🧚♀🧚♀
#ترفند
🌸🍃🌸
#ترفند_آشپزی🍴
🔆سه دليل وا رفتن كوكو👇🏻
یکی از دلایل وا رفتن کوکو اینه که سیب زمینی پخته رو رنده میکنید سیب زمینی وقتی له بشه با گوشکوب یا هر چیز دیکه ای حالت خمیری و منسجم پیدا میکنه
دلیل دوم اینه که تخم مرغ زیاد میزنید مایه کوکو شل میشه و موقع سرخ شدن وا میره روغن زیاد جذب میکنه رو روغن خیلی کف میکنه
و سوم اینکه مایه کوکو رو بزارین یکساعت داخل یخچال خوب استراحت کنه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دم_کردن_قهوه_ترک😋
همه جورش ودوست دارم!سرد،گرم، باشیر،بدون شیر،ترک،فرانسه،اسپرسو
امااعتراف میکنم اصلانمیتونستم یه قهوه خوب ترک درست کنم
رازش همزدن زیادوآهسته اضافه کردن آب هست
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🌸🌸سس_پستو
✔️ این سس با انواع ساندویچ های گرم و سرد و انواع گوشت و مرغ و در انواع نانها سرو میشه و طعم بینظیرش جزو بهترین سس ها ست.
دو پ ریحان بدون ساقه
سیر دو حبه
گردو نصف پ
روغن زیتون نصف پ
پنیر پارمزان نصف پ
چند قطره ابلیمو تازه
✅تمام مواد در میکسر میکس میشه تا جایی که خوب پوره شود.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با #موساکا خوشمزه😋
برای مایع گوشتی:
۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۱ عدد پیاز
۴ ق غ روغن
۱ حبه سیر
۱ ق غ رب گوجه
نمک و فلفل
۱ عدد فلفل دلمه
نصف لیوان آب گرم
۵ عدد سیبزمینی
برای سس بشامل:
۱ ق غ کره
۱ ق غ آرد
یکو نیم لیوان شیر
فلفل سیاه
پنیر پیتزا
ورق لازانیا دلبخواه
سیبزمینی و بادمجان رو حلقه ای برش زده و سرخ کنید و
برای مایع گوشتی
پیاز و گوشت چرخکرده و سیر رنده شده و رب گوجه و فلفل دلمه خورد شده و اب و به همراه نمک و فلفل تفت میدیم
برای سس بشامل:
آرد و تفت داده بهش کره وشیر و فلفل سیاه اضافه میکنیم و تفت میدیم
داخل ظرف مورد نظر سیبزمینی و بادمجان و مایع گوشتی و اضافه کرده و به همین ترتیب لایه لایه میچینیم و در آخر پنیر پیتزا و ورق لازانیا و بعد سس بشامل و پنیر پیتزا میریزیم و در فر ۱۸۰ درجه قرار میدیم تا طلایی رنگشه
نوش جاان
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت_مرغ ساده و لذیذ 😍
_مرغ چرخ کرده ۱ کیلو ( سینه مرغ بهتر است )
_پیاز یک عدد
_پنیر پیتزا یا موزارلا ۱۰۰ گرم
_پودر سیر نصف قاشق چایخوری یا دو حبه سیر
_تخم مرغ دو عدد
_پودر سوخاری ۱۵۰ گرم
_نمک و فلفل به میزان لازم
در ابتدا مرغ چرخ کرده را با پیازی که رنده و آب آن گرفته شده مخلوط کرده و به آن سیر و نمک و فلفل را اضافه کرده و کامل ورز داده . بخشی از مواد را در دست گرفته و در داخل آن پنیر ( بهتر است پنیر موزارلا باشد ) را اضافه کرده و به آن شکل دهید . سپس در داخل تخم مرغ و پودر سوخاری قرار داده تا سطح آن کاملا با پودر سوخاری پوشانده شود . در انتها در روغن داغ قرار داده ، سرخ کرده و نوش جان کنید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرفس_پلو 🍃
برنج ۱پیمانه(۲۰۰گرم)
ساقهکرفس ۳۰۰گرم
هویج ۲عدد
پیاز ۱عدد
نمک بمقدارلازم
جعفری ۸قاشقغذاخوری
نعناع ۲قاشقغذاخوری
رب ۲قاشفغذاخوری
ادویهپلویی ۲قاشقچایخوری
پ.ن ادویه پلویی شامب گلسرخ۶قغ،دارچین۴قغ،زیره۲قغ،
جوزهندی۱قچ،هل۱قچ میباشد
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
در طول روز ...
یک تماس با مادر 👈❤️👉
اجباریست ...!
روزت مادر مبارک
🍝 ~ #آشپـ...ـزی_ݕاݩـ...ــۅ ~ 🎣
Jõıň☞🎂 @Ashpazibano 🍜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانه با تو جان داشت ...مادرم
کجایی.....
✧✧✧✧✧✧✧✧
🍝 ~ #آشپـ...ـزی_ݕاݩـ...ــۅ ~ 🎣
Jõıň☞🎂 @Ashpazibano 🍜
،🎀آموزش#نان_پای_سیب :
برای 1 لوف
زمان آماده سازی : 30 دقیقه
زمان پخت : 60 دقیقه
مواد لازم :
کره نرم نصف فنجان
شکر نصف فنجان
شکر قهوه ای روشن نصف فنجان
دوغ کره یا شیر یک چهارم فنجان
بکینگ پودر 2 ق چ
تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1 و نیم ق چ
آرد 2 فنجان
ادویه پای سیب 2 ق چ
نمک نصف ق چ
سیب پوست کنده و خرد شده 2 عدد بزگ یا 4 عدد متوسط
بادام خرد شده سه چهارم فنجان
کرن بری خشک نصف فنجان در صورت تمایل
مواد لازم برای روی نان :
شکر قهوه ای روشن یک چهارم فنجان
آرد 3 ق غ
ادویه پای سیب یک چهارم ق چ
کره 2 ق غ
بادام خرد شده یک سوم فنجان
ادویه پای سیب : 1 ق غ پودر دارچین + 1 و نیم ق چ جوز هندی + نصف ق چ فلفل شیرین + 1 ق چ زنجبیل + 1 و نیم ق چ هل
طرز تهیه :
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
یک قالب لوف حدودا 22 * 12 سانتی را چرب کرده آردپاشی کنید یا اسپری جدا کننده بزنید .
کره را به مدت 30 ثانیه با سرعت متوسط همزن بزنید .
شکر را اضافه کرده هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند .
دوغ کره و بکینگ پودر را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود .
تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده مخلوط کنید .
مخلوط آرد ، ادویه پای سیب و نمک را به آرامی اضافه کرده و مخلوط نمایید تا یکدست شود .
سیب ، بادام و کرن بری را با خمیر نان مخلوط نمایید و داخل قالب ریخته رویش را با قاشق صاف کنید .
مواد رویه نان را با هم مخلوط نمایید تا به شکل خرده نان در آید و روی خمیر داخل قالب بریزید و به آرامی کمی داخل خمیر فشار دهید که بچسبند .
نان پای سیب را به مدت حدود 1 ساعت در فر بگذارید تا بپزد و اگر خمیر دندان وسط نان زدید و تمیز بیرون آمد میتوانید نا را از فر خارج کرده 10 دقیقه بگذارید از حرارت بیوفتد سپس روی توری سیمی منتقل کنید و بگذارید کاملا خنک شود .
🍝 ~ #آشپـ...ـزی_ݕاݩـ...ــۅ ~ 🎣
Jõıň☞🎂 @Ashpazibano 🍜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ_با_رب_انار
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
دراین #صبح زیبا
از#خدای مهربان آرامش
رابراتون #خواستارم
زیرا آرامش
#قطره_قطره کدورت های
جان تون را شستشومیدهد
#روزتون_بخیر❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#پاپ_کورن_گوجه_ای
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#ترفند
#بوی_گوشت_مرغ
برای از بین بردن بوی نامطبوع مرغ
یا گوشت گوسفند هنگام پخت، چند شاخه رزماری به مواد گوشتی اضافه کرده و بعد پخت، از دورن ظرف خارج کنید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
لذت آشپزی
#کتلت_مرغ
2 عددسینه مرغ
1 عددهویج
2 عددپیاز
1 ق س پنیر پیتزا
1 ق س شیر
1 ق س پودر نان خشک
به میزان لازم نمک و فلفل
سینه مرغ را چرخ کنید و در ظرفی جدا بریزید. یکی از پیازها و هویج را خرد کنید و با هم تفت دهید
حالا پیاز و هویج را با یک عدد پیاز رنده شده و مقداری نمک و فلفل به گوشت مرغ اضافه کرده، خوب مخلوط کنید.
پودر نان باگت، پنیر پیتزا و یک قاشق شیررا به گوشت مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند. مایه کتلت را بگذارید یک ساعت در هوای آشپزخانه بماند.
حالا از موادتان اندازه یک ق غ بردارید و در روغن داغ، روی حرارت کم سرخ کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_مجلسی
جذاب و دلبر😍😍
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#_کباب_تابه_ای_با_رب_انار
✍️طرزتهیه:
پنج ساقه جعفری ویه ساقه ریحون تازه خردکردم وبا یک پیاز متوسط رنده شده که ابشو گرفته بودم.حدود ۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده اضافه کردم.نمک وفلفل وزردچوبه هم زدم.
به اندازه دلخواه مثل کتلت دراوردم وتوی روغن دوطرف را سرخ کردم.
بعد یه پیاز ونگینی خردکردم وتفت دادم یه قاشق سرپر رب انارترش بهش زدم نصف یه انار ملس هم دون کردم توش ریختم.خیلی کم شکر برای ملس شدنش زدم وتفت دادم بعد یک لیوان اب ریختم وجوش که امد کباب هارو بهش اضافه کردم وگذاشتم بیست دیقه توش بپزه بعد سرو کردم کنارش سیب زمینی سرخ کردم وباچندتا گوجه سرخ شده.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی #پیتزا 🎈
بدون فر 😍😋
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی #نان_شکم_پر 😍😋
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#الویه_روسی🎈
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#ژله_ویترینی
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تهیه_کلم_پلو
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🎀آموزش#کیک_یخچالی
یه دسر خوشمزه و عالی و ساده . یادتون بیاد من هم توی قالب گرد درست کرده بودم هم هرمی .
از خوشمزگیش هر چی بگم کم گفتم . موادش کاملا سلیقه ای هستش . من رژیمی تر درست کردم داخل کرمش تخم مرغ و خامه نریختم .
بیسکوییت پتی بور ۴ بسته (۲ بسته ساده ، ۲بسته کاکائویی)
شیر سرد ۳ لیوان
شکر نصف لیوان
آرد سفید قنادی ۳ ق غ
نشاسته ذرت ۳ ق غ
کره ۱ ق غ
وانیل نوک قاشق
اگه نشاسته ذرت ندارین میتونین از نشاسته گندم استفاده کنین .
نشاسته رو با کمی شیر مخلوط کردم . نشاسته مخلوط شده با شیر و بقیه شیر و شکر و ارد رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت گذاشتم و مدام هم زدم تا به غلظت فرنی برسه ، اواخر بهش کره و وانیل رو اضافه کردم . این از مواد کرمی . بعد از حرارت برداشتمنمیزاریم خنک بشه باید گرم و داغ به بیسکوییت ها بزنیم . تا موقع برش خوشگل بشه .
توی قالبم کیسه فریزر پهن کردم که راحت تر باشه .
بعد یه ردیف بیسکوییت پتی بور چیدم. روش کمی کرم که درست کردم مالیدم و یه ردیف بیسکوییت پتی بور کاکائویی و به این شکل .
در آخر کلا روش مابقی کرم رو ریختم و گذاشتم یخچال . . هر چه قدر بیشتر بمونه خوشمزه تره ، حداقل 6 ، 7 ساعت بمونه . من یه روز کامل گذاشتم موند یخچال . بعد از یخجال بیرون آوردم حالا میتونین هر طور بخواین روش رو تزیین کنین . من کرم کاکائویی درست کردم و روش ریختم .
