هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کتاب «الف لام خمینی» منتشر و رونمایی شد
fna.ir/bnvc44
@Farsna
⭕️خاطرات مقدمفر و برخی احمدینژادیها!
🔹هر بار که رهبری از روی برجام رد میشوند، خاطرات جناب مقدمفر و برخی احمدینژادیها برایم زنده میشود.
🔹در پیچ و تاب تصویب برجام بود که برخی سینه چاک کردند و گفتند چرا به برجام انتقاد میکنید، همه چیز هماهنگ است. رهبری هست. کارشناسان هم نظراتشان را دادهاند. از خطوط قرمز هم رد نشدهاند تازه اگر شده باشند هم خطوط قرمز زمین مینگذاری شده نیست! شما آتش به اختیارها چرا اینقدر شلوغش میکنید؟!
🔹جناب مقدمفر همان زمان دست به قلم شد تا در نامهای عجیب، حسین شریعتمداری را مورد لطف قرار دهد و بنویسد:«آیا اگر امر دایر باشد که جهتگیری پایگاه اطلاعرسانی مقام معظم رهبری را در این مورد بپذیریم یا نوشته جنابعالی را، بهنظر کدام را باید انتخاب کنیم؟ آیا بیان صریح مقام معظم رهبری مبنی بر طی مسیر قانونی و تصویب یا عدم تصویب براساس مصالح ملی را به گوش جان بسپاریم و از شتابزدگی در استنتاج بپرهیزیم؟ یا بهتشخیص خود آنچنان پا بفشریم و به دیگران القا کنیم بهگونهای که هر نوع نتیجهگیری غیر از مجاری قانونی مغایر نظر رهبری جلوه داده شود؟ آیا تصور نمیکنید در شرایطی که نیروهای انقلاب به یکپارچگی و وحدت کلمه بیش از گذشته نیاز دارند، اینگونه موضعگیری کردن یک دوگانگی و شکاف بین نیروهای انقلاب ایجاد میکند؟ بهتر نیست بهگونهای موضعگیری کنید که حداکثر مواضع خود را اعلام کنید نه اینکه از زبان رهبری سخنی بگویید؟» جناب مقدمفر نگران وحدت نیروهای انقلاب بود و نامه سرگشاده نوشته بود تا وحدت را برقرار کند!!!!
🔹برخی احمدینژادیها هم میگفتند کار هماهنگ است و شما انقلابیها بیهوده دست و پا میزنید. هر بار یکی از این آقایان اصولگرا حرفهای آن جریان را تکرار میکرد هم میگفتند ببینید از زبان فلانی هم در رفت و گفت ماجرا از چه قرار بوده است!
🔹جالب این است که این روند در خلال اظهارات برخی کاندیداهای اصولگرا در همین انتخابات اخیر هم ادامه داشت! اشاره به شخص خاصی نداریم!
🔹این همه خیلی وقت است نشان میدهد انتقادات آتش به اختیارها به جا بوده است. همچنین مصالحی با توجه به شرایط داخلی و خارجی در نهایت موجب پذیرش مشروط برجام شده و الا رهبری خود نخستین منتقد برجام بوده و هستند. مذاکرهکنندگان مورد اعتماد بودند اما به دلیل برخی سادهاندیشیهایی که فرصتی برای جبرانش باقی نبود و نیز به دلیل عدم بصیرت توجیهگران اصولگرا ضربه خوردیم.
✍ #محمد_مهدی_تهرانی
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
امروز دوباره رهبرحکیم انقلاب بر عدم رعایت خطوط قرمز در رعایت منافع ملی کشور از سوی تیم مذاکره کننده تأکید صریح فرمودند.
جالبتر اینکه برخی کاندیداهای اصولگرا هنوز هم در مصاحبه هایشان دم از تأیید برجام می زنند.
مردم فهیم، دم خروس را باور کنند یا قسم حضرت عباس را؟
▫️غارت شرکت های وزارت کار در راه است؟
محمود ملکی سردبیر سایت تابناک در اینستاگرام نوشت : تا یک ماه آینده قرار است حدود صد شرکت،از شرکت های مجموعه شستا واگذار شود. به نظر می رسد بهترین دوره ی تارج و غارت این شرکتها،همین روزهاست. روزهایی که ربیعی رفته و احتمالا سرپرستی منصوب می شود که با واگذاری این شرکت ها به دوستان و آشنایان در مجلس و دولت و دیگر نهادها مخالفتی نخواهد کرد.
تردید نکنید جریانی که دنبال غارت شرکت های تامین اجتماعی،صندوق بازنشستگی و صندوق عشایر هستند،روزنامه،سایت،کانال و شبکه رادیو و تلویزیونی هم دارند؛در روزهای آینده تحرکات آنان را در رسانه های مختلف خواهید دید.
باز هم تردید نکنید در بین جریان غارتگری که به دنبال تاراج شرکت ها هستند؛هم اصولگرا وجود دارد هم اصلاح طلب و هم اعتدالی!
مراقب تاراج سرمایه های مردم باشیم.۶۰۰ شرکت بزرگ،زیر مجموعه وزارت کار است!!
🔴روزنامه آمریکایی واشنگتن اگزمینر:
🔸خروج ترامپ از #توافق_هسته_ای خطای بزرگی بود. زیرا تاریخ ثابت کرده است که ایران برخلاف نظر رئیس جمهور آمریکا به این سادگی ها از مواضع خود عقب نشینی نخواهد کرد.
🔴🔴خبر فوری بیبیسی: آیتالله #خامنه_ای دولت را مسئول #بحران_ارز در ایران دانست
🔸آیتالله خامنهای، رهبر ایران، بحران ارز در ایران را نتیجه "بیتدبیریها و بیتوجهیها" خوانده و در سخنان خود تلویحا دولت را مسئول وضعیت بازار ارز دانسته و گفته که مشکل ارز مربوط به "نحوه مدیریت و سیاستگذاری اجرایی" است.
🔴🔴🔴بیبیسی: آیتالله #خامنه_ای به نقل از "کارشناسان اقتصادی و بسیاری از مسئولین" گفت که ریشه مشکلات اقتصادی از جمله کاهش ارزش #ریال خارجی نیست بلکه درونی است.
🔸رهبر ایران اذعان کرد که "بخشی از مردم واقعا زیر فشارند و این گرانی مواد غذایی و مسکن و... روی مردم فشار میآورد." او گفت: "وقتی قیمت ریال اینجور پایین میآید، آن کارمند روزمزد است که برایش چیزی نمیماند."
متن بیانات دیروز ولی امر امت اسلام:
🔷🔹چرا #مذاکره نمیکنیم؟
گوش کنید،
علّت، این است: آمریکاییها #فرمولمذاکراتیشان این است که میگویم؛ با این فرمول و با این طرف، آدم #عاقل ببینید مذاکره میکند یا نمیکند.
♦️#تعریفمذاکره:
مذاکره اوّلاً در عرف #سیاسی بهمعنای نشستن و حرف زدن و احوالپرسی کردن که نیست، مذاکره یعنی #دادوستد، یعنی بنشینید دو طرفِ میز؛ شما یک چیزی بدهید، یک چیزی بگیرید؛ معنای مذاکرهی سیاسی این است.
♦️عامل #تفوق در مذاکره: #قدرتمیدانی
1⃣خب، آمریکاییها چون متّکی هستند به #قدرت نظامی و قدرت پولی و قدرت رسانهای وقتیکه با یک طرفی میخواهند مذاکره کنند، #اهدافاصلی خودشان را قبلاً برای خودشان #مشخّص میکنند؛
حالا بعضی از آن اهداف را به زبان هم میآورند، بعضی را هم نمیگویند؛ در اثنای کار مرتّب #دبّه میکنند، مرتّب اضافه میکنند، مرتّب چانه میزنند، امّا اهداف اصلی برای خودشان مشخّص است؛ این یک.
2⃣دوّم، از این اهداف اصلی یک قدم عقب نمینشینند. بله، #اهداففرعی و چیزهای بیخودیِ کمارزش را در #حاشیه گاهی میآورند و از آنها صرفِنظر میکنند که بظاهر یک نوع عقبنشینی است، امّا از مقصود اصلی و اهداف اصلیشان مطلقاً عقبنشینی نمیکنند، امتیاز اصلاً نمیدهند.
