eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام 🌼آخر هـفته تون بخیر 🌷چون همیشه 🌼دعایم برایتان 🌷عاقبت به خیری 🌼سلامت جسم و جان 🌷و دلی خالی ازغم وغصه است 🌼روزتان پراز رحمت الهی 🌷زندگیتان پراز برکت وموفقیت 🌼لبتون خندون ان شاءالله
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش خوشمزه ترين اسنك استراليايي (سالم مقوي و كم هزينه )
گاهی دلگرمی یک دوست چنان معجزه می كند انگار که خدا در زمين كنار توست جاودان باد... سايه دوستانی که شادی را علتند نه شريک و غم را شريكند نه دلیل تقدیم به دوستان عزیزم🌹🍃 ♥️ ♥️💚💜 ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚‍♂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پـنجـشـنبـه یــادآور نـداشــته‌هــاســت یـادآورخـاطـره عــزیـزانی که نـیســتنــد خــاطـراتـی که ردپـایـش بـرلـوح وصـفحــه دل مـانـدگـارشــده و آرزوهــایــی که بانبـودعـزیـزان سـفرکـرده، دیگـر مـحقـق نخـواهـند شــد😔 باهـم بـودن‌هـا را،قـدربـدانیــد که نبــودن‌هـا هـمیـن نـزدیکـی پـرسـه مـی‌زنـد روح عـزیـزان سـفـرکـرده شـــاد ویـادشـــان گــرامــی ♥️ ♥️💚پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
شربت سه لایه خونگی مواد لازم : شکر : دو پیمانه آب : یک‌پیمانه گلاب : یک سوم‌پیمانه زعفران : به میزان دلخواه رنگ‌خوراکی سبز تخم شربتی ابتدا شکر و آب رو روی حرارت ملایم میذاریم تا شکر آب بشه و کاملا غلیظ بشه بعد گلاب رو بهش اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم . شربتمون رو به دوقسمت تقسیم میکنیم تو یک قسمتش به اندازه دلخواه و براساس رنگ دلخواه ، دم کشیده اضافه میکنیم و به نصف دیگرش سبز خوراکی رو اضافه میکنیم و میذاریم سرد بشن. شربتی رو هم تو آب جوش حل میکنیم و نیم ساعتی میذاریم تا خنک‌بشه . حالا یک لایه شربت سبز کاملا غلیظ رو در لیوان میریزیم بعد آروم تخم شربتی خنک‌شده رو روی لایه سبز میریزیم و چند تکه یخ روی تخم شربتیها میندازیم بعد# شربت زعفرونی رو با کمی آب رقیق میکنیم و خیلی آروم از گوشه لیوان روی تخم شربتیها میریزیم .
مواد لازم: مرغ خرد شده ١عدد پياز خرد شده ٢عدد متوسط غوره ١٥٠ گرم گوجه فرنگى ٥عدد بادمجان ورقه شده ٤عدد سيب زمينى خرد شده ١عدد بزرگ رب گوجه ٢ق.غ زردچوبه ١ق.م 🍃🌺آموزش آشپزى بهونه🌺🍃 طرز تهيه: ابتدا در تابه كمى روغن ميريزيم مرغ ها را سرخ مى كنيم در تابه ديگرى روغن ريخته سيب زمينى ها را سرخ كرده .حالا مرغ ها كه سرخ شد در ظرفى گذاشته در همان تابه بادمجان را هم سرخ مى كنيم بعد از سرخ شدن بادمجان هارا برمى داريم پياز را در همان تابه كمى تفت داده مرغ سرخ شده،زردچوبه و رب را اضافه مى كنيم و تفت داده سپس ١ليتر آب مى ريزيم بعد بادمجان ها را روى مرغ چيده سپس غوره را باكمى نمك و فلفل اضافه مى كنيم و درب تابه را گذاشته به مدت ٤٠ دقيقه تا آماده شود.حالا سيب زمينى ها كمى سرخ شد گوجه ها را كنار سيب زمينى تفت ميدهيم بعد به مرغ ها اضافه كرده و آماده سرو است.
آرد سفید؛یک پیمانه آرد برنج؛یک پیمانه شیر یا آب؛یک دوم پیمانه گلاب؛دو قاشق غذاخوری تخم مرغ؛دو عدد شکر؛یک چهارم پیمانه روغن مایع؛یک چهارم پیمانه بکینگ پودر؛یک قاشق مرباخوری پر وانیل؛نوک چاقو عرق هل در صورت تمایل ؛یک ق چ زعفران دم کرده به مقدار لازم تخم مرغ وشکر ووانیل رو با مفتول دستی یا همزن برقی هر کدوم که در دسترستون هست هم بزنید تا پفکی بشه روغن مایع وشیر(یا اب که من اب وگلاب وهل وزعفرون رو مخلوط کردم)به ترتیب اضافه کنید ومخلوط اردها وبکینگ پودر الک شده رو هم اضافه ومخلوط کنید غلظت مواد مثل غلظت ماست هست من مایه رو داخل تابه دوطرفه که چرب وکاغذ روغنی انداختم ریختم واشر دور تابه رو در اوردم وروی شعله پخش کن داغ شده وشعله ملایم به مدت حدود سی دقیقه قرار دادم وبعد پخت پشت ورو کردم اون طرفش هم برشته بشه میتونید مثل پنکیک داخل تابه گرد کوچیک هم درست کنید کم شیرین وخوشمزه😍
نخونی ضرر کردی فوق العاده زیباست این متن👌🍎 خواجه‌‏اى "غلامش" را ميوه‌‏اى داد. غلام ميوه را گرفت و با "رغبت" تمام میخورد. خواجه، خوردن غلام را میديد و پيش خود گفت: كاشكى "نيمه‌‏اى" از آن ميوه را خود می‌‏خوردم. بدين رغبت و خوشى كه غلام، ميوه را میخورد، بايد كه "شيرين و مرغوب" باشد. پس به غلام گفت: "یک نيمه" از آن به من ده كه بس خوش میخورى. غلام نيمه‌‏اى از آن ميوه را به خواجه داد؛ اما چون خواجه قدرى از آن ميوه خورد، آن را بسيار "تلخ يافت." روى در هم كشيد و غلام را "عتاب" كرد كه چنين ميوه‏اى را بدين تلخى، چون خوش می‌خورى. غلام گفت: اى خواجه! بس "ميوه شيرين" كه از دست تو گرفته‌‏ام و خورده‌‏ام. اكنون كه ميوه‌‏اى تلخ از دست تو به من رسيده است، چگونه "روى در هم كشم" و باز پس دهم كه شرط "جوانمردى و بندگى" اين نيست. "صبر" بر اين تلخى اندک، سپاس شيرينی‌هاى بسيارى است كه از تو ديده‌‏ام و خواهم ديد. "همیشه از خوبی آدمها برای خودت دیوار بساز" هر وقت در حق تو بدی کردند فقط یک اجر از دیوار بردار بی انصافیست اگر دیوار را خراب کنی💜 ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚‍♂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷آخر هفته تون قشنگ 🌼براتون روزی پر ازشادی نشاط 🌷وخوشبختی آرزومیکنم 🌼امیدوارم امروز را 🌷با سلامتی ودلخوشی 🌼درکنارعزیزانتون سپری کنید 🌷 ❤️💜 ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚‍♂
مواد لازم: _آرد گندم ۱ لیوان _روغن مایع نصف لیوان برای شهدِ حلوا: _یک لیوان شیره _نصف لیوان گلاب _یک چهارم لیوان عصاره هل یا مقداری پودر هل _زعفران دم کرده _پودر گشنیز 🌸 ✅طرز تهیه: ابتدا شیره رو که میتونه هر شیره ای باشه مثل خرما، انگور، سه شیره یا پنج شیره... با، گلاب، عصاره هل وپودر گشنیز و زعفران دم کرده ترکیب کنید و حسابی هم بزنید و روی ملایم بزارید تا کامل حل بشه..حرارت و خاموش کنید. حالا یک لیوان آرد را الک کنید روی حرارت ملایم ۱۰ دقیقه تفت بدید تا خامیش گرفته بشه نذارید بسوزه،روغن را اضافه کنید ، ۱۰ دقیقه هم بزنید تا آرد و روغن تفت بخورن و در آخر شهد رو اضافه کنید سریع ترکیب کنید تا گوله نشه، روی حرارت مدام هم بزنید تا حلوا گوشه ظرفتون جمع بشه و وقتی به حالت گهواره ای شکل تکون میدید گوشه ظرفتون جمع بشه و به ظرف تون نچسبه. دونه های سفید روی حلوا پودر گشنیز هست.. پودر گشنیز قابل حذفه پیمانه لیوان دسته‌دار فرانسوی است 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
(بدون فر) 😍😍 ✍️مواد لازم: تخم مرغ ۳ عدد ارد یک لیوان شیر سه چهارم لیوان روغن مایع سه چهارم لیوان شکر سه چهارم لیوان بیکینگ پودر یک ق چ پودر کاکائو یک ق سر پر غذا 🍜طرز تهیه: تخم مرغ و شکر رو خوب با همزن بزنید حدود پنج دقیقه تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و حجمش سه برابر بشه بعد به ترتیب روغن و شیر رو اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید در اخر ارد و بکینگ پودر رو که جدا گونه با هم قاطی کردید و سه بار الک شده به موادتون اضافه کنید و با لیسک خوب بهم بزنید نصف پیمانه از مایع سفید را جدا کنید به بقیه مواد یک قاشق پودر کاکاءو اضافه کنید و کمی با همزن بزنید تا یکدست بشه ..مایع قهوه ای را داخل ماهیتابه دو طرفه بریزید و نصف پیمانه مایع سفید را با یک قاشق آرد مخلوط کنید وداخل قیف یا کیسه فریزر بریزید و نوکش را سوراخ کنید و خطهای دالبری بزنید ..ماهیتابه را به مدت نیم ساعت روی شعله پخش کن با حرارت کم بزارید تا بپزه پنج دقیقه هم طرف بعدی تا کمی برشته بشه .در اخر که کیک خنک شد به مستطیلهای یکدست ببرید و مابین آنها خامه بریزید. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
پنجشنبه و ياد درگذشتگان😔 🌼 اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ 🌼 🌼 التماس دعا 🙏 🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿 خدایا🙏 به همه دوستانی که عزیزیی رو در اثر کرونا از دست دادند صبر عنایت کن و رفتگان شون رو قرین محبت و رحمتت خودت قرار بده🙏 ان شاالله هیچوقت تو زندگی شون غم نبینند 😔 الهی آمین 🙏 【﷽】 ✍👇 ❣ @Resule10
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنجشنبه است و یاد عزیزانی که در بین ما نیستن 💫💫🌸🌸🌓🔥𝐉𝐎𝐈𝐍 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋👇🏻👇🏻           👇 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 👇         ➖➖➖➖➖➖➖ ✔️🎦 📶 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🇯‌🇴‌🇮‌🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ🎥☝️☝️ رو اینجوری آسیاب کن 💞کلیــک کنیــد💞👇 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈 موادلازم: 2عدد زرده تخم مرغ 50گرم شکر ( 3ق غ ) یک بسته وانیل شکری دو ونیم ق غ پودر نشاسته ( 30 الی 40 گرم ) نیم لیتر شیر کمی توت فرنگییا میوه دیگربرای تزیین زرده های تخم مرغ و شکر رو در ظرفی بریزید و تا حدی بزنید که بصورت مایه یکدست و کرم رنگ دربیاد وانیل رو با 100میلی لیتراز شیر سرد و نشاسته مخلوط کنید و به تخم مرغ و شکر زده شده اضافه کنید و هم بزنید 400 میلی لیتر مابقی شیر رو روی حرارت بذارید و مرتب هم بزنید تا رویه نبنده و داغ شه 👈 یکی دو حباب که زد و خواست شروع به جوشیدن کنه از روی