فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫 میلاد سیدالشهداء
🌸حضرت حسین بن علی( ع)
💫و حضرت علی بن الحسین
🌸 سیدالساجدین (ع)
💫و حضرت ابوالفضل العباس
🌸قمر بنی هاشم (ع)
💫و میلاد آقا و سرور شیعیان
🌸حضرت ولی عصر
💫عجل الله تعالی فرجه الشریف
🌸بر تمامی عاشقان و ارادتمندان
اهل بیت علیهم السلام مبارک باد💐
⬇️🇯🇴🇮🇳⬇️
🌏 @Ajaieb_Jahan
#در_آوردن_کیک_از_قالب
قالب را با روغن جامد چرب و آرد پاشی کردم
روش دیگری که کیک به راحتی از قالب جدا میشه استفاده از روغن جدا کننده هست
عزیزان نوشتم اگه در قابلمه کیپ باشه دم کنی نمیخواد اگه کج وکوله بود وکیپ نشد دم کنی بزارید
از قابلمه رویی،چدن میتونید استفاده کنید قابلمه تفلون احتمال داره خراب بشه
عزیزان چون آب داخل قابلمه استفاده نمیشه عرق نمیکنه
شعله گاز خیلی کم باشه مثل وقتی که برنج دم میکشه
هر کیکی رو میتونید داخل قابلمه درست کنید
عزیزانی که همزن ندارن میتونن با هم زن دستی بزنن اما زمان داده شده مواد را سه برابر بزنید
سعی کنید زیاد چرب نکنید لایه نازکی چرب بشه عزیزانی که میگن هر کاری میکنیم کیک به قالب میچسپه شاید قالبتون خراش برداشته
سعی کنید با وسایل نوک تیز فلزی مثل کارد کناره های کیک رو از قالب جدا نکنید چون خراش برمیداره
از هر روغنی میتونید استفاده کنید ولی روغن صاف قنادی یا روغن جامد بهتره از اینا ندارید کره،کره هم نباشه از روغن مایع استفاده کنید
تو قالبهای که ساده آن وکفشون کاغذ روغنی میندازید فقط کناره هارو چرب کنید کاغذ روغنی بندازید
برای تزیین روی کیک من از پودر قند وشابلون استفاده کردم به جای پودر قند از خامه میتونید استفاده کنید بسیار تمیز در میاد من نداشتم مجبور شدم از پودر قند استفاده کنم دور کیک میتونید یا پارچه تمیز یا کیسه فریزیر بزنید تا کناره هاش به پودر قند آغشته نشه
وقتی خرما وگردو رو مخلوط میکنید ومیریزید تو قالب به آرومی بردارید تا خرما وگردو ته نشین نشه
عزیزان اگه شابلون ندارید میتونید رو ورق نقاشی یا کاغذ روغنی طرح بکشید وبا قیچی وسط طرح رو قیچی بزنید وبه جای شابلون ازش استفاده کنید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_خرما_گردو_بدون_فر
طعم این کیک عالیه حتما امتحان کنید
مواد رو اندازه گیری کنید دم دستتون باشه
عزیزان این مقدار هم با لیوان دسته دار فرانسه میتونید اندازه بگیرید هم با پیمانه شیرینی پزی
قابلمه رو بزارید رو گاز با شعله کم تا گرم بشه و مثل فر عمل کنه
مواد لازم
آرد دولیوان ونیم
شکر یک لیوان
روغن مایع دوسوم لیوان
شیر یک لیوان
تخم مرغ 4 عدد
پگینک پودر یک قاشق سوپ خوری سرصاف
وانیل کمی
نمک یک پنس
گردو 10 عدد
خرما 10 عدد
خرما و گردو رو جوری خرد کنید که زیر دندون بیاد وکمی با آرد آغشته کنید که ته نشین نشه.
تخم مرغ را با وانیل و شکر بزنید تا پف کنه وکشدار بشه (حدود پنج دقیقه) سپس شیر را اضافه وچند ثانیه بزنید سپس روغن مایع اضافه ، در حد مخلوط کردن بزنید. آرد ونمک وپگینک پودر که چند بار الک شدن بهش اضافه میکنیم (در سه مرحله)آخر سر خرما وگردو که به آرد آغشته کردیم اضافه میکنیم ودر قالب از قبل چرب و آرد پاشی شده میریزیم
ته قابلمه یک رینگ یا سه پایه بزارید ،تا قالب با ته قابلمه تماس مستقیم نداشته باشه و ته کیک نسوزه قالب کیک رو به ارومی بزارید رو رینگ ودرشو بزارید حدود ۵۰ تا ۶۰ دقیقه طول میکشه تا کیک پخته بشه اگه در قابلمه کیپه دم کنی نمیخواد اگه کیپ نیست حتما دم کنی بزارید.
این کیک تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه
قالب ۲۰ در ۳۰ کافیه
از هر نوع قالبی میتونید استفاده کنید اگه کف قالبتون صافه وبدون شیار کاغذ روغنی بندازید
فر حتما از قبل گرم بشه
این کیک تو ماهی تابه دو طرفه هم درست میشه
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_لحاف
خوشمزه وجذاب👆👆👆
مواد لازم برای کیک:
لیوان مورد استفاده 200 میلی هستش
تخم مرغ ۴عدد
شکر ۱ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
آب ولرم ۱ لیوان
آرد ۳ لیوان
پودرکاکائو ۳ ق غ
وانیل شکری ۱ پاکت (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
بکینگ پودر ۱ پاکت (10 گرم و یا 2.5 ق چ)
برای مواد پنیری:
پنیر لبنه ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
پودر قند ۳ ق غ
نشاسته ۱ ق غ پر (ذرت)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
طرز تهیه:
برای کیک تخم مرغ و شکر را حداقل 5_6 دقیقه با همزن برقی بزنیدبعدروغن مایع و آب ولرم نزدیک به گرم را اضافه کرده با همزن دستی هم بزنید. تمام مواد خشک را داخل ظرفی الک کرده کم کم به مواد تخم مرغی اضافه کنید و آرام هم بزنید. داخل ظرف پیرکس مربعی بزرگ و یا ظرف مخصوص فر روچرب کرده مایه کیک را داخل آن بریزید. بعدبدون معطلی مواد لبنه ای را نیز حاضر کنید. داخل ظرفی تمام مواد را ریخته یکی دو دقیقه هم زده ،مواد را داخل قیف ریخته همانند ویدئو بصورت مورب بریزید. داخل فر 175 درجه 25 دقیقه بپزید.سپس دمای فر را به 160 درجه کاهش دهید و به این صورت هم 15 دقیقه بپزید. میتوانید با خلال دندان کیک را تست کنید. بعد از اینکه کیک از فر خارج و سرد شد میتوانید سرو کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام_سریع 🥘 😋😍
🔸داخل قابلمه روغن مایع بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، آرد را اضافه و تفت بدید.رب گوجه و آب رو اضافه کنید.در آخر پودر سیر، پودر پیاز، پودر زیره،فلفل قرمز، نمک و پولبیبر رو اضافه کنید.صبرکنید تا به جوش بیاید ، پس از اینکه کمی جوشید سس را از روی حرارت بردارید.
میان هر نان مواد گوشتی بریزید و رول کنید.
داخل ظرف کمی سس ریخته و رول هارو قرار بدید دوباره از سس روی نان ها رو آغشته کنید،پنیر پیتزا و پنیر پارمزان بریزید.در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار بدید و در آخر میتونید گریل را روشن کنید
#شیرینی_ناپلئونی
مواد لازم:
خمیر هزارلا : ۱بسته
خامه قنادی : ۲۰۰ گرم
پودرقند و پودر پسته برای تزیین به مقدار لازم
طرز تهیه:
یک بسته خمیر هزازلا را بیرون گذاشته تا یخ آن آب شود
حالا با چاقو یا کاتر پیتزا بر ، دور خمیر را بزنید ولی اضافه خمیرهایی که بریدید را دور نریزید و خمیر را به شکل دلخواه برش بزنید
روی سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و شیرینی ها رو بچینید
بذارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه برای حدود 20 دقیقه (دما و زمان برای فرهای مختلف متفاوته)
از فر که در آوردین بذارین کاملا خنک بشه بعد ۲۰۰گرم خامه قنادی رافرم بدید
روی شیرینی رابا چاقو ضربه بزنید تا برجستگی نداشته باشد ۷.شیرینی ها را با چاقو از هم باز کنید تا لایه لایه بشه و بینشون رو خامه زدم
اضافه های خمیر رو هم پودر کردم و یه قاشق غذاخوری پودر قند اضافه کردم
سپس روی شیرینی یکم خامه مالیدم(برای اینکه خورده ها بهش بچسبند)روی شیرینی پاشیدم
سپس در یخچال برای دوسه ساعت گذاشتم تا رطوبت خامه بین لایه ها پخش بشه
میتونین برای تزیین روی شیرینی ها پودر پسته بپاشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 #ثوابکارخوبدرماهشعبان
🌹 پيامبر صلى الله عليه وآله:
اين ماه (شعبان)، ماه عمل است.
در اين ماه، ثواب كار نيك،
هفتاد برابر می گردد
📚ثواب الأعمال ص 87
❤️🍃❤️🍃❤️🍃
اولین روز ازماه مبارک شعبان راشروع می کنیم با صلوات برمحمد و آل محمد
🌸 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّـدٍ
🌸 و آلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🌹 #ماه_شعبان_مبارک
♡••♡••♡••♡••♡
#پاستیل خونگی🌸
موادلازم:
شکر ۲ فنجان
آب یک فنجان
آب میوه یا نوشابه ۱ فنجان
پودر ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری
اسانس یا رنگ خوراکی به میزان لازم
🍹طرزتهیه:
پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و به روش بن ماری، روی بخار حل کنید تا شفاف شود.
شکر و آبمیوه یا نوشابه را هم روی حرارت گذاشته و بجوشانید. پس از آن اسانس و یا رنگ را اضافه کنید.
ژلاتین حل شده را به آبمیوه و شکر افزوده و به هم بزنید. مواد را در قالب های شکلات ریخته و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.
برای جدا کردن پاستیل ها، کمی شکر یا پودر شکر روی آنها بریزید و از قالب درآورید
و در یک ظرف در دار بریزید. این پاستیل را با طعم های مختلف میتوانید بدون نگهدارنده تهیه کنید.
#مارابه_دوستان_خود_معرفی_کنید❤️
شکر پاره😍
#شكر_پاره
كره125گرم
شكر 1ليوان
روغن مايع 1ليوان
آرد سمولينا 1ليوان
تخم مرغ 3عدد (زرده يكي برا رومال)
وانيل 1ق م
بكينگ پودر 1ق غ
آرد تا زماني ك خمير بدست نچسبه
براي شربت:
شكر 2/5ليوان
آب دو ليوان
ابليمو تازه 1ق چ
ابتدا تخم مرغارو همراه شكر هم ميزنيم بعد وانيل رو اضافه كرده و كره را ك از قبل ب دماي محيط رسونيم نرم شده ب موادمون اضافه كرده و همچنين روغن مايع را هم ميزنيم بعد آرد سمولينا و بكينگ پودر را اضافه كرده و ارد را هم اروم اروم اضافه ميكنيم تا زماني ك خمير بدست نچسبه .خمير بسيار نرميبدست مياد
كف سيني فر كاغذ روغني انداخته و از مواد اندازه گردو برداشته توي دست فرم ميديم بعد توي سيني چيده بعد روشو با زرده تخم مرغ رومال كرده و توي فري ك از قبل گرم كرديم با درجه حرارت 180بمدت 20دقيقه قرار ميدهيم.
برا شربت هم شكر و اب را با هم قاطي كرده بمدت ده دقيقه ميحوشونيم و در اخر ابليمو را اضافه كرده از رو حرارت برميداريم ميزاريم تا خنك بشه .بعد شكرپاره رو داغ داغ از فر در اورده و شربت را روش ريخته بعد اينكه شربت جذب شد توي ظرف چيده و تزيين مينماييم
#مارابه_دوستان_خود_معرفی_کنید❤️
#دسر_ماسكارپونه با عسل و انجير🌸
#دسر
طرز تهيه :دو تا بسته #پنير #ماسكارپونه (حدود چهارصد گرم) رو با سه ق غ عسل+نصف ق چ وانيل پودري+نصف ق چ رنده پوست ليمو+دو ق غ آبليموي حتما تازه خوب مخلوط كنيد،با همزن.
حالا داخل ظرفهاي سِرو تكنفره ،سه چهار ق غ از مواد ماسكارپونه بريزيد،روشو با پشت قاشق صاف كنيد و مقداري عسل روش بريزيد و برشهاي انجير رو قرار بديد و دسر خوشمزتون رو با پسته ي خرد شده تكميل كنيد
#کوکی_شکلات_چیپسی
#کوکی
♨️موادلازم:
🔸 شکر: یک، چهارم پیمانه
🔸 شکر قهوه ای: یک،دوم پیمانه
🔸 شیر: ۳قاشق غذاخوری
🔸کره: ۵٠گرم
🔸وانیل یا اسانس وانیل: یک، دوم قاشق چایخوری
🔸آرد: یک، چهارم پیمانه
🔸نمک: به میزان لازم
🔸چیپس شکلاتی: یک، دوم پیمانه
🔸روغن: یک، دوم قاشق غذاخوری
✍طرزتهیه:
🔸شکر، شکر قهوه ای، کره، شیر، اسانس وانیل، نمک و آرد را اضافه میکنیم و به مدت 3. دقیقه با سرعت متوسط هم میزنیم.
🔸سپس چیپس شکلات را به ترکیب اضافه میکنیم. و به مدت نیم ساعت درون فریزر می گذاریم.
🔸سپس خمیر را از فریزر درآورده و به اندازه یک قاشق غذاخوری جدا میکنیم و به شکل توپ در می آوریم و به مدت نیم ساعت درون یخچال می گذاریم.
🔸شکلات و روغن را درون مایکروویو،یاظرف کوچک تفلون و نسوز را روی کتری آبجوش آب می کنیم.
🔸 و توپ های شکلاتی را از یخچال در می آوریم و درون شکلات می غلتانیم.
🔸 به مدت 10 الی 15 دقیقه درون یخچال می گذاریم.
پس از گذشت 15 دقیقه آماده سرو می باشد. نوش جان :-)
#مارابه_دوستان_خود_معرفی_کنید❤️
#حلوا_شیر🌸🧁
سه پیمونه شیر
آرد سفید یکو یک چهارم پیمونه
شکر یکو نیم پیمونه
روغن یه سوم پیمونه
کره پنجاه گرم
گلاب نصف پیمونه
زعفرون دم کرده به مقدار لازم
اول از همه برای ده دقیقه آرد رو یکم با حرارت ملایم تفت میدیم تا رطوبتش بره و اصلا نیازی به تغییر رنگش نیست بعدش شیر، شکر و گلاب رو تو یه قابلمه میریزیم و هم میزنیم تا شکر حل بشه و شیر هم به دمای جوش برسه بعد زیرش رو خاموش میکنیم و تا به رنگ دلخواه برسیم بهش زعفرون دم کرده اضافه میکنیم و میذاریم تا سرد بشه.
حالا آردی که تفت داده بودیم رو الک میکنیم و با روغن و کره تفت میدیم باز با حرارت ملایم تا آرد از خامی دربیاد احتیاجی به تغییر رنگ آرد نیست و کلا رنگ این حلوا باید روشن باشه فقط باید از خامی دربیاد بسه...
آخرشم مخلوط شیر که سرد شده رو کم کم به آرد تفت داده شده اضافه میکنیم و مدام و تند تند هم میزنیم تا حلوا گوله نشه خلاصه هی کم کم اضافه میکنیم و هی هم میزنیم تا حلوا شکل بگیره
اینم دقت کنین که بافتش کلا خیلی لطیفه و نمیخواد انقد رو حرارت هم بزنین که مثل #حلوا های دیگه بشه یکم که خودشو گرفت دیگه تمومه
#مارابه_دوستان_خود_معرفی_کنید❤️
#سالاد 😍
موادلازم:
هویج بزرگ 2 عدد
سیب زمینی 2 عدد
نخود فرنگی 1/5 پیمانه
خیار شور 10 عدد
سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
ماست 3 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
ذرت مقداری
✍طرزتهیه:
هویج و سیب زمینی را پوست کنده و آبپز می کنیم.
هویج و سیب زمینی آبپز شده را به مکعب های مربع برش می دهیم.
در یک کاسه بزرگ خیار شور خرد شده وذرت پخته ونخود فرنگی و هویج و سیب زمینی را با هم مخلوط می کنیم ماست و سس و نمک را به سالاد اضافه کرده و در ظرف سرو کشیده و مصرف می کنیم.