3⃣سوّم، از طرفِ مقابلِ مذاکره امتیاز نقد میخواهند، از او وعده قبول نمیکنند؛ میگویند ما اطمینان نداریم، امتیاز نقد از او مطالبه میکنند؛ کمااینکه ما در برجام این را تجربه کردیم، در جاهای دیگر هم [تجربه شد]. الان هم که دارند با کرهی شمالی مذاکره میکنند همینجور است؛ امتیاز نقد میخواهند از آن طرف. اگر چنانچه طرف مقابل از دادن امتیاز نقد امتناع بکند، هوچیگری تبلیغاتی و رسانهای و هیاهو در سطح دنیا راه میاندازند که بله، اینها مذاکره نمیکنند، اینها به میز مذاکره باید برگردند، اینها چنین میکنند. یک هیاهوی عظیمی که معمولاً طرف مقابل کم میآورد در مقابل این هیاهو؛ معمولاً طرف مقابل منفعل میشود، دچار انفعال میشود؛ در مقابل این جنجال و هوچیگری و هیاهویی که اینها میکنند، معمولاً کم میآورند، منفعل میشوند.
4⃣و مرحلهی چهارم، خودش به جای اینکه در مقابل آنچه از او نقد میگیرد چیز نقدی به او بدهد، مثل هر معاملهای که شما پول میگیرید و جنس باید بدهید، جنس نمیدهد؛ نقد را میگیرد، در مقابلش وعده میدهد، امّا وعدههای قرصومحکم: مطمئن باشید، تردید نکنید، شک نکنید؛ با وعده دل طرف مقابل را خوش میکند و طرف مقابل [هم] میبیند دارد وعده میدهد با این قرصی و با این محکمی.
5⃣مرحلهِی آخر؛ بعد که قضیّه تمام شد و کارش گذشت، زیر همین وعده هم میزند، این وعدهی قرصومحکم را هم مثل باد هوا فراموش میکند! روش مذاکرهی آمریکاییها این است.
حالا با این دولت، با این رژیم زورگوی #متقلّب، باید نشست مذاکره کرد؟ چرا مذاکره کنیم؟ #برجام نمونهی واضح این است.
♦️🔹تازه بنده #سختگیری میکردم ــ که البتّه همهی خطوط قرمزی که ما معیّن کرده بودیم #رعایتنشد ــ
طرف مقابل اینجوری رفتار کرد، اینجوری عمل کرد. خب با این طرف مقابل نمیشود مذاکره کرد؛ با این دولت نمیشود مذاکره کرد. دربارهی مسائل گوناگون، هر دولتی که با این دولت مذاکره کند، [او] #مشکل درست میکند؛ مگر اینکه هم جهت باشند، مثل انگلیس. [البتّه] به انگلیس هم #زور میگویند
🍀دشمن بعد از شکست در جبهههای مختلف، متمرکز شده روی #اقتصاد.
بنده بگویم در این جبهه هم دشمن شکست خواهد خورد.
🔻رهبر انقلاب، امروز: امروز آمریکا بر جنگ اقتصادی متمرکز است چون از جنگ نظامی مأیوس است.
🔷️ در دههی هفتاد جنگ فرهنگی علیه ما شروع شد؛ حالا ببینید متولدین دههی هفتاد میروند #مدافع_حرم میشوند و سر میدهند. در آن سالها این نهالها و #حججیها روییدند.
🔷️ آنها یک جنگ فرهنگی راه انداختند که #دفاع_مقدس فراموش شود. جمهوری اسلامی فناوری نرم #راهیان_نور را راه انداخت.
👈 جمهوری اسلامی این است؛ مدافع حرم تربیت میکند، راهیان نور راه میاندازد، معتکفین در مساجد را بهعنوان یک نماد عالی تضرع و قداست به وجود میآورد.
🔷️ پس ما در جنگ فرهنگی پیروز شدیم و دشمن شکست خورد. در جنگ نظامی هم پیروز شدیم. در جنگ امنیتی-سیاسی سال ۸۸ هم ملت ایران بر توطئهی دشمن فائق آمد و پیروز شد.
🔺️ حالا دشمن بعد از شکستی که در جبههی فرهنگی، امنیتی، نظامی و سیاسی خورده، متمرکز شده روی #اقتصاد. بنده بگویم در این جبهه هم دشمن شکست خواهد خورد. دشمن، ضعیف و ناتوان و شکستخورده است، به شرط اینکه من و شما بیدار باشیم و به وظایف خودمان عمل کنیم. ۹۷/۵/۲۲
💻 Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حال که اشتباه #تفکربرجام اعلام شد، یادی کنیم ازسخن تاریخی این بزرگمرد آزاده که:
شماهنوزهاشمی را نشناختید!
اگرآقای هاشمی رفسنجانی بخواهد روی کار بیاید،
من بمیرم و روی کار آمدن هاشمی را نبینم.
⭕️🔴🔵سانسور بیانات رهبری و هزینهسازی های بیت رهبری
باز هم ماجرای حذف بخشی بیانات رهبرمعطم انقلاب توسط بیت رهبری حاشیه ساز شده. اما ماجرا چیست؟
🔹اول: برخلاف تصور عمومی که وجود دارد، نه سایت Khamenei.ir و نه صدا و سیما هیچکدام متن و فیلم دیدارهای رهبری را حذف نمیکنند، یعنی اصلا و اساسا اجازه این کار را ندارند. اگر دو سایت leader.ir و Khamenei.ir را رصد کرده باشید، دقایقی پس از دیدار، «خبر دیدار» که حاوی رئوس مطالب مطرح شده توسط رهبری و گاهی «عین برخی جملات» است منتشر میشود.
🔸چند ساعت بعد هم «متن بیانات» که پیاده شده صحبتهای رهبری است منتشر میشود. متن بیانات که اهمیت بیشتری دارد، توسط «دفتر رهبری» که زیر نظر آقای حجازی است تهیه میشود و سایر رسانهها- حتی سایت Khamenei.ir - موظفند آن متن را منتشر کنند. صدا و سیما نیز نسخه فیلمی از دیدار را پخش میکند که توسط دفتر رهبری تدوین و برایش ارسال شده است.
🔹دوم: واقعیت آن است که آقای حجازی از طرف شخص رهبری، اجازه دخل و تصرف در متن بیانات منتشره را دارند. اما یک سوال! هدف از حذف برخی جملات رهبری چیست؟ غیر از این است که حول آن صحبت در فضای رسانهای «حاشیهسازی» نشود؟ حالا یک سوال دیگر! اگر ما در این فرآیند جوری عمل کنیم که منجر به «هزینهزایی مضاعف» شود چه؟ چند مورد جنجالی سالهای اخیر را مرور کنیم. جمعی از دانشجویان در دیداری که سالی یکبار برگزار میشود حاضر بودهاند و از ایشان شنیدهاند که «من استالین نیستم» یا شنیدهاند که تلویحا تسخیر سفارت انگلیس را محکوم کردهاند. یا در دیدار اخیر مردم از رهبری شنیدهاند که در قضیه مذاکره با آمریکا اشتباه کردم به دولت اجازه دادم. بعد در تیتر و خبرهای منتشره توسط بیت رهبری، آن جمله سانسور شود. چه اتفاقی میافتد؟ کلی جنجال توسط افراد حاضر در دیدار و رسانههای مغرض و غیر مغرض داخلی و خارجی _از احمدینژادیهای کینه به دل گرفته از رهبری تا بیبیسی _ به راه میافتد که فلان جمله حذف شده توسط سایت رهبری چه بود؟ چرا سخنان رهبری سانسور میشود؟ چه کسی سخنان رهبری را سانسور میکند و کلی تیتر و مطلب و تحلیل های این مدلی.
🔸خب بینی و بینالله این کار دفتر رهبری حاشیهسازتر و آسیببزاتر است یا انتشار همان یک جمله؟ شما با سانسور آن جمله و تعبیر میخواهید جلوی انتشارش را بگیرید ولی با این کارتان هم آن جمله بیشتر شنیده شده و بلکه در فضای خبری ترکیده؛ هم کلی حاشیه و جنجال و فحش از طرف جاهلان و مغرضان و کلی شبهه از طرف دوستان به رهبری و بیت رهبری بار کردهاید. غیر از این است؟
🔹سوم: نکته قابل توجه دیگر این است که اساسا چرا نباید این فرآیند تهیه بیانات رهبری به اطلاع مردم برسد؟ اینکه هر دفعه سر حذف بخشی از بیانات رهبری، عدهای سایت Khamenei.ir را شماتت کنند، عدهای صدا و سیما و عدهای آقای حجازی و دفتر را و به خاطر سکوت همه این مجموعهها در اینباره، جریان حزباللهی هم بر شبهاتش افزوده شود بهتر است یا اینکه یک بار این فرآیند و ابعادش تبیین شود و به این سوال پاسخ داده شود که چرا بیانات رهبری که در جمع عمومی بیان میشود سانسور میشود؟ آیا با این کار آن حاشیهسازیهای مغرض و مسموم ضدانقلاب و بدخواهان بیاثر و شبهات دوستان برطرف نمیشود؟
🔸از چه چیزی میترسیم؟ وقتی رهبری حرفی را در علن و در دیدار عمومی میزنند چرا باید برخی جملاتش حذف شود و آن اقدام اینچنین حاشیهساز شود؟ میفرمایند تصمیم بر این است؟ باشد، نتیجهاش را که دیدهاید، بهتر نیست بازخوردهای این اقدام را ارزیابی کرده و اگر اشتباه است اصلاحش کنیم؟
🔸از این میترسیم که مردم بشنوند رهبری گفته من اشتباه کردم؟ با این نگاه باید آن بخش از منشور روحانیت که امامخمینی فرمود "من امروز بعد از ده سال از پیروزی انقلاب اسلامی همچون گذشته اعتراف میکنم که بعض تصمیمات اول انقلاب در سپردن پستها و امور مهمه کشور به گروهی که عقیده خالص و واقعی به اسلام ناب محمدی نداشتهاند، اشتباهی بوده است که تلخی آثار آن به راحتی از میان نمیرود، گر چه در آن موقع هم من شخصاً مایل به روی کار آمدن آنان نبودم ولی با صلاحدید و تأیید دوستان قبول نمودم" یا آن صحبت مرداد 58 که گفتند ما در مسامحه با ضدانقلاب اشتباه کردیم و "من توبه میکنم از این اشتباهی که کردم" را هم از تاریخ حذف کنیم!!
✍ #محمد_امین_فرج_اللهی
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
🚩روایت آیتالله عبد خدایی از دیدار امامخامنهای با آیتالله وحید خراسانی
🔹آیتالله وحید خراسانی در دیداری که در حرم امام رضا با معظمله داشتند، بار دیگر علاقه خود به ایشان را اثبات کردند.
🔹ضدانقلاب تلاش زیادی دارد تا تصویری دلخواه خود را از مراجع تقلید و علما به مردم نشان بدهد اما واقعیت این است که علما و مراجع تقلید همواره مدافع ولایت و نظام اسلامی بوده و هستند
http://tn.ai/1802067
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
📷تکریم آیتالله وحید خراسانی توسط علامه مصباح
http://tn.ai/1801965
📡. @TasnimNews
🌺🌺 چرا #رهبر جامعه به دلیل اشتباهی که دیگران مسببش بوده اند باید #اعتراف و #توبه نماید؟
اسلام مکتب رشد دهنده بسوی کمال بدون اجبار است.
اگر رهبر اجازه اشتباه ندهد، فکر جامعه رشد نمی کند، چون #فکراشتباه هماره به عنوان راه درست در ذهن جامعه تصور می شود و رهبری را مانع یک فکر درست و نافع به حال جامعه تصور می کنند.
و وقتی اجازه اجرای #فکراشتباه را می دهد، منجر به #ضرر و خسارت می شود.
اما نتیجه این خسارت #رشدفکری جامعه است که هدف اساسی اسلام و رهبران اسلامی از ازل تا ابد است.
استاد مطهری در کتاب #آزادیانسان از انتشارات #بینشمطهر ذیل درس #آزادیفکروعقیده راجع به راه رشد جامعه بیان می فرمایند:
[برایمطالعهاینسخنبهکتابمزبورمراجعهفرماییدیاعضو #کانالسیاستمطهر
@SyasatMotahar
شوید]
ببینید بعضی اعترافات رهبر کبیر انقلاب را:
امام خمینی(ره):
« #من امروز بعد از ده سال از پیروزی انقلاب اسلامی همچون گذشته #اعتراف میکنم که بعض تصمیمات اول انقلاب در سپردن پستها و امور مهمه کشور به گروهی که عقیده خالص و واقعی به اسلام ناب محمدی نداشتهاند، #اشتباهی بوده است که تلخی آثار آن به راحتی از میان گر چه در آن موقع هم من #شخصاً مایل به روی کار آمدن آنان نبودم ولی با #صلاحدیدوتأییددوستان قبول نمودم»
🔷♦️🔸مرداد ۱۳۵۸:
« #ما در مسامحه با ضدانقلاب # کردیم و #من #توبه میکنم از این #اشتباهی که کردم»
🍀 @IslamicRevolutionaryAnalysts
‼️امام بارها گفت من در فلان قضیه #اشتباه_کردم!!
🔰 عظمت روحی امام
🔰 همهی مسئولین طراز اول کشور این را از امام شنیده بودند که بایستی آماده باشیم؛ اگر چنانچه از ما عیب گرفتند، نگوئیم ما بالاتر از اینیم که عیب داشته باشیم، بالاتر از اینیم که به ما انتقادی وارد باشد. خود امام هم همین جور بود. ایشان، هم در نوشتههای خود - بخصوص در اواخر عمر شریفش - هم در اظهارات خود، بارها گفت من در فلان قضیه اشتباه کردم. اقرار کرد به این که در فلان قضیه خطا کرده است؛ این خیلی عظمت لازم دارد. روح یک انسانی باید بزرگ باشد که بتواند یک چنین حرکتی را انجام دهد؛ خودش را منسوب کند به اشتباه و خطا. این معنویت امام بود، این اخلاق امام بود؛ این یکی از ابعاد مهم درس امام به ماست.۱۳۹۰/۰۳/۱۴
محور نامه اقتصاددانان تغییر #تفکر_لیبرالیستی دولت بود
🔸یک استاد اقتصاد در دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به نامه اخیر 38 اقتصاددان به دولت اعلام کرد اقتصاددانان خواهان تغییر تفکر اقتصادی دولت که تفکر لیبرالیسم اقتصادی بود، شدهاند.
ابوالقاسم حکیمیپور در گفتوگو با خبرگزاری فارس با اشاره به ارسال نامه ۳۸ اقتصاددان به رئیسجمهور و اینکه هر زمان که شرایط بحرانی میشود تازه به فکر ارائه راهکار میافتیم اظهار داشت: قبلاً هم کارشناسان اقتصادی از اینگونه نامهها به رئیسجمهور نوشته و آن را رسانهای کرده بودند اما واکنش مقام معظم رهبری نیز به این نامه و تمجید از آن نشان دادند که حل مشکل اقتصادی کشور چقدر اهمیت دارد.
وی افزود: نامه اول اقتصاددانان به رئیسجمهوری در سالهای گذشته به علت مشکلات نقدینگی مطرح شده بود چرا که نقدینگی از ۴۴۰ هزار میلیارد تومان با یک رشد 3/5 برابری به یک تریلیون و ۶۰۰ میلیارد تومان رسید و این یک تهدید برای تورم و اقتصاد کشور محسوب میشد.
این کارشناس اقتصادی ادامه داد: به هر حال در نامه دوم به رئیسجمهور، اقتصاددانان خواهان تغییر تفکر اقتصادی دولت که یک تفکر لیبرالیسم اقتصادی بود، شدند اما دولت متأسفانه در پنج سال گذشته گوش شنوا به این اخطارها و هشدارها نداشته است.
به گفته حکیمیپور، موضوع مهمی که در نامه دوم به رئیسجمهور به آن توجه شده است این است که برای مبارزه با فساد اقتصادی دستگیر شدن چند دلال هیچ مشکلی را حل نخواهد کرد.
وی بیان کرد: متأسفانه فساد در خود دولت هم وارد شده و این سؤال مطرح است که انتخاب معاون ارزی بانک مرکزی بر چه مبنایی بوده است که حالا باید با قرار وثیقه آزاد شود.
این استاد دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به اینکه رابطه وزرا با نمایندگان مجلس مشکلاتی را ایجاد میکند خاطرنشان کرد: به هر حالاشکالی که در نامه اخیر اقتصاددانان دیده میشود این است که برنامه کوتاه مدتی برای حل مشکل اقتصادی دیده نشده و پیشنهادات ارائه شده نیازمند پنج تا هفت سال زمان است.
حکیمیپور بیان کرد: مسئلهای که وجود دارد این است که دولت روحانی و وزرای آن با مردم در تماس نیستند این در حالی است که در کشورهای توسعه یافته وزرا هر هفته چهار تا شش ساعت در تلویزیون با مردم صحبت میکنند...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/139939
🔴🔴از میان تحلیلهای حول عبارت مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی و ولی امر مسلمین
نقل تحلیل به معنای تأیید همه عبارتهای آن نیست
🚫 اشتباه کردم؟ پس برجام 2 و 3 ممنوع!
◀️ نه خامنه ای معصوم است نه خمینی معصوم بود؛ این یک تعارف یا اعتراف انتزاعی بدون التزام به لوازم واقعی نیست بلکه واقعا رهبران انقلاب رویکردها و تصمیماتی داشتند که یا اشتباه بود یا می توانست بهتر باشد، اما «در موضوع مذاکرات بنده اشتباه کردم و به اصرار آقایون اجازه تجربه دادم» نکاتی دارد:
1⃣ آنها که فضای پایان دولت دهم و ابتدای دولت یازدهم را خواسته یا ناخواسته فراموش نکرده اند می دانند برخی جریانات #سیاسی با همراهی مراجع #حوزوی و با حمایت بدنه #اجتماعی، معتقد به «معجزه مذاکره» بودند و تنها عده ای #دلواپس_تندرو با حمایت #دیکتاتور_تکرو مخالف اجماع نخبگانی و انتظار عمومی بودند!
🔸 #اصلاحات_اعتدال با حمایت اکثریت طبقه متوسط به بالا و جذب بخشی از طبقه مستضعف، با شعار مذاکره و تعامل بر رقیب مذاکره نابلد! و البته رفقای #اصولگرا پیروز شد، جریان #بهاری هم که تحت تأثیر حواشی خودساخته و فشارهای جناحی مخالفین، از آرمان گرایی اولیه دور شده و به گفتگو و مذاکره تمایل نشان می داد.
🔸 در این شرایط که یک جریان فرصت تاریخی تحقق دولت اسلامی را بر باد داد و زمینه را برای جایگزینی دولت لیبرال فراهم کرد و یک جریان قدرت خواه منفعت طلب از این فرصت سوء استفاده کرد، رهبر انقلاب ضمن تأکید مکرر بر #بدبینی به مذاکره، با اکراه و اجبار به #دولت و #جامعه «اجازه تجربه یک اشتباه قابل پیش بینی» دادند و البته تلاش کردند با کمترین هزینه انجام شود.
🔸 قبل و حین #برجام که جو سیاسی اجتماعی شدیدا مایل و معتقد و منتظر برجام و میوه هایش بود و منتقدان دلواپس کاملا بایکوت و سرکوب می شدند و بهاری ها یا هر تلاشی را بی فایده می دانستند و یا همراهی می کردند؛ علاوه بر #اصلاح_طلبان مسرور مغرور به پیروزی بزرگ بدون جنگ! از #اصولگرایان _قالیباف و لاریجانی و صفارهرندی و ولایتی و.._ تا #سرداران _عزیز جعفری و محسن رضایی و فیروزآبادی و.._ تا #مراجع _مکارم و جوادی آملی و صافی و وحید خراسانی و..._ برجام را موفقیت مهمی می دانستند و چنان #تبریک گفتند تا رهبری تبریک را «بی معنی» دانستند! برخی #بهاری ها هم یا تبریک می گفتند و یا گله میکردند «چرا از درخواست #احمدینژاد برای برقراری رابطه عادلانه با #آمریکا استقبال نشد اما #روحانی با کمترین هزینه انجام داد؟»
🔸 تا پایان دولت یازدهم و آشکار شدن نشانه های شکست برجام و حتی در انتخابات 96 جو غالب هرچند سرخورده و بی رمق اما همچنان توجیه گر و حامی برجام بود و دولت برجامی از برکات آتی مذاکره سخن میگفت و حتی رقبای روحانی از #رئیسی تا #میرسلیم از نقد کردن #چک_برجام صحبت میکردند و مخالفت جدی ای با اصل برجام نشد چون جو جامعه همچنان نگاه نسبتا مثبتی به برجام داشت و مخالفت با آن منجر به ریزش آراء می شد.
🔸 اخیرا با باور دیرهنگام «خسارت محض» بودن برجام؛ دلواپسی ها ایجاد و تبریکات فراموش و برجام ستیزی مد شد! هرچند هنوز برخی برجام را خوب و دولت را ناتوان در استفاده و خود را توانا، و برخی دلواپسان و رهبر را مانع «موفقیت بیشتر #برجام_خوب» می دانند!
🔸 شاید یک حکمت هوشمندانه اعتراف به اشتباه بودن «اجازه تجربه اشتباه» همین باشد؛ حجت بر این ها که از #اعتراف به اشتباه بودن برجام طفره می روند تمام شود و آن ها که در کمین نکته ای برای تضعیف رهبری نشسته اند، با شنیدن ندای #اشتباه_کردم رهبری، شتابناک بر طبل خطاکار بودن ولی فقیه بکوبند غافل از آنکه دارند به اشتباه بودن #برجام_مقدس خود اعتراف می کنند!
🔸 رهبرانقلاب که در تمام مراحل مذاکره به عنوان #مخالف و حتی #مزاحم سرسخت برجام معرفی می شد، حالا از اشتباه «فرصت اشتباه دادن به دولت و حامیان» سخن می گویند مانند پدری که علیرغم میل و علم و تجربه خود و به اصرار خانواده ماشین را در اختیار پسر بدسابقه کم توان می دهد و پسر سرمستانه و با تشویق خانواده و بی توجه به راهنمایی های پدر در میانه بیراهه بن بست پرآوار ماشین را به کوه می کوبد! و حالا پدر دلسوزانه تذکر می دهد اشتباه کردم که به اجبار و اصرار شما تن دادم، تا شاید دیگر چنین تجربه ای را تکرار نکنید، پسر خاطی و خانواده حامی باید قدرناشناس باشند که پدر را مقصر حادثه معرفی کنند!
2⃣ فرضا فرمودند شخصا اشتباه کردم به «اکثریت جامعه و دولت قانونی» اجازه اشتباه دادم و باید سختگیرانه و با «حکم حکومتی» نظر درست خودم را بر شما تحمیل می کردم! این اعتراف به #بصیرت ایشان و مطالبه #اختیارات_ویژه ولی فقیه است که همیشه منتقد آن بودید! فرضا یک اشتباه رهبر اثبات شد؛ شما که کارنامه تان مملو از اشتباه است چطور مدعی منجی گری هستید؟ با ذره بین دنبال اشتباهات شخصی گشتن اعتراف به شدیدا کم اشتباه بودن اوست!
کیوان سلیمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آزادییابردگی؟!
کدامیک؟
آزادی اجتماعی یا بردگی اجتماعی؟
غربمدرن #انسانیت و #عقلانیت انسانها راآزاد می کند یا آن را در حد حیوان بلکه پستتر از #حیوانیت تنزل میدهد؟
#خطرغربزدگی
🍀 @SyasatMotahar
هدایت شده از مدرسه سیاست بینش مطهر
🌺🍀🌺 به #سیاستمطهر بپیوندید:
🍀 @SyasatMotahar
🔸کانال #سیاستمطهر متعلق به دوره آموزشی #تربیتمدرسعلوم سیاسی بر مبنای #نظام فکریاستاد مطهری است.
🔸مطالب فوق مرتبط با مبنای بحث #آزادیانسان می باشد که استاد بیان فرمودند:
🔸 #آزادیاجتماعی بدون #آزادیمعنوی ممکن نیست.
🔸به عبارت دیگر:
#منفعتطلبینامشروع اولا: عامل اساسی #بردگیمعنوی و در نتیجه تضییع قوای عالی وجود انسان (نظیر عزتنفس، کرامتنفس، عقلسلیم، ...)
🔸و ثانیا عامل ایجاد #بردگیاجتماعی و تضییع حقوق و آزادی مشروع اجتماعی خود فرد و به علاوه تضییع حقوق دیگر اعضای اجتماع است.
🔶برای تهیه #کتاب، #نرمافزار و #صوتهای آموزشی دوره به آیدی زیر پیام دهید. در صورت تمایل می توانید در دوره های #پودمانی سه ماهه #کانونتربیتوسیاست مرکزمطالعاتراهبردی دانشگاهامامحسین(ع) نیز شرکت و علاوه بر فراگیری دانش و مهارت تدریس، جهت #جذب در #انجمنمدرسانعلومسیاسی و برخی دانشگاهها و نهادهای انقلابی معرفی شوید.
🍀 @SyasatMotahar97
♨️ #ترکیه با #اسرائیل روابط خوبی داره.
ضد #بشار_اسد هم هست.
#سپاه هم نداره.
رابطه و #مذاکره_با_آمریکا هم داره.
اما #آمریکا ترکیه را هم #تحریم کرده، چرا؟!
🍀 @IslamicRevolutionaryAnalysts