eitaa logo
آشپزخانه ی من
1هزار دنبال‌کننده
905 عکس
3هزار ویدیو
0 فایل
آشپزی یک هنره کدبانوی هنرمند خونه ات باش آموزش انواع غذا ،دسر ، کیک ،شیرینی ،ژله ، مربا ، ترشی #تبلیغات_ارزان پست آخر شبانه ارتباط با ادمین👇🏻👇🏻 @selena32
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍖🍖🍖 💥همیشه آماده تو فریزر داشته باشیم👍 موادلازم: آب استخوان گوساله 2.5 کیلوگرم (استخوان ساده کمی گوشتی باشه) 3 عدد برگ بو 1 قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه طبق کلیپ مواد رو در قابلمه ای ریخته بزارید رو اجاق و اجازه بدید چند ساعتی با شعله بسیار کم بپزه سپس آبکش کنید و عصاره رو درون لیوانهای یکبار مصرف بریزید و بزارید تو فریزر بعدم از لیوان خارج کرده و فریز کنید برای سوپ و پلو و ماکارونی خیلی بدرد میخوره👌👌 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من برای ته چین اول سه تا پیمانه برنج رو آماده میکنم بعد تو ی ظرف گود ۳ تا تخم مرغ رو با نصف لیوان ماست ساده که دوقاشق غ به اون نصف لیوان ماست خامه ای اضافه کردم خووووووب بهم میزنم بعد یک ق غ گلاب، کمی هل ، کمی نمک و زعفرون آب کرده اضافه میکنم و برنج ابکش شده رو بهش اضافه میکنم و‌خوووب مخلوطشون میکنم مرغمم که از قبل با ی پیاز و‌کمی نمک و زعفرون پخته بودم و از استخوان جدا میکنم و میزارم کنار دستم حالا ی تابه ی مستطیل دارم که تقریبا سایزش ۲۰ در ۱۵ رو میزارم روی حرارت و ی قالب کره ۲۵ گرمی میندازم توش آب که شد مایه ته چینمو نصفشو میریزم تو تابه بعد مرغها روش میچینم و دوباره مایع ته چین بعد با پشت قاشق خوب فشرده میکنم به اندازه ی دو تا ق روغن روی ته چین میریزم و روی ظرف رو فویل میکشم و رو فویل با چنگال سوراخ میکنم و میزارم توی فر ۱۹۰ درجه به مدت ۱ ساعت بعد از پخت برمیگردونم تو ظرف و با زرشک سرخ شده و کمی خلال پسته تزیین میکنم نوش جان 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد سزار رستورانی 😍 نان های تست مکعبی برش بزنید ۲ حبه سیر رنده کنید چند ق روغن زیتون اضافه کنید رو نان های تست بزنید بزارید داخل فر یا تستر تا زمانی که نان هاتون برشته بشه. ۱ عدد سینه مرغ از وسط نصف کنید نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن،پودر سیر، روغن زیتون بزنید. برای سس: ۲ ق مایونز، ۱ ق سس خردل، ۲ ق پنیر پارمسان، نمک، فلفل، لیمو ترش تازه، سرکه بالزامیک یا سفید ( بهتره بجای سرکه از سس ورچستر استفاده کنید) ۱ حبه سیر رنده کنید، مخلوط کنید. مرغ داخل تابه گریل کنید. برش بزنید. کاهو را برش بزنید و داخل ظرف بریزید نان های تست شده، کمی پنیر پارمسان، مرغ ها، در آخر سس اضافه کنید و سالاد خوشمزمون حاضره.🤤 تو خونه هم میتونید سالاد سزار رستورانی درست کنید 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی لیته؟؟. اونم تو یک روز؟؟ واقعا که محشره😋 سه عدد هویج دو عدد خیار یک عدد فلفل دلمه قرمز مواد رو جدا داخل غذاساز بریزید و خرد کنین ، به طوری که آب نندازه ، دکمه غذاساز رو بگیرید و رها کنین مواد خرد شده رو داخل قابلمه بریزین ادویه جات شامل پودر تخم گشنیز و سیاه دانه و فلفل قرمز از هر کدام یک قاشق غذاخوری و دو قاشق غذاخوری نمک بریزین یک بسته تمر هندی رو با دو پیمانه سرکه باز کنین و از صافی رد کنین و داخل قابلمه بریزین دو پیمانه آب بریزین و یک قاشق غذاخوری رب اضافه کنین بزارین روی حرارت تا یک ربع بجوشه بعد از سرد شدن داخل شیشه بریزین بعد از یک روز آمادست، 😍 یادتون باشه تو یخچال نگهداری کنین. 😋 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سفره هاتون رو با این فینگرفود فوری و خوشمزه جذاب کنید🤩🤩 ۴ عدد سیب زمینی کوچک رو با گوشت‌کوب له کنید ۱۰۰ گرم ژامبون نگینی ۱دسته جعفری ساتوری ۱ عدد تخم مرغ ۱ ق آرد نمک،فلفل سیاه ،پودر سیر ،آویشن اضافه و ترکیب کنید مواد رو داخل قیف بریزید و سر قیف رو ببرید داخل روغن داغ پایپ کنید و خوب سرخش کنید با سس مورد علاقتون هم سرو کنید برای مهمونی خیلی گزینه خوبیه نوش جان😍😍 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
مواد لازم برای تهیه دمی باقلا زرد ساده برنج ۳ پیمانه باقلا زرد ۱ پیمانه پیاز ۱ عدد پیاز داغ ۴ ق غذا خوری زردچوبه ۱ ق چای خوری تخم مرغ ۱ عدد روغن و کره به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم مرحله اول: تفت دادن باقلا و پیاز در ابتدای آشپزی باقلا را حتما کمی خیس کنید تا راحت تر پخته شود. سپس آبکش کنید و کنار بگذارید. در ادامه پیاز را پوست بگیرید و نگینی یا خلالی خرد کنید. پیاز را داخل تابه ریخته و به همراه کمی روغن و کره تفت دهید تا سبک شود. مرحله دوم: تفت دادن باقالی زرد و پیاز حالا زردچوبه را به پیاز اضافه کنید تا خوش رنگ شود. بعد باقلا خیس خورده را اضافه کنید و تفت دهید، تا باقلا در هنگام پخت وا نرود. در ادامه ۲ پیمانه آب و کمی نمک را داخل مواد ریخته و درب قابلمه را قرار دهید تا باقلا ها پخته و نرم شوند. مرحله سوم: افزودن برنج بعد از ۱۰ دقیقه که باقلا ها نیم پز شدند باید برنج از قبل خیس خورده را اضافه کنید و هم بزنید. حالا ۲ پیمانه آب و کمی کره اضافه کنید و اجازه دهید تا آب اضافی آن تبخیر شود. اگر آب برنج کم بود مجدد آب اضافه کنید و زمانی که مغز برنج پخته شد دمی را دم بگذارید.وقتی دمی در حال پخت است داخل یک تابه کمی کره ریخته و تخم مرغ را اضافه کنید و هم نزنید و اجازه دهید تا تخم مرغ خودش را بگیرد. سپس در انتها به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. زمانی که دمی باقلا دم کشید داخل دیس کشیده و نیمرو را به همراه پیاز داغ روی آن قرار دهید نوش جان. 🍽👩🏻‍🍳@Ashpazkhaney_man       
9.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام این ترکیب رو امتحان کردید ترکیب موز و هویج کیک رو خیلی عالی و طعم دلنشینی میده 😍🤗 . تخم مرغ ۴ عدد شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) کره ۱۰۰ گرم ‌شکر ۲۰۰ گرم (تقریبا ۱ لیوان) موز ۱ عدد (متوسط) هویج ۱ عدد (بزرگ) بیکینگ پودر ۵ گرم( ۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) گردوی خرد شده به میزان دلخواه هویج خرد شده و موز خرد شده رو همراه شیر داخل مخلوط کن ریختم و میکس کردم . کره و شکر رو ترکیب و با همزن سه دقیقه خوب زدم . تخم مرغ ها رو اضافه کردم و دو دقیقه هم زدم . وانیل هم ریختم . تروکیب شیر موز و هویج رو هم ریختم و کمی هم زدم . آرد و بیکینگ پودر و پودر دارچین رو با هم مخلوط کردم و سه بار الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و ترکیب کردم .گردوی خرد شده رو هم با کمی آرد ترکیب کردم (این کار بابت ته نشین نشدن هست ) و به مایه کیک اضافه کردم و خیلی کم مخلوط کردم . قالب من میان تهی به قطر ۲۵ سانت هست ، چرب کردم (بهتره برای چرب کردن از ارده یا روغن جدا کننده یا کره و آردپاشی باشه) مایه کیک رو ریختم ودر فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ، ۴۰ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم . بعد ازپخت کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم و روی توی قرار دادم تا خنک بشه . کمی هم روی کیک پودر قند الک کردم . پ.ن : هویج خام هست . جای کره میشه روغن مایع استفادا کرد همان میزان. بدون فر داخل فر دست ساز یا تابه دو طرفه میشه درست کرد . 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موز رسیده ۱ عدد شیر حدود ۲ لیوان (یه مقدار کمتر هم شد عیب نداره) شکر ۱ ق غ که با توجه به شیرین بودن موز میتونید مقدار کمتر یا بیشتری بریزید ثعلب ۱/۲ ق چ وانیل و پودر نارگیل دلخواه (که من نریختم) طرز تهیه شیر رو ۲-۳ ساعت تو فریزر بزارید تا یخمکی بشه. شکر و ثعلب رو با هم مخلوط کنید تا ثعلب قشنگ تو شکر باز بشه وگرنه تو شیرموز حالت گلوله گلوله های کدچیک میشه. موز، شیر و مخلوط شکر و ثعلب رو تو مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست بشه و به همین راحتی شیرموز غلیظ و خوشمزه تون آماده ست😋 @Ashpazkhaney_man
مواد لازم: سینه مرغ بدون پوست : ۵۰۰ گرم تخم مرغ متوسط : ۲ عدد آرد : 1 استکان پنیر پیتزا : 1 استکان پیازچه خورد شده : 2 قاشق غذاخوری جعفری خورد شده : 2 قاشق غذاخوری پودر سیر : 1/2 قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا : به میزان لازم روغن زیتون یا مایع : 1 قاشق غذاخوری ‌ طرز تهیه: ۱.سینه مرغ (خام)را روی تخته قرار دهید و با استفاده از یک چاقوی تیز ، آن را به قطعات ریز خرد کنید یا میتونید چرخ کنید ۲.سپس آنها را در یک کاسه بزرگ بگذارید. سپس آرد ، تخم مرغ ، پنیر ، ، پیازچه ، جعفری ، پودر سیر ، نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکارا هم اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا ترکیب شود ۳.مقداری روغن را در یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط ​رو به کم قرار دهید ۴.دستتون را خیس یا چرب کنید و از مخلوط مرغ بردارید و شکل دهید و آنرا به ماهیتابه منتقل کنید و هر دو طرف کوکو را برای چند دقیقه بگذارید بپزند تا کوکو ها طلایی شوند ۵.به خاطر داشته باشید که شما باید آنها را در دمای متوسط رو به ​​کم طبخ کنید ، در غیر این صورت بیرون کوکو ها می سوزند اما داخل آن به خوبی پخته نمی شوند این کوکو را میتوانید با سس کچاپ یا سس مایونز سرو کنید و لذت ببرید 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• با هر میوه تابستانی خیلی سریع می تونید آماده کنید خیلی خیلی هم خوشمزه میشه . بیست گرم کره رو داخل تابه نچسب بندازین آب بشه و یک ق غ شکر اضافه کنید دو سه دقیقه هم بزنید شکر حل بشه بعد میوه ها رو داخلش بچینید یک تخم مرغ رو با یک سوم لیوان شکر و کمی وانیل و یک سوم لیوان شیر و یک چهارم لیوان روغن مایع مخلوط میکنیم یکدست شد بهش یک لیوان آرد و یک ق چ بکینگ پودر اضافه میکنیم مایه کیک رو روی میوه میرزیم درش رو میبندیم با حرارت ملایم نیم ساعت بپزه آماده است .👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
14.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فالوده خونگی مواد لازم: آب 💧 شکر🍚 گلاب🌹 رشته ی فالوده🍧 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌‌قارچ سوخاری 😍😋 مواد لازم : قارچ به مقدار دلخواه ۲ عدد تخم مرغ نمک و فلفل دستمال یه حوله خشک پودر سوخاری تند پانکو(اگه ساده هم میتونین استفاده کنین. آرد سوخاری (از آرد ساده هم میشه استفاده کرد) همزن دستی ‌ طرز تهیه : قارچ هارو اول خوب با دستمال پاک کنین ، من قبلش با دستمالی که مرطوب بود تمییزش هم کردم ، بعد تخم مرغ هارو داخل یه ظرف شکونده و نمک و فلفل رو بهش زده با همزن دستی هم میزنیم تا لختگیش بره و کمی کف کنه پودر سوخاری ، آرد سوخاری و تخم مرغ هارو هرکدوم رو توی کاسه ی جدا ریخته و کنار هم میزاریم ، قارچ رو اول دخل تخم مرغ میزنیم و حسابی آغشتش میکنیم بعد داخل آرد میزنیم و بعد دوباره داخل تخم مرغ و سر آخر داخل پودر سوخاری پولکی. روغن رو میزاریم حسابی داغ بشه ، یکم زردچوبه بهش اضافه کردم که خوشرنگ بشه بعد قارچ هارو توش اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا رنگش طلایی بشه. ‌ 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man