حرارت بردارید و به مخلوط ( تخم مرغ و شکر و نشاسته و شیر و وانیلی که آماده کرده اید ) اضافه کنید و هم بزنید موادتون رو دوباره داخل قابلمه برگردونید و روی حرارت ملایم بذارید و با همزن دستی مثل فرنی مرتب هم بزنید تا سفت شه و قبل از اینکه بخواد بجوشه از روی حرارت برداررد و خوب هم بزنید تا رویه نبنده و کمی خنک شه بعد در ظروف بریزید و ویک لایه کیک شکلاتی بذارید ویکم قهوه ی فوری روشون بریزید ودوباره کرم روشون بریزید میتونید از توت انبه هر میوه ومغز واسه دیزاین استفاده کنید 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. لايه ى بيرونى تركيب سيب زمينى پخته با سس و نمك و فلفله براى مواد ميانى هم مرغ رو طعم دار كردم و با پياز و ادويه پختم و بعد از خنك شدن ريز خورد كردم .به همراه كنسرو نخودفرنگى ،كنسرو ذرت، هويج پخته ى نگينى،شويد،جعفرى،پيازچه،فلفل،نمك و سس كاملا تركيب كردم ميتونين به دلخواه ضخامت لايه ى پوره و تركيب محتويات ميانى رو به ذائقه ى خودتون تغيير بدين فقط حواستون باشه هم پوره و هم مايه ى ميانى نبايد خيلى شُل و آبكى باشه چون شكل خودشو بعد از بيرون آوردن از قالب از دست ميده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : 2-3 سیب زمینی آرد 50 گرم نمک کنسرو لوبیا پنیر به انتخاب روغن سرخ کردنی
‍‍ ‍ ✍🏻دستور کامل👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 📝مواد لازم: سینه مرغ ۱۰۰ گرم لوبیا پخته ۱پیمانه اسفناج ۱۰۰ گرم گوجه گیلاسی ۱۰۰ گرم پیاز خرد شده ۱عدد ذرت ۱پیمانه فلفل دلمه ای ۱عدد پنیر پیتزا به مقدار لازم سس فلفل سبز ۱ق.غ نان ذرت به تعداد لازم طرز تهیه: 1️⃣ابتدا در تابه چدنی پیاز خرد شده،مرغ خرد شده،سس فلفل سبز و گوجه گیلاسی را می ریزیم درب تابه را گذاشته تفت می دهیم. 2️⃣سپس فلفل دلمه خلال شده و ذرت را ریخته با هم تفت می دهیم. 3️⃣در ظرفی لوبیا پخته را کاملا کوبیده بعد به همه جای نان پخش کرده کمی از مایه آماده شده می ریزیم،سپس اسفناج خرد شده بعد کمی پنیر پیتزا ریخته در تابه چدنی گذاشته درب تابه را گذاشته تا پنیر آب شود و آما ه سرو است. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
😋 نخود نصف لیوان لوبیا نصف لیوان عدس نصف لیوان آلو یک لیوان قیصی یک لیوان پیازداغ فراوان سیرداغ میزان دلخواه رشته آشی نصف بسته رب گوجه یک قاشق پر شکر و سرکه به مقدار ذائقتون نمک و زردچوبه و نعنا و گلرنگ میزان لازم اول پیازداغ فراوان درست کنید. بعد یک قاشق سیر داغ. و زردچوبه و دو قاشق نعنا و یک قاشق گلرنگ(از عطاری بخرید واجب هم نیس☺) هم بریزید و تفت بدین. بعد نخود و لوبیای (بهتره خیس شده باشه) بریزید و بذارید باهم بپزه. عدس هم جداگانه بپزید . آلو و قیصی هم با کمی شکر بذارید جداگانه بپزه. بعد از پخت لوبیا و نخود. عدس و آلو و قیصی رو بریزید داخلش. بعد سرکه و شکر (برای ملس شدن) و رب گوجه هم بریزید. یک ربع بجوشه. بعد رشته رو بریزید و بذارید تا جابیفته😋 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش آشپزی بهونه ترش 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