6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_سزار
#سالاد
یک غذای کامل و خوشمزه #غذای_ایتالیایی هست که طرفدارای زیادی داره
#غذای_ملل
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#اشكنه از اون غذاهايي كه نوستالژي خونه مادربزرگا رو داره😉
مواد لازم :
پياز دو عدد متوسط
سيب زميني يك عدد متوسط
تخم مرغ ...دوعدد
شنبليله خشك...يك قاشق غذاخوري
نعناخشك... يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل و زردچوبه بمقدار لازم
.
اول پيازها رو خورد كرده و توي روغن يكم زياد سرخ ميكنيم چون خوشمزگي اشكنه به چرب بودنشه و زردچوبه و فلفل و نمك رو ميريزيم و تفت ميديم سيب زميني رو حبه كرده توي پيازداغ يكم سرخ ميكنيم حالا نوبت سبزيجات خشكه وقتي اضافه كرديم يه هم كه زديم عطر سبزي دراومد كافيه اب رو اضافه ميكنيم و نيم ساعتي ميزاريم بپزه. در اخر هم تخم مرغها رو هم ميزنيم و اضافه ميكنيم ده دقيقه زمان ميديم تا باهم جا بيوفته.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هدایت شده از پزشک ایرانی
🌾برایت یک بغل مریم
🌸که مستش میشوی هردم
🌾برایت سفره ای ساده
🌸حلال و پاک و آماده
🌾برایت یک غزل احساس
🌸دوبیتی های عطریاس
🌾برایت هر چه
🌸خوبی هست صمیمانه دعا کردم
🌾ظهر زیبـاتون بخیر🌸
💖
#دستور_خمیر_پیتزای
آرد : دو لیوان و نیم
نمک : یک قاشق چایخوری
خمیر مایه : یک قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
آب سرد یخچالی : سه چهارم لیوان
#طرز_تهیه
آرد و نمک و خمیر مایه رو با قاشق مخلوط کنید و بعد روغن رو بهش اضافه کنید و با قاشق هم بزنید ، بعد دستتون رو تو آب بزنید و حالت دورانی با نوک انگشتان خمیر رو کم کم خیس کنید ،انقدر اینکار رو بکنید تا آب تموم بشه بعد خمیر رو ۷ ، ۸ دقیقه به صورتی که تو فیلم بعدی گذاشتم ورز بدید ، بعد خمیر رو تو کاسه چرب شده ای قرار داده و روش رو بپوشونید ، یک ساعت و نیم تو جای گرمی بهش استراحت بدید، بعد پف خمیر رو بگیرید و خمیر رو به دو یا سه قسمت تقسیم کنید ( بسته به کوچکی و بزرگی پیتزایی که میخواهید درست کنید ) و خمیر رو باز کنید و تو ظرف موردنظر پهن کنید و مواد دلخواهتون رو روی خمیر پیتزا بریزید ، ظرف رو تو طبقه پایین فر قرار بدید ،با حرارت ۱۸۰ درجه و فر از قبل گرم شده بین ۱۰ تا ۲۰ دقیقه زمان کافیه تا پیتزا آماده بشه .
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
برای تهیه #چیپس سیب زمینی رو با پوست کن رک یا رنده مخصوص ورقه کنید البته پوست کن خیلی بهتر نازک برش میده و چیپس خیلی ترد میشع هر چی نازک تر چیپس تردتر میشه،داخل یکظرف آب و یخ و نمک و یک ق چ بکینگ پودر بریزید اگر میخواین چیپس سرکه ای بشه نصف لیوان سرکه هم داخلش بریزید،نیم ساعت بمونه بعد آبکش کنید و با دستمال خوب خشک کنید آب اضافی گرفته بشه،نکته ای که باعث میشه چیپس ترد و عالی بشه و جذب روغن کم بشه اینه
که بعد خشک کردن با آرد گندم کمی سیب زمینی رو آغشته کنید به آرد نمک و ادویه و هر طعمی خواستین چیپس داشته باشه اضافه کنید،پودر سیر و فلفل و پودر پیاز و ...بعد روغن رو بزارید حسابی داغ بشه شعله بزرگ و حرارت متوسط باشه سیب زمینی رو داخلش بریزید و خوب هم بزنید تا زیر و رو یکدست سرخ بشه،تابه رو زیاد پر نکنید که سیب زمینی ها روی هم نیان و نرم نشن،بعد که خوب سرخ شد از روغن در بیارید روی پارچه تمیز یا سبد بزارید روغن اضافی گرفته بشه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام باسلیقه ها
آموزش #سبزه_پرتقالی داریم 😍
سبزه عید 🌿 ❤️
*آروم بخون*،
*آروم میشی*
*دوباره بخون*
*اصلاً عجله نکن....*
👇👇👇
*🍁زمانی که بخواهید وصیتنامه بنویسید متوجه خواهید شد تنها کسی که از داراییتان سهمی ندارد خودتان خواهید بود*
*پس از زندگییتان تا میتوانید لذت ببرید*
...تولستوی
👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
*🍁خوشبختی مانند تلفن است، اگر دیگران نداشته باشند، به هیچ درد شما نخواهد خورد، برای دیگران آرزوی خوشبختی داشته باشید...!*
...مازیتوفسکی
👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
*🍁ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﺩﺷﻤﻦ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﺍﻧﺴﺎﻥ،*
*ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ!*
*ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻫﺮ ﮐﺴﯽ،*
*دﺭ ﻣﺴﯿﺮﯼ ﮐﺎﻣﻼ ﻣﺘﻔﺎﻭﺕ ﺍﺯ ﺩﯾﮕﺮﯼ*
*ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺳﻔﺮ ﻭ ﯾﺎﺩﮔﯿﺮﯼ ﺍﺳﺖ.*
👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
*🍁برای کسانی که به شما *حسادت میکنند....*
*اینگونه دعا کنید*
*پرودگارا اگر کسی طاقت دیدن سعادت مرا*
*ندارد، چنان به او سعادت بده که سعادت مرا*
*از یاد ببرد*
👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
*🍁برای رفع فشارهای عصبی بايد دو گام برداشت*:
*گام نخست اينكه برای مسائل جزئی، خود را ناراحت نكنيد، گام دوم اينكه بدانيد همه ی مسائل جزئی هستند.*
👤آنتونی رابینز
👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
*🍁هر کسی عشق را با زبان خود بیان میکند...*
*دارکوب، میکوبد*
*پیکاسو، میکِشد*
*باباطاهر، میمیرد*
*قناری، میخواند*
*هیتلر، میکُشد*
*آهو، می دوَد*
*هیچکاک، می نویسد*
*🍁اما خدا؛ میبخشد...*
👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
*🍁دوقشر از مردم همیشه بدبخت هستند*:
- *یکی آنهایی که حرف هیچکس را گوش نمی دهند... (خود رای)*
*- و دیگری آنها که به حرف همه گوش می دهند.... (دهن بین)*
👤 وینستون چرچیل
👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
*🍁آیا میدانید:*
*لاک پشت ها به خاطر*
*سبک زندگی خاصی که دارند*
*نزدیک به ۱۵۰ سال عمر می کنند ؟؟!!*
*آیا میدانستید:*
*سبک زندگیشون اینه که سرشون تو لاک خودشونه،*
*نه زندگی دیگران!!!*
👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
*🍁اگر در زندگی به درب بزرگی رسیدی که قفل بر آن بود ، نترس و نا امید نشو ...!*
*چون اگر قراربود باز نشود ، به جای آن دیوار میگذاشتند ...!*
👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
*🍁آرزو نکن که کارها آسانتر شوند*
*آرزو کن خودت توانمند تر *شوی*
*یه هیزم شکن وقتی خسته *میشه که تبرش کند بشه*
*نه اینکه هیزمش زیاد بشه*
*تبر ما انسانها باورهامونه ، نه آرزوهامون*
👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
*🍁شريكى در زندگيت انتخاب كن كه براى خودت خوب باشه؛ نه براى خانواده ات، نه براى تصوير اجتماعيت ، نه براى حساب بانكيت؛ كسى رو انتخاب كن كه زندگيت رو از احساس غنى كنه!*
👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
*🍁طوری زندگی نکنید که کودکتون*
*پول رو مایه خوشبختی بدونه*
*چون در آینده، حتما پول رو به شما ترجیح میده!*
*و اولین قربانی این تفکر، خود شما هستین.*
👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
*🍁خوشبختی یعنی هر کاری رو که می کنی دوست داشته باشی.*
*نه اینکه هر کاری دوست داری, بکنی!*
گابریل گارسیا مارکز
👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
*🍁دوست داشتن آدمها*
*از توجهشون پیداست*
*دنبال کلمات نگردید*
👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻.
🌷🌷🌷
داستان کوتاه
"علی خسرو شاهی" مدیر و کارخانه دار، صاحب کارخانجات پارس مینو در کتاب خاطراتش آورده است:
یک کارخانه شکلات سازی سوئیسی گاهی به دلیل ایراد دستگاه هایش در خط تولید، بسته بندی خالی رد می کرده، بدون اینکه در داخل بسته شکلات بگذارد و همین بسته های خالی احتمالی، باعث نارضایتی مشتریان می شده است.
مسئولان این کارخانه سوئیسی آمدند کلی تحقیق کردند٬ و دست آخر پس از حدود یک و نیم میلیون دلار هزینه، به این نتیجه رسیدند که سر راه دستگاه نوعی وسیله لیزری بگذارند که بسته بندی های خالی را به طور اتوماتیک شناسایی کند و بردارد.
با شنیدن این خبر نگران شدم. چون دستگاه ما هم مشابه همان کارخانه شکلات سازی، ساخت همان شرکت سوئیسی بود، دستور تحقیق دادم، بعد از یک هفته سرپرست ماشینها آمد و گفت:
بله درست است، در دستگاههای ما هم چنین ایرادی دیده شده و حتی ممکن است چنین محصولاتی به بازار هم راه پیدا کرده باشد.
نگرانی ام زیادتر شد و تصمیم گرفتم در جلسه هیئت مدیره روی موضوع بحث کنیم. می خواستم نظر هیئت مدیره را در مورد یک و نیم میلیون دلار خرج احتمالی اخذ کنم.
فردای آن روز با اعضای هیت مدیره برای بازدید از ماشین به کارگاه تولید رفتیم و دیدیم یک پنکه روی صندلی جلو میز ماشین قرار دارد. از کارگر ساده٬ بالا سر ماشین پرسیدم: این برای چه است؟
گفت: ماشین گاهی بسته خالی میزنه. من هم این پنکه را که تو انبار بود آوردم، گذاشتم سر راه دستگاه که بسته های خالی از شکلات را با باد پرت کنه بیرون.
نگاهی به هیئت مدیره کردم، تمامشان رنگشان پریده بود.
به کارگر خلاق که ما را از شر٬ یک و نیم میلیون دلار، خرج اضافی رهانیده بود٬ یک تشویق نامه به اضافه یک ماه حقوق و یک خانه در کرج هدیه دادم.
مشکلات را پیچیده نکنیم!
🌷🌷🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پای_اسفناج
با آشپزی #مستر_تابه
مواد لازم🔻
اسفناج ۱ کیلو
پنیر ۱۲۰ گرم (۱ پیمانه)
نمک و فلفل سیاه
فلفل چیلی نوک قاشق چای خوری
خمیر یوفکا ۱۲ ورقه
کنجد سیاه وسفید برای تزیین
کره اب شده ۲۰ گرم
ابتدا اسفناج رو بپزید و بزارین خنک شه،با پنیر و نمک و فلفل سیاه وچیلی مخلوطش کنید ،ورقه های یوفکا رو بزارین تو دمای محیط تا یخشون باز بشه ،بعد مثل فیلم قالب و پر کنید ،۲۰ دقیقه از پایین با دمای ۱۹۰ بپزید،۱۰ دقیقه هم از بالا.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#ته_چین
برای ته چین ۵ ق.غ ماست چکیده را با دوق.غ روغن و یک عدد تخم مرغ ویک ق.غ زعفران دم کرده و دو کفگیر برنج رامخلوط کرده(اگر بخواهید ته چین برشته داشته باشیم فقط زرده تخم مرغ را اضافه کنید و سفیده رو نریزید)کف ماهیتابه را چرب و داغ میکنیم ومواد ته چینو میریزیم ۵ دقیقه با حرارت ملایم میزاریم روی اجاق و درش را میبندیم تا خودشو بگیره و سپس برنج سفید رو روش میریزیم و به کمک قاشق کمی فشرده میکنیم و بمدت یکساعت میزاریم روی حرارت ملایم تا دم بکشه.
در نهایت برعکسش میکنیم🙂
نکته:
تخم مرغ را خوب بزنید تا بوی تخم مرغ ندهد
برنج باید خوب سرد بشه بعد به مواد ته چین اضافه میکنیم چون ماست و تخم مرغ داره برنج داغ باعث میشه ببره.
برنج رو کمی دونتر آبکش کنید.
واشر نارنجی ماهیتابه باید خارج بشه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