eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.9هزار عکس
34.1هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
📝مواد لازم شیر (ولرم رو به گرمی) 3 قاشق غذا خوری روغن مایع 2 قاشق غذاخوری شکر 4 قاشق غذاخوری آرد سفید 5 قاشق سوپخوری تخم مرغ 1 عدد بکینگ پودر مقداری وانیل مقداری ♨️طرز تهیه در یک کاسه ای تخم مرغ و وانیل را دو دقیقه زده و بعد شکر را افزوده پنج دقیقه خوب میزنیم بصورت دورانی و بالا و پایین تا کرم رنگ و کشدار بشه. بعد روغن و شیر ولرم را افزوده. دو دقیقه بزنید سپس آرد و بکینگ پودر الک شده را افزوده. مواد رو نصف کردم و به یکی نصف قاشق غ پودر کاکائو الک شده افزوده و به دیگری یک قاشق زعفران دم کرده که خیلی غلیظ و خوشرنگ باشه. در حین آماده کردن و ترکیب کردن مواد، دستگاه ساندویچ ساز را روشن کنید. تا خوب گرم بشه  بعد با قلم مو خوب چرب کنید. اگر میکرتون سابقه ی چسبیدن داره پس با روغن جامد چرب و بعد هم آرد پاشی کنید. پس از اینکه حسابی داغ شد ، 1 قاشق از مواد را در هر یک از مثلث ها بریزید. پس از ریختن مواد درون ساندویچ ساز، در آن را ببندید و اجازه دهید تا به مدت 3 تا 5 دقیقه درون آن بماند تا پخته شود. مراقب باشید تا بیش از یک قاشق غذا خوری مواد دستگاه ساندویچ ساز نریزید. زیرا پس از پف کردن ممکن است از دستگاه سر ریز شود. به سلیقه ی خودتان میتوانید پودر نارگیل ، کنجد یا تکه های شکلات چیبسی را نیز برای تزئین روی آن استفاده کنید. حتی در صورت تمایل میتوانید با خامه ی زده شده، این کیک های مثلثی شکل زیبا را تزئین کنید. ♦️اگر میکر ندارین میتونید توی ماهیتابه بریزین و دم کنی بزارین با حرارت کم درست کنید♦️ ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
# مواد لازم: ۱ لیتر شیر ۱ لیوان آرد ۳/۴ لیوان شکر ۵ گرم وانیل ۲۰۰ گرم شکلات تلخ ۲۰۰ میلی لیتر خامه طرز تهیه: شیر و آرد و شکر رو توی قابلمه بریزید و روی حرارت بذارید تا وقتی غلیظ بشه مرتب هم بزنید وقتی جوشید ۲ تا ۳ دقیقه بعد حرارت رو خاموش کنید و وانیل و شکلات تلخ رو اضافه کنید تا شکلات با حرارت مواد آب بشه و بعد خامه رو اضافه کنید و اینقدر هم بزنید تا وقتی یکدست بشه و داخل ظرف سرو بریزید و تزیین کنید و چند ساعت توی یخچال بذارید. ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
شهادت امام هادی علیه السلام بر همه شیعیان و دوستداران آن حضرت تسلیت باد ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
🍇🍎🍇🍎🍇🍎 زنجبیل تازه که الان فصلش هست میخیرید خوب میشورید البته با پوست بعد بارنده المانی با صفحه چیپسش ورق ورق میکنید میریزید توی قابلمه پر از آب مکنید تا سه ساعت روی شعله ملایم هم بپزد هم تلخیش رو پس بدهد بعد آبشو عوض میکنید دوباره پر میکنید دوباره سه ساعت بپزد آبشو عوض مکنید تاسه بار این کارو ادامه. میدین بعد آبکش کنید برای هر یک کیلو زنجبیل پنج لیوان شکر و دو لیوان آب میریزیم یه کمی هم جوهر لیمو میریزیم نیم ساعت بجوشد خاموش کنید تا خنک بشه بعد توی ظرف مورد نظر بریزید. نوش جان🙃 در ضمن ابی که بار سوم عوض میکنید متوانید بجای عرق یا اسانس ازش برای شربت ابلیمو ویا خاکشیر ویا برای نون رمضانی که درس میکنید استفاده کنیدنوش جان گلشن بانو 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل قلیه ماهی👆🏻👆🏻👆🏻 با کانال آشپزخونه کوچیک من همراه باشید 👇🏻 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل خورشت بامیه 👆🏻👆🏻👆🏻 با کانال آشپزخونه کوچیک من همراه باشید 👇🏻 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
