فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_حلوا_ساده
مواد لازم :
دو پیمانه آرد
یک پیمانه شکر
دو سوم پیمانه روغن
پنج قاشق غذاخوری گلاب
هل نصف قاشق چایخوری
زعفران کمی
دارچین نصف قاشق چایخوری
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#قرابیه_کَره_ای
قرابیه بیشتر در قسمتهای ترک نشین ایران و ترکیه و آذربایجان درست می شه و بسیار خوشمزه و لذیذه و طرز تهیه راحتی داره و خیلی هم پر طرفداره
مواد لازم
کره۲۵۰ گرم
پودر قند ۱ لیوان
نشاسته سیب زمینی ۲۵۰ گرم ( اینجا از نشاسته ذرت استفاده شده)
آرد ۲ لیوان
وانیل ۱ پاکت
زعفران به مقدار کافی
پودر پسته برای تزیین
کره پودر قند را تا زمانی که به رنگ روشن دربیاد هم میزنیم و بعد نشاسته و آرد را اضافه میکنیم تا جایی که خمیر نرمی بدست بیاد گلوله های کوچکی از خمیر را گرد کرده و با چنگال روی آن فرم میدهیم و روی آن را با زعفران رومال میکنم و پودر پسته میپاشیم و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده ایم میچینیم و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۵۰ درجه تا زمانی که کمی تغییر رنگ دهد قرار میدهیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟
#پودینگ_خرما
مواد مورد نیاز
خرمای بدون هسته 10 عدد
شیر 100 میلیلیتر
عسل 3 قاشق سوپخوری
شیر 800 میلیلیتر
آرد 2 قاشق سوپخوری
نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری
خامه صبحانه 150 گرم
وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری
پودر دارچین برای تزئین به میزان لازم
گردو برای تزئین
خرما و شیر (100 میلیلیتر) را در پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا خرما پوره شود.
آنگاه عسل، 800 میلیلیتر شیر، آرد و نشاسته ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا پودینگ بپزد و غلیظ شود.
سپس پوره خرما، خامه و وانیل را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید.
حالا پودینگ را در گیلاسهای مناسب پذیرائی بریزید و رویش را با دارچین و گردو بیارائید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#حلواى_سمولينا
موادلازم
ارد سمولينا يا سوجى ١پ
شكر ٢پ(بستگى به ذائقه كم و زياد ميشه)
روغن ٢پ
اب٢پ
پودر هل ١ق چ
طرز تهیه
اول از همه روغن را گرم ميكنيد و پودر هل را كمى تفت ميديد سپس ارد سمولينا را الك كرده همراش تفت ميديد تا عطر خوبى سرخ شدن ارد بلند شه ولى رنگش تغيير نكنه (من خودم سفيد دوست دارم،شما ميتونيد كمى بيشتر تفت بديد كه طلاى روشن بشه) در اين حين شكر و اب را ميزاريد بجوشه و شكر حل بشه اخرش نصف پيمانه شير هم اضافه كنيد حلواتون نرم و خوشمزه تر ميشه(فوت كوزه گرى)
اين شربت را ارام ارام داخل ارد مريزيد و
حتما در پوش ديگ يا قابلمه را موقع اضافه كردن شربت رو حلوا تون نگه داريد كه اب و روغن رو خودتون نپاشه
بعدش مدام هم ميزنيد تا حلوا از ديواره ظرف جدا بشه و به روغن بيوفته با آجيل دلخواه تزیین کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#مرغ_گريل_با_سس_باربيكيو
طرز مزه دار كردن گوشت و مرغ باربيكيو
ابتدا يك عدد پياز رو خرد كرده و روي گوشتها ريخته و در يك ظرف مجزا سس درست ميكنيم
واين سس به اين صورته
سس كچاپ و سس باربيكيو و سويا سس و بالزاميك و روغن زيتون هر كدام يك ق غ به همراه
پودر سير و آويشن و پودر پاپريكا و فلفل قرمز و هر كدوم نصف ق چ و مقداري رزماري همه را با هم مخلوط كرده و روي مرغ يا گوشت ريخته و ميذاريم به مدت يك ساعت در يخچال بمونه .
