﷽
⛔️شبهه
امام حسن عسکری (ع) عقیم بوده و فرزندی نداشته است و حتی ترجمه ی عسگری که نام ایشان است به معنای عقیم می باشد.
❇️پاسخ
@Antishobheh
🔹👈 اولاً لقب امام، #عسکری بوده نه عسگری! در زبان عرب اصلاً ما حرف (گ، چ، ژ، پ) نداریم که بگوییم عرب ها به امام، عسگری می گفته اند و معنای آن در بعضی زبان ها عقیم می شود! و نتیجه بگیریم به دلیل عقیم بودن حضرت به او این لقب را داده اند!!! ‼️
📌اینکه در ایران و جاهای دیگر به اشتباه لفظ عسگری برای ایشان به کار می رود به دلیل قرابت تلفظ حروف (ک و گ) در زبان فارسی است و مردم از روی راحتی تلفظ و قرابت واجی، نام امام را عسگری می گویند و اگر نظرخواهی کنید متوجه می شوید که مردم اعتراف می کنند چون عسگری راحت تر در زبان می آید. و از روی عادت است که اینگونه می گویند ولی این به معنای تصدیق عقیم بودن ایشان نیست و کسی چنین قصدی ندارد. 👈👈پس لقب امام در میان #اعراب، عسکری بوده و این اصلاً به معنای عقیم نیست.
❗️عسکری به معنای سپاه و لشکر است، از آنجا که پیشواى یازدهم به دستور خلیفه ی عباسى در سامراء، در محله ی عسکر (محل سکونت نظامیان ) سکونت اجبارى داشت، به همین جهت عسکرى نامیده مى شود.
🔹👈ثانیاً عقیم بودن ایشان کذب محض است و دروغ و شایعه ای است که مخالفان و معاندان #ولی_عصر (عج) از خود بافته اند تا وجود مقدس ایشان را زیر سئوال ببرند.
🚫دلایل به وجود آمدن شایعه ی عقیم بودن امام حسن عسکری (ع):
🔺 ۱.اختفای ولادت امام و نام ایشان:
یکی از وظایف امام حسن عسکری(ع) حفظ و حمایت امام دوازدهم (عج) از شمشیر #عباسیان و دستگاه های حکومتی بود که تمام نیروهای خود را علیه امام دوازدهم و حجت خدا بسیج کرده بودند و این موقعیتی برای حضرت پیش آورده بود که خیلی باریک و دشوار می نمود. از این رو بهترین راه نجات از این تنگنا این است که ولادت مولود جدید به کلی اعلان عمومی نشود و در اذهان عمومی طوری وانمود شود که اصلاً خبری نیست و اتفاقی نیافتاده است. وقتی شک ایجاد نگردد کنجکاوی هم به دنبال آن نخواهد بود. حتی پس از ولادت #امام_زمان (عج)، یاران نزدیک و شاهدان ولادت از آوردن نام او منع می شوند تا مبادا دشمنان به وجود وی پی برده و او را از بین ببرند و کسی از وجود او سخن نمی گوید… تازه هریک از #شیعیان و دوستان هم که با آن شرایط، امام #مهدی (عج) را می دید و یا از امام حسن عسکری (ع) وجودش را می شنید، به دو چیز ملزم بود:
▪️۱.وجوب کتمان و سرپوشی ولادت امام
▪️۲.حرمت اطلاع احدی بر نام شریف آن حضرت
❗️وقتی مردمی که کماکان منتظر ولادت فرزند امام حسن (ع) هستند این وضعیت را مشاهده می کنند گمان می برند که امام حسن فرزندی ندارد و دلیلی به جز عقیم بودن حضرت برای آن پیدا نمی کنند و این شایعه کم کم در اذهان عمومی شکل می گیرد که البته در به وجود آمدن آن دشمنان سهم بسزایی داشتند.
✔️اما سایر دلایل:
🔷۲.پخش شدن این شایعه توسط دشمنان امام حسن عسکری(ع) و معاندان #اسلام و شیعیان
▪️۳.عنوان شدن این موضوع توسط جعفر کذّاب برادر ناخلف امام حسن عسکری(ع)
▪️۴.عنوان شدن این موضوع توسط مسلمانان سنی مذهب و فرقه های مختلف
▪️۵.عنوان شدن این موضوع توسط #خلفای_عباسی و افراد (وابسته به) آنها
▪️۶.عنوان این موضوع توسط #وهابیون و کافران در سراسر جهان
▪️۷.به امامت رسیدن حضرت در سن خردسالی و عدم قبول این موضوع از طرف مسلمانان سست عنصر و بی ایمان
▪️۸.طولانی بودن عمر حضرت و #غیبت ایشان و عدم قبول و باور عده ای به این امر.
❗️متن کامل تر این نوشتار:
🔗 https://b2n.ir/15341
🔺منبع: پایگاه علمی، فرهنگی و اعتقادی الشیعه
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
⛔️شبهه
سخنان مرحوم سید مرتضی جزایری در باره حمله اعراب بر ایران و اوضاع اجتماعی اعراب صدر اسلام،، جالب و بر اساس سند و کتب معتبر
❇️پاسخ
@Antishobheh
در رابطه با صحبت های مرحوم جزایری بیان چند نکته لازم است:
1⃣ کلیات صحبت های ایشان در نقد بعضی خلق و خوها و رفتارهای اعراب صدر اسلام که نمودی از خصوصیات جاهلی آنها بوده و با وجود قبول اسلام، هنوز آثار آن پس از سال ها مشاهده می شد تا حدی قابل قبول است. اگرچه خود نیز معترف اند که این خصوصیات و رفتارها، طبیعی و متاثر از شرایط محیطی بوده که اعراب بدوی در آن زندگی می کرده اند و لذا توقع فرهنگ و آثار تمدنی مانند آنچه در ایران یا سایر ممالک آباد موجود بوده، از ایشان نمی رفت.
البته ظهور اسلام، در تغییر تدریجی احوال مردم عرب و اصلاح سنت ها و فرهنگ های غلط آن دوران و به دنبال آن شکل گیری تمدن اسلامی با مشارکت ملل دیگر، تاثیر شگرفی گذاشت که همه بر آن اذعان دارند.
2⃣ انتقاد ایشان از بعضی جنایات و غارتگری ها در جریان لشکرکشی ها و فتوحات دوران خلفا، قابل پذیرش است. هیچ مسلمانی رفتارهای غیر اسلامی را حتی از سوی مسلمانان نمی پذیرد.
روش پیامبر اسلام (ص) برای نشر اسلام، دعوت مسالمت آمیز، ارسال نامه و مبلغ دینی بود و حمله و لشکرکشی صرفاً برای مقابله و دفع خطر دشمنان صورت می گرفت.
درباره ی انگیزه و عوامل این فتوحات، آنچه بیشتر مورخان بر آن اتفاق نظر دارند، هم نشر آیین مسلمانی و هم کسب ثروت و غنیمت از راه تصرف سرزمین های دیگر، نقش اساسی داشتند، اما نگاه دقیق به گزارشات تاریخی و مفاد صلحنامه هایی که در مناطق فتح شده بسته می شد، موید این نکته است که از سوی فاتحان آنچنان که باید برای گسترش اسلام و تبیین معارف اسلامی تلاشی صورت نمی گرفت و اعراب مسلمان، بیشتر به دنبال کسب غنیمت و گرفتن جزیه و خراج بوده اند. از این طریق بود که ثروت هنگفتی به خزانه ی بیت المال وارد می شد و تدریجاً ساده زیستی و پاک دستی مسلمانان را تحث تاثیر قرار می داد.
نکته ای دیگر که باید اضافه کرد این است که بعضی از علمای شیعه منتقد فتوحات خلفا بوده و برای آن مشروعیتی قائل نبوده اند و در مقابل برخی دیگر حتی با استناد به بعضی روایت ها، آن را موافق نظر امامان معصوم دانسته اند.
3⃣ نگاه تعصب آمیز اعراب به عجم و به ویژه ایرانیان قابل انکار نیست. این موضوع به ویژه در دوران بنی امیه بیشتر نمود پیدا کرده است.
آنها موالی و نومسلمانان را شهروند درجه ی دوم به شمار می آوردند و بسیاری از حقوق اولیه ی آنان را پایمال می کردند. البته امامان معصوم با این تفکر غلط برخورد می کردند و حتی در زمان حکومت امیرالمومنین علی علیه السلام گزارشاتی از حمایت ایشان از موالی و ایرانیان نامسلمان موجود است.
4⃣ بعضی از دیدگاه های مرحوم جزایری، افراطی، مبالغه آمیز، بدبینانه و در نتیجه غیرقابل پذیرش است. ایشان از یک سو، عموم روایات تاریخی را دروغ، قصه و بی اعتبار معرفی می کنند و از سوی دیگر با تکیه بر بخشی از همان روایات و بدون بررسی صحت اسناد و وثاقت راویان، به تحلیل رویدادها می پردازند که به نتیجه گیری نادرست منتهی می شود.
مثلا ایشان به گزارشی درباره ی تکه تکه شدن فرش بهارستان توسط فاتحان مسلمان استناد کرده اند. باید گفت این روایت را فقط سیف بن عمر تمیمی نقل کرده است. کسی که هم نزد شیعه و سنی به دروغگویی و افسانه پردازی مشهور است و روایاتش قابل اعتماد نیست.
علاوه بر این، سرچشمه ی بسیاری از اخبار مبالغه آمیز جنگ ها و آمار بالای کشته شدگان و اسیران، همین سیف بن عمر است که با انگیزه های قومی و قبیله ای وضع شده و محققان اعتمادی به آنها ندارند. خصوصاً مرحوم علامه عسکری، طی پژوهش های جامعی، سستی و بی اعتباری روایات سیف را گوشزد کرده اند.
❗️بنابرین گزارشات تاریخی با موضوع فتوحات، شایسته ی نقد و بررسی بسیار و تفکیک روایات درست از نادرست است و نمی توان برای تمام آنها نسخه ای واحد پیچید.
5⃣ صورت درست بیت مورد اشاره ی مرحوم جزایری این است:
ز شیر شتر خوردن و سوسمار
عرب را به جایی رسیده ست کار...
البته این بیت در بعضی نسخه های کهن شاهنامه قید نشده است و بنا بر برخی پژوهش ها از ابیات جعلی شاهنامه است.
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
کانال آنتیشبهه
﷽
⛔️شبهه👆👆
❇️پاسخ
@Antishobheh
🔺۱-حق دوچرخه سواری دارد در محیط زنانه
اما آیا اگر بانویی فقط همین یک مورد را نداشته باشد، محروم و سرخورده حساب می شود؟(گرچه متاسفانه ما که بانوان باپوشس بسیاری را و بعضی هم با پوشش های نامناسب در خیابان ها در حال دوچرخه سواری می بینیم)‼️
🔺۲- چه منعی برای انتخاب نوع پوشش بانوان هست؟(منع فقط برای بدون پوشش بودن است که آن هم دستور خداست و در بسیاری از کشورها جاری است)
🔺۳-علت سرپرستی فرزند بعد از ۷ سالگی؛ اطاعت پذیری بیشتر از پدر، تامین مخارج فرزند توسط پدر، فراهم شدن شرایط ازدواج برای مادر، عدم سرکشی فرزند در مقابل مادر است ( این به معنای محرومیت فرزند و مادر از رابطهی مادر و فرزندی نیست و آنها هرگاه مایل باشند می توانند همدیگر را ببینند و حتی اگر توافقی بین زوجین ایجاد شود می تواند استمرار سرپرستی فرزند به عهده ی مادر باشد)
🔺۴-ظاهرا منع ورود به استادیوم های والیبال و فوتبال بر خلاف موازین شرعی، در برخی بازیها انجام شده و می شود.( بر فرض عدم ورود به این ورزشگاهها،چه نقص و مشکلی در زندگی بانوان ایجاد می شود؟. آیا اینکه مردان هم نمی توانند و نباید در محل ورزش های بانوان حضور یابند، محروم حساب می شوند؟)⁉️
🔺۵-اینکه زنان توسط گشت ارشاد توقیف می شوند درست نیست، بلکه هر کسی که بدپوشش یا متخلف باشد(مرد یا زن) مورد تذکر و ارشاد قرار می گیرد.چرا تذکر دادن به کسی که در مکان عمومی سیگار می کشد و باعث آزار تنفسی و جسمی دیگران می شود لازم است اما خطاکاری که روح دیگران را نیز رنجاند مجاز به تخلف باشد؟
🔺۶-چه کسی گفته زن جنس دوم است؟ کجا تصویب شده؟ بلاخره وقتی دو جنسیت در عالم خلقت باشد ناگزیر یکی اول است و دیگری دوم و قاعدتاً و معمولا جنس قوی تر اول به شمار می آید اما این چیز مصوبی نیست و مزایا و محرومیت و تبعیض های خاصی ندارد.
🔺۷-اینکه زنان هرروزه در خیابان مورد خشونت قرار می گیرد را بر مبنای چه آماری گفته است؟
👈دلیل منطقی برای این مطلب نیاورده.ولی اگر چنین اتفاقی می افتد اولا در ایران نیست ثانیا ناهنجاری اجتماعی است و باید فرهنگ سازی حمایتی از بانوان صورت گیرد و خود بانوان با برخی رفتارهای هنجارشکن یا بد پوششی و جلب توجه و... زمینه ی آزار بر علیه خود را فراهم نکنند.
🔺۸-عدم خروج زن بدون اجازه ی همسر یا پدر به دلیل تعهدات خانوادگی و تبعات ناهنجار این موضوع است و اگر مشکلی وجود نداشته باشد با رضایت ولی خود به سفر می رود.
🔺۹-ضمانت زن هیچ منع قانونی ندارد.
🔺۱۰-دیه زن نصف مرد است چون اگر خدای نخواسته زن دچار سانحه شود یا بمیرد دیه اش به شوهر و فرزندانش می رسد و چون شوهرش زنده است چندان مشکل حمایتی اقتصادی ندارد اما برعکس اگر مرد بمیرد دیه اش به زن و بچه اش می رسد و چون مرد حامی اصلی اقتصادی خانواده است و با رفتنش زندگی بدون حامی می شود، دیه اش بیشتر است تا خانواده اش بیشتر حمایت شوند.
⚠️نباید تصور شود مقدار دیه نوعی ارزش گذاری برای زن یا مرد است چون حتی دیه ی حضرت زهرا س که ارزش ایشان از همه ی دنیا بیشتر است با یک زن معمولی برابر است.
🔺۱۱-نوشتن این نوع پیام ها و سیاه نمایی برای هر جنس و شخص و موقعیتی ممکن است مثلا بگوییم : به دانش آموزان خیلی ظلم می شود چون اجازه رانندگی ندارد، بدون اجازه حق خروج از کشور ندارد، حق ازدواج ندارد، حق شاغل شدن قبل از تحصیل در دانشگاه را ندارد و...
