eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳 🧑🏻‍🍳 * مرغ متوسط 1 عدد * حلب روغن * سیخ مخصوص برای مزه دار کردن مرغ * پیاز کوچیک 1 ک * سیر 5-4 حبه * گوجه 2 عدد * فلفل سبز 3-4 عدد * میکس سبزیجات تازه کوهی (نعناع، جعفری، خالواش، چوچاق، ترخون، شمبلیله، پیازچه و سایر سبزیجات معطر ) حدود 2 ق غ * زعفرون دم کرده 1/2 پ * روغن مایع 1 پ * فلفل قرمز، فلفل سیاه، ادویه کاری و زردچوبه هرکدام 1/2 ق غ * نمک بمقدار لازم (حدود 2 ق غ) 🎭
🧚‍♀ ✨ ┄┄┅┅🍃✿❀🌺❀🍃✿┅┅ 🔮 👨‍🍳
من برای تهیه قورمه سبزی از سبزی قورمه نوبر سبز استفاده کردم . بسیار عالی هستش فقط بسته رو که باز کردین همون طورمنجمد سرخش کنین و اگر مقداری ازش موند داخل فریزر بزارین .😊 . . برای ۴ نفر گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد لوبیا قرمز یا لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه سبزی قورمه نوبر سبز حدودا یک بسته نمک و فلفل ،آبلیمو یا آبغوره یا لیمو عمانی به میزان لازم . اول سبزی رو سرخ کردم . حدودا یه بسته سبزی قورمه نوبر سبز که من در حدود ۳۰۰ گرم سبزی استفاده کردم . اول گذاشتم کمی آبش کشیده بشه و بعد با روغن سرخ کردم . میزان سرخ کردن سبزی بستگی به خودتون داره در رنگ خورشتون تیرگی اش تاثیر داره . من نه خیلی زیاد و نه خیلی کم در حد متوسط سرخ کردم . پیاز رو خرد کردم داخل قابلمه با روغن تفت دادم و گوشت رو توش ریختم و کمی تفت دادم ، بهش کمی زردچوبه و فلفل اضافه کردم ، بعد حدودا ۲ ق غ یه کم کمتر سبزی های معطر ریختم . می تونین فقط از شنبلیه خشک استفاده کنین .یه کوچولو تفت دادم و بعد سبزی های سرخ شده رو اضافه کردم و بعد آب ریختم و گذاشتم بپزه . وقتی گوشت نیم پز شد لوبیا رو که از قبل خیسونده بودم ، آبش رو خالی کردم و ریختم توش . من از لوبیا چشم بلبلی توی قرمه سبزی استفاده می کنم . اما میتونید لوبیا قرمز هم بریزید . لیموعمانی رو هم چند تا سوراخ کردم و توی اب سرد خیسوندم تا تلخیش بره و بعد نیم ساعت آخر داخل خورش ریختم . من خیلی نمیزارم لیمو له بشه و یا حتی نمی ریزم توی خورش و یا گاهی اوقات بعد از چند قل لیمو رو از توش بر می دارم . این کاملا به سلیقه افراد ربط داره . در اواخر پخت کمی نمک ریختم و برای چاشنی یه مقدار آبلیمو یا حتی غوره یا حتی آبغوره میتونید استفاده کنید . یه عده هم داخل قورمه سبزی رب گوجه و یه عده حتی رب انار می ریزن . که بنده نریختم . و حتی دیدم که زعفران می ریزن و یا یه حبه سیر . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️✨این دعاهای زیبا تقدیم به 🤍✨شما هم گروهی های عزیزم .... 🌸اللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن 📖 اللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن 🌸اللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن 📖اللّهُمَّ اغْفِرلَنا ذُنُوبَنا بِالْقُرآن 🌸اللّهُمَّ اَکْرِمْنا بِکَرامَةَ الْقُرآن 📖اللّهُمَّ ارْحَمْنا بِالْقُرآن 🌸اللّهُمَّ اخْذُلِ الْکُفّارَ وَالْمُنافِقینَ بِالْقُرآن 📖اللّهُمَّ اشْفِ مَرضانا بِالْقُرآن 🌸اللّهُمَّ ارْحَم مَوْتانا بِالْقُرآن 📖اللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوفیقَ الطّاعَةَ بِالْقُرآن 🌸اللّهُمَّ ارْزُقنا حَجَّ بَیتِکَ الْحَرامَ بِالْقُرآن 📖اللّهُمَّ تَقَبَّل صَلاتَنا بِالْقُرآن 🌸اللّهُمَّ تَقَبَّل تِلاوَتَنا بِالْقُرآن 📖اللّهُمَّ اسْتَجِب دُعاءَنا بِالْقُرآن 🌸اللّهُمَّ اجْعَلْنا مِنَ الْمُصَلّینِ بِالْقُرآن 📖اللّهُمَّ اجْعَلْنا مِنَ الْمُتَّقینِ بِالْقُرآن ❤️✨امیدوارم نماز و روزه هاتون 🤍✨قبول درگاه الهی باشہ ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
خـــ🌸ـدایـا خــانـواده دوستان و عزیزانم را عاشقانه به تومیسپارم پنــاه شـان بـاش کـه آغوشـی اَمـن تــر از آغوش توسراغ ندارم آمین یارب العالمین   ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚💛💚💛 💚🍃یک ســــلام 💛🍃باعطر گلهای بهشتی 💚🍃به دوستان مهربون 💛🍃یک ســــلام 💚🍃از سر عشق و دوستی 💛🍃به همه دوستهای نازنین 💚🍃با آرزوی داشتن آدینه ای 💛🍃زیبا و پراز خیر و برکت 💚🍃 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
. همانا نفرت انگیزترین مخلوق خدا بنده ای است که مردم از شرّ زبان او پرهیز می کنند. امام صادق (ع) (کافی) سلام دوستان عزیز حقیقتش آخر این غذا رو نتونستم فیلم بگیرم دیگه مهمون داشتم نشد اون آخرین مرحله رو فیلم بگیرم . نمی خواستم بزارم اما دیدم خیلی سوال هست از پخت مرع در زرشک پلو با مرغ من هم اون چند تایی از فیلم ها رو ادیت کردم و براتون الان گذاشتم . مرحله پخت آخر مرغ نیستش ولی خوب اساس کار که هست 😊 خیلی هاتون با این نحوه آشنا هستین و قبلا دستورش رو توی پیجم دیده بودین . کره رو روی حرارت آب کردم و زردچوبه رو اضافه و سریع شعله رو خاموش کردم. کمی پیاز رنده شده و زعفران و هویج تکه تکه شده و فلفل دلمه تکه شده و آبلیمو و چند حلقه لیمو ترش (این بار موجود توی خونه نداشتم ) رو داخل ظرف ریختم و قطعات مرغ رو داخلش گذاشتم و توی یخچال قرار دادم . بهتر هست هفت ، هشت ساعت بمونه . بعد از این مدت مرغها رو از مواد داخلش خارج وفقط مرغ خالی رو با روغن تفت دادم . بعد کمی رب گوجه رو کمی تفت دادم و مقداری آب ریختم و نمک و زردچوبه و قطعات مرغ رو اصافه کردم و کمی زعفران ریختم . بعد از اون موادی که مرغ رو توش خوابونده بودم ،هویج و فلفل دلمه رو برداشتم و داخلش ریختم و گذاشتم بپزه . .
سلام دوستان عزیز این غذا همون کیک گوشت هستش که به جای پخت در فر و قالب بزرگ در دستگاه ساندویچ ساز درست میشه . نسبت به کیک گوشت این برتری داره که برای سرو تک نفره خوبه و همچنین امکان خمیر شدنش کمتره چون ارتفاعش کم میشه . پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ۱ عدد گوشت چرخ کرده ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم قارچ ۵ عدد( قابل حذف) پنیر پیتزا به میزان لازم (قابل حذف ) نمک و زردچوبه رب به میزان لازم تخم مرغ ۴ عدد آرد سفید یا آرد نانوایی هم میشه فقط کمی رنگش تیره میشه ۲ لیوان ماست ۱ لیوان روغن مایع ۲/۳ (دو سوم ) لیوان بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری زعفران و کنجد به میزان لازم پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . قارچ ها رو خرد کردم و اصافه کردم و کمی تفت دادم و با گوشت و فلفل دلمه خرد شده مخلوط وتفت داده و به آن نمک و زردچوبه و رب اضافه کردم . قارچ قابل حذفه اگر استفاده می کنین حتما آبش کشیده بشه که اگه آبکی بمونه مواد گوشتی کلوچه گوشتی خمیر میشه . تخم مرغ را با همزن زدم . بیکینگ پودر را با ماست مخلوط کردم. ماست را به تخم مرغ اضافه و با همزن زدم . بعد روغن را اضافه و کمی هم زده و در آخر آرد الک شده را اضافه کردم . مقداری نمک و زعفران هم اضافه کردم. خمیرش شله مثل مایه کیکه . دستگاه ساندویچ ساز را به برق زدم. نیازی به چرب کردن نیست . اگر دستگاهتون می چسبه حتما چرب کنین یا با کره یا حتی با روغن جدا کننده () . دستگاه من یه مقدار تفلونش رفته و من چرب کردم . دوستانی هم که دستگاهشون قابلیت جدا شدن نداره و نمی تونن بشورن می تونن از کاغذ روغنی استفاده کنن . کف آن کمی کنجد ریختم و روی آن یک قاشق از مایه خمیری در هر خانه اش ریختم و روی آن یک قاشق مواد گوشتی و کمی پنیر پیتزا و روی آن یک قاشق از خمیر ریختم و بعد درب دستگاه رو بستم . من زمان گرفتم حدودا هفت دقیقه زمان برای پخت لازم هست اما شما دوباره چک کنید اگر نپخته بود دوباره درب رو ببندید . با این مقدار مواد حدودا ۱۸ عدد کلوچه گوشتی خواهید داشت . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک روش عالی برای طعم دار کردن جوجه چینی مواد لازم: 600 گرم فیله ی مرغ مکعب خورد شده 2 لیوان آب 1 قاشق چای خوری نمک برای سس 1 بطری آب گازدار 1 لیوان آرد سفید 1 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چایخوری آویشن 2 عدد سیر رنده شده 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز طرز تهیه: سینه ی مرغ خرد شده را در یک کاسه قرار دهید. 2 فنجان آب و 1 قاشق چای خوری نمک را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. نیم ساعت داخل یخچال بگذارید برای سس مخلوط 1 فنجان آرد، 2 عدد سیر رنده شده، 1 قاشق چای خوری نمک، 1 قاشق چایخوری آویشن و 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز و 1 بطری آب گازدار را به هم اضافه کنید. سپس ابتدا فیله هارو در آرد سفید سپس در سس بغلتونید و داخل روغن شناور سرخ کنید 🌟
فالوده خیار سکنجبین و تخم شربتی 😋 خیار رو رنده درشت بزنید با تخم شربتی و شربت سکنجبین و یخ یک ایده خوشمزه برای افطار تا سحر همچنین میتونید به صورت شربت هم استفاده کنید 🥒🥒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚 دعای روز دهم ماه مبارک رمضان 🔹اَللّـٰهُمَّ اجْعَلْنى فیهِ مِنَ الْمُتَوَکِّلینَ عَلَیْکَ، وَاجْعَلْنى فیهِ مِنَ الْفٰآئِزینَ لَدَیْکَ، 🔸خدایا در این ماه مرا از توکّل کنندگان بر خودت و از رستگاران در نزدت، 🔹وَاجْعَلْنى فیهِ مِنَ الْمُقَرَّبینَ اِلَیْکَ، بِاِحْسٰانِکَ یٰا غٰایَةَ الطّٰالِبینَ. 🔸و از مقرّبان درگاهت قرار ده، به نیکى و احسانت اى نهایت آرزوى طلب کنندگان. ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
