eitaa logo
آشپزخانه ی من
1هزار دنبال‌کننده
905 عکس
3هزار ویدیو
0 فایل
آشپزی یک هنره کدبانوی هنرمند خونه ات باش آموزش انواع غذا ،دسر ، کیک ،شیرینی ،ژله ، مربا ، ترشی #تبلیغات_ارزان پست آخر شبانه ارتباط با ادمین👇🏻👇🏻 @selena32
مشاهده در ایتا
دانلود
# تزیین _کوکو 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☝️☝️😋😋 باروشی ساده و خوشمزه ولی جدید 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆 🌶 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
😋😋😋 لواشک هم با میوه های مخلوط عالی میشه هم با یک نوع میوه ولی من از الو سیاه استفاده کردم. الوها رو شستم گذاشتم تو قابلمه و یک لیوان اب ریختم(فقط یک لیوان چون خودش اب میده)این یک لیوان آب برای اینکه ته نگیره تلخ نشه بریزید تا نرم بشه آلو وقتی بجوشه ترش تر میشه حتی اگه الوی شیرین هم باشه،پس برای همین مقدار کمی شکر ونمک ریختم تا موقع پخت مزه بگیره وقتی نرم شده حدود دو ساعت گذاشتم تا خنک بشه بعد یه ابکش با ظرفی که فیت بشه تو هم گذاشتم تو میوه های جوشیده شده و له شده را ریختم توش و صافش کردم تا کاملا همش از آبکش رد بشه و فقط هسته و کمی از پوستش بمونه. مزه شو چشیدم (اگر ترش و شیرین بود خودتون به ذائقه خودتون نمک یا شکر بریزن)دوباره روی حرارت گذاشتم تا صاف و یکدست بشه دو قل داد حرارت رو خاموش کردم و در سینی که نایلون ضخیم انداختم مقداری روش ریختم و گذاشتم تو آفتاب تا خشک بشه وقتی هم خشک شد روشو با یک پارچه تمیز خیس کردم و کشیدم روی لواشکها تا اگر احتمالا خاکی روش هست کاملا گرفتم بنظرم لواشک فقط با بوی آفتاب که خشک بشه لذت بخش و خوشمزست😋 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: ۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده ۱ عدد پیاز ۱ عدد فلفل دلمه نصف لیوان پوره گوجه فرنگی نمک،فلفل،آویشن به مقدار لازم پنیر پیتزا برای سس بشامل: ۲ ق غ کره ۲ ق غ آرد ۳ فنجان شیر نمک طرز تهیه:❤ ابتدا پیاز رو سرخ میکنیم و سپس فلفل دلمه رو اضافه میکنیم کمی که سرخ شد گوشت چرخکرده رو اضافه کرده و سپس پوره گوجه فرنگی رو اضافه کنید و هم بزنید و صبر کنید تا اب گوجه خشک شود و نمک و فلفل و آویشن رو اضافه کنید داخل ظرفی کره و آرد الک شده رو روی حرارت بذارین مقداری که رنگ آرد زرد شد شیر رو به آرامی اضافه کنید و نمک رو اضافه کنید و تا زمانی که به جوش بیاید و غلیظ شود هم بزنید لازانیا رو در آب جوش در حدود هشت دقیقه بذارید(بیشتر شه خراب میشه و میشکنه) هر ورق رو سس بشامل بزنید و سپس مواد گوشتی و پنیر ریخته رول کنید و داخل ظرف بچینید و سس بشامل رو روش بریزید و پنیر پیتزا قرار بدین و در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده به مدت چهل الی پنجاه دقیقه قرار بدین 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍖🍖🍖 💥همیشه آماده تو فریزر داشته باشیم👍 موادلازم: آب استخوان گوساله 2.5 کیلوگرم (استخوان ساده کمی گوشتی باشه) 3 عدد برگ بو 1 قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه طبق کلیپ مواد رو در قابلمه ای ریخته بزارید رو اجاق و اجازه بدید چند ساعتی با شعله بسیار کم بپزه سپس آبکش کنید و عصاره رو درون لیوانهای یکبار مصرف بریزید و بزارید تو فریزر بعدم از لیوان خارج کرده و فریز کنید برای سوپ و پلو و ماکارونی خیلی بدرد میخوره👌👌 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من برای ته چین اول سه تا پیمانه برنج رو آماده میکنم بعد تو ی ظرف گود ۳ تا تخم مرغ رو با نصف لیوان ماست ساده که دوقاشق غ به اون نصف لیوان ماست خامه ای اضافه کردم خووووووب بهم میزنم بعد یک ق غ گلاب، کمی هل ، کمی نمک و زعفرون آب کرده اضافه میکنم و برنج ابکش شده رو بهش اضافه میکنم و‌خوووب مخلوطشون میکنم مرغمم که از قبل با ی پیاز و‌کمی نمک و زعفرون پخته بودم و از استخوان جدا میکنم و میزارم کنار دستم حالا ی تابه ی مستطیل دارم که تقریبا سایزش ۲۰ در ۱۵ رو میزارم روی حرارت و ی قالب کره ۲۵ گرمی میندازم توش آب که شد مایه ته چینمو نصفشو میریزم تو تابه بعد مرغها روش میچینم و دوباره مایع ته چین بعد با پشت قاشق خوب فشرده میکنم به اندازه ی دو تا ق روغن روی ته چین میریزم و روی ظرف رو فویل میکشم و رو فویل با چنگال سوراخ میکنم و میزارم توی فر ۱۹۰ درجه به مدت ۱ ساعت بعد از پخت برمیگردونم تو ظرف و با زرشک سرخ شده و کمی خلال پسته تزیین میکنم نوش جان 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد سزار رستورانی 😍 نان های تست مکعبی برش بزنید ۲ حبه سیر رنده کنید چند ق روغن زیتون اضافه کنید رو نان های تست بزنید بزارید داخل فر یا تستر تا زمانی که نان هاتون برشته بشه. ۱ عدد سینه مرغ از وسط نصف کنید نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن،پودر سیر، روغن زیتون بزنید. برای سس: ۲ ق مایونز، ۱ ق سس خردل، ۲ ق پنیر پارمسان، نمک، فلفل، لیمو ترش تازه، سرکه بالزامیک یا سفید ( بهتره بجای سرکه از سس ورچستر استفاده کنید) ۱ حبه سیر رنده کنید، مخلوط کنید. مرغ داخل تابه گریل کنید. برش بزنید. کاهو را برش بزنید و داخل ظرف بریزید نان های تست شده، کمی پنیر پارمسان، مرغ ها، در آخر سس اضافه کنید و سالاد خوشمزمون حاضره.🤤 تو خونه هم میتونید سالاد سزار رستورانی درست کنید 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی لیته؟؟. اونم تو یک روز؟؟ واقعا که محشره😋 سه عدد هویج دو عدد خیار یک عدد فلفل دلمه قرمز مواد رو جدا داخل غذاساز بریزید و خرد کنین ، به طوری که آب نندازه ، دکمه غذاساز رو بگیرید و رها کنین مواد خرد شده رو داخل قابلمه بریزین ادویه جات شامل پودر تخم گشنیز و سیاه دانه و فلفل قرمز از هر کدام یک قاشق غذاخوری و دو قاشق غذاخوری نمک بریزین یک بسته تمر هندی رو با دو پیمانه سرکه باز کنین و از صافی رد کنین و داخل قابلمه بریزین دو پیمانه آب بریزین و یک قاشق غذاخوری رب اضافه کنین بزارین روی حرارت تا یک ربع بجوشه بعد از سرد شدن داخل شیشه بریزین بعد از یک روز آمادست، 😍 یادتون باشه تو یخچال نگهداری کنین. 😋 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سفره هاتون رو با این فینگرفود فوری و خوشمزه جذاب کنید🤩🤩 ۴ عدد سیب زمینی کوچک رو با گوشت‌کوب له کنید ۱۰۰ گرم ژامبون نگینی ۱دسته جعفری ساتوری ۱ عدد تخم مرغ ۱ ق آرد نمک،فلفل سیاه ،پودر سیر ،آویشن اضافه و ترکیب کنید مواد رو داخل قیف بریزید و سر قیف رو ببرید داخل روغن داغ پایپ کنید و خوب سرخش کنید با سس مورد علاقتون هم سرو کنید برای مهمونی خیلی گزینه خوبیه نوش جان😍😍 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
مواد لازم برای تهیه دمی باقلا زرد ساده برنج ۳ پیمانه باقلا زرد ۱ پیمانه پیاز ۱ عدد پیاز داغ ۴ ق غذا خوری زردچوبه ۱ ق چای خوری تخم مرغ ۱ عدد روغن و کره به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم مرحله اول: تفت دادن باقلا و پیاز در ابتدای آشپزی باقلا را حتما کمی خیس کنید تا راحت تر پخته شود. سپس آبکش کنید و کنار بگذارید. در ادامه پیاز را پوست بگیرید و نگینی یا خلالی خرد کنید. پیاز را داخل تابه ریخته و به همراه کمی روغن و کره تفت دهید تا سبک شود. مرحله دوم: تفت دادن باقالی زرد و پیاز حالا زردچوبه را به پیاز اضافه کنید تا خوش رنگ شود. بعد باقلا خیس خورده را اضافه کنید و تفت دهید، تا باقلا در هنگام پخت وا نرود. در ادامه ۲ پیمانه آب و کمی نمک را داخل مواد ریخته و درب قابلمه را قرار دهید تا باقلا ها پخته و نرم شوند. مرحله سوم: افزودن برنج بعد از ۱۰ دقیقه که باقلا ها نیم پز شدند باید برنج از قبل خیس خورده را اضافه کنید و هم بزنید. حالا ۲ پیمانه آب و کمی کره اضافه کنید و اجازه دهید تا آب اضافی آن تبخیر شود. اگر آب برنج کم بود مجدد آب اضافه کنید و زمانی که مغز برنج پخته شد دمی را دم بگذارید.وقتی دمی در حال پخت است داخل یک تابه کمی کره ریخته و تخم مرغ را اضافه کنید و هم نزنید و اجازه دهید تا تخم مرغ خودش را بگیرد. سپس در انتها به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. زمانی که دمی باقلا دم کشید داخل دیس کشیده و نیمرو را به همراه پیاز داغ روی آن قرار دهید نوش جان. 🍽👩🏻‍🍳@Ashpazkhaney_man       
9.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام این ترکیب رو امتحان کردید ترکیب موز و هویج کیک رو خیلی عالی و طعم دلنشینی میده 😍🤗 . تخم مرغ ۴ عدد شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) کره ۱۰۰ گرم ‌شکر ۲۰۰ گرم (تقریبا ۱ لیوان) موز ۱ عدد (متوسط) هویج ۱ عدد (بزرگ) بیکینگ پودر ۵ گرم( ۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) گردوی خرد شده به میزان دلخواه هویج خرد شده و موز خرد شده رو همراه شیر داخل مخلوط کن ریختم و میکس کردم . کره و شکر رو ترکیب و با همزن سه دقیقه خوب زدم . تخم مرغ ها رو اضافه کردم و دو دقیقه هم زدم . وانیل هم ریختم . تروکیب شیر موز و هویج رو هم ریختم و کمی هم زدم . آرد و بیکینگ پودر و پودر دارچین رو با هم مخلوط کردم و سه بار الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و ترکیب کردم .گردوی خرد شده رو هم با کمی آرد ترکیب کردم (این کار بابت ته نشین نشدن هست ) و به مایه کیک اضافه کردم و خیلی کم مخلوط کردم . قالب من میان تهی به قطر ۲۵ سانت هست ، چرب کردم (بهتره برای چرب کردن از ارده یا روغن جدا کننده یا کره و آردپاشی باشه) مایه کیک رو ریختم ودر فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ، ۴۰ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم . بعد ازپخت کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم و روی توی قرار دادم تا خنک بشه . کمی هم روی کیک پودر قند الک کردم . پ.ن : هویج خام هست . جای کره میشه روغن مایع استفادا کرد همان میزان. بدون فر داخل فر دست ساز یا تابه دو طرفه میشه درست کرد . 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موز رسیده ۱ عدد شیر حدود ۲ لیوان (یه مقدار کمتر هم شد عیب نداره) شکر ۱ ق غ که با توجه به شیرین بودن موز میتونید مقدار کمتر یا بیشتری بریزید ثعلب ۱/۲ ق چ وانیل و پودر نارگیل دلخواه (که من نریختم) طرز تهیه شیر رو ۲-۳ ساعت تو فریزر بزارید تا یخمکی بشه. شکر و ثعلب رو با هم مخلوط کنید تا ثعلب قشنگ تو شکر باز بشه وگرنه تو شیرموز حالت گلوله گلوله های کدچیک میشه. موز، شیر و مخلوط شکر و ثعلب رو تو مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست بشه و به همین راحتی شیرموز غلیظ و خوشمزه تون آماده ست😋 @Ashpazkhaney_man