فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#پنیرخونگی👩🍳
شیر سه کیلو
سرکه به میزان لازم
••
در رابطه با مقادیر استفاده شده یه توضیح بدم🔻
مقادیر(نسبت بادمجون و سیر و فلفلدلمه) اندازه مشخص و دقیق نداره و شما میتونید اندازه هر کدوم رو کم و زیاد کنید.
توصیه من این هست که اول یک مقدار کم(اندازه من) درست کنید، امتحان کنید و بعد اگه خواستید مقدار زیاد درست کنید.
🍆بادمجون: 5 عدد (در فر با دمای 200 قرار بدید تا به خوبی نرم بشه. یااینکه روی زغال ویا روی شعله گاز قرار بدید تا کباب بشه)
🌶فلفل دلمه: 2 عدد متوسط (من 3 تا فلفل داشتم. هر کدوم از اونهارو نصف کردم تا از هر سه رنگ توش باشه و با بقیه اونها سالاد درست کردم)
🧄سیر: 6-7 حبه (اختیاری)
میتونید از هویج رنده شده یا گل کلم هم استفاده کنید.
تخمگشنیز: 1 قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
فلفلسیاه: نصف قاشق چایخوری
سرکه قرمز (سفید هم میشه): حدود 1 لیوان نصف نصف لیوان رو داخل کاسه (موقع مخلوط کردن) بریزید، نصفش هم روی مواد (داخل شیشه).
بعد از اینکه در شیشه رو محکم بستید، حداقل 6 ساعت به اون اجازه بدید تا جا بیفته.
#مرغ_تنوری
3 عدد پیاز درشت و دو حبه سیر و یک عدد فلفل دلمه ای متوسط رو خورد کنید و در ظرف بزرگی پیازها و سیر و فلفل دلمه را با مقداری نمک و 1ق.غ زعفرون ابکرده 2ق.غ روغن زیتون و 4ق.غ ماست و4 ق.غ ابلیمو و فلفل سیاه و پاپریکا و زردچوبه را اضافه و خوب با پیازها مخلوط کنید.
مرغ ها را به مواد بالا اضافه کنید و مخلوط کنید و اجازه دهیدمرغ یک شب تا صبح در این مواد بماند تا خوب طعم دار شود و مزه بگیرد.
سپس مرغ رو باهمین مواد توی سینی فر میریزیم و 3لیوان اب و نصف لیوان روغن زیتون و 1ق.غ غوره رو به مواد اصافه کرده وهویج و گوجه فرنگی رو بین مرغها قرار میدهیم
روی ظرف را با فویل پوشانده و در فربا دمای ۱۷۰درجه بمدت یک ساعت قرار داده و بعد از یک ساعت که مرغ پخته شد فویل را برمیداریم و نیم ساعت دیگر بدون فویل میگذاریم در فر بماند
در فاصله ی این نیم ساعت اخر دو بار مخلوط کره و زعفران رو به مرغها میزنیم تا مرغها برشته و طلایی شوند.
#هویج_پلو_با_مرغ
#هویج_پلو_مجلسی
هویج رو رنده درشت کنیدوبذاریدروی حرارت تاکمی سبک بشه،روغن بریزیدو سرخ کنید وکمی شکربش اضافه کنید، تکه های مرغ روباپیازتفت بدیدوبه هویجها اضافه کنیدونصف استکان زعفران دم کرده بش اضافه کنید،برنج رو آبکش کنیدوکمی زعفران دمکرده بریزید ته قابلمه وروغن بریزیدوکمی نمک کتف وبال روبچینیدویک لایه برنج یک لایه از مواد هویج و مرغ دوباره برنج و دم بندازید، حرارت رو خیلی ملایم کنید تا کتف و بال ها کامل بپزه حدود دوساعت زمان میبره، نوش جان
🌹نکات : میتونید فقط از کتف و بال برای ته قابلمه استفاده کنید و داخل مواد دیگه مرغ نریزید، نوش جان
: میتونید بجای رنده کردن، هویج رو به صورت نگینی ریز خرد کنید، نوش جان
: با زرشک و خلال پسته تزیین کنید، نوش جان
: حتماا نصف استکان زعفران دم کرده رو ته قابلمه بربزید تا با بخار شدن، کتف و بال ها مغز پخت بشه و نسوزه، نوش جان
: میتونید نصف مواد رو لابهلای برنج بریزید و دم بندازید، نصف دیگه رو هم برای تزیین دور یا روی برنج استفاده کنید، نوش جان
#سالادماکارونی
سالادماکارونی با کالباس
آب و2ق نمک را در1قابلمه ریخته تا به جوش آید.2 ماکارونی فرم دار را در آن ریخته تا حدود 7 دقیقه بجوشد و پخته شود سپس آن را آبکش میکنیم سس را همراه نمک و فلفل در1 ظرف بزرگ ریخته، هم میزنیم. سپس نصفخیارشور خرد کرده، نصف کنسرو ذرت، نصف کالباس خرد کرده نصف قوطی نخودفرنگی ودوعددهویج پخته را به سس اضافه میکنیم و هم میزنیم. ماکارونی آبکش شده و ، مخلوط میکنیم تا سالاد ماکارونی آماده شود. سالاد را2ساعت در یخچال میگذاریم تا جا افتاده، آماده شود.
