#ایده تزیین سالاد
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#ایده تزیین سالاد
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#کیک بیسکویت پوینگی
آرد ۴ ق غ
بیسکوییت پتی بور کاکائویی ۲ بسته
شیر ۱ لیتر
پودر نشاسته (گندم) ۳ ق غ
شکر ۳/۴ ل
وانیل ۱ ق چ
کره ۱ ق غ
برای سس شکلاتی
خامه صبحانه ۱ پاکت
شکلات ۷۰ گرم
خامه را داخل قابلمه بریزید به اندازه ای گرم کنید که نجوشد. سپس خامه را از روی اجاق بردارید و شکلات خرد شده را داخل خامه گرم شده بریزید و تا زمانیکه شکلات آب شود و با خامه کاملاً مخلوط شود هم بزنید.
برای کیک ابتدا پودینگ را آماده کنید.
نشاسته ، آرد و شکر را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید شیر را کم کم اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.
دقت کنید گلوله گلوله نماند قابلمه را روی اجاق بگذارید و در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید تا زمانیکه بجوشد بپزید.سپس از روی اجاق بردارید وانیل و کره را اضافه کنید و هم بزنید.
بیسکوییت ها را داخل سینی بچینید و مقداری از پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید.
دوباره بیسکوییت بچینید و بقیه پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید. دوباره روی پودینگ بیسکوییت بچینید.
سس شکلاتی را آماده کنید و روی کیک بیسکویت پودینگی بریزید و یک روز داخل یخچال نگه دارید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هدایت شده از پزشک ایرانی
"مشورت كردن"،
"سرچشمه هدايت" است .🍃🌷
"بىرغبتى" به دنيا،
"بزرگترين آسايش" است ...
"فروتنى" بالا مى برد،
و "خود بزرگبينى" بر زمين میزند ...
"شنونده غيبت"،
مانند "غيبت كننده است/ ...
"سكوت" در برابر احمق،
"بهترين جواب" به اوست ...
هدایت شده از پزشک ایرانی
" اين متن طلاست "
تولد انسان روشن شدن
کبریتی است و
مرگش خاموشی آن!!
بنگر در این فاصله چه کردی؟؟!!
گرما بخشیدی....؟؟!!
یا
"سوزاندی...."🥀🌹
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_سزار
#سالاد
یک غذای کامل و خوشمزه #غذای_ایتالیایی هست که طرفدارای زیادی داره
#غذای_ملل
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#اشكنه از اون غذاهايي كه نوستالژي خونه مادربزرگا رو داره😉
مواد لازم :
پياز دو عدد متوسط
سيب زميني يك عدد متوسط
تخم مرغ ...دوعدد
شنبليله خشك...يك قاشق غذاخوري
نعناخشك... يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل و زردچوبه بمقدار لازم
.
اول پيازها رو خورد كرده و توي روغن يكم زياد سرخ ميكنيم چون خوشمزگي اشكنه به چرب بودنشه و زردچوبه و فلفل و نمك رو ميريزيم و تفت ميديم سيب زميني رو حبه كرده توي پيازداغ يكم سرخ ميكنيم حالا نوبت سبزيجات خشكه وقتي اضافه كرديم يه هم كه زديم عطر سبزي دراومد كافيه اب رو اضافه ميكنيم و نيم ساعتي ميزاريم بپزه. در اخر هم تخم مرغها رو هم ميزنيم و اضافه ميكنيم ده دقيقه زمان ميديم تا باهم جا بيوفته.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هدایت شده از پزشک ایرانی
🌾برایت یک بغل مریم
🌸که مستش میشوی هردم
🌾برایت سفره ای ساده
🌸حلال و پاک و آماده
🌾برایت یک غزل احساس
🌸دوبیتی های عطریاس
🌾برایت هر چه
🌸خوبی هست صمیمانه دعا کردم
🌾ظهر زیبـاتون بخیر🌸
💖
#دستور_خمیر_پیتزای
آرد : دو لیوان و نیم
نمک : یک قاشق چایخوری
خمیر مایه : یک قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
آب سرد یخچالی : سه چهارم لیوان
#طرز_تهیه
آرد و نمک و خمیر مایه رو با قاشق مخلوط کنید و بعد روغن رو بهش اضافه کنید و با قاشق هم بزنید ، بعد دستتون رو تو آب بزنید و حالت دورانی با نوک انگشتان خمیر رو کم کم خیس کنید ،انقدر اینکار رو بکنید تا آب تموم بشه بعد خمیر رو ۷ ، ۸ دقیقه به صورتی که تو فیلم بعدی گذاشتم ورز بدید ، بعد خمیر رو تو کاسه چرب شده ای قرار داده و روش رو بپوشونید ، یک ساعت و نیم تو جای گرمی بهش استراحت بدید، بعد پف خمیر رو بگیرید و خمیر رو به دو یا سه قسمت تقسیم کنید ( بسته به کوچکی و بزرگی پیتزایی که میخواهید درست کنید ) و خمیر رو باز کنید و تو ظرف موردنظر پهن کنید و مواد دلخواهتون رو روی خمیر پیتزا بریزید ، ظرف رو تو طبقه پایین فر قرار بدید ،با حرارت ۱۸۰ درجه و فر از قبل گرم شده بین ۱۰ تا ۲۰ دقیقه زمان کافیه تا پیتزا آماده بشه .
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
برای تهیه #چیپس سیب زمینی رو با پوست کن رک یا رنده مخصوص ورقه کنید البته پوست کن خیلی بهتر نازک برش میده و چیپس خیلی ترد میشع هر چی نازک تر چیپس تردتر میشه،داخل یکظرف آب و یخ و نمک و یک ق چ بکینگ پودر بریزید اگر میخواین چیپس سرکه ای بشه نصف لیوان سرکه هم داخلش بریزید،نیم ساعت بمونه بعد آبکش کنید و با دستمال خوب خشک کنید آب اضافی گرفته بشه،نکته ای که باعث میشه چیپس ترد و عالی بشه و جذب روغن کم بشه اینه
که بعد خشک کردن با آرد گندم کمی سیب زمینی رو آغشته کنید به آرد نمک و ادویه و هر طعمی خواستین چیپس داشته باشه اضافه کنید،پودر سیر و فلفل و پودر پیاز و ...بعد روغن رو بزارید حسابی داغ بشه شعله بزرگ و حرارت متوسط باشه سیب زمینی رو داخلش بریزید و خوب هم بزنید تا زیر و رو یکدست سرخ بشه،تابه رو زیاد پر نکنید که سیب زمینی ها روی هم نیان و نرم نشن،بعد که خوب سرخ شد از روغن در بیارید روی پارچه تمیز یا سبد بزارید روغن اضافی گرفته بشه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