eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.4هزار عکس
34.6هزار ویدیو
136 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
ابتدا سينه مرغ رو به شكل فيله برش ميزنيم كه من از خوده فيله مرغ استفاده كردم حدوداً ١٦ عدد فيله . در يك ظرف يك ليوان ماست به همراه نصف آب ليموي تازه( ليمو سنگي درشت) و نصف ق غ پودر پاپريكا و پودر سير و پودر فلفل سياه هر كدوم نصف ق چ و دو ق غ جعفري تازه خردشده و نمك همه رو با هم مخلوط ميكنم و فيله هاي مرغ رو توي اين مواد ميذاريم به مدت يكساعت تا طعم بگيره . . براي اينكه سيخ بزنيد يك پياز درشت رو دو نيم ميكنيم و بعد سيخ چوبي رو وسط پياز ميذاريم و فيله ها رو بصورت ضربدري به سيخ ميزنيم و در آخر نصف گوجه فرنگي رو به سيخ ميزنيم . توجه داشته باشيد نوك سيخ چوبي بيرون نباشه زماني كه در فر ميذاريد باعث آتش سوزي نشه كاملا پوشيده باشه ويا اينكه اضافه شو با قيچي كوتاه كنيد .اگر هم در حالت پخت سيخ افتاد ، نگران نباشيد بطور خوابيده گريل كنيد و گهگاهي با دست بچرخونيد تا بطور كامل اطرافش گريل بشه به مدت ٤٠ دقيقه با دماي ١٨٠ ( فقط با شعله بالاي فر اگر بطور ايستاده ميخوايد گريل كنيد و اما اگر بطور خوابيده باشه اول شعله پايين رو روشن ميكنيد و زماني كه آب فيله ها تبخير شد بعد شعله بالاي فر روشن كنيد تا گريل شود تمام اين مراحل رو با ديد چشم مراقب باشيد چون بستگي به ضخامت فيله ها دارد) مثل هميشه با ديد چشم مراقب باشيد .طرز تهيه سبزيجات : دو عدد پيازه درشت رو خلالي كرده و با مقدار كمي روغن تفت داده و به همراه زردچوبه و ادويه كاري ( ادويه كاري رو ميتونيد حذف كنيد ) سپس قارچ اسلايس شده رو به همراه پودر آويشن اضافه ميكنيم و تفت ميديم و در آخر فلفل دلمه رنگي اضافه ميكنيم تا كمي نرم بشن در آخر با مرغ پخته شده مخلوط ميكنيم .سيب زميني خام رو بصورت درشت خرد كرده و با مقدار كمي روغن و پودر آويشن يا هر نوع سبزيجاتي كه دوست داريد و پودرسير و پودر پاپريكا مخلوط كردم و در كنار مرغ گذاشتم تا پخته و گريل بشن 🌟
🍃آرامش بخش 🍃رفع یبوست 🍃درمان کمخونی 🍃بهبودسرماخوردگی 🍃کاهش دردهای استخوانی و... ♻️ ۱تکه چوب دارچین، ۱عددسیب خورد شده، آبجوش۴ل، همه داخل قوری،۳۰دقیقه دم بکشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
-•-•-------❀•🍂🍂•❀ --------•-• 🍁 🍁 ✨صلوات: بهترين هديه ازطرف 🌸 خداوند براي انسان است. ✨صلوات : تحفه‌اي از بهشت است. 🌸صلوات : روح را جلا مي‌دهد. ✨صلوات : عطري است كه 🌸دهان انسان را خوشبو مي‌كند. ✨صلوات : نوري در بهشت است. 🌸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌸
تخم مرغ ۴ عدد شکر ۲۳۰ گرم ( تقریبا یک لیوان) روغن مایع ۱۵۰ گرم ( دو سوم لیوان) شیر یا ماست ۱۵۰ گرم (دو سوم لیوان) آرد سفید ۳۵۰ گرم (دو و یک سوم لیوان) بیکینگ پودر ۷ گرم ( تقریبا ۱ ق غ سر صاف) وانیل ۱/۴ ق چ پودر قهوه ۱ تا ۲ ق م (از پودر نسکافه هم میشه استفاده کرد) آب ۲ ق غ مواد به دمای محیط برسه . تخم مرغ و شکر رو با همزن پنج دقیقه خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه ، وانیل رو هم اضافه کردم . روغن مایع رو ریختم و یک دقیقه هم زدم . پودر قهوه رو با خیلی کم آب حل کردم و داخلش ریختم و مخلوط کردم . شیر یا ماست رو هم اضافه کردم و خیلی کم مخلوط کردم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم و داخل مواد ریختم و با لیسک مخلوط کردم . این جا زیاد هم نمی زنبم فقط در حد مخلوط شدن ترکیب می کنیم . فر رو از یک ربع قبل روشن کردم .