط شکر و آلبالو را به همراه یک لیوان آب و یک فنجان سرکه در یک ظرف که ترجیحا پیرکس باشد بمدت ۴۰ دقیقه بر روی حرارت با درجه متوسط گذاشته و زیر آن شعله پخش کن بگذارید.
🔸شربت را مرتب هم بزنید تا به قوام بیاید.
در این مرحله طعم شربت را بچشید اگر طعم سرکه آن غالب و گزنده است میتوانید مجدد کمی آب به آن افزوده و بیست دقیقه حرارت دهید تا آب تبخیر شود. در ده دقیقه آخر پخت وانیل و شاخه های نعنا را اضافه کنید.
🔹سپس شربت را از روی حرارت برداشته و داخل آب کش بریزید و از فشار دادن آلبالوها خودداری کنید تا رنگ شربت کدر نشود. شربت حاصل را در یخچال نگهداری کنید.
⚠️نکته: بهتر است از مصرف وانیل در کودکانی که بیش فعالی دارند پرهیز شود.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#برگه_زردآلو
🍊طریقه خشک کردن برگه زرد الو
در یک سبد که کاملا هوا از زیر آن خارج شود دستمال سفید تمیزی بیندازید و زردآلوها را روی دستمال بچینید سپس دستمال دیگری روی آنها بگذارید .
🍑قرار دادن در هوای آزاد
حالا زردآلوهای خوشمزه و خوشرنگ داخل سبد را یکی دو روز جلوی آفتاب قرار دهید.
نکته مهم: یادتان باشد هر چند ساعت یکبار زردآلوها را پشت و رو کنید تا آب آنها کاملا خشک شود .
🍑سایه خشک
بعد از حدود دو تا سه روز می توانید آن را سایه خشک نمایید. یعنی دیگر لازم نیست که در جلوی آفتاب باشد.
در این زمینه طرز تهیه میوه خشک فوری که بسیار خوشمزه و آسان است را نیز بدانید
join🔜 @Afiyat
🍑 طرز تهیه برگه زردآلو با فر گازدو نیم کردن زردآلوها
ابتدا همانطور که در بالا گفته شد زردآلوها را از وسط دو نیم کرده، هسته را در آورید و روی سینی فر بگذارید .
🍑داغ شدن فر
فر را داغ کنید و سینی محتوی برگه ها را در فر داغ قرار دهید .حرارت فر را به روی حداقل تنظیم کنید .
🍑سر زدن به فر
لای در فر را باز بگذارید و مرتب به آنها سر بزنید و چنانچه لازم است آنها را زیر و روی جا به جا کنید تا نسوزند . وقتی که خشک شدند سینی را از فر خارج کنید .
نگهداری برگه های زردآلو پس از اینکه کاملا آب خود را از دست داد و خشک شد کافیست درون ظرف گذاشته و در هر جای خشک و خنک نگهداری کنید و از طعم شگفت انگیز و تازگی آن لذت ببرید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#شربتو
(گداختو) آب روغنو یا کاچی
♡
این یک غذای کرمانی که خیلی مقوی و سالم که برای خانم ها در دوران قاعدگی و بعد از زایمان مناسب است.
#موادلازم
آرد برنج(بهتره آرد برنج ایرانی باشه) 2 قاشق غ خ سر پر
چهارزیره 2 قاشق غ خ سر پر
گل گاوزبان 1 لیوان
نبات (یا شکر) به میزان لازم
روغن حیوانی(گوسفند) 1 ق غ خ
زردچوبه 1 ق چ خ سر پر
#طرزتهیه
ابتدا گل گاوزبان را به همراه نبات و یک و نصفی کاسه آب میجوشانیم.
(من قیطران . بابونه . گل پشمینه .کلک خرگوش . دوباره چند تا دونه بادیون و میتخم هم به جوشانده اضافه میکنم برای خاصیت بیشتر)
بعد از نیم ساعت که جوشانده حاضر شد آن را صاف می کنیم.
حالا آرد برنج را داخل قابلمه ریخته و کمی تفت میدهیم بعد روغن حیوانی را اضافه میکنیم کمی هم میزنیم و زردچوبه و چهارزیره را به مواد اضافه می کنیم دوباره کمی تفت و جوشانده را کم کم اضافه می کنیم.هم میزنیم که آرد ها گوله نشوند.بعد از از چند قل خوردن ، غذای ما حاضر میشود.
(این غذا حالت آبکی دارد و سبز رنگ هست)
join🔜 @Afiyat
☆ طرز تهیهء چهارزیره
سیاه دانه 200 گرم
بادیون (رازیانه) 100 گرم
زیره سبز یا سیاه 100 گرم
میتخم(تخم شوید) 100 گرم
کنجد 50 گرم
گردو . بادام . فندق . پسته . بادام هندی . مغز هلو و زردآلو از هر کدام 50 گرم
سیاه دانه . بادیون . زیره ( بهتره سبزباشه). میتخم . کنجد ، هر کدام را جداگانه شسته و میگذاریم تا خشک شوند.
بعد دوباره جدا هرکدام رو کمی تفت میدهیم و میگذاریم سرد شوند.
بعد مغز ها رو هم مخلوط کرده و با هم خوب آسیاب میکنیم.
اگر مغز هستهء زردآلو و هلو نداشتید اشکال ندارد.
این مقدار مواد تقریبا 800_900 گرم به ما چهارزیره میدهد.
چهارزیرهء ما آماده است😊
البته من با روغن حیوانی گاومیش درست میکنم فوق العاده خوش عطر میشه👌👌
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🍃🌺 #غذاهای_فوق_العاده_مضر 🌺🍃
🔹قند و شکر چغندر
🔹لبنیات پاستوریزه
🔹مرغ صنعتی
🔹شیرینی قنادیها
🔹آدامس
🔹شکلات و کاکائو
🔹بیسکوئیتها و آب نبات ها
🔹نان فانتزی "باگت"
🔹تخم مرغ ماشینی
🔹سرکه کارخانه ای "شیمیائی"=عصاره کاملا شیمیائی
🔹آبغوره کارخانه ای "شیمیائی" = عصاره کاملا شیمیائی
🔹آب لیمو کارخانه ای "شیمیائی" =عصاره کاملا شیمیائی
🔹رب گوجه کارخانه ای "شیمیائی" =عصاره کاملا شیمیائی
🔹رب انار کارخانه ای = عصاره کاملا شیمیائی
🔹بستنی کارخانه ای = لبنیات و شیر غیر مرغوب و ثعلب شیمیائی خطرناک.
🔹کشک کارخانه ای
🔹آب میوه کارخانه ای "شیمیائی" = آب انگور یک عصاره کاملا شیمیائی است.
🔹کنسرو
🔹کمپوت کارخانه ای
🔹نان سفید "لواش - بربری - تافتون .."
🔹چای پررنگ
🔹برنج وارداتی و سفید "برنج درجه سه دنیا"
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat