✳️ #درودبرمردمایران
🔆یومالله نهم دی گرامی و پرشکوه باد.
🇮🇷 #انقلاباسلامیسال۸۸
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
✳️ حادثه #عظيم ۹دیماه جلوهای از فروغ بیمنتهای #عاشورا بود که بر اعماق جان عاشورائيان تجلی کرد و در چهرهٔ #بصيرت، موضعگيری و #صفآرايیِ مجدد درمقابلِ فتنهٔ پيچيدهٔ جبهه استکبار جهانی که با همکاری #سکولاريستهایتماميتخواه انجام میگرفت ظاهر گرديد.
استادمیرباقری
کتاب مشق بصیرت، ۱۳۹۰
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
✳️چرا عدهای #ریزش میکنند و از قطارِ انقلاب اسلامی #پیاده میشوند؟
🔸انقلاب اسلامی حرکتی دربرابر #تمدنغرب است که میبایست چند #مرحله را پشت سر بگذارد:
۱) #مرحلهسیاسی، که در آن، تمایلات عمومی متناسب با ایده های انقلاب اسلامی بسط و شرح مییابد.
۲) #مرحلهفرهنگی، که در آن #عقلانیتاجتماعی به تولید میرسد و سازوکارهایی برای رسیدن به آرمانها و ارزشها پیریزی میشود.
۳) #مرحلهانقلابدرصنعت و محصولات است که درمجموع، #تمدننوینی شکل میگیرد.
🔸انقلاب ما اکنون در #مرحلهدوم است؛ مرحله کنونی، مرحله عبور از عقلانیت غربی و ورود به عقلانیت دینی است. اگر انقلاب اسلامی بخواهد آرمان های خود را در مقیاس ملی، منطقهای و جهانی بسط دهد و به یک راه جدید در مقابل راه برآمده از #رنسانس تبدیل شود، باید عقلانیت جدید اسلامی تولید و از عقلانیت سکولار که سدی در مقابل سیر تکاملی انقلاب اسلامی است، گذر کند.
🔸بهطور طبیعی، انقلاب اسلامی در این مرحله و در مراحل قبل و بعد، با ریزشهایی روبهروست؛ زیرا در هر دوره، کسانی که نمیتوانند با آرمانها و برنامههای انقلاب اسلامی همگام شوند، بهتدریج ریزش میکنند. به عنوان نمونه، آنها که نمیخواهند از #عقلانیتمدرن عبور کنند، با تکیه بر این عقلانیت به نفی اصل انقلاب میپردازند؛ آنها راه وصول به سعادت و عدالت اجتماعی را همین عقلانیت مدرن میدانند و میپندارند که انقلاب اسلامی به بیراهه میرود! درواقع، آنها آرمانهای انقلاب و مقولاتی چون عدالت، امنیت و رفاه بشر را براساس همین عقلانیت مدرن، درک و تحلیل میکنند و عبور از آن را بهمعنای عبور از آرمانهای انقلاب و ناکارآمد و متحجرانه میپندارند؛ از این رو، درمقابل این مرحله از حرکت متعالی انقلاب اسلامی مقاومت میکنند و درنهایت، صف خود را از صف انقلابیون جدا میسازند. بر این اساس #ریزشها، به عدم همراهی عدهای با مرحلهای از مراحل #تکاملی انقلاب اسلامی تحلیل میشود.
💢از سوی دیگر، در هر مرحله، #رویشی هم پدیدار میشود؛ زیرا هنگامی که عقلانیت دینیِ کاربردی و سازوکار حرکت اجتماعی الهی در دنیای جدید، طراحی میشود، قشر وسیعی از نخبگان و روشنفکران و یا مستضعفان و مظلومان در دنیای اسلام و در مقیاس جامعه جهانی، مجذوب انقلاب اسلامی میشوند و به این سو میآیند.
🔸این ریزش و رویش، در همه مراحل تاریخی انقلاب اسلامی وجود داشته و خواهد داشت.
💢انقلاب اسلامی از آغاز درپیِ بسط #خلافتالهیه بود.
🔸در قدم اول، به مبارزه با زیادهخواهی قدرتها پرداخت و به مبارزه با نظام سلطنتی بهعنوان یک ساختار عدالت گریز و دینستیز مبدل شد و درنهایت، به یک ایده اثباتی به نام #حکومتاسلامی رسید. در هریک از این مراحل، با دقیقتر شدن و تبیین بیشتر آرمانهای اسلامی، عدهای که برخی از ایدههای نظری و عملی خود را حذف شده میدیدند، از انقلاب جدا شدند!
🔸بهعنوان مثال، هنگامی که مبارزه به مرحله #درگیری با اصل نظام سلطنت منتهی شد، گروههایی که سلطنت مشروطه یا مشروعه و یا دموکراتیزه شده را میخواستند، از قطار انقلاب پیاده شدند؛ چون گمان کردند که این انقلاب از آرمانهای صحیح خود فاصله گرفته است!
🔸یا در آنجا که امام انقلاب بر #جمهوریاسلامی تأکید کرد؛ برخی که بهدنبال تحقق جمهوری سوسیالیستی و یا جمهوری با قیدهای دیگر بودند، این جهتگیری را متناسب با آرمانها خود ندیدند و ریزش کردند. مبارزات مارکسیستی بر علیه انقلاب اسلامی عمدتاً از همین مرحله شروع شد.
🔸هنگامی که #قانوناساسی تدوین شد نیز ریزش بر همین منوال بود. هواداران حکومت دموکراتیک و دین حداقلی وقتی مشاهده کردند که اسلام و ولایت فقیه به یک نظام حقوقی کلان در جامعه تبدیل میشود از انقلاب فاصله گرفتند.
🔸از مرحلهای که انقلاب اسلامی وارد #مبارزهجهانی شد نیز طیفی که به یک رفرم یا انقلاب در مقیاس ملی میاندیشیدند، فریاد برآوردند که ضرورتی ندارد ما هزینه یک انقلاب جهانی را بپردازیم؛ باید در حد حلوفصل مسائل ملی و عمران و آبادانی کشور خود تلاش کنیم.
🔸بنابراین، حاضر نشدند در بسط فرهنگی اسلام و انقلاب اسلامی در مقیاس جهانی و مبارزه با نظام استکباری حاکم بر جهان همکاری کنند. به عبارت دیگر، وقتی انقلاب اسلامی برای دفاع از اسلامیت نظام، تا مرز درگیری نظامی با استکبار ایستاد، حتی عدهای از طرفداران انقلاب اسلامی، به دلیل هزینه این حرکت، راه خود را جدا کردند؛ بدون آنکه به دستاوردهای این حرکت توجه داشته باشند.
💢در کنار همه #ریزشهایی که در مراحل تکاملی انقلاب اسلامی روی میدهد، #رویشهایی بسیار گستردهای نیز به وقوع پیوسته است که از آن جمله میتوان به #هویتیابی افتخارآمیز شیعیان در جهان و رشد تشیع در جهان اسلام و سایر کشورها، توجه و گرایش به اسلام انقلابی وحتی تمایل بسیاری از کشورهای انقلابی به اسلام، و...اشاره کرد.
استادمیرباقری
✳️ انقلاباسلامیدرآثارغرب(۱)
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
✳️ انقلاباسلامیدرآثارغرب(۲)
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
✳️ انقلاباسلامیدرآثارغرب(۳)
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
✳️ انقلاباسلامیدرآثارغرب(۴)
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
✳️ انقلاباسلامیدرآثارغرب(۵)
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
✳️ انقلاباسلامیدرآثارغرب(۶)
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
✳️ انقلاب اسلامی در آثار غرب(۷)
🔆 الوین تافلر، استراتژیستآمریکایی
الوین تافلر، جامعه شناس و نویسنده نامدار امریکایی است که بسیاری از آثار او همچون جابهجایی در قدرت، جنگ و ضد جنگ، شوک آینده، موج سوم و به سوی تمدن جدید به فارسی چاپ شده و مورد توجه فراوان قرار گرفته است. «کتاب جابهجایی در قدرت او اوج 25 سال تلاش این نویسنده برای بیان تغییرات حیرت آوری است که ما را به قرن بیست و یکم پرتاب می کند. این کتاب همانند کتاب موج سوم او، رهیافت های تازه ای ارائه می دهد که به خوانندگان ایرانی در درک پدیده های جهانی و پیرامونی کمک خواهد کرد». (تافلر، 1374: مقدمه مترجم)
تافلر در بخش پایانی کتاب،با توجه به پدیده انقلاب اسلامی و شخصیت اثرگذار امام خمینی رحمه الله مینویسد: «این پرسش که کدام کشور بر قرن بیست و یکم مسلط خواهد شد، بازی هیجان انگیزی است. اما در واقع طرح این پرسش غلط است یا حداقل به شکل درستی مطرح نمی شود؛ زیرا بزرگ ترین تحول امور جهانی از پیدایش دولت ملی به این سو، یعنی ظهور گلادیاتورهای جهانی را نادیده می گیرد. گروه جدیدی، خود را به صحنه جهانی پرتاب می کنند و بخش های قابل توجهی از اقتداری را که روزگاری تنها در کنترل کشورها بود به چنگ می آورند. وقتی آیت الله خمینی حکم اعدام سلمان رشدی را صادر کرد و کتاب آیات شیطانی اش را کفرآمیز اعلام نمود، برای همه حکومت های جهان، پیامی تاریخی فرستاد. این پیام فوراً از طریق ماهواره و تلویزیون و مطبوعات انتقال یافت، اما آن را کاملاً غلط فهمیدند.
می توان استدلال کرد که کتاب سلمان رشدی، لحن بدی داشت و از روی تعمد بسیاری از مسلمانان را رنجانده است و کل مذهب را به باد استهزا گرفته و قرآن را زیر پا گذاشته است. در واقع آیت الله خمینی همه اینها را گفته است. اما پیام واقعی او این نبود، بلکه آیت الله به جهان می گفت که دولت ملی، دیگر تنها یا حتی مهم ترین بازیگر صحنه جهانی به شمار نمی آید.
ظاهراً به نظر می رسید آیت الله خمینی می گوید ایران که خودش کشوری دارای حق حاکمیت است، این "حق" را دارد که به شهروندان کشورهای دیگری که همان قدر حق حاکمیت دارند، دستور دهد چه چیزی را بخوانند و چه چیزی را نخوانند. آیت الله خمینی با ادعای چنین حقی و تهدید به اینکه با توسل به زور آن را اعمال خواهد کرد، به ناگهان بازبینی را از سطح مسئله ای داخلی به سطح موضوعی جهانی پرتاب کرد. در روزگاران گذشته، مذاهب دیگری نیز چنین ادعایی داشته اند و به همین خاطر، مرتدان را می سوزاندند، اما آیت الله خمینی با محکوم کردن کسی به مرگ در فراسوی مرزها، تنها به سلمان رشدی ـ یعنی شهروند بریتانیایی ـ حمله نمی کرد، بلکه وی بنیادی ترین حق هر دولت ملی، یعنی حق حفاظت از شهروندان در داخل خاک کشورش را به منازعه می خواند. آنچه آیت الله خمینی واقعاً به ما می گفت این بود که دولت های "دارای حق حاکمیت" به هیچ وجه حق حاکمیتی ندارند، بلکه در معرض حق حاکمیت عالی تر شیعه قرار دارند که او خودش آن را تعریف می کرد. وی در واقع تمامی ساختار قانون و رسوم بین المللی را به منازعه خواند». (همان: 690 و 691)
🔆 یادآوری:
سلمانرشدی صرفا از اسلام برنگشته بود و حکم برگشتن از اسلام کشتن نیست بلکه او عقاید محکم مسلمانان را در کتاب موهن خود به سخره گرفته و شخصیت کامل ترین انسان و بزرگترین پیامبر خدا را که مورد سفارش همه انبیا و مورد احترام همه ادیان هست را مورد وهن قرار داده بود.
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
✳️ انقلاباسلامی در آثار غرب(۸)
🔆یرواند آبراهامیان
🔸آبراهامیان، استاد تاریخ در کالج باروک دانشگاه نیویورک است. وی کتابی دارد به نام #ایرانبیندوانقلاب که در آن به تحلیل تأثیر متقابل سازمان های سیاسی و نیروهای اجتماعی ایران از سده نوزدهم تا انقلاب اسلامی 1357 می پردازد. وی در این کتاب، سال های پس از کودتای 1332 را تا آستانه انقلاب اسلامی به انگیزه ریشه یابی علل وقوع انقلاب و نیروهای مؤثر در آن از نظر می گذراند و مهم ترین حوادث و نیروهای سیاسی و اجتماعی اثرگذار این دوره را تجزیه و تحلیل می کند. وی در پایان نتیجه می گیرد که علت وقوع انقلاب، توسعه ناهمگونی بود که رژیم محمدرضا شاه، خواه ناخواه در پیش گرفته بود.
آبراهامیان تحقیق خود را با بررسی نقش مهم اسلام و نیز نقش تعیین کننده شخص امام خمینی رحمه الله در پیروزی انقلاب اسلامی به پایان می برد. بی گمان، کتاب ایران بین دو انقلاب کتابی ویژه در بررسی تاریخ هفتاد ساله ایران است. (آبراهامیان، 1391: پشت جلد کتاب)
بخشی از سخنان آبراهامیان در کتاب یاد شده چنین است:
🔸درباره رهبری این انقلاب، یعنی آیت الله خمینی باید گفت دو عامل، نقش تعیین کننده و محبوبیت گسترده آیت الله خمینی را روشن می کند. عامل نخست #شخصیت، به ویژه #زندگیساده آیت الله خمینی و خودداری او از #سازش با حاکمیت فاسد زمان او بود.
در کشوری که بیشتر سیاستمدارانش در آسایش و رفاه به سر می بردند، آیت الله خمینی زندگی ریاضت منشانه ای داشت و مانند #تودهمردم رفاه مادی چندانی نداشت. در جامعه ای که رهبران سیاسی آن، #هزارچهره و اهل زد و بند و #خویشاوندپرستی های اصلاح ناپذیری بودند، آیت الله خمینی سرسختانه هرگونه سازش را، رد می کرد، و همچون «مردان خدا» که نه در جست وجوی قدرت ظاهری، بلکه در پی اقتدار معنوی هستند، عمل می کرد. همچنین در دهه ای که به داشتن سیاستمدارانی بدگمان، سست عنصر، فاسد، بدبین و ناسازگار معروف بود، وی همچون مردی درست کار، مبارز، پویا، ثابت قدم و مهم تر از همه، فسادناپذیر پای به میدان گذاشت. خلاصه، او چونان رهبری انقلابی و فره مند هنگامی به صحنه آمد که چنین رهبرانی اندک شمار، ولی بسیار مغتنم بودند.
دومین عامل تبیین کننده جایگاه برجسته آیت الله خمینی، #هوشیاری او به ویژه در رهبری طیف گسترده ای از نیروهای سیاسی و اجتماعی است. او طی پانزده سالی که در تبعید بود، از اظهارنظر عمومی به ویژه دادن اعلامیه درباره مسائلی که می توانست به رنجش و دوری بخش ها و اقشار مختلف جناح مخالف منجر شود، محتاطانه خودداری می کرد؛ مسائلی مانند اصلاحات ارضی، نقش روحانیون و برابری زن و مرد. بنابراین، در انتقاد از رژیم، بر مسائل و موضوعاتی انگشت می گذاشت که عامل نارضایتی همه جناح های مخالف بود، همانند: امتیازات داده شده به غرب، پیوند پنهانی و غیرمستقیم با اسرائیل، هزینه های #بیهوده تسلیحاتی، #فساد رایج در میان بزرگان دولتی، رکود و نابسامانی در بخش کشاورزی، افزایش هزینه زندگی، کمبود مسکن و گسترش روزافزون حلبی آبادها، شکاف فزاینده میان فقرا و ثروتمندان، سرکوب روزنامه ها و احزاب سیاسی، ایجاد دولت دیوان سالار حجیم و زیر پا گذاشتن قانون اساسی... .
🔸باری، آن عواملی که قدرت یابی روحانیون را ممکن ساخت و به انقلابی بزرگ در جهان معاصر انجامید، عبارت بود از شخصیت کاریزمایی آیت الله خمینی، نفرت شدید مردم از شاه و ناتوانی های سازمانی احزاب غیرمذهبی که رژیم در طول حدود 25 سال بر آنها تحمیل کرده بود. بعید است روحانیت، آیت الله خمینی دیگری عرضه کند». (همان: 655، 656 و 662)
🔸نکته:
بحمدالله برخلاف پیشبینی آبراهامیان امامخمینی فرزندی و فرزندانی مانند خویش تربیت نموده بود که برخی به شهادت رسیدند و شخصیتی مانند آقاسیدعلی آقا رهبری خمینی گونه انقلاب را عهده دار شد.
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
✳️ انقلاباسلامی در آثار غرب(۹)
🔆 جان. ال. اسپوزیتو
کتاب #انقلابایرانوبازتابجهانیآن که در آن گروهی از برجسته ترین شخصیت های علمی و استادان و پژوهشگران صاحب نظر از دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی کشورهای مختلف، هریک به بررسی ابعاد گوناگون بازتاب های انقلاب ایران پرداخته اند، به دلیل جامعیت و نگاه ژرف علمی و ارزیابی و تحلیل دقیق و متکی به منابع متعدد و پژوهش های میدانی، اثری ارزنده، روشنگر و در خور تأمل در این باب شمرده می شود.
این سخنان به صورت مقاله هایی مستقل و در عین حال مجموعهای منسجم به همت پژوهشگر نامدار جان. ال. اسپوزیتو گردآوری شده است. (اسپوزیتو، 1388: 12 و 13)
او درباره اهمیت انقلاب اسلامی ایران مینویسد: «دوست و دشمن معتقدند انقلاب ایران، تأثیر بسزایی بر جهان #اسلاموغرب داشته است. این انقلاب برای برخی، منبع الهام و انگیزش بوده است. ایران معاصر، نخستین دهه حیات خود را با دو هدف توأم #نهادینهکردن انقلاب و #صدور آن آغاز کرد. برای جمهوری نوپای اسلامی، قانونی اساسی فراهم آمد که یک حکومت پارلمانی انتخابی را تحت هدایت شرع اسلام پیش بینی کرده بود، و آیت الله خمینی مقام ولایت فقیه یافت. در نتیجه، تحول چشمگیری در جامعه ایران به وقوع پیوست. حکومت با در دست گرفتن بانکداری، بیمه، بازرگانی خارجی و صنایع عمده، بدهی های خارجی خود را پرداخت کرده، #اقتصادیمستقل پدید آورد که کمتر به سرمایه گذاری و سرمایه خارجی #وابسته است. انقلاب علاوه بر جنبه نظری، به صورت #واقعی نیز تغییرات عمیقی در چشم انداز اجتماعی ایران پدید آورده است.
جمهوری اسلامی ایران، از نخستین روزهای حیات خود، هدف دوم (صدور انقلاب) را از ارکان سیاست خارجی خود اعلام کرده است. هیچ جنبه دیگری از انقلاب، این همه توجه رسانه ها را به خود جلب نکرده و ترس دولت های غربی و اسلامی را برنینگیخته است.
مبالغه نکرده ایم اگر بگوییم #بدفهمی ها مانع آن شده است که غربی ها، به ویژه ایالات متحده، خط مشی های ایران را عموماً و بازتاب جهانی انقلاب ایران را خصوصاً درک کنند. یکی از این #بدفهمی های رایج این است که انقلاب ایران شدیداً شیعی و فرقه گرایانه است. اما این انقلاب از نخستین روزها، آگاهانه #تصوریجهانشمول از خود ارائه داده و اهدافی جهان شمول در سر داشته است. مثلاً آیت الله خمینی تأکید داشت که انقلاب در اصول اسلامی ریشه دارد و به همه #مظلومان جهان ـ چه شیعه و چه غیرشیعه ـ تعلق دارد. از این رهگذر از فردای پیروزی انقلاب، بسیاری از دانشجویان مسلمان، بدون توجه به وابستگی های فرقه ای خود، ایران را به چشم سرمشق خود دیدند. بدین ترتیب، دانشجویان سنّی #الجماعهالاسلامیه در دانشگاه قاهره اعلام کردند انقلاب مردم ایران، شایسته بررسی عمیق است تا از آن درس بگیریم، انگیزه کسب کنیم و از این سرمشق، بهره مند شویم. در حقیقت، هم نخبگان و هم عموم مردم این انقلاب را به ندرت یک پیروزی شیعی می شمردند. بسیاری از مسلمانان، آن را غلبه #اسلام بر نیروهای اهریمنی و پیروزی #جهانسوم بر امپریالیسم امریکا می دانستند». (همان: 325ـ 327)
«بازتاب جهانی انقلاب ایران، #چهارشکل داشته است: نخست، در دو کشور لبنان و بحرین، #تأثیر ایران ملموس و چشمگیر بوده است.
دوم، در تعداد بیشتری از کشورها، #الگوی ایران و تشویق های این کشور، جریان سیاسی اسلامی پیشین را تقویت کرده و شتاب بیشتری بخشیده است؛ همانند: مصر، تونس، نیجریه، پاکستان و فیلیپین.
سوم، ایران نقش عام تری در برانگیختن ایدئولوژی و تفکر سیاسی اسلامی ایفا کرده است؛ همانند مصر، سودان، مالزی و اندونزی.
چهارم، الگو و فعالیت های ایران، دلیل و بهانه لازم را فراهم آورده است تا بعضی حکومت ها (عراق، مصر، تونس و اندونزی) جنبش های اسلام گرای مخالف را مهار و سرکوب کند. مهم ترین تأثیرگذاری ایران انقلابی بر جهان اسلام در سطح افکار و ایدئولوژی است». (همان: 330 و 331)
«هدف اصلی سیاست خارجی ایران، از همان آغاز به کار حکومت جدید، تبلیغ و گسترش اسلام انقلابی بود. این هدف در وظیفه ای ریشه داشت که #قرآن برای مسلمانان در جهت تحقق و تبلیغ پیام الهی در سراسر گیتی معین کرده است. در حقیقت، قانون اساسی جدید ایران، به وضوح نشانه وجه اسلامی سیاست خارجی پویا و مبارزه جویانه ای است که هدفش، اتحاد دنیای اسلام و گسترش حاکمیت خداوند در روی زمین است.
ادامهدارد...
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
✳️ ادامه مطلب قبل:
🔸در تجربه و ایدئولوژی انقلابی ایران، نشانه های زیادی هست که با موضوعات و علایق احیاگرایانه در دیگر جوامع مسلمان شدت یافت. نخستین و مهم ترین عاملی که موجب شد انقلاب ایران به مثابه انقلاب اسلامی تلقی شود، ناشی از ایدئولوژی اسلامی و رهبران روحانی و غیرروحانی آن بود که ایدئولوگ اولیه جمهوری اسلامی، آیت الله خمینی بود. این گونه بود که این انقلاب، نخستین نمونه انقلابی موفق و مُلهَم از اسلام بود. دوم اینکه، انقلاب سفید شاه به مثابه الگوی اصلی نوسازی به سبک و شیوه غربی در خاورمیانه، زمینه وسیع برای نارضایتی های گسترده ایجاد کرد، و این خود منشأ دیگری برای دامن زدن به انقلابی بود که هیچ گاه موافق زندگی با سبک و شیوه غربی نبود.
در حقیقت، برخی از #اصول ایدئولوژی انقلاب اسلامی ایران که از سوی فعالان اسلامی در جهان مطرح شد، از این قرار است:
الف) تأکید مجدد بر اسلام به مثابه شیوه زندگی تمام عیار.
ب) اعتقاد به اینکه پذیرش الگوی غیردینی و غربی جدایی دین از دولت، سر منشأ تمام مصایب اجتماعی، اقتصادی، نظامی و سیاسی جوامع مسلمان است.
ج) اعتقاد راسخ به اینکه بازگشت قدرت و موفقیت های مسلمانان، نیازمند برگشت به اسلام و حاکمیت دین الهی به جای سرمایه داری غربی و روسیه مُلهَم از مارکسیسم و سوسیالیسم است.
د) معرفی دوباره شریعت (قانون اسلامی) به مثابه طرح اسلامی جامعه ای مطلوب که اجتماعی عادلانه و اخلاقی از مؤمنان است.
هـ) تمایل به نبرد (جهاد) علیه تمام ناراستی ها؛ حتی اگر لازمه آن، تحمل سختی ها و در صورت لزوم، شهادت در راه خدا باشد». (همان: 47ـ 49)
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
🔴 پیام رهبرمعظم انقلاب به کارگردان فیلم قلادههای طلا:
🇮🇷 #مجددا فيلم شما را ديدم. #آفرينآفرينآفرین؛ از قول من به بازيگران سلام برسانيد.
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
فتنه 88 از عوامل تحریم علیه ایران.pdf
454.8K
✳️ #فتنهوتحریم(۴)
🔆 #فتنه ۸۸ از عوامل اصلی #تحریم علیه ایران
💢دکترمحمدی
🌼 #شبکهتحلیلگران انقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
✳️ #اعترافاتفتنهگران
🔸سعیدحجاریان: نه تقلبی بود نه تخلفی!
🔸محمدعلی ابطحی: تقلب #رمزشورش بود!
🔸مصطفیتاجزاده: تقلب به این صورت #معنانداره!
🔸محمدرضاخاتمی: تقلب #نشد!
🔸مجید توکلی: من اصلا #رأیندادهبودم!
🔸میرحسین موسوی ۱۸ بار بیانیه داد اما نه خود نه اطرافیانش حتی یک #سند محکمهپسند برای تقلب ارائه ندادند!
💢 اینها به بهانه دروغین #تقلب ۸ ماه مملکت را به آشوب کشیدند!
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
✳️ #فتنهجدیدوقدیم
🔸محمدجواد لاریجانی: افراد کلیدی #فتنهاقتصادی، فعالان #فتنه ۸۸ هستند
با نظر علی لاریجانی درباره FATF موافق نیستم!
🔸ماموستا خدایی: ملت ایران اجازه نمیدهد #فتنهجدیدی در کشور برپا شود!
🔸دکترجلیلی: فتنه ۸۸ برای جلوگیری از #الگوشدن انقلاب اسلامی طراحی شد.
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ #بلایاعتمادبهآمریکا
🔸پس از گذشت ۱۸ سال از حضور نظامی آمریکا و نیروهای ناتو در افغانستان، این کشور هنوز #برقوگاز سراسری ندارد.
🔸مردم حتی در #پایتخت افغانستان مجبورند برای گرم کردن خود از سوزاندن #زغال، #چوب و #پلاستیک استفاده کنند که این موضوع به آلودگی بیش از اندازه هوا منجر شده است.
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ قسمت سوم مجموعه #خارجازدید ۲
این قسمت از مستند «خارج از دید ۲» به موضوع #نفوذ #نمازیها (محمدباقر و سیامک) در ساختارهای تصمیم سازی نظام و شبکه سازی اجتماعی آنها در راستای اهداف صهیونیسم بینالملل و دولت آمریکا می پرداخت.
خارج از دید، هر شب بعد از خبر ۲۲ از شبکه سوم سیما پخش میشود.
هم اکنون در حال پخش است...
زنان جاسوس و فعال علیه عفاف و حجاب
🌼 #شبکهتحلیلگرانانقلاباسلامی
🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts