eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
enc_16919644859057174233561.mp3
4.07M
سلام ای شهیدان حرم...!🥀
. کوکو سیب زمینی را با چه چیزهایی بخوریم ؟ گوجه : کاهش کالری سیب زمینی پیاز : کمک به هضم سیب زمینی‌
آب آلو 🍷 ۱ کیلوگرم آلو حدودا ۱ لیوان آب .... 😋 روی حرارت کم تازمانی که به حالت پوره دربیاید بپزید و هراز گاهی هم بزنید وقتی که سرد شد از صافی رد کنید و در کیسه فریزر یا ظرف های درب دار بریزید و در فریزر نگهداری کنید موقع استفاده آن را در پارچ بریزید آب و شکر بریزید در صورت تمایل آبلیمو هم میتوانید اضافه کنید و سپس نوش جان کنید 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت ترکیه ای😍😋 مواد لازم تخم مرغ 🥚۴عدد گوجه🍅 پنج عدد متوسط پیاز🧅 یک عدد سیر🧄 یک حبه پنیر پیتزا🧀 به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه🌶🧂 کره 🧈
🌿آرزو دارم 🍎عصرتون پراز زیبایی 🌿پـــراز آرامــش 🍎پراز لبخند‌ از ته دل 🌿و پراز محبت باشه 🍎عــصــرتـــون 🌿سرشاراز عشق و شادی 🍎طعم زندگیتون شیرین ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ببین انقد ترد و خوشمزه است که باورت نمیشه. بعد از این دیگه از بیرون قارچ سوخاری نمیگیری🤌🤤 به تعدادی قارچ نسبتا بزرگ احتیاج داریم که تمیز شسته بشن و کامل خشک بشه. بعد به ابعادی که می‌بینید نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم برش میدیم. ١/٢ پیمانه آرد رو با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، و آویشن و ١ غ چ بیکینگ پودر ترکیب کردم و حدود ١/٢ پیمانه آب ریختم مقدار آب و آرد رو طوری تنظیم کنید که به غلظت مناسب برسه. بعد آغشته کنید و سرخ کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات قلبی😍 فکر کنم سریع‌ترین شکلاتی هست که میتونی درست کنی و از مهمونات خیلی شیک پذیرایی کنی :) مواد لازم : شکلات ذوب شده موز . . . .
مواد لازم : کره : ۷۵ گرم پودر قند : ۳ ق غذاخوری آرد : ۱۳۵ گرم ( از یک لیوان یک ق غذاخوری کمتر) زرده تخم مرغ : ۱ عدد وانیل : ۱/۴ ق مرباخوری برای رویه نارگیلی : پودر نارگیل چرب : ۷۵ گرم (از یک لیوان یک ق غذاخوری کمتر ) شکر : ۱۵۰ گرم روغن مایع : ۷۰ گرم (۱/۳ لیوان) سفیده تخم مرغ : ۲ عدد (حدودا ۷۰ گرم) آرد : ۱ ق غذاخوری آبلیمو : نصف ق مرباخوری طرز تهیه : ابتدا برای خمیر، کره و پودرقند رو باهمزن مقداری میزنیم تا رنگش روشن بشه بعد زرده و وانیل رو اضافه کرده ودوباره کمی میزنیم. سپس آرد رو کم کم بهش اضافه میکنیم تاحدی که خمیر بدست نچسبه. ممکنه آرد کمتر یا بیشتر بخواد. خمیر رو زیاد ورز ندین که به روغن نیفته. حالا خمیر رو درون کیسه فریزر قرار داده و در یخچال نیم ساعت استراحت میدیم. برای رویه، همه مواد بجز آرد رو درون ماهیتابه ریخته و مخلوط میکنیم. بعد روی حرارت ملایم مثل شعله ای که برای دم کشیدن برنج استفاده میکنیم قرار داده و هم میزنیم تا حس کنیم دونه های شکر درون مواد حل شده و زیر قاشق یا بین دو انگشت حس نمیشن. به این عمل، داغ زدن میگن و حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه طول میکشه. حرارت باید خیلی ملایم باشه که مواد فقط گرم بشه و داغ نشه. بعد از روی حرارت برداشته و آرد رو اضافه کرده و وقتی یکدست شدن کنار میذاریم تا خنک بشه. خمیر رو کمی ورز داده و بین دو کیسه فریزر نازک میکنیم . سپس با قالب دلخواهتون از خمیر قالب زده و درون سینی فر چرب شده میچینیم. بعد مواد نارگیلی رو که خنک شده اند درون قیف ریخته و روی خمیرها پایپ میکنیم. سپس با انگشت خیس روی خمیرها میزنیم که روشون صاف بشه. سینی رو درون فری که از یکربع قبل روشن کرده ایم قرارداده و با درجه حرارت ۱۷۵ به مدت حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میپزیم. اگر روی شیرینی ها طلایی نشد یکی دو دقیقه آخر شعله بالای فر رو روشن میکنیم تا روشون خوش رنگ بشه. صبر میکنیم تا شیرینی ها خنک بشن بعد به دلخواه با عسل رقیق شده روی شیرینی ها زده و با پودر پسته تزیین میکنیم. این مقدار مواد برای من ۱۹ عدد تارت شد . البته تعدادشون به سایز قالب و ضخامت خمیر بستگی داره. پودر نارگیل چرب رو از لوازم قنادی ها بگیرید اگه از مواد نارگیلیتون اضافه موند به تنهایی درون سینی فر پایپ کنین که شیرینی نارگیلی میشن. ♥️
