eitaa logo
آشپزی آسان
18.9هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
25.9هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاشت فوری سبزه هفت سین داخل تنگ ماهی ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃
مواد لازم . گوشت چرخ‌کرده ۵۰۰ گرم کدو سبز متوسط ۲ عدد نمک، فلفل سیاه نصف ق چ پودر سیر و پودر پیاز نصف ق چ روغن برای سرخ کردن پودر پاپریکا و پودر آویشن یک ق چ پنیر چدار ورقه ۴ عدد . طرز تهیه . طرز تهیه داخل اسلایدها مشخصه فقط چندتا نکته گوشت رو با ادویه‌ها ترکیب کنید و به اندازه گردو از گوشت بردارید و سرخ کنید به کدوها فقط نمک بزنید و سرخ کنید هر پنیر ورقه رو ۴ قسمت کنید و بعد استفاده کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
اول یه بسته ژله الوورا رو با یه لیوان اب جوش حل کنید و سه چهارم لیوان اب سرد بریزید . بزارید تو یه ظرف شفاف که از پشتش پیدا باشه ببنده بعدش دوتاقاشق ژله ی سبز رنگ رو فقط به قدری اب جوش بریزید که خیس بشه بعد سرکتری حلش کنید و با سه قاشق خامه مخلوط کنید تا خامه سبز بشه. حالا خامه رو تو سرنگ بکشید و بصورت نامنظم فقط وارد ژله الورا کنید و درحال بیرون کشیدن تزریق کنید .با اینکار برگ های سبزه عیدتان را درست کرده اید. فقط مواظب باشید کف ژله تون رو پاره نکنید وقتی کار تزریق تموم شد,بقیه پودر ژله سبز رنگتونو یا با ابجوش و اب یا با اب جوش و شیر یا ابجوش و بستنی بدید روی کارتون و بزارید ببنده بعدم برگردونید و دورش روبان بپیچید موفق باشید 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
۳ روز عدس خیس میدهیم ولی باید هرروز آب عدس رو عوض کنیم .بعد رو داخل دستمال نخی تمیزی میریزیم و هرروز کل دستمال را خیس میکنیم و آب اضافه رو خالی میکنیم که هم سبزه مون بو نگیره و هم سبزه کپک نزند بعد از ۳ تا ۵ روز وقتی عدس جوانه های سفید زد آنرا در ظرفی که برای سفره هفت سین در نظر گرفتیم میریزیم ، بهتر است از ظرفی استفاده کنیم که دارای عمق و دیواره بلند ۱۵ تا ۲۰ سانت و ترجیحا سطح دهانه و کف به یک اندازه باشد در مرحله بعد روی عدس ها رو با دستمال نخی خیس میپوشانیم و باید دقت کنیم که عدس ها به صورت یکنواخت و ضخامت ۳ تا ۵ سانتی متر در سطح ظرفمان پخش شود .سپس ظرف را در محیط باز ولی سایه قرار داده و مرتب دستمال را با آب فراوان خیس کرده و آب اضافه از ظرف رو خارج میکنیم تا جوانه ها به اندازه دلخواه مان برسد . دستمال را برمی داریم و برای رساندن آب به ریشه از کنار دیواره با سرنگ آب رو داخل میکنیم دقت کنید همیشه ۵ دقیقه بعد از آب رسانی باید آب ظرف را خالی کنیم تا فقط ریشه ها مرطوب بماند موفق باشید 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🪴🪴🪴🪴🪴🪴🪴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای خرده ریزها: 70 گرم کره ؛ 70 گرم شکر مقدار اندکی نمک؛ 150 گرم آرد 00. برای کاستارد: 150 گرم شکر 360 میلی لیتر آب 40 گرم نشاسته ذرت: 2 زرده تخم مرغ 2 لیمو (پوست و آب میوه). 30 گرم کره برای مرنگ 2 سفیده مقدار اندکی نمک؛ 100 گرم شکر. طرزتهیه آب را با قند و نشاسته ذرت در قابلمه مخلوط کنید. بجوشانید تا غلیظ شود (5-7 دقیقه). آب و پوست لیمو ، زرده تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید. کره را نیز اضافه کنید تا همه چیز فشرده شود. آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید کاملاً خنک شود. آرد را با شکر ، کره ترکیب کرده و با دست ورز دهید تا خرده خرد شود. آنها را در سینی فر توزیع کرده و در دمای 190 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید. سفیده را با نمک و شکر بزنید تا سفت شود. لیوان ها را با خرده ، خامه و مرنگ روی آن پر کنید. از دمنده استفاده کنید تا مرنگ را قهوه ای کند. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
ابتدا یک لیوان شکر رو با یک لیوان آب بذارید بجوشه تا کمی غلیظ بشه و کمی هل و زعفران و گلاب بهش اضافه کنید و بذارید کامل سرد بشه ٢ عدد تخم مرغ رو خوب بزنید . ۲ قاشق ماست ، ۲ قاشق آرد و یک دوم قاشق چايخوري بكينگ پودر، کمی ﻧﻤﮏ، محلول زعفران و به دلخواه کمی وانیل را اضافه کنید و خوب بزنید تا يكدست بشه (غلظتشم بايد مثل فرني بشه). تابه رو چرب کنید وقتی خوب داغ شد . نصف مواد رو كف تابه بریزید و درش رو بذاریدتا مواد کمی خودش رو بگیره بعد مواد آجیلی دلخواهتون رو (من از پسته خردشده و کمی خلال پسته استفاده کردم‌بهمراه کمی دارچین ،پودر گل محمدی و پودر هل ) روی لایه زیرین میریزید و بقیه موادتخم مرغی رو روی مواد آجیلی بریزید و در تابه رو بذارید تا کامل خودش رو بگیره بعد خاگینه رو برگردونید تا اونطرفش هم سرخ بشه وقتی خاگینه آماده شد از روی حرارت برداریدو شهد سرد شده رو روش بریزید و اجازه بدید تا شیره به خورد ش بره ، البته من گاهی بجای شهد از شیره انگور که با گلاب رقیق شده استفاده می کنم. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم - سیب زمینی 500 گرم (قبل از پوست کندن وزن کنید) - پنیر چدار یا پیتزا 85 گرم (رنده کنید) - پودر نشاسته ی ذرت 10 قاشق غذاخوری - فلفل ، نمک مقداری - کمی جعفری خشک طرز تهیه: - سیب زمینی ها پوست گرفته و تکه های بزرگ خرد کنید و بخار پز کنید تا پخته شود. - سیب زمینی های پخته را بکوبید ، سپس تمام مواد دیگر را اضافه کنید ، هم بزنید تا یکدست شود. - خمیر را به صورت مستطیل با قطر یک سانت باز کنید ، مطابق فیلم آن را از طول برش دهید. - در روغن داغ با حرارت متوسط ​​دانه دانه بندازید تا به هم نچسبند تا زمانی که ، سرخ شوند. - با سس فلفل یا مایونز سرو کنید نوش جان. توجه: من کمی را به شکل حلقه درست کردم ، اما حلقه ایش هم سخته و هم خوب نمیشه ، توصیه می کنم فقط فرم چوب درست کنید ، علاوه بر اینکه سریع درست میشه ترد تر هم هست نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موز رو توی مواد پنکیک زده بعد سرخش کنید ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍮🍌🍮🍌🍮🍌🍮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد رو رو میتونید کمتر بزنید ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽
برگه زردآلو 1 کیلو شکر 750 گرم آب 4 لیوان هل 10 عدد آبلیمو 1 ق غ گلاب 4 ق غ زعفران دم کرده 2 ق غ برگه ها را میشوییم و اگر خشک و سخت بودند به مدت 2 ساعت در آب ولرم خیس میکنیم و اگر تازه بودند نیازی به خیس کردن نیست. چهار لیوان آب را روی حرارت میگذاریم، شکر را به آن اضافه میکنیم، بعد از اینکه کمی جوشید، برگه ها را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا کاملا پخته شوند و شیره قوام بیاید. در اواسط کار دانه های هل را با سوزن سوراخ میکنیم و داخل مربا می اندازیم، در اواخر پخت گلاب و زعفران دم کرده را اضافه میکنیم، در دقایق آخر، آبلیمو را می افزاییم و بعد از دوتا قل زدن حرارت را خاموش میکنیم و یک پارچه تمیز را به عنوان دم کنی روی مربا میگذاریم تا کاملا خنک شود سپس دانه های هل را خارج میکنیم. نکته ... اگر مقدار مربا کم باشد، داخل یخجال نگهداری میکنیم، در غیر اینصورت برای ماندگاری بیشتر بهتر است در ظرفهای پلاستیکی و داخل فریزر نگهداری کنیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯
آرد: 2 لیوان، شیر: 1 لیوان،تخم مرغ:1 عدد،کره نرم شده: 1/4 لیوان،شکر: 4 قاشق غذاخوری،بکینگ پودر: 4 قاشق چایخوری،نمک:1/2 قاشق چایخوری، شکلات تخته ای: مقداری طرز تهیه : شیر و تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا یکدست شود.مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، نمک ، شکر ) را باهم مخلوط کنید. سپس کره و مواد خشک را به شیر و تخم مرغ اضافه و خوب مخلوط کنید تا نرم و یکدست شود. داخل قابلمه گودی مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه داغ شد با قاشق تکه هایی به اندازه گردو از خمیر بردارید و داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ شوند ( مدام با قاشق پشت و رو کنید تا پیراشکی نسوزد ) سپس روی توری قرار دهید تا سرد شوند با شکلات آب شده و پودر پسته تزیین کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩
طرزتهیه برای تهیه رولت گوشت و ماکارونی ۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده رو با یه عدد پیاز کوچیک رنده شده که آبشو گرفتم و یک عدد تخم مرغ و نمک و زردچوبه و فلفل و نمک و ۲ قاشق غذاخوری آرد سوخاری مخلوط کردم و ورز دادم ونیم ساعت تو یخچال استراحت دادم. نصف بسته ماکارونی سایز بزرگ و ابکش کردم وگوشت رو رو سلیفون پهن کردم و ماکارونی رو رو گوشت چیدم و بعد بکمک سلیفون رول کردم و تو سینی چرب شده تو فر با ۲۰۰درجه ۴۰دقیقه گذاشتم تا گوشت بپزه البته ۲۰دقیقه اخر پخت رو سینی کاغذ الومینیومی کشیدم تا رولت مغز پخت بشه و تو ماهیتابه کمی کره ورب وادویه وزردچوبه ونمک وپودر سیر رو تفت دادم نصفشو و رو رولت ریختم و باز چند دقیقه گذاشتم تو فر و بعد سرو کردم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
شیر سرد......۲/۵لیوان نشاسته ذرت ۴۰گرم معادل سه ق غ سرپر شکر ۶۵گرم معادل چهارق غ سرپرکه میتونید بیشتر یا کمتر باشه هویج یک هویج متوسط ونصفی پخته ونگینی خرد شده رنده پوست یه عددپرتقال..... حذف نکنین عطر خوبی به دسر میده وانیل....نصف ق چ توی مخلوط کن یاغذا ساز هویج وشیر سرد وشکر و‌نشاسته ذرت و‌رنده پوست پرتقال ووانیل را دو دقیقه مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد از صافی رد کنید تا رنده پوست پرتقال جدا بشه کمی با پشت قاشق فشار بدین تا عصاره اش خارج بشه یه دور مخلوط کنید وروی حرارت ملایم روبه کم بذارید ومرتب بهم بزنید تا کم‌کم شروع به سفت شدن کنه وقتیکه سفت وحبابهای سنگین زد از روی حرارت بردارید وتا داغ است توی ظرف سرو بریزید وبا مغز دلخواه تزیین کنید بعد سه چهار ساعت بذارید یخچال وبعد سرو کنید عاشقش می شین بچه ها من از صافی رد نکردم و اینکه نصف دسر و تو لیوان ریختم بینش هم پسته و خلال بادام ریختم بعد مابقی دسرو ریختم خیلی خوشمزه شد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
