سلام ما به رخ انور امام جواد
درود ما، به تن اطهر امام جواد
غریب بود و غریبانه جان سپرد و نبود
کسى به وادى غم، یاور امام جواد
✳️ @Akhlagh_Et
🔹محمد بن سنان میگوید من نزد حضرت جواد علیه السلام بودم. که صحبت از اختلافات شیعیان در مورد مقامات اهل بیت شد. حضرت جواد علیه السلام فرمودند: حضرت حق در عالم وجود یکه و تنها بود.
همینطور که در قصه ها میگویند! یکی بود یکی نبود غیر از خدا هیچ کس نبود. واقعاً سابق چقدر قشنگ بزرگترها توحید را بصورت قصه به بچه ها یاد میدادند.
▪️حضرت جواد الائمه علیه السلام فرمودند: حضرت حق تنها بود. بعد محمد و علی و فاطمه را خلق نمود. پس این بزرگواران هزار دهر صبر کردند. فقط و فقط اینها در عالم وجود بودند. نه آسمان، نه عرش، نه کرسی، نه لوح، نه قلم، هیچی نبود. فقط این بزرگواران تسبیح و تهلیل حق را میگفتند. سپس اشیاء دیگر را خلق نمود و آنها را شاهد بر اینها قرار داد و و حضرت حق بر عالم وجود حکم کرد که لازم است از این چهارده نور مقدس اطاعت بکنید.
(اصول کافی ج1 ص441 )
آیت الله #ناصری ره
✳️ @Akhlagh_Et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌐موضوع: معجزه ای معتبر از جوادالائمه(ع).
✅ معجزه خرافه نیست!
🎙 سخنران:حجة الاسلام محمد رضا #هاشمی
✳️ @Akhlagh_Et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"دوست ناباب، وراثت پاک را از بین می برد!"
🔘 حجت الاسلام و المسلمین #تراشیون
✳️ @Akhlagh_Et
💎سوالش را که پرسید
امام جواد علیه السلام گریهاش گرفت.
آن هم چه گریهای!
تعجب کرد.
با خودش گفت: مگر چه پرسیدم؟
پرسیده بود:
بعد از نوهی شما (امام عسکری علیه السلام)، چه کسی قرار است امام شود؟
🔹️امام که آرام شد، فرمود:
بعد از او امامت میرسد به پسرش، قائم منتظَر.
پرسید: قائم؟!
چرا به او قائم میگویند؟
فرمود: چون وقتی قیام میکند که یادش در بین مردم مرده است!...
دوباره پرسید:
چرا به او منتظر میگویند؟
💎فرمود: چون او غایب خواهد شد؛
غیبتش هم طولانی خواهد بود.
فقط اهل اخلاص هستند که منتظرش خواهند ماند.
اما آنها که اهل تردیدند وجودش را منکر میشوند.
آنها هم که اهل انکار هستند یادش را مسخره میکنند...
📘 برگرفته از کمال الدین، ج ۲، ص ۳۷۸
✳️ @Akhlagh_Et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 نماهنگ | جواد الأوصیاء
#آیت_الله_العظمی_خامنه_ای_مدظله_العالی
:
زندگی امام جواد علیهالسّلام هم الگوست. امام جواد علیهالسّلام - امامی با آن همه مقامات، با آن همه عظمت در بیستوپنج سالگی از دنیا رفت...
✳️ @Akhlagh_Et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 حکایتی از توسل به امام جواد عليهالسّلام
👤از زبان شهید هاشمی نژاد
✳️ @Akhlagh_Et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گلایه یک مادر بعد از مرگ، از فرزند
🎤 استاد #عالی
✳️ @Akhlagh_Et
روضه خانگی - امام جواد(ع) - 1568.mp3
9.88M
🎙تو مجتبای خانهی موسی بن جعفری...
🔻روضه امام جواد(ع)
🔻روضه حضرت علی اکبر(ع)
👤حجت الاسلام سید محمدحسین تقوی
✳️ @Akhlagh_Et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 حال و هوای مردم آخرالزمان
آیت الله #ناصری ره
✳️ @Akhlagh_Et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 "مسألهی نقش ابزارها و واسطهها در رسیدن به خدا"
دقایقی پای کرسی اخلاق
🔸 قسمتی از بیانات استاد #فقیهی در جلسه درس اخلاق
✳️ @Akhlagh_Et
بِسْم اللهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحیم
ازامام محمدباقرع نقل شده كه فرمود: دربني اسرائيل عابدي بودكه به هركاري دست مي زدزيان مي ديد،راه تحصيل معاش برايش كاملابسته شده بود،تامدتي هسمرش مخارج اوراتامين مي كردتااين كه اموال همسرش نيزتمام گشت وچون سخت درمانده شدندعابدكلاف ريسماني كه تنها موجودي آنان بودبرداشته به بازاررفت كه بافروش آن غذايي تهيه كندولي چون كسي ازوي نخريدكناردريارفت كه پس ازآب تني به خانه برگردددرآنجاصيادي راديدكه ماهي فاسدي راصيدكرده است به اوگفت :اين ماهي رابه من بفروش و درعوض اين كلاف رابگيركه به دردام تومي خورد .