قالب میان تهی به قطر ۲۵ سانت رو چرب کردم . (اینجا قالب رو با کمی کره چرب کردم و آرد پاشیدم ، چرب کردن با روغن جدا کننده و یا ارده هم عالی هست ) مایه کیک رو داخلش ریختم و داخل فر ۱۷۰ درجه حدودا ۴۵ دقیقه در طبقه وسط قرار دادم . دمای فرها فرق دارد حتما خودتون چک کنید . به دلخواه روش سس قهوه ریختم . سس قهوه : ۱۲۰ گرم خامه قنادی یا صبحانه رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت غیر مستقیم ( روش بن ماری) قرار دادم تا گرم بشه و بعد ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای سفید که خرد کردم رو داخلش ریختم . یک ق م پودر قهوه (نسکافه) داخلش ریختم و مخلوط کردم تا زمانی که یکدست بشه و از حرارت برداشتم کمی که از حرارت افتاد روی کیک ریختم . دوستان گلم می تونید در فر دست ساز و یا تابه روی گاز درست کنید . داخل تابه کاغذ روغنی بندازید دو لا ترجیحا بزارید روی گاز که گرم بشه یک ربع مثل فر ، و بعد مایه کیک رو بریزید داخلش و در ظرف رو بزارید . حرارت شما ملایم رو به کم باشه از شعله پخش کن ترجیحا استفاده کنید . حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تایم نیاز هست اما این تایم خیلی تقریبی است و حتما باز خودتون چک کنید . اگر تابه دوطرفه است می تونید برگردونید که اون طرف کیک هم کمی روش خوش رنگ تر میشود 🌟
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ماست دو ق غ آرد دو ق غ آب سرد چهار ق غ بکینگ پودر نصف ق چ نمک یک ق چ زردچوبه نصف ق چ تمام مواد رو مخلوط میکنیم روی مرغ می ریزیم رو داخلش می می ریزیم آغشته شد داخل آرد سوخاری میچرخونیم و داخل روغن سرخ میکنیم حرارت روغن زیاد باشه تا سریع سرخ بشه و آب نندازه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای طعم دهی مواد من از سس چیلی استفاده کردم،شنا میتونید به مواد مرغ ،زعفران یا سس باربیکیو یا سس خردل بنا به سلیقه خودتون اضافه کنید به مواد مرغ 1 قاشق نشاسته ذرت برای افزایش لطافت اضافه میشه...بهتره حذفش نکنید در تابه زیاد روغن نریزید ...همین اندازه که قسمت کنجدی در روغن قرار بگیره کافیه...سمت دیگه هم نیازی به سرخ شدن نداره😇 😋😋😋اینقدر این تست خوشمزه ست که نگوووووو...و نپپپپررررس . با این میزان حدود 30 تا 40 عدد مربع کوچولو تست مرغ کنجدی دارید😺 من از نون تست کوچولو استفاده کردم...اگه در دسترس نداشتید نون تست معمولی رو برش بزنید تا به صورت 4 مربع کوچیک در بیاد یا میتونید نون رو برش مثلثی بزنید...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨ ✨ 👌 🌺🍃 خوبه یاد بگیریم که: دخالت در زندگی دیگران "کنجکاوی" نیست "فضولیه" تندگویی و قضاوت در مورد دیگران "انتقاد" نیست ،"توهینه" هر کار یا حرفی که در آخرش بگی "شوخی کردم" شوخی نیست ؛ حمله به شخصیت اون فرد هست بازی با احساسات مردم و سرکار گذاشتنشون "زرنگی" نیست اسمش "بی وجدانیه" خراب کردن یه نفر توی جمع "جوک" نیست اسمش "کمبوده"... ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌♡••♡••♡••♡••♡
