eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
26هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
موادلازم آرد ۲ونیم لیوان تخم مرغ ۴عدد شکر یک لیوان شیر نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان بکینگ پودر ۲ ق م وانیل یک ق چ پودر نارگیل نصف لیوان کشمش نصف لیوان تخم مرغ را داخل ظرف گودی ریخته هم می زنیم بعد شکر را اضافه کرده حدود پنج دقیقه با دور کند همزن هم زده تا کاملا کف کنه بعد به ترتیب شیر روغن مایع وانیل پودرنارگیل را اضافه کرده هم می زنیم آرد را به همراه بکینگ پودر الک کرده و توی چند مرحله به مایع کیک اضافه میکنیم و با لیسک به طور دورانی هم میزنیم در آخر کشمش های آغشته به آرد راداخل مایع کیک ریخته و قالب را چرب کرده آرد پاشی می کنیم و مایع کیک را داخل قالب ریخته و توی فر با درجه ی ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
آب میوه طبیعی مانند آناناس، پرتقال قرمز کیوی سیب و.... را گرفته و در قالب یخ ریخته و روی قالب سلفون بکشید تا هوا نکشه بعد فریز کنید در هنگام پذیرایی از این آبمیوه های قالبی فریز شده در آبمیوه های مورد نظر انداخته و سرو کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
مواد لازم بستنی وانیلی ۱ پیمانه گردوی خورد شده نصف پیمانه مربای آلبالو ۱/۳ پیمانه موز ۱ عدد شکلات آب شده نصف پیمانه طرز تهیه درون دستگاه مخلوط‌کن، بستنی‌ها، مربای آلبالو و گردوی خورد شده را ریخته و به مدت زمان ۵ دقیقه با یکدیگر مخلوط کنید. سپس با قاشق اسکوپ، به تعداد دلخواه بستنی برداشته و درون ظرف مخصوص دسر قرار دهید. موزها را به صورت حلقه‌ای برش زده و روی بستنی‌ها قرار دهید. سپس شکلات آب شده را نیز روی بستنی‌ها ریخته و با بیسکویت فرمی آن را تزئین کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍒🍧🍒🍧🍒🍧🍒
مواد لازم 4 تا 4.5 لیوان آرد(شاید به ارد بیشتر یا کمتری نیاز باشد) 1 بسته مخمر فوری(یک قاشق غذاخوری خمیرمایه) 1 قاشق چایخوری نمک 3 قاشق غذاخوری سیاه دانه 2 لیوان شیر گرم 1قاشق غذاخوری شکر روغن برای سرخ کردن یک لیوان شیر گرم را با خمیر مایه و شکر مخلوط کرده و اجازه دهید تخمیر شود 4 لیوان ارد را درون یک ظرف ریخته،نمک و شیر و سیاهدانه و خمیر مایه تخمیر شده را اضافه کرده و مخلوط کنید و ورز دهید،اگر خمیر به دست شما چسبید مابقی ارد را اضافه کنید شاید به ارد بیشتر با کمتری نیاز داشته باشید،در انتها میتوانید خمیر را با یک قاشق روغن روی ان جمع کنید اجازه دهید خمیر یک ساعت تخمیر شود سپس با وردنه خمیر را باز کرده و در صورت تمایل با قالب قالب بزنید یا از لیوان استفاده کنید،سپس نان ها را در روغن از قبل گرم شده با حرارت ملایم بپزید این نان فورا در روغن مانند بادکنک باد میشود و روغن را جذب خود نمیکند نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
نمک به میزان لازم گردو 100 گرم زرشک 2 ق غ تخم مرغ 3 عدد سبزی کوکو 500 گرم خمیر بربری 1 کیلو 🔸اول مواد کوکو سبزی را مخلوط کرده و کنار بگذارید.اگرمواد کوکو آب داشت با کمی فشار آبش را بگیرید. بعد خمیر بربری را روی تخته بگذارید و آرد پاشی کنید به طوری که به دست نچسبد. سپس با وردنه نصف خمیر را پهن کرده داخل سینی فر بگذارید ومانند عکس مواد را روی آن قرار دهید. نصفه دیگر خمیر را هم پهن کرده و روی لایه قبلی قرار دهید. بقیه مراحل هم مانند عکس یک کاسه در وسط قرا دهید بعد با چاقو آن را برش بزنید. بهتراست چاقو را چرب کنید تا مواد به آن نچسبد. بعد از این مرحله تکه ها را برگردانده و در فر با حرارت حدودا ۱۷۰ درجه بپزید. وقتی خمیر طلایی شد کوکو آماده است نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
اگه یوقتی به هر دلیلی نتونستید میوه تازه وخام نوش جان کنید براحتی با تبدیلش به کمپوت میتونید میوه دلخواهتونو بخورید میوه های دلخواه رو پوست بگیرید ... در ظرف مورد نظرتون آب بزارید جوش بیاد میوه ها رو داخل آب جوش بریزید طوری که آب روشونو بگیره چن تا قل بزنه بعد یه مقدار شکر به اندازه دلخواهتون روش بریزید چند تا جوش زد بردارید که میوه ها له وبد شکل نشن اگر دوست داشتید میتونید توش وانیل یا مقدار کمی گلاب هم بریزید خوشمزه تر میشه....من نریختم ... ظرفتون که از داغی افتاد همونجور بزارید یخچال تا کمپوتها خنک بشن وبعد در ظرفی مناسب سرو بریزید ونوش جان کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍑🍏🍑🍏🍑🍏🍑
مرحله اول : سه عدد سیب زمینی متوسط را آبپز کرده بعد پوست کنده و خوب له می کنیم با مقداری نمک و کمی فلفل سیاه مخلوط کرده داخل کاسه بزرگی کیسه فریزر انداخته و پوره سیب زمینی را به دبواره هاو کف کاسه خوب پهن می کنیم سعی میکنیم ضخامت همه قسمتها یک اندازه باشد حدود نیم سانت مرحله دوم: سالاد ماکارونی را تهیه کرده و در داخل کاسه ریخته کمی فشار میدهیم. من سالاد ماکارونی را با یک لیوان ماکارونی شکلی خام که آبپز کردم .یک عدد سینه مرغ، نصف پیمانه ذرت آبپز، نصف پیمانه هویج آبپز، یک پیمانه خیارشور خرد شده و نصف پیمانه گوجه فرنگی خردشده ،سه قاشق پر سس مایونز و نمک وفلفل سیاه تهیه کردم. مرحله سوم: کاسه را در ظرف سرو برمیگردانیم . مرحله چهارم: کاسه وکیسه فریزر را جدا کرده و دور پوره سیب زمینی را سس مایونز می مالیم. مرحله پنجم: یک چهارم از بسته۵۰۰گرمی ماکارونی تک به قطر ۲.۸ رو هم با مقداری نمک و روغن در آب جوش آبپز کرده بعد از آبکش کردن ، از قسمت پائین ظرف شروع کرده و دور پوره مرتب میچینیم. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍝🥗🍝🥗🍝🥗🍝
مواد لازم ماکارونی فرم دار دو لیوان نخودفرنگی نصف لیوان کالباس خرد کرده یک لیوان کنسرو ذرت نصف لیوان سس مایونز یک لیوان ماست یک لیوان خیارشور خرد کرده نصف لیوان نمک و فلفل به میزان لازم دستور غذا آب و دو قاشق نمک را در یک قابلمه ریخته تا به جوش آید. دو لیوان ماکارونی فرم دار را در آن ریخته تا حدود ده دقیقه بجوشد و پخته شود سپس آن را آبکش می‌کنیم. یک لیوان سس و یک لیوان ماست و در صورت دلخواه کمی فلفل را در یک ظرف بزرگ ریخته، هم می‌زنیم. سپس نصف لیوان خیارشور خرد کرده، نصف لیوان کنسرو ذرت، نصف لیوان کنسرو نخودفرنگی و یک لیوان کالباس خرد کرده را به سس اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. ماکارونی آبکش شده را نیز اضافه کرده، مخلوط می‌کنیم تا سالاد ماکارونی آماده شود. سالاد را دو الی سه ساعت در یخچال می‌گذاریم تا جا افتاده نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍝🥗🍝🥗🍝🥗🍝
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲 صفحه شارژ گوشیتو خاص کن همه مات بمونن 😍👌🏼 از اینجا بردار👇🏼😘فالتم بگیر🥺 https://eitaa.com/joinchat/1230831790Cd3fb6c6482 ♦️با دیدن ویدیو بالا شگفت‌ زده خواهید شد🤯☝️🏿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای این کوفته یک عدد پیاز را رنده کنید و با ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده مخلوط کرده . نمک و فلفل سیاه و فلفل پول بیبر ترکیه ای کمی زیره زردچوبه و ادویه پودر رزماری زده . همراه یک تخم مرغ کوچک البته من از نصف تخم مرغ استفاده کردم و بقیه را برای ماست نگهداشتم . به این صورت بوی زهم تخم مرغ کمتره . یک ق غ پودر ارد سوخاری و یک ق جعفری خرد شده . همه مواد را مخلوط کرده و قلقلی کنید در تابه با روغن زیتون سرخ کنید . در ظرفی ۲ پ ماست را با کمی نمک و نصف تخم مرغ باقی مانده خوب بزنید . تخم مرغ از بریده شدن ماست موقع پختن جلوگیری میکند . در تابه ای که گوشتها در حال سرخ شدن هستن ماست زده شده را بیفزایید. ۵ تا ۸ دقیقه پخت کافی است. کوفته ماستی لذیذ امادس. روی ان را با نعناع خشک و فلفل پول بیبر تزیین کنید . البته روی ان نعناع داغ با روغن زیتون باید ریخت که من بخاطر کمتر مصرف کردن روغن صرف نظر کردم نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧆🍚🧆🍚🧆🍚🧆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سلام اول هفته تون عالی 🌹ان شاءالله 🌸قلبتون لبریزاز مهربانی 🌹وجودتون 🌸سرشاراز سلامتی 🌹زندگی تون 🌸پراز عشق و محبت 🌹وعاقبت بخیر 🌸باشید و خوشبخت 🌹روزتـون زیبـا و در پناه خدا ﹝@Jomlax
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کروسان🥐• از مزش نگم براتونننن 😍🥹 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
17.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•کاپ کیک پرتقالی🍊• یه کیک نرم و شیرین با عطر پرتقال🧡 مواد لازم : -آرد ۳۰۰ گرم -شکر ۳۳۰ گرم -کره ۱۴۰ گرم -آب پرتقال ۲۳۰ میلی‌لیتر -رنده پوست پرتقال یک قاشق غذا خوری -تخم مرغ سه عدد -وانیل ۱/۴ ق چ -بیکینگ پودر ۲ ق مرباخوری -نمک ۱/۸ ق چ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• کوردن بلو بادمجان🍆• فکرشم نمیکردم اینقدر خوشمزه باشه اصن از قدیم گفتن هرچی سوخاری باشه خوشمزس😋 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کیک یخچالی🥮• این کیک شکلاتی هم آسونه و خوشمزه🍫 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•سالاد آلمانی🥗• یک سالاد متقاوت و خوش طعم😋 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
قورمه سبزی: تره جعفری گشنيز اسفناج شنبليله آش: جعفري تره گشنيز اسفناج دلمه: شويد نعنا جعفری ترخون گشنيز كوكو: جعفری تره شويد گشنيز سبزی پلو: تره جعفری گشنیز شوید شنبلیله و کمی سیر نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥦🥬🥦🥬🥦🥬🥦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: آرد سمولینا(سمید) 1لیوان آرد سفید 1لیوان پودر شکر 1قاشق غ آب ولرم حدودنصف لیوان خمیر مایه 1قاشق چ بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری روغن مایع 1چهارم لیوان شیره: شکر 2 لیوان آب 1 لیوان زعفران و گلاب طرز تهیه: ابتدا همه مواد خمیر را باهم مخلوط کرده سپس آب را به تدریج اضافه میکنیم تا وقتی که خمیر لطیفی به دست بیاید دقت کنید آب را یک مرتبه اضافه نکنید ممکن است بیشتر یاکمتر آب نیاز داشته باشد حدود45دقیقه استراحت بدید سپس خمیر را پهن کرده ودر قالب پیراشکی مثلث بزارید(من در قالب دایره هم گذاشتم مثل عکس دوم) وسط آن پنیر خامه ای(من پنیر مثلثی هم استفاده کردم)و مغز گردو بگذارید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید تا فقط طلایی شود وقتی سرد شد با شیره یا عسل یا شیر عسلی به دلخواه تزیین کنید من عسل ریختم برای تهیه شیره همه ی مواد را باهم روی حرارت متوسط گذاشته تا10دقیقه بجوشد و کمی غلیظ شود ‍ نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