لطف های بی حسابت زود یادم می رود من که قَدرت را نمیدانم خجالت می کشم دارم از این حسرت کرببلا دق می کنم من که از دوری جانانم خجالت می کشم ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارچ پفکی به سبک رستورانی مواد لازم: یه دونه تخم مرغ از هرکدوم از ادویه ها یه قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا یه قاشق چای خوری بکینگ پودر شیر ۱/۴ لیوان ارد به مقدار لازم خمیرتون باید نسبتا ابکی باشه قارچهارو داخلش بغلتونید و داخل روغن سرخ کنید نکته : بعد از سرخ کردن قارچها روغنتون نه بو میگیره نه کثیف میشه میتونید راحت از صافی رد کنید و مجدد ازش استفاده کنید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه قابلمه آب جوش ۱ قوطی شیر عسلی رو داخلش بزارین ، (مقدار آب طوری باشه که قوطی کاملا داخلش غوطه ور باشه) و اجازه بدین دو تا سه ساعت بجوشه، از داخل آب خارج کنین و دوازده ساعت کنار بذارید تا کاملا سرد بشه ۱ بسته بیسکوییت ساقه طلایی رو پودر کنین و ۱۰۰ گرم کره ی آب شده اضافه و دوباره یکدست کنین مواد رو داخل ظرف سرو بریزین ،صاف کنین و کناره های ظرف به این صورت دیواره ایجاد کنین شیر عسلی جوشیده رو اضافه و کف ظرف صاف کنین ۲ عدد موز رو اسلایس کنید، روی شیرعسلی بچینین و روشو با خامه ی فرم داده شده،به دلخواه تزیین کنین در نهایت پودر کاکائو الک کنین و مقداری شکلات خرد شده بریزین حالا کافیه ۱ساعت داخل یخچال بذارید تا دسر کاراملی موزی شیک و خوشمزه تون آماده شه نوش جان😋 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• باورتون میشه این نون بدون ورز دادن انقدر نرم و پنبه ای میشه ؟😍 ۱ لیوان آب ولرم، ۱ لیوان شیر ولرم، ۱ ق غ خمیر مایع فوری، ۱ ق غ شکر، ۱/۴ لیوان روغن مایع رو مخلوط کنید ۴ لیوان آرد، کمی نمک رو تو چند مرحله اضافه کنید وقتی آرد کامل به خمیر جذب شد، روشو کمی چرب کنید و ۱ ساعت درجای گرم بهش استراحت بدید با دست چرب پف خمیرو بگیرید باتوجه به سایز قالب که از قبل چرب کردید خمیر رو تقسیم کنید و با دست باز کنید روش کره آب شده بزنید دوباره روشو بپوشونید و ۱۰ دقیقه استراحت بدید با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر رومال کنید کنجد و سیاهدانه بپاشید بزارید تو فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه داغ شده به مدت ۳۰ دقیقه از فر دربیارید تا وقتی که داغه کره آب شده بزنید، روشو بپوشونید تا نان کمی نرم بشه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک ترند کارتونی به سبک ماسوره زنی👌 تو ماسوره گلبرگ، قسمت باریک حین کار باید قسمت بالا قرار بگیره🌹 👩🏻‍🍳🎂 ⤹༢➥ 🍕🍰🍗 ┗━━━••🍃🍱🍿🍃••━━━┛
دسر انبه مواد لازم 2 عدد انبه متوسط‌ 3 لیوان شیر نصف لیوان شکر 1 قوطی خامه صبحانه 3 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین طرز تهیه قبل از هر کاری پودر ژلاتین رو با کمی آب سرد میزاریم روی کتری در حال جوش تا ژلاتین ذوب بشه. انبه رو پوست کندم و هسته‌اش‌ رو در آوردم.بعد با گوشت کوب برقی یا مخلوط کن له کردم. در ‌مرحله بعدی شکر رو اضافه کردم و باز مخلوط کردم. شیر رو همراه با خامه ریختم روش و حسابی با گوشت کوب مخلوط کردم که یکدست شد. در مرحله آخر ژلاتین آب شده رو اضافه کردم و خوب مخلوط کردم که یکدست بشه. در مرحله آخر ریختم تو ظرف و ۳ساعت گذاشتمش تو یخچال. .