eitaa logo
دانلود
9.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بادمجان ۲ کیلو فلفل سبز تند ۳ عدد سرکه انگور ۱/۵ لیتر نمک ۲ قاشق غذاخوری نبات ۳ شاخه کوچک کلم قرمز کوچک ۱ عدد فلفل دلمه ۲ عدد هویج ۲ عدد سیر ۶ حبه - سبزیجات معطر: ترخون ۱ دسته کوچک مرزه ۱ دسته کوچک ریحون ۱ دسته گشنیز ۱ دسته پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری گلپر ۱ قاشق چایخوری سیاه دانه ۱ قاشق چایخوری بادمجون رو شسته و خورد میکنیم ؛ فلفل سبز سرکه و نمک اضافه میکنیم و روی حرارت کم بمدت نیم ساعت میزاریم ؛ وسطای پخت نبات اضافه میکنیم برای گرفتن تیزی سرکه توی میکسر کلم،دلمه،هویج،سیر میریزیم و خوب ترکیب و ریزشون میکنیم بادمجونا رو از روی حرارت ورمیداریم و سبزیجات رو اضافه میکنیم سبزیجات معطرم خورد میکنیم و اضافه میشه تخم گشنیز،گلپر،سیاه دونه اضافه و ترکیب میکنیم سرد که شد از همون لحظه قابل استفادست 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
10.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهدیگ رستورانی بدون نون و سیب زمینی نصف لیوان آب ۳ قاشق غذا خوری  آرد سفید نمک و زرد چوبه باهم یک قاشق چای خوری ۳ قاشق غذا خوری روغن  و مقداری زعفران 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موادی که واسه سوپ جو لازمه👇👇👇 جو پخته شده هویج پخته شده اب مرغ جعفری تازه اب لیمو زرشک رب ادویه ها( فلفل سیاه و قرمز و سفید،نمک،زنجبیل ،پودر دارچین) رب و سرخ کنید که رنگش باز بشه ادویه ها جز زنجبیل و دارچین و جو و هویج و همراه اب مرغ اضافه کنید همین اول کار رشته سوپ و اضافه کنید که لعاب بیشتری به سوپ میده بزارید کنی بپزه وقتی نیم پز شد جعفری رو هم اضافه کنید آخرای پخت زنجبیل تازه در حد نوک ق.چ رنده کنید و همراه پودر دارچین و زرشک به سوپ اضافه کنید وقتی سوپ پخت و جا افتاد روغن رو داغ کنید و بریزید روی سوپ در اخر قبل سرو ابلیمو بریزید و از رو حرارت بردارید😊 ❌یکی از نکته هاش اینه واسه اینکه سوپ لعاب داشته باشه به جای اینکه جوو اضافی بریزید از رشته سوپ استفاده کنید همون اول کار بریزید تا اخر ردی نمیمونه😉 ❌نکته دوم اینه که واسه اینکه عطر سوپ نپره اخر کار پودر دارچین و زنجبیل بزنید😉 ❌روغن داغ رو بریزید که باعث میشه شوک به سوپ وارد بشه و رنگش باز شه😉 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
13.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای ۲ نفر: عدس ریز ۱ پیمانه پیاز متوسط ۲ عدد 🧅 سیب زمینی ۱ عدد 🥔 گوجه فرنگی ۴ عدد 🍅 کره ۵۰ گرم 🧈 زعفران دم کرده ۲ ق غ زردچوبه ۱ ق چ نمک،فلفل سیاه و قرمز و گلپر به میزان دلخواه 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅مواد لازم: عصاره گوشت الیت: ۲ عدد سیب‌زمینی: ۳ عدد درشت پیاز: ۲ عدد سیر: ۳ حبه خامه: ۲۰۰ گرم گشنیز: ۱ دسته ✅ طرز تهیه: پیاز، سیب‌زمینی و سیر رو خرد کنید و به همراه عصاره گوشت الیت داخل قابلمه بریزید؛ بهش آب هم اضافه کنید به طوری که روی مواد رو بپوشونه. بعد از پخت کامل، همه رو باهم میکس کنید؛ گشنیز و خامه رو هم به خوبی میکس و به ترکیبات‌تون اضافه کنید. بعد از اینکه همه مواد 5 دقیقه با هم جوشیدن، سوپ مقوی و خوش‌طعم شما آماده‌ست. نوش جان! برای تزئین هم می‌تونید مثل من از خامه و ترتیلای سرخ شده استفاده کنید. 😍 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
25.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌽 عمرا اگه بتونی این ترکیب جذاب رو جایی پیدا کنی🤤 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
20.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میدونی پودر پیاز چقد خاصیت داره و چه عطری به غذاها میده 🌹در فر کمی باز بزارید که پیاز آب نندازه. 🌹حتما هر نیم ساعت یه بار خلال پیاز رو زیر و رو کنید. 🌹میتونی خلال پیاز خشک رو کم کم پودر کنید که این طوری عطرش بهتر میمونه. 🌹از پیاز سفید و زرد فقط استفاده کنید، پیاز بنفش نمیشه. 🌹کمترین درجه حرارت فر باشه. 🌹حدود 4، 5 ساعت یه سینی پیاز زمان میبره که خشک بشه. 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
12.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم👇 ✅گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم🥩 ✅پیاز یک عدد درشت🧅 ✅فلفل دلمه قرمز کوچک نصف🌶 ✅ترکیب گشنیز و جعفری ی دسته کوچک☘ ✅رب نصف ق غ🥫دوست نداشتین حذف کنین ✅ارد سوخاری ۴ ق غ🥄 اددیه هاش : نمک فلفل سیاه کمی پودر زعفرون نداشتین زردچوبه بریزید فلفل قرمز مواد سس: یک چهارم لیوان اب لیمو یا نارنج و با زعفرون دم کرده و فلفل مخلوط کنید 📌پیاز وفلفل دلمه و گشنیز و جعفری ریز ریز خرد کنید بعدش سلطوریش کنید تا مزه ها قشنگ در بیاد بعدش به گوشت اصافه کنید نمک و ادویه و رب و ارد سوخاری و اضافه و ده دقیقه ورز بدید کف مال کنید تا وا نره 📌کبابا که سرخ شد مخلوط سس رو بهمراه گوجه و فلفل با درب بسته و حرارت ملایم بذارید بپزه حواستون باشه نسوز 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کیک گردویی بدون همزن برقی درست شده که طعم و بافت عالی داره🤭🤤 مواد لازم: تخم مرغ ۴ عدد شکر نصف یک لیوان بکینگ پودر ۱ ق چ وانیل نصف ق چ روغن نصف یک لیوان ماست پر چرب نصف لیوان آرد سفید ۱/۵ لیوان گردو ۵۰ گرم (مقدار مصرفی این کیک برای ۵ نفر میباشد) 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
11.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از خوشمزه ترین میوه های تابستونی همین انجیره آخه هم مرباش خوشمزس، هم شیره اش، هم خودش😁 جاتون خالی دیروز با انجیرهای باغ یه مربای خیلی خوشمزه درست کردیم تو این مربا هیچ آبی اضافه نمیکنیم و با شیره خود انجیر درست میشه و حالت عسلی میگیره خیلیم خوشمزس😋💞 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
31.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این سالاد ترکی به قدری خوشمزه اس بدون شک میره تو لیست غذاها تون قول ✋😍خیلی ساده اس ترکیباتش ولی نتیجه اش عااالی 😋سیو کن تا اولین فرصت یادت باشه درست کنی ❤️ برای این مقداری که تو ویدیو می‌بینید من از هشت ورق خمیر یوفکا نصف سینه ی مرغ آب‌پز یه پیاله ماست خوری ذرت یک عدد کاهو دو ق شوید خشک یا تازه استفاده کردم برای سس هم سس پنج ق ماست پنج ق یک ق کچاپ دو حبه سیر رنده دو ق خیارشور رنده ترکیب و استفاده کردم 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
16.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این مقدار تو ویدیو برای پنج شش نفر میشه من از یک طرف سینه ی مرغ (نصف سینه ی مرغ کامل) یک پیمانه لوبیا چیتی پخته (من از یه کنسرو لوبیا استفاده کردم) یه دسته شوید تازه و کمی شوید خشک هر کدوم و دارید میشه دو حبه سیر یه پیاز متوسط نگینی نمک فلفل زردچوبه پاپریکا دو ق رب گوجه کمی زعفرون دمکرده استفاده کردم پیاز و نگینی و سرخ کرده سیر هم اضافه و تفت داده بعد ادویه ها و بعد مرغ تکه ای خرد شده چند دقیقه تفت میدیدم و رب میزنیم تا رنگش باز بشه بعد لوبیا پخته اضافه و درش رو میزاریم سه چها دقیقه تا باهم مزه دار بشه بعد شوید و اضافه و مخلوط کنید و یکم زعفرون زده و خاموش کنید برنج و آبکش کرده کف قابلمه روغن و زعفرون و زده و کمی کنجد سیب زمینی هارو چیده حالا یه لایه برنج یه مقدار مواد و کمی زعفرون اینکار تا به آخر انجام میشه و بعدم میره برای دم کشیده و تمام نوش جان ❤ 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7