🔷اتصال به سرچشمه ی وحی سبب شده است کلام امام علی(ع) آموزه های ناب و بی بدیلی را به جهان فکر و اندیشه عرضه کند. کلمات، تحلیلها و موشکافی های او نه تنها سابقهای در عرب ندارد، بلکه برای فلسفه یونان نیز آشنا نبود.برای نمونه، عددی نبودن وحدت خداوند از اندیشه های بکر و بسیار عالی اسلامی است و در هیچ مکتب فکری دیگر سابقه ندارد.
🔶 فلاسفه اسلامی به تدریج بر اثر تدبر در متون اسلامی به خصوص کرامات علی(ع) به عمق این اندیشه پی بردند. در کلمات حکمای اسلامی قدیمی مانند فارابی و بوعلی نیز اثری از این اندیشه لطیف دیده نمی شود.
🔷همچنین برهان تلازم وحدت و وجود واجب از ابتکارات مکتب عقلی امام علی است. در کتب فلاسفه ای چون بوعلیسینا، نخست وجود خداوند و سپس وحدت آن اثبات میشود ولی امام علی می فرماید: نمی توان بین وجود و وحدت خداوند تفکیک قائل شد؛ زیرا طبیعت واجب الوجود به گونهای است که فرض کثرت در آن نمیشود. عقل نمی تواند در واجب الوجود کثرت و تعدد را فرض و بعد اثبات کند که آنها یک شخص دارند.
📖کتاب #امیر_مومنان_علی به کوشش #عبدالله_محمدی
#مسئله
#حضرت_علی
#معرفی_کتاب
#کانون_اندیشه_جوان
📌@canoon_org
🔰قدس در خوانشهای الهیاتی _ تمدنی
🎞 ویدئو نشست «قدس در خوانشهای الهیاتی _ تمدنی»
👤با حضور محمدهادی همایون
🔶ویدئو این نشست را در سایت و شبکه های کانون اندیشه جوان ببینید.
🌐 در سایت کانون ببینید.
📽 در آپارات کانون ببینید.
📱در اینستاگرام کانون ببینید.
#قدس
#تمدن
#الهیات
#اسرائیل
#فلسطین
#گفتگوی_زنده
#نشست_علمی
#نشست_مجازی
#طوفان_الاقاصی
#نشست_حضوری
#فلسطین_اشغالی
#محمدهادی_همایون
#کانون_اندیشه_جوان
📌@canoon_org
کانون اندیشه جوان
🔰قدس در خوانشهای الهیاتی _ تمدنی 🎞 ویدئو نشست «قدس در خوانشهای الهیاتی _ تمدنی» 👤با حضور محمدهاد
قدس در خوانشهای الهیاتی _ تمدنی.mp3
42.72M
🎧صوت نشست «قدس در خوانشهای الهیاتی _ تمدنی» را بشنوید.
👤با حضور محمدهادی همایون
📌@canoon_org
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⬛️امام رضا علیه السلام فرمود:
◼️«کسی که فاطمه معصومه را زیارت کند بهشت برای او خواهد بود.»
📜 بحار الانوار، ج 48، ص 317
◾️وفات کریمه اهل بیت حضرت معصومه سلام الله علیها تسلیت باد◾️
📌@canoon_org
🔶 مهمترین و اصلیترین هدف جنگ نرم را باید ایجاد تغییر و دگرگونی در باورها و اعتقادات جامعه دانست. هر نوع اختلال در مسیر حرکت یک جامعه مستلزم تغییر در باورهایشان است. با تغییرات اساسی در این مبانی، مدل های رفتاری در حوزه های گوناگون تغییر می کند. ترویج برخی گونههای خاص رفتاری در قالب سبک زندگی، به همراه ساختن افراد با اعتقادات جامعه ی الگو منجر میشود.
🔷 هدف نهایی جنگ نرم ایجاد تغییر و دگرگونی در ساختارهای سیاسی جامعه و جایگزین کردن ساختارهای جدید میباشد. با ایجاد تغییر در باورها، ارزش ها و رفتارهای یک جامعه به صورت طبیعی مدل رفتارهای حمایتی از ساختار سیاسی موجود تغییر پیدا کرده و مدل های چالشی جایگزین آن میشود.
🔶 مردم در شرایطی با نظام سیاسی خود به چالش برمیخیزند که دیگر آن را مشروع ندانند و از نظر آنان، مسئولان سیاسی مقبولیت خود را از دست داده باشند. بنابراین مشروعیت زدایی و مقبولیت زدایی برای ایجاد بحران، ناآرامی و بی ثبات سازی در جامعه هدف، از کارویژههای اصلی جنگ نرم به حساب میآید.
📖کتاب #پایه_های_فکری_جنگ_نرم به کوشش #عبدالله_محمدی
#رسانه
#جنگ_نرم
#سبک_زندگی
📌@canoon_org
🔷 ایجاد بیثباتی در دنیا توسط آمریکا پدیده ی جدیدی نیست و همواره یکی از مسائل استراتژیکی نظام این کشور بوده است. هدف از ایجاد این بیثباتی، بهره برداری حداکثری از منابع کشورهای جهان سوم بوده است. ریچارد امرمن یکی از مورخان سیاسی آمریکا با اشاره به نظرات آیزنهاور در این زمینه میگوید: منابع کشورهای جهان سوم باید به دقت تحت کنترل آمریکا باشد.
🔶 نتیجه ی اصلی آمریکا گرایی، تمرکز روز افزون ثروت در دست گروه های بزرگ صنعتی و فلاکت بیش از حد توده های عظیم مردم، به ویژه در کشورهای توسعه نیافته و وابستگی آنها به استعمارگران است. فرهنگ و اقتصاد بومی، روز به روز بیشتر دچار زیان میشود تا به جای آن، فرهنگ و اقتصاد استعمارگران رونق بیشتری پیدا کند.
🔷 قوانین نظام آمریکا موجب شده است فاصله میان کسانی که دارند و آنهایی که ندارند، در همان کشورهای غنی چند برابر شود. نتیجه ی کلی آمریکا گرایی که همان نظام سرمایه داری از نوع شدید آن است، ایجاد دنیایی شکسته میان کشورهای شمال و کشورهای جنوب است.
📖 کتاب #آمریکا_ستیزی_چرا به قلم روژه گارودی، ترجمه ی #جعفر_یاره
#آمریکا
#استعمار
#روژه_گارودی
#سرمایه_داری
📌@canoon_org
کانون اندیشه جوان
🔶شناخت #مسیحیت برای ما مسلمانان از چند جهت اهمیت دارد اول از این جهت که نیای این #دین در کنار #اسلام و #یهودیت ابراهیم خلیل است و از اینرو، این سه را ادیان ابراهیمی می خوانند؛ دوم از این جهت که قرآن و روایات در موارد متعