آشپزخانه عافیت ✔️💚 🌾🍎🍏آشپزی
سلام ما از سیستان هستیم این کلوچه خرمایی شهرما بفرمایید کلوچه خرمایی داغ🙈 ــــــــــــــــــــــــ
🥞 #کلوچه_خرمایی_سیستانی
#مواد_لازم
یک لیوان شیر گرم
نصف لیوان روغن
یک قاشق غذاخوری خمیر مایه
نصف قاشق سیاه دونه
نصف قاشق بادیان
یک قاشق مربا خوری شکر
یک قاشق مربا خوری نمک
آرد به میزان لازم
#طرز_تهیه
تمام مواد رو باهم مخلوط کنید خوب ورز بدید تقریبا از خمیر نون سفت تر باشه بذارید یکساعت استراحت کنه تا پف کنه در طی این مدت خرما رو هستشو دربیارید و با دو قاشق روغن سرخ کنید وخوب له کنید با قاشق پنج دقیقه کافیه
ازخمیر با وردنه پهن کنید گرد قالب بزنید و وسط خمیر از خرما بریزید و سه گوش ببندید و روی کلوچه رو با شونه کوچک شونه بزنید و با سوزن بزرگ یا یه چیزی شبیه اون چندتا سوراخ ایجاد کنید
چون پف زیادی نکنه شونه هم برای زیبایی کلوچه هست
وبعد داخل فر بذارید تا پخته بشه
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
✨°┄❁┄°✨°┄❁°°❁┄°✨°
💟 #دمنوش_اعجاب_انگیز_ریز
✴️•⇦ معرفی دمنوش فوق العاده برای ریه با اثرات اعجاب انگیز
✨↫ مجرب در عفونت ریه، آسم، سرماخوردگی ها و آنفولانزا، سرفه و...
🔸↫ #نکته_مهم : علت بوجود آمدن بیماری یا اِسم آن هیچ اهمیتی ندارد. #کرونا باشد یا چیز دیگر، به هر حال مشکل ریه ، عفونت و ... را از بین می برد. ان شا الله🤲🏻
✨↫ در طی درمان نباید آنتی بیوتیک و داروی شیمیایی مصرف شود.
🍃 #ترکیبات:
زوفا + پنیرک + بنفشه + اسطوخدوس + بادرنجبویه + پرسیاوشان + پونه + مرزنجوش + عناب + سپستان + گزنه + گلسرخ + ختمی + آویشن
🍵 #طرزتهیه:
•↫ همه را با نسبت برابر باهم دم کرده و میل کنید.
بسته به شدت بیماری روزی یک الی ۳ مرتبه
جهت پیش گیری نیز مفید است.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
#نان_ساده
#موادلازم
آرد سفید یا سبوس دار 2 لیوان
روغن سالم 6 قاشق غذاخوری
آب تقریبا 1 لیوان
آب کم کم اضافه کنید به خاطر رطوبت آردها
#طرزتهیه
🔹آرد ونمک الک کنید،روغن ریخته آب کم کم بریزید وبا دست خوب ورز دهید تا خمیرتون به دست نچسبد،تاکید میکنم آب کم کم بریزید
🔹روی سطح میز آرد بپاشید وبه مدت ۵ دقیقه خوب وزر بدید با کف دست خمیر به سمت جلو ببرید وبا انشگشتان به سمت عقب
بعد گرد کنید داخل کاسه بزارید یک کیسه روش بزارید ویک دستمال روش بندازید به مدت یک ربع،بعد خمیر لول کنید به ۸ قسمت تقسیم کنید.
چانه بگیرید وبا کف دست گرد کنید،با وردنه نازک باز کنید،تابه بر گردونید
براتون حکم ساج داره،روشن کنید تا گرم بشه بعد خمیر نازک بندازید.
🔹روش،خمیرتون پف میکنه بعد برگردونید سمت دیگه نان هم بپزد.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
⭕️تمام خوراکی ها و نوشیدنی های که در طب اسلامی آمده را در جدول بالا می توانید ببینید👆👌
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🍵 کال جوش
ارسالی خانم زهرا
بهبه،نوش جان
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🍲 #آش_بادمجان
👨👩👧👦برای تعداد:6نفر
#موادلازم
نعنا خشک به میزان لازم
کشک 1پیمانه
آرد 2ق غ خ
آب گوشت یا آب قلم 4پیمانه
پیاز متوسط 2عدد
عدس2 پیمانه
روغن نصف پیمانه
سیر1 بوته
بادمجان 4عدد
🔥❄️طبع غذا:معتدل
💪خواص غذا:تعدیل مزاج
🍛 #طرزتهیه
👌ابتدا بادمجان رو پوست بگیرید و بعد مکعبی ریز خرد کنید و بشورید و اجازه بدید داخل آبکش آبش بره کمی هم نمک بهش بزنید .سیر رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید تا رنده بزنید.بادمجان رو داخل قابلمه بریزید و ابتدا کمی بدون روغن تفت بدید و بعد کمی روغن بهش اضافه کنید و وقتی کمی سرخ شد سیر رو اضافه کنید(حدود نصف روغن ذکر شده در مواد رو اضافه کنید.)
🍆وقتی بادمجان و سیر کامل سرخ شدن آب گوشت یا قلم رو به مواد اضافه کنید و حرارت رو زیاد کنید تا مواد بجوشه و بعد حرارت رو ملایم کنید.
🍅عدس رو بشورید و آبکش بقیه روغن رو داخل تابه بریزید.پیاز رو درشت خرد کنید و داخل روغن خوب سرخ کنید و بعد نمک دریاچه و فلفل و زردچوبه و آرد رو کم کم بهش اضافه کنید و خوب سرخ کنید تا همه مواد طلایی بشن و عطر ادویه بلند بشه بعد با گوشتکوب برقی کامل میکسش کنید و به مواد اضافه کنید.
🍌اجازه بدید آش کامل بجوشه و جا بیفته و در انتها که خوب غلیظ شد 1پیمانه کشک جوشیده شده رو بهش اضافه کنید و موقع سرو بهش نعنا داغ و پیاز داغ و سیر داغ اضافه کنید
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
ارسالبالینک⛔️
#شیر_برنج
#موادلازم
برای۲نفر:
برنج عنبربو(این برنج کشت جنوب کشوره و طبع گرم داره): ۱ پیمانه
شیر محلی:۴ پیمانه
شکر قهوه ای:۲ پیمانه
زیره: یک قاشق غذاخوری
نمک دریا یا نمک سنگ: یک پنس(اندازه بین انگشت شست واشاره)
#طرزتهیه
ابتدا برنج رو با یه مقدار خیییلی کم نمک بپزید(آبکش نکنید)، وقتی برنج خوب نرم شد، شیر و شکر رو اضافه کنید، اونقدر هم بزنید تا خوب جا بیفته...در آخر زیره رو هم اضافه کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#کوکوی_خرفه
#موادلازم
برای4 نفر
سبزی خرفه ساتوری 400گرم
سبزی پیازچه ساتوری 100گرم
تخم مرغ رسمی 3عدد
گردو آسیاب شده 200گرم
روغن شحم و روغن زیتون یاکنجد به میزان لازم و مساوی
نمک دریا.دارچین.فلفل سیاه.زنجفیل به میزان لازم
#طرزتهیه
تخم مرغها را در ظرف شکسته و نمک و فلفل و دارچین و زنجفیل را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مایه یک دست شود
سپس سبزی ها و گردو را اضافه میکنیم
برای سرخ کردن کوکو همزمان شحم و روغن کنجد یا زیتون رو داخل تابه میریزیم
روعن باید نیمه داغ باشد تا نسوزد
سپس مایه را به قطر 1 سانتیمتر درون تابه میریزیم و سرخ میکنیم
برای بهتر مغزپخت شدن کو کو میتوان از اواسط پخت درب ماهیتابه را گذاشت
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🍲 #خوراک_کدو_حلوایی
#موادلازم:
کدو حلوایی : یک عدد
آب : نصف استکان
به : یک عدد (درشت)
پیاز : یک عدد (متوسط)
آلو بخارا : ده عدد
گوشت چرخ کرده قلقلی شده (به مقدار دلخواه)
روغن شحم یا زیتون یا ارده کنجد (به مقدار لازم)
🔥❄️طبع غذا: معتدل رو به گرمی
💪خواص غذا: افزایش عقل ، قوه باء ،
#طرزتهیه:
ابتدا قسمت بالای کدو را برش میزنیم وکنار میگذاریم نیمه پایینی کدوراخالی میکنیم وان را میشوییم و بدون جداکردن پوست کدو رادریک قابلمه هم اندازه میگذاریم با نصف استکان آب در ان را میبندیم روی شعله کم به دل بپزد
سپس یک عددبه درشت را خرد میکنیم بایک پیاز متوسط کمی تفت میدهیم به همراه یک مشت الو بخارا وکمی کوفته قلقلی مدت بیست دقیقه با یک استکان اب میگذاریم بپزد تا به روغن بیاید
دراین مرحله مواد پخته شده را داخل کدونیم پزشده میریزیم ودوباره در قابلمه را میگذاریم تا نیم ساعت دیگر همه با هم پخته شوند
مرحله اخربه آرامی کدورا به یک ظرف مناسب منتقل کنید وآن را به عنوان دسر یا غذا نوش جان کنید
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🍲🍆🍲🍆🍲🍆🍲🍆🍲🍆🍲🍆🍲
#آش_بادمجان
✍مواد اولیه : برای 6 نفر
نعنا (خشک) به میزان لازم
کشک 1پیمانه
آرد 2قاشق غذاخوری
آب گوشت (یا اب قلم) 4پیمانه
پیاز (متوسط) 2عدد
عدس 2پیمانه
روغن نصف پیمانه
سیر1بوته
بادمجان (قلمی متوسط) 4عدد
❤️آش بادمجان بروجرد یا همون آش بادمجان و عدس یه آش بسیار معروف و خوشمزه هست که توی بروجرد،سبزوار،کرمانشاه و خیلی جاهای دیگه کشور البته به روش های مختلف پخته میشه!!من دو روش برای پخت این آش رو مینویسم که شما از هر کدوم خوشتون اومد استفاده کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
آشپزخانه عافیت ✔️💚 🌾🍎🍏آشپزی
🍲🍆🍲🍆🍲🍆🍲🍆🍲🍆🍲🍆🍲 #آش_بادمجان ✍مواد اولیه : برای 6 نفر نعنا (خشک) به میزان لازم کشک 1پیمانه آرد 2قاشق غ
#طرزتهیه
👌ابتدا بادمجان رو پوست بگیرید و بعد مکعبی ریز خرد کنید و بشورید و اجازه بدید داخل آبکش آبش بره کمی هم نمک بهش بزنید .سیر رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید تا رنده بزنید.بادمجان رو داخل قابلمه بریزید و ابتدا کمی بدون روغن تفت بدید و بعد کمی روغن بهش اضافه کنید و وقتی کمی سرخ شد سیر رو اضافه کنید(حدود نصف روغن ذکر شده در مواد رو اضافه کنید.)
🍆وقتی بادمجان و سیر کامل سرخ شدن آب گوشت یا قلم رو به مواد اضافه کنید و حرارت رو زیاد کنید تا مواد بجوشه و بعد حرارت رو ملایم کنید.
🍅عدس رو بشورید و آبکش بقیه روغن رو داخل تابه بریزید.پیاز رو درشت خرد کنید و داخل روغن خوب سرخ کنید و بعد نمک و فلفل و زردچوبه و آرد رو کم کم بهش اضافه کنید و خوب سرخ کنید تا همه مواد طلایی بشن و عطر ادویه بلند بشه بعد با گوشتکوب برقی کامل میکسش کنید و به مواد اضافه کنید.
🍌اجازه بدید آش کامل بجوشه و جا بیفته و در انتها که خوب غلیظ شد 1پیمانه کشک جوشیده شده رو بهش اضافه کنید و موقع سرو بهش نعنا داغ و پیاز داغ و سیر داغ اضافه کنید
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
👶غذای نوزادان و کودکان از 7 ماهگی تا 2 سالگی
1- بهترین غذا برای نوزادان ، شیر مادر است. خداوند سبحان حداقل و حداکثری برای آن قائل شده .
2- حداقل شیر دهی مادران به نوزادان 21 ماه می باشد . ( سوره احقاف آیه 15 ) .
3- حداکثر شیردهی مادران به نوزادان 24 ماه می باشد . ( سوره بقره آیه 233 ) .
4- بهتر است که نوزاد را از 7 ماهگی به مرور به آب میوه جات طبیعی عادت بدهند و بهترین آن آب سیب است .
5- در مرحله بعد پیشنهاد می شود که حریره بادام مخصوص را به نوزاد بدهید .
6- می توانید فرزند خود را با عسل تغذیه کنید .
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat