eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
‌پیتزا مرغ و سبزیجات مواد لازم مرغ پخته ۱۰۰ گرم کدو ۱ عدد بادمجان ۱ عدد گوجه فرنگی ۳ عدد ریحان ۲۰ شاخه پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم پنیر پارمسان ۳۰۰گرم آرد گندم ۳۰۰ گرم شکر ۱ ق.چ نمک ۱ ق.چ مایه خمیر ۱ ق.م روغن ۲ ق.غ آب ۱۵۰ میلی لیتر طرز تهیه: ۱_آرد را در ظرفی ریخته و وسط آن را گود می‌کنیم ۲_مایع خمیر را در آب ولرم ریخته و حل می‌کنیم و سپس در گودی آرد می‌ریزیم ۳_نمک و شکر و روغن را اضافه‌ می‌کنیم و مخلوط نموده و ورز می‌دهیم ۴_کدو را خرد می‌کنیم و بی روغن در تابه می‌ریزیم ۵_بادمجان را بدون کندن پوست خرد می‌کنیم و به تابه اضافه می‌کنیم ۶_مقداری آب نیز می‌ریزیم ۷_ نمک و فلفل سیاه را اضافه می‌کنیم ۸_گوجه را خرد می‌کنیم و اضافه می‌کنیم ۹_مقداری از ریحان را خرد کرده و به همراه مرغ در تابه می‌ریزیم ۱۰_یک ق .غ پنیر پارمسان را نیز اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم ۱۱_پنیر پیتزا روی خمیر پهن شده ریخته ،مایع را می‌ریزیم و دوباره روی آن پنیر پیتزا و پارمسان می‌ریزیم ۱۲_برای مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه فر می‌گذاریم ۳ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓🌷🌷🌷 این متن را باید طلا گرفت🌸 "خانه پدر و مادر" بعد از خانه خدا،تنها خانه ای است که: روزی ده ها بار می توانی بروی بدون دعوت و هر بار صاحب خانه از دیدنت خوشحال و خوشحال تر می شود. خانه ای که برای رفتن نیازی به دعوت ندارد خانه ای که حتی خودت می توانی کلید بیندازی و وارد شوی خانه ای که همیشه چشمانی مهربان به در دوخته تا تورا ببینند خانه ای که یاد آور آرامش کودکانه توست خانه ای که حضورت و نگاهت به پدر و مادر عبادت محسوب می شود و گفتگویت با آنها ذکر الهی است خانه ای که اگر نروی دل صاحبخانه میگیرد و غمگین می شود. خانه ای که قهر با آن ، قهر با خداست! خانه ای که دو تا شمع سوخته اند تا روشنی به ما بدهند و تا وقتی سوسو میزنند، شادی و حیات در وجودت جریان دارد. خانه ای که سفره هایش خالص و بی ریاست خانه ای که وقتی خوردنی آوردند اگر نخوری ناراحت و دلشکسته می شوند خانه ای که همه بهترین هایش با خنده و شادمانی تقدیم تو می شود خانه ای که ......... چقدر خانه والدین به خانه خدا شباهت دارد "قدر این خانه ها را بدانیم" "قدر این فرشته های آسمانی را بدانیم" شاید خیلی زودتر از آن که فکر کنیم دیر می شود. تقدیم به همه اونایی که به این خانه عشق میورزند❤️ مطالب زیبا ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
هدایت شده از عجایب جهان
گاهی یک نفر با نفسهایش نگاهش کلامش وجودش و بودنش از این دنیا برایت بهشتی میسازد که دیگر بدون او بهشت واقعی را هم نمیخواهی مثل مادر💖 ❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
هدایت شده از عجایب جهان
تو اوکراین یه مادر رو که سه هفته داشته به سمت زندان تونل می‌زده،‌ دستگیر کردن. می‌خواسته پسر قاتلشو بوده آزاد کنه و حالا خودش افتاده زندان! به جرم اینکه بهشت زیر پایشان بود دنیا را برای خود جهنم کردند ! ♥️ ○ ○👇 cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
هدایت شده از عجایب جهان
گاهی یک نفر با نفسهایش نگاهش کلامش وجودش و بودنش از این دنیا برایت بهشتی میسازد که دیگر بدون او بهشت واقعی را هم نمیخواهی مثل مادر💖 ❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
هدایت شده از عجایب جهان
❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓🌷🌷🌷 این متن را باید طلا گرفت🌸 "خانه پدر و مادر" بعد از خانه خدا،تنها خانه ای است که: روزی ده ها بار می توانی بروی بدون دعوت و هر بار صاحب خانه از دیدنت خوشحال و خوشحال تر می شود. خانه ای که برای رفتن نیازی به دعوت ندارد خانه ای که حتی خودت می توانی کلید بیندازی و وارد شوی خانه ای که همیشه چشمانی مهربان به در دوخته تا تورا ببینند خانه ای که یاد آور آرامش کودکانه توست خانه ای که حضورت و نگاهت به پدر و مادر عبادت محسوب می شود و گفتگویت با آنها ذکر الهی است خانه ای که اگر نروی دل صاحبخانه میگیرد و غمگین می شود. خانه ای که قهر با آن ، قهر با خداست! خانه ای که دو تا شمع سوخته اند تا روشنی به ما بدهند و تا وقتی سوسو میزنند، شادی و حیات در وجودت جریان دارد. خانه ای که سفره هایش خالص و بی ریاست خانه ای که وقتی خوردنی آوردند اگر نخوری ناراحت و دلشکسته می شوند خانه ای که همه بهترین هایش با خنده و شادمانی تقدیم تو می شود خانه ای که ......... چقدر خانه والدین به خانه خدا شباهت دارد "قدر این خانه ها را بدانیم" "قدر این فرشته های آسمانی را بدانیم" شاید خیلی زودتر از آن که فکر کنیم دیر می شود. تقدیم به همه اونایی که به این خانه عشق میورزند❤️ مطالب زیبا ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😋😋 🎗 🍆🎗 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
۱/سه تا سیب زمینی درشت رو بزارین بپزه وقتی پخته شد پوستشونو جدا کنید و با گوشتکوب له کنید تا یکنواخت شه ۲/سینه مرغ رو بزارین بپزه وقتی پخته شد ریش ریش کنید ۳/سیب زمینی و مرغ ریش ریش شده رو به همراه یه مقدار جعفری یا شوید و نمک و فلفل حسابی ورز بدین بعد به اندازه دلخواه از مواد بردارین و شکل بدین ۴/کراکت هارو اول توی آرد سفید بعد تخم مرغ زده شده و بعد پودر سوخاری بغلتونید ۵/کراکت های کاور شده رو بمدت نیم ساعت توی فریزر قرار بدین و بعد درشون بیارین و توی روغن داغ سرخ کنید میتونید سیب زمینی و مرغ رو باهم مخلوط نکنید و مرغ یا گوشت یا پنیر رو وسط سیب زمینی قرار بدین و بعد شکلش بدین میتونید از کراکت بعنوان فینگرفود برای مهمونی ها یا جشناتون استفاده کنید ‍‌‌‎‌‌‎‌ 🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
1/2 پیمانه یا 115 گرم کره (به دمای اتاق رسیده باشه)3/4 پیمانه یا 150 گرم شکر قهوه ای1/2 پیمانه یا 100 گرم شکر دانه ریزتخم مرغ تازه 1 عدد + یک زرده تخم مرغعصاره وانیل 1 قاشق چای خوری1/2 پیمانه یا 150 گرم شکلات نوتلا2 و 1/3 پیمانه یا 300 گرم آرد1 و 1/4 قاشق چای خوری جوش شیرین آرد ذرت 1 قاشق چای خوری نمک 1/2 قاشق چای خوری1 و 1/4 پیمانه یا 225 گرم چیپس کلاتی طرز تهیه کوکی شکلاتی قبل از همه فر رو روی دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شه. کاغذ روغنی رو هم در سینی فر قرار بدید تا آماده باشه. در یک ظرف گود کره نرم شده رو بریزید و با همزن حدود یک دقیقه بزنید تا صاف و یکدست بشه. شکر قهوه ای و شکر دانه ریز رو به کره اضافه کنید و باز با همزن بزنید تا شکر به خورد کره بره و رنگش کمی روشن شه. حالا تخم مرغ و زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و مجددا با دور تند همزن بزنید. همزن رو کنار بگذارید و نیمی از نوتلا (1/4 پیمانه از نوتلا) رو به مواد اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید. در ظرف جدا گانه ای مواد خشک شامل آرد، جوش شیرین، آرد ذرت و نمک رو با هم مخلوط کنید و کم کم به مواد تر اضافه کنید و با دور آرام همزن بزنید. یک فنجان از چیپس شکلات رو هم با مواد مخلوط کنید و چند ثانیه دیگه هم بزنید تا کاملا مخلوط شن. در انتها همزن رو خاموش کنید و نصف دیگه نوتلا که باقی مونده رو به مواد اضافه کنید و با قاشق به آرومی مخلوط کنید. بعد هم خمیر رو قاشق قاشق یا با اسکوپ روی کاغذ روغنی که در سینی فر قرار دادید بچینید. (فاصله ها رو حدود دو برابر اسکوپ بذارید چونکه بعد از پخت کوکی ها پهن میشه) بعد هم بذارید در فر حدود 10 دقیقه بپزه تا کمی رنگش از خامی در بیاد. بعد هم از فر خارج کنید و مقدار باقی مونده از شکلات های چیپسی رو روی کوکی های داغ بپاشید و کمی روش رو فشار بدید تا شکلات ها کمی فرو بره. بعد هم بذارید تا چند دقیقه ای خنک بشه نوش جان 😋😋 ب ما بپیوندید👇❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
طرز تهیه :ابتدا بادمجون وکدو را به نسبت مساوی سرخ میکنیم با کمی نمک وزرد چوبه وفلفل میپزیم بعد میکس کرده بهش کشک و نعنا داغ و پیازداغ نگینی و سیر سرخ شده وکمی ادویه زده میگذاریم بجوشد تا به روغن بیفتد بعدبرای تزیین روی غذا پیازداغ ونعناداغ درست می کنیم ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🥭 😋 کرم کارامل دو بسته شیر دو لیوان بستنی خانوادگی انبه 1 بسته انبه فیله شده 4 عدد 🔸کارامل رو با شیر مخلوط کنید و روی حرارت بزارید هم بزنید تا به جوش بیاد و حرارت رو ببندید وقتی از حرارت افتاد با بستنی که از نیم ساعت قبل گذاشتین توی محیط اشپزخونه و فیله های انبه رو با هم در مخلوط کن میکس کنید و توی ظرف سروتون بریزید و بگذارید یخچال 4 ساعتی بمونه این دسر بافتش شبیه پودینگه بسیار بسیار خوشمزه ست حتما امتحان کنید مخصوصا کسایی که عاشق انبه هستن من نصف مواد درست کردم 6عدد از این لیوانها بهم داد. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
. باقلیه ماهی موافقید ؟ . سبزی قلیه شامل(گشنیز خرد شده سیصد گرم...شنبلیله خرد شده یک ق غذاخوری).پیاز رنده شده دو عدد متوسط...سیر رنده شده شش حبه...تمر هندی نصف بسته...آرد یک ق غ..رب گوجه یک ق غذاخوری سرخالی...نمک و فلفل و زردچوبه ماهی(شیر،حلوا.قباد) ابتدا پیاز و سیر رنده شده رو سرخ میکنیم و زردچوبه و رب گوجه رو اضافه و کمی تفت میدیم،سپس سبزی(گشنیز و شنبلیله)رو که از قبل خوب سرخ کردیم به غذامون اضافه میکنیم(مقدار شنبلیله باید کم باشد که خورشت را تلخ نکند)،و سه لیوان آب اضافه کرده تا سبزی ها پخته و نرم بشند،سپس تمر هندی رو با آب حل کرده و از صافی رد کرده تا دانه های آن داخل قلیه نباشند و آرد رو هم با آب سرد حل کرده و اضافه میکنیم،و حدود نیم ساعت اجازه میدیم تا به روغن بیفته و غلیظ بشه،سپس ماهی رو آغشته به ترکیب(آرد و نمک و فلفل و زردچوبه)کرده و داخل روغن داغ سرخ کرده (البته آرد اضافه کردن به گوشت ماهی حین سرخ کردن سلیقه ایست)و سپس ماهی سرخ شده رو داخل غذامون قرار میدیم و اجازه میدیم نیم ساعت بپزه تا عطر و طعم سبزی و تمر به داخل ماهی نفوذ کنه،اگر ترشی غذا کم بود میتونید دوباره تمر هندی اضافه کنید پ ن:زیاد استفاده کردن از شنبلیله باعث تلخ شدن غذاتون میشه پ ن:طعم غذا باید ترش و تند باشه پ ن:میتونید از تُن ماهی هم برای درست کردن قلیه استفاده کنید. . ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
ترشی هفت بیجار ادامه پست بعد ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
هر "شب"🌸 پنجرہ های "ملکوت آسمان"🍃🌸 بسوی "قلبها" گشودہ می شود.. الهی "امشب"🍃🌸 "ﮐﯿﻨﻪ" ﺭﺍ ﺍﺯ قلبہای ما ﺑﺰﺩﺍﯼ و "نور ایمانت" را در "قلبهایمان" جاری کن...🍃🌸 آمین🙏 ✨شب زیبـاتون بی غم✨💫 ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌ 💖
شش بسته ژله الواورا چهار لیوان شیر یک بسته خامه رقیق رنگ خورکی سرنگ برای تزریق چهار بسته از ژله ها رو با چهار لیوان اب حل میکنیم میزاریم کاملا سرد بشه شیر رو بهش اضافه میکنیم میزاریم داخل قالب ببنده بعد از اینکه کاملا سفت شد قسمتهایی از ژله رو خالی میکنیم ودو بسته ژله الورا رو طبق دستور روش درست میکنیم ودر جاهای خالی میریزیم تا ببنده الورا که کاملا سفت شد تزریق ژله رو انجام میدیم وبقیه تکه های ژله رو که از قالب جدا کرده بودیم روی بخار آب میکنیم وروی ژله میریزیم میگذاریم تا کاملا سفت بشه واز قالب در میاریم ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
ضدعفونی سبزیجات در 🥬 میدونیم که الان دیگه همه‌تون تو ضد عفونی کردن انواع مواد غذایی برای از بین بردن ویروس کرونا استاد شدین، اما بهتره که روش‌های ضد عفونی سبزیجات برای از بین بردن کرونا رو یادآوری کنیم. 🥦 در این روزها برای شستن و ضدعفونی کردن سبزیجات نباید فقط به مواد طبیعی مثل سرکه، نمک و آبلیمو اکتفا کنین. بنابراین طبق شکل یکی از روش‌ها رو انتخاب کنین. ⁦☑️⁩ یک قاشق غذاخوری جوش شیرین یا محلول ضد عفونی رو در یک لیتر آب همراه ۲-۴ قطره مایع ظرفشویی کامل حل کنین، بعد سبزی‌ها رو داخلش بریزین. سه دقیقه بذارین بمونه و بعد دو سه بار آبکش کنین. تا حد امکان از ظرف یا تشت جداگانه برای شست‌وشو استفاده کنین. ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
. مواد لازم : مقدار مواد کاملا سلیقه ای و اختیاریه گل کلم سیر خشک (سیر تر نمیشه) فلفل سبز خوراکی ریز و درشت (ترجیحا تند) هویج خیار چنبر کرفس سبزی ترشی سیاه دانه پودر گلپر نمک سرکه زعفران دم کرده طرز تهیه به سبک شادی : اول از همه اینو بگم فلفل سبزها رو اول شستم بعد کاسبرگش رو جدا کردم که آب نره داخلش ، بعد ریختم تو قابلمه که زرد کنم روش زرد کردن: دو پیمانه سرکه و یک پیمانه ریختم رو فلفل ها و با قاشق چوبی هر یک دقیقه یه دور پشت و رو میکردم که فلفلا خیس بخورن وقتی زرد شدن ریختم تو آبکش اما آب کشی نکردم یه بشقاب وارونه گذاشتم و به ظرف آب گذاشتم روش که تلخی فلفل ها بره نیم ساعت بعد فلفل درشت ها رو خورد کردم یه پیمانه هم فلفل کوچک ریختم خیار چنبر رو از وسط نصف کردم و تخم هاشو با قاشق مرباخوری کامل برداشتم و خورد کردم ساقه کرفس رو خورد کردم و برگاش رو ساطوری کردم سیر رو دو ساعت خیسوندم که راحت پاک بشه هویج رو پوست کندم و خورد کردم گل کلم رو هم پاک کردم من فقط گل هاش رو ریختم تو ترشی. سبزی ترشیم شامل : جعفری،نعناع سبز و بنفش،شوید،مرزه،ترخون بود خورد کردم ولی ساطوری نکردم. کل مواد رو ریختم تو ظرف بزرگ و روش فقط سرکه ریختم با قاشق چوبی هم زدم بعد دو قاشق نمک درشت و دو قاشق سیاه دانه و نصف قاشق پودر گلپر و کمی زعفران دم کرده زدم بیست و چهار ساعت تو آون ظرف با در بسته موند تا مرینت بشه بعد ریختم تو ظرف مخصوص و رفت داخل یخچال. ↩بعد یک هفته قابل خوردنه ↩حتما حتما تو یخچال نگهداری بشه ↩تخمای خیار چنبر رو حتما در بیارین چون ترشی تون رو خراب میکنه به خاطر بافت نرمی که داره ↩برای این ترشی فقط باید سرکه بریزین اصلا آب نریزین چون آب بریزین میشه شور ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.کسانی که در تاریک ترین شب هایتان شما را تنها نمیگذارند همان افرادی هستند که سزاوار همنشینی در روشن ترین روزهایتان هستند. ⚜شبتان در پناه خدا⚜