#كيك_موزاييك
مواد لازم:
تخم مرغ3عدد
شكر 1ليوان
شير1ليوان
روغن مايع 1ليوان
آرد 2/5ليوان و 1ق غ
بكينگ پودر 1ق م
وانيل 1ق چ
رنده پوست پرتقال 1ق غ
پودر كاكاوو2ق غ
طرز تهيه
تخم مرغ هارو همراه شكر بمدت 5دقيقه هم ميزنيم تا كاملا كف كنه بعد وانيل و رنده پوست پرتقال را اضافه ميكنيم بعد روغن مايع و شير را اضافه ميكنيم حالا اردر رابا بكينگ پودر سه بارالك ميكنيم اروم اروم ب مايع كيك اضافه كرده و بصورت دوراني هم ميزنيم
حالا مايع كيك را ب دو قسمت مساوي تقسيم ميكني ب يكيش پودر كاكاوو اضافه كرده و مخلوط ميكنيم و به يكيش يك ق غ ارد اضافه كرده و مخلوط ميكنيم
حالا قالب را چرب كرده و يك ملاقه از مايع سفيد رنگ كف قالب ريخته بعد يك ملاقه مايع كاكاوويي ب تدريج تا اخر تا موادمون تموم بشه بعد قالب را داخل فري ك از قبل گرم كرديم با درجه حرارت 180بمدت 30دقيقه قرار ميدهيم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
#پاناکوتا_با_ژله_پرتغال
2لیوان شیر رو میزاریم رو حرارت 6ق شکر و چند قطره اسانس وانیل میریزیم خوب مخلوط می کنیم تا حدی حرارت میدیم که شکر ها اب بشه شیر نباید بجوشه بعد نصف لیوان شیر رو با 2ق ژلاتین به روش بن ماری حل می کنیم به شیر اضافه کرده خوب هم میزنیم حالا۱۰۰gخامه ریخته مخلوط می کنیم تا کاملا حل بشه بعد داخل قالب کمی چرب شده میریزیم میزاریم چند ساعت تو یخچال بمونه تا کاملا ببنده حالا پودر ژله رو با2لیوان آب داغ خوب حل می کنیم یه مقدار هم پودر ژلاتین میریزیم از صافی رد می کنیم بعد کناره های پاناکوتا رو از قالب جدا می کنیم ولی از قالب در نمیاریم با قاشق مایع ژله رو به ارامی میریزیم تا تموم بشه میزاریم یخچال تا ببنده
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#تمریه_خرما
میخوایم یه صبحانه گرم برای روزهای سرد از شهر سردسیر همدان رو در ظرف ۲۰ دقیقه تهیه کنیم. اگر بخواهیم که مزه واقعی و اصیل خودش رو هم داشته باشه، باید اون رو با کره و تخم مرغ زیاد بپزید.حتما هم از خرماهای نرم و رسیده استفاده کنید.
۲۰۰ گرم خرمای بدون هسته
۴ تا ۵ عدد تخم مرغ
۴۰ گرم گردوی خرد شده
۱ ق چ زعفران دم کرده (دلخواه)
۴ تا ۶ ق غ کره
خرما رو بشویید و هسته های آن جدا کنید، ماهیتابه را روی حرارت ملایم بگذارید، کره و خرما هر رو را همزمان در ماهیتابه بریزید و آن را تفت دهید. خرما باید در حین تفت داده شدن کاملا نرم شود. گردوهای خرد شده را به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا کاملا با هم مخلوط شوند. سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و آن را مرتبا بهم بزنید. در صورت تمایل زعفران را هم اضافه کنید. بین ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان لازم است تا تمریه آماده شود
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پودینگ_شکلات_با_نوتلا
مواد لازم :
آرد
تخم مرغ
پودر شکلات
شکر
کره
بیکینگ پودر
شکلات تلخ آب شده
وانیل
نوتلا
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#دیپ_ماست_و_شوید
۶ ق غ سر پر ماست چکیده
۲ ق غ شوید خرد شده
۱ ق غ کره
۱ ق م پودر نعناع خشک
یک ق غ پنیر لبنه
کمی نمک
یک حبه سیر رنده شده
داخل ماهیتابه کره را ریخته و اجازه دهید داغ شود نعناع را ریخته و هم زده خاموش کنید سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
#قهوه_یزدی
یکی از نوشیدنی های جالب توجه یزدی ها، قهوه مخصوص خودشان است که آن را با نام قهوه عزاداری هم می شناسند. آنها برای تهیه این قهوه، پودر قهوه ترک را به همراه آب، هل، گلاب و نبات یزدی، در ظرفی مسی می ریزند و آن را برای حداقل 6 ساعت حرارت می دهند. قهوه غلیظی که به دست می آید عطر و طعمی متفاوت و بی نظیر دارد. این قهوه در عزاداری ها جایگاه خاصی دارد و برخی قدمت مصرف آن را در میان یزدی ها از چای هم بیشتر می دانند. بد نیست بدانید قهوه یزدی به عنوان یکی از آثار ناملموس، ثبت ملی شده است
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
☕️ ☕️ ☕️☕️ ☕️☕️☕️
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
🌷هنرکده رویایی🌷
🧳 نمی تونی سفر بری؟
🎁 نمی دونی هدیه یا سوغاتی چی بخری؟
🏺هنر فیروزه و مینا بر روی مس و سفال
🎯 هنری زیبا و چشم نواز مخصوص مشکل پسندها
📦 ارسال به سراسر کشور
برای دیدن محصولات و اطلاعات بیشتر بزن روی لینک زیر
👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/916914510C26ad07dc66
#پیاز_شکمپر_سوخاری
مواد لازم: پنیر موزارلا، پیاز، گوشت چرخکرده، پودر سیر، آویشن، فلفل قرمز، رزماری، نمک، پودر سوخاری، آرد و تخممرغ
طرز تهیه
در ابتدا به ۱۰ عدد پیاز متوسط نیاز دارید. پیازها را از وسط نصف کنید؛ بعد از جدا کردن دولایه بیرونی، مابقی پیاز را نگینی خردکنید و به همراه ۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده درون یک ظرف بریزید. سپس ۲ قاشق چایخوری پودر سیر به مواد درون ظرف اضافه کنید و پسازآن ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز، رزماری، آویشن و نمک اضافه کنید. درنهایت ۱ تخممرغ به مواد اضافه کنید و ۱ قاشق غذاخوری پودر سوخاری روی مواد درون ظرف بریزید.مواد را با دست مخلوط کنید تا ادویهها بهخوبی گوشت را طعم دار کند. بعد پنیر موزارلا را به شکل مکعبهای ۱ سانتیمتری خردکنید. مواد را بهاندازهای که بین دو لایه پیاز بتواند قرار بگیرد، قلقلی کنید و یک تکه پنیر درون آن قرار دهید. پس از آنکه پنیر را درون مخلوط گوشت قراردادید، قلقلیها را بین دو تکه پیاز قرارداده تا یک شکل کروی به خود بگیرد. پس از آن قلقلیهای آماده شده را درون ظرفی از آرد بغلتانید و با روغن زیاد سرخکنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
#آرد_سوخاری_خانگی_را_چطور_درست_کنیم؟
پودر نان ۵۰۰ گرم، پودر سیر، پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه،پودر جوز هندی، نمک، پودر پیاز و پودر پاپریک از هر کدام نصف قاشق غذا خوری. همه مواد را با پودر نان مخلوط کنید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
#حلوای_ارد_برنج
ارد برنج ۱پ
نبات ۱/۵برابر ارد برنج
پودر دارچین و هل و گل محمدی
۱ ق چ
زعفران مقداری
مغزیجات درصورت دلخواه
روغن ۴_۳ق غ
بهتره ارد برنج رو خودمون درست کنیم.یه پیمانه برنج مرغوب ایرانی رو یکی دو روز خیس کرده و چندباری ابشو عوض مکنیم و سپس توی صافی ریخته تا ابش کشیده بشه و روی پارچه تمیز چند ساعتی پهن کرده تا نیمه خشک بشن و بعد با اسیاب برقی ارد کرده و ارد برنج رو میزاریم یه روزی بیرون باشه تا کاملا خشک خشک بشه .حالا توی ظرف در بسته توی یخچال نگهداری کنید.
واما طرز تهیه:
ارد برنج رو همراه روغن توی قابلمه خوب تفت داده تا رنگ اردمون عوض بشه و کمی قهوه ای رنگ بشه(البته اگه بیشتر تفت بدید رنگ حلوا تیره تر میشه که این سلیقه ایه) سپس پودر هل و گل محمدی و دارچین را اضافه کرده و در صورت دلخواه مغزیجات پودر شده رو افزوده و بعد دو تا سه لیوان اب اضافه کرده ووقتی جوش اومد نبات رو افزوده و با شعله ملایم ۱-۱/۵ساعت اجازه بدید خوب بپزه و ابش کشیده بشه و به روغن بیفته ودر اخر زعفرون را افزوده و از رو حرارت بر دارید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
متناشو برای #آقاییت بفرست لذت ببره
👇💋
http://eitaa.com/joinchat/4151705613C38e37b861f
متناشو برا #خانمیت بفرست لذت ببره.
👇💋
http://eitaa.com/joinchat/4151705613C38e37b861f
📌 مکانی برای عاشقان😋
#پیشنهاد_ویژه_ادمین
لحظات معنوی میخوای کلیک کن👇👇
🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊
سه تا صلوات بفرست بعد روی پرنده ها کلیڪ کن ببین سوپرایز رو ببین
#نگهداری_طولانی_شڪلات
#نڪات_خانه_داری
انبار ڪردن شڪلات آسان است. بهتر است در مڪانے سرد و تاریک نگهدارے شود. و نباید آن را در یخچال بگذارید. اختلاف دما منجر به ظهور مقدارے آب تغلیظ شده روے سطح مے شود ڪه به پلاک سفید تبدیل مے شوند
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نون_زنجبیلی_تبریز
آرد تا جاییکه بدست کمتر بچسبه
روغن نصف لیوان
کنجد زعفران خامه زرده برا رومال
سفیده برا تو خمیر
خمیر مایه ۱ق.غ
شکر ۲ق.غ
نمک مقداری
زنجبیل ۱ق.غ وپودر هل کمی
روغن سفیده نمک هل زنجبیل با هم زن دستی بزن بزار کنار
خمیر مایه با آب ولرم وشکر به عمل بیار وبه مواد قبلی اضافه کن وارد بریز زیاد آرد نریز با ورز دادن چسبناکی رو بگیر بعد بزار استراحت کنه تو محیط آشپزخونه بعد پفش رو آروم بگیر و
بعد بشکل بالا کن ورومال کن بزار فر از پیش گرم برا من ۱۵۰ درجه و طبقه وسط ۲۰دقیقه
بعضاً زعفرون رو به خمیر هم میزنن من نزدم
وفقط بشکل غلیظ برا رومال استفاده کردم با ۱ق خامه و۱زرده
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
#کیک_گلدان (Tapesh)
سلام دوستای گلم
ابتدا یه کیک ساده تخت درست کنین که بشه کاتر زد وداخل گلدان گذاشت من با کاتر گرد قالب زدم اندازه ۳سانت تا۴هم ارتفاع میشه بعد برا هر لایه کرمفیل یا خامه قنادی وسس شکلات ویاسس تافی درست کنین
سس تافی
شکر رو کاراملی کن وبعد خامه بن ماری شده وکره بزن بهش ووقتی غلیظ شد حرارت خاموش زیاد رو حرارت نزارین چون بعدش غلیظتر میشه
من یه لایه کیک یه لایه خامه یه لایه کیک سس تافی ویه لایه کیک و سس شکلات درست کردم برا لایه اخر کیک خرد شده ریختم وباشکلات رنگی تزئین کردم وگل گذاشتم میتونین هم طبیعی هم مصنوعی بزارین با کمک سیخ
خود گلدان
شکلات کارات رو بن ماری کردم با چن قطره روغن وبعد که یکم از دما افتاد با ریختن تو قالب گلدان(من از ظروف پلاستیکی که برا ماست یا نذری )استفاده میکنن استفاده کردم ودور تا دورش چرخوندم وگذاشتم فریزر ۱۰دقیقه بمونه وبعد که خودشو گرفت در اوردم از فریزر وبعد که کمی از دما افتاد از قالبش جدا کردم ولایه لایه خوشمزه هایی رو که بالا گفتم ریختم .برا فیلینگ میتونین از موز وگردوهم استفاده کنین
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
#فرنی_خرما
خرما ۱۰عدد
شیر۲لیوان
آرد برنج۲ق.غ
نشاسته ذرت۱ق.غ
دارچین نصف ق.غ
کره۱۰گرم
ابتدا خرما هارو با یه مقدار آب رو حرارت گذاشته تا نرم شوند وپوست وهسته جدا شوند
بعد نشاسته رو با آرد برنج وشیر سرد ترکیب کنین تا کامل حل بشه وگلوله نمونه
بعد ترکیب شیر رو با خرما و دارچین وکره رو حرارت متوسط گذاشته تا به قوام برسه
بسیار مقوی و خوشمزه
بسته به ذایقه میتونین خرما رو کم یا زیاد کنین
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
#کرپ_اسفناج
موادلازم
تخم مرغ۱عدد
شیر۱پ
آرد سفید۱/۲پ
پوره اسفناج۲ق غ
روغن ۲ ق غ
نمک و پودر فلفل سیاه
طرزتهیه
همه مواد را با هم مخلوط کنید.خمیر باید کمی از خمیر پنکیک روانتر باشد. کف تابه ای را کمی چرب کرده از مواد به اندازه یک ملاقه داخل تابه بریزید تابه را بچرخانید تا همه جای آن لایه نازکی از خمیر قرار بگیردیک طرف که پخت برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شودمراقب باشید کرپ خشک نشود.
بعد به دلخواه خودتون تزیین کنید...
نوش جان❤️
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرپ_اسفناج
۱۰ برگ اسفناج
۲ عدد تخم مرغ
۱ فنجان چای روغن مایع
۳ فنجان چای شیر
۱لیوان آرد
۲ق چ بکینگ پودر
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
#_ژله_بستنى_چوبى
موادلازم
يك بسته ژله تمشك
يك بسته ژله توت فرنگی
يك بسته ژله آلوورا
طرزتهیه
براى هر بسته از ژله ها يك ليوان آبجوش ريختم رو بخار آب بن مارى كرده تا ذرات ژله حل بشه بعد كه كمى از داغى افتاد يدونه بستنى وانيلى زدم بعد قالب را كه از قبل چرب كرده بودم ريختم .گذاشتم يخچال تا ببنده
بعد ژله آلوورا هم طبق ژله قبلى انجام دادم .بعد اون يكى رنگ تا آخر ادامه ميديم بعد كه ژله كامل خودشو گرفت نوك چاقو را از وسط ژله فرو كردم داخل تا براى چوب بستنى جا باز بشه بعد از قالب در آوردم من سه بسته ژله استفاده كردم ١٣تا ژله شد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧
#ناگت_مرغ_خانگی
سینه ی مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
سیر ۲ الی ۳ حبه
جعفری نصف پیمانه
آرد یک پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سوخاری یک پیمانه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آویشن یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
در ابتدا داخل مخلوط کن ۵۰۰ گرم سینه ی مرغ ، ۱ پیاز خرد شده ، 3 حبه سیر ، ادویه ها (نمک ، فلفل سیاه و آویشن) ، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ، نصف پیمانه جعفری اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا خمیری نرم و یکدست شود. سپس دستتان را با روغن زیتون چرب کنید و ناگت ها را به شکل دلخواهتان فرم دهید. ناگت ها را به ترتیب در آرد ، تخم مرغ و آرد سوخاری بغلطانید سپس به مدت ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا آماده شوند . در صورت تمایل می توانید ناگت ها را در روغن سرخ کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