#گندم_باقالی
(آش دندونی )
#طرزتهیه:
برا درست کردنش سه لیوان گندم رو بزارید شب تا صبح تو آب تا خوب خیس بخوره،
گندم ،لوبیا چیتی یه پیاز کوچیک خام خورد شده و کمی زردچوبه و نمک و اب ویابهتر اب قلم بزارید تاسه چهار ساعت با شعله کم حسابی گندم بپزه و نرم بشه،
یه ساعت اخر یه پیازو سرخ کنین و بهش اضافه کنین و نمک و فلفل و انداره کنین و سرو کنین
*فرق این خوشمزه جان آش دندونی اینه که توش #نخود نداره.
*حتمن توش آب گوشت ابگوشتی گوسفندی که استخوان داره بریزید.
*از گندم پوست کنده یا پرک استفاده نکنین، گندم تازه و ارگانیک استفاده کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#خاگینه_گردویی
#موادلازم :
🔹گردوی آسیاب شده 3 ق سوپخوری سر پر
🔹تخم مرغ محلی 1 عدد
🔹آرد گندم کامل سبوس دار 1 ق سوپخوری سر پر
🔹شیر گاو محلی2 ق سوپخوری
🔹دارچین یا زنجبیل به مقدار دلخواه
برای شیره:🔻
🔸عسل یک پیمانه
🔸آب سه چهارم پیمانه
🔸گلاب یک چهارم پیمانه
🔸زعفران دم کرده چهار قاشق سوپ خوری
#طرزتهیه:
تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ محلی را با همزن دستی بزنید،شیر گاو را اضافه و خوب هم بزنید،حالا مواد خشک را هم اضافه و مخلوط کنید.
قالب را چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید و سپس داخل فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 15-18 دقیقه قرار دهید.
بعد از پخت و سرد شدن خاگینه ها را داخل شربت داغ قرار دهید.
🔸 #طرزتهیه_شربت:
آب و عسل را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید بجوشد،سپس گلاب را به آن اضافه کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#کیک_سیب_دارچین
💫امام صادق (ع) می فرمایند:
سیب از هر چیزی سریع تر به قلب فایده می بخشد.(طب الائمه،ص ۱۳۵)
✅ #موادلازم:
▫️تخم مرغ محلی 4 عدد
▫️روغن زرد نصف لیوان
▫️شیر محلی یک فنجان
▫️عسل یک لیوان
▫️آرد گندم سبوس دار 2 لیوان
▫️سیب متوسط 3 عدد
▫️دارچین یک قاشق غذا خوری سرخالی
▫️پسته یا گردوی خرد شده یک فنجان
▫️شیره انگور یک لیوان
✅ #طرزتهیه:
سیب ها را پوست گرفته و برش بزنید و در ظرفی که با روغن زرد، چرب کرده اید، به صورت منظم بچینید، روی آن ها را پسته یا گردوی خرد شده و دارچین بپاشید و در پایان شیره انگور را اضافه نمایید.
◀️ در ظرفی مواد کیک را مخلوط کرده و خوب هم بزنید. ( میزان آرد به گونه ای باشد که مواد کیک به قوام بیاید و نباید خیلی روان شود )
◀️ مایع کیک را با دقت روی سیب ها بریزید و در فر با دمای 180 درجه نزدیک به 30 دقیقه قرار دهید.
◀️ وقتی از فر خارج کردید، بگذارید سرد شود، سپس در ظرف دیگری به شکل وارونه برگردانید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🍞شیرینی #پيسه_کنده
👈 🍰پيسه کنده يه نوع شیرینی مازندرانیه که از قدیم واسه شب یلدا تو اکثر خونه ها پیدا می شد
خیلی هم خوشمزه و آسونه و جالب تر این که طبیعی و سالمه😋
✅ #موادلازم
1⃣ آرد برنج سبوس دار 👈 2 پیمانه
2⃣ گردوی آسیاب شده 6 قاشق غذا خوری
3⃣ عسل طبیعی 👈 دو سوم لیوان
4⃣ کنجد 👈 4 قاشق غذا خوری
5⃣ گلاب 👈 یک چهارم لیوان
6⃣ آب سالم 👈 1 لیوان
✅ #طرزتهیه
1⃣ ابتدا آرد برنج را روی شعله ملایم داخل ظرف مسی هم می زنیم تا کمی حالت بوداده به خودش بگیرد.
2⃣ سپس گردو و کنجد را اضافه می کنیم و به اندازه ای که گرم شده باشد، هم می زنیم.
3⃣ بعد از حدود 5 دقیقه، عسل را با آب جوش مخلوط می کنیم و به مواد در حال گرم شدن اضافه می کنیم.
4⃣ در آخر هم گلاب را اضافه کرده و هم می زنیم و ظرف را از روی حرارت برداشته، کمی صبر می کنیم تا مواد خنک شود.
5⃣ در ادامه، به اندازه دلخواه، قالب می زنیم که در روستاها مرسوم است اندازه یک گردو یا نارنگی گرد می کنند.
📢 دقت کنید که جای آسیاب کردن گردوها می توان گردوها را خرد کرد و حتی به جای عسل با شیره خرمالو وحشی این شیرینی را درست کرد
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
#شربت_دارچین 🍷
✅ #خواص
1⃣ بازکردن عادت ماهیانه
2⃣ از بین بردن نفخ شدید
3⃣ مقوی معده های سرد
✅ #موادلازم
1⃣ دارچین سیاه 👈 ۱۰۰گرم
2⃣ تخم کرفس 👈 ۱۲۰گرم
3⃣ افسنطین 👈 ۲۰۰ گرم
✅ #طرزتهیه
👈 مجموع را در ۲ لیتر آب سالم بجوشانند تا دو ثلث آن برود و یک ثلث بماند. سپس صاف کرده و با یک کیلو شکر سرخ مخلوط وقوام آورند.
👈 مقدار خوراک از این شربت هر بار ۵۰-۳۵ گرم است.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#حلوای_آرد_گندم_زعفرانی
✅ #موادلازم
1⃣ آرد گندم سوس دار 👈 1 لیوان
2⃣ شکر سرخ 👈 1 لیوان
3⃣ روغن ارده کنجد و کره محلی 👈 75تا 100 گرم
4⃣ زعفران دم کرده 👈 به میزان لازم
5⃣ گلاب 👈 1/4 لیوان
6⃣ آب سالم 👈 1 لیوان
✅ #طرزتهیه
1⃣ ابتدا داخل یک ظرف مسی که قبلا آن را داغ کردیم کره محلی را قرار داده و با شعله ملایم اجازه می دهیم که کره کم کم آب شود، مراقب باشید دوغ کره نسوزد.
2⃣ در این حین، شکر سرخ را درظرف دیگر با یک لیوان آب حل کرده و آن گاه ظرف را روی حرارت قرار داده تا به جوش آید، زعفران و گلاب را اضافه می کنیم و سپس اجازه می دهیم تا خنک شود.
3⃣ بعد از اینکه کره محلی (برای طعم حلوا) آب شد، آرد الک شده را اضافه می کنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. حال روغن را اضافه می کنیم تا آرد بهتر سرخ شود.
4⃣ سپس مایع گلاب و زعفران خنک شده را به موادمان اضافه می کنیم و آنقدر هم می زنیم که حلوا به ظرف نچسبد.
📢 #نکات_لازم
1⃣ آرد درحین سرخ شدن، ابتدا روغن جذب می کند و پس از سرخ شدن، روغن پس می دهد.
2⃣ برای اینکه گلوله های آرد از بین برود باید, درحین هم زدن آرد، قبل و بعد از اضافه کردن محلول شکر، آن را به دیواره های ظرف فشار دهیم، تا هیچ گلوله آردی دیگر در آن مشاهده نگردد.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
#رب_سیب خانگی
👈 #طرزتهیه
✅آب سیب رسیده شیرین را بگیرید و در ظرفی بریزید و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری(مثلا روی کتری در حال جوش) قرار دهید، آنقدر بماند تا غلیظ شود و به قوام رب برسد.
🔻طبع:گرم
🔸 #خـــــواص:
✳️تقویت ڪننده قلب
✳️مغز
✳️کبد
✳️بهبود دهنده دستگاه گوارش
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🔅💠﷽💠🔅
✅آیا میدانید چرا هنگام طبخ غذا از
#دمکنی
روی ظروف استفاده می شود :
✍دم کنی وسیله ای است که کار باز بودن درب غذا و گذاشتن درب آن را بعد از پختن انجام می دهد درواقع سموم را دفع و مواد مفید را نگه داری میکند و اجازه دفع نمی دهد.
دم کنی باید از جنس حصیر ،پارچه های پنبه ای و نخی باشد .
🚫امروزه دم کنی ها از جنس پشم شیشه می باشد و باعث می شود سموم پشم شیشه وارد غذا و سپس وارد بدن ماشود .
که این سموم عوارضی سوء برای ما ایجاد میکند از جمله ایجاد ناراحتی های معده و سینه که شایع می باشد.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
🍛 #قاتق_بابونه
🌱زیبای پرخاصیت
🌼 #قاتق_بابونه علاوه بر غذا یک #داروخانه_قدرتمند میباشد..
غذایی مقوی و مناسب #سرماخوردگی است و نیز بهترین گزینه به منظور پیشگیری از #عفونت و درد برای کسانیکه #دندان کشیدهاند.
📌 #مسکّن_پرخاصیت
🥣 #طرزتهیه :
ابتدا پیاز را کمی تفت داده و به تعداد نفرات آرد گندم به آن اضافه می کنیم ( هر نفر یک قاشق غذاخوری ) میگذاریم تا تفت داده شود، سپس زردچوبه ، نمک و بابونه شسته شده را در داخل آرد گندم ریخته و به آن آب اضافه میکنیم و روی اجاق گاز میگذاریم و به هم میزنیم تا گلوله گلوله نشود.
🍵 زمانی که جوش آمد و به غلظت دلخواه رسید ۲ تا ۳ عدد تخم مرغ شکسته و به آن اضافه میکنیم ، باید زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کرده سفیده را هم زده وبه آن اضافه کنیم.
سپس زرده را اضافه میکنیم و پس از اینکه زرده نیمبند شد قاتق بابونه آماده است👌
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
#خورشت_مطنجن
استان مرکزی
#موادلازم:
گوشت گوساله٢٥٠گرم
پياز ٢ عدد
ماست سفت ١ليوان
كره ٢٠-٣٠ گرم
خلال بادام ١قاشق سوپخوري
زعفران اب كرده ٣ قاشق سوپخوري
نمك و فلفل ميزان لازم
سركه انگور ٢ قاشق سوپخوري
سير ٢ حبه
#طرزتهيه:
گوشت را به قطعات درشت خرد كنيد،يك عددپياز را حلقه حلقه كنيد و كمي با گوشت تفت دهيد و با مقدار كمي آب بگذاريد تا بجوشد و پخته شود،(مقدار آب گوشت كم باشد حدودا ٥/١ ليوان )اعدد پياز باقي مانده و سير را خلالي برش بزنيد و در كره سرخ كنيد،
ماست و زعفران را مخلوط كنيد و همراه با پياز و سير سرخ شده داخل قابلمه بريزيد ،بگذاريد خورشت كمي جا بيفتد و در اخر خلال بادام و سركه را اصافه كنيد
و نمك و فلفل غذا را اندازه كنيد
بعد از ٥ دقيقه جوشيدن خورشت آماده است
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
#آش_سنگه_سیر(غذای محلی)
#موادلازم
برنج نیم کوب : یک دوم پیمانه
عدس: یک و نیم پیمانه
آب گوشت : ۳ تا ۴ پیمانه
گوشت بوقلمون چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
پیاز رنده شده: ۱ عدد متوسط
پیاز داغ : ...
سیر رنده شده ( دلخواه) : یک ق چ
کشک : به مقدار لازم
#طرزتهیه:
برنج و عدس رو به مدت یک ساعت بخیسانید و بعد در قابلمه ای با مقداری آب نیم پز کنید بعد آب گوشت صاف شده رو همراه با نمک و فلفل و خیلی کم زردچوبه به آن اضافه کنید و حرارت رو کم کنید تا عدس و برنج کاملا بپزند.
گوشت چرخ کرده رو با نمک و ادویه و پیاز رنده شده ورز دهید و کوفته های قلقلی کوچک درست کنید و در روغن سرخ کنید.
کشک رو جداگانه با مقداری آب به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید.بعد از پخته شدن عدس و برنج اون و در کاسه بریزید و با کشک و کوفته قلقلی و پیاز داغ و سیر رنده شده تزیین کنید.
این غذا رو معمولا با گوشت غاز نیز تهیه میکنند که قلقلی شده باشه.
برای آب گوشت فیله گوشت رو از استخوانها جدا کنید و استخوانها رو کاملا بپزید و آب اون رو داخل عدس و برنج بریزید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
💠 #آش_پاکسازی_بدن
جهت پاکسازی کل خلط های مضر و کمک به درمان سرطان ها
#طرزتهیه
🌱تره
🌱گندم
🌱جو با پوست
🌱برنج ایرانی قهوه ای
🌱سبزی گشنیز جعفری
🌱ساقه های نازک کرفس
🌱 برگ چغندر
🌱 ترب سفید
🌱 روغن زیتون
🌱آبغوره یک قاشق چای خوری
🌱زنجبیل
🌱و اگر نان خواست نان جو استفاده شود
به مدت پانزده روز صبح و ظهر وشب چیزی به جز این مصرف نکند حتی میوه انشالله بیماریها برطرف شود
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
#آش_آبغوره
👈🏻۱لیوان لپه را در ظرف ديگر با آب كاملاً ميپزيم
👈🏻 سپس در ظرف ديگر ۱پياز را در روغن سرخ كرده زردچوبه وفلفل را اضافه كرده و تفت داده تا عطر ادويه ها بيرون بياد
👈🏻سبزی (گشنیز جعفری ساتوری ۳لیوان)
👈🏻و2.3لیوان برنج را به مواد اضافه كرده
و حدود ٤ ليوان آب اضافه كرده و ميگذاريم تا سبزي و برنج بپزه و برنج لعاب بده
👈🏻 و سپس لپه پخته شده را اضافه كرده و در ظرف را ميزاريم تا آشمون جا بيفته
👈🏻 و در آخر1لیوان آبغوره و نمك دریا را اضافه ميكنيم
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#آش_آلو
طرزتهیه
👈🏻درابتدا لوبیا چیتى رو با مقدار
کمی نخودوعدس ازشب قبل خیس کنید و بزارید بپزه
و سپس بهش پیاز داغ فراوان به همراه زردچوبه اضافه کنید
و وقتی حبوبات کاملا پخته شد آلو رو اضافه کنید.
👌بعدکمی رب آلوچه اضافه می کنیم
وبعد از یک ساعت رشته آش رو اضافه کنید واجازه بدیدکه خوب جا افتاده بشه
نمک دریا هم در انتهای پخت اضافه کنید
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
● علت شکرک زدن مربا
👈🏻این حالت در زمانی به وجود می آید که شربت و مربا با حرارت تند جوشیده باشد و آب آن سریع تبخیر شده باشد.
در چنین حالتی کمی آب جوش اضافه کنید و شربت را دوباره بجوشانید یا ممکن است میزان شیرینی شربت یا مربا زیاد باشد
که بهتر است برای مرباها و شربت های شیرین از کمی آبلیموی تازه استفاده شود.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🍷 #شربت_ریواس
#خواص_شربت_ریواس
ریواس منبع شگفتانگیزی از ویتامین C و مخزنی از مواد معدنی مختلف مانند کلسیم، آهن، پتاسیم و منگنز است.
- فیبر و پتاسیم موجود در آن سوخت و ساز بدن را بالا میبرد و باعث کاهش وزن میشود.
- مقوی قلب و اعصاب است.
- موجب تنظیم جذب چربی از روده میشود.
- باعث کاهش خونریزی از معده و روده میشود.
- به رفع اختلالات قاعدگی کمک میکند.
- ورم ملتحمه چشم را کاهش میدهد.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
میزان مواد لازم غذاهای مختلف برای نفرات زیادباشه
غذاهای_نذری
۵۰ نفر #فرنی
حدودا ۶۰۰ گرم ارد برنج
شیر ۱۰-۱۲ لیتر
شکر هم بمیزان لازم ، هر چقدر دوست دارید که شیرین بشه حدود ۱ کیلو
میزان شکر رو خودتون اندازه کنید
گلاب ۱.۵ لیوان نیاز دارید
join🔜 @Afiyat
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#عدس_پلو ۳۰نفر
برنجتون اگر ایرانیه که ۵ کیلو
عدس ۱.۵ کیلو
گوشت چرخکرده ۱۸۰۰ گرم تا ۲ کیلو
کشمش ۱۲۰۰ گرم
پیاز برا گوشت ۴۰۰ گرم
زعفران و روغن و نمک و ادویه جات بمیزان لازم
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#ابگوشت عقیق ۱۵۰نفر
نخود ۹ کیلو
گوشت گوسفندی ۱۰-۱۲ کیلو، البته گوسفند قربونی شده میذارن
پیاز ۴ کیلو
زردچوبه و دارچین و نمک بمیزان لازم
البته ما این مدلی درست میکنیم بعضی از نقاط نخود و لوبیا و حتی کمی رب گوجه میزنن .
بذارید قشنگ با شعله کم قشنگ بپزه و جا بیوفته حتی میتونید ا لیوان گندم خیس خورده هم بریزید که کمی لعاب دار بشه
join🔜 @Afiyat
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#آش_رشته۷۰نفر
سبزی اش پاک شده و خرد شده ۷ کیلو
رشته اش ۷۰۰ گرمی ۸ عدد
پیاز ا کیلو
لوبیا چیتی ۲ کیلو
عدس ۱.۵،کیلو
نخود نیم کیلو
سیر ۴۰۰ گرم
نعنا داغ و نمک و فلفل و زردچوبه و روغن بمیزان لازم
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#خورشت_قیمه ۲۴۰ نفر
گوشت گوساله تازه ۱۲ کیلو ، اگر گوسفندی میریزید پس ۴ کیلو بیشتر بزنید چون اب میشه
لپه ۱۰ کیلو
رب ۵ -۶ کیلو بستگی به نوع رب داره و اینکه حتما سرخ کنید
لیمو عمانی نیم کیلو
ابلیمو خانگی ۱ لیتر
زعفران ۱ مثقال
گلاب اعلا ۱ لیتر
دارچین بمیزان لازم
هل ساییده ۲ ق غ
پیاز ۲ کیلو
نمک و فلفل و زردچوبه بمیزان لازم
سیب زمینی پوست گرفته و خرد شده ۱۰ کیلو
join🔜 @Afiyat
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#قرمه_سبزی ۱۰۰ نفر
۱۶-۱۷ کیلو سبزی قورمه پاک شده و خرد شده
گوشت گوساله ۴.۵-۵ کیلو
لوبیا چیتی تازه ۲۳۰۰ گرم
پیاز ۲ کیلو
لیمو عمانی ۳۰ عدد
ابلیمو و روغن و نمک و چاشنی هم بمیزان لازم
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#عدسی ۲۵۰ نفر
عدس ریز محلی مخصوص عدسیه چون خوشمزه تر از عدس درشت هست که برا عدس پلو مصرف میشه
عدس ۱۳ کیلو
پیاز برا پیاز داغ ۴ کیلو
سیب زمینی نگینی ریز ۴ کیلو
اویشن و نمک و فلفل سیاه بمیزان لازم
میتونید عدس رو نصف دال عدس و نصف دیگش رو عدس ریز بریزید که رنگش زیاد تیره نشه عدسیتون
البته این میزان برا هر نفر یه بشقاب خورش خوری هست .
join🔜 @Afiyat
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#شیربرنج۶۰نفر
برا ۶۰ نفر یعنی ۶۰ تا پیاله شیر برنج
برنج نیم دانه اعلا ۲ کیلو
شیر ۷-۸ کیلو شیر
شکر بمیزان لازم
پودر هل و گلاب هم بمیزان لازم
کره ۴۰۰ گرم
اول برنج رو خیس کنید و با کمی اب ۲۰ دقیقه بجوشه و باز بشه بعد شیر رو اضافه کنید .
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#شله_زرد ۳۵نفر
برنج نیم دانه اعلا حدود ۱ کیلو
شکر ۲ کیلو
زعفران ۱ مثقال
روغن رعفرانی جامد لادن نیم کیلو
کره ۲۰۰ گرم
گلاب اعلا حدود ۱ لیتر
هل ساییده ۲ ق غ
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
💢بامیه اسلامی👇👇
⭕️مواد لازم برای #خمیر_بامیه:
🔸تخم مرغ محلی: ۳ عدد
🔸پودر نشاسته: ۲ قاشق سوپخوری
🔸آرد گندم سبوس دار: ۱ لیوان
🔸آب: ۱ لیوان و نصف
🔸روغن طبیعی(شحم گاو یا کره محلی و..): ۲ قاشق سوپخوری
🔸نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
🔸شکر سرخ: ۱ قاشق سوپخوری
⭕️مواد لازم برای تهیه #شربت_بامیه:
🔸شکر سرخ: ۲لیوان
🔸آب: الیوان
🔸گلاب: نصف لیوان
🔸زعفران ساییده شده: نصف قاشق چای خوری
👈طرز تهیه در پست بعدی😋
#بامیه
#معرفی_خوراک_طب_اسلامی
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
💢طرز تهیه بامیه اسلامی
👇👇
✅طرز تهیه #شربت_بامیه
👈ابتدا شکر و آب را خوب حل کنید
سپس روی حرارت ملایم بگذارید تا خوب #قوام بیاید.
وقتی حبابهایی ته ظرف پیدا شد شربت را امتحان کنید.
اگر غلظت آن کافی بود #زعفران ساییده شده و سپس #گلاب را بریزید و بعد از ۲ دقیقه از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
✅طرز تهیه #خمیر_بامیه
👈ابتدا روغن و نمک را همراه با شکر و آب در یک ظرف ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید.
سپس آرد را همراه با #پودر_نشاسته اضافه کنید و خیلی سریع به هم بزنید تا جذب مواد شود.
به هم زدن روی حرارت ادامه دهید تا #بوی_خامی آرد برطرف شود.
از روی حرارت که برداشتید، بگذارید تا کاملاً سرد شود.
سپس #تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا خمیر حالت #چسبندگی پیدا کند و کشدار شود.
مقداری روغن را روی حرارت بگذارید تا خوب #داغ شود.
خمیر بامیه را در #قیف شیرینی بریزید و سر آن را ماسوره ستاره ای بزنید.
در روغن و با حرارت ملایم گاز، #سرخ کنید.
سپس بامیه ها را از داخل روغن بیرون آورده و در صافی بریزید تا روغن آن گرفته شود.
پس از درست شدن بامیه آنها را در #شربت #غوطه_ور کنید.(۵دقیقه)
👈بامیه ها را در ظرف دربسته بگذارید تا خشک نشوند.
نوش جان😋😋
#رمضان
#آشپزی_اسلامی
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
#بورانی_بادمجان
🌼 #موادلازم:
ماست ۱ پیمانه
بادمجان ۳ عدد
سیر ۲ حبه
لیمو ترش ۱ عدد
روغن زیتون ۳ قاشق سوپ خوری
نمک و زنیان به مقدار لازم
🌹 #طرزتهیه :
۱- سیر را رنده کنید
۲- با استفاده از یک چاقوی تیز، در 3 تا 4 نقطه از بادنجانها شکاف ایجاد کنید تا موقع پختن نترکند
۳- بادمجانها را روی شعله پخشکن یا کبابپز بگذارید و آن ها را کباب کنید؛ گهگاهی آنها را بچرخانید تا زمانیکه پوست آنها سیاه و ورقه ورقه شود.
۴- وقتی بادمجانها به اندازه کافی سرد شدند، آنها را پوست بکنید و خرد کنید؛ مجددا با چنگال له کنید تا نرم شوند
۵- بادمجانهای له شده را درون یک کاسه متوسط بریزید. روغن، ماست و آب لیموترش تازه را به آن اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا جاییکه خوب با یکدیگر مخلوط شوند
۷- سیر و نمک و زنیان را هم اضافه کنید و هم بزنید. سپس مواد را در ظرفی که میخواهید سرو کنید، بریزید.
۸- اگر تمایل دارید آن را با جعفری و دانههای انار تزیین کنید.
👌 #خواص:
🌱دافع سودا و صفرا
🌱ضدصرع وتشنج
🌱مقوی معده
🌱شاداب کننده پوست
🌱مقوی مغز
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
#کاچی
🍽 #موادموردنیار
💠آرد گندم: 250 گرم
💠روغن حيواني: 200 گرم
💠 عسل '500 گرم
💠 زعفران: يك مثقال
💠آب سالم (فاطر):6 تا 8 ليوان
💠گلاب درجه یک: نصف ليوان
🍵 #طرزتهیه:
♻️آرد را سرخ مي كنيم و عسل را با 6 تا 8 ليوان آب مي جوشانيم تا عسل كاملا حل شود شربت را از صافي رد مي كنيم و زعفران حل شده در آب جوش را به آن اضافه مي كنيم
سپس شربت را به آرد سرخ شده اضافه مي كنيم و مرتب هم مي زنيم تا آرد كاملاً صاف شود
سپس كاچي را مي گذاريم آرام بجوشد تا به روغن بيافتد.
در صورتي كه كمي غليظ بود به آن آب اضافه ميكنيم. (توضيح اينكه كافي است آرد كاچي طلايي شود)
کاچی اماده است😋
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
#سکنجبینعنابی
🔸️ #طرزتهیه:
نیم کیلو عناب را داخل قابلمه ۵ نفره ریخته و مقداری آب روی عنابها ریخته و حدود ۸ تا ۱۰ ساعت با شعله ی بسیار ملایم بجوشانید.
سپس عناب را از الک رد کرده و عصاره گیری کنید.
سرکه و عسل(شکر قهوه ای) را داخل قابلمه ریخته و عصاره ی عناب را به آن اضافه کنید و دوباره روی شعله ی ملایم قرار دهید تا همه ی مواد همگن بشوند و حالت قوام پیدا کند.
🔹️ #مواردمصرف:
تسکین اعصاب
خاصیت آرامبخش و خوابآور
درمان بیماریهای خونی
تمیز کننده
و تصفیه کننده خون
کاهش غلظت خون
بازکننده انسدادهای کلیه و کیسه صفرا
پایین آورنده فشار خون بالا
کمک به دفع سنگ کیسه صفرا
کمک به درمان زودانزالی
سمزادیی و دفع صفرا
پاکسازی و تقویت کبد
تقویت کننده دستگاه گوارش
♦️ #میزان_مصرف:
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری با ۱ لیوان آب خنک میل شود.
روزی ۱ تا ۲ مرتبه
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
🥘غذاهای اصلی طب اسلامی از سفره ی ماه رمضان، حذف #نشود.
🔶🔹🌼 تلبینه(آرد کامل+شیر محلی)
🔶🔹🌼آش(بدون مواد فرنگی با ادویه طب اسلامی)
🔶🔹🌼حلوا(آرد کامل+شیره انگور+شحم)
🔶🔹🌼شله زرد(برنج غیرتراریخته+شکر نیشکر)
🔶🔹🌼حلیم(گندم دیم+گوشت خروس،بوقلمون یا گوسفند)
🔶🔹🌼زولبیا و بامیه(روغن شحم یا کنجد+آرد کامل+شکر سرخ نیشکر)
🔶🔹🌼بستنی و فالوده(ثعلب+زعفران+شیرمحلی)
🔶🔹🌼شربت زبیب(آب+مویز)
🔶🔹🌼شربت سکنجبین(سرکه طبیعی+عسل)
🔶🔹🌼شربت لبعسل(شیر+عسل)
🔶🔹🌼شربت امام رضا وامام صادق علیهما السلام
🔶🔹🌼شربت شیره ها(آب+شیره انگور، انجیر، توت، خرما)
🔶🔹🌼کمپوت میوه ها(پختن ساده ی میوه سیب، گلابی، به، زردک+شکر سرخ یا عسل)
🔶🔹🌼چای و شربت ادویه طب اسلامی(دمکرده ی زعفران، دارچین، زنجفیل، هل، بادرنجبویه، گزنه و... +گرما یا خنکی)
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
ارسالبالینک⛔️
🥃در صورتی که درماه مبارک رمضان #تشنگی شما شدید است روش فوق را امتحان کنید😉
✅ساعت 12 شب از ترکیب #آبغوره و #رب_انارخانگی 3 قاشق غذاخوری تا نصف استکان در یک استکان آب حل کرده و میل کنید👌
👈🏻نسبت آبغوره به رب انار 3 به 2 است
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️