eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.8هزار عکس
34هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
این دسته گل زیبا را بایک دنیا عشق، محبت و سرزندگی و شادابی تقدیم کن به عشق زندگیت
وقتی چترت خداست بگذار ابر سرنوشت هر چه می خواهد ببارد ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼سهم ما انسان ها از همدیگر 🌸آرامشی است که به 🌼هم هدیه می دهیم 🌸خوشبختی یعنی دلی را شاد کنی 🌼قلبی را بدست آوری 🌸و به دیگران یاری رسانی 🌼عصرتون بخیر 🌸در این عصر دل انگیز 🌼اميد و تندرستی 🌸مهمان وجودتون 🌼دورتون پر از عزيزانتون 🌸و دلتون گرم 🌼به حضور حضرت دوست
واویشکا ، گیلان این غذای خیلی خوشمزه هم شامل جگر سفید یا سیاه روغن، پیاز، سیب زمینی و رب گوجه فرنگی که میتونید بجای جگر از گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید
دوپیازه ، شیراز راحت ترین غذاست که خیلی خوب هم سیرتون میکنه شامل سیب زمینی، پیاز، جعفری، کره، آبلیمو، ادویه و نمک و فلفل!
حلوای آرد تخم مرغی با 4 ماده در 10 دقیقه حلوای خوشمزه درست کنید. این حلوا توی دهن آب میشه و اصلا بوی تخم مرغ نمیده. مواد لازم: 1 لیوان آرد از نصف لیوان کمی کمتر روغن مایع 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری پودر نارگیل مواد لازم برای شربت: 1 لیوان شکر 1 لیوان آب طرز تهیه: تخم مرغ ، روغن مایع ، آرد و پودر نارگیل را داخل ماهیتابه ای بریزید و هم بزنید و روی اجاق بذارید. در قابلمه دیگری آب و شکر را بجوشانید باید هر دو گرم باشد. آرد را حدود 10 دقیقه تا وقتی که رنگ آرد تغییر کند تفت بدید(کمی طلایی شود و شروع به جوشیدن کند) حرارت را کم کنید و شربت گرم را به آرد اضافه کنید کمی جلز ولز میکند و به اطراف پخش میشود دقت کنید. چند دقیقه هم بزنید تا شربت را جذب کند. سپس از روی اجاق بردارید و وقتی از داغی اولیه افتاد شکل بدید. روز بعد خیلی خوشمزه میشود. نوش جان ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ مرغ پنیری 😍 ____ شما ساندویچ مرغ رو چجوری درست میکنید ؟؟!! حتما یکبار هم که شده درست کنید😋 . سس کف ساندویچ : پنیر خامه ای یا معمولی : پنجاه گرم روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری سیر له شده : یک حبه نعنا خشک یک قاشق چایی خوری . موادلازم: سینه مرغ ۱عدد پیاز و قارچ و فلفل دلمه و پنیر پیتزا ادویه : نمک و فلفل سیاه زعفرون دم کشیده . طرز تهیه : ۱-پیاز خرد شده کمی تفت میدیم و بعد فیله مرغ ریز شده رو اصافه میکنیم . ۲-بعد از چند دقیقه فلفل دلمه و قارچ ریزه شده رو به همراه ادویه هامون و زعفرون دم کشیده رو میریزیم . ۳- مواد سس مخصوص مون رو باهم ترکیب میکنیم و کف نون میریزیم . ۴- موادمون رو سس میریزیم و برای اینکه پنیر کشدار بشه ، روی حرارت کم پنیر پیتزا رو میریزیم و تند تند شروع به هم زدن میکنیم و پنیر آب شده رو روی موادمون میریزیم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این روش سوهان درست کن به دندونات نمیچسبه و شکرش هم نمیسوزه 🥰😍 چیا لازم داریم🤗 ✅شکر نصف لیوان ✅کنجد بو داده نصف لیوان ✅عسل یک قاشق غذاخوری ✅کره یک قاشق غذاخوری ✅آب معمولی یک قاشق غذاخوری ✅خلال پسته یا بادام به میزان دلخواه نکته❌ حتما همه مواد به جز کنجد روی حرارت ملایم بزارید و اصلا با قاشق هم نزنید فقط مثل کلیپ دسته تابه رو بگیرید و این مدل هم بزنید بعد از اینکه رنگ مواد قهوه ای شد با قاشق کمی هم بزنید تا ذرات شکر به خوبی حل شود بعد سریع کنجد را اضافه کرده و هم بزنید و روی یک فویل پهن کنید و مواد رو تخت کنید بعد خلال پسته و بادام اگر دوست داشتید بریزید کمی فشار دهید تا به مواد بچسبد بعد با چاقو برش دهید.
تو هنوز خیلی جوونی خیلی اتفاقا قراره تو زندگیت رخ بده خیلی چیزا عوض میشه شک نکن ...
اشتباهات برای درس گرفتن هستن نه تکرار ... ‌. .
🍀کبد : ترب 🌱واریس : سیر 🍇ترک خوردگی لب : خیار، انگور 🍏ترک خوردگی پوست : سیب، به 🍓عفونت گلو : شلغم، جعفری، تره فرنگی، ترب، آویشن، لیموترش، خرما، انجیر، توت فرنگی، تمشک، گردو، خرما، انجیر، توت فرنگی، تمشک، گردو 🍋نقرس : رازیانه : باقالا، شلغم، ترب، گوجه فرنگی، سیب، لیموترش، توت فرنگی، انگور، زیتون، گلابی، هویج، کرفس، کاهو، آلو 🍅کلیه ومثانه : باقالا، شلغم، پیاز، ترب، گوجه فرنگی، لیموترش، توت فرنگی، انگور، ازگیل، هویج، لوبیا 🍊گریپ : آویشن، پرتقال، آلبالو، سیب، سیر، پیاز 🍇حاملگی : اسفناج، باقالا، لوبیا، عدس، نخود، بادام، ازگیل، آلو، انگور 🍏بوی بد نفس: ترب، سیب 🍑بواسیر: سیر، اسفناج، جعفری، تره فرنگی، سیب، به، انجیر، توت، هلو، انگور 🍐فشار خون: توت فرنگی، سیر، زیتون، گلابی 🍇کم اشتهائی: کاهو، ترب، انگور، پرتقال، گردو، سیر، چغندر، هویج، کلم، ترخون، پیاز 🍊عفونت روده‌ها: خیار، بادام، انگور، پرتقال، سیب، کاهو 🍓یرقان: کرفس، کاهو، جعفری، ترب، گیلاس، توت فرنگی، انگور، هویج، آرتیشو 🍏زیاد شدن شیر مادر: هویج، رازیانه، سیب 🍒میگرن: باقالا، پیاز، آویشن، بادام، گیلاس، هلو، کلم 🍇عصبانیت: کاهو، پیاز، کرفس، زردآلو، بادام، گردو، هلو، سیب، انگور، لوبیا 🌿نیش حشرات: جعفری، تره فرنگی، آویشن، گردو، سیر، پیاز 🍋التیام زخم‌ها: لیموترش، سیب، آویشن 🍇رماتیسم: هویج، کرفس، رازیانه، باقالا، سیر، پیاز، جعفری، تره فرنگی، سیب، ترب، آویشن، گوجه فرنگی، گیلاس، لیموترش، توت فرنگی، تمشک، انگور، گلابی، فندق، آلو، سیب زمینی 🍎کمبود ویتامین C: هویج، شلغم، پیاز، سیب، ترب، گوجه فر نگی 🍐رفع عطش: خیار، کاهو، هندوانه، شاه توت ، گلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه آرد ۱/۲ پیمانه تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱ لیوان شیر ۱ لیتر نشاسته ۲ قاشق غذا خوری وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری کره ۵۰ گرم بیسکویت ۱-۲ بسته کاکائو ۳ قاشق غذا خوری خامه‏ ۱۵۰ گرم طرز تهیه📝 تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید .شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنیدسپس آرد را الک کرده به شیر اضافه کنیدو مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید. این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شودو در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید. خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید. دسر پان اسپانیا را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می ماند . ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید را می ریزیم بعد دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روی آن را تزئین می کنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪چیپس شکلات ۱ فنجان 🌺کره ۱ فنجان ⏲برای یک دقیقه و نیم بذارین داخل مایکروویو و بعد ۳ دقیقه بذارین کنار و بعد همش بزنید. 🥡شکر یک و نیم فنجان 🥄شکر قهوه ای سه چهارم فنجان یا اگر در دسترس نبود شکر سفید (به ازای هر ۱۵۰ گرم شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم شکر سفید بریزید چون شیرینی شکر سفید بیشتره) 🥄عصاره وانیل ۱ ق غ یا پودر وانیل نوک ق چ 🧂نمک ۱ ق چ 🥚تخم مرغ ۳ عدد 🥡آرد سفید یک و یک چهارم فنجان 🍫پودر کاکائو یک سوم فنجان 🍪چیپس شکلات نصف پیمانه 🌡پخت در دمای: ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت ⏰به مدت: ۳۵-۴۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راحت و ساده که در واقع یه غذای کامله و می تونین برای ناهار یا شام درست کنین😇 مواد لازم سیب زمینی گوشت چغندر پخته هویج ذرت خیار کلم همه مواد رو به مقدار مساوی بریزین بچه ها مواد این سالاد کاملا انتخابیه و میتونین به دلخواه کم و زیاد کنین🤗 برای سس👇 روغن ماست آبلیمو ونمک رو مخلوط کنین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸تقدیم به ڪسانے ڪه 🍃با همه گرفتاریها 🌸حال شون خوبه 🍃پر از انرژے مثبتند 🌸غم هاشونو تبادل نمی‌ڪنند 🍃ولے تا دلتون بخواد 🌸لبخند هدیه مے ڪنند 🍃دور و برتون پر از شادی 🌸 براتون آرزوے سلامتے و سربلندے دارم روزتون زیبا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️چیا می خوایم: قارچ : ۲۰۰ گرم آرد: ۱/۲ پ آب: حدودا ۱/۴ پ ، تا زمانیکه به غلظت مناسب برسیم بکینگ پودر : ۱ ق چ ♦️ادویه ها : نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر آویشن و پودر سیر : از هر کدوم ۱ ق چ ♦️با این روش می تونین، فیله مرغ و ماهی، میگو و بقیه سبزیجات رو هم به همین راحتی سوخاری کنید 👌🏽😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش کتلت سبزیجات🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
. این روش خیلی خوشمزززززه میشه☺️ بچه ها توی شمال میرزاقاسمی رو با کته هم میخورن،چرا واسه خیلی ها سوال بود؟!😀🙈 در واقع اینجا میرزاقاسمی در الویت با کته خورده میشه😊 تاریخچش رو هم میدونین؟؟؟؟😀 میرزاقاسمی در زمان ناصرالدین شاه توسط حاکم رشت، محمد قاسم خان والی، اختراع شد و ترکیبی از نام خود را بر این غذا نهاد. . بریم سراغ طرز تهیه مواد لازم : بادمجون کبابی ساتوری شده ۲ عدد درشت گوجه پوست گرفته شده،خورد شده ۲ عدد تخم مرغ ۲ عدد رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری (میتونین نزنین) سیر خورد شده ۴ حبه نمک،فلفل،زردچوبه طرز تهیه : داخل تابه یه قاشق از روغن حیوانی میریزیم و سیرهارو توش تفت میدیم ، گوجه هارو اضافه میکنیم و تفت میدیم،رب گوجه رو هم اضافه و هم میزنیم،ادویه هارو هم اضافه و هم میزنیم و ۱ دقیقه میمونیم و بعدش بادمجون هارو اضافه و هم میزنیم،۵ دقیقه میمونیم،یدونه تخم مرغ رو بهش اضافه و هم میزنیم ، میرزاقاسمی آمادس،یدونه تخم مرغِ باقی مونده رو هم برای تزیین سرخ میکنیم و روش میزاریم. (ما چون بادمجون هارو خیلی زیاد تهیه و کبابی میکنیم و فریز میکنیم ، نشد از کبابی شدنش براتون فیلم بزارم،ما روی پیکنیک همیشه کبابی میکنیم و بعد دستمون رو آب سرد میزنیم و پوستش رو آروم آروم میگیریم(توجه کنین داخل آب نندازین بادمجون رو تا بوی کبابیِ خوبش از بین نره). طعم سیر و بادمجون کبابی معرکس👌🏻
ابتدا به فیله مرغ مقداری پودر سیر+نمک+فلفل+کمی پودر زنجبیل+پودر پیاز(به دلخواه)+کمی ادویه کاری افزوده و نصف لیوان آب بیفزایید و خوب فیله ها را به مواد أغشته کنید و حداقل 3ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند. در کاسه ای حجم زیادی آرد سفید سه صفر بریزید و کمی نمک و پودر سیر و قرص عصاره مرغ(به دلخواه)اضافه و مخلوط کنید. فیله ها را دانه دانه از مواد در آورده ابتدا در آرد بغلتانید و بلافاصله در آب یخ بیندازید و با کفگیر دو لب از آب در آورده و دوباره در آرد بغلتانید. این عمل را دوبار تکرار کنید. مواظب باشید به هیچ عنوان نباید دستتون خیس بشه وگرنه آرد گوله و خراب میشه. سپس بعد از مراحل بالا فیله را با حجم زیادی آرد در دست دورانی مالش دهید تا مخلوط آب و آرد به صورت پولک در بیاید. و بلافاصله در روغن داغ شناور برای 4 دقیقه سرخ کنید. بیشتر از دوبار در آب و ارد نزنید و طولانی تر از 5 وقیقه هم در روغن سرخ نکنید تا کاملا ترد بشه وگرنه ممکنه سفت بشه لایه دور فیله ها روغن کاملا داغ و حرارت ملایم باشه تا فیله مغزپخت بشه حرارت متوسط و روغن کاملا داغ باشه. 🌟