#کیک_یزدی
آرد سفيد -- 300 گرم
تخممرغ -- 3 عدد
شکر -- 200 گرم
ماست ---- 175 گرم
روغن مايع --- 175 گرم
گلاب ته استکان
زعفران به دلخواه
عسل یا شربت بار هم 1 قاشق
بيكينگ پودر -- يك قاشق چایخوری
هل سبز ساييده -- يک قاشق چايخوري
نمک میوه نصف قاشق چایخوری برای پف عالی کیک یزدی حتما باید از نمک میوه استفاده بشه
طرزتهيه:
شکر، تخممرغ، ماست و روغن مايع و نمک میوه عسل گلاب زعفران دم کرده را در کاسهاي با همزن دستي مخلوط ميکنيم(حدود پنج دقیقه).در ظرف ديگري بکينگ پودر را با آرد و هل مخلوط ميکنيم سپس بتدريچ به مخلوط اضافه کرده و هم ميزنيم. کاغذهاي مخصوص را داخل قالبهاي فلزي کيک يزدي ميگذاريم. از مواد داخل قالبها را تا نيمه پر ميکنيم سپس قاشق يا چنگال را در روغن مايع زده و در وسط كيكها فرو ميكنيم.روی کیکها رو هم میتکنید کنجد بپاشید و هم از پودر پسته استفاده کنید. کیکها رو در فر داغ با دمای ۲۲۰ درجه گذاشتم کاملا گنبدی شدن بعد دما رو به ۱۸۵ تغییر دادم تا روشون طلایی بشه.
یکی از مهمترین نکات برای داشتن کیک یزدی عالی وکاملا گنبدی داشتن فربا دما و قدرت زیاد هست واستفاده ازنمک میوه مرغوب.
#عصرانه_خوشمزه 🥳🥳🥳🥳
▫️۲۱۰ گرم آرد
▫️۲۰ گرم نشاسته ذرت
▫️۱ عدد تخم مرغ
▫️۱۳۰ گرم كره نرم
▫️۹۰ گرم پودر قند
▫️کمی نمک
▫️۲۰ گرم پودر بادام
▫️شکلات نوتلا
🔸همه مواد را با دست یا در دستگاه غذاساز مخلوط کنید و ورز دهید. سپس آن را با سلفون بپوشانید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند. فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. خمیر را روی سطح کار آردپاشی شده پهن کرده و مستطیل هایی در حدود ۷ سانتی متر در ۶ سانتی متر درست کنید. یک قاشق چای خوری شکلات را در وسط آن قرار دهید و مانند ویدئویی که در انتها قرار داده ام آن را ببندید و روی آن را با کمک یک قلم مو با کمی شیر رومال کنید و دو لبه را بهم بچسبانید و به مدت ۱۰ دقیقه آن را بپزید تا قهوه ای طلایی شود و سپس نوش جان کنید
#شيريني_شاه_پسند 🥯
🔸ابتدا ١٢٥ گرم پودر قند و ١/٢ق چ هل و ١٢٥ گرم روغن كاملا جامد و ١/٤ق چ زنجبيل و ١عدد زرده را به مدت ٥دقيقه با دور تند همزن ميزنيم وبعد آرد نخودچي ١٢٥گرم و آرد ١٢٥گرم رو الك كرده وكم كم اضافه ميكنيم واگر خمير منسجم نبود ٢ الي ٣بار چرخ ميكنيم من خودم دوبار چرخ كردم بعد خمير رو داخل كيسه فريزر به مدت ١ساعت در دماي آشپزخانه استراحت ميديم بعد فر رو با دماي ١٦٠ درجه روشن ميكنيم وخمير رو با وزن كردم وبه اندازه ١٢گرم داخل دستم گرد كردم ودر سيني چيدم احتياجي به كاغذ روغني نيست بقيه خمير رو هم به همين شكل به مدت ٢٠ دقيقه در فر گذاشتم زير شيريني ها نبايد تغيير رنگ بده بعد از پخت تا يك ساعت بهش دست نميزنيم تا خنك بشه بعد در شكلات آب شده زدم ودر ترافل غلطوندم
قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢
آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد.
رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️
مواد لازم برای سوشی با جلبک
برنج ۱ لیوان
سرکه ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
جلبک نوری ۱ بسته
خیار بدون پوست ۱ بسته
آووکادو ۱ عدد
ماهی بدون تیغ ۲۵۰ گرم
طرز تهیه😍😍
مرحله اول: برنج
در یک قابلمه برنج را به همراه ۲ لیوان آب و نمک بریزید و برنج را بپزید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: ترکیب کردن
در ظرفی دیگر سرکه را به همراه کمی نمک و شکر با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
مرحله سوم: پخت جلبک سوشی
فر را روشن کرده و با حرارت ۱۵۰-۲۰۰ درجه زمان دهید تا گرم شود. سپس جلبک ها را در سینی فر قرار دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه پخته شوند
ببر روی میز کار ابتدا سلفون پهن کنید و سپس جلبک را بر روی سلفون گذاشته و برنج پخته شده را برروی جلبک پهن کنید.
پیچیدن سوشی
برروی برنج ماهی و خیار و آووکادو را بر روی برنج بگذارید و به آرامی سوشی را بپبچید. و به کمک کارد آشپز خانه سوشی فوتوماکی را برش بزنید و به همراه سرکه ای که آماده کرده اید نوش جان فرمائید.
#کوکوسبزی_مجلسی
کافیه نون باگت ازین معمولی بسته ای ها، نه اون بزرگا تهیه کنین .. ب ضخامت یکتا یک و نیم سانت حلقه ای برش بزنین .. با ی وسیله ای مث ته ماسوره وسطشونو گرد دربیارین و خالی کنین .. داخل ماهیتابه ی نچسب روغن بریزین ..یکم ک داغ شد نون ها رو طبق تصویر آخری (ورق بزنین) داخل روغن بذارین و اون حفره های خالی رو از مواد کوکو پر کنین . بذارین ی طرف ک سرخ شد ..برگردونین و طرف دیگشم سرخ شه . بعد از روغن خارج و حتماااا روی دستمال قرار بدین تا روغن اضافیش گرفته شه . حرارت هم متوسط باشه
نوش جان 💖
✅دسر پودینگ موزی 🍌 😋
چهار لیوان شیر ویه استکان شکر ۴ قاشق نشاسته ودو زرده تخم مرغ رو با هم قاطی کرده رو حرارت میذاریم غلیظ بشه بعد بهش وانیل ویه قاشق کره اضافه میکنیم .
بعد دو عدد موز خوب پوره میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم .بعد بیسکویت رو تو لیوان ها میریزیم و این کرم روش.من بیسکویت ها رو پودر کردم ولایه لایه روی هم ریختم .
اگه موز دوست ندارین .میتونید حذفش کنید
#دیزاین
#کیک_یخچالی
١بسته بیسکوییت پتی بور
١لیتر شیر
٢قاشق غذاخوری سر پر آرد
٢قاشق غذاخوری سر پر نشاسته گندم
١لیوان شکر
نصف قاشق چای خوری وانیل
٣قاشق غذاخوری کاکائو
١قاشق غذاخوری کره
تمامی مواد بجز بیسکوییت ها را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم میزنیم تا بجوشد سپس از روی حرارت برداشته ومیگذاریم تا سرد شود سپس مطابق تصویرروی هر بیسکوییت ١ قاشق از پودینگ را ریخته و تا آخر این کار را ادامه میدهیم سپس باقی مانده ی پودینگ را روی بیسکوییت ها ریخته و آن را داخل یخچال میگذاریم پس از ٢ساعت از یخچال خارج کرده و وبا تزیین دلخواه آماده ی سرو میکنیم
البته با این مقدار حدود سه بسته بتی پور لازمه و اگر بتونین 24 ساعت یخچال بمونه بافتش مثل بافت کیک نرم میشه
لایه آخر شو زعفرون زدم بعد ک کامل گرفت روشو با شکلات تخته ای رنده شده تزئین کردم
#قرابیه_سیب
مواد لازم:
تخم مرغ ۱عدد
پودرقند نصف پیمانه
نشاسته ۱پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
کره ۱۲۵ گرم (یا مارگارین)
ماست نصف پیمانه
بکینگ پودر۱قاشق مربا خوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری
آرد ۳/۵ پیمانه یا بیشتر
مواد میانی:
سیب متوسط ۳ عدد
شکر ۱ لیوان(دسته دار فرانسوی)
پودر دارچین نصف قاشق مرباخوری یا بیشتر
ابتدامواد میانی رو آماده میکنیم تا خنک بشه سیب ها پوستشو کنده و باقسمت ریز رنده کرده وبایک لیوان شکر میذاریم تا بپزه مخلوط کرده آبش که کاملا کشیده شد به شیره افتاد از روی حرارت بر میداریم و دارچین اضافه میکنیم.
