فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مانتوی بی دکمه😂😂😂
🙂🙂🙂🙂
@Bankjok
🙃🙃🙃🙃
#سوپ_ازوگلین_ترکیه
مواد لازم
دال عدس (عدس قرمز)برنج
بلغور گندم پیاز خرد شده
سیر خرد شده رب گوجه فرنگی
رب فلفل(اختیاری)
روغن زیتون نعناع خشک آب
نمک،فلفل سیاه، فلفل چیلی و ادویه دلخواه طبق ذائقه
طرز تهیه:
دال عدس، برنج و بلغور را جداگانه شسته و آبکش کنید،روغن زیتون و کره را در قابلمه بریزید و گرم کنید، پیاز را اضافه کنید و تفت دهید به مدت 1 دقیقه،سپس سیر و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت دهید، بعد برنج و بلغور را در قابلمه بریزید و تفت دهید، عدس را نیز در قابلمه بریزید و خیلی کوتاه تفت دهید و آب داغ را اضافه کنید هم بزنید و اجازه دهید با حرارت متوسط بپزند تا مواد سوپ نرم شوند. فراموش نکنید که هرازگاهی سوپ را هم بزنید ،وقتی نرم شد ، ادویه ها و نمک را اضافه کنید و در صورت تمایل با گوشت کوب برقی سوپ را له و یکدست کنید،و گرم سرو کنید
نوش جان💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرصع_پلو
مواد لازم ۵ نفر
برنج ۴ پیمانه
ساق مرغ ۸ عدد
خلال پسته ۱۰۰ گرم
خلال بادوم ۱۰۰ گرم
زرشک ۱۰۰ گرم
کشمش ۱۰۰ گرم
پوست پرتغال ۱۰۰ گرم
زعفران دم کرده ۵ قاشق غ خ
نمک ۲ قاشق غ خ
طرز تهیه
برنج و با نمک خیس کنید و با روغن و نمک و اب درحال جوش ۱۰ دقیقه بپزید و ابکش کنید و با زعفرون دم بزارید ،مرغ رو سرخ کنید و با زعفرون و نمک و اب بزارید دم بکشه،مواد تزیین مرصع پلو رو هم توضیح دادم .
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکوسیب_زمینی_متفاوت
مواد لازم
سیب زمینی ۴ عدد
پیاز متوسط یک عدد
تخم مرغ ۲ تا
زردچوبه یک ق چ
شوید، نمک، فلفل سیاه و زعفران به مقدار دلخواه
نان تست
اول سیب زمینی ها رو بزارید تا خوب بپزه بعد بزارید خنک بشه یا مثل من زیر آب سرد بگیرید
سیب زمینی رو با رنده درشت رنده کنید
پیاز رو با رنده ریز و حتما آب پیاز رو بگیرید
برای اینکه کوکو وا نره میتونید یک قاشق غذاخوری آرد نان باکت
کوکو رو میتونید بهش ۳ تا تخم مرغ بزنید اینجوری مایع کوکو شل میشه و میتونید با ملاقه متیع رو تو تابه بریزید و اگر همین ۲ تا باشه سفت میشه
میتونید وقتی مایع کوکو آماده شد بزاریدش داخل یخچال
حتما تابه خوب گرم بشه بعد کوکو رو بریزید
کوکو سیب زمینی خیلی روغن به خودش میگیره برای همین تو تابه نچسب خوب درستش کنید که کمتر نیاز به روغن باشه
نوش جان💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#بورانی_اسفناج_با_گردو
می توانید برای درست کردن بورانی اسفناج از گردو نیز استفاده کنید که ان را بسیار لذیذ تر و مفید تر میکند و طعم ان برای کودکان شما نیز جذاب تر میشود.
فقط کافیست گردو هارا خرد کنید و ان ها را به ماست و سیر رنده شده و بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید.
جالب است که بدانید بعضی ها در بورانی برای این که ان را از حالت ساده خارج کنند، از پیاز داغ و نعنا داغ استفاده می کنند که فقط کافیست انها را در مرحله ی نهایی اماده کردن بورانی در ظرف اضافه کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
#میگو_سوخاری
طرز تهیه
میگوهارو نیم ساعت توی کمی آب نارنج نمک فلفل ادویه و پاپریکا و پودر سیر مزه دارکردم بوش کامل از بین رفت.3 تاظرف یکی ارد یکی 2تا تخم مرغ زده شده و یکی هم ارد سوخاری ک خودم از اضافه ی نون باگت درست کردم و با ادویهای دلخواه مخلوطش کردم.ب ترتیب میگورو توی ارد تخم مرغ و اردسوخاری زدم و بعد تو روغن داغ سرخش کردم.فقط خیلی سرخش نکنین ک سفت بشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میگو_سوخاری
مواد لازم برای۴ نفر
تخم مرغ 2عدد
میگو 500گرم
اب لیمو ترش 2قاشق غذاخوری
پودر سیر 1ق غذاخوری
آرد 1پیمانه
نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم طرزتهیه
۱- ابتدا میگو ها را پاك كرده و بشویید و داخل آبكش قرار دهید تا كاملا خشك شوند.در ظرفی مناسب آب لیموترش،پودر سیر،نمك،فلفل و میگوهای خشك شده را قرار داده و درب آن را ببندید و 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
۲- تخم مرغ را درون کاسه ای بشکنید و بهم بزنید .آرد و پودر سوخاری را هر كدام مجزا داخل دو ظرف مختلف بریزید.
۳- پس از مدت ۱ الی ۲ ساعت میگوها را از یخچال خارج کنید ، درون تابه به مقدار زیاد روغن بریزید و بگذارید داغ شود ،
۴- میگوها را به ترتیب درآرد ، تخم مرغ و در مرحله آخر پودر سوخاری بزنید و در روغن داغ قرار دهید وقتی برشته و طلایی شد خارج کنید و روغن اضافه آن را بگیرید.
نکته
به جای پودر سیر میتوانید از ۲ حبه سیر استفاده کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#تزیین_کیک_به_این_راحتی
با شکلات اب شده و پودر نارگیل یه تزیین ساده و شیک برای کیکهاتون یاد بگیرید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
#كدوم_سبزي_براي_كدوم_غذا
قورمه سبزي:تره -جعفري -گشنيز- اسفناج-شنبليله
آش:جعفري -تره -گشنيز-اسفناج
دلمه:شويد -نعنا -جعفري-ترخون -گشنيز-
كوكو؛جعفري- تره -شويد -گشنيز
سبزي پلو؛تره- جعفری- گشنیز- شوید- شنبلیله و کمی سیر
سبزي كوفته:جعفري_تره-ترخون-مرزه-گشنيز-پيازچه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
#ترشی_انار
مواد لازم
دانه انار 1.5 لیوان
لبو نیم پز ۱ عدد سایز متوسط
آب انار ۲ تا ۳ لیوان
سرکه ۱/۴ لیوان
پودر گلپر نصف ق چ
پودر گشنیز ۱ ق چ
سیاه دانه ۱ ق چ
سبزی معطر(زولَنگ) به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا آب انار و سرکه رو به مدت ۵ دقیقه در ظرف لعابی میجوشونیم بعد انار و لبو رنده شده (ساطوری شده) بهش اضافه میکنیم حدود ۲ دقیقه بجوشه بعد از خنک شدن ادویه جات و سبزی رو اضافه میکنیم من ازچند تا تیکه نبات هم استفاده کردم تا کمی شیرین بشه و سردی ترشی معتدل بشه. درظرف در بسته و در یخچال نگهداری میکنیم.
باسرکه هم به روش بالاست فقط به جای آب انار از سرکه استفاده میکنیم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
#کیک_کارامل_باسس_تافی
تخم مرغ ۳عدد
آرد یک ونیم پیمانه
شکر یک لیوان سرخالی
روغن یک لیوان سرخالی
بکینگ ۲ق.چ
وانیل نصف ق.م
پودر کرم کارامل ۱بسته
شیرولرم ۱لیوان
ابتدا آرد بکینگ سه بار الک کن بزار کنار
تخم مرغ وانیل با همزن برقی تا کشدار شدن وکرم شدن بزن
شکر(دانه ریز)با پودر کرم کارامل وروغن وشیر هم بزن شکر باید کامل حل بشه پودر کردن شکر بهتره
حالا یه لیوان از مخلوط بردارکنار بزار به بقیه تخم مرغ وآرد رو در چن مرحله اضافه کن وبا لیسک دورانی بزن
حالا اون یه لیوان که برداشتی بهش سس کنار پودر کرم کارامل رو بزن وترکیب کن
فر ۱۸۰گازی ۱۷۰برقی ۳۰تا۴۰دقیقه
قالب۲۲ مناسبه
بعد در آوردن از قالب دوباره برگردون تو قالب وسس رو همون یه لیوان که با سس پاکتی قاطی کردی رو بریز وبزار ۱ساعتی جذب بشه
سس تافی
کره ۵۰گرم خامه۲۰۰گرم شکر۱لیوان
خامه بن ماری کن بعد شکر رو تو ماهی تابه با حرارت خیلی کم حال پاشیدن بریز وبزار اب بشه بعد کره نرم وبعد خامه رو حل کن وبزار غلیظ بشه بعد خاموش کردن غلیظتر میشه این سس
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
#پیراشکی_گوشت
دوتا تخم مرغ رو با یک لیوان ماست شیرین،ى ق غ خورى شكر،یه ق چ نمك،نصف ق مربا خ جوش شيرين،یه ق چ بكينگپودر مخلوط كنيد و چهارليوان ارد رو كه الك كرديد كم كم اضافه كنيد تا خميری به دست بیارید که به دستتون نچسبه و نرم و لطیف باشه،روی خمیر سلفون بکشیدويك ساعت استراحت بدید...
بعد میز رو آرد پاشی کنید و خمیر رو به کمک وردنه پهن کنید،قالب بزنید و از مواد پیراشکی داخلش بریزید و شکل بدید و توی روغن سرخ کنید.
براى داخل پيراشكى مى تونيد هرموادی که دوست داریداستفاده كنيد، من از گوشت چرخ شده،پياز،فلفل دلمه،قارچ و پنير و نمک و فلفل و آویشن استفاده كردم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
#املت_سیب_زمینی
مواد لازم :
تخم مرغ 3عدد
سيب زميني 1عدد متوسط
نمك،فلفل،زردچوبه بميزان لازم
روغن مايع بميزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا سيب زميني را پوست گرفته و با قسمت ريز رنده ،رنده ميكنيم و با دست فشار داده اب اضافه سيب زميني را ميگيريم .
در ظرف ديگه تخم مرغ را با همزن ميزنيم تا كاملا كف كنه زردچوبه،نمك،فلفل را هم اضافه ميكنيم حالا سيب زميني را ب مايع تخم مرغ اضافه كرده همزده
توي يك ماهيتابه كمي روغن مايع ريخته ميزاريم تا داغ بشه مايع را داخل ماهيتابه ريخته و درشو گزاشته ميزاريم سرخ بشه بعد برگردونده طرف ديگه سرخ بشه بعد تو ظرف سرو كشيده و ميل مينماييم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥚🥔🥚🥔🥚🥔🥚
#ایده
تزیین کیک پرتقالی کاری از فاطمه زارعی عزیز
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#_پاچینی_مرغ
طرزتهیه
قسمت کتف مرغ را از بال ان جداکنید، پوست ان رابگیریدوباچاقوبه حالت تراشیدن گوشت رادرانتهای کتف جمع کنید_کمی بادست فشرده کنید.
کتفها راازچندساعت قبل با مخلوط پیاز،سیر،نمک،فلفل سیاه،ابلیمو،پاپریکا وزعفران استراحت دهید تامزه دارشوند_هرادویه دلخواهی هم می تونین بریزین_پس ازمزه دارشدن کتفها راازموادمزه دار جداکنید ،دوباره بادست گوشتها رادرانتها کمی فشرده ترکنید وابتدا درارد سپس مخلوط زرده وزعفران که خووووب هم زده اید ودرنهایت درپودرسوخاری بغلطانید ودرروغن داغ وشناورباحرارت ملااایم سرخ کنید
دستور تهیه سس کچاب:
یک قاشق مرباخوری روغن رادرظرفی بریزید وروی حرارت قراردهیداجازه دهید تاروغن کمی گرم شود سپس یک قاشق غذاخوری پررب گوجه اضافه کنیدکمی هم بزنید یک قاشق مرباخوری سس خردل +یک ق چ شکر+یک ق غ پرسرکه +نوک ق چ پودرکاری اضافه کنید خوب هم بزنید،کمی اب برروی ان بریزید اجازه دهید تاسس غلیظ وبه غلظت ماست شود،درنهایت میزان نمک،شکروسرکه راباچشیدن میزان کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#ژله_لیوانی_چند_رنگ
برای قسمت های رنگی یک یا نصف بسته ژله در رنگ های مختلف طبق دستور روی جلد درست میکنیم. برای لایه های سفید هم یک بسته ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان آب جوش حل میکنیم وقتی به دمای محیط رسید داخلش یک لیوان شیر یا بستنی وانیلی آب شده میریزیم.(شیر باید هم دمای مایع ژله باشه وگرنه بریده میشه).
یک لایه ژله رنگی ته لیوان میریزیم و داخل یخچال میذاریم. وقتی که خودشو گرفت لایه بعدی رو میریزیم. این کار رو تکرار میکنیم تا لیوان پر بشه.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسکناس هزارتومنی جدید
مراقب باشید به عنوان دههزاری بهتون ندن
🔰عجیب اما واقعی
@AJAEBJAHA 🌍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸در آخرین چهار شنبه آذر ماه
🍂ازخـدا مـیـخـوام
🌸بـرکت بیشترینش
🍂محبت گرمترینش
🌸مهربانی شیرینترینش
🍂شــادی بـی دلـیـلـش و
🌸معجزه خدا جاریترینش
🍂نـصـیـبـتـون بــشــه
🌸انــدوهـت را به برگها بسپار
🍂واپسین لحظات پاییزت بخیر
🌸دوست چـهـار فـصـل مـن
🍂یـلـداتـون پر از مـهـربـانـی
.
﹝@Jomlax ﹞
#پودینگ_هندوانه
آب هندوانه نیم لیتر
شکر 50 گرم
نشاسته ذرت 40 گرم
پودر دارچین 1چهارم قاشق چایخوری
ابتدا نشاسته ذرت، شکر و دارچین را مخلوط کرده و کمی آب هندوانه به آن اضافه کنید تا یکدست شود.
سپس آن را به بقیه آب هندوانه اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید و شعله را ملایم کنید تا محلول شروع به حباب زدن کند. قالب مناسبی را انتخاب کرده و آن را چرب کنید و مواد را داخل آن ریخته و 5تا8ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود. میتوانید به صورت لیوانی هم سرد کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍉🍣🍉🍣🍉🍣🍉