8.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نشاسته گل(گندم) ۱/۲ لیوان آب انار ۱ لیوان(میتونید از آب یا مخلوط آب و آب انار استفاده کنید) پودر ژله انار ۱ بسته شکر ۱ لیوان پودر ژلاتین ۱ ق م آب ۳ ق غ گلاب ۳ یا ۴ ق غ من از ظرف به سایز ۱۶ در ۲۰ استفاده کردم طرز تهیه کف ظرف کمی آب بپاشید و روش مشما قرار بدید روی مشما رو با روغن مایع چرب کنید. پودر ژلاتین رو روی آب بپاشید و روی بخار کتری بزارید تا دونه های ژلاتین حل بشه. نشاسته رو با آب انار مخلوط کرده و از صافی رد کنید بعد پودر ژله انار و شکر رو بهش اضافه کنید. روی حرارت کم مدام هم بزنید تا کمی غلیظ بشه بعد ژلاتین و گلاب رو اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید تا به غلظت مناسب برسه. حتما حرارت کم باشه تا خامی نشاسته گرفته بشه. بلافاصله داخل ظرف بریزید و حداقل ۸ ساعت تو یخچال بزارید تا خودشو بگیره و سفت بشه. بعد باچاقو یا کاتر به سایز دلخواه برش بدید و بعد در نشاسته ذرت یا پودر نارگیل بغلتونید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁یک عصر پر آرامـش ☕️یک زندگی آروم 🍁و یک دعای خیر از ته دل ☕️نصیب لحظه‌هاتون 🍁عصر زیبای سه شنبه تون ☕️بخیر و سلامتی
کره ۱۰۰گرم روغن مایع ۲ق غ(من اینسری نزدم) تخم مرغ ۱عدد آرد ۱۸۰ تا ۲۰۰ گرم حدود یک ویک سوم لیوان(کم کم ریخته میشه تاجایی که خمیر کاملا لطیفی شکل بگیره) بیکینگ پودر ۱ق چ شکر دانه ریز ۵۰ گرم حدود یک چهارم لیوان (پودرقندهم میشه زد) وانیل کمی کره نرم شده در دمای محیط ( یا روغن جامد) وروغن مایع را با شکر ووانیل باهمزن خوب خوب بزنید تا کاملا پفکی وکرم رنگ وسبک بشه،سپس تخم مرغ همدمای محیط (تخم مرغ سردنباشه،اگر سردباشه موقع اضافه کردن به کره ،کره حالت بریده میشه)راافزوده خوب هم بزنید تا تخم مرغ کاملا مخلوط شود،درنهایت مخلوط الک شده ارد وبیکینگ پودر را کم کم ریخته،ابتدای کار با لیسک ودرنهایت کممی با نوک انگشتان دست خمیر را یکدست کنید،ارد زیادی نریزین خمیر کاملا لطیف هست، خمیر رادر نایلون و محیط کمی استراحت دهید حدود یک ساعت، سپس طبق فیلم یا به شکل گل یا به شکل ساده بگیرید، فقط برای درست کردن گل گوله های خمیر راخیییلی کوچک بگیرین چون داخل فر هم کمی پف می کنه به همین خاطر بیش ازاندازه بزرگ نشوند، در فر ازقبل گرم ۱۷۰درجه حدود ۱۵ تا ۲۰دقیقه، کمی زیر اونها طلایی بشه کافیه،زیاد بمونه داخل فرخشک میشه،چک کنید که مغز اونها هم پخته باشه وخمیر نباشه، برای خمیر شکلاتی هم کمی ازخمیر ساده برداشتم وبا مقداری پودر کاکائو مخلوط کردم، پس از سرد شدن بین آنها کرم شکلاتی یا نوتلا یا کرم کاکائو و.....بگذارید، کرم شکلاتی: ۵۰ گرم کره نرم شده در دمای محیط راباهمزن خوب بزنید سپس ۱/۴لیوان پودرقندریخته خوب مخلوط کنید درنهایت ۱ق غ پودرکاکائو و۱ق غ پودرنسکافه،خوب هم بزنید تا کرم منسجم شود 🌟