صيادپذيرفت كلاف راگرفت وماهي رابه اوداد،عابدبه خانه آمدوآن رابه همسرش دادكه طبخ نمايد وقتي همسراوشكم ماهي راشكافت درآن مرواريدبزرگي رايافت ،عابدآن رابه بازاربردوبه 20هزاردرهم فروخت ،هنگامي كه پولهابابه خانه آوردسائلي درب منزلش آمده ،گفت :صدقه اي به من بدهيدتاخداوندبرشماترحم نمايد .
عابدده هزاردرهم ازپول مرواريدرابه سائل داد،همسرش گفت :سبحان الله تو نصف ثروت مارايكباره ازدست دادي ؟طولي نكشيدكه سائل بازگشت وآن ده هزاردرهم راپس داده گفت :خودشماآن رامصرف كنيدگوارايتان باد،من فرشته اي بودم كه خداوندمرافرستاده بودشماراآزمايش كندكه شماچگونه شكرگزارنعمت مي باشيدواكنون خداوندسپاسگذاري شماراپسنديد .
رياحين الشريعه ،جلد5،صفحه 186،به نقل ازحيوه القلوب مرحوم مجلسي ،جلداول
✳️ @Akhlagh_Et
ﷺ
اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ
لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ
اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .
#متن_خاطره
🌷عملیات بیتالمقدس تمام شد.خبر داشتم شهید شده. به دنبال جنازهاش گشتم و پیدایش کردم. چفیه خونی دور گردنش بود. ترکش به فک و صورتش خورده بود. حرفهایش چند دقیقه قبل از خداحافظی یادم آمد و بیاختیار اشکهایم سرازیر شد. علی چفیهاش را پهن کرد. نان و غذایمان را گذاشتیم روی آن لقمه اول و دوم را برداشتیم که یکی از بچهها آمد و گفت: علی! بلند شو بریم. علی غذایش را گذاشت و سریع بلند شد. انگار دنبال چیزی بود که گفتم: چفیه ات رو لازم داری؟ اشکالی نداره، بیا چفیه من رو بگیر. راضی نشد. اصرار کردم با دلخوری گفت: واسه چی اصرار میکنی؟! اگه من شهید شم، چفیه ات خونی میشه، نمیتونم بهت پس بدم. ازش دلگیر شدم. از پشت، سرم را گرفت و گردنم را بوسید. گفت: خداحافظ رفیق! در نورد اهواز ماندیم و او رفت.
📚 شهید علی نیکوئی
⚘ شادی روح شهدا صلوات ⚘
✳️ @Akhlagh_Et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 "تلاش و کار مضاعف به چه معناست؟"
دقایقی پای کرسی اخلاق
🔸 قسمتی از بیانات استاد #فقیهی در جلسه درس اخلاق
✳️ @Akhlagh_Et
- مراد از اسماء الهی که خداوند آن را به حضرت آدم تعلیم داد چیست؟ آیا تمام انسانها قادرند این اسماء را بدانند؟
- علامه طباطبایی (ره) در تفسیر خود میگوید: اطلاع آدم بر اسماء مانند اطلاع ما از نامهای اشیای مختلف نبوده است وگرنه فرشتگان پس از آنکه آدم آنها را شرح داد، مثل او میشدند و تفاوتی میان آنها و آدم باقی نمیماند. به علاوه این چه فضیلت و احترامی برای آدم بود که خدا الفاظی به او بیاموزد، ولی به ملائکه یاد ندهد، درصورتی که اگر به آنها یاد میداد، مانند او بلکه شاید بالاتر از او بودند. معلوم است چنین کاری برای اثبات فضیلت آدم برای ملائکه قانع کننده نبود. آیا همین که خدا به کسی علم لغت بیاموزد، کافی است که با آن در برابر فرشتگان استدلال و مباهات کند که این است جانشین و خلیفهٔ من؟ نه شما؟! سپس بگوید اگر شما هم راست میگویید و شایستگی خلافت من را دارید، از الفاظ و لغاتی که انسانها بعد از این برای فهم مقاصد یکدیگر وضع میکنند، خبردهید!