دقیقا مثل بالا یه لیوان شیر و یه ق غ آرد و یه ق غ نشاسته و یه ق غ پودر کاکائو رو و ۴ ق غ شکر رو داخل ظرفی روی حرارت قرار دادم مدام هم زدم تا سفت بشه آخر هم نوک قاشق وانیل و خیلی جزیی کره ریختم و از روی حرارت برداشتم . و روی دسرم ریختم .یه کوچولو یخچال قرار دادم تا بسته بشه و بعد با چاقو به صورت اریب برش دادم .
سلیقه ای هست خواستین می تونین از موز و گردو و ... هر چه می خواهد دل تنگت 😉 استفاده کنین .
فکر نکنین که بیسکوییت داره سفته نه اصلا این دسر بیسکوییت ها که کرم گرم می خوره و می مونه نرم و مثل کیک میشه کافیه یه بار امتحان کنین دیگه فقط میگین هی درست کنم . 😁
من دقیق نمی دونمبرای چند نفر کافیه شاید ۱۰ تا ۱۲ نفر
❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁
cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
دیزایین دورهمی
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💝🧡 #کلیپ #روز #مادر
💖💚 مـ..ـاڌرݥ حـ..ـرفےبـ..ـزݩ ڬـ..ــہ ....
❣💔 تشـ...ــݩہ ݪاݪاییـ..ــݦ....
💝💛 ݥݩـ...ــݣہ جـ..ـاݩ میـ..ــدم بـ..ـراݓ..
🖤 همـ...ــڋݦ ݓݩــ...ــہآییــ...ــݥ...❣
#روزمادرمبارک....
#روزت_مبارک بهترین🌹💏
#فروارد_کنید 🌹
#روز_زن #روز_مادر
☆⇜ #ݥـ...ـآڋږ ❁❣❁ #ݒٍـ...ـڎڔٖ ⇝☆
☆←•┅═══❁₯❁═══┅•→☆
ℓɨŋk•☞ @MadarPedarr ❢✧❣✧❢
🎀آموزش#موس_كيك_پرتغالى😍😍
طرز تهیه:
زرده و سفیده 6 عدد تخم مرغ را جدا کنید، سفیده ها رو با پنجاه گرم شکر هم بزنید تا فرم بگیره و تا ادامه کار داخل یخچال نگهدارید. زرده ها رو با 250 گرم شکر و یک قاشق غذاخوری رنده پوست پرتقال با همزن بزنید، بعد نصف پیمانه آب پرتقال طبیعی (معادل ml 120) و نصف پیمانه روغن مایع اضافه می کنید.
250گرم آرد (معادل دو پیمانه) را با دو ق.چ بکینگ پودر سه بار الک کنید و مخلوط زرده ها و آرد رو کم کم به سفیده ها اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم می زنید. در فر 170 درجه طبقه وسط تقریباً سی تا چهل دقیقه بپزید. (این کیک در مجموع 300 گرم شکر می خواد که معادل یک و نیم پیمانه است، البته به نظر من خیلی شیرین بود و یک پیمانه کافیه)
لایه وسط:
موس پرتقالی؛ دوتا سفیده رو با دو ق.غ شکر فرم می دیم، 300 گرم خامه رو با یک سوم ق.چ وانیل و دو سوم پیمانه شکر (این مقدار بستگی به شیرینی و ترشی پرتقالتون داره) هم می زنیم، یک لیوان آب پرتقال طبیعی (اگر نبود از سن ایچ پرتقالی استفاده کنید) رو آروم آروم اضافه کنید. یک ق.غ سر پر ژلاتین رو داخل سه ق.غ آب بریزید و روی بخار حلش کنید وقتی کمی خکنیدد به خامه اضافه کنید،حالا این مواد رو به سفیده ها اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شه. حتما شیرینی موس رو قبل از اینکه داخل یخچال بره بچشید.
لایه رویی:
برای این لایه یه سس پرتقالی نیاز داریم، یک بسته ژله پرتقال رو با دو تا لیوان آب و یک ق.غ آرد نشاسته روی حرارت می زاریم. وقتی جوشید و کمی غلیظ شده و از حرارتش کم شد، به تدریج بهش چهار ق.غ خامه اضافه کنید
❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁
cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_مرغ_بادمجان
اموزش 👆
❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁
cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اموزش_قلب_پلاستیکی
❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁
cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_چیلی
این خوراک تند و آتشین بسی خوشمزه ست😉
✍دستور👇👇
عزیزان چیلی فلفل قرمز تنده ، قارچ هم میتونید بریزید با برنج هم سرو میشه. شب کمی لوبیا رو خیس کنید چیتی یا قرمز هر کدوم رو دوست داشتید بعد از خیس خوردن بذارید بپزه.
یک عدد پیاز رو ریز خورد کرده و با کمی روغن تفت دهید. پیاز که تفت داده شد. دو حبه سیر رنده شده اضافه میکنیم.
گوشت چرخ کرده(حدود چهارصد گرم) اضافه و با پشت قاشق بزنید تا از هم جدا شه در ماهیتابه رو بزارید تا چرخ کرده کم کم سرخ شه وقتی که سرخ شد ادویه جات ، نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه ، زردچوبه ، آویشن ، پاپریکا بزنید.
یک عدد فلفل دلمه ای رو خرد کرده و اضافه میکنیم و با هم تفت میدهیم. دو عدد گوجه فرنکی رنده شده هم اضافه کنید دوباره سرشو بذارید تا گوجه فرنگی سرخ بشه در انتها یک قاشق رب اًضافه و اب میریزیم وقتی اب جوش اومد حدود یک کاسه لوبیای چیتی پخته شده اضافه میکنیم. یکی دو عدد چیلی اضافه میکنیم(این قسمت یادم رفت فیلم بگیرم) درشو میزاریم تا بپزه وجا بیفته.
این خوراک تا تند باشه خوشمزه تره دستمال کاغذی دم دستتون باشه. اگه بچه کوچک دارید نمیخواید تند باشه فلفل(چیلی) رو کم یا حذف کنی
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سبزی_مناسب_آش_رشته
تره فراوان ، جعفری و گشنیز و اسفناج یا برگ چغندر. برخی فصول اسفناج موجود نیست که برگ چغندر جایگزین میشه و این دوتا برگ پهن رنگ قشنگ سبزی به غذاها میدند. کمی شوید که البته برخی بدون شوید آش رشته رو درست میکنن. سبزی آش رشته رو خیلی ریز نمیکنند که ساطوری بشه. اما بازم به سلیقه شما بستگی داره.
در شهرهای مختلف ذائقه ها و سلیقه ها متفاوت هستند این دستور تقریبی است. مقدار سبزی به طور کل و مخلوط برای تهیه آش برای هر ۴ تا ۶ نفر حدود ۱ کیلوگرم سبزی است که مقدار تک تک آن میتواند بر حسب ذایقه شما متغیر باشد.
برای یک کیلو سبزی مناسب آش رشته:
تره ۳۰۰ گرم
جعفری ۲۰۰ گرم
گشنیز ۲۵۰ گرم
اسفناج یا چغندر ۲۰۰ گرم
شوید ۵۰ گرم
اگه شوید نخوام بریزم بجاش گشنیز رو بیشتر میکنم. در فصل زمستان ساقه های روشن سیر تازه هم داخلش خرد میشه کرد.
بعضیا داخل آش رشته چغندر هم خرد میکنند و این آش رو در اینصورت با سرکه میخورند.
شما چه سبزی برای آش رشته میریزید ؟ از هرکدوم چقدر ؟ بعد با چی میخورید ؟ کشک یا سرکه ؟
در آذربایجان بعضیا به این آش رب گوجه هم اضافه میکنند و با کشک سرو میکنند.
آش رشته اصولا با سیرداغ و نعناداغ و پیازداغ تزیین و سرو میشه.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