eitaa logo
آشپزی آسان
18.8هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
26هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•ساندویچ کتوژنیک🫔• ساندویچ کتوژنیک که هیچ کربوهیدراتی نداره😋 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
16.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•چیز کیک میوه ای🍉• بهترین انتخاب برای بهار و تابستون که تنوع میوه زیاده😍😋 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•بستنی حصیری🍦• بهار و تابستون این بستنی رو درست کنید و لذت ببرید 🤤 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•فوکوستورا😋• هم ساده هم خوشمزه چی میخواین دیگه🤤 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•دونات مرغ 🥠• بیرونش ترد و داخلش نرم و طعمشم که معرکه اس 🤌🏻🤤 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•بورک گوشت ترکی🫔• فقط صداشو‌گوش کن😍🫠 مواد لازم: -500 گرم خمیر فیلو‌‌‌/یوفکا (خمیر باقلوا) مواد سس: -80 میلی لیتر روغن مایع -80 میلی لیتر شیر -80 میلی لیتر خامه رقیق شده با شیر (اختیاری) -80 گرم کره -1 زرده تخم مرغ -نمک طرز تهیه: روغن، شیر، خامه، نمک و کره آب شده را با هم مخلوط کنید 2 ورق فیلو را روی سطح کار قرار دهید و 3 قاشق غذاخوری از سس را روی آن بریزید و با قلم مو پخش کنید سپس دو ورق دیگر روی آن بگذارید و دوباره برس بزنید،در انتها یک ورق دیگر روی آن بگذارید. یک فیلینگ به دلخواه خود و پنیر پیتزا قرار دهید و رول کنید،سپس بورک را با بقیه مخلوط کره را با زرده تخم مرغ مخلوط کنید و رومال کنید، مقداری کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده به مدت حدود 20 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستان من چند ساله به این روش سیر رو نگهداری میکنم ، و هر وقت لازم داشته باشم ازش برمیدارم و سرخ میکنم و یا همینطوری در غذا استفاده میکنم امسالم باز همین کار رو کردم و یک فیلم کوتاه هم گرفتم ،امیدوارم براتون مفید باشه توضیحات و مراحل کار هم به صورت کامل روی کلیپ هست فقط چندتا نکته داره : من در این روش هیچوقت از نمک استفاده نمیکنم با این روش سیر یکسال سالم میمونه ولی بهتره تا شش ماه مصرف بشه _چون تا شش ماه بدون تغییر رنگی وکاملا تازه میمونه ولی بعد از اون کمی رنگش زردتر میشه و بوش هم قویتر میشه چون سیر هر چه کهنه تر باشه بوی تندتری داره نسبت به سیر تازه بهتره که از روغن مایع استفاده بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذای کامل میتونید سرو کنید. طرز تهیه: ابتدا بامجونو پوست میکنیم شکمش رو برش میزنیم عمیق برش نزنید.بعد خوب سرخ میکنیم و کنار میگذاریم. در تابه ای سینه مرغ ریز خرد شده رو خوب میپزیم بعد یک عدد فلفل سبز و نصف فلفل دلمه ای و پیاز رو اضافه میکنیم وتفت میدیم بعد دوعدد گوجه رو خرد میکنیم و اضافه میکنیم.بعد نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و اویشن و پاپریکا و پونه کوهی اضافه میکنیم خوب تفت میدیم تاطعم مواد به خورد هم برن و پخته بشن.بعد داخل شکم بادمجونها میریزیم و در ظرف مورد نظر میریزیم و ظرف رو کمی از سس(رب گوجه و نمک وفلفل و اب و درصورت تمایل پیاز سرخ شده و رنده شده) پر میکنیم.روشو پنیر پیتزا میریزیم و در فر با دمای 180دقیقه و مدت زمان 25دقیقه بعدمیل کنید نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
مواد لازم 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری 1 استکان شیر ولرم (حدود90تا 100 گرم) 1/2 استکان آب (45 گرم) 1 عدد فلفل قرمز خرد شده 5تا4 عدد پیازچه سبز خرد شده کمی جعفری پنیر صبحانه حدود1تا 2 قاشق مرباخوری 1 قاشق چایخوری نمک 3 لیوان آرد (از 3لیوان کمتر بریزید در آخر کم کم اضافه کنید) طرز تهیه: در ظرف مناسب آرد را ریخته(مقداری از آرد را بردارید ودرآخر اگر خمیر چسبندگی داشت کم کم اضافه کنید) ودر وسط آن به ترتیب همه مواد ریخته واز کنار ظرف مواد را جمع ومخلوط کنید وخوب ورز دهید تا چسبندگی آرد گرفته شود. فلفل و ساقه پیازچه را ریز خرد کنید وبه همراه مابقی مواد به خمیر اضافه کنید وخوب ورز دهید. از خمیر به اندازه یک گردو جدا وگرد کنید و طبق ویدئو با دست پهن کنید ووسط خمیر را با انگشت ویا سر ماسوره خالی کنید وروی خمیر را پوشانده تا خمیرها حجمشان زیاد شود وبعد در روغن داغ سرخ کنید. پ. ن. مایه خمیرتون اگه فوری نبود اول با کمی آب یاشیر و1 قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید وروی ظرف رو بپوشونید تا عمل تخمیر انجام بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩
مواد لازم سیب سبز يك عدد خيار يك عدد زنجبیل تازه‌ی رنده شده يك قاشق معادل 3 گرم ....نداشتین پودرش آب يك لیوان (200 میلی‌لیتر) روش تهیه : ابتدا خیار را پوست کنده و خرد کنید. سیب را نیز پوست بکنید و دانه‌های آن را خارج کنید. سپس آن را نیز خرد کنید. این دو میوه را داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید. زنجبیل رنده شده و سپس آب را به مواد اضافه کرده و میکس کنید. نوشیدنی سبز را تازه به تازه مصرف کنید. برای دریافت نتیجه‌ی بهتر توصیه می‌کنیم که این نوشیدنی را به صورت ناشتا میل کنید تا ترکیبات مغذی آن بهتر جذب شده و فعال‌تر باشند. توجه زنجبیل برای افرادی که از مشکلات گوارشی مانند زخم معده، ورم معده، کولیت و بیماری کرون (التهاب روده) رنج می‌برند توصیه نمی‌شود. اگر شما هم دچار چنین مشکلاتی هستید نوشیدنی سبزتان را بدون زنجبیل تهیه کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پودر سیر را هرسال خودم درست میکنم چون پودر سیر بازاری هم آرد داره هم نمک سیرها رو یکساعت تو اب میریزم که خیس بخوره و راحت پوست بشه........ بعداز اتمام پوست کردن سیرهااونهارا میشوریم به اونها زمان میدیم تا خشک بشه..... با غذاساز اونها رو چیپسی خورد میکنم سینی رو چرب کرده و سیرها رو پهن میکنم می‌ذاریم تو هوای آزاد تا خشک بشن بسته به دمای محیط داره که چند روز زمان میره بعداز خشک کردن آسیاب میکنیم ودر ظرف درب دار نگهداری میکنیم نکته اگر غذاساز نداشتید و حوصله خورد کردن هم نداشتید میتوانید با نخ و سوزن به صورت گردنبنددربیارید و آویزان کنید در هوای آزاد واینکه میتوانید نصف سیرها را آسیاب نکنید وواسه غذاهایی که سیر می‌خواد مثل گوشت بادمجان مرغ غیره استفاده کنید میتونید برای خشک کردن هم از پنکه استفاده کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄
لپه پلو با زیره به دلیل استفاده از گوشت و زیره در آن، طعم و عطری فوق‌العاده دارد که تجربه‌ی مزه‌ی آن تا مدت‌ها از خاطرتان نخواهد رفت. بانوانی که به دنبال پلویی متفاوت با طعمی جدید هستند، بد نیست برای یک بار هم که شده لپه پلو با زیره را امتحان کنند. برنج، گوشت چرخ کرده، لپه، زیره، پیاز، رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و زردچوبه ترکیبات اصلی این غذای محلی را تشکیل می‌دهند. به یاد داشته باشید اگر نمی‌خواهید پلو طعم زیاد زیره به خود بگیرد، از زیره‌ی پودر نشده استفاده کنید، چرا که عطر پودر آن قوی‌تر است نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
17.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
18.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزیین_دونات_برای_مهمونی_و_تولد ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩
سیب زمینی هاروچیپسی خردکنید وچندساعت تواب سرد بزارین بعد داخل روغن فراوان باکمی نمک حسابی سرخ کنید یا اینکه ازچیبس اماده استفاده کنید بعد داخل ظرف مورد نظر یه لایه سیب زمینی بریزین بعدکمی سس کچاب،خردل،مایونز هرکدوم که دوست داشتین،بعدکمی هم ورقه های ژامبون خردشده به جاش مرغ هم میشه ریخت وبعد کمی هم پنیر ،چندلایه تکرار کنیدبعدبزارین توفر یا مایکروفر تاپنیر آب بشه وگریل بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
راهکارهایی برای از بین بردن تلخی قورمه سبزی: دو مورد هست که باعث میشه قرمه سبزی تلخ بشه یکی اگه شبلیله قرمه سبزی زیاد باشه تلخ میشه. دومی هم لیمو عمانی 10 دقیقه آخر به خورشت اضافه بشه بهتره اگه زیاد بجوشه تلخ میشه. 1- اگه خورشتت پخته و تموم شده لیمو عمانی رو خارج کن و 1عدد سیب زمینی درسته بنداز داخلش و بزار یه نیم ساعتی با شعله ملایم بجوشه و تلخی خورشتت و بگیره . 2- شنبلیله ی خورشتت زیاده که تلخ شده, سبزی خورشتی به غیر از شنبلیله بهش اضافه کن. همیشه سعی کنید لیمو عمانی را قبل از انداختن توی خورشت دونه هاشو جدا کنید بعدش با اب بشورینش اونوقت بندازینش تو خورشت . 3_ یکم شکر توش بریز شاید خوب بشه . 4_ تمرهندی هم خوبه میتونید ،یک امتحان بکنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
17.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•فلافل🧆• از اون دسته ساندویچایی ک تو فیوریت همه هست 😋 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•رولت گوشت با نون لواش🫔• هم راحت درست میشه هم خوشمزه ترینه:)❤️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•سیب زمینی سوخاری🍟• سیب زمینی سوخاری رستورانی رو به سبک پلتسفود درست کنید که مطمئنم عاشقش میشید🤤😋 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
14.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•موچی🍥• مواد لازم : -آرد گلوتینوس:۱۲۰ گرم -نشاسته ذرت:۳۰ گرم -پودرقند:۳۰ گرم -نمک :۱ پنس -کره:۲۵ گرم -مایعات :جمع آب میوه و شیر با هم ۲۲۰ میل بشه من از آب انبه استفاده کردم ۱۰۰ میل و ۱۲۰ میل شیر استفاده کردم. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•صبحانه فرانسوی🥪• اینقدر کیوت و خوشمزه مگه داریم اصن😋 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
16.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•رولت مرغ و اسفناج🥟• به نظر من اسفناج با هر چی ترکیب بشه بی نظیره💚 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•فینگرفودِ سه سوته و خوشمزه😍 حتما درست کنید و لذت ببرید😋 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
16.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•چیزکیک سن سباستین🥧• یکی از متفاوت ترین و خوشمزه ترین چیز کیک هایی که خوردم قطعا همینه🥰بشرط اینکه ۱۲ ساعت داخل یخچال استراحت کنه🤌🏻😋 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
برساق یا بزی آرد یک کیلو یک پنس نمک شکر یک لیوان بستگی به ذائقه خودتون داره ممکنه دوست داشته باشید شیرین‌تر باشه رازیانه سبز یک ق غ (سلیقه ایست میشه حتی،زنجبیل یا دارچین هم افزود) شیر یک لیوان زردچوبه یک ق غ خمیر ترش یک چونه یا یک ق غ خمیر مایه روغن برای سرخ کردن طرز تهیه ابتدا دو ق غ روغن رو میزاریم حسابی داغ بشه ولی نسوزه ذره ذره روی آرد میریزیم و هم میزنیم که آرد گلوله های ریز ریز بشه کمی که سرد شد آرد گلوله شده رو بین دو کف دست مرتب میمالیم که آرد یکدست بشه حالا اگه خمیر ترش داریم اون رو وسط آرد میزاریم بعد مواد خشک (رازیانه و شکر و زردچوبه و نمک) رو به آرد اضافه میکنیم شیر داغ رو هم اضافه میکنیم خمیرو خوب ورز می‌دهیم اگه شل شد آرد اضافه میکنیم اگه سفت بود کمی آبجوش اضافه میکنیم تا حدی ورز میدهیم که خمیر به دست نچسبه و یک دست بشه،حالا باید نایلون روش بکشیم و در دمای معمولی اتاق یک ساعت بزاریم ور بیاد البته بهتره که یک پارچه چند لا روش بزاریم بعد خمیر رو با دست به شکل گلوله های کوچک برش میدیم به شکل دلخواه پهن میکنیم بعد که همه رو پهن کردیم توی روغن فراوان سرخ میکنیم با حرارت کم ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍞
نمک به میزان لازم گردو 100 گرم زرشک 2 ق غ تخم مرغ 3 عدد سبزی کوکو 500 گرم خمیر بربری 1 کیلو اول مواد کوکو سبزی را مخلوط کرده و کنار بگذارید.اگرمواد کوکو آب داشت با کمی فشار آبش را بگیرید. بعد خمیر بربری را روی تخته بگذارید و آرد پاشی کنید به طوری که به دست نچسبد. سپس با وردنه نصف خمیر را پهن کرده داخل سینی فر بگذارید ومانند عکس مواد را روی آن قرار دهید. نصفه دیگر خمیر را هم پهن کرده و روی لایه قبلی قرار دهید. بقیه مراحل هم مانند عکس یک کاسه در وسط قرا دهید بعد با چاقو آن را برش بزنید. بهتراست چاقو را چرب کنید تا مواد به آن نچسبد. بعد از این مرحله تکه ها را برگردانده و در فر با حرارت حدودا ۱۷۰ درجه بپزید. وقتی خمیر طلایی شد کوکو آماده است نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســلام🍃🌸 صبحتان به طراوت باران دلتان‌ به ‌پاکی نسیم صبحگاهی🍃🌸 خوشه های افکارتان سبزوپایدار لحظه‌هاتان ‌زیباو🍃🌸 بارش بوسه های خدا پای تمام ‌آرزوهاتون صبح چهارشنبه تون بـخیر🍃🌸 ﹝@Jomlax