1.سه عدد پياز خرد شده را با دو عدد ساقه كرفس ريز شده، مقداري رازيانه، يك حبه سير و يك عدد فلفل تند در روغن تفت دهيد تا زماني‏كه مواد نرم شوند. 2. يك دسته گشنيز را خرد كنيد. همزمان 18عدد ذرت را دان كرده آماده طبخ كنيد. گشنيز را كمي تفت داده بقيه مواد را به آن اضافه كنيد. 3. يك ليتر آب مرغ به مواد اضافه كرده ذرت‌ها را نيز اضافه كنيد. بگذاريد مواد براي 30دقيقه آرام بجوشند. 4. 40 گرم خامه تازه به آن اضافه كنيد و چند دقيقه بعد سوپ را از روي حرارت‌ برداريد. هنگام سرو، سوپ را با آتش ملايم گرم كرده و كمي آبليمو به آن اضافه كنيد. مي‌توانيد سوپ خود را با خامه و گشنيز خرد شده تزیين كنيد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌽🍿🌽🍿🌽🍿🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 3 عدد کدو سبز 2 عدد تخم مرغ 200 میلی لیتر کفیر 2 قاشق غذاخوری آرد 00 80 میلی لیتر روغن زیتون 10 گرم بیکینگ پودر برای شیرینی های خوشمزه فلفل نمک چیلی خرد شده پیازچه جعفری شوید پنیر چدار طرز تهیه دلمه ها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی برش دهید. آنها را با تخم مرغ ، کفیر ، آرد 00 ، نمک ، فلفل ، چیلی ، بکینگ پودر برای پای ، روغن زیتون ، پیازچه ، شوید و جعفری مخلوط کنید. قالب را روغن زده و مخلوط را بریزید. به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه بپزید. پنیر چدار را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر بپزید. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 4 عدد سیب زمینی 4 زرده تخم مرغ 120 گرم ژامبون 1 تخم مرغ 60 گرم آرد یا نشاسته ذرت نمک و فلفل برای چشیدن؛ روغن سبزیجات. طرز تهیه سیب زمینی ها را به صورت نواری برش داده و ژامبون را ریز خرد کنید. سیب زمینی ها را با ژامبون ، آرد ، نمک ، فلفل و تخم مرغ مخلوط کنید. روغن را در ماهیتابه گرم کرده و با مخلوط سیب زمینی و ژامبون 4 لانه درست کنید. در مرکز هر لانه یک زرده تخم مرغ بریزید. از هر طرف 5 دقیقه بپزید. نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🫔🫔🫔🫔🫔🫔🫔
خربزه رو بشورید از وسط نصف کنید و تخمه های داخلشو با قاشق کاملا خارج کنید حالا یه بسته ژله با هر طعمی که دوست دارید رو با ۱/۵ لیوان آب جوش مخلوط کنید بزاربد خنک بشه خربزه دونیم شده رو بشکل عمودی قرار بدید و ژله رو داخلش بریزید و بزارید تو یخچال تا ژله کاملا سفت بشه بعد خربزه رو مثل خیار پوست بکنید و به شکل حلقه حلقه برش بزنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍈🍣🍈🍣🍈🍣🍈
اين غذا رو ميتونيد با مرغ يا گوشت بپزيد ، اول مرغ تكه شده رو با پياز سرخ كردم و ادويه زدم (زعفران، نمك و فلفل) بعد ته ظرف يا قالب نچسب رو چرب كردم ، يك لايه خلال بادوم ريختم ته ظرف بعد مرغ رو اضافه كردم و بعد يك لايه بادمجون سرخ شده(براى زيبايش چند تا بادمجون اطراف ظرف گذاشتم) و برنج آبكشيده رو بهش اضافه كردم و در آخر عصاره يا آب مرغ يا گوشت با كمى زعفران به برنج اضافه كردم و در فر با حرارت ١٨٠ درجه به مدت٢٥- ٣٠ دقيقه پختم. با زرشك و خلال پسته تزيين كردم نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍆🍱🍆🍱🍆🍱
مواد لازم براي 4 نفر فيله مرغ 400 گرم جعفري خرد شده 1 پيمانه پارمزان رنده شده نصف پيمانه نمك نصف ق چ فلفل به ميزان لازم سير خرد شده 1 عدد كره 2 ق غ طرز تهيه فيله را با چاقو برش مي دهيم جعفري، پارمزان، نمك ، فلفل و سير را مخلوط ميكنيم كمي از مواد را داخل هر فيله ميگذاريم كره را داخل ماهيتابه ريخته تا گرم شود. فيله ها را تفت مي دهيم تا زماني كه طلايي رنگ شود بعد كمي آب ريخته تا فيله ها بپزد همچنين ميتوانيد اين غذا را با سيب زميني و سالاد سرو كنيد نوش جان💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙
می خواهید پنیر پیتزا خوب کش بیاید؟ قبل از اینکه پیتزا را داخل فر بگذارید بر روی آن آب اسپری کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 6 سوسیس؛ 6 تخم مرغ نمک و روغن نباتی. طرزتهیه سوسیس ها را از وسط برش بزنید و آنها را تا کنید تا قلب درست شوند. انتهای آن را با خلال دندان محکم کنید. آنها را در تابه بپزید. یک تخم مرغ در مرکز هر قلب بریزید. نمک را مزه دار کنید. 5 دقیقه بپزید. برش های کناری را برش دهید ، آنها را به صورت دایره ای ببندید و با خلال دندان محکم کنید. آنها را در تابه بپزید و تخمها را در مرکز آن بریزید. 5 دقیقه بپزید. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥚🍳🥚🍳🥚🍳🥚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كدو خورشي هارو برش ميزنيم جوري كه زياد نازك نشه (چون بعد از سرخ شدن خيلي شل ميشه)،بعد داخل يه مقدار كمي از روغن سرخش ميكنيم،مرغ هاي پخته شدمون رو تكه تكه ميكنيم(شما ميتونين از مرغي كه از شب قبل از شام اضافه مونده به راحتي استفاده كنين)،بعد مرغ رو داخل رول كدو ميزاريم و ميپيچيم رو روشو با يدونه چوب خلال دندون ميبنديم. براي سس : گوجه(با پوره گوجه) و رب و جعفري خورد شده و پياز سرخ شده(من از قبل سرخ شده داشتم) رو با پودر دارچين و زرد چوبه و پاپريكا داخل روغن تفت ميديم(نمك نزنين چون رب داره)،بعد از آماده شدن سس،رول هارو داخلش ميچينيم و با جعفري و نخود فرنگي پخته شده تزيينش ميكنيم نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍆🍱🍆🍱🍆🍱
مواد لازم چون اهل خونه با گوشت دوست ندارن من از ٣تاران مرغ استفاده كردم هویچ : ٢ عدد سیب زمینی :٢عدد متوسط بِه :٢عدد گوجه :١عدد آب :٢لیوان پیاز :١عدد بزرگ آلو بخارا : هر چقدر دوست دارينبچه ها ديدين كه آلو بخارا دو مدلِ ترش و شيرين من ٥تا ترش ريختم ٥تا شيرين همچين ملس و باحال ميشه نمك فلفل زردچوبه طرز تهیه : اول کف ظرف کمی روغن بریزید و پیاز رو حلقه کنید و ته ظرف بچینید بعد گوشت يا مرغ رو روی پیاز ها قرار بدين وهویج رو برش بزنید و اضافه کنید روی هویج بِه بچینید، بهتر پوست بِه رو جدا نكنيد بعد آب بريزيد و اجازه بدين جوش بياد شعله رو ملایم میکنیم میگذاریم تا بپزند وسطاى پخت آلو و ادويه ها رو اضافه كنيد و در اخر سیب زمینی و گوجه صبر كنيد تا کمی آب غذا کشیده بشه اگه آخرش يه كم زعفرون هم بريزيداصن ديگه نگم براتون نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
برای طعم گرفتن برنج‌های بدون عطر می‌توانید هنگام خیس کردن آن‌ها چند گلبرگ گل محمدی را داخل آبشان بریزید تا عطر و طعم خوبی پیدا کند نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