الحقنی بالصالحین«یرتجی»
✍پیامبر اکرم (ص) فرمودند : در معراج ، ملکی را دیدم که هزار هزار دست دارد(یعنی یک میلیون) و هر دستی
سلام علیکم بیست و پنجمین روز از چله هجدهم🌟 مهمان سفره شهید 🌷 حسینعلی عالی 🌷هستیم .
فرمانده محور عملیات لشگر41ثارالله(سپاه پاسداران انقلاب اسلامی) سردار شهید «حسینعلی عالی» در محرم 1346 در روستای «جهانگیر»در شهرستان« زابل»و در خانه ای عجین با عشق حسین(ع) متولد شد. هنوز کودکی رویاها ی کودکانه را پشت سر نگذارده بود که پدر آگاهش مبارزه با طاغوت را به او آموخت. تحصیلات ابتدایی و راهنمایی و دبیرستان را نیز در این سه شهرستان گذراند. در قبال پدر و مادر، متواضع و در تمامی دورانهای سخت زندگی یار و یاورشان بود. با اوجگیری انقلاب، به همراه پدر و مادر و دیگر وابستگان در مبارزات بر علیه حکومت استبدادی شاه شرکت فعال داشت. عشق و علاقه عجیبی به امام و انقلاب داشت. برای حراست از انقلاب از ابتدای پیروزی، ارتباط تنگاتنگی با بسیج داشت و در تمام مراسم و برنامه های مذهبی حضوری فعال داشت و مشوق دیگران نیز بود. او عاشق امام بود و همه را به اطاعت از ایشان سفارش می کرد. با وجود کمی سن و جثه کوچکش به جبهه شتافت.
بعداز شهادت تعدادی از دوستان، جز به جهاد و شهادت به چیز دیگری فکر نمی کرد. دوستان و همرزمان خاطرات حماسی بسیاری از او یاد دارند و شجاعت، تقوا و اخلاص او زبانزد فامیل و همرزمان بود. اگر چه فرزند اول خانواده نبود اما خیلی زود مردانگی خود را نشان داد و مسئولیت و سرپرستی از خواهران و برادران کوچکتر را آنگاه که پدر به مأموریت می رفت به عهده می گرفت. در کنار تحصیل به ورزش کشتی می پرداخت و در هر دو زمینه موفق بود. هنوز زمان چندانی از پیروزی انقلاب نگذشته بود و تازه حنجره گلدسته های مجروح مساجد با ترنم طعم خوش اذان پیروزی در التیام درد ها می کوشید که آژیر جنگ به صدا در آمد. این طوفان نابهنگام بی آنکه بخواهد سب شد که نهال وجود جوانان انقلاب ببالد و هر کدام نخلی راست قامت شوند و سر به آسمان سایند.
از عمرش نمی گذشت اما دلش برای خدمت به انقلاب چون کبوتری در سینه می تپید. او در جستجوی حبل المتین الهی بود و بالاخره در جبهه های جنگ به آن چنگ زد. او خیلی زود رسالت و توانایی خود را شناخت و در واحد اطلاعات عملیات به کار پرداخت. در عملیات متعدد چون «والفجر 8 »،«کربلای 1»، «کربلای 5 »و...حضور یافت. در عملیات کربلای 5 مسئول محور عملیات لشکر ۴۱ثار الله بود. مدیریت، مسئولیت پذیری، عشق به ولایت، اطاعت و فرمانبرداری، احترام و روحیه مشورت از خصوصیا ت بارز وی بود. شور و شوق فراوانی در جبهه ها داشت و با فروتنی همواره خود را خدمتگذار رزمندگان می خواند. قدرت فرماندهی خوبی داشت و خلق و خوش او زبانزد دوست و آشنا بود. در انجام فرایض و عمل به مستحبات و قرائت قرآن و دعا کوشا بود. او از کودکی خلوتها با خدای خود داشت و اعضای خانواده و دوستانش خاطرات فراوان از مناجات های او به یاد دارند. حاصل این نیایشها و سوز و گداز رسیدن به مرتبه مکاشفات و درجات روحانی است که یاران خاص گاه از آن یاد نمی کنند. او مشاهدات خود را بر ملا نمی کرد و بر اثر تلاش و مجاهده و مراقبه نفس به درجه ای رسیده بود که آیات الهی را به عینه در همه جا مشاهده می کرد و به مصداق آیه« یسبح الله ......».با زمین و آسمان و کوه و دشت در تسبیح خدا همزمان می شد. او چون مولایش حضرت علی(ع) و رهبرش حضرت امام راحل خدا را در همه پدیده ها شاهد بود و هیاهوی تسبیح موجودات عالم را به گوش جان می شنید. مهمترین نشانه این حضور دائمی در برابر معبود مرگ آگاهی او بود. او خود بارها به زمان مرگ خویش اشاره داشته است.
سرانجام این شهید عارف در عملیات «کربلای 5 »هنگامی که جان یاران را در خطر می بیند آخرین نماز خود را اقامه می کند و باخوابیدن بر روی سیم خاردار راه را برای رزمندگان می گشاید ودراین هنگام گلوله ای به پهلوی او اصابت می کند و همانگونه که دوست داشت مانند حضرت فاطمه (س)با سینه و پهلویی مجروح به دیدار معبود شتافت.
شهید بشارتی تعریف میکرد: «با حسین برای شناسایی رفتیم. وقت نماز شد. اوّل برادر عالی نماز را با صوتی حزین و دلی شکسته خواند. بعد ایشان به نگهبانی ایستاد و من به نماز. من در قنوت از خدا خواستم یقینم را زیاد کند و نمازم را تا به آخر خواندم. پس از نماز دیدم حسین میخندد. به من گفت:« میخواهی یقینت زیاد بشه؟»
با تعجّب گفتم: «بله، اما تو از کجا فهمیدی؟»
خندید و گفت: «چهقدر؟»
گفتم: «زیاد.»
گفت: «گوشِت رو بذار روی زمین و گوش کن.»
من همان کار را کردم. شنیدم که زمین با من حرف میزد و من را نصیحت میکرد و میگفت: «مرتضی! نترس. عالم عبث نیست و کار شما بیهوده نیست من و تو هر دو عبد خداییم، اما در دو لباس و دو شکل. سعی کن با رفتار ناپسندت خدا را ناراضی نکنی و...»
زمین مدام برایم حرف میزد. سپس حسین گفت: «مرتضی! یقینت زیاد شد؟»
مرتضی میگفت:« من فکر میکردم انسان میتواند به خدا خیلی نزدیک شود، اما نه تا این حد.»
البته موارد زیادی از اوصاف عجیب این شهید است که متآسفانه دوستان شهيد به دلایل مختلف از نقل آنها صرف نظر کرده اند.
وصیت نامه شهید حسینعلی عالی🌹
خداوندا: میخواهم که همچون شهدا مردانه به راه آنها قدم بردارم و تا آخرین قطره خون راه آنها را ادامه دهم. میخواهم همچون دوستانم به سوی آن ستارهای که نور امید به من بخشیده پر بکشم.
خداوندا: من نه بهشت میخواهم نه شهادت، من ولایت میخواهم، ولایت مولا علی (علیهالسلام)، مرا به ولایت مولایم علی (علیهالسلام) بمیران و آن جناب را در شب اول قبر به فریادرسی من برسان.
📌آرزوی شهادت بدعت جمهوری اسلامی است یا سند دینی دارد؟!
🔸گاهی به ما اعتراض میشود که چرا اینقدر دعای #شهادت میکنی؟چرا در قنوت میگویید « اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الشَّهادَة»؛ بهتر نیست زنده بمانید و #خدمت کنید؟!
🔹در پاسخ میگوییم: اولا شهادت زود مردن نیست، خوب مردن است. ما میخواهیم روزی که قرار است بمیریم، با شهادت از این دنیا برویم.
⁉️برخی میگویند این مسئله، سابقه ندارد و چیزی است که بعد از انقلاب از خودتان درآوردید! پاسخ آن، با نگاهی به سیره ائمه علیهم السلام مشخص میشود؛ «#درخواست_شهادت_در_سیره_معصومین »، بخشی است که در چاپ جدید کتاب #منظومه_جهاد آورده ایم.
شهادت طلبی، آرزوی اولیای الهی بوده که در ادعیه و #مناجات معصومین علیهم السلام به چشم میخورد؛
✅امیرالمومنین علیه السلام در دعای خود آرزوی شهادت میکنند: « اللهم ... فاجعل منیتی قتلا فی سبیلک بید خلقک و اجعل مسیری فی الاحیاء المرزوقین( الصحیفه العلویه،) «خداوندا مرگ مرا کشته شدن در راه خود قراربده در حالیکه به دست بدترین مردمان کشته شده باشم.»
حضرت در جنگ صفین، در خطبه کوتاهی میفرمایند: « اللهم...ارزقنا الشهاده.» «خدایا به ما توفیق شهادت عطا کن.» (خطبه 171 نهج البلاغه)
✅امام سجاد علیه السلام در دعای وداع با ماه رمضان میفرمایند: « اللهم... فَإِنْ كَانَ آخِرَ شَهْرٍ صُمْنَاهُ فَاخْتِمْ لَنَا فِيهِ بِالسَّعَادَةِ وَالشَّهَادَة.» « خدایا اگر این آخرین ماهی است که ما در آن روزه میگیریم، مرگ ما را شهادت در راه خود قرار ده و ما را با شهادت در راه خود سعادتمند کن.» یا دعای حضرت که میفرمایند: « اللهم ... أَسْأَلُكَ مِنَ الشَّهَادَةِ أَقْسَطَهَا » (بحارالانوار ج91ص153) « خداوندا من از تو میخواهم تا برترین شهادت ها را نصیب من
کنی.»
✅امام صادق علیه السلام در دعای عهد میفرمایند: « اللهَّمَّ اجْعَلنْي مِنْ ... المْسْتشَهَدِينَ بین يدَيهْ.» و در استقبال از ماه رمضان میفرمایند: «وَاَسْئَلُکَ اَنْ تَجْعَلَ وَفاتى قَتْلاً فى سَبیلِکَ تَحْتَ رایَةِ نَبِیِّکَ مَعَ اَوْلِیاَّئِکَ » «و از تو خواهم که مرگ مرا کشته شدن در راهت قرار دهی که در زیر پرچم پیغمبرت با دوستانت کشته شوم.»
✅و دعای اباعبدالله در روز #عاشورا « الهی و سیّدی وَدَدْتُ اَنْ اُقْتَلَ و اُحْیِیَ سبعینَ اَلْفَ مَرَّةٍ فی طاعَتِک و محبتک، سِیّما اذا کانَ فی قَتْلی نصرةُ دینک و احیاءُ امْرِک و حِفْظُ نامُوسِ شرعِک» (موسوعه کلمات الحسین،) «ای پروردگار من و ای سرور من دوست دارم تا در راه تو و در راه اجرای فرامین تو و در دوستی با تو نه یک بار که هفتاد بار کشته شوم به خصوص که در شهادت و کشته شدن من نصرت دین تو باشد و بتوانم سنت های دین تو را احیا و ناموس دین تو را حفظ کنم».
💠و موارد دیگری که در مستندات دینی موجود است.
از خداوند میخواهیم پس از زندگی مجاهدانه، عاقبت همه ما را ختم به #شهادت قرار دهد.
🌐 #سعداء
پایگاه نشر آثار #حجت_الاسلام_راجی
🆔 @soada_ir
🌺متن زیارت امام حسن عسکری(ع)🌺
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلايَ يَا أَبَا مُحَمَّدٍ الْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ الْهَادِيَ الْمُهْتَدِيَ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وَلِيَّ اللَّهِ وَ ابْنَ أَوْلِيَائِهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللَّهِ وَ ابْنَ حُجَجِهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صَفِيَّ اللَّهِ وَ ابْنَ أَصْفِيَائِهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا خَلِيفَةَ اللَّهِ وَ ابْنَ خُلَفَائِهِ وَ أَبَا خَلِيفَتِهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ خَاتَمِ النَّبِيِّينَ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ سَيِّدِ الْوَصِيِّينَ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ سَيِّدَةِ نِسَاءِ الْعَالَمِينَ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ الْأَئِمَّةِ الْهَادِينَ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ الْأَوْصِيَاءِ الرَّاشِدِينَ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عِصْمَةَ الْمُتَّقِينَ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا إِمَامَ الْفَائِزِينَ السلامُ عَلَيْكَ يَا رُكْنَ الْمُؤْمِنِينَ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا فَرَجَ الْمَلْهُوفِينَ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وَارِثَ الْأَنْبِيَاءِ الْمُنْتَجَبِينَ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا خَازِنَ عِلْمِ وَصِيِّ رَسُولِ اللَّهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الدَّاعِي بِحُكْمِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا النَّاطِقُ بِكِتَابِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ الْحُجَجِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا هَادِيَ الْأُمَمِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وَلِيَّ النِّعَمِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَيْبَةَ الْعِلْمِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا سَفِينَةَ الْحِلْمِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَبَا الْإِمَامِ الْمُنْتَظَرِ الظَّاهِرَةِ لِلْعَاقِلِ حُجَّتُهُ وَ الثَّابِتَةِ فِي الْيَقِينِ مَعْرِفَتُهُ الْمُحْتَجَبِ عَنْ أَعْيُنِ الظَّالِمِينَ وَ الْمُغَيَّبِ عَنْ دَوْلَةِ الْفَاسِقِينَ وَ الْمُعِيدِ رَبُّنَا بِهِ الْإِسْلامَ جَدِيداً بَعْدَ الانْطِمَاسِ ، وَ الْقُرْآنَ غَضّاً بَعْدَ الانْدِرَاسِ أَشْهَدُ يَا مَوْلايَ أَنَّكَ أَقَمْتَ الصَّلاةَ وَ آتَيْتَ الزَّكَاةَ وَ أَمَرْتَ بِالْمَعْرُوفِ وَ نَهَيْتَ عَنِ الْمُنْكَرِ وَ دَعَوْتَ إِلَى سَبِيلِ رَبِّكَ بِالْحِكْمَةِ وَ الْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ وَ عَبَدْتَ اللَّهَ مُخْلِصاً حَتَّى أَتَاكَ الْيَقِينُ أَسْأَلُ اللَّهَ بِالشَّأْنِ الَّذِي لَكُمْ عِنْدَهُ أَنْ يَتَقَبَّلَ زِيَارَتِي لَكُمْ وَ يَشْكُرَ سَعْيِي إِلَيْكُمْ وَ يَسْتَجِيبَ دُعَائِي بِكُمْ وَ يَجْعَلَنِي مِنْ أَنْصَارِ الْحَقِّ وَ أَتْبَاعِهِ وَ أَشْيَاعِهِ وَ مَوَالِيهِ وَ مُحِبِّيهِ وَ السَّلامُ عَلَيْكَ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَ أَهْلِ بَيْتِهِ وَ صَلِّ عَلَى الْحَسَنِ بْنِ عَلِيٍّ الْهَادِي إِلَى دِينِكَ وَ الدَّاعِي إِلَى سَبِيلِكَ عَلَمِ الْهُدَى وَ مَنَارِ التُّقَى وَ مَعْدِنِ الْحِجَى وَ مَأْوَى النُّهَى وَ غَيْثِ الْوَرَى وَ سَحَابِ الْحِكْمَةِ وَ بَحْرِ الْمَوْعِظَةِ وَ وَارِثِ الْأَئِمَّةِ وَ الشَّهِيدِ عَلَى الْأُمَّةِ الْمَعْصُومِ الْمُهَذَّبِ وَ الْفَاضِلِ الْمُقَرَّبِ وَ الْمُطَهَّرِ مِنَ الرِّجْسِ الَّذِي وَرَّثْتَهُ عِلْمَ الْكِتَابِ وَ أَلْهَمْتَهُ فَصْلَ الْخِطَابِ وَ نَصَبْتَهُ عَلَماً لِأَهْلِ قِبْلَتِكَ وَ قَرَنْتَ طَاعَتَهُ بِطَاعَتِكَ وَ فَرَضْتَ مَوَدَّتَهُ عَلَى جَمِيعِ خَلِيقَتِكَ اللَّهُمَّ فَكَمَا أَنَابَ بِحُسْنِ الْإِخْلاصِ فِي تَوْحِيدِكَ وَ أَرْدَى مَنْ خَاضَ فِي تَشْبِيهِكَ وَ حَامَى عَنْ أَهْلِ الْإِيمَانِ بِكَ فَصَلِّ يَا رَبِّ عَلَيْهِ صَلاةً يَلْحَقُ بِهَا مَحَلَّ الْخَاشِعِينَ وَ يَعْلُو فِي الْجَنَّةِ بِدَرَجَةِ جَدِّهِ خَاتَمِ النَّبِيِّينَ وَ بَلِّغْهُ مِنَّا تَحِيَّةً وَ سَلاماً وَ آتِنَا مِنْ لَدُنْكَ فِي مُوَالاتِهِ فَضْلا وَ إِحْسَانا وَ مَغْفِرَةً وَ رِضْوَاناً إِنَّكَ ذُو فَضْلٍ عَظِيمٍ وَ مَنٍّ جَسِيمٍ.🌺
🌺متن صلوات خاصه بر امام حسن عسکری (ع )🌺
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الْحَسَنِ بْنِ عَلِيِّ بْنِ مُحَمَّدٍ الْبَرِّ التَّقِيِّ الصَّادِقِ الْوَفِيِّ النُّورِ الْمُضِيءِ خَازِنِ عِلْمِكَ وَ الْمُذَكِّرِ بِتَوْحِيدِكَ وَ وَلِيِّ أَمْرِكَ وَ خَلَفِ أَئِمَّةِ الدِّينِ الْهُدَاةِ الرَّاشِدِينَ وَ الْحُجَّةِ عَلَى أَهْلِ الدُّنْيَا فَصَلِّ عَلَيْهِ يَا رَبِّ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَصْفِيَائِكَ وَ حُجَجِكَ وَ أَوْلادِ رُسُلِكَ يَا إِلَهَ الْعَالَمِينَ🌺
چند نمونه کرامت از امام حسن عسکري سلام الله عليه
http://sarbazaneislam.com/imam_asgari_keramat.html
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
🌸پيامبر اکرم(ص) فرمودند:
✅سه گروه بر خداوند متعال حق دارند تا آنها را ياري كند:
1⃣مجاهد در راه خدا
2⃣کسي که سعي مي کند تا قرض خويش را ادا کند
3⃣کسی که مي خواهد ازدواج کند تا دامن خويش را پاک نگهدارد.
📚نهج الفصاحه، ح 1219
🌺شش سفارش امام صادق(ع) به مفضل
🔷مفضل بن عمر از شیعیان امام صادق(ع) است. امام صادق(ع) در روایتی که تحف العقول آن را نقل کرده است شش توصیه به شیعیان می کنند. آن حضرت می فرماید: شش خلصت است که به تو سفارش می کنم که باید به شیعیانم ابلاغ کنی.
مفضل گفت: سرور من آنها چیست؟
🔸حضرت صادق(ع) فرمودند:
1⃣امانت را به صاحبش برگردان.
2⃣هرچه برای خود پسندیدی، برای برادرت هم بپسند.
3⃣بدان که هر کار عاقبتی دارد، از عواقبش برحذر باش.
4⃣کارها، عواقب پیش بینی نشده دارد، مراقب باش.
5⃣از فراز هموار کوهی که نشیب ناهموار دارد، بپرهیز(از راهی که رفتنی آسان و بازگشتی دشوار دارد، بپرهیز ).
6⃣وعده ای که وفایش به دست تو نیست به برادرت مده.
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺 🌸پيامبر اکرم(ص) فرمودند: ✅سه گروه بر خداوند متعال حق دارند تا آنها را ياري كند: 1⃣مجاهد د
سلام علیکم بیست و ششمین روز از چله هجدهم🌟 مهمان سفره شهید 🌷 محمدرضا علیخانی 🌷هستیم .
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
گفتم پوست صــورتت سوخت و سیاه شد.. 😞 خندید و گفت عیبی نداره میخام فردا قیـامت جلو #ارباب روسفید باش
شهید «محمدرضا علیخانی» سومین شهید مدافع حرم باغملک است که در تاریخ سوم خرداد ماه سال 1344 در روستای طلاور این شهرستان متولد شد. وی پس از مدتها نبرد با تکفیریها در سوریه، روز یکشنبه 29 آذر ماه سال 1394 همزمان با هشتم ربیعالاول سال 1437 هجری قمری و سالروز شهادت امام حسن عسگری (ع) در استان حلب سوریه مجروح و چند روز در بیمارستان بستری شد.
این پاسدار حریم ولایت در روز چهارشنبه دوم دی ماه سال 1394 مقارن با 11 ربیع الاول سال 1437 هجری قمری در شهر خان طومان استان حلب سوریه شربت شهادت نوشید و به همرزمانش پیوست.
فرزند شهید: پدرم به دلیل ابداع در استفاده از ادوات جنگی پیشرفت در جنگ سوریه را جلو انداخت/ دوست داشت مثل حضرت عباس(س) شهید شود؛ بالاخره قسمتش شد
در این ماموریت سخت و بسیار خطرناک پدرم به همراه همرزمانش تا نزدیکی نیروهای تروریستی پیش رفتند و با آتش قبضه راکت انداز 107 (کاتیوشا)؛ که پدرم تخصص فوق العاده بالایی در استفاده دقیق و درست از این سلاح را داشت. چنان آتش سنگینی بر سر نیروهای تروریستی می ریزد که باعث ویران شدن معابر و سنگرها و به هلاکت رسیدن تعداد زیادی از آنان شد که در نتیجه آن شرایط به گونه ای فراهم شد که محاصره شکسته شود و نیروهای خودی از محاصره دشمن آزاد شدند.
سردار علیخانی پس از پایان جنگ تحمیلی با وجود اینکه ازمجروحین و جانبازان شیمیایی دفاع مقدس به شمار میرفتند ، به دلیل انگیزه بسیار بالایی که برای خدمت به کشور و دفاع از حریم انقلاب و اسلام داشتند وازآنجا که ایشان در دوران دفاع مقدس خود را از نظرشجاعت،تخصص،وعشق به وطن واسلام وشهادت به اثبات رسانده بودند،باعث شده بود که هم به خواست خود و هم به درخواست فرماندهان سپاه پاسداران تا سال1387در عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی باشند واین سالها هم همانند هشت سال دفاع مقدس با عشق به اسلام و وطن وروحیه ی شهادت طلبی درمکانهای خاص وحساس به خدمت خود ادامه دادند، که می توان به فرماندهی در پاسگاه های مرزی از جمله شلمچه و کردستان و... در آن سالهای حساس بعد از جنگ اشاره کرد. سرانجام بعد از۲۸سال خدمت شجاعانه و فداکارانه اش ،در راستای حراست و پاسداری از انقلاب و مرزهای این مرز و بوم ازنظر نظامی خدمتشان پایان یافت.
سرانجام پس از ۳۵سال انتظار در آبان سال 1394 بود که سردار علیخانی مطلع شد که تیپ تکاوری امام حسن مجتبی(ع)بهبهان که سال های زیادی به همراه دیگر همرزمانش در آن تیپ عضویت داشتند با ترکیبی از خیل جوانان مومن و تعدادی از یادگاران دفاع مقدس که از همرزمان شهید علیخانی در دوران دفاع مقدس بودند برای دفاع از حریم انقلاب و حراست از حرم اهل بیت (ع) قصد عزیمت به کشور سوریه را دارند، در آن هنگام ایشان که گویی آخرین روزنه و کورسوی امید را برای پیوستن به قافله یاران سفر کرده خود دیده بودند به هر ترتیبی که بود فرماندهان سپاه پاسداران را قانع کردند که با وجود جراحات شیمیایی و وجود ترکش های که حتی تا آن زمان در پیکرشان وجود داشت به همراه سایر همرزمان قدیمی اش در تیپ تکاوری امام حسن مجتبی(ع)بهبهان به سوریه اعزام شوند.
قسمتی از وصیت نامه سردارشهیدمحمدرضاعلیخانی
من از هر کس که به ولایت امام خامنه ای(مد ظله العالی)بدبین باشد، برای همیشه دلگیر وناراحت هستم. درسال شصت ویک هجری حضرت عباس(ع)برای دفاع ازخیمه حضرت زینب(س)دودست وچشمانش را از دست داد، اکنون نوبت من است که برای دفاع از حرم حضرت زینب(س)دست و چشمانم را از دست بدهم.
وقتی همرزمان شهید علیخانی به بالینش رسیدند؛ دیدند؛ که شهید علیخانی،دستش از بدنش جدا وچشمانش را نیز فدای حرم بی بی زینب(س)کرد. (تاریخ نگارش؛ ۱۳۹۴)
📌"شهیدان زنده اند" فقط یک #شعار است؟!
🔸خداوند در آیه 169 سوره آل عمران که از معروف ترین آیات هست، میفرماید: « وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ»
🔹و ما چه میدانیم که #شهدا چه جایگاهی دارند؛ ما فقط میدانیم جایگه ایشان، مایه حسرت همه هست.
واقعا شهدا زنده اند و این موضوع تعارف نیست؛ شهدا در زندگی دنیایی حضور می یابند و برخی از نمونه هایش را دیده ایم.
🔸در کتاب #شهیدان_زنده_اند که موسسه شهید #ابراهیم_هادی به چاپ رسانده، 40 نمونه از حضور شهدا در زندگی دنیایی و زنده بودن آنها را بیان کرده است. یکی از آنها، جریان شهید حجت الاسلام صالحی خوانساری است.
🔹بعد از #شهادت ایشان و برگزاری مراسم در قم، خانواده شان برای برگزاری مراسم به خوانسار میروند اما دخترشان بخاطر مدرسه اش در قم می ماند؛ در همان روز، معلم شان از دانش آموزان میخواهد که برگه امتحانات را به والدین شان بدهند تا #امضا کنند.
🔸دختر شهید به خانه میرود، با دلی شکستع جلوی عکس پدرش گریه میکند و میگوید: بابا مگر نمیگویند شهدا زنده اند؟ بیا برگه مرا امضا کن... و با حالت گریه خوابش میبرد.
🔹شب پدرش را درخواب میبیند و به او میگوید «برگه ات را بیار تا امضا کنم»؛ روی میز خودکار قرمزی بوده، دخترشهید برای آوردن خودکار آبی از اتاق میرود و وقتی بازمیگردد میبیند بابایش نیست.
🔸وقتی از خواب بیدار میشود، سراغ کیفش میرود و میبیند که برگه امضا شده و پایین آن: «اینجانب نظارت دارم، سید مجتبی صالحی».
🔹نامه را خدمت امام میبرند، اداره آگاهی امضا را بررسی میکند و میگوید امضا مربوط به خود شهید است و در آن از هیچ جوهری استفاده نشده است.
این نامه الان در موزه است و این ماجرا، یک نمونه از بازگشت شهداست.
✅شهدا زنده اند و عندربهم یرزقون...
شاهد کسی است که دیده و دیده های خود را میگوید؛ شهدا ناظر کار ما هستن و یک روزی بر ما شهادت میدهند.
🔹ماجرای دیگری در کتاب «شهیدان زنده اند» نقل شده که استاد دانشگاهی، #شهید_همت را درخواب میبیند و درخواب با هم ، به محله ای میروند، درب خانه ای را میزنند؛ ناگهان از خواب بیدار میشود.
🔸آن استاد دانشگاه، نیمه شب با حالت خاصی از خواب میپرد؛ ماجرا را برای همسرش تعریف میکند و خانمش میگوید شاید شهید با شما کاری داشته، آدرس را بلدی؟ به همان جا برو.
🔹او هم به درب همان خانه ای که در خواب دیده بود میرود و با تردید در میزند، جوانی در را باز میکند. این استاد دانشگاه میگوید: شما با شهید همت کاری داشتین؟
🔸جوان متعجب میشود! و پس از نقل ماجرا، به ایشان میگوید: شما درست خواب دیدی، من تصمیم داشتم خودکشی کنم، امروز که از اتوبان همت می گذشتم، چشمم به عکس شهید همت افتاد و با خود گفتم: مگر نمیگویند شما زنده اید؟ اگر زنده ای، بیا به من بگو خودکشی نکنم!
✅ شهدا، عند ربهم یرزقونند...
#خلاصه_تفسیر
#پاسخهای_قرآنی
#تفسیر_صفحه_ای_قرآن
#مسجد_امام_رضا_علیه_السلام
#دانشگاه_فردوسی_مشهد
🌐 #سعداء
پایگاه نشر آثار #حجت_الاسلام_راجی
🆔 @soada_ir