eitaa logo
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
2.7هزار دنبال‌کننده
18.7هزار عکس
8.8هزار ویدیو
238 فایل
انس با شهداء برای همنشینی با امام زمان«ع» ومرافقةالشهداء من خلصائک اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الشَّهادَةِ فِی سَبِیلِکَ تَحْتَ رایَةِ وَلِیِّکَ الْمَهْدِیّ(عجل الله) السلام علیک یا من بزیارته ثواب زیارت سیدالشهداء یرتجی
مشاهده در ایتا
دانلود
﷽   پنجمین روز از🌷چله دوازدهم🌷   تلاوت☀️ زیارت امین الله☀️   به نیابت از   بقیة الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف  امام خمینی (ره)  همه شهدا و  ❣️ میثم تمار❣️  صاحب سرّ علوی #هدیه می کنیم   محضر نورانی   ☀️ امیرالمؤمنین علیه السلام☀️  🌹🌹🌹🌹   تلاوت ☀️زیارت آل یاسین☀️  و عرض سلام و ارادت خدمت  ☀️امام زمان علیه السلام ☀️  #به_آرزوی_شهادت   اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ  
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ #السلام_علیک_یا_امین_الله_فی_ارضه لَبَّيْكَ دَاعِيَ اللَّهِ سید الشهداء اول رجب هرسال ما را صدا می زنند. لذا می گویند اول رجب به زیارت حضرت بروید و بگویید : لبیک داعی الله یعنی یااباعبدالله اگر آن روزی که صدا زدید «مَنْ كَانَ فِينَا بَاذِلًا مُهْجَتَهُ مُوَطِّناً عَلَى👈 لِقَاءِ اللَّهِ نَفْسَهُ فَلْيَرْحَلْ مَعَنَا» من با جسمم حاضر نشدم، ولی دعوت شما را گوشم و قلبم شنیده و اجابت کرد: 👈«لَبَّيْكَ دَاعِيَ اللَّهِ إِنْ كَانَ لَمْ يُجِبْكَ بَدَنِي فَقَدْ أَجَابَكَ قَلْبِي وَ شَعْرِي وَ بَشَرِي وَ رَأْيِي وَ هَوَايَ عَلَى التَّسْلِيمِ» آنجا که شما ندای ‌«هل من ناصر ینصرنی» سر دادید و یاری می طلبیدید، زبانم لبیک نگفت؛ ولی در همان عالم ، قلب من شما را اجابت کرد و با شما همراه بود؛ چشمم صحنه عاشورا را دید و به سوی شما بود؛ گوشم دعوت شما را شنید؛ هرچند بدن و زبانم سستی کردند. ندای سیدالشهدا محدود به سال ۶۱ هجری نیست و تمام نشده است؛ کاروان حضرت از عالم میثاق به راه افتاده است و تا قیامت و بعد از قیامت هم ادامه دارد؛ دعوت سیدالشهداء هنوز باقی است. حضرت هنوز هم آماده دستگیری است تا ما را به لقاء الله برساند. هنوز هم راه باز است. اگر کسی می خواهد وارد ماه رجب شود که شهر امیر المؤمنین است روز اول باید به زیارت سید الشهداء برود و بگوید : لبیک داعی الله #ادامه_دارد #هرشب_ساعت_هشت_یک_نکته ⚠️تلاوت زیارت سیدالشهدا در شب و روز اول رجب فراموش نگردد ( مراجعه به مفاتیح الجنان باب زیارات ؛ زیارت مخصوصه امام حسین علیه السلام )
﷽ سلام علیکم ششمین روز از🌷چله دوازدهم🌷 تلاوت☀️ زیارت امین الله☀️ به نیابت از بقیة الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف و ❣️ امام محمد باقر علیه السلام ❣️ #هدیه می کنیم محضر نورانی ☀️ امیرالمؤمنین علیه السلام☀️ 🌹🌹🌹🌹 تلاوت ☀️زیارت آل یاسین☀️ و عرض سلام و ارادت خدمت ☀️امام زمان علیه السلام ☀️ #به_آرزوی_شهادت اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
9.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام و صلوات خداوند بر شکافنده ی علم نبوی و مظهر حلم علوی ☀️حضرت باقرالعلوم علیه السلام☀️
امام باقر علیه السلام در اول رجب سال (57 ه.ق) در مدینه متولد شد و نسبش از هر دو سو، علوی و فاطمی است؛ زیرا پدرش، امام سجاد علیه السلام، پسر امام حسین علیه السلام و مادرش، ام عبدالله، دختر امام حسن مجتبی علیه السلام بود. امام باقر علیه السلام، حدود چهار سال از دوران امامت جدش، امام حسین علیه السلام و حدود 37 سال از دوران امامت پدر بزرگوارش را درک کرد، آن حضرت در حادثة عاشورا حضور داشته، در این باره می فرماید: «من چهار ساله بودم که جدم، امام حسین علیه السلام را کشتند و شهادت وی و آن چه در آن وقت به ما رسید به یاد دارم.» امام محمد بن علی بن الحسین علیه السلام با  ☀️کنیة ابوجعفر  و لقب های  🌺هادی 🌺شاکر 🌺امین 🌺صابر  👈🌺و شبیه، به دلیل شباهت به پیامبر صلی الله علیه و آله معروف بود  🌺و مشهورترین لقب وی، باقر بود؛ چرا که رسول خدا صلی الله علیه و آله به روایت جابر، او را باقرالعلوم نام نهاد و در این باره فرمود: «او علم را به تمام و کمال می شکافد.»
شباهت امام باقر علیه السلام به امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف ؛ امام باقر علیه السلام به رسول خدا صلی‌الله علیه بسیار شبیه بودند . بطوریکه جابر انصاری هنگامیکه حضرت را دید گفت : به پروردگار کعبه قسم شمائل پیغمبر است . با اینکه جابر ، امام حسن مجتبی و امام حسین و امام سجاد علیهم السلام را نیز دیده بود اما درباره هیچ یک از ایشان ، چنین نگفته بود . و چنانچه در روایات آمده است امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف نیز شبیه ترین افراد به رسول خدا صلی‌الله علیه می باشند . پیامبر اکرم صلی‌الله علیه در وصف مهدی صاحب الزمان فرمودند : نام او ، نام من کنیه اش ، کنیه من و از نظر خَلق و خُلق شبیه ترین مردم به من است . 📚مکیال المکارم ، جلد اول
امام باقر علیه السلام؛ بنیانگذار انقلاب فکری در جهان اسلام در زمان امام محمد باقر علیه السلام که مصادف با حکومت مروانیان بود، کشور اسلام بسیار وسیع و پهناور شد، اقوام و ملل گوناگونی به اسلام گرویده بودند، در این هنگام مسائل جدیدی در حوزه های دینی مسلمانان مطرح بود، تعدادی کتاب از زبان های مختلف ترجمه شده و مطالب جدیدی در میان مردم پخش می شد و ایجاد شبهه می کرد. در این هنگام حکومت مروانیان در اثر فساد از درون خراب و ضعیف و ناتوان شده بود، امام باقر (ع) از اوضاع و احوال استفاده کرد و حوزه بزرگی در مدینه تشکیل داد و شاگردان زیادی تربیت نمود، حکومت وقت هم چندان نیرومند نبود که جلوی مردم را بگیرد و امام (ع) را از تدریس و نشر احکام باز دارد. در حوزه درس امام باقر (ع) تعداد زیادی عالم و محدث از سراسر کشور پهناور اسلامی شرکت میکردند، در وقت حج و عمره بر تعداد آنها افزوده میگردید. انحطاط امت اسلام در زمان امام باقر(ع) انسان با ورق‌زدنِ کتاب توحید صدوق(ره) و مرور سؤال‌هایی که به امام باقر(ع) و امام صادق(ع) ارجاع داده می‌شد، می‌تواند متوجه شود که کار مسلمان‌ها به جایی رسیده بود که درباره توحید و معرفت خداوند متعال، حرف‌هایی بدتر از یهود می‌زدند! این انحطاط، تصادفی نیست! فرقه‌سازی، ایجاد بدعت، راه‌اندازی نهضت ترجمه و پدیدآوردن جریان‌های انحرافی، همه و همه، کارهای مدیریت‌شده و توام با برنامه‌ریزی‌ای بوده است که دستگاه نفاق، با دوراندیشی و نگاه تاریخی، آن را راه انداخت؛ تا اسلام و معنویت حاصل از آن را سرنگون کند. در چنین شرایطی بود که امام باقر(ع) و امام صادق(ع) با ایجاد پایگاه مرجعیت علمی در جهان اسلام، نه تنها شیعیان را ارتقا فکری دادند که حتی اهل سنت را از افتادن در ورطه انحطاط فکری نجات دادند و چارچوب‌های مقننی را بنا گذاشتند. ایشان ضمن اتخاذ تدابیر بلند، با تربیت شاگردان فقهی در بدنه اهل سنت، در برابر پدید آمدن انحراف‌های خطرناک‌تر که می توانست به فروپاشی جامعه اسلامی منتهی شود و نام اسلام و مسلمانی را یک سره در تاریخ به فراموشی بسپارد، ایستادند.
ابن حجر عسقلانی در کتاب تقریب التهذیب، در معرفی امام باقر علیه السلام می‌نویسد: «محمد باقر(ع) به اندازه ‌ای رموز و اسرار علوم و دانش‌ها را آشکار ساخت و حقایق احکام، حکمت‌ها و لطایف دانش‌ها را بیان نموده که جز کوردلان و تاریک باطنان، کسی نمی‌تواند آن‌ها را انکار کند و از این رو شکافنده مشکلات علم و برافرازنده دانش لقب یافته است.»
امام باقر علیه السلام در گفتاری امیدآفرین و نشاط بخش به منتظران حقیقی آن حضرت مژده می دهد که «یَأْتِی عَلَی النّاسِ زَمانٌ یَغِیبُ عَنْهُمْ اِمامُهُمْ فَیاطُوبی لِلثّابِتِینَ عَلی اَمْرِنا فِی ذلِکَ الزَّمانِ اِنَّ اَدْنی ما یَکُونُ لَهُمْ مِنَ الثّوابِ اَنْ یُنادِیَهُمُ الْبارِی ءُ عَزَّ وَجَلَّ عِبادِی آمَنْتُمْ بِسِرّی وَصَدَّقْتُمْ بِغَیْبی فَأَبْشِرُوا بِحُسْنِ الثَّوابِ مِنّی؛بر مردم زمانی می آید که امامشان از منظر آنان غایب می شود. خوشا به حال آنان که در آن زمان در امر [ولایت] ما اهل بیت ثابت قدم و استوار بمانند! کمترین پاداشی که به آنان می رسد، این است که خدای متعال خطابشان می کند و می فرماید: بندگان من! شما به حجت پنهان من ایمان آوردید و غیب مرا تصدیق کردید. پس بر شما مژده باد که بهترین پاداش من در انتظارتان است.» آن گاه امام باقر علیه السلام ادامه داد: «خداوند متعال به خاطر ارج گذاری از چنین منتظران راستینی به آنان می فرماید: شما مردان و زنان، بندگان حقیقی من هستید. رفتار نیک و شایسته تان را می پذیرم و از کردار ناپسندتان عفو می کنم و به خاطر شما سایر گنهکاران را می آمرزم و بندگانم را به خاطر شما با باران رحمت خود سیراب و از آنان بلا را دفع می کنم. ای عزیزترین بندگان من! اگر شما نبودید، عذاب دردناک خود را به مردم نافرمان نازل می کردم.»
سفارش های امام باقر علیه السلام به منتظران ظهور 1. شناخت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف امام باقر علیه السلام می فرماید: «هر کس با شناخت امامش بمیرد، پیش افتادن این امر (ظهور) یا به عقب افتادن آن به او ضرری نرساند؛ کسی که به معرفت امامش بمیرد مانند کسی است که با حضرت قائم عجل الله تعالی فرجه الشریف در خیمه اش باشد.» 2. صبر در دوران غیبت امام باقر علیه السلام می فرماید: «ای مؤمنان! در به جا آوردن امور واجب خود، تحمل داشته باشید و در برابر دشمنانتان پایداری ورزید، هم دیگر را به شکیبایی سفارش نماید و با امام منتظر خود، پیوند و رابطة ناگسستنی داشته باشید.» 3. زمان ظهور را تعیین نکردن فضیل از امام باقر علیه السلام پرسید: آیا برای این امر ]ظهور[ وقتی معین است؟ حضرت امام باقر علیه السلام سه بار فرمودند: «آنان که وقتی برای ظهور تعیین می کنند، دروغ می گویند.»
در روایتی امام باقر علیه السلام به ابو خالد کابلی ویژگیهای یاران امام زمان را بیان می کنند و جمله ای زیبا فرمودند که می تواند نصب العین همه منتظران لحظات ظهور باشد. آن حضرت فرمودند: «اَما اِنِّی لَوْ اَدْرَکْتُ ذلِکَ لاَءَسْتَبْقَیْتُ نَفْسی لِصاحِبِ هذَا الاْءَمْرِ؛ مطمئنا بدان! اگر من آن روزگاران را درک کنم، جانم را برای فداکاری در رکاب حضرت صاحب الامر علیه السلام تقدیم می دارم.»