😋😋 طرز تهيه ؛؛ بادمجون قارچ با كره و كمي ابليمو كدو هويج ،زردك كه نوعي از هويج ه و زمستون به بازار مياد لوبيا سبز همه رو خلالي برش زدم و با روغن خيلي كم تفت دادم وقتي تفت خوردن كمي از عصاره مرغ و پودر و كمي زعفرون و دارچين و نمك زدم و از رو حرارت برداشتم . سينه مرغ و با پياز و نمك و كمي زعفرون ابپز كردم و ريش كردم و همه مواد و با هم مخلوط كردم . تو ظرف سرو كردم و با پياز داغ و ماست موسير و گردو تزيين كردم . دارچين و زعفرون يادتون نره در ضمن اين غذا رو ميشه با گوشت چرخ كرده هم كه با پياز تفت داده شه مخلوط كرد ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
😋😋😋 نحوه ی پخت : عدس رو گذاشتم جداگانه بپزه . بعد یک عدد پیاز متوسط رو درشت رنده کردم .. تفت دادم با کمی روغن . هویج رو هم بصورت رشته ای رنده کردم . ب پیازها کمی ادویه پلویی و زردچوبه اضافه کردم سپس هویج رو هم باهاشون تفت دادم تا نرم و سبک شن .نصف استکان شکر هم میریزم من؛ چون میخوام شیرینی کشمش رو تکمیل کنه .کمشش رو ک از قبل شسته بودم اضافه کردم . اگر حین تفت دادن ب روغن بیشتری نیاز داشتیم اضافه میکنیم . در نهایت یک قاشق رب اضافه و مخلوط کردم . کشمش ها ک تفت داده شد و نرم شد خاموش میکنیم . از طرفی برنج خیس خورده رو در آبجوش پختم و حین جوشیدن یک عدد عصاره ی زعفران الیت بهش اضافه کردم ک برنجم زعفرونی بشه . آخرای جوشیدن عدس رو ب برنج اضافه کردم و بعد از یک هم زدن آروم .. برنج و عدس رو آبکش کردم . نمک برنج رو فراموش نکنین . ته قابلمه سیبزمینی چیدم . و پلو رو با کشمش های تفت خورده لایه لایه چیدم داخل قابلمه و دم انداختم فیله های مرغ سرخ شده : فیله های مرغ رو از طول ب دو قسمت تقسیم کردم ک باریک بشن . بعد داخل پیاز خلال شده و نمک و کمی زعفران و روغن زیتون و فلفل و ادویه نیم ساعتی استراحت دادم . بعد داخل سیخ چوبی بحالت مارپیچی قرارشون دادم و در روغن سرخ کردم . ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
24.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزئین با ترب و خیار 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano موادلازم تخم مرغ 3 عدد شکر یک استکان روغن جامد 100 گرم پودر کاکائو 1 ق غ شیر 2 ق غ پکینگ پودر1ق چ آرد دو لیوان پودر نارگیل یک ق غ شکلات تخته ای 200 گرم (پودر شکر وکنجد برای غلتاندن شیرینی) ✏️✏️✏️✏️ روغن جامد و شکلات تخته ای را بصورت بن ماری آب کنید تا این کمی سرد بشه در ظرفی تخم مرغ و شکر را باهمزن بزنید شیر را هم اضافه کنید و شکلات سرد شده را هم بریزید بقیه مواد خمير را هم بریزید و 2/5 تا 3 ساعت در یخچال بگذارید تا خمیر بصورت تصویر در بیاد از خمیر گلوله های کوچک در پودر شکر و کنجد زده در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر ازقبل گرم شده داغ 180 درجه بگذارید( اگر تا گلولهها در سینی آماده بشند گرم شده باشند بهتره قبل از اینکه داخل فر برند در یخچال بگذاریدشون) حدود 5 دقیقه سپس حرارت فر را به 170 درجه برسانید و 6 دقیقه دیگه بپزید ( کلا 11 دقیقه) بعد از فر بیرون بیارید بهش دست نزنید و بگذارید خنک بشه ( به این شکل داخل شیرینی بصورت براونی و نمدار خواهد شد) بعد از سینی جدا کنید نوش جان 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
🍃🍑🍃🍑🍃🍑 @ashpazibano سيب زمينى رو پختم رنده زدم با سينه مرغ پخته و ريش ريش شده خيار شور خرد شده سس مايونز نمك فلفل مخلوط كردم نون تستهارو با كاتر برش زدم و با قيف مواد رو روى نونها ريختم و با گوجه گيلاسى و خيار شور هاى مينياتورى و گلهاى كلم بروكلى تزيين كردم😊 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
🍗🍯 يك روش فوق العاده براى طبخ مرغ👌 مرغ رو با روغن زيتون،فلفل سياه ،زردچوبه،سير رنده شده،پودر فلفل چيلي،خوب ماساژ بدين،با پياز مخلوط كنيد وحداقل دوساعت استراحت بدين... بعد تو ظرف پيركس پياز خورد كنيد مرغ ها رو بچينيد روش نمك بزنيد و روي ظرف فويل بكشيد ودو ساعت بزاريد تو فر ١٨٠ درجه، آب هم اصلاً نريزيد پياز ومرغ آب ميندازه... بعد از فر دربياريد،روش آبليمو ومحلول زعفرون بماليد و باقاشق عسل بريزيد،گريل فر رو روشن كنيد و بدون فويل يك ربع بزاريد تو فر... بعد از فر دربياريد وروش جعفري خورد شده بريزيد 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano 🍃🌼🌸🌺🍃
شیرینی گردویی 🍥🍥 @ashpazibano 🍓🍓 💕💕💕 به دوستات فوروارد کن 😍 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
شیرینی وانیلی 🍥🍥 @ashpazibano 🍓🍓 💕💕💕 به دوستات فوروارد کن 😍 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
شیرینی بادام توت 🍥🍥 @ashpazibano 🍓🍓 💕💕💕 به دوستات فوروارد کن 😍 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
#دستور_تصویری #کوکی_مغزدار_مجلسی کوکی مغزدار مجلسی #شیرینی_مخصوص_عید 🍥🍥 @ashpazibano 🍓🍓 💕💕💕 به دوستات فوروارد کن 😍 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
#دونات_سیب_دارچین🍏🍏 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍂🍂🍂 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
اشپزی بانو ایرانی
#دونات_سیب_دارچین🍏🍏 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍂🍂🍂 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
دونات سيب و دارچين 🍏🍏🍏 مواد لازم براى دونات:آب سيب گرم- يك ليوان/مايه خمير - پانزده گرم/كره-شش ق غ/تخم مرغ-يك عدد كامل و يك زرده/شير -دو ق غ/دارچين-يك ق م/كمي رنده جوز هندي/نمك -كمي/شكر - يك سوم پيمانه/ارد-سه و نيم پيمانه براي مواد ميانى:سيب -سه عدد/شكر قهوه اى-يك سوم پيمانه/شكر سفيد -يك چهارم پيمانه/اب سيب -سه ق غ/دارچين-دو ق چ/نمك-كمي/كره-دو ق غ/ارد-دو ق غ ..ابتدا پودر خمير مايه رو ميريزيم توي آب سيب گرم و اجازه ميديم كه عمل بياد پوست سيبها رو بگيريد و به اندازه نگينى خرد كنيد كره رو توي تابه و روى حرارت بذارين و شكر قهوه اي و شكر سفيد و نمك رو اضافه كنيد تا كمي كاراملي بشن و بعد اب سيب و سيبهاي خرد شده رو اضافه كنيد و اجازه بدين تا كمي نرم بشن و در اخر دارچين و ارد رو اضافه كنيد تا غلظت پيدا كنن و بذارين كنار تا خنك شه براى خمير دونات اول كره رو با شكر كمي بزنيد تخم مرغها رو اضافه كرده و خوب با همزن ميزنيم و بعد شير نمك دارچين جوز و خمير مايه كه عمل امده و در آخر ارد رو كم كم ميريزيم و به هم زدن ادامه ميديم تا زماني كه خمير مثل يك گوله جمع بشه حواستون باشه كه ارد اضافي به خورد خمير ندين خمير بايد نرم و لطيف باشه ميذاريم توي يه كاسه چرب شده و روش رو ميپوشونيم و جاي نسبتاً گرم به مدت حداقل يك ساعت تا ور بياد بعد خمير رو خوب ورز ميديم و روي سطح كار خيلي كم ارد ميپاشيم و بكمك وردنه باز كرده و قالب ميزنيم و هر كدوم از اونا رو جدا جدا روي كاغذ روغني گذاشته(براي اينكه وقت سرخ كردن برداشتنش راحت تر باشه)و دوباره نيم ساعت ديگه توي سيني گذاشته و روشو ميپوشونيم و ميذاريم تا استراحت دوم،روغنو تو ظرف كوچك با ديواره بلند ميريزيم و هر كدوم از دوناتها رو اروم با كاغذ بلند كرده و تو روغن ميذاريم و دونه دونه سرخ ميكنيم در حين سرخ كردن با قاشق روي دوناتها روغن داغ بريزين تا خوب پف كنه بعد هر كدوم رو اول روي توري فلزي ميذاريم و بعد همونطور كه داغه در مخلوط شكر و پودر دارچين ميغلتونيم و بعد از اينكه خنك شد به كمك چاقو سوراخش كرده و با مواد مياني پر كنيد بسيار خوش عطر و طعمه. _🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
#کیک_کدو_حلوایی😋😋😋 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍂🍂🍂 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
اشپزی بانو ایرانی
#کیک_کدو_حلوایی😋😋😋 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍂🍂🍂 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
: تخم مرغ:۳عدد شکر دانه ریز:۲۰۰گرم آرد سفید:۳۰۰گرم ب پ:دو ونیم ق چ کدو حلوایی پخته و پوره شده:۱لیوان ماست پرچرب:۳ق س روغن مایع:۱۸۰گرم پودر دارچین یک دوم ق چ نمک:یک چهارم ق چ رنده جوز هندی:یک چهارم ق چ گردوی خرد شده:۵۰گرم به دلخواه تخم مرغ ها و شکر و دارچین را با دور تند همزن ۵دقیقه میزنیم تا کشدار و حجیم شود. ماست را فزوده یک دقیقه با دور متوسط هم میزنیم. روغن مایع و پوره کدو حلوای را اضافه کرده و مخلوط میکنیم. مخلوط مواد خشک ۳بار الک شده را افزوده و با دور کند همزن ترکیب میکنیم. درنهایت گردوی خرد شده را می افزاییم. مایه کیک را در قالب دلخواه چرب و آردپاشی شده ریخته ودر فر۱۷۰درجه گازی یا ۱۶۰درجه برقی به مدت ۴۰_۴۵دقیقه میپزیم. بعد از خنک شدن به دلخواه تزئین میکنیم. من با سس کاراملی که با دستور زیر آماده کردم تزئیناتش رو انجام دادم😉 این سس رو هم میتونید تا گرمه بریزید روی کیک و یا مثل من بذارید یخچال یه کم خودشو بگیره بعد استفاده کنید. 🔴🔴سس کارامل: شکر.....100گرم کره........50گرم خامه ساده.......170گرم شکر را در ظرف کوچکی ریخته وروی شعله متوسط رو به تند و یکنواخت قرار دهید تا کارامل و طلایی تیره شود،مواظب باشیدنسوزدو با احتیاط خامه وکره را در آن بریزید.دقت کنید دستتان نسوزد(میتوانیداز قبل کره وخامه را داغ کنید که خطر پاشیدن مواد به اطراف کمتر شود) مواد مانند آب نبات سفت میشود نگران نباشید به همزدن ادامه دهید،پس از مدت کوتاهی سس یک دستی تهیه میشود،پس از یکی دو جوش از روی حرارت بردارید. 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
#آش_جو🍵🍵🍵 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍂🍂🍂 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
اشپزی بانو ایرانی
#آش_جو🍵🍵🍵 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍂🍂🍂 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
😍😍 مواد لازم: گوشت 200 گرم ( به اضافه ی یه تیکه قلم ) لوبیا چیتی 3/2 پیمانه (همه پیمانه ی پلو پز ) نخود 3/2 پیمانه عدس 3/2 پیمانه جو پرک 1 پیمانه پر پیاز 3 عدد متوسط سیر 4 حبه سبزی آش 2 پیمانه + اسفناج 1 پیمانه کشک 1 لیوان نعناع داغ و کمی زعفران ادویه 1 قاشق غذاخوری ( زیره + پودر زنجبیل + فلفل سیاه + پودر تخم گشنیز+زردچوبه ) برگ بو و چوب دارچین عصاره گوشت 1 عدد شب قبل نخود و لوبیا رو خیس میکنیم و چند بار آبشو عوض میکنیم اما عدس رو صبحش خیس میکنیم توی قابلمه ی بزرگ گوشت، قلم، نصف پیاز، 1 عدد سیر، برگ بو، چوب دارچین، نخود و لوبیا و کمی زردچوبه و فلفل رو میذاریم با آب بپزه، وقتی نخود نیم پز شد عدس رو اضافه میکنیم گوشت رو بعد از پختن میاریم بیرون و میکوبیم یا ریش ریش میکنیم و به آش اضافه میکنیم پیاز و سیر رو خلالی کرده و با حرارت ملایم سرخشون میکنیم تا کاراملی بشن نعناع داغ رو هم آماده میکنیم بعد از پخت عدس، جو پرک و سبزی ها رو اضافه میکنیم و 3/2 پیازها و کمی نعناع داغ و همینطور عصاره گوشت رو اضافه میکنیم وقتی آش حسابی جا افتاد نصف کشک و کمی زعفران رو میریزیم و میذاریم 10 دقیقه با کشک قل بخوره! بعد آش رو توی ظرف میکشیم و با نعناع داغ و کشک و پیاز سرخ شده تزیین میکنیم 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano