#کتف_و_بال با سس عسل وخردل
فرو با حرارت ۲۰۰درجه گرم کنید.روی سینی فرفویل بکشید. روی فویل با روغن زیتون چرب کنید تا بال مرغ نچسبه
تهیه سس شامل سس سویا یک چهارم فنجان
عسل ۳ ق غ /روغن زیتون یکق غ/سیر۲ حبه/ سس خردل دو ق غ سس تند یک هشتم ق چ داخل یک کاسه با هم مخلوط کنید. بال ها رو داخل ظرف سس بریزید و چند ساعتی داخل یخچال قرار بدید تا مزه دار بشه بعد از این مدت بال های مزه دار شده روی سینی فر بچینید (قسمتی که پوست داره رو به پایین باشه) سعی کنید سینی زیاد شلوغ نشه حالا سینیو برای بیست دقیقه داخل فر قرار بدید. بعد از این مدت با استفاده از یک انبر بال ها رو برگردونید، طوری که قسمت پوست دارش رو به بالا قرار بگیره. برای ۱۰ دقیقه دیگه مرغ هارو داخل فر بگذارید تا خوب سرخ و طلایی رنگ بشه
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکوی_مرغ_مجلسی 🍘 😋
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
زرشک
گردو
زعفران دم کرده ۲ ق غ
تخم مرغ ۵ عدد
هویج پخته ۱ عدد
پکینگ پودر ۱ ق م
🔸سینه مرغ رو پخته چرخ میکنیم و با پیاز تفت داده و هویج پخته و خورد شده و سیب زمینی آبپز رنده شده و زعفران و نمک و ادویه و تخم مرغ مخلوط میکنیم و ته ماهیتابه رو چرب میکنیم مواد رو میریزیم و روش زرشک و گردو میریزیم و در ظرف رو با فویل میپوشونیم و تو فر ۱۸۰ درجه نیم ساعت میذاریم تا خوب پخته بشه و سرخ بشه بعد سرد شدن برش میزنیم میتونید داخل ماهیتابه رو شعله گاز هم درست کنید و حتما زیرش شعله پخش کن بذارید
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#رولت_گوشت
يك عدد پياز را رنده كرده آبش را ميگيريم، همراه ٢٥٠ گرم گوشت چرخ كرده و دوعدد تخم مرغ و دوقاشق آرد نخود، نمك، فلفل، ادويه خوب ورز ميدهيم، نيم ساعت در يخچال ميگذاريم...
در اين فاصله مواد ميانى را به دلخواه آماده ميكنيم، من از ذرت، هويج نگينى آبپز شده، پياز داغ، زرشك، جعفرى و كمى نمك استفاده كردم كه تركيب رنگ محشرى داره...
بعد گوشت را روى نايلن به ضخامت يك ثانت باز ميكنيم، مايه ميانى را يكطرف ميگذاريم و به آرامى رول ميكنيم، با نايلن رولت را پيچيده و مجدد نيم ساعت در يخچال ميگذاريم، بعد رولت را در پودر سوخارى ميغلطانيم و در روغن سرخ ميكنيم...
براى سس هم از پياز داغ و پوره گوجه فرنگى و كمى نمك و زردچوبه استفاده ميكنيم، رولت وا در سس گذاشته و ميگذاريم با حرارت ملايم
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#درست_کردن_بلال_کبابی 🌽
بلال ها رو بشورین بعد پوسته بلال ها رو جدا و تمیز کنید فر رو روی درجه حرارت ملایم قرار می دیم سبزیجات (گیشنیز و جعفری)رو همراه سیر کمی تفت میدیم فویلها باید به اندازهای باشن که دور بلالها را بپوشونن هر بلال را روی یک تکه فویل قرار بدین و آغشته به کره سیر و سبزیجات سرخ شده کنید میتونید روی بلالها نمک و فلفل هم بریزین بلالها را محکم درون فویلها بپیچونید و توی فر به مدت ده دقیقه قرار بدین و هر چند وقت یکبار اونا رو بچرخونید
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
. •
من نمیدونم اسم واقعی این غذا چیه یا اصلا آیا کس دیگهای هم درستش میکنه یا نه، اما تو خونهی ما اسمش «غذای مورد علاقهی نیکو» ئه 😂
•
نیکو دختر خالهی منه که ازم حدودا دوازده سال کوچیکتره و این غذا رو خیلی دوست داره، و از اونجایی که من این غذا رو قبلا نخورده بودم و نیکو خودش بهم گفته بود که چه چیزایی توش بریزم، اسمش رو هم گذاشتم غذای مورد علاقهی نیکو 😁 که البته به زودی به غذای مورد علاقهی خودم هم تبدیل شد 😋
•
روش پختش هم به سبک من خیییلی آسونه، (برای دو نفر) دو سه تا هویج متوسط رو خلالی برش زده و تو روغن سرخ کنین، نصف سینهی مرغ رو به صورت تکههای کوچیک و باریک برش زده و با کمی نمک و مقادیر دست و دلبازانهای زعفرون نمشده مزهدارشون کنین. مرغها رو تو همون روغن هویج سرخ کنین و کنار بذارین (دخترخالهم گفته بود سینهی مرغ رو آبپز کن و ریش ریش کن ولی من تنبلتر از این حرفام که تن به چنین کارایی بدم 🙈😂)
•
تو این فاصله آب برنج رو هم بذارین و برنجتون رو بپزید و آبکش کنین. مقادیر دست و دلبازانهای زرشک رو بشورین و آبکش کنین و به همراه کمی شکر و گلاب و با روغن خیلی کم تفت بدین و کنار بذارین
•
حالا ته قابلمهتون ته دیگ دلخواهتونو بذارین (نون یا سیبزمینی) و بعد لایه لایه برنج و هویج و مرغ و زرشک بریزین، در نهایت یه مقدار زعفرون دم کشیده رو هم بریزین رو برنج و بذارین بپزه.
•
بعد از پخت هم روش روغن (بهتر از اون کره یا روغن حیوانی 😋) بدین و همش بزنین و مواد رو با برنج مخلوط کنین، خیلی آسون و خوشمزهس 😍😋
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞
•
هدایت شده از پست آشپزبانو
🌺دنبال مانتو گرم و پاییزه میگردی؟🤔
🌺جدیدم باشه؟🤔
#مانتوهای_شیک اینجاس فقط😍😋
😍 شروع قیمت از 85000
حراااج تاپایان ماه📣
آدرس کانالمون رو که همه میدونن نیومدی تاحالا؟😱👇👇👇🤷🏻♀
http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047
http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047
کلی کار شیک آوردممممم براتون 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
.
شما چجوری میگو پلو درست میکنین؟🤔 با گردو و کشمش یا با سبزی؟ 😋😍
.
#میگو_پلو با گردو و کشمش 😋🍤
.
مواد لازم :
میگو 500 گرم
پیاز درشت 1 عدد
نمک، زردچوبه و فلفل قرمز به میزان دلخواه
زعفران آب کرده 2 قاشق غذاخوری
کشمش نصف لیوان
گردو خرد شده نصف لیوان
زرشک به میزان دلخواه
پیازداغ به میزان دلخواه
.
.
دستور تهیه :
.
● میگو ها رو تمیز کرده، میشوییم و آبکش میكنیم. پیاز رو درشت خرد کرده و تو ماهیتابه با کمی روغن تفت میدیم و میگو ها رو اضافه میكنیم و با حرارت متوسط به بالا حدود پنج دقیقه میپزیم. (اگه زمان پخت بیشتر بشه میگوها سفت میشن 😇) حالا پیازها رو خارج کرده و ادویه ها رو اضافه میكنیم و هم میزنیم. زعفرون رو هم اضافه میكنیم و تفت میدیم. میگوها آماده هستن 🤗
.
● کشمش، گردو و زرشک رو هم تو یه ظرف دیگه روی حرارت حدود سه دقيقه تفت میدیم. پیازداغ رو هم به مقدار دلخواه خودتون درست کنین 😉
.
● حالا میگوها و بقیه مواد خوشمزه رو کنار چلو ساده یا زعفرونی سرو میکنیم. نوش جان🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛ 😋
.
.
.
@bestfoodcake .
.
شما چجوری میگو پلو درست میکنین؟🤔 با گردو و کشمش یا با سبزی؟ 😋😍
.
#میگو_پلو با گردو و کشمش 😋🍤
.
مواد لازم :
میگو 500 گرم
پیاز درشت 1 عدد
نمک، زردچوبه و فلفل قرمز به میزان دلخواه
زعفران آب کرده 2 قاشق غذاخوری
کشمش نصف لیوان
گردو خرد شده نصف لیوان
زرشک به میزان دلخواه
پیازداغ به میزان دلخواه
.
.
دستور تهیه :
.
● میگو ها رو تمیز کرده، میشوییم و آبکش میكنیم. پیاز رو درشت خرد کرده و تو ماهیتابه با کمی روغن تفت میدیم و میگو ها رو اضافه میكنیم و با حرارت متوسط به بالا حدود پنج دقیقه میپزیم. (اگه زمان پخت بیشتر بشه میگوها سفت میشن 😇) حالا پیازها رو خارج کرده و ادویه ها رو اضافه میكنیم و هم میزنیم. زعفرون رو هم اضافه میكنیم و تفت میدیم. میگوها آماده هستن 🤗
.
● کشمش، گردو و زرشک رو هم تو یه ظرف دیگه روی حرارت حدود سه دقيقه تفت میدیم. پیازداغ رو هم به مقدار دلخواه خودتون درست کنین 😉
.
● حالا میگوها و بقیه مواد خوشمزه رو کنار چلو ساده یا زعفرونی سرو میکنیم. نوش جان 😋🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
.
.
.
.
رفقای مهربون خودم🍁💋
بچه ها
لطفا حتما حتما لایک و کامنت بذارین حتی اگه شده یه نقطه که همهی پستا براتون نشون داده بشه😘
ایشون مرغ وحشی هستن حالا چرا اسم این طفلک رو گذاشتن مرغ وحشی الله اعلم😅
و اما دستور👇
پ ن :اَصلا و ابدا آب نمیخواد
پ ن:مرغ بدون پوست باشد
پ ن: تا لحظه اخر هیچ جاب جایی انجام نشود
اول یک پیاز چاق و چله خورد بشه کف قابلمه بعد مرغ(خام از فریز در اومده یا تازه) رو روش بچینید بعد زنجبیل و فلفل سیاه و نمک و چنتا آلو بخارا کمی شکر بپاشونید و دو قاشق غذا خوری روغن بریزید یا ۳۰ گرم کره بعد درشو بزارید شعله خعلی کم بعد از ۴۰ دقیقه زعفران دم کرده (زعفرانی که یک ربع قبل در اب جوش ریخته شده و رنگش باز شده نصف استکان )و آب نارنج یا اب لیمو میریزید (هرجقد ک دوس دارید)و درشو میزارید تا ب روغن بیفته و برمیگشتونید و شعله خاموش کنید
نهایت زمان ۲ ساعت😊
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
.
#مرغ_وحشی
____
اينم سالار خورش ها#قورمه-سبزي😋
که ماشاالله همه تون در پختنش مهارت دارین😍
کیا قورمه سبزی شون تو فامیل حرف نداره؟ 😜😅
.
موادلازم👈🏻👈🏻تقريبا چهارصد گرم سبزي خورش لازم داريم و يك بسته گوشت و نصف ليوان لوبيا چيتي، يا لوبيا قرمز، كه من هميشه از شب قبل خيس ميكنم و مرتب ابش رو عوض ميكنم، لوبيا رو اول ده دقيقه توي جدا پختم تا اب اولش رو دور بريزم، وبعد ابكش كردم و كنار گذاشتم، يه پياز متوسط رو ريزززز خرد كردم و به همراه گوشت كمي تفت دادم، بعد يكم پودر ليمو عماني و يكم زرد چوبه و فلفل و لوبيا رو ريختم و تفت دادم سر زودپز رو گذاشتم روش ولي نبستم تا حسابي اب پياز گرفته بشه و همه با هم تفت بخورن، اخراي كار ديگه هيچ اثاري از پياز نبود، و بعد سبزي خورشي رو كه حسابي با روغن تقريبا به مدت يك ساعت با حرارت كم سرخ كرده بودم اضافه كردم، توي سبزي خورشي من شنبليله نميريزم و از شنبليه خشك استفاده ميكنم همراه اندازه يه مشت شنبليه خشك ريختم و اواخر كار كه ديگه حسابي سبزي ها سرخ شدن دو ق غ رب انار زدم بعضي ها اب تمر ميزنن دلبخواهه، بعد سبزي ها رو ريختم تو گوشت و لوبيا و سه تا ليوان اب ريختم توش و سر زودپز رو بستم به مدت چهل دقيقه، تا بپزه، بعد از اين زمان من هميشه برا چاشني خورش از اب ليموي تازه استفاده ميكنم، اب ليمو رو ريختم نمك هم اضافه كردم و دوباره يك ساعت با حرارت كم گذاشتم خورش حسابي جا بيوفته، در صورت دلخواه ميتونيد يكي دوتا ليمو عماني رو سوراخ كنيد و بزاريد تو اب گرم چن ساعتي بمونه تا نرم بشه و به همراه گوشت و سبزي تو خورش بريزيد
🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞
: : :
فک نکنم کسی نیست که عاشقش نباشه ، دستورا متفاوته اما من چندین ساله که با این دستور درست میکنم و بسیار هم عالی و اهل خونه هم خیلی دوست دارن
؛
پس همین الان پاشین درست کنین بدون اینکه برنجتون خیس بخوره و مستقیم سر شعله گذاشته و در عرض دو ساعته اماده س
:
یا اینکه دوست دارین دو ساعتی خیس بخوره بعد بزارین رو شعله خلاصه هر دو میشه :
'
قلب ❤️و كامنت فراموش نشه😍🙏🏻 #شله_زرد
مواد لازم شله زرد
برنج :1 ليوان
شكر :2 ليوان
آب :6 ليوان
گلاب :نصف استكان
زعفران دم شده: 3/4 قاشق غذا خوري
خلال پسته 'بادام 'دارچين به ميزان لازم
كره به دلخواه يك ق غ خ
:
💢طرز تهيه با برنج بدون خیس خوردن
برنج نيم دانه(برنج ایرانی هم میشه)
را پاک و شسته و با مقدار اب گفته شده بزارین بجوشه به محض جوش خوردن شعله رو کم تا با حرارت ملایم بپزه اما هر ده دقیقه یه بار با همزن دستى بزنید تا ته نگیره(ادامه طبق دستور💢
💢طرزتهيه با برنج خيس خورده
برنج را پاك كرده و دو ساعتى تو اب خيس كرده
و بعد مقدار آبي كه گفته شده روي حرارت ميزاريم تا بجوشه و بعد اب برنج رو خالى كرده و به اب جوشيده اضافه تا جوش بخوره و بعد يكى 'دو جوش خوردن ميزاريم با شعله ى ملايم دو ساعتى به خوبى بپزه
برنج بايد به حدي بجوشد كه كاملا نرم شود
چنانچه برنج به حد لازم نرم شد و آب ظرف در حال تمام شدن بود بايد كمي آب به ظرف اضافه كرد 'وقتي برنجا كاملا نرم شد اول زعفران رو اضافه و مخلوط كرده و درش رو ده دقيقه ميبنديم تا خوشرنگ بشه و بعد شكر و زعفران و گلاب را اضافه مي كنيم و هم ميزنيم
🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