برای خمیر کرابیه ابتدا تخم مرغو پودر قند رو با هزن دستی زده بعد ماست وروغن مایع وکره رو هم اضافه کرده خوب مخلوط کرده حالا نشاسته وبکینگ پودر وآرد رو کم کم اضافه کرده با نوک انگشت ورز میدیم این خمیر احتیاج به ورز دادن زیاد نداره وبعد با وردنه باز کرده ضخامت این خمیر نباید زیاد باشه وبل کاتر قالب زده ویکقسمت خمیر از مواد سیبی که آماده کردیم میریزیم ویک قسمتشو روش تا کرده وتوی سینی فر قرار میدیم وبا دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_با_گوشت_چرخکرده 😍😋
کنار هر غذایی ،این سوپ خوشمزه و مقوی رو از دست نده،بهترین انتخاب برای روزهای سرد👌
#سوپ_سبزیجات
1 پیاز، 1 عدد هویج، 1 عدد کدو سبز، 1 فنجان اسفناج، 3 فنجان ماست، 2 قاشق آرد، 1 عدد تخم مرغ، نیم لیتر آب
#سس روی سوپ
رب ۱ قاشق، گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم، نمک فلفل، زردچوبه
سبزی ها را به مدت 2 تا 3 دقیقه در کمی روغن تفت می دهیم و در آخر اسفناج را اضافه می کنیم و نیم لیتر آب اضافه می کنیم و 5 دقیقه تفت می دهیم.
سپس مخلوط تخم مرغ و آرد و ماست را اضافه کرده و مرتب هم می زنیم و با توجه به میزان غلظت می توانید آب اضافه کنید.
در آخر مواد سس رو سرخ کرده و روی سوپ بریزین و میل کنین.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_شیر_عسلی
یه کیک فوق العاده عالی و خوشمزه و بافتی عالی .
تخم مرغ ۳ عدد
کره ذوب شده ۱۰۰ گرم (بهتره کره باشه هم کیک خوشمزه تره و هم نرم و لطیف ، می تونین روغن مایع هم استفاده کنین در این صورت نصف لیوان همون معادل ۱۰۰ گرم)
شیر عسلی یه قوطی (۴۰۰ گرم)
آرد سفید قنادی ۲۲۵ گرم معادل ۱.۵ لیوان
وانیل ۱/۴ ق چ
پودر دارچین ۱ ق چ
پودر کاکائو ۱ ق غ( تا ۲ ق غ می تونین بریزین چون کاکائو بنده تیره هست رنگش یک قاشق ریختم دوست داشتم خیلی کیکم تیره نشه رنگش این بار))
بیکینگ پودر ۱ ق م
تخم مرغ رو با همزن دستی کمی زدم تا تخم مرغ ها از لختگی در بیاد . بعد کره ذوب شده رو ریختم و بعد شیر عسلی و وانیل رو کمی هم زدم . آرد رو از قبل الک کردم . مواد خشک رو با هم مخلوط و داخل مواد تخم مرغی الک کردم و با لیسک هم زدم . خیلی زیاد بعد از اضافه کردن آرد هم نزنین پف کیک می خوابه با این کار .
قالبم رو با روغن جدا کننده چرب کردم (روغن جدا کننده : ۵۰ گرم کره یا روغن جامد +۵۰ گرم روغن مایع +۵۰ گرم آرد سفید با همزن برقی ۵ تا ۶ دقیقه بزنید ، این میشه روغن جدا کننده . توی ظرف درب بسته توی یخچال نگه داری بشه هر وقت خواستین مقداری بردارین و به قالب بزنین .) مواد کیکم رو داخل قالب (قطر بین ۲۰ تا ۲۳ سانت) ریختم .
فر از یه ربع قبل گرم بشه . بعد در طبقه وسط با درجه ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه .
#ساندويچ_سريع
طرز تهیه:
يدونه پياز رو ريز خرد كنيد و در يك ق روغن تفت بديد تا يكم طلايي بشه بعد دو حبه سير رنده شده و حدود دویست گرم گوشت چرخكرده رو اضافه كنيد ،يكم تفت بديد تا رنگ گوشت عوض بشه بعد يدونه فلفل دلمه اي ريز خرد شده رو اضافه كنيد و خوب تفت بديد تا بپزه و گوشت سرخ بشه ،میتونید قارچ خرد شده هم اضافه کنید،و بعد كمي نمك و فلفل سياه و قرمز و زردچوبه و آويشن.مواد رو ته تابه بطور يكنواخت پهن كنيد و روش يك لايه پنير پيتزا ورقه اي يا رنده شده بريزيد و در تابه رو بذاريد تا با شعله ملايم پنير ذوب بشه.
از اين مواد داخل نون همبرگري يا ساندويچي بذاريد و با خيارشور و گوجه و كاهو سرو كنيد؛
پلو شوشتری نگین 😋
🍗برای درست کردن قلقلی های مرغ ۶عدد ران مرغ بدون استخوان رو چرخ کردم(دقت داشته باشین ترجیحا از ران مرغ چرخ شده استفاده کنید). سپس ۱ عدد پیاز رو چرخ کردم و به همراه گوشت توی یه کاسه بزرگ ریختم و بهش به اندازه ۱ ق غ خ جعفری خشک و ۳ ق غ خ پودر سوخاری، و ادویه شامل نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه زدم و همچنین مقداری زعفران دم شده ،به خوبی تمامی مواد رو به مدت ۵ دقیقه خوب ورز دادم تا کاملا یکنواخت بشه و ۱ ساعت توی یخچال بهش استراحت دادم تا خوب مزه ها به خورد هم برن.سپس تابه مورد نظر رو کمی چرب میکنیم و گوشتمونو قلقلی کرده و توی تابه با حرارت ملایم سرخشون میکنیم در حین سرخ شدن روشون زعفران دم شده هم میریزیم که خوشرگتر و خوشطعم تر بشن.سپس بهش شویدخورد شده تقریبا ۳۰۰ گرم ترجیحا تازه باشه خیلی بینظیر تر میشه اضافه میکنیم. مقداری هم زعفران دم شده اضافه میکنیمو میذاریم خوب با شعله کم تمامی مواد جا بیفتنو یکدست بشه.حالا بهش ۱ پیمانه لوبیا چشم بلبلی که از قبل پختیم رو اضافه میکنیم و ۵ دقیقه دیگه میذاریم تمامی مواد با هم خوب مخلوط شده و طعم بگیرن و زیر اجاقو خاموش میکنیم. حالا توی قابلمه مد نظرمون کف اون رو با سیبزمینی میپوشونیم و روش برنج آبکش شده و سپس مواد گوشیتیمون و دوباره به این ترتیب و در آخر دم کنی میذاریم با شعله کم خوب جا بیفته و دم بکشه. .
#خورشت_لوبیا_سبز
گوشت 400 گرم
لوبیا سبز 300 گرم
گوجه فرنگی 2 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
رب گوجه فرنگی 2 ق غ
نمک و فلفل وزردچوبه گردلیمو یا آبلیمو به مقدار لازم
سیب زمینی هم بدلخواه
پیاز نگینی ریز به همراه مقداری روغن در یک قابلمه تفت می دهیم تا پیاز سبک شود سپس سیر رنده کرده اضافه می کنیم. پس از اینکه سیر و پیاز شفاف شدند کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم
سپس گوشت خورشتی رو اضافه می کنیم. گوشت رو هم چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند و کمی سرخ شود.
سپس آب جوش رو به قابلمه اضافه می کنیم و درش رو می بندیم. حرارت زیر قابلمه رو کم می کنیم و اجازه می دهیم که گوشت با حرارت ملایم بپزد.
پس از 1 ساعت رب گوجه فرنگی رو با کمی روغن تفت میدهیم و به خورشت اضافه می کنیم.
لوبیا سبز رو به صورت تکه های ۱ الی ۲ سانتی برش می زنیم ۱۵دقیقه بخارپز می کنیم سپس با مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند.
وقتی گوشت خورش کاملا پخت نمک، لوبیا سبز و گوجه های خرد شده رو به خورشت اضافه می کنیم در قابلمه رو میزاریم تا خورشت کاملاً جا بیفته و روغن بندازه (40 دقیقه کافیه).
آخرای پخت گردلیمو رو هم اضافه میکنیم