هر آنکه بی هنر افتد نظر به عیب کند...❗️
✍ استادیاسینی
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
کانال آنتیشبهه
﷽ ⛔️شبهه *حضرت آقا ! به میدان بیایید و با جمع کردن بساط مضحک انتخابات ، مدیریت کشور را به عهده بگیری
❇️پاسخ دوم
@Antishobheh
🔺۱. مقام معظم رهبری سالهاست که در وسط میدان با صلابت حضور دارند.اما انتظار از به میدان آمدن رهبری چیست؟ آیا رهبری باید به میدان بیایند و به جای مسئولان تصمیم گیری نمایند و اقدامات اجرایی انجام دهند؟ در این صورت آیا نظام و رهبری متهم به نادیده گرفتن قانون و ساختار نظام سیاسی کشور و حوزه مسئولیت ها و نقش مردم و دیکتاتوری نخواهند شد؟آیا معنای رهبری کشور یعنی همه کاره بودن و مسئول همه مسائل کشور بودن؟⁉️ همانگونه که رهبری فرمودند: «رهبری یک مدیریت است؛ البته مدیریتِ اجرائی نیست. این اشکال و اشتباه هم در طول زمان، از اول انقلاب تا امروز، در بعضی از تبلیغات ادامه دارد. اینجور تلقی کنند که رهبری یک مدیریت اجرائی است؛ نه، مدیریت اجرائی، مشخص است. مدیریت اجرائی در بخش قوه مجریه ضوابط مشخصی دارد، معلوم است، مسئولین معینی دارد؛ در قوه قضائیه هم - که آن هم مدیریت اجرائی است - همین طور، هر کدام مسئولیتهائی دارند؛ قوه مقننه هم که معلوم است. رهبری، ناظر بر اینهاست. به چه معنا؟ به این معنا که از حرکت کلی نظام مراقبت کند.در واقع رهبری، یک مدیریت کلان ارزشی است. گاهی اوقات فشارها، مضیقهها و ضرورتها، مدیریتهای گوناگون را به بعضی از انعطافهای غیر لازم یا غیر جائز وادار می کند؛ رهبری بایستی مراقب باشد، نگذارد چنین اتفاقی بیفتد. این مسئولیتِ بسیار سنگینی است. این مسئولیت، مسئولیت اجرایی نیست؛ دخالت در کارها هم نیست. مسئولین در بخشهای مختلف، مسئولیتهای مشخصی دارند. در بخش اقتصادی، در بخش سیاسی، در بخش دیپلماسی، نمایندگان مجلس در بخشهای خودشان، مسئولان قوه قضائیه در بخش خودشان، مسئولیتهای مشخصی دارند. در همه اینها رهبری نه می تواند دخالت کند، نه حق دارد دخالت کند، نه قادر است دخالت کند؛ اصلاً امکان ندارد. خیلی از تصمیمهای اقتصادی ممکن است گرفته شود، رهبری قبول هم نداشته باشد، اما دخالت نمی کند؛ مسئولینی دارد، مسئولینش باید عمل کنند. بله،👈 آنجایی که اتخاذ یک سیاستی منتهی خواهد شد به کج شدن راه انقلاب، رهبری مسئولیت پیدا می کند. در تصمیم و عملِ رهبری باید عقلانیت در خدمت اصول قرار بگیرد، واقعبینی در خدمت آرمانگراییها قرار بگیرد» ( بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با دانشگاهیان استان کرمانشاه، ۲۴/۷/۹۰)
🔺۲. رهبری سیاست های کلان، جهت گیریها، اولویت ها و خط مشی ها را در عرصه های مختلف ترسیم می کنندو در مقوله اقتصاد بر رونق تولید، جهش تولید، اقتصاد مقاومتی و... تأکید دارند، اما چه کسی باید این اهداف و سیاست ها را تحقق ببخشد، آیا کسی جز مسئولان کشور؟! ⁉️اگر قرار باشد که رهبر هم خط مشی ها را ترسیم نماید و هم آن را خود به اجرا در بیاورد، پس چه نیازی به وجود مسئولان بود. اساساً با توجه به گستردگی امور کشور امکان چنین کاری وجود دارد؟
🔺۳. تصویر نادرست از ولایت مطلقه و یکسان انگاری آن با بی حد و حصر بودن اختیارات، نویسنده را دچار اشتباه نموده است . در حالی که مقصود از اطلاق در عبارت ولایت مطلقه فقیه شمول و مطلق بودن نسبی در مقابل سایر دیدگاههایی است که این اطلاق و شمول را قایل نیستند ، نه اینکه مطلق از هر جهت باشد . به عبارت دیگر مقصود از اطلاق گسترش دامنه ولایت فقیه تا آنجاست که شریعت امتداد دارد و مسئولیت اجرایی ولی فقیه در تمامی ابعاد مصالح امت می باشد.
جهل یا تجاهل نسبت به مفهوم ولایت مطلقه فقیه موجب شده تا برخی ولایت مطلقه فقیه را با حکومت مطلقه و استبدادی که در آن حاکم بدون هیچ محدودیتی حکومت نموده و ملزم به رعایت هیچ ملاک و ضابطه ای نیست ، یکسان انگارند و ولایت مطلقه فقیه را به معنای نفی هر گونه محدودیت وضابطه ای در اعمال ولایت از سوی فقیه و رها از هر قید و شرطی تصور کنند ، در حالی که بر اساس مبانی اعتقادی ما چنین امری نسبت به معصومین علیهم السلام نیز پذیرفته نیست که آن بزرگواران بدون هیچ ضابطه و میزان و ملاکی بتوانند حکم کنند ، چه برسد به ولی فقیه ، ❗️پس چگونه ممکن است فقیه بتواند بدون هیچ معیاری تنها به میل و اراده خویش در هر زمینه ای حکم کند. (هادوی تهرانی ، مهدی ، ولایت فقیه ، تهران: کانون اندیشه جوان ، ۱۳۷۷، ص ۱۳۳)
🔺۴.آیا ترسیم سیاست های کلی و کلان نظام، تبیین اولویت ها و خط مشی ها و ضرورت های حرکت نظام در بخش های مختلف به ویژه در عرصه اقتصادی صرفاً به معنای؟ مقام معظم رهبری همواره نسبت به مشکلات اقتصادی و معیشتی دغدغه داشته و به مسئولان تذکر و هشدارهای لازم را در این زمینه داده و با ترسیم اولویت های کشور مسیر فرا روی دولت را مشخص نموده اند، ترسیم اقتصاد مقاومتی و ابلاغ سیاست های کلی آن و توجه به مصون سازی اقتصاد و حمایت از تولیدات داخلی و رونق و جهش تولید، همه موعظه است👇👇👇
در راستای وا داشتن دولت به تلاش در این مسیر از سوی ایشان صورت گرفته است، 📌اما نکته ای که باید توجه داشت این است که به هر حال کسی که باید در عمل این اهداف
دولت بوده و با وجود همه تلاش های صورت گرفته توسط دولت، متأسفانه ضعف مدیریت و برنامه ریزی و فقدان نگاه راهبردی به اقتصاد و ضعف روحیه انقلابی و عزم جهادی و عدم اعتقاد لازم به حل مشکلات کشور با توجه به الگوی داخلی و عدم تلاش مناسب به منظور تحقق اقتصاد مقاومتی و چشم دوختن به بیرون کشور و گره زدن مشکلات به #برجام و مانند آن و دلخوش کردن به آن با وجود همه بد عهدی ها ی طرف مقابل، موجب بروز وضعیت کنونی در کشور گردیده است.👌
نگاهی گذرا به اقدامات مقام معظم رهبری در مواجهه با مسایل اقتصادی و مشکلات معیشتی مردم به خوبی بیانگر آن است که ایشان در وسط میدان عمل حضور دارند نه آنکه صرفاً به موعظه بپردازند.
🔺۵.آیا رییس جمهور و نمایندگان مجلس شورای اسلامی را جز مردم انتخاب می کنند؟ اگر مردم به دنبال تحقق مدیریت کارآمدت، انقلابی تر، و کنار زدن مدیریت ناکارآمد و تفکرات غربگرا و... هستند، باید خود به میدان آمده و در انتخابات با انتخابی صحیح و بر اساس معیارهای درست، افراد اصلح را برای مدیریت کشور سر کار بیاورند، تا در حوزه داخلی و سیاست خارجی کشور در مسیر اهداف و ارزش های انقلابی گام بردارند. نمی توان انتظار داشت که مردم در انتخابات بر اساس معیارها و ملاک های غیر واقعی یا تحت تأثیر تبلیغات و مانند آن دست به انتخاب افراد بزنند، اما در هنگام عمل به دنبال تحقق اهداف و مقابله با مفاسد و حل مشکلات کشور باشند؟⁉️ اگر ارزش ها و آرمان های انقلاب اسلامی برای مردم اهمیت دارد و اگر مبارزه با فساد دغدغه آنها محسوب می گردد و اگر حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مطالبه آنان است، باید فردی را با این دغدغه ها و توانمندی حل آن انتخاب نمایند.👈 اینکه به جای مردم از رهبری مطالبه داشته باشیم ناشی از عدم درک ماهیت مردم سالاری و جمهوریت نظام است.
🔺۶.کسی برقراری روابط مسالمت آمیز بر اساس احترام متقابل با سایر کشورها را محدود به چند کشور نکرده است، اما وقتی آمریکا به دنبال سلطه جویی خود بوده و رژیم جعلی اسرائیل به جنایت علیه مردم مظلوم فلسطین ادامه می دهد و کشورهای اروپایی ، استقلال خود را به پای آمریکا فدا کرده اند، و تجربه برجام نشان داد که آنان به تعهدات خود پایبند نبوده و قابل اعتماد نیستند، آیا منطقی است جمهوری اسلامی با چنین کشورهایی از در سازش وارد شود.❓ آیا قرار است به وعده آنان این بار توان موشکی خود را معامله کنیم تا بلکه از فشارهای آنها کاسته شود؟ آیا آنها به چیزی جز دست برداشتن از اصول و آرمان های ما راضی خواهند شد؟
🔰تجربه برجام نشان داد که با چشم دوختن به بیرون کشور نمی توان مشکلات کشور را حل کرد و باید با تکیه بر ظرفیت های داخلی کشور، در مسیر مصون سازی اقتصاد کشور گام برداشت.👈 اگر دستاوردهای علمی در بخش های مختلف پزشکی، نانو، هوا و فضا و هسته ای و موشکی با وجود همه فشارها، امکان پذیر شده است، چرا مشکلات اقتصادی قابل حل نباشد؟⁉️
🔺۷.کسی که باید امور اجرایی کشور را در نهایت اداره کند، نه مجلس شورای اسلامی است، نه مجلس خبرگان و نه شورای نگهبان و نه مجمع تشخیص مصلحت نظام، بلکه مجموعه دولت است که انتخاب آن باید توسط مردم صورت بگیرد، بنابر این، این نقش مردم تعیین کننده است. ضمن آنکه این مجموعه ها هر کدام بر اساس قانون دارای وظیفه و مسئولیت مشخصی هستند و نباید دانسته یا نادانسته به گونه ای در مورد آنها سخن گفت که گویا همه در اختیار رهبری قرار دارند. مگر مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان منتخب مردم نیستند؟
🔺۸.گرچه وجود جریان انحرافی در کنار دولت آقای احمدی نژاد و مرز بندی نکردن با آن و اصرار بر به کار گیری برخی از افراد منتسب به آن در بدنه دولت، در کنار ضعف های دیگر از جمله ضعف مدیریت و برنامه ریزی، عدم انضباط و قانونگرایی لازم، کم توجهی به نظر کارشناسان و...از ضعف های دولت وی محسوب می گردد، اما نباید به استناد این ضعف ها مجموعه اقدامات آن را زیر سؤال برد و همه را متهم به التقاطی و انحرافی بودن ، و باعث و بانی تمامی مشکلات کشور دانست.
☑️رهبری سالهاست که در وسط میدان هستند و این مردم هستند که برای ایجاد تغییر و احیای ارزش های انقلابی باید به میدان بیایند. این سنت الهی است « ِ إِنَّ اللَّهَ لا یُغَیِّرُ ما بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُوا ما بِأَنْفُسِهِم ؛خداوند سرنوشت هیچ قوم (و ملتى) را تغییر نمى دهد مگر آنکه آنها خود را تغییر دهند.»(سوره رعد،آیه ۱۱)
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
♦️ سوال
سندیت دعای عکاشه چگونه است؟ اثرات و خواص آن معتبر است؟
❇️پاسخ
@Antishobheh
عکاشه : دعايي به اين نام در منابع روايي و کتاب هاي ادعيه از معصومين روايت نشده و در هيچ کتابي دعايي بدين نام نيافتيم تا در مورد صحت و قوت و ضعف و آثار و فوايد آن سخن بگوييم.
https://www.pasokhgoo.ir/node/47629
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
⛔️ شبهه:
از آدم های مذهبی بترسید!اینان به درجه ای رسیده اند که مطمئن هستند هر غلطی بکنند اشکال ندارد، چون فکر میکنند با عبادت کردن جبرانش میکنند!
(دیتر هالروردن)
گاهی اوقات انسان ها دوست ندارند که حقیقت را بشنوند زیرا باور ها و عقایدشان را زیر و رو خواهد کرد(نیچه)
روحانیون تنها یک خطر مهیب میشناسند و آن علم است.
(نیچه)
در یک جامعه بیمار، سالم ها بیمار محسوب می شوند.(نیچه)
از کسی که کتابخانه دارد و کتابهای زیادی میخواند نباید هراسید. بلكه از کسی باید ترسید که تنها یک کتاب دارد و آن را مقدس می پندارد ولي" هرگز آنرا نخوانده است "
(نیچه)
دین بهترین وسیله برای ساکت نگه داشتن عوام است(ناپلئون بناپارت)
هر چه کشوری بیشتر مذهبی باشد، جنایت در آن زیاد تر است
(ناپلئون بناپارت)
وقتی مروجین مذهبی به سرزمین ما آمدند، در دست شان کتاب مقدس داشتند و ما در دست زمین هایمان را داشتیم. پنجاه سال بعد، ما در دست کتاب های مقدس داشتیم و آنها در دست زمین های ما را داشتند.
(جومو کیانتا)
روحانى نسبت به برهنگى و رابطه طبیعى دو جنس حساسیت دارد، اما از کنار فقر و فلاکت مى گذرد.
(سوزان ارتس)
یک فیلسوف تابحال هرگز یک روحانی را نکشته است، در حالیکه روحانیون فلاسفه زیادی را کشته اند.... (دنیس دیروت)
خطرناکترین نوع بشر کسی است که فهمش کم و اعتقاداتش زیاد است.
(آنتوان چخوف)
میتوانسم تمام اعراب و یهودیان را قتل عام کنم ولی بعضی از آن ها را زنده نگه داشتم تا دنیا بداند چرا اصرار به قتل عامشان داشتم
(هیتلر)
وقتی که مردم بیشتر آگاه می شوند، کمتر به روحانی و بیشتر به معلم توجه می کنند.
کفر گویی اتهامی است که روحانیون برای دفاع از اعتقادات مذهبی که توانایی مراقبت از خود را ندارند ، ابداع کردند.
❇️پاسخ
@Antishobheh
🔻1. آیا هر سخن و ادعایی را بدون دلیل و صرفا به واسطه شهرت گوینده، باید پذیرفت ؟!
جایگاه تفکر در مواجهه با کلام افراد چنان است که پیامبر اکرم (ص) می فرمایند : اگر از من سخنی برای شما نقل شد که با عقل و وحی مطابقت نداشت، به دیوار بزنید و نپذیرید.
http://www.tebyan.net/QuranIndex.aspx?pid=268465
🔻2. بخش اصلی شبهه بر مبنای گفتار شخصیتهای غربی و مسیحی است . تحریف و سو استفاده از مسیحیت خصوصا در قرون وسطی ، زمینه هجمه های زیاد به آن در غرب می باشد .
http://www.porseman.org/q/show.aspx?id=127804
🔻3. فیلسوف یا دانشمندی به نام «دنیس دیروت» وجود ندارد ! ❗️این جمله هم از « دنیس دیدرو » رمان نویسی می باشد که دائما با کشیشان درگیر بود و فلسفه اش نزد فلاسفه غربی، خریدار چندانی ندارد.
منظور او از روحانیون ، کشیشها هستند. 👌
http://goo.gl/BZy3IW
🔻4. جایی که سخن "دیدرو" نقل می شود ، جا دارد کلام بزرگ فلاسفه جهان، ملاصدرا را نیز نقل شود: « حاشا که شریعت حقّ و الهی و نورانی، احکامش با معارف یقینی و روشن، تصادم داشته باشد؛ و اف بر فلسفه ای که قوانینش با کتاب خدا و سنّت پیغمبر خدا مطابقت نکند.» (اسفار،ج8،ص303)
🔻5. در فرهنگ مسیحیّت، روحانی و معلم هر دو عناصر کلیسای دینی هستند ! معلم ها عالم دین بوده و کارشان تدریس است و افرادی که علم چندانی ندارند ، متصّدّی امور دینی کلیساها چون موعظه و برگزاری مراسمها و ... می باشند.
🔻6. دین اسلام بزرگترین حامی مستضعفین است. تذکرات زیاد در حمایت از محرومان و تعیین زکات اموال ، زکات فطره ، کفّارات ، نذورات ، انفاقات واجب و مستحبّ در شریعت جهت رفع فقر و فلاکت در نظر گرفته شده است . ⚡️
🔻7. میسیونرهای مسیحی با تبلیغ مسیحیّت تحریف شده، مردم را رام می نمودند و آنگاه شرکتها و سربازان غربی ، کشورهای ضعیف را مستعمره خود نموده و غارت می کردند .
برخلاف اسلام که به هرجا که وارد شده مردم را به مقابله با ظلم و حفظ کرامت و استقلال دعوت نموده است .
🔻8. ناپلئون همین #مسیحیّت تحریف شده را می گوید که در آن آمده : « اگر کسی سیلی بر صورت راست تو زد، صورت چپت را به طرف او بگیر». امّا اسلام می گوید: « و براى شما در قصاص، حیات و زندگى است، اى صاحبان خِرد! شاید شما تقوا پیشه كنید.» (سوره بقرة آیه179)
📌آیا چنین دینی در برابر ظلم امر به سکوت مردم می کند؟!
🔻9. جمله فرخزاد دلیل یا برهانی ندارد و تنها یک ادعای فاقد منطق است .
🔻10. برخلاف ادعای صادق هدایت،تاکیداسلام درعلم آموزی چنان است که علاوه برپیروان خود،حتی به مخالفین هم سفارش میكندكه دنبال حكمت وعلم باشند.دردین ماحقایقی چون برتربودن عالم ازعابد,محبت خداوندبه جویندگان علمو...قویاموردتاکیداست که حاصل آن نیزمفاخرودانشمندان بزرگ اسلامی هستند.
http://goo.gl/lSqVVh
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
حضرت علی علیه السلام:
🍀 إذا طِرتَ فَقَعْ شَکِیراً.
🍀 هرگاه خشم گرفتی مگذار اوج بگیرد.
📚 غررالحکم، ح 2340.
@Antishobheh
﷽
⛔️شبهه
علامه برقعی: مهدی یک چیز موهومی است و امام حسن عسکری اصلا فرزند نداشته است، به جای توسل به او، از خود خدا کمک بخواهید! (شبهه خلاصه شده است)
❇️ پاسخ
@Antishobheh
🔹 پیش از پاسخ به این شبهه یادآور می شود که یکی از روشها برای باورپذیر کردن شبهات، انتساب شبهه به افراد مشهور یا مهم است. به همین دلیل مشاهده می کنید که در فضای مجازی مثلاً از قول چارلی چاپلین، شکسپیر، نادرشاه، کوروش و... سخنانی نقل می شود که حتی روح آنها نیز این سخنان بی خبر است!! گاهی نیز برای اینکه ادعا و شبهه ی منتشر شده وجاهت بیشتری پیدا کند گوینده ی آن را با القابی همچون: علامه، پروفسور استاد و ... توصیف می کنند. مثلاً می گویند «پروفسور ناکازاکی دانشمند ژاپنی در مورد مردم ایران گفته است....» در حالیکه چنین شخصی اساسا وجود خارجی ندارد. در مورد مرحوم آقای برقعی نیز چنین است. یعنی برای ترویج و انتشار نظرات شاذ او که برگرفته از عقاید وهابیون است، القابی همچون آیت الله، علامه، مرجع تقلید و... درست میکنند، درحالیکه ایشان نه آیت الله بوده یعنی اجازه اجتهاد از کسی نداشته، و نه علامه. علامه به کسی گفته می شود که در فنون مختلف صاحب نظر و تالیفات علمی ارزشمند باشد. مثلاً اگر به آثار علمی علامه جعفری یا علامه طباطبایی مراجعه شود، چنان کتاب و تألیف علمی در رشتههای گوناگون دارند که وسعت دانش آنها بر همگان معلوم میشود و حقاً آنها را شایستهی این لقب میدانند. اما مرحوم آقای برقعی دارای آثار علمی قابل توجهی نیست و بنابراین پرواضح است که جعل لقب علامه برای ایشان، برای پر رنگ کردن نظرات خاص اوست.
🔹اما در خصوص انکار توسل به اهل بیت که توسط ایشان ذکر می شود، هیچ دلیل تازه جز تکرار سخنان وهابیون که بارها رد شده است، مطلبی ندارند. برای پرهیز از طولانی شدن مطلب به شفای چشم حضرت یعقوب به واسطه ی پیراهن یوسف که با صراحت در قرآن ذکر شده اکتفا می شود. یعنی اگر کسی قرآن را به عنوان کتاب آسمانی قبول دارد، امکان عنایت از سوی ولی خدا را نیز باید بپذیرد، اما اگر قرآن را قبول ندارد، سخن دیگری است و اساسا مسائل مهمتری برای اثبات به این شخص وجود دارد و نوبت به اثبات امکان توسل به اولیاء الهی نمی رسد.
🔹در مورد امام زمان علیه السلام نیز ایشان تاکید می کند باید عقل را به کار بست و منکر امام زمان شد!!‼️ یعنی همه ی معتقدین به امام زمان ( که اختصاص به شیعه هم ندارد) عقل نداشته و ناگهان عقل تنها به ایشان ارزانی شده و فهمیده امام زمانی وجوود ندارد!! در پاسخ به این نکته بسنده می کنم که دلایل عقلی و نقلی وجود امام زمان آنقدر زیاد است که حتی وهابیونی که ایشان آراء خود را از آنها گرفته هم به مسئله ی مهدویت اقرار و اعتراف کرده اند. برای توضیح بیشتر به اینجا مراجعه کنید👇
ghorbanimoghadam.ir/1178
✍ حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
▪️در گزارش سالانه حقوق بشر امریکا آمار ادعایی و غیر مستند کشته شدگان آبان (۱۵۰۰ نفر)حذف گردید و جای آن عدد مستندتر عفو بین الملل ۳۰۴ نفر درج شد.
حقیقت ماجرا این است که هیچ کس در این مدت مستندات آمار ۱۵۰۰ نفر را منتشر نکرد حتی نام افراد را.
این اقدام یعنی حذف دیس اینفورمیشن، یعنی اطلاعات گمراه کننده.
💬 سیدعلی موسوی
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
کانال آنتیشبهه
﷽ ⛔️ شبهه رضاشاه: خدا عمر بدهد که به این وطن جذاب و عزیز را به قدری آباد کنم که حتی خائنان راحت طل
﷽
❇️پاسخ دوم
@Antishobheh
👈۱-خدا که به رضاشاه عمر داد پس چرا آباد نکرد؟
۲-چه کسی مانع آبادگری رضاشاه شد؟
۳- یک سوال مهم: رضا شاه چگونه از حکومت کناره گیری کرد؟
آیا در حال پادشاهی فوت کرد و عمرش تمام شد؟❓
مردم ایران سرنگونش کردند؟
با کودتا برکنار شد؟
خودش استعفا و کناره گیری کرد؟
‼️هیچ کدام. انگلیس با تلفن دستور خلع و برکناری او را صادر کرد.
پس چرا مردم ایران با این تصمیم انگلیس مخالفت نکردند و خواهان ابقاء رضاشاه عزیزشان!! نشدند؟ و او را برای پادشاهی ایران حفظ نکردند؟
۴-وقتی شخص اول مملکت یعنی شاه مملکت اختیار عزل و نصبش دست انگلیس است ، در واقع ایران مستعمره ی انگلیس است.این چه عزت و اقتدار و افتخاری است؟‼️
🔷۵-رضاشاه که می گوید اگر « خدا » عمر بدهد...پس معلوم است انسان خداشناسی است ،در این صورت اگر رضاشاه خدا را قبول داشت چرا با دستورات خدا و مظاهر دینی مانند #حجاب می جنگید؟
۶-ضمن اینکه اصلا معلوم نیست این کتاب و جمله وجود داشته باشد و اصلا این جمله اصالت داشته باشد یا رضاشاه در این حرف صداقت داشته باشد و...
۷-👈همانطور که در پایین متن مشخص است،اگر امام خمینی (ره) این جمله را فرموده باشند، در اول انقلاب و شلوغی های آن انقلاب است که عده ای از غرب زده ها دارند فرار می کنند و چون این مطلب دائم تکرار می شده بنابراین شاید امام این جمله را گفته باشند.
اما منظور امام دانشگاهیان متعهد نیستند چون بسیاری از اطرافیان امام که جزو مبارزین قبل از انقلاب بودند از همین دانشگاهی ها بودند و تعداد بسیار زیادی از افرادی که از فرانسه همراه امام آمدند نیز دانشگاهیان بودند و حتی روحانیونی که همراه امام بودند تحصیلات دانشگاهی داشتند یا استاد دانشگاه بودند مانند شهید مفتح،شهید بهشتی،شهید مطهری،شهید باهنر و...
☑️در واقع تمام خمینی ره با غربزدگی و خودباختگی مخالف است نه با دانشگاه و دانشگاهیان و عمران و آبادی کشور.
این هم بخشی از فرمایشات حضرت امام درباره دانشگاه و دانشگاهیان:
ضرورت اعتماد به نفس
شما مى دانید بیشتر کسانى که در دانشگاه بزرگ شده اند در عین حال که بعضى از آنان نماز هم مى خوانند ولى معتقدند ایران باید زیر نظر کشورهاى بیگانه باشد. مى گویند ایران نمى تواند خودش را اداره کند. آیا ایرانى که با تمام فشارها خودش را حفظ کرده و انقلابش را به کشورهاى دیگر صادر و ملتهاى دیگر را بیدار نموده است، نمى تواند خودش را اداره کند؟ چرا؟
👈 باید کارى کنید که دانشگاههایمان روش توده هاى مردم را داشته باشد که اگر ملتى چیزى را خواست، خلافش را نمى توان بر آن تحمیل کرد.
۲۷ فروردین ۱۳۶۴
قیام شجاعانه مقابل انحرافات
و وصیت اینجانب به جوانان عزیز دانشسراها و دبیرستانها و دانشگاهها آن است که خودشان شجاعانه در مقابل انحرافات قیام نمایند تا استقلال و آزادى خود و کشور و ملت خودشان مصون باشد.۱۵ خرداد ۱۳۶۸(وصیت نامه امام ره که بعد از وفات ایشان منتشر شد.)
📌ایشان شروع سعادت ملتها را از مدارس و دانشگاه دانسته و ادارۀ تمام مقدرات مملکت را در دانشگاه و مدارس ذکر کردهاند (صحیفه امام خمینی، 1389: ج 7: 255).
حضرت امام (ره) دانشگاه را یکی از ارکان مهم فرهنگسازی قلمداد میکردند و معتقد بودند دانشگاه معیار فرهنگ یک مملکت است. همچنین دانشگاه یک کشور هرگونه باشد فرهنگ آن کشور نیز همانگونه خواهد بود؛ بنابراین با توجه به این نقش مهم دانشگاه، ازاینرو از دانشگاه به عنوان کارخانه انسان سازی تعبیر کردند (همان، ج 7: 427).
👈👈ایشان در سخنان خود به نقش دانشگاه در ابعاد مختلف توجه کردهاند و آن را مبدأ تحولات ذکر کردهاند (همان، ج 8: 64). اهمیت نقش دانشگاه در کلام امام به اندازهای است که تصریح کردهاند: «ترقی مملکت به ترقی دانشگاه است» (همان، ج 1: 117)؛
از دانشگاه باید سرنوشت یک ملت تعیین شود. دانشگاه خوب یک ملت را سعادتمند میکند و دانشگاه غیر اسلامی، دانشگاه بد، یک ملت را به عقب میزند» (همان، ج 8: 61).
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh