آشپزخانه عافیت ✔️💚 🌾🍎🍏آشپزی
#اب_زرشک_خانگی نیم کیلو زرشک کوهی رو میشورم بعد ۲ ساعت با آب خیس میکنم بعد از ۲ ساعت میریزم تو م
#خواص_زرشڪ👇
تصفیه ڪننده خون
پایےن آورنده قند خون
شستشو دهنده ڪبد و مناسب براے ڪبد چرب
تنظےم ڪننده فشار خون
روشن ڪننده پوست صورت و از بین برنده چربے دور شڪم و .....
(البته زرشک مناسب براے آب زرشک در واقع زرشک سیاه هست ڪه رنگش تیره تر از زرشک معمولیه و هسته داره .. اما اگر زرشک سیاه پیدا نکردید از زرشک تازه قرمز استفاده ڪنید)
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#آلوبخارا
🍋 الآن فصل آلو مخصوص خورشته، این آلوها شیرین و ریز هستن وگرد نیستن ونوک تیزی دارن.
۵کیلو آلو
اول آب رو بذارید داخل قابلمه ای تا جوش بیاد.
وقتی جوش اومد یک پیمانه سرکه ی قرمز
ونیم پیمانه شکر اضافه کنید
وآلو ها رو بریزید داخل قابلمه تا پنج دقیقه بجوشه.
زمانی که آلوها تغییر رنگ دادن و پوستشون ترک برداشت کافیه.
آبکشی کنید و بذارید کمی خنک بشه.
پوست های آلو رو دونه دونه جدا کنید و داخل سبدی بچینید (روی هم نذارید)
وکمی نمک بریزید روش وبذارید زیر آفتاب به مدت سه الی چهار روز طول میکشه تا خشک بشه.
تو این مدت آلو ها رو زیر و رو کنید تا کاملاً خشک بشن.
#نکته
البته شهرهای دیگه که الآن تو این فصل هستیم شاید زمان خشک شدن آلوها طولانی تر بشه.
#نکته 2
اضافه کردن سرکه و شکر برای براق شدن آلو ها هست.
کاملاً سالم و بهداشتی و تمیز 👌😋
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍طرز تهیه
#پودر_سیر_خانگی
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🌺 پست خوشمزه ی امروز🌺
💥 #دلمه_برگ_مو
یکی از دلمه های خوشمزه وپر خاصیت است که مردم کرمان علاقه زیادی به طبخ آن دارند.
💥دلمه برگ مو”، یکی از لذیذترین غذاهای فصل بهار است که اگرچه به ظاهر ساده و مختصر به نظر می رسد، ولی مرحله آماده سازی سخت و وقت گیری دارد
💥 #موادلازم
برگ مو:به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده:300 گرم
برنج:یک پیمانه
سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع ؛ ترخون ریحان ) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
پیاز متوسط:دو عدد
لپه:یک پیمانه
نمک:به مقدار کم
💥مواد لازم برای #چاشنی دلمه
آب:یک پیمانه
سرکه:نصف پیمانه
شکر:یک قاشق غذا خوری
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
💥 #طرز_تهیه دلمه ی برگ مو🔥
لپه و برنج را جداگانه خیس کنید .و بعد نیم پز کنید.
تابه ای را روی حرا رت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را به همراه کمی زرد چوبه به روغن اضافه کنید و تفت دهید.
وقتی رنگ پیاز طلایی شد ، گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
برنج و لپه نیم پز شده را به گوشت درحال تفت خوردن اضافه کنید و هم بزنید.در آخر سبزی را اضافه کنید و تفت دهید. بعد از کمی پاشیدن نمک روی مواد ، آنها را از روی حرارت بردارید.
و مواد را داخل برگها به صورت بقچه ای بپیچید.اگر برگهایی که استفاده میکنید تازه هستند باید دو سه دقیقه ای در آب جوش بجوشند تا نرم شوند و نشکنند.
سپس دلمه ها را به صورت فشرده و از پشت داخل قابلمه بچینید و چاشنی را روی آن بریزید.
در قابلمه را ببندید تا دلمه ها با حرارت کم و با بخار چاشنی بپزند.
💥 #طعم_چاشنی_دلمه😋:
برای چاشنی دلمه از سرکه یا آبلیمو ، آب ، نمک و شکر استفاده کنید و به اندازه دلخواه از آنها استفاده کنید.
دقت کنید سرکه را هنگام دم گذاشتن دلمه ها اضافه نکنید .
💥 فوت وفن پیچیدن دلمه ها
برای پیچیدن دلمه ها روشهای مختلفی وجود داره که مرسوم ترینشون بقچه ای هست و رولی.
اگر برگهایی که استفاده میکنین تازه هست باید دو سه دقیقه ای در آب جوش بجوشه تا نرم بشه و موقع پیچیدن نشکنه.
برگها رو که آماده کردین، پهن کنین و مواد رو داخلش بریزین و بپیچیدش.
دلمه ی برگ مو رامیتوانید برای وعده ی شام یاناهار
نوش جان😋
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
آشپزخانه عافیت ✔️💚 🌾🍎🍏آشپزی
🌺 پست خوشمزه ی امروز🌺 💥 #دلمه_برگ_مو یکی از دلمه های خوشمزه وپر خاصیت است که مردم کرمان علاقه زیا
یه نکته درمورد دلمه ☺️👆
میتونید گوشت چرخ کرده رو حذف کنید
و بجاش از بلغور گندم استفاده کنید
خوشمزه میشه 👌
#سیرترشی
برای درست کردن سیر ترشی خانگی و سالم ابتدا پوستهای روی سیر ها را جدا میکنیم
به طوری که حبه های آن از هم جدا نشود
قسمت چوبی بالای سیر هم به دلخواه اگر بخواهید از سرش ببرید و اگر نه که زیاد تاثیری در طمع و مزه ندارد.
👈🏻از سیر های که بخشی از آن کپک زده و خراب است استفاده نکنید
سیرها را در داخل شیشه ها چیده و سعی کنید فضای خالی در ظرفتان باقی نماند.
کمی نمک روی سیرها ریخته و سپس سرکه (سرکه طبیعی انگور)را به آن اضافه میکنیم تا جایی که سرکه روی سیر ها را بگیرد سرکه می ریزیم.
در چند روز اول بهتر است در آنرا در چند روز اول نیمه باز بگذارید تا سیر و سرکه از جوش و خروش بیفتد
و بعد به آن دوباره سرکه اضافه کرده و درب آنرا محکم ببندید.
👌زود ترین زمانی که میتوانید سیر ترشی خود را مصرف کنید حداقل 6 ماه است
زودتر از آن این ترشی قابل خوردن نیست.
زمان رسیدن واقعی آن 7 سال است که میتوان بعد از 3 یا 4 سال هم آنرا میل کرد.
سیر ترشی بعد از گذشت سالها پوستش به راحتی کنده میشود نرم میشود و مزه شیرینی دارد.
👈🏻 ترشی خود را در محل تاریک و خنک نگهداری کنید.
👈🏻سبز شدن سیرها در داخل سرکه اشکال ندارد و به مرور زمان درست میشود.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
.
#دیپ_کدو_سبز 😊
#موادلازم
كدو سبز ٤ عدد
پياز داغ ٢ تا متوسط
گردو نصف لیوان
كشك نصف لیوان
نعناع داغ ٢ ق غ
سير داغ ١ق غ
زعفران
روغن زیتون یا دنبه برای سرخ کردن کدوها
#طرزتهیه:
اول از همه كدوهارو سرخ كنيد ،پياز را هم خرد و سرخ كنيد و همين طور نعناع داغ و سير داغ هم بگيرين بزارين كنار،حالا يه قابلمه تميز بردارين ابتدا كدوهاي سرخ شده بعد پيازها و نعنا و سير داغ را اضافه كنيد و بعد كشك كه با مقداري آب رقيق كردين را اضافه(ميتونيد كشك را با آب زعفران رقيق كنيد) و يه نصفه قرص گوشت و فلفل و يك ليوان آب همه مواد را مخلوط كنيد و بزاريد ريز ريز بجوشه
و بعد از پخت كامل كدوهارو با چنگال ريش ريش كنيد و بهش گردوي پودر شده اضافه كرده و بزاريد باز بپزه وسرخ بشه😋
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
9.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#روغن_شحم_گاو
🎥کلیپ
🥘🐄🍲🐃🍝🐂
#موادلازم
پیه قلوه گاه گاو : ۱ کیلو گرم
شیرگاو: ۶۰۰گرم
نمک: به مقدار لازم
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat