19.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•حلیم بادمجان😋•
فوق العاده خوشمزه و راحت🤩
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•زرشک پلو با مرغ فوری و مجلسی🍗•
حتما این مدلشو امتحان کن میدونم عاشقش میشی 🥹🤌🏻
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
16.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•رول ژامبون سوخاری😋•
~❤️موادلازم؛
خمیر یوفکا (نصف بسته اش مصرف شد)
ژامبون ۱۰عدد
پنیر ورقه ای ۱۰عدد
پودر سوخاری (رنگی سلیقه ایه)به مقدار لازم
تخم مرغ ۲عدد(۱عدد درشت هم کافیه)
ادویه نمک و زردچوبه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•دسر کاپوچینو🍨•
یه دسر خوشمزه و بی آزار😋
~❤️چی لازم داریم:
شیر یک لیوان
پودر کاپوچینو یک بسته
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۳ قاشق غذاخوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کیک شکلاتی🍫•
نه نیاز به فر داره نه همزن😍
~❤️مواد لازم:
سه چهارم لیوان ارد
نصف لیوان شیر
نصف لیوان شکر
یک عدد تخم مرغ
وانیل نصف ق چ خ
بکینک پودر یک ق چ خ
یک ق غ خ پودر کاکائو
چهار ق غ خ روغن
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
14.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•دسر شکلاتیِ کُرهای😋•
عاشقان شکلات کجان؟!این دسر مخصوص شماس🤩
~❤️موادی که لازمه:
شیر کاکائو ۴پیمانه
شکر نصف پیمانه
پودر کاکائو نصف پیمانه
ژلاتین دو ق غ
شکلات ۱۲۰گرم
وانیل نصف ق چ
خامه صبحانه ۱۰۰گرم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
19.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•پاناکوتازعفرانی🥮•
~❤️موادلازم:
شکر: 1/2پیمانه
خامه صبحانه: 100گرم
شیر: 500میلی لیتر
پودرهل: 1قاشق چایخوری
زعفران: 4قاشق غذاخوری
پودرژلاتین: 2قاشق چایخوری
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•ساندویچ سیب زمینی😋•
از سادگی و خوشمزگیش هرچی بگم کمه🤤
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•صبحانه جذاب🥚•
کلا 5 دقیقه طول میکشه درست شه خیلی خوشمزس 😋
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•اسنک پنیری😋•
۱۵دقیقه ای درستش کن🤩
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
13.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•دسر بادام عسلی😋•
~❤️مواد لازم:
125 گرم کره (در دمای اتاق)
2 عدد تخم مرغ
1 پیمانه پودر قند
نصف لیوان فرانسوی روغن
2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1 قاشق چایخوری وانیل
آرد به مقدار لازم (به صورت کنترل شده اضافه کنید)
~❤️برای شربت:
2.5 فنجان شکر (هر فنجان نصف لیوان فرانسوی)
3 لیوان آب
یک برش نازک لیمو
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•شکلات صبحانه🍫•
این شکلات صبحونه انقد خوشمزس که یبار درست کنید دیگه از بیرون نمیخرید 🤤
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#دوپیازه_میگو
اول ميزان ميگوي فيله شده رو در نظر ميگيرين بعد دو برابرش پياز خرد ميكنين، بصورت ژولين و نواري نازك، بعد با حرارت ملايم و روغن زيتون كافي ميزاريد سرخ بشه، حالا پيازهارو به يه گوشه ي تابه برده، يكي دو ق غ رب گوجه اضافه ميكنيد تا سرخ بشه و رنگش باز بشه بعد در يه گوشه ي ديگه تابه ميگو هارو بصورت خام ريخته، شعله رو زياد ميكنيد، ادويه هاي دلخواهتون (فلفل، نمك، خسرودار، زنجفيل) رو روي ميگو ميپاشيد و بعد همه مواد توي تابه رو با هم مخلوط ميكنيد، شعله رو كم كرده (براي حدود ده دقيقه) و بعد درب تابه رو ميبنديد تا كمي آب بندازه،
آخر سر كمي زعفران آبزده ميتونيد اضافه كنيد.
اين غذارو با پلو، پاستا، نان و يا سبزيجات بخارپز ميشه سرو كرد.
پيشنهاد من اين هست كه وقتي بسته ي ميگو بدستتون ميرسه، حتماً يك وعده تازه تازه باهاش آشپزي كنيد.
من هيچ وقت ميگوي تازه رو آبپز نميكنم.
بنظر من حتي المقدور به اين خوراك سيب زميني اضافه نكنيد، چون سيب زميني همه ي مزه ها رو به خودش ميكشه و اونوقت غذا مزه ي " هيچي"! ميده، باور كنيد.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#میگو_رو_اینجوری_درست_کنید_دیگه_سیرنمیشید_ازش
گوشتِ پاک شده ی میگو را به مقداری کره ی آب شده و ادویه مخصوص (فیش ماسالا) آغشته کرده و ب مدت نیم ساعت استراحت میدیم.. سپس یک ظرف کوچک را روی شعله گذاشته و یک قالب کره ، ۲ قاشق عسل ، نصف فنجان آبلیمو تازه و ب میزان لازم جعفری خرد شده را ترکیب میکنیم
حالا تابه را گرم کرده ، هر طرف میگوهارو سه دقیقه تفت میدیم و سپس محلول کره ای رو بهشون اضافه میکنیم و چند دقیقه بعد غذای خوشمزه مون حاضره
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•شیک براونی🧋•
این شیک خیلییییی خیلیییییی خوشمزس🥰
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•نوشیدنی سرد🧊•
همه ترکیبای با قهوه خفنن ولی این بیشتر:))
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#ترشی_بلال
مواد لازم
بچه بلال: یک کیلوگرم
فلفل: 50 گرم
سیر خرد شده: 30 گرم
سرکه سفید: 800 گرم
نمک و پودر فلفل سفید: به میزان لازم
آب: یک و نیم پیمانه
طرز تهیه
آب و سرکه را روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش آید، پس از جوش آمدن بچه بلالها را داخل آن ریخته و پنج دقیقه میجوشانیم. سپس آبکش کرده و شیشه استریل را با بچه بلالهایی که مرتب دور تا دور چیده شدهاند، همراه با سیر، تکههای فلفل، نمک و پودر فلفل پر میکنیم و در آخر مخلوط سرکه و آب را که سرد شده است، روی مواد ترشی میریزیم و در شیشه را کاملا محکم میبندیم و به مدت یک هفته نگهداری کرده و مصرف میکنیم.
نکات
بلالها به جذب هوا حساس بوده و به محض شل بودن در شیشه، هوا میکشند و رنگ آنها تغییر میکند، پس بهتر است در شیشه محکم باشد.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#دوپیازه_میگو
اول ميزان ميگوي فيله شده رو در نظر ميگيرين بعد دو برابرش پياز خرد ميكنين، بصورت ژولين و نواري نازك، بعد با حرارت ملايم و روغن زيتون كافي ميزاريد سرخ بشه، حالا پيازهارو به يه گوشه ي تابه برده، يكي دو ق غ رب گوجه اضافه ميكنيد تا سرخ بشه و رنگش باز بشه بعد در يه گوشه ي ديگه تابه ميگو هارو بصورت خام ريخته، شعله رو زياد ميكنيد، ادويه هاي دلخواهتون (فلفل، نمك، خسرودار، زنجفيل) رو روي ميگو ميپاشيد و بعد همه مواد توي تابه رو با هم مخلوط ميكنيد، شعله رو كم كرده (براي حدود ده دقيقه) و بعد درب تابه رو ميبنديد تا كمي آب بندازه،
آخر سر كمي زعفران آبزده ميتونيد اضافه كنيد.
اين غذارو با پلو، پاستا، نان و يا سبزيجات بخارپز ميشه سرو كرد.
پيشنهاد من اين هست كه وقتي بسته ي ميگو بدستتون ميرسه، حتماً يك وعده تازه تازه باهاش آشپزي كنيد.
من هيچ وقت ميگوي تازه رو آبپز نميكنم.
بنظر من حتي المقدور به اين خوراك سيب زميني اضافه نكنيد، چون سيب زميني همه ي مزه ها رو به خودش ميكشه و اونوقت غذا مزه ي " هيچي"! ميده، باور كنيد.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
آرزو دارم دلتون مثل بـهار🌸🍃
پرشود از لحظه های ماندگار🌸🍃
زندگیتون خالی،از اندوه و غم🌸🍃
لحظه هـای شـادمانی بیشمار🌸🍃
صبح قشنگتون
به زیبای شکوفه های بهاری🌸🍃
﹝@Jomlax ﹞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_دسر_بیسکوئتی
یه قالب مستطیل شکل لازم دارید . به نسبت اون دو لایه بیسکوئیت پتی بور . اینجا ٢۴ تا استفاده کرده . ۵۰۰ گرم کرم شیر نستله و ۱ قوطی شیر عسلی . مقداری هم خوراکی های خوشمزه . مثل بیسکوئیت اورئو , اسمارتیز , کیت کت , پاستیل شکری و یا هر خوشمزه ی دیگه ای . مثل مغز ها یا شکلات سنگی یا مورس و ... یک لایه بیسکوئیت با کمی فاصله و مرتب کف قالب بچینید . اگر کرم شیر نستله نتونستید تهیه کنید , ۵۰۰گرم شیر رو با ۶ قاشق پودرخامه بزنید تاکاملا فرم بگیره و بعد یک قوطی شیر عسلی بهش اضافه کنید و بعد هم دو تا تخم مرغ و خوب مخلوط کنید . حالا نیمی از خامه رو روی بیسکوئیت ها بریزید . کیت کت و بقیه ی چیزها رو روی خامه بزارید وکمی فشار بدید . حالا نصف دیگه ی خامه رو بریزید و روی خامه مثل الگوی بیسکوئیت های کف قالب , بیسکوئیت بچینید . ۱٢ ساعت داخل فریزر بزارید و بعد از خط بین بیسکوئیت ها برش بزنید.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_رول_کدووگوشت_چرخ_کرده
کدو سبز 2 عدد
4 عدد تخم مرغ
فلفل سیاه
نمک
ملات داخلی
1 عدد پیاز
2 حبه سیر
1 عدد فلفل سبز
فلفل دلمه قرمز 1 عدد
گوشت چرخ کرده
چند شاخه جعفری
فلفل سیاه
فلفل قرمز پودر شده
نعناع
پونه کوهی
نمک
2 فنجان چدار رنده شده(دلبخواهی)
1 فنجان پنیرچدار
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
17.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزش_ساندویچ_مرغ_با_قارچ_پنیر
مواد لازم
سینه مرغ
فلفل دلمه ای
پیاز
قارچ
ادویه نمک و زردچوبه فلفل سیاه گلپر پاپریکا پودر سیر
سس کچاب
سس ماست یا سس خردل
یک قاشق رب
آب مرغ
پنیر پیتزا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_کوکوی_فانتزی_مرغ
1.مرغ اب پزونگینی شده 250گرم _مرغ راباپیازداغ تفت داده نمک،فلفل وزعفران بزنیدوبااب خییلی کم بپزید پس ازپخت خییلی ریزنگینی کنید،ازهمه قسمتهای مرغ هم می تونید استفاده کنید ولی باسینه مرغ خیلی بهتره،
2.سیب زمینی ریزنگینی شده وتفت داده شده یاابپز 250 گرم
3.هویج رنده ریزشده خام 1عدد کوچک
4.ماست چکیده یاماست سفت 1/2لیوان
5.نمک،فلفل،نصف عصاره مرغ،زعفران ودارچین یااویشن_ یکی به دلخواه _ به اندازه کافی
6.تخم مرغ 3 عدد
7.پیازداغ نگینی 2ق غ
موادخشک شامل مرغ ابپز نگینی شده وسیب زمینی نگینی ،هویج وپیازداغ راداخل ظرفی باهم خوب مخلوط کنید_مواد داغ وروغنی نیزنباشند
تخم مرغها راداخل ظرف دیگری شکسته خیلی خیلی خوب هم بزنید _این مرحله خیلی مهمه که کوکوبوی تخم مرغ نگیره پس تخم مرغها راحسااابی هم بزنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_نان_رز
-50 گرم کره ذوب شده
-شیر (200 میلی لیتر
-1 تخم مرغ
-15 گرم مخمر خشک
-500 گرم +/- آرد
-3 قاشق غذاخوری شکر
-1 قاشق غذاخوری کاکائو
-کمی نمک.
برای پر کردن ، به دلخواه شما از شکلات نوتلا ، شیر جوشانده غلیظ شده ، مربا ، آجیل ، میوه های خشک و غیره استفاده می کنیم.
برای خمیر ، تمام مواد را به جز کاکائو و آرد مخلوط کنید. آنها را به 2 قسمت تقسیم می کنیم. کاکائو را به یک قسمت اضافه کنید ، 2 خمیر مختلف را مخلوط کرده و ورز دهید. ما اجازه می دهیم آنها در یک مکان گرم بالا بیایند.
ما کیک را جمع می کنیم ، دوباره اجازه می دهیم تا بالا بیاید ، حدود یک ساعت و نیم روی آن را با فیلم مواد غذایی می پوشانیم.
سپس با زرده ، که با کمی شیر رقیق شده ، چرب کنید.
ما آن را برای حدود 25-30 دقیقه به اجاق گرم با درجه 180 درجه می فرستیم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