به اين فكر نكنيد كه
چه روزهايى را از دست داديد
به اين بیندیشید كه
چه روزهايى را نبايد از دست دهید💚✨
#خدا
🌺🕊🕊🌺🕊🕊🌺
🆔 @Atre_naab_khoda 👈
🆔 @Atre_naab_khoda 👈
🌺🕊🕊🌺🕊🕊🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش میوه آرایی شیک😍
💞خلاقیت_ترفند
🌸🍃🌸🍃🌸
فروارد_یادت_نره😉
#سالاد_يونانى 🥗 😋
▫️كاهو پيچ
▫️خيار
▫️گوجه
▫️زيتون
▫️پودر سير
▫️فلفل
▫️پياز
▫️سركه بالزاميك
▫️روغن زيتون بي بو
▫️پنير فتا
🔸براي اين سالاد بايد همه مواد رو درشت خرد كنيد،كاهوها رو كه خرد كرديد پياز (خيلي كم)و گوجه و خيار هم حلقه اي خرد ميكنيد روغن زيتون و فلفل و پودر سير(خيلي كم)وسركه بالزاميك رو اضافه ميكنيد خوب مخلوط ميكنيد داخل ظرف ميريزين روي سالاد چندتا زيتون اضافه ميكنيد (اصل اين سالاد با زيتون سياه هست اما چون زيتون سياه خوب خيلي كم پيدا ميشه ميتونين از زيتون سبز بي هسته هم استفاده كنيد)و پنير رو هم مربع مربع خرد كنيد بهش اضافه كنيد اين سالاد نمك لازم نداره چون پنيرِ توش نمك سالاد رو فراهم ميكنه
✨
کیک کشمشی گردویی
اين كيك قطعا بهترين،خوش بافت ترين و خوشمزه ترين كيك كشمشي خواهدبود
حتما حتما تستش كنيد
كيك كشمشي گردويي
موادلازم:تخم مرغ بزرگ ٣عدد،وانيل نصف ق چ،شكر يك پيمانه،روغن مايع دوسوم پيمانه+٥٠گرم كره آب شده،شير ولرم دوسوم پيمانه،آرد سفيد٢پيمانه،بكينگ پودر٢ق چ،كشمش وگردو به ميزان لازم(هرچي بيشتر بهتر،دست ودلباز بريزين😋)
اول ازهمه فر رو روشن ميكنيم گرم شه
قالبمونو چرب ميكنيم وكنار ميذاريم
آرد وبكينگ پودر رو هم سه بار الك ميكنيم وكنار ميذاريم
حالا تخم مرغ ها رو با وانيل حسابي ميزنيم،تا بوي ضخمش گرفته بشه،شكر رواضافه و هم ميزنيم تا كرم و كشدار بشه،حالا روغن مايع و كره آبشده رو اضافه و كمي ميزنيم،وبعد شير رو اضافه ميكنيم بعد از مخلوط شدن آردوبكينگ پودر رو طي سه مرحله اضافه ميكنيم وهم ميزنيم(باهمزن دستي)
حالا يه لايه از مايه كيك رو ميريزيم و روش كشمش و گردوي خردشده ميريزيم،دوباره مايه كيك و بعد كشمش و گردو تا آخر
لايه ي آخرتون مايه كيك باشه،ميره تو فر ١٨٠درجه به مدت ٤٠دقيقه،وقتي سرد شد ازقالب جداكرده و نوش جان کنید.
🍰🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام گلای من
یه دسر باحال و راحت برای یلدا🍉❤
مواد لازم:
۴عدد لبو متوسط
۳قاشق پودر ژلاتین
۴قاشق شکر
۳قاشق خامه صبحانه
۳/۴لیوان آب سرد
۱/۲لیوان آب لبو
۳/۴لیوان شیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸امشب
✨از خدایی که از همیشه
🌸نزدیکتر است برایتان
✨عاشقانهترین
🌸لحظات را میطلبم
✨زیباترین لبخندها
🌸را روی لبهایتان و
✨آرام ترین لحظات را
🌸برای هر روز و هر شبتان
#شبتون_بخیر
🍭↝↜🍭
🌼🍁سه شنبه تون عالی
🌼✨گلهـای مهـربان
🌼✨امـروزتان زیبـا و
🌼🍂سرشار از عشق و محبت
🌼✨آرزو دارم
🌼✨کوله بار امـروزتون
🌼✨پر از آرامش، برکت
🌼🍁سـلامتی، عشـق
🌼✨بخشش و معرفت باشه
🌼✨لحظه لحظه ی
🌼🍂زندگیتون سرشار از آرامش
پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماهی_شکم_پر
طرز تهیه.
ماهی را از شب قبل نمک زدم وشستم روی پوست ماهی چند شیار ایجاد کنید توی شکم ماهی را زردچوبه وفلفل سیاه و گرد لیمو بزنید حشو را توی شکم ماهی بذارید ویا بدوزید یا مثل من دروش گره بزنید
زردجوبه وفلفل سیاه وپودر سیر وپودر پیاز و کمی دارچین وپودر پایریکا وپودر زیره وپودر تخم گشنیز را مخلوط کردم شما میتونید هر ادویه ای که خودتان استفاده می کنید باشه با کمی ارد مخلوط کردم ودوطرف ماهی را توی روغن سرخ کردم وبعد اب نارنج روش ریختم وحرارت را کم کردم ودر تابه را کمی کج کردم تا عرق نکنه وماهی نرم بشه واجازه دادم تا با اب نارنج ارام پخته بشه و گاهی هم زیر رو کردم تا دوطرفش طعم نارنج بگیره بعد که پخت سر تابه را برداشتم تا ماهی نرم نشه
درست کنید تا فصل نارنج است واز خوردنش لذت ببرید با هر نوع ماهی که دوست دارید میتونید درست کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماهی_شکم_پر
تمر هندی شما از هر نوعی باشه ممکنه سیاه یا قهوه ای ویا شور ویا زیاد ترش ویا کمتر ترشی داشته باشه بنابراین باید با توجه به این موارد تمر را توی اب جوش خیس کنید وبعد چنگ برنید وعصاره تمر را خارج کنید واز صافی رد کنید
پیاز را توی روغن تفت دهید تا سبک بشه بعد رنده سیر وترجیحا زنجبیل تازه که بسیار برای درد مفاصل مفیده وتوصیه می کنم حتما در غذاهاتون از زنجبیل تازه استفاده کنید وتفت دهید بعد نصف قاشق چایخوری شمبلیله خشک اضافه کنید وتفت دهید بعد گشنیز را اضافه وتفت دهید سپس زردچوبه وفلفل کمی زیاد بابد تند باشه وادویه ماهی که عطاریها دارن اگر نداشتید هر ادویه ای که دارید مثل مخلوط یا کاری هم عالیه ونمک که حواستون به میزان نمک تمر هم باشه وتفت دهید در اخر عصاره تمر هندی را اضافه واجازه دهید تا ابش بخار بشه ومواد ما ابدار نباشه
نکته.
شما میتونید از کشمش هم استفاده کتید یا بجای تمر هندی اب نارنج بریزید یا رب انار بزنید همه این چاشنی ها خوشمزه است ولی هیچی عصاره تمر نمی شه 😋