eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
25.8هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
موادلازم: آرد ۳ پیمانه تخم مرغ ۳ عدد بکینگ پودر ۱ ق غ پودر هل ۲ ق چ شکر ۱ پیمانه روغن مایع ۱ پیمانه نمک ۱/۸ق چ طرزتهیه : ابتدا تخم مرغ و شکر و پودر هل رو باهم مخلوط کنید و با همزن ب مدت ۵ دقیقه بزنید تا کاملا کرم رنگ بشه . بعد بهش روغن اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید . بعد آرد و بکینگ پودر و نمک رو که الک کردید در ۳ مرحله به موادتون اضافه کنید و با قاشق هم بزنید و بعد خمیر رو ب مدت ۳۰ دقیقه داخل فریزر قرار بدید . بعد از نیم ساعت خمیر رو از فریزر خارج کنید و ب اندازه گردو از خمیر بردارید و کف دستتون گردش کنید و بعد داخل کنجد بزنید و بعد داخل سینی فر ک کاغذ روغنی انداختید و خیلی کم چرب کردید قرار بدید . شیرینی ها باید با فاصله از داخل سینی فر قرار بگیرن چون پف میکنن و پهن میشن . و بعد داخل فری ک از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ب مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید . ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥠🥠🥠🥠🥠🥠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•ناگت مرغ🍗• اگه از غذاهای ترد و اسپایسی خوشتون میاد، عاشقش میشین !🤤🍤 مواد لازم ناگت مرغ: -مرغ: نصف یه سینه -پودر سوخاری: ۱/۲ پیمانه -جعفری خورد شده : ۲ ق غذاخوری -پنیر پیتزا یا چدار: ۳ ق غذاخوری -تخم مرغ: ۱ دونه -سس تند: ۱ ق غذاخوری -آرد نصف پیمانه -دوریتوز ، چیپس یا پودر سوخاری ادویه ها: (نمک، فلفل تند و پاپریکا و پودر سیر) . -بجای دوریتوز می تونین از پودر سوخاری یا چیپس استفاده کنین . -شعله ملایم باشه که مغز پخت شه . ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•مرغ ترش🍗• تکه های مرغ رو تو‌روغن سرخ میکنیم مرغ رو از تابه خارج میکنیم یه پیاز بزرگ رو رنده میکنیم ‌تو همون روغن تفت میدیم بهش یک قاشق رب گوجه ویک قاشق رب انار یا رب الوچه اضافه میکنیم هم میزنیم. تکه های مرغ رو تو سس میچینیم ویکلیوان ونیم آب اضافه میکنیم ادویه هم یادمون که نمیره درب تابه رو میزاریم تا هم مرغ بپزه هم سس غلیظ بشه. بینهایت خوشمزه میشه😋 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️ســـــلام 🌸صبح جمعه تون بخیر و شـادی ♥️براتون آدینه ای پُر از نشاط 🌸شادی و خوشبختی آرزو میکنم ♥️امیدوارم امروز رو 🌸با سلامتی و دل خـوش ♥️همراه با خاطراتی زیبـا 🌸در کنار خانواده ♥️و عزیزان دلتون سپری کنید ﹝@Jomlax
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•اینم یه ذرت مکزیکی با طعم متفاوت ادویه ایتالیایی🌽• موادلازم: -کنسرو ذرت یا ذرت :۱عدد (نکته اگر از خود ذرت استفاده میکنید حتما پخته شود.) -کره:۲۰گرم -قارچ:۵عدد -پنیر خامه ای:۵۰گرم -شیر:۵۰گرم -پنیر پیتزا به مقدار لازم -ادویه:ایتالیایی و پیاز جعفری ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•نون پنیری🍞🧀• از خوشمزگیش هرچی بگم کمه🫠 موادلازم: -آرد سه لیوان -شیر یک لیوان(شیرخشک سه ق) -شکر دو ق غ نمک یک ق م خوری -روغن یک پیمانه -زرد چوبه کمی یا زعفران -خمیرمایه یک ق نصف -تخم مرغ دو عدد ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•اوتمیل یخچالی🍸• خوشمزه ترین صبونه رژیمی دنیاس🤤 (هم مقویه😋،هم شکلاتیه🍫،هم موزیه🍌) خلاصه که آنچه خوبان همه دارن اوتمیل یه‌جا‌ داره😁🥰 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•سیب زمینی سرخ کرده🍟• عمرا با این دستور دیگه چیپس بخری😋 طرز تهيه:😋 2 عدد سیب زمینی بزرگ رو چند برش بزنید و به مدت 15 دقیقه در آب بپزید . سپس آبکش کنید و با هر وسیله ای که دارید آنرا پوره کنید و 1/2 پیمانه نشاسته ذرت و 1/4 پیمانه پنیر رنده شده و 1 قاشق چایخوری نمک اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و مواد را در کیسه زیپ لاک بریزید و کامل یکدست پهن کنید و به مدت 30 دقیقه در فریزر بزارید و طبق ویدئو به شکل نوار برش بزنید و در روغن داغ شناور سرخ کنید.نوش جان😍🍃 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 نـو کنید جامه را 🌸پاک کنید خانه را 🌺گل بزنید قبله را 🌸عید خدا میرسد 🌺هوش کنید مست را 🌸آب زنیـد دسـت را 🌺سجده کنیدهست را 🌸عیـد خدا میرسد 🌺سیر کنید گشنه را 🌸آب دهیـد تشنه را 🌺دور کنید غصه را 🌸عیـد خـدا میرسد 🌺عفـو کنید بنده را 🌸ارج نهیـد زنده را 🌺یاد کنیـد رفته را 🌸عیـد خدا میرسد... 🌺پيشاپيش 🌸عـید فطر بر شما مبارک ﹝@Jomlax
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کاپ کیک اورئو یخچالی🥧🍫• همه سریع و راحته هم خوشگل و‌خوشمزه🦦 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•شیرینی ترد عربی🍰• یه قرابیه ترد تقریبا مثل بامیه خودمون.خیلی تردوخوشمزه😋🥨 موادلازم: - 3 لیوان آرد سمولینا - یک لیوان آردگندم - شیر خشک 3 قاشق غذاخوری - شکر 3 قاشق غذاخوری - مخمر1ق.غ - 2 و1/2 لیوان آب گرم(کنترل شده) 🍡همه ی موادرومخلوط کرده تاخمیری مانند ویدیوبدست بیاد بعد یک دستمال تمیزروی خمیرمیکشیم وحدود1_1/5ساعت استراحت میدیم تاخمیرعمل بیاد 🍡وقتی عمل اومد کمی باقاشق هم میزنیم سپی داخل قیف میریزیم و داخل روغن داغ به شکل دلخواه پایپ میکنیم و پشت و رو میکنیم تاهردوطرف خوب طلایی بشن سپس داخل شربت ولرم میغلتونیم و توی سبدمیچینیم تاشربت اضافی خارج بشه. 🍡برای شربت هم‌ یکونیم لیوان شکر و یکونیم لیون آب همرا دوعددهل یمجوشونیم تاشکر حل بشه و میزاریم کنار تاسرد بشه. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاشت فوری سبزه هفت سین داخل تنگ ماهی ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃
مواد لازم . گوشت چرخ‌کرده ۵۰۰ گرم کدو سبز متوسط ۲ عدد نمک، فلفل سیاه نصف ق چ پودر سیر و پودر پیاز نصف ق چ روغن برای سرخ کردن پودر پاپریکا و پودر آویشن یک ق چ پنیر چدار ورقه ۴ عدد . طرز تهیه . طرز تهیه داخل اسلایدها مشخصه فقط چندتا نکته گوشت رو با ادویه‌ها ترکیب کنید و به اندازه گردو از گوشت بردارید و سرخ کنید به کدوها فقط نمک بزنید و سرخ کنید هر پنیر ورقه رو ۴ قسمت کنید و بعد استفاده کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
اول یه بسته ژله الوورا رو با یه لیوان اب جوش حل کنید و سه چهارم لیوان اب سرد بریزید . بزارید تو یه ظرف شفاف که از پشتش پیدا باشه ببنده بعدش دوتاقاشق ژله ی سبز رنگ رو فقط به قدری اب جوش بریزید که خیس بشه بعد سرکتری حلش کنید و با سه قاشق خامه مخلوط کنید تا خامه سبز بشه. حالا خامه رو تو سرنگ بکشید و بصورت نامنظم فقط وارد ژله الورا کنید و درحال بیرون کشیدن تزریق کنید .با اینکار برگ های سبزه عیدتان را درست کرده اید. فقط مواظب باشید کف ژله تون رو پاره نکنید وقتی کار تزریق تموم شد,بقیه پودر ژله سبز رنگتونو یا با ابجوش و اب یا با اب جوش و شیر یا ابجوش و بستنی بدید روی کارتون و بزارید ببنده بعدم برگردونید و دورش روبان بپیچید موفق باشید 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
۳ روز عدس خیس میدهیم ولی باید هرروز آب عدس رو عوض کنیم .بعد رو داخل دستمال نخی تمیزی میریزیم و هرروز کل دستمال را خیس میکنیم و آب اضافه رو خالی میکنیم که هم سبزه مون بو نگیره و هم سبزه کپک نزند بعد از ۳ تا ۵ روز وقتی عدس جوانه های سفید زد آنرا در ظرفی که برای سفره هفت سین در نظر گرفتیم میریزیم ، بهتر است از ظرفی استفاده کنیم که دارای عمق و دیواره بلند ۱۵ تا ۲۰ سانت و ترجیحا سطح دهانه و کف به یک اندازه باشد در مرحله بعد روی عدس ها رو با دستمال نخی خیس میپوشانیم و باید دقت کنیم که عدس ها به صورت یکنواخت و ضخامت ۳ تا ۵ سانتی متر در سطح ظرفمان پخش شود .سپس ظرف را در محیط باز ولی سایه قرار داده و مرتب دستمال را با آب فراوان خیس کرده و آب اضافه از ظرف رو خارج میکنیم تا جوانه ها به اندازه دلخواه مان برسد . دستمال را برمی داریم و برای رساندن آب به ریشه از کنار دیواره با سرنگ آب رو داخل میکنیم دقت کنید همیشه ۵ دقیقه بعد از آب رسانی باید آب ظرف را خالی کنیم تا فقط ریشه ها مرطوب بماند موفق باشید 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🪴🪴🪴🪴🪴🪴🪴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای خرده ریزها: 70 گرم کره ؛ 70 گرم شکر مقدار اندکی نمک؛ 150 گرم آرد 00. برای کاستارد: 150 گرم شکر 360 میلی لیتر آب 40 گرم نشاسته ذرت: 2 زرده تخم مرغ 2 لیمو (پوست و آب میوه). 30 گرم کره برای مرنگ 2 سفیده مقدار اندکی نمک؛ 100 گرم شکر. طرزتهیه آب را با قند و نشاسته ذرت در قابلمه مخلوط کنید. بجوشانید تا غلیظ شود (5-7 دقیقه). آب و پوست لیمو ، زرده تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید. کره را نیز اضافه کنید تا همه چیز فشرده شود. آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید کاملاً خنک شود. آرد را با شکر ، کره ترکیب کرده و با دست ورز دهید تا خرده خرد شود. آنها را در سینی فر توزیع کرده و در دمای 190 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید. سفیده را با نمک و شکر بزنید تا سفت شود. لیوان ها را با خرده ، خامه و مرنگ روی آن پر کنید. از دمنده استفاده کنید تا مرنگ را قهوه ای کند. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
ابتدا یک لیوان شکر رو با یک لیوان آب بذارید بجوشه تا کمی غلیظ بشه و کمی هل و زعفران و گلاب بهش اضافه کنید و بذارید کامل سرد بشه ٢ عدد تخم مرغ رو خوب بزنید . ۲ قاشق ماست ، ۲ قاشق آرد و یک دوم قاشق چايخوري بكينگ پودر، کمی ﻧﻤﮏ، محلول زعفران و به دلخواه کمی وانیل را اضافه کنید و خوب بزنید تا يكدست بشه (غلظتشم بايد مثل فرني بشه). تابه رو چرب کنید وقتی خوب داغ شد . نصف مواد رو كف تابه بریزید و درش رو بذاریدتا مواد کمی خودش رو بگیره بعد مواد آجیلی دلخواهتون رو (من از پسته خردشده و کمی خلال پسته استفاده کردم‌بهمراه کمی دارچین ،پودر گل محمدی و پودر هل ) روی لایه زیرین میریزید و بقیه موادتخم مرغی رو روی مواد آجیلی بریزید و در تابه رو بذارید تا کامل خودش رو بگیره بعد خاگینه رو برگردونید تا اونطرفش هم سرخ بشه وقتی خاگینه آماده شد از روی حرارت برداریدو شهد سرد شده رو روش بریزید و اجازه بدید تا شیره به خورد ش بره ، البته من گاهی بجای شهد از شیره انگور که با گلاب رقیق شده استفاده می کنم. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم - سیب زمینی 500 گرم (قبل از پوست کندن وزن کنید) - پنیر چدار یا پیتزا 85 گرم (رنده کنید) - پودر نشاسته ی ذرت 10 قاشق غذاخوری - فلفل ، نمک مقداری - کمی جعفری خشک طرز تهیه: - سیب زمینی ها پوست گرفته و تکه های بزرگ خرد کنید و بخار پز کنید تا پخته شود. - سیب زمینی های پخته را بکوبید ، سپس تمام مواد دیگر را اضافه کنید ، هم بزنید تا یکدست شود. - خمیر را به صورت مستطیل با قطر یک سانت باز کنید ، مطابق فیلم آن را از طول برش دهید. - در روغن داغ با حرارت متوسط ​​دانه دانه بندازید تا به هم نچسبند تا زمانی که ، سرخ شوند. - با سس فلفل یا مایونز سرو کنید نوش جان. توجه: من کمی را به شکل حلقه درست کردم ، اما حلقه ایش هم سخته و هم خوب نمیشه ، توصیه می کنم فقط فرم چوب درست کنید ، علاوه بر اینکه سریع درست میشه ترد تر هم هست نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موز رو توی مواد پنکیک زده بعد سرخش کنید ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍮🍌🍮🍌🍮🍌🍮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد رو رو میتونید کمتر بزنید ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽
برگه زردآلو 1 کیلو شکر 750 گرم آب 4 لیوان هل 10 عدد آبلیمو 1 ق غ گلاب 4 ق غ زعفران دم کرده 2 ق غ برگه ها را میشوییم و اگر خشک و سخت بودند به مدت 2 ساعت در آب ولرم خیس میکنیم و اگر تازه بودند نیازی به خیس کردن نیست. چهار لیوان آب را روی حرارت میگذاریم، شکر را به آن اضافه میکنیم، بعد از اینکه کمی جوشید، برگه ها را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا کاملا پخته شوند و شیره قوام بیاید. در اواسط کار دانه های هل را با سوزن سوراخ میکنیم و داخل مربا می اندازیم، در اواخر پخت گلاب و زعفران دم کرده را اضافه میکنیم، در دقایق آخر، آبلیمو را می افزاییم و بعد از دوتا قل زدن حرارت را خاموش میکنیم و یک پارچه تمیز را به عنوان دم کنی روی مربا میگذاریم تا کاملا خنک شود سپس دانه های هل را خارج میکنیم. نکته ... اگر مقدار مربا کم باشد، داخل یخجال نگهداری میکنیم، در غیر اینصورت برای ماندگاری بیشتر بهتر است در ظرفهای پلاستیکی و داخل فریزر نگهداری کنیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