4_333285742727922193.mp3
3.8M
🔻جزء دهم قرآن کریم 🔸به روش تندخوانی (تحدیر) 🔹با صدای استاد ⌚️ ۳۰دقیقه ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسیار خمیر کار درست و نرم و لطیف . این خمیر برای پخت پیتزا خوبه و همچنین می تونین برای درست کردن پیراشکی و اشترودل و ... استفاده کنین . این خمیر برای پخت پیتزا نیاز به پخت اولیه هم نداره . این مقدار برای ۳ نفر (۳پیتزا) آرد سفید قنادی یک و نیم لیوان (یه مقدار بیشتر می بره) (آرد نانوایی رنگش رو تیره و از لطافتش کم می کنه اگر براتون به این شکل قابل قبوله ایراد نداره) آب ولرم یک چهارم لیوان شیر ولرم یک چهارم لیوان(میتونین جاش از آب ولرم هم استفاده کنین) پودر خمیر مایه ۱ ق م سرصاف(لوازم قنادی ها، برخی سوپری ها و نانوایی ها دارن) نمک ۱/۴ ق چ شکر ۱ق چ روغن مایع ۶ ق غ آب ولرم و شکر و خمیر مایه رو مخلوط و در ظرف رو گذاشتم 10 دقیقه ای عمل اومد . توی یه ظرف دیگه شیر ، نمک ، نصف روغن یعنی سه قاشق روغن رو مخلوط کردم ، خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه کردم و بعد آرد که الک کرده بودم ریختم و با دستم ورز دادم ، در این مرحله بقیه روغن که مونده بود روریختم و ورز دادم . اگه خمیر به دستتون می چسبه کمی آرد اضافه کنین برای من کمی بیشتر از یک و نیم لیوان آرد برد. . زیادی آرد نزنین . با این کار لطافت خمیر میره . نونتون بعد از پخت میشه سفت . بعد خمیر رو روی صفحه کارم ۱۰۰ بار کوبیدم . خمیر نرمی و لطیفی هست توی ظرف تمیز گذاشتم و روش رو با پارچه پوشوندم حدود 40 دقیقه استراحت دادم . بعد از استراحت حجم خمیر باید دوبرابر بشه . نکته آخر این خمیر رو می تونین از روز قبل درست کنین و بزارین یخچال و روز بعد پیتزا درست کنین . در مورد فریزر من یه بار فریزر کردم زیاد راضی نبودم از کیفیتش .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🌮🍗 ۲بسته سنگدون مرغ ۳عدد سیب زمینی ۲عدد پیاز متوسط ۲عدد تخم مرغ ۲قاشق غذاخوری آرد سوخاری ادویه 🕊❤️🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حلوا از اون دسرهای خوشمزه است که داریم به ایام ماه مبارک هم می رسیم و در افطار جایگاه خاصی داره . . . آرد 1 پیمانه ( هم ارد نانوایی و از نوع سنگک میشه و هم آرد سفید قنادی ، با آرد سفید رنگش خوش رنگ تر و با ارد سنگکی خوشمزه تر میشه ) شکر ۱ پیمانه آب ۲ پیمانه کره و روغن جامد و مایع ۱/۲ پیمانه (مجموعا همه روی هم نصف پیمانه . دقت کنین میزان روعن در حلوا تقریبی هستش بیشتر چشمی باید دید که روعنش کافیه یا نه حدودی اینجا براتون ذکر کردم ) گلاب به میزان لازم (۱/۳ پیمانه) زعفران سابیده به میزان لازم (در حد زیاد 😉) هل پودر شده ( به دلخواه) پیمانه من از لیوان دسته دار فرانسه استفاده کردم . هر چیزی میشه فقط معیار همشون رو براساس همون پیمانه ای که همه رو با اون اندازه می گیرین استفاده کنین . اول آرد رو الک کردم و تفت دادم . چون می خوایم خیلی پر رنگ نشه من خیلی زیاد تفت ندادم حدودا ۲۰ الی ۲۵ دقیقه با حرارت خیلی خیلی کم . برای شربت : در ظرف دیگه آب و شکر رو ریختم و روی شعله ملایم گذاشتم تا شکر حل بشه و بعد زعفران و گلاب رو ریختم و به دلخواه هل هم می تونبن بریزین . وقتی آرد رو بو دادم دوباره الک کردم و روغن و کره رو اضافه کردم ، کره باعث خوش طعمی و نرم شدن حلوا میشه . بعد کمی آرد رو با روغن تفت دادم و زیر شعله ملایم شربت رو اضافه کردم و هم زدم تا حلوا بسته بشه. اون هایی که رنگش شکلاتی شده مقداری از حلوا جدا برداشتم و یه مقدار پودر کاکایو رو با اب حل کردم و داخل حلوا ریختم و روی حرارت قرار دادم . 🌟