eitaa logo
آشپزی آسان
18.8هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
25.9هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این پلو رو می تونین با تکه های مرغ سرخ شده یا ریش ریش شده میل کنین. نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم لایه زیری خمیر کوکی مواد لازم: کره (۲۰۰ گرم ) شکر قهوه ای (۲۵۰ گرم) زرده تخم مرغ (۲ عدد) وانیل (۱ قاشق چایخوری) آرد الک شده (۲۷۵ گرم) بکینگ پودر ( ۱ قاشق چایخوری) شکلات چیپسی (۱۲۰ گرم) لایه وسط کارامل و شکلات کارامل (۲۰۰ گرم) شکلات (۱۲ عدد) لایه بالایی براونی مواد لازم شکر ذوب شده (۱۷۰ گرم) پودر شکر ( ۲۵۰ گرم) تخم مرغ ( ۲ عدد) شکلات شیری (۱۲۵ گرم) آرد الک شده (۱۰۰ گرم) پودر کاکائو ( ۳۰ گرم) نمک ( ۱ قاشق چایخوری) نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮
مواد لازم 2 خیار متوسط ​​خرد شده 1 فلفل دلمه ای زرد بزرگ خرد شده 2 لیوات گوجه فرنگی گیلاسی 1 پیاز قرمز متوسط ​​، خرد شده 1 لیوان نخود پخته شده 1/2 لیوان زیتون 1/2 لیوان پنیر فتا مواد سس 1/3 لیوان ماست یونانی 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2 قاشق چایخوری آب لیمو 1 قاشق غذاخوری پوست لیمو تازه 1-2 حبه سیر تازه خرد شده یا رنده شده 1 قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده نمک و فلفل سیاه طرز تهیه برای آماده کردن سس ،تمام مواد را در یک کاسه یا یک جار کامل مخلوط کنید و در یخچال بگذارید تا مزه ها با هم ترکیب شوند،همه مواد سالاد را خرد کرده و در یک کاسه بریزید و سس سالاد را اضافه کنید و به ارامی هم بزنید و مخلوط کنید و بعد از 10 دقیقه سرو کنید نوش جان💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
کار بالا رو ببین 👆😍 دوست داری از اینا خودت درست کنی و سفارش بگیری😱😳 حتی از آموزش‌های رایگان ما. برای ماه رمضون گذاشتیم. بدو تا آخر ماه رمضون چیزی نمونده. لینکش برات گذاشتم خوش اومدی👇😉 https://eitaa.com/joinchat/2096234834C3ac80e5a93
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم شکلات تخته‌ای دانه انار کرمفیل کارامل یا هر مغزی که دوست دارین شکلات رو به روش بن ماری آب کنید(روی بخار آب بذارید تا شکلات آب بشه) بعد اول یه کم از شکلات رو داخل قالبتون بریزید بعد دانه‌های انار یا کارامل رو بریزید منتظر بشید تا یه کم خودش رو بگیره و بعد دوباره روی مواد رو شکلات بریزید. بذاریدش داخل یخچال، نیم ساعت براش کافیه تا سفت بشه، شکلاتتون آمادس دیگه در رابطه با مغزش می‌تونید خلاقیت به خرج بدید و هر مغزی دوست دارین استفاده کنید کرمفیل کارامل هم از لوازم قنادی‌ها می‌تونید تهیه کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫
موادلازم آرد۷ قاشق غذا خوری ماست‏۴ قاشق غذا خوری تخم مرغ۴ عدد وانیل‏۱/۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر۲ قاشق چای خوری شکر۲ قاشق غذا خوری مواد میانی : گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه دارچین هل و زنجبیل به مقدار لازم پودر گل محمدی ‏به مقدار لازم مواد شربت: آب۱ لیوان آبلیمو۲ قطره شکر۲ لیوان طرز تهیه تخم و شکر رو خوب هم میزنیم تا کرم رنگ شه ماست رو اضافه میکنیم،خوب مخلوط میکنیم . آرد و بکینگ پودر و وانیل رو الک کرده اضافه میکنیم هم زده و نصف مواد رو داخل تابه میریزیم دمی گذاشته روی شعله پخش کن میپزیم. بعد ده دقیقه مواد میانی را روی خاگینه ریخته پنج دقیقه صبرمیکنیم تا ته نشین شوند حالا مواد باقیمانده رو اضافه میکنیم یک طرفش که سرخ شد برميگردونیم و طرف دیگرهم سرخ میکنیم. برای شربت هم دو لیوان شکر یک لیوان آب و دو قطره آبلیمو و کمی زعفران اضافه کرده میگذاریم بجوشد خاگینه که آماده شد شربت سرد رو روی خاگینه گرم میریزیم نوش جان💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
یک پیاله گردو خورد شده هفت عدد تخم مرغ چهارقاشق پودر گل محمدی دو قاشق زنجبیل دو قاشق دارچین هل کمی تمام مواد را قاطی کنید بریزید داخل ماهیتابه زیرش راکم کنید باشعله ملایم هردو طرفش را سرخ کنید بعد شیره که قبلا اماده کرده بودید بریزید بزارید چند قل بزند خاموش کنید تا شیره به خورد خاگینه بره این خاگینه خیلی خوشمزه اس یک بار امتحان کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
چهار عدد سیب زمینی چهار عدد تخم مرغ سه عدد هویج ۲۵۰ گرم کالباس(از سینه مرغ هم میتونید استفاده کنید) یک لیوان نخود فرنگی پخته هشت تا ده عدد خیار شور یک چهارم لیوان پیازچه خرد شده نمک فلفل وسس مایونز سیب زمینی وهویج و تخم مرغ راپخته و ریز خرد کنید خیار شور وکالباس هم خرد کنید پیازچه ها راهم ریز خرد میکنید همه مواد را در ظرفی مخلوط کنید سس را آماده کرده وبه مواد اضافه کرده وخوب مخلوط کنید ویک ساعت در یخچال گذاشته ومیل کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد: 2 قطعه مرغ فیله (نیم ساعت روی فشار بجوشانید و بعد از خنک شدن نوک بزنید) 12،14 خیار ترشی 1 فنجان گردو 1 عدد شوید 1 فنجان پر از ماست (من از مخلوط صاف شده و منظم استفاده می کنم) نمک در صورت تمایل می توانید سس مایونز نیز اضافه کنید نوش جان💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🍗🥗🍗🥗🍗🥗
مواد لازم شیر.....3پیمانه دنت .....2عدد پودر ژلاتین.....3قاشق غذاخوری شکر.....5 تا 7 قاشق غذاخوری رنگ خوراکی.....در صورت دلخواه طرز تهیه ابتدا ژلاتین رو روی یک پیمانه شیر ریخته.روی بخار کاری می زاریم، تا یکدست و روان بشه.اگه احساس کردید ژلاتین گلوله شده حتما از صافی رد کنید.شکر را روی بقیه شیر ریخته روی گاز قرار دهید.فقط در حدی که شکر حل بشه.احتیاج به جوشیدن نداره.بزارید خنک بشه.بعد مخلوط ژلاتین و شیر را اضافه کنید.بعد دنت ها رو بریزد.( من دنت بلوبری استقاده کردم، شما هر طعم و رنگی که دوست دارید بریزد.) می تونید یک قطره رنگ خوراکی رنگ دسر هم بریزد.قالب را چرب کنید، مواد رو داخلش بریزد.در یخچال بزارید تا خودشو بگیره. نوش جان ❤️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍮🫐🍮🫐🍮🫐🍮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم فلفل زرد فلفل قرمز؛ زیتون های سبز؛ زیتون های سیاه؛ 200 گرم ماهی تن 50 گرم کره ؛ 1 باگت طرز تهیه فلفل قرمز و زرد را خرد کنید. زیتون سبز و زیتون سیاه را نیز خرد کنید. باگت را از وسط نصف کرده و خالی کنید. خرده ها را کنار بگذارید. ماهی تن را با کره ، فلفل ، زیتون و آرد سوخاری مخلوط کنید. باگت ها را از فیل ماهی پر کنید. آنها را به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید. نان را ورقه ورقه کنید و سرو کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🫔🫔🫔🫔🫔🫔🫔
گوشت گوسفند کنگر پاک شده؛۱کیلو نعنا و جعفری سرخ شده:۲۰۰گرم پیاز آب غوره نمک و فلفل و زردچوبه ابتدا پیاز رو خرد کنیبن،تفت بدین،زردچوبه و فلفل برنیبن. گوشت رو تفت بدبن. سبزی سرخ شده رو اد کنیبن،بزارین بپزه. کنکر رو پاک کنیبن، تیغ هاش و بگیرین. بشورین تا گلش حسابی پاک بشه. خرد کنیین و سرخ کنین. در اواسط پخت به گوشت و سبزی اضافه کنیبن. در اواخر پخت غوره ی سرخ شده یا آب غوره رو اضافه کنیبن. نمک بزنیبن نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه فینگر فود ساده و خوشمزه آوردم واسه تون نکته خاصی نداره فقط برش پنیر و ژامبونتون رو کمی کوچکتر از نون برش بزنید که حین سرخ شدن پنیر از نون تست نزنه بیرون نان تست ژامبون مرغ یا گوشت پنیر ورقه ای تخم مرغ پودر سوخاری قسمتهای قهوه ای دور نان تست رو جدا میکنیم با وردنه سنگین روی نان تست فشار آورده تا به لایه نازکی از نان تبدیل شود. یک برش ژامبون و پنیر روی آن قرار داده و رول میکنیم. در صورت تمایل با خلال دندان فیکس میکنیم که من خلال نزدم رولهارا ابتدا درتخم مرغ و سپس در آرد سوخاری زده و در روغن داغ سرخ میکنیم نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میتونید از ژله الوئه ورا و از ترکیب ژله انار/البالو بجای ترکیبی که تا بالا گفته شده استفاده کنید. فقط دو تا قالب بزرگ و کوچیک لازم دارین . نوش جان ❤️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
‌ ‌ ‌ کیک شکلاتی یا کیک اسفنجی ساده رو بعد از پخت کاملا پودر کرده،با کمی شیر یا شکلات ذوب شده یا خامه صبحانه مخلوط کنید تا خمیر بشه .کمی وانیل و درصورت دلخواه پودرکاکائو اضافه کنید.حسابی ورز بدید. با دست به اندازه گردو بردارید و گردش کنید. توپک هارو داخل ظرف شکلات بن ماری شده بغلطونید. درصورت تمایل با پودرنارگیل یا پودرپسته یا کنجد یا ترایفل کاور کنید. توپک هارو بذارید یخچال تا شکلات خودشو بگیره. میتونید باسس شکلات تزیین کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌰🌰🌰🌰🌰🌰🌰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد:صدو هشتاد گرم کره:چهل گرم روغن جامد:یک قاشق غذاخوري فندق پودر شده:هفتاد گرم پودر قند:چهل گرم شکلات تلخ :صد و پنجاه گرم طرز تهیه: ابتدا قالب و با شکلات کاور میکنیم. آرد را نیم ساعت روی حرارت کم تفت ميديم،رنگش تغییر نباید کنه. بعد کره و روغن و اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم.از روی حرارت بر مي داريم،تا کمی خنک بشه. حالا حلوا که کمی خنک شده بهش پودر قند و پودر فندق و شکلات ذوب شده را اضافه می کنیم تا خمیر منسجم بشه.بعد داخل قالب می ريزيم و روش هم شکلات ميريزيم و تا دو ساعت ميزاريم یخچال تا خودشو بگیره.بعد از قالب خارج وتزيین میکنم نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
🔴 آدم وفاداری هستی یا خائن؟ 🔲 به 2 دختر تصویر بالا نگاه کنید؛ به نظر شما کدوم یکی واقعا به مرد علاقمنده؟🤔 💡جواب هم اکنون 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1230831790Cd3fb6c6482 ☝️❌☝️ جواب تست شما را متعجب خواهد ساخت🤯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 2 سفیده 12 ورق ایسنگلاس آب سرد 500 گرم شکر 150 میلی لیتر آب 1 قاشق چایخوری گلاب خوراکی رنگ غذای قرمز شکر پودر شده نشاسته ذرت روغن سبزیجات طرز تهیه شکر را در قابلمه بریزید و آب را در امتداد لبه بریزید. در وسط یک قاشق ضربدر درست کنید و به مدت 2 دقیقه روی اجاق گاز بپزید. سپس درب ظرف را برداشته و 5 دقیقه دیگر بپزید ، تا شربت غلیظ شود. ورقه های ژلاتین را بگذارید تا به مدت 5 دقیقه در آب سرد خیس بخورند. سفیده ها را بزنید ، ایسینگگلاس را اضافه کنید و شربت داغ را در آن بریزید. 5 دقیقه بزنید تا دو برابر شود. سپس گلاب و رنگ غذا را اضافه کنید. قالب سیلیکون را روغن زده و مخلوط مارشمالو را در آن بریزید. مایه قند را با نشاسته ذرت اضافه کنید و روی مخلوط بپاشید. بگذارید 6 ساعت استراحت کند نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮
وینی سبک و خوشمزه شما میتونین با استفاده از رنگ های خوراکی شیرینی های رنگی آماده کنین که تنوع خوبی از لحاظ رنگ و مزه به کاراتون میده مواد لازم کره ۲۵۰ گرم پودر قند ۱۰۰ گرم سفیده تخم مرغ ۱ عدد آرد سفید قنادی ۳۰۰ گرم نمک ۲ پنس وانیل ۱/۸ ق چ مواد را نیم ساعت قبل از شروع به کار از یخچال خارج کنید فر را روی درجه ۱۷۰ تنظیم کنید در ظرفی کره نرم شده و پودر قند الک شده و وانیل را بریزید و با دور تند ۲ دقیقه بزنید تا سفید و سبک شود بعد سفیده را با نمک اضافه کنید و ۱ دقیقه بزنید و در آخر آرد را کم کم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر جمع شود اندازه ها رعایت شود تا خمیر نسبتا نرمی بدست بیاد ودر قیف ماسوره انداخته شده بریزید که من از ما سوره گل رز استفاده کردم ودر سینی کاغذ روغنی انداخته شده به شکل دلخواه بزنید۵دقیقه در یخچال استراحت دهید بهتر فرم میگیره) در فر گذاشته به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهیدزمان بیشترنشه چون این شیرینی زودمی سوزد نکته : دمای فر برقی ۱۷۰ درجه و دمای فر گازی ۱۵۰ درجه باشد ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟
پنیر صبحانه و پنیر خامه ای رو ریز رنده کنین و بعد با همزن بزنین تا نرم و یکدست بشه. فویل رو خیلی کم چرب یا مرطوب کنین و پنیر نرم شده رو به ضخامت نیم سانت یا کمی بیشتر روش یکدست باز کنین و به همین حالت بذارین یکی دو ساعت توی یخچال بمونه. در این فاصله سبزیجات معطر رو ریز خرد کنین. در صورت تمایل بهش گوجه فرنگی خشک شده خرد شده یا تربچه ریز خرد شده اضافه کنین. گردو هم فراموش نشه. این مواد رو یکدست روی پنیر پخش کنین و و به دقت رول کنین. داخل فویل بذارین توی یخچال یکساعت دیگه هم بمونه و بد آروم قلش بدین توی ظرف سرو! و با برگ سبزیجات ، تربچه های گل شده و ... تزئین کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
قبل از بریدن فلفل تند دست ها را با کمی روغن چرب کنید تا با ایجاد مانع تندی و بوی آن جذب پوست نشود . نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌶🌶🌶🌶🌶🌶🌶
مواد لازم آب سرد 5 پیمانه خامه فرم گرفته برای تزیین پودر ژله توت فرنگی 5بسته توت فرنگی برای تزیین خامه (یا بستی وانیلی) 2 پیمانه آب جوش 5 پیمانه لایه اول ، یک پیمانه آب جوش را با یک بسته پودر ژله توت فرنگی مخلوط کنید بعد به روش بن ماری سعی کنید تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشه بعد یک پیمانه هم آب سرد اضافه کنید و هم بزنید و بین لیوان ها به طور مساوی تقسیم کنید .و حدود 1 الی 2 ساعت در یخچال بگذارید تا ژله ببنده . لایه دوم، ژله رو باز با یک پیمانه آب جوش حل کنید و سعی کنید ذرات ژلاتین کاملا حل بشه بعد یک پیمانه خامه هم اضافه کنید (به جای خامه می توانید از بستنی وانیلی استفاده کنید) هم بزنید تا خامه باز بشه البته در همون حد که خامه یا بستی باز بشه کافیه چون اگه زیاد هم بزنین حالت دورنگی رو از دست میده!دوباره مواد را بین ظرف ها تقسیم کنید و در یخچال بگذارید تا ببنده این کار رو ادامه میدیم تا لیوان پر بشه و در آخر با خامه فرم گرفته تزئین کنید . نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍧🍓🍧🍓🍧🍓🍧