از همه گذشته منظور از لغات، فهم مقاصدات و فرشتگان احتیاجی به آن ندارد، چه اینکه آنها بدون وساطت الفاظ مقاصد را درک میکنند. پس آنها کمالی دارند مافوق تکلم.
ضمناً از این بیان معلوم میشود علمی را که فرشتگان پس از خبر دادن آدم از اسماء پیدا کردند، با آن علمی که خدا به آدم آموخته بود، تفاوت داشت، زیرا قسمت اوّل برای فرشتگان قابل درک بود، ولی قدرت فراگرفتن قسمت دوم را نداشتند. شایستگی آدم برای مقام خلافت از لحاظ همان حقیقت علم به اسماء بود، نه خبر دادن از آن. لذا فرشتگان در پاسخ خداوند متعال اظهار بیاطلاعی کرده، گفتند: خدایا! منزّهی تو! جز آنچه به ما تعلیم کردهای نمیدانیم.
از بیانات فوق روشن شد که منظور از علم به اسماء تنها نامهای عدهای از موجودات یعنی آن نام و لفظی که درلغت دارند نبود، بلکه عملی بود که توأم با کشف حقیقت وجود آنها بود؛ یعنی مسماهای آن اسمها حقایق خارجی و موجودات مخصوصی بودهاند که در پشت پردهٔ غیبت، غیبت آسمان و زمین مخفی بوده و علم به آنها برای یک موجود زمینی مانند آدم امکان داشته است، در حالی که برای فرشتههای آسمانی امکان نداشته است. از این گذشته این علم در احراز مقام خلیفهٔ الهی دخالت داشته است. (1)
علم به اسماء ملاک خلافت الهی است و هر کس که این ملاک را دارا باشد، خلیفهٔ خدا خواهد بود. بنابراین خلافت خدا منحصر به حضرت آدم نیست. علامه طباطبایی میگوید: معنای تعلیم اسماء تعلیم به خصوص حضرت آدم نیست، بلکه علم در نوع انسان به ودیعه گذارده شده و همواره به تدریج آثارش در سن او ظاهر میگردد. چنانچه فرزندان آدم در راه هدایت قدم بگذارند، میتوانند آن علم را از قوه به فعلیت برسانند. (2) مصداق بارز خلیفةاللّه که اسماء الهی را میداند، امام معصوم است. در قرآن میخوانیم: {وَ یَقُولُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَسْتَ مُرْسَلاً قُلْ کَفی بِاللَّهِ شَهِیداً بَیْنِی وَ بَیْنَکُمْ وَ مَنْ عِنْدَهُ عِلْمُ الْکِتابِ} (3)
در روایات این آیه به امیرالمؤمنین و ائمه (علیهم السلام) تطبیق شده است. (4)
پاورقی:
(1) علامه طباطبایی، المیزان، ترجمه، ناصر مکارم شیرازی، ج 1 ص 151- 15.
(2) همان، ص 148.
(3). سورهٔ رعد 13 آیهٔ 43.
(4) تفسیر نورالثقلین، ج 2 ص 521- 524.
✳️ @Akhlagh_Et
✨ مهریه حضرت فاطمه زهرا (س): شفاعت گناهکاران امت
✅ احمد بن یوسف دمشقی در کتاب خویشتن به نام اخبار الاول و آثار الاول میگوید:
▫️ «در خبر وارد شده، زمانی که پدر بزرگوارش او (حضرت فاطمه (س)) را به شوهر داده و مالی اندک را به عنوان صداق تعیین فرموده عرض کرد:
🔸 ای رسول خدا دختران مردم نیز شوهر کرده و مقدار کمی به عنوان صداق برایشان تعیین میگردد، پس فرق بین من و آنان چیست؟ امیدوار و خواهانم که مهریه را به علی (ع) برگردانی و از خدای تعالی بخواهید که مهریه مرا شفاعت گناهان از امت تو قرار دهد.
▫️ پس جبرئیل نازل شد و با وی کاغذ کوچکی از حریر بود که در آن نوشته شده بود:
🔹 خدای تعالی مهریه فاطمه را شفاعت گناهکاران از امت پدرش قرار داده.
▫️ و به همین علت زمانی که ایشان در حال احتضار بودند وصیت فرمودند که آن کاغذ کوچک را روی سینهشان در زیر کفن قرار دهند. این وصیت عمل شد و فاطمه زهرا (س) فرمودند:
🔸 به هنگامی که در قیامت برانگیخته شدم این کاغذ را به دست میگیرم و از گناهکاران امت پدرم شفاعت میکنم.» (۱)
⬅️ سیره معصومان، ج۲، ص: ۵۴
(۱). فاطمه الزهراء، از ولادت تا شهادت/ ص ۱۶۰
✳️ @Akhlagh_Et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 "عوامل مزاحم تربیت (قسمت دوم)"
دقایقی پای نکات تربیتی
🔸 گزیدهای از بیانات استاد #تراشیون در جلسه «عطر خوش خانواده»
✳️ @Akhlagh_Et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥راه حاجت گرفتن از امام رضا(ع)
🔹تجربه زیبای آیت الله #مجتهدی_تهرانی (ره) از توسل به حضرت رضا علیه السلام و گرفتن حاجت از حضرت
✳️ @Akhlagh_Et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥یکی از آثار دائم الوضو بودن طول عمر است
✳️ @Akhlagh_Et
•┈┈••✾❀🍃♥️🍃❀✾••┈┈•
📚شب اول قبر آیتالله حائری و عنایت امام رضا علیه السلام
بعد از مرگ آیت الله حائری شبی اورا در خواب دیدم. کنجکاو شدم که بدانم در آن طرف مرز زندگی دنیایی چه خبر است؟! پرسیدم: آقای حائری، اوضاعتان چطور است؟ آقای حائری که راضی و خوشحال به نظر میآمد، شروع کرد به تعریف کردن: وقتی از خیلی مراحل گذشتیم،همین که بدن مرا در درون قبر گذاشتند، روحم به آهستگی و سبکی از بدنم خارج شد و از آن فاصله گرفت. درست مثل اینکه لباسی را از تنت درآوری. کم کم دیگر بدن خودم را از بیرون و به طور کامل میدیدم. خودم هم مات و مبهوت شده بودم، این بود که رفتم و یک گوشهای نشستم و زانوی غم و تنهایی در بغل گرفتم. ناگهان متوجه شدم که از پایین پاهایم، صداهایی میآید. صداهایی رعبآور وحشتناک! به زیر پاهایم نگاهی انداختم. از مردمی که مرا تشیع و تدفین کرده بودند خبری نبود!
بیابانی بود برهوت با افقی بیانتها و فضایی سرد و سنگین و دو نفر داشتند از دور دست به من نزدیک میشدند. تمام وجودشان از آتش بود. آتشی که زبانه میکشید و مانع از آن میشد که بتوانم چشمانشان را تشخیص دهم. انگار داشتند با هم حرف میزدند و مرا به یکدیگر نشان میدادند. ترس تمام وجودم را فرا گرفت و بدنم شروع کرد به لرزیدن. خواستم فریاد بزنم ولی صدایم در نمیآمد. تنها دهانم باز و بسته میشد و داشت نفسم بند میآمد. بدجوری احساس بیکسی غربت کردم: خدایا به فریادم برس! خدایا نجاتم بده، در اینجا جز تو کسی را ندارم….همین که این افکار را از ذهنم گذرانیدم متوجه صدایی از پشت سرم شدم. صدایی دلنواز، آرامش بخش و روح افزا و زیباتر از هر موسیقی دلنشین! سرم را که بالا کردم و به پشت سرم نگریستم، نوری را دیدم که از آن بالا بالاهای دور دست به سوی من میآمد.
هر چقدر آن نور به من نزدیکتر میشد آن دو نفر آتشین عقبتر و عقبتر میرفتند تا اینکه بالاخره ناپدید گشتند. نفس راحتی کشیدم و نگاه دیگری به بالای سرم انداختم. آقایی را دیدم از جنس نور. ابهت و عظمت آقا مرا گرفته بود و نمیتوانستم حرفی بزنم و تشکری کنم، اما خود آقا که گل لبخند بر لبان زیبایش شکوفا بود سر حرف را باز کرد و پرسید: آقای حائری! ترسیدی؟من هم به حرف آمدم که: بله آقا ترسیدم، اگر یک لحظه دیرتر تشریف آورده بودید حتماً زهره ترک میشدم و خدا میداند چه بلایی بر سر من میآوردند.
راستی، نفرمودید که شما چه کسی هستید. وآقا که لبخند بر لب داشت و با نگاهی سرشار از عطوفت، مهربانی و قدرشناسی به من مینگریستند فرمودند: من علی بن موسی الرّضا(علیه السلام) هستم. آقای حائری! شما ۳۸ مرتبه به زیارت من آمدید من هم ۳۸ مرتبه به بازدیدت خواهم آمد، این اولین مرتبهاش بود ۳۷ بار دیگر هم خواهم آمد..
📚ناقل آیتالله العظمی سیدشهابالدین مرعشی نجفی(ره)
✳️ @Akhlagh_Et