و سپس توي ماهي تابه چدني يا منقل مخصوص باربيكيو گريل ميكنيم.( اگر دوست داشتيد در حين پخت مرغ يكي دو ق غ آبليمو در ماهي تابه بريزيد تا كمي ترش مزه بشه)
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
تکست های دیونه کننده 😍🔥🙈👇🏼
https://eitaa.com/joinchat/1084424506Cee5c8e70d1
کلیپهای عاشقانه و ...👇🏼😳😱😈
https://eitaa.com/joinchat/1084424506Cee5c8e70d1
ویدیو های قفلی خاص😍💋🔥👇🏼
https://eitaa.com/joinchat/1084424506Cee5c8e70d1
وابسته ی متناش میشی 🥰💛🌱
https://eitaa.com/joinchat/1084424506Cee5c8e70d1
اینجا دیونت میکنه🔥🙈
بجنب تا پاک نشده... 🏃♀️🏃🏃♀️🏃
#فینگرفود
نان تست برش داده شده
کالباس
خیارشور
پنیر تست
کاهو
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#_شیرینی_پسته_ترکیه
مواد لازم
آرد 3 لیوان
کره 150 گرم
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 1 پاکت
وانیل 1 پاکت
شکر 1 لیوان
پودر فندق 2 قاشق غذاخوری
مواد رویی:
شکلات شیری 100 گرم
پسته خرد شده
طرز تهیه
در کاسه آرد را می ریزیم سپس بکینگ پودر وانیل و شکر و پودر فندق را ریخته هم میزنیم در وسطش گودی ایجاد می کنیم کره نرم شده و تخم مرغها را ریخته و آرام آرام از وسط هم می زنیم تا خمیر شود وقتی خمیرشد و به دست نچسید از خمیر به اندازه یک گردو برداشته در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها را روی آن می چینیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیدشکلاتها را بطریق بن ماری ذوب میکنیم وقتی شیرینی ها پخت و خنک شد شکلات ذوب شده و پسته خرد شده را می ریزیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
#مُتبل_لبو (متبل شمندر)
#حمص_لبو
لبوی پخته ۳ عدد متوسط
ارده ۱/۴ پ
ماست تا ۱/۲ پ
روغن زیتون ۲ ق.س
ابلیمو ۱ عدد
نمک و فلفل
سیر ۱ حبه
لبوی پخته و پوست گرفته و خنک شده را با سیر و نمک و فلفل و ارده و آب لیموترش و روغن راداخل میکسر ریخته و خوب له می کنیم.حالا ماست را کم کم به آن اضافه میکنیم و دوباره میکس می کنیم.مقدار ماست را بسته به اینکه چقدر دوست داریم سفت یا رقیق باشه میتونیم کم و زیاد کنیم.نمک و فلفل و مزه را تست می کنیم و اگر نیاز به اضافه کردن چیزی بود ،افزوده و متبل آماده شده را داخل ظرف کشیده و روی آن روغن زیتون ریخته و تزیین می کنیم.
این دیپ مفید را با نان برشته شده یا چیپس سرو کنید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#لوبیا_قرمز_پلو
طرز تهیه
من برای تهیه این غذا ابتدا لوبیا قرمز 1 شب خیس خورده رو با کمی نمک پختم نه در حدی که له بشه.
بعد یک پیاز داغ مفصل درست کردم و 2 ساقه مغز کرفس رو خرد کردم همراه 1 هویج نسبتا بزرگ نگینی شده به پیاز داغ اضافه کردم یک تفت کوچیک دادم
و کمی زردچوبه دارچین و نصف قاشق چایخوری پودر زیره و پودر سیر و 1/4ق چ پودر گل محمدی اضافه کردم و لوبیاهای پخته رو هم اضافه کردم و لابلای برنج ابکش شده ریختم و دم کردم.
نکته : می تونید بجای اون ادویه ها کمی ادویه پلویی اضافه کنید و یا قارچ تفت داده هم اضافه کنید.
نکته : می تونید کمی گوشت چرخ کرده تفت داده اضافه کنید و یا گوشت قیمه ای پخته
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
#غوره_مسما
بادمجونا رو بعد از پوست گرفتن یکی دو ساعت تو آب و نمک بخوابونید تا تلخیش گرفته بشه.
فیله ها رو تو روغن و با زعفرون سرخ کنید و کنار بذارید. تو همون قابلمه یه دونه پیاز ریز خرد کنید و تفت بدید تغییر رنگ که داد یک ق سرپر رب گوجه اضافه کنید تفت بدید نمک و زعفرون بریزید و فیله ها رو به قابلمه برگردونید. چند تا بامیه هم اضافه کنید. دو لیوان ابجوش بریزید و در قابلمه بذارید و اجازه بدید مرغ بپزه.
