#خاگینه_تبریزی_زعفرانی_با_مغزپسته
ابتدا یک لیوان شکر رو با یک لیوان آب بذارید بجوشه تا کمی غلیظ بشه و کمی هل و زعفران و گلاب بهش اضافه کنید و بذارید کامل سرد بشه
٢ عدد تخم مرغ رو خوب بزنید . ۲ قاشق ماست ، ۲ قاشق آرد و یک دوم قاشق چايخوري بكينگ پودر، کمی ﻧﻤﮏ، محلول زعفران و به دلخواه کمی وانیل را اضافه کنید و خوب بزنید تا يكدست بشه (غلظتشم بايد مثل فرني بشه). تابه رو چرب کنید وقتی خوب داغ شد . نصف مواد رو كف تابه بریزید و درش رو بذاریدتا مواد کمی خودش رو بگیره بعد مواد آجیلی دلخواهتون رو (من از پسته خردشده و کمی خلال پسته استفاده کردمبهمراه کمی دارچین ،پودر گل محمدی و پودر هل ) روی لایه زیرین میریزید و بقیه موادتخم مرغی رو روی مواد آجیلی بریزید و در تابه رو بذارید تا کامل خودش رو بگیره بعد خاگینه رو برگردونید تا اونطرفش هم سرخ بشه وقتی خاگینه آماده شد از روی حرارت برداریدو شهد سرد شده رو روش بریزید و اجازه بدید تا شیره به خورد ش بره ، البته من گاهی بجای شهد از شیره انگور که با گلاب رقیق شده استفاده می کنم.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کرانچی_پنیری
مواد لازم
- سیب زمینی 500 گرم (قبل از پوست کندن وزن کنید)
- پنیر چدار یا پیتزا 85 گرم (رنده کنید)
- پودر نشاسته ی ذرت 10 قاشق غذاخوری
- فلفل ، نمک مقداری
- کمی جعفری خشک
طرز تهیه:
- سیب زمینی ها پوست گرفته و تکه های بزرگ خرد کنید و بخار پز کنید تا پخته شود.
- سیب زمینی های پخته را بکوبید ، سپس تمام مواد دیگر را اضافه کنید ، هم بزنید تا یکدست شود.
- خمیر را به صورت مستطیل با قطر یک سانت باز کنید ، مطابق فیلم آن را از طول برش دهید.
- در روغن داغ با حرارت متوسط دانه دانه بندازید تا به هم نچسبند تا زمانی که ، سرخ شوند.
- با سس فلفل یا مایونز سرو کنید نوش جان.
توجه: من کمی را به شکل حلقه درست کردم ، اما حلقه ایش هم سخته و هم خوب نمیشه ، توصیه می کنم فقط فرم چوب درست کنید ، علاوه بر اینکه سریع درست میشه ترد تر هم هست
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فيلم_آموزشي
#آموزش_باترپنکیک_موزی
موز رو توی مواد پنکیک زده بعد سرخش کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍮🍌🍮🍌🍮🍌🍮
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فيلم_آموزشي
#ذرت_مکزیکی_متفاوت
مواد رو رو میتونید کمتر بزنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽
#مربای_قیسی_یا_برگه_زردآلو
برگه زردآلو 1 کیلو
شکر 750 گرم
آب 4 لیوان
هل 10 عدد
آبلیمو 1 ق غ
گلاب 4 ق غ
زعفران دم کرده 2 ق غ
برگه ها را میشوییم و اگر خشک و سخت بودند به مدت 2 ساعت در آب ولرم خیس میکنیم و اگر تازه بودند نیازی به خیس کردن نیست.
چهار لیوان آب را روی حرارت میگذاریم، شکر را به آن اضافه میکنیم، بعد از اینکه کمی جوشید، برگه ها را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا کاملا پخته شوند و شیره قوام بیاید.
در اواسط کار دانه های هل را با سوزن سوراخ میکنیم و داخل مربا می اندازیم، در اواخر پخت گلاب و زعفران دم کرده را اضافه میکنیم، در دقایق آخر، آبلیمو را می افزاییم و بعد از دوتا قل زدن حرارت را خاموش میکنیم و یک پارچه تمیز را به عنوان دم کنی روی مربا میگذاریم تا کاملا خنک شود سپس دانه های هل را خارج میکنیم.
نکته ... اگر مقدار مربا کم باشد، داخل یخجال نگهداری میکنیم، در غیر اینصورت برای ماندگاری بیشتر بهتر است در ظرفهای پلاستیکی و داخل فریزر نگهداری کنیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯
#پیراشکی_لقمه_ای
آرد: 2 لیوان، شیر: 1 لیوان،تخم مرغ:1 عدد،کره نرم شده: 1/4 لیوان،شکر: 4 قاشق غذاخوری،بکینگ پودر: 4 قاشق چایخوری،نمک:1/2 قاشق چایخوری، شکلات تخته ای: مقداری
طرز تهیه :
شیر و تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا یکدست شود.مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، نمک ، شکر ) را باهم مخلوط کنید. سپس کره و مواد خشک را به شیر و تخم مرغ اضافه و خوب مخلوط کنید تا نرم و یکدست شود.
داخل قابلمه گودی مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه داغ شد با قاشق تکه هایی به اندازه گردو از خمیر بردارید و داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ شوند ( مدام با قاشق پشت و رو کنید تا پیراشکی نسوزد ) سپس روی توری قرار دهید تا سرد شوند با شکلات آب شده و پودر پسته تزیین کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩
#_رولت_گوشت_و_پاستا
طرزتهیه
برای تهیه رولت گوشت و ماکارونی ۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده رو با یه عدد پیاز کوچیک رنده شده که آبشو گرفتم و یک عدد تخم مرغ و نمک و زردچوبه و فلفل و نمک و ۲ قاشق غذاخوری آرد سوخاری مخلوط کردم و ورز دادم ونیم ساعت تو یخچال استراحت دادم. نصف بسته ماکارونی سایز بزرگ و ابکش کردم وگوشت رو رو سلیفون پهن کردم و ماکارونی رو رو گوشت چیدم و بعد بکمک سلیفون رول کردم و تو سینی چرب شده تو فر با ۲۰۰درجه ۴۰دقیقه گذاشتم تا گوشت بپزه البته ۲۰دقیقه اخر پخت رو سینی کاغذ الومینیومی کشیدم تا رولت مغز پخت بشه و تو ماهیتابه کمی کره ورب وادویه وزردچوبه ونمک وپودر سیر رو تفت دادم نصفشو و رو رولت ریختم و باز چند دقیقه گذاشتم تو فر و بعد سرو کردم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#دسر_هویجی_پرتقالی
شیر سرد......۲/۵لیوان
نشاسته ذرت ۴۰گرم معادل سه ق غ سرپر
شکر ۶۵گرم معادل چهارق غ سرپرکه میتونید بیشتر یا کمتر باشه
هویج یک هویج متوسط ونصفی پخته ونگینی خرد شده
رنده پوست یه عددپرتقال..... حذف نکنین عطر خوبی به دسر میده
وانیل....نصف ق چ
توی مخلوط کن یاغذا ساز هویج وشیر سرد وشکر ونشاسته ذرت ورنده پوست پرتقال ووانیل را دو دقیقه مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد از صافی رد کنید تا رنده پوست پرتقال جدا بشه کمی با پشت قاشق فشار بدین تا عصاره اش خارج بشه یه دور مخلوط کنید وروی حرارت ملایم روبه کم بذارید ومرتب بهم بزنید تا کمکم شروع به سفت شدن کنه وقتیکه سفت وحبابهای سنگین زد از روی حرارت بردارید وتا داغ است توی ظرف سرو بریزید وبا مغز دلخواه تزیین کنید بعد سه چهار ساعت بذارید یخچال وبعد سرو کنید عاشقش می شین
بچه ها من از صافی رد نکردم
و اینکه نصف دسر و تو لیوان ریختم بینش هم پسته و خلال بادام ریختم بعد مابقی دسرو ریختم خیلی خوشمزه شد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
#سوپ_ذرت_شيرين
1.سه عدد پياز خرد شده را با دو عدد ساقه كرفس ريز شده، مقداري رازيانه، يك حبه سير و يك عدد فلفل تند در روغن تفت دهيد تا زمانيكه مواد نرم شوند.
2. يك دسته گشنيز را خرد كنيد. همزمان 18عدد ذرت را دان كرده آماده طبخ كنيد. گشنيز را كمي تفت داده بقيه مواد را به آن اضافه كنيد.
3. يك ليتر آب مرغ به مواد اضافه كرده ذرتها را نيز اضافه كنيد. بگذاريد مواد براي 30دقيقه آرام بجوشند.
4. 40 گرم خامه تازه به آن اضافه كنيد و چند دقيقه بعد سوپ را از روي حرارت برداريد. هنگام سرو، سوپ را با آتش ملايم گرم كرده و كمي آبليمو به آن اضافه كنيد. ميتوانيد سوپ خود را با خامه و گشنيز خرد شده تزیين كنيد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌽🍿🌽🍿🌽🍿🌽