eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐♥️ ♥️⭐ 🍁اگر دنبال آرامش 🍂هستے با هر ڪسے درد دل نڪن 🍁و همه چیز زندگیت را نگو 🍂وقایع زندگے تو مال خودت 🍁است پس پیش خودت نگهدار 🍂آرامش مے خواهے با شخصے 🍁ڪه مخالف توست زیاد بحث نڪن به 🍂حرف هایے ڪه مے زند فقط گوش ڪن 🍁آرامش مے خواهے همیشه 🍂از خودت و بقیه عصبانے نشو 🍁آرامش مے خواهے با شخصے حرف 🍂بزن ڪه ذهن و عقل ثروتمندے دارد 🍁آرامش مے خواهے ڪتاب بخوان 🍂ڪتاب ها چیز هایے به ما مے آموزند 🍁ڪه عمرے در دهن ما سوالهایے 🍂بوده و پاسخ آنها در ڪتاب جستجو ڪن
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش🔝 اصيل ترين
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خب دستور خاصی که نداره خیلی آسونه و خوشگله ⁣ ⁣ ⁣ شکلات تخته ای آب شده ۱ پیمانه (من یه تخته ۲۵۰گرمی مارک کارات استفاده کردم)⁣ انار بزرگ ۱ عدد⁣ شکلات سفید (حدودا ۵۰ گرم )⁣ ⬅️⬅️میتونید کلا شکلات سفید استفاده نکنید و همون شکلات تلخ یا شیری بریزید ⁣ ⁣ اول از همه تو قالب های مافین یا کیک یزدی ⁣ کاغذ روغنی کاپ کیک بذارید(اگه ندارید کاغذ مافینارو تو یه سینی بچینید) . بعد شکلات رو خرد کنید به روش بن ماری( حرارت غیر مستقیم) ذوب کنید(من داخل مایکدو فر با مدت ۳ دقیقه گذاشتمش) حالا اونارو داخل قالب ها بریزید ، بعد روی اون را با انار بپوشونید⁣ 👇⁣ ⬅️⬅️ (اینجا بهتره که ۴.۵ تایی درست کنید چون شکلات لایه زیر زود سفت میشه و انارا بهش نمیچسبه)⁣ ⁣ و مجددا روی انارا یکم شکلات آب شده بریزید (برای خوشگلتر شدنش من شکلات سفید استفاده کردم یه ردیفم شکلات سفید و تلخ و ترکیب کردم و بدون هم زدن روش ریختم که دو رنگ و خوشگل بشه)⁣ ⁣ روشم برای خوشگلی یه مقدار خلال پسته یا ترافل رنگی بریزید ⁣ ⁣ قالب روحدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تو یخچال قرار بدید تا سرد بشه و بعد آماده س😋😋 ⁣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 ســــلام دوســـتان 💞صبـــح زیبــاتــون بخیـــر 🌺انشـــاالله 💞جســم و جانتـــون ســـلامـت 🌺لبتـــون خنـــدون 💞خـوبیــهاتــون پایــدار... 🌺 لـحظاتتــون پـر ازخـیرو بـرکــت 💞و زنــدگی‌تـون پـر از 🌺 شــادی و آرامــش باشـــه🙏 ‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁ﺧﺪﺍﯾﯽ ﺩﺍﺭیم 💫ﺯﯾﺒﺎتر از ﭘﺮﻭﺍنه 🍁ﺑﺰﺭﮔتر از ﺍﻗﯿﺎﻧﻮﺱ 💫ﻣﻬﺮﺑﺎﻧتر از ﯾﮏ ﻣﺎﺩﺭ 🍁ﺑﯽ ﺗﻮقع تر از ﯾﮏ ﭘﺪﺭ 🍁خدایا 💫روزگار دوستان و عزیزانم را 🍁زیبا قلم بزن و پناهشان باش پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
🍧 😋 ▫️بستنی ۲۰۰ گرم ▫️خامه ۳ ق غ ▫️پودر ژلاتین ۳ ق غ سر خالی ▫️نشاسته ذرت ۷ ق غ ▫️شیر ۳ لیوان ▫️وانیل نوک ق چ ▫️گلاب ۲ ق غ ▫️شکر ۱۱ ق غ 🔸شیر و شکر و نشاسته و بستنی رو با هم مخلوط کنید و بذارید روی حرارت و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه عین فرنی و بعد از روی حرارت بردارید و بهش گلاب و وانیل و خامه و ژلاتین (ک داخل کمی شیر ب روش بنماری حل کردید) رو اضافه کنید و بذارید تا کاملا خنک بشه
🍢 😋 🔸ابتدا یک سینه مرغ رو به صورت نوارهای بلند برش بزنید از فیله هم میتونید استفاده کنید یک عدد پیاز رنده شده رو رو به همراه ۳ ق گردو پودر شده، ۲ ق رب انار و نمک و فلفل مخلوط کنید و مرغ ها رو اضافه کنید و استراحت بدید تا مزه دار بشه. تکه های مرغ رو به صورت حلزونی بپیچید و در سیخ چوبی بزنید و در تابه با کمی کره روی حرارت قرار دهید تا بپزند. بقیه مواد گردو و رب انار که باقی مانده رو روی حرارت قرار دهید تا بپزه و یک سس خوشمزه واسه کنار غذامون باشه یک کته زعفرونی این غذای خوشمزه رو تکمیل میکنه