بادمجونا رو آبکش و خشک کرده و سرخ کنید . نیم ساعت آخر به همراه غوره به مرغ اضافه کنید تا بپزه و خورشت هم جابیفته. پنج دقیقهی آخر گوجه ها رو بریزید و خورشت آماده است
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
#تارت_گوشت_قارچ
تخم مرغ.....2عدد
پکین پودر....1قاشق چای خوری
ماست......1 پیمانه
روغن.....1 پیمانه
نمک.....کمی
آرد......به میزان کافی
مواد داخل تارت
گوشت......200 گرم
پیاز.....1 عدد
قارچ.....200 گرم
فلفل دلمه ای.....1 عدد
پنیر پیتزا.....به مقدار لازم
رب......2قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه،آویشن و پودر تخم گشنیز
طرز تهیه
ابتدا خمیر تارت درست می کنیم.تخم مرغ را با ماست مخلوط کرده با چنگال می زنیم تا یکدست شود.بعد روغن را اضافه می کنیم.سپس نمک و پکین پودر را می ریزیم.کمی مخلوط می کنیم.آرد را می ریزیم تا جایی که بدست نچسبد.خمیر نرم و لطیفی بدست می آید.
شروع به درست کردن مواد میانی می کنیم.
خمیر تارت را باز کرده .تا دیوارههای قالب می آوریم.بهتر است با چنگال سوراخ روی خمیر ایجاد کنیم.ابتدا کمی پنیر پیتزا روی خمیر می ریزیم سپس مواد گوشتی را می ریزیم.دوباره پنیر می ریزیم.از خمیر نوارهای باریکی درست کرده روی
خمیر می چینیم.روی خمیر هم زرده تخم مرغ و کجد می دهیم.
در فر از قبل گرم شده به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار می دهیم.در آخر گریل را روشت می کنیم تا روی خمیر طلایی شود.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
#گولاش_مجارستانی
مواد لازم
فلفل دلمه ای قرمز نگینی خرد شده ۱ عدد
پودر فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
سیب زمینی قالب زده ۵۰۰ گرم
پوره گوجه فرنگی ۱۵۰۰ گرم
پودر فلفل قرمز ۲ قاشق چای خوری
نمک دریایی ۱ قاشق چای خوری
سیر ۴ حبه
پیاز خلال شده ۱ عدد
گوشت گاو خردشده ۶۵۰ گرم
هویج حلقه یا قالب زده ۲۰۰ گرم
طرز_تهيه
۱- پیاز را با کمی روغن سرخ و طلایی کنید. پودرفلفل قرمز را اضافه و هم بزنید.
۲- گوشت را اضافه و هم زده تا سرخ شود.
۳- پوره گوجه فرنگی ، نمک دریا ، فلفل سیاه را اضافه و سپس به مقدارلازم آب اضافه کنید.
۴- حدود یک ساعت گذاشته تا بجوشد و گوشت نیم پز شود.
۵- هویج و فلفل و سیر را اضافه و بگذارید تمام ترکیب پخته شود.
۶- سیب زمینی را هم توی ترکیب بریزید.تا پخته وجا بیافتد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_توری_مرجانی
آب:۴ق غ
روغن:۲/۵ق غ
ارد:نصف ق غ
رنگ
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸ســـلام
🌿روز زیـبــاتـون بـخـیـر
🌸ان شــاءالله تـعــالــی
🌿در پناه قاضِیَ الْحاجات
🌸امروزتون بخیر و نیکی
🌿حال دلتون خوب خوب
🌸رزق و روزیـتـون زیـاد
🌿جسم و جانتون سلامت
🌸و زنـدگـیـتـون غـرق در
🌿سـعـادت و آرامـش بـاشـه
🌸دوشنبه تون پراز خیر و برکت
﹝@Jomlax ﹞
#تمپورا_فیله_مرغ
فیله رو قطعه ای کوچک برش میدهیم
بعد با ملیت تمپورا آغشته کرده یه ساعت در یخچال استراحت میدهم وآخر در روغن عمیق وداغ سرخ میکنیم تا پف کنن وطلایی رنگ بشن
بعد با رتب چیلی مخلوط میکنیم
رتب چیلی رو با یه قاشق آب لیمو و یه قاشق رتب سویا مخلوط کرده هم میزنیم حالا تمپورها رو بهش میکنیم وهم میزنیم
رتب چیلی تند یا شیرین بستگی به طعم خونواده داره
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_ماکارانی_رو_اینجوری_درست_کنین
300 گرم گوشت چرخ شده
1 قاشق غفلفل
2 سیر
1 هویج
2 فلفل سبز
گوجه فرنگی دو تکه
فلفل سیاه
نصف بسته ماکارونی
آب گرم
1 کاسه پنیر رنده شده
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_با_این_خوراکی_خوشمزه_دوستاتو_شگفت زده_کن
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش شکلات متفاوت مخصوص عید😍
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش باسلوق میوه ای درست کن😋
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