eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🎗🎗 برای این که زیتونتون کپک نزنه اب و سرکه و نمک رو داخل ظرف بریزید و به اون روغن زیتون اضافه کنید. اینجوری هیچ وقت کپک نخواهد زد☺️ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یزدی برای حدودا ۲۰ تا ۲۲ عدد به این شکل تخم مرغ ۳ عدد روغن مایع ۱۷۵ گرم (۳/۴ لیوان) ماست ۱۵۰ گرم (۳/۴ لیوان) شکر ۲۰۰ گرم (یک لیوان) آرد سفید ۳۰۰گرم (۲ لیوان) بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ ق چ) جوش شیرین حدودا ۱/۴ ق چ پودر هل ۱ ق چ گلاب ۱ ق غ عسل ۱ ق غ تخم مرغ و شکر رو با همزن حدود ۵ دقیقه خوب زدم تا کشدار و کرم رنگ بشه ،میتونین ۱ق عسل هم اضافه کنید بابت خوش رنگ شدن کیک روغن مایع و ماست رو هم اضافه کردم و هم زدم.میتونین ۱ق هم گلاب داخلش بریزین آرد و بیکینگ پودر و هل رو با هم سه بار الک کردم مواد آردی رو کم کم ریختم و مخلوط کردم داخل قالب های کیک یزدی کپسول انداختم و توی سینی چیدم از موادم داخل این کپسول ها تا دوسوم ریختم روی موادم رو با یه کارد چربشده، علامت + روش کشیدم ، تا روش حالت گنبدی بشه.کنجد هم پاشیدم فر رو از ۱ربع قبل با دمای ۲۰۰ درجه روشن کردم.سینی رو در طبقه وسط فر قرار دادم .۱ربع گذاشتم با دمای ۲۰۰درجه بمونه و بعد از این زمان دما رو به ۱۸۰درجه رسوندم و گذاشتم ۱ربع دیگه هم با این زمان بپزه یعنی ۱ربع اول با دمای ۲۰۰ درجه، ۱ربع دوم با دمای ۱۸۰ درجه. درکل نیم ساعت ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش تزیین حلوا🤗 ✔برای فرم دادن حلوا از دو سایز قاشق استفاده کردم؛چایخوری و مرباخوری ✔لبه قاشق هر چه نازک تر باشه تزئین ظریف تر در میاد ✔وقتی حلوا داغه توی ظرف بکشید و روشو صاف کنید . ✔بذارید کمی حلوا ولرم بشه و بعد شروع به تزئین کنید...اگه داغ باشه چسبندگیش زیاده و نمیتونید راحت تزئین کنید. ✔برای تزئین حلوا با ماسوره حتما حلوا ولرم باشه...اگه داغ باشه قیف پاره میشه. ✔از ماسوره گل رز و قیف یکبار مصرف استفاده کردم. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان ترکی مواد لازم: 1 فنجان آب گرم 1.5 فنجان شیر گرم روغن نیم فنجان (60 میلی لیتر) 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک 1 بسته مخمر 6.5-7 فنجان آرد در یک کاسه شیر ، آب ، مخمر و شکر را با هم مخلوط کنید. روغن و نمک را اضافه کنید. به تدریج آرد را اضافه کنید ، خمیر نرم را ورز دهید. 1 ساعت استراحت دهید خمیر را به قطعات مساوی تقسیم کرده به یک ورقه پخت روغنی منتقل دهید. دست ها را با روغن کنید و با انگشتان نان ها را فشار دهید. بگذارید نیم ساعت استراحت کند. سس را بریزید برای سس👇👇 2 تخم مرغ 1 فنجان ماست کنجد 100میلی لیتر روغن نباتی در اخر در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 بپزید ، تا قهوه ای طلایی شوند. نوش جان😘❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
کرونا تشنج می‌آورد مینو صادقی متخصص بیماریهای عفونی: ◀️ تب شایع‌ترین علامت در مبتلایان به کرونا بوده و در صورتی که جدی گرفته نشود منجر به تشنج شده و بویژه برای افرادی که صرع دارند، بسیار خطرناک است. ◀️ افرادی که دچار تب بالا می شوند باید سریع به مراکز درمانی انتقال یابند زیرا تب نشانه کرونا است و اگر درجه حرارت بدن بیشتر از ۳۷.۵ درجه سانتی‌گراد بود، حتما باید از داروی ضدتب استفاده و در صورت ادامه دمای بالای بدن، به پزشک مراجعه کنید. ◀️ با توجه به اینکه به فصل سرما نزدیک می شویم و آنفلوآنزا نیز از بیماریهای شایع این فصل است و تب نیز از علایم آن بوده، افراد با وجود شرایط کرونایی باید اگر دچار تب شدند حتما آن را جدی بگیرند./ایرنا ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
🍃🌸🌤 بہار زندڪَانـے را دلم خواسـت حیا‌ط و شمـعدانی را دلم خواســت ♥️ ○ ○👇 cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
‌‌⚘آموزش آشپزی 👇👇👇👇 📝مواد لازم: قارچ ۴۰۰ گرم هویج ۴عدد پیاز ۱عدد گشنیز ۳۰ شاخه جعفری ۳۰شاخه خامه ۱۵۰ گرم کره ۲۰ گرم پودر سیر ۱ق.غ آرد ۲ق.غ تخم گشنیز ۱ق.غ نان تست به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا در قابلمه چدنی پیاز خرد شده،هویج رنده شده،جعفری و گشنیز خرد شده را می ریزیم کمی با تفت داده سپس قارچ خرد شده،تخم گشنیز،پودر سیر،نمک و فلفل را ریخته و با هم مخلط می کنیم. در ظرفی خامه،۱/۵ لیتر آب سرد و آرد را ریخته هم زده تا یکدست شود سپس به سبزیجات اضافه کرده درب قابلمه را گذاشته تا جابیوفتد. در تابه چدنی کره،نان تست مربعی خرد شده،پودر سیر و کمی روغن زیتون می ریزیم با هم کمی تفت می دهیم. سوپ آماده شده را در ظرفی کشیده نان تست ها را ریخته و آماده سرو است. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
‌‌ 📝مواد لازم: مرغ خلال شده ۲۰۰ گرم برنج ۳‌پیمانه تخم مرغ ۳عدد ماست ۳۰۰ گرم زعفران دم کرده ۱استکان کشمش ۲۰۰ گرم لپه ۲۰۰ گرم دارچین ۱ق.غ زرشک به مقدار لازم خلال بادام و پسته به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: 1️⃣ابتدا در قابلمه چدنی آب را به نقطه جوش رسانده برنج و نمک را میریزیم تا بجوشد بعد آبکش می کنیم. 2️⃣در تابه چدنی کشمش،لپه،زعفران،دارچین،خلال پسته و بادام و زرشک را با هم تفت می دهیم.بعد در ظرفی ریخته سپس مرغ خلال شده و سیر را اضافه می کنیم. 3️⃣در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را ریخته به همراه کمی نمک، فلفل،زعفران و ماست موسیر خوب هم زده تا یکدست شود،سپس نیمی از برنج را اضافه کرده سپس نیمی از مایه آماده شده را را می ریزیم و با هم مخلوط کرده. 4️⃣در کف قابلمه کمی روغن می ریزیم مایه ته چین را ریخته بعد برنج ساده،مایه آماده شده را به همین ترتیب می ریزیم و در انتها کمی دارچین پاچیده درب قابلمه را گذاشته تا کاملابپزد. 5️⃣در تابه کمی روغن و آب ریخته زرشک خلال پسته و خلال بادام را می ریزیم کمی تفت داده بعدا ز پخت روی ته چین می ریزیم و آماده سرو است ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←•
✍🏻دستور سالاد خوشمزه امروز👇🏻 📝مواد لازم: اسفناج ۱کیلو انار دان شده ۱عدد مغز گردو ۱۰ عدد مغز تخم آفتابگردان ۳ق.غ گشنیز ۲۰ شاخه گوجه فرنگی ۳عدد سس خردل ۳ق.غ رب انار ۳ق.غ شکر ۷۰ گرم روغن زیتون ۳ق.غ سرکه خرما ۱استکان نارنگی ۳عدد پرتقال ۳عدد نمک و فلفل به مقدارلازم طرز تهیه: 1️⃣ابتدا در تابه چدنی شکر را می ریزیم کاراملی شود.در ظرفی مغز تخم آفتابگردان و مغز گردو را می ریزیم شکر کاراملی شده را روی مغز ها ریخته تا خشک شود. 2️⃣در تابه چدنی سرکه خرما و رب انار را ریخته کمی که حرارت دید در ظرفی می ریزیم تا خنک شود.سپس روغن زیتون،نمک و فلفل،آب ۱عدد نارنگی و پرتقال،سس خردل را اضافه کرده با هم مخلوط می کنیم. 3️⃣در ظرفی دیگر برگ اسفناج ها را می ریزیم بعد نارنگی و پرتقال ها خرد کرده اضافه می کنیم سپس،انار دان شده،برگ گشنیز و کارامل خرد شده را می ریزیم و در آخر سس آماده شده را ریخته و حال سالاد ما آماده سرو است. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
هدایت شده از عطر ناب خدا 🕊
❖ "زیباترین گلها"🌷 همیشه مختصِ بهترینهاست🍃 کوتاه دستی ام را ببخشید که وسعت توانم اندک است.. اما همین اندک را با ♡عشق♡ پیشکشتان میکنم..... هرجای سرزمینم هستید این گل های زیبا را🌷 تقدیم نگاه پرمهرتان میکنم♥️🍃 ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Resule10 ❁✧❢
هدایت شده از عطر ناب خدا 🕊
❖ وقتی "ایمانتان ضعیف شده" ، وقتی همه ی "امید ها" و "آرزوهایتان برباد رفته" ، به ندای فرشته ای گوش دهید که زمزمه می کند : "هدف را فراموش نکن" ، "ناامید نشو" ، "صبر داشته باش"..!🦋 ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Resule10 ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(بدون ‌فر) کیک فنجونی با بافتی نرم و مرطوب برای دوستانی که دسترسی به فر ندارند. . مواد لازم :👇 تخم مرغ : 3 عدد وانیل مایع : 1 قاشق چایخوری. شکر : 2/3 پیمانه. روغن مایع : 2/3 پیمانه. پودر کاکائو : 1 قاشق غذاخوری. آرد : یک و 1/4 پیمانه. بیکینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری. نمک : کمی. مغز گردو به میزان لازم. . دستور تهیه :👇 ابتدا تخم مرغ ها و وانیل رو با همزن برقی میزنیم سپس شکر رو افزوده و دوباره مخلوط میکنیم. روغن، پودر کاکائو، آرد، بیکینگ پودر و نمک را اضافه و مخلوط میکنیم. داخل فنجان ها رو با روغن چرب و آرد پاشی میکنیم. 2/3 فنجان ها رو با مواد پر کرده و کمی مغز گردوی خرد شده روشون میریزیم. سپس فنجان ها رو داخل قابلمه روی توری قرار می‌دهیم و درب قابلمه رو می‌بندیم. با حرارت کم به مدت 30 دقیقه. با این مواد پنج تا کیک فنجونی خواهید داشت. امیدوارم از دیدن این کليپ لذت ببرین 😘 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
.   موادمیانی : (پیاز تفت داده شده،فلفل دلمه،قارچ،سینه مرغ ریش شده،جعفری،نمک پ فلفل قرمز و سیاه،پاپریکا و آویشن و سس تند،سس خردل ،یه قاشق رب و پنیر )یوفکا رو با مخلوط ماست و روغن زیتون نرم می کنم،مواد داخل خمیر میذارم و رول می کنم و تو روغن فراوون و داغ با حرارت کم سرخ می کنم😉 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
‌پیتزا مرغ و سبزیجات مواد لازم مرغ پخته ۱۰۰ گرم کدو ۱ عدد بادمجان ۱ عدد گوجه فرنگی ۳ عدد ریحان ۲۰ شاخه پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم پنیر پارمسان ۳۰۰گرم آرد گندم ۳۰۰ گرم شکر ۱ ق.چ نمک ۱ ق.چ مایه خمیر ۱ ق.م روغن ۲ ق.غ آب ۱۵۰ میلی لیتر طرز تهیه: ۱_آرد را در ظرفی ریخته و وسط آن را گود می‌کنیم ۲_مایع خمیر را در آب ولرم ریخته و حل می‌کنیم و سپس در گودی آرد می‌ریزیم ۳_نمک و شکر و روغن را اضافه‌ می‌کنیم و مخلوط نموده و ورز می‌دهیم ۴_کدو را خرد می‌کنیم و بی روغن در تابه می‌ریزیم ۵_بادمجان را بدون کندن پوست خرد می‌کنیم و به تابه اضافه می‌کنیم ۶_مقداری آب نیز می‌ریزیم ۷_ نمک و فلفل سیاه را اضافه می‌کنیم ۸_گوجه را خرد می‌کنیم و اضافه می‌کنیم ۹_مقداری از ریحان را خرد کرده و به همراه مرغ در تابه می‌ریزیم ۱۰_یک ق .غ پنیر پارمسان را نیز اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم ۱۱_پنیر پیتزا روی خمیر پهن شده ریخته ،مایع را می‌ریزیم و دوباره روی آن پنیر پیتزا و پارمسان می‌ریزیم ۱۲_برای مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه فر می‌گذاریم ۳ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓🌷🌷🌷 این متن را باید طلا گرفت🌸 "خانه پدر و مادر" بعد از خانه خدا،تنها خانه ای است که: روزی ده ها بار می توانی بروی بدون دعوت و هر بار صاحب خانه از دیدنت خوشحال و خوشحال تر می شود. خانه ای که برای رفتن نیازی به دعوت ندارد خانه ای که حتی خودت می توانی کلید بیندازی و وارد شوی خانه ای که همیشه چشمانی مهربان به در دوخته تا تورا ببینند خانه ای که یاد آور آرامش کودکانه توست خانه ای که حضورت و نگاهت به پدر و مادر عبادت محسوب می شود و گفتگویت با آنها ذکر الهی است خانه ای که اگر نروی دل صاحبخانه میگیرد و غمگین می شود. خانه ای که قهر با آن ، قهر با خداست! خانه ای که دو تا شمع سوخته اند تا روشنی به ما بدهند و تا وقتی سوسو میزنند، شادی و حیات در وجودت جریان دارد. خانه ای که سفره هایش خالص و بی ریاست خانه ای که وقتی خوردنی آوردند اگر نخوری ناراحت و دلشکسته می شوند خانه ای که همه بهترین هایش با خنده و شادمانی تقدیم تو می شود خانه ای که ......... چقدر خانه والدین به خانه خدا شباهت دارد "قدر این خانه ها را بدانیم" "قدر این فرشته های آسمانی را بدانیم" شاید خیلی زودتر از آن که فکر کنیم دیر می شود. تقدیم به همه اونایی که به این خانه عشق میورزند❤️ مطالب زیبا ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
هدایت شده از عجایب جهان
گاهی یک نفر با نفسهایش نگاهش کلامش وجودش و بودنش از این دنیا برایت بهشتی میسازد که دیگر بدون او بهشت واقعی را هم نمیخواهی مثل مادر💖 ❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
هدایت شده از عجایب جهان
تو اوکراین یه مادر رو که سه هفته داشته به سمت زندان تونل می‌زده،‌ دستگیر کردن. می‌خواسته پسر قاتلشو بوده آزاد کنه و حالا خودش افتاده زندان! به جرم اینکه بهشت زیر پایشان بود دنیا را برای خود جهنم کردند ! ♥️ ○ ○👇 cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
هدایت شده از عجایب جهان
گاهی یک نفر با نفسهایش نگاهش کلامش وجودش و بودنش از این دنیا برایت بهشتی میسازد که دیگر بدون او بهشت واقعی را هم نمیخواهی مثل مادر💖 ❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
هدایت شده از عجایب جهان
❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓🌷🌷🌷 این متن را باید طلا گرفت🌸 "خانه پدر و مادر" بعد از خانه خدا،تنها خانه ای است که: روزی ده ها بار می توانی بروی بدون دعوت و هر بار صاحب خانه از دیدنت خوشحال و خوشحال تر می شود. خانه ای که برای رفتن نیازی به دعوت ندارد خانه ای که حتی خودت می توانی کلید بیندازی و وارد شوی خانه ای که همیشه چشمانی مهربان به در دوخته تا تورا ببینند خانه ای که یاد آور آرامش کودکانه توست خانه ای که حضورت و نگاهت به پدر و مادر عبادت محسوب می شود و گفتگویت با آنها ذکر الهی است خانه ای که اگر نروی دل صاحبخانه میگیرد و غمگین می شود. خانه ای که قهر با آن ، قهر با خداست! خانه ای که دو تا شمع سوخته اند تا روشنی به ما بدهند و تا وقتی سوسو میزنند، شادی و حیات در وجودت جریان دارد. خانه ای که سفره هایش خالص و بی ریاست خانه ای که وقتی خوردنی آوردند اگر نخوری ناراحت و دلشکسته می شوند خانه ای که همه بهترین هایش با خنده و شادمانی تقدیم تو می شود خانه ای که ......... چقدر خانه والدین به خانه خدا شباهت دارد "قدر این خانه ها را بدانیم" "قدر این فرشته های آسمانی را بدانیم" شاید خیلی زودتر از آن که فکر کنیم دیر می شود. تقدیم به همه اونایی که به این خانه عشق میورزند❤️ مطالب زیبا ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😋😋 🎗 🍆🎗 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
۱/سه تا سیب زمینی درشت رو بزارین بپزه وقتی پخته شد پوستشونو جدا کنید و با گوشتکوب له کنید تا یکنواخت شه ۲/سینه مرغ رو بزارین بپزه وقتی پخته شد ریش ریش کنید ۳/سیب زمینی و مرغ ریش ریش شده رو به همراه یه مقدار جعفری یا شوید و نمک و فلفل حسابی ورز بدین بعد به اندازه دلخواه از مواد بردارین و شکل بدین ۴/کراکت هارو اول توی آرد سفید بعد تخم مرغ زده شده و بعد پودر سوخاری بغلتونید ۵/کراکت های کاور شده رو بمدت نیم ساعت توی فریزر قرار بدین و بعد درشون بیارین و توی روغن داغ سرخ کنید میتونید سیب زمینی و مرغ رو باهم مخلوط نکنید و مرغ یا گوشت یا پنیر رو وسط سیب زمینی قرار بدین و بعد شکلش بدین میتونید از کراکت بعنوان فینگرفود برای مهمونی ها یا جشناتون استفاده کنید ‍‌‌‎‌‌‎‌ 🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
1/2 پیمانه یا 115 گرم کره (به دمای اتاق رسیده باشه)3/4 پیمانه یا 150 گرم شکر قهوه ای1/2 پیمانه یا 100 گرم شکر دانه ریزتخم مرغ تازه 1 عدد + یک زرده تخم مرغعصاره وانیل 1 قاشق چای خوری1/2 پیمانه یا 150 گرم شکلات نوتلا2 و 1/3 پیمانه یا 300 گرم آرد1 و 1/4 قاشق چای خوری جوش شیرین آرد ذرت 1 قاشق چای خوری نمک 1/2 قاشق چای خوری1 و 1/4 پیمانه یا 225 گرم چیپس کلاتی طرز تهیه کوکی شکلاتی قبل از همه فر رو روی دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شه. کاغذ روغنی رو هم در سینی فر قرار بدید تا آماده باشه. در یک ظرف گود کره نرم شده رو بریزید و با همزن حدود یک دقیقه بزنید تا صاف و یکدست بشه. شکر قهوه ای و شکر دانه ریز رو به کره اضافه کنید و باز با همزن بزنید تا شکر به خورد کره بره و رنگش کمی روشن شه. حالا تخم مرغ و زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و مجددا با دور تند همزن بزنید. همزن رو کنار بگذارید و نیمی از نوتلا (1/4 پیمانه از نوتلا) رو به مواد اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید. در ظرف جدا گانه ای مواد خشک شامل آرد، جوش شیرین، آرد ذرت و نمک رو با هم مخلوط کنید و کم کم به مواد تر اضافه کنید و با دور آرام همزن بزنید. یک فنجان از چیپس شکلات رو هم با مواد مخلوط کنید و چند ثانیه دیگه هم بزنید تا کاملا مخلوط شن. در انتها همزن رو خاموش کنید و نصف دیگه نوتلا که باقی مونده رو به مواد اضافه کنید و با قاشق به آرومی مخلوط کنید. بعد هم خمیر رو قاشق قاشق یا با اسکوپ روی کاغذ روغنی که در سینی فر قرار دادید بچینید. (فاصله ها رو حدود دو برابر اسکوپ بذارید چونکه بعد از پخت کوکی ها پهن میشه) بعد هم بذارید در فر حدود 10 دقیقه بپزه تا کمی رنگش از خامی در بیاد. بعد هم از فر خارج کنید و مقدار باقی مونده از شکلات های چیپسی رو روی کوکی های داغ بپاشید و کمی روش رو فشار بدید تا شکلات ها کمی فرو بره. بعد هم بذارید تا چند دقیقه ای خنک بشه نوش جان 😋😋 ب ما بپیوندید👇❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
طرز تهیه :ابتدا بادمجون وکدو را به نسبت مساوی سرخ میکنیم با کمی نمک وزرد چوبه وفلفل میپزیم بعد میکس کرده بهش کشک و نعنا داغ و پیازداغ نگینی و سیر سرخ شده وکمی ادویه زده میگذاریم بجوشد تا به روغن بیفتد بعدبرای تزیین روی غذا پیازداغ ونعناداغ درست می کنیم ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🥭 😋 کرم کارامل دو بسته شیر دو لیوان بستنی خانوادگی انبه 1 بسته انبه فیله شده 4 عدد 🔸کارامل رو با شیر مخلوط کنید و روی حرارت بزارید هم بزنید تا به جوش بیاد و حرارت رو ببندید وقتی از حرارت افتاد با بستنی که از نیم ساعت قبل گذاشتین توی محیط اشپزخونه و فیله های انبه رو با هم در مخلوط کن میکس کنید و توی ظرف سروتون بریزید و بگذارید یخچال 4 ساعتی بمونه این دسر بافتش شبیه پودینگه بسیار بسیار خوشمزه ست حتما امتحان کنید مخصوصا کسایی که عاشق انبه هستن من نصف مواد درست کردم 6عدد از این لیوانها بهم داد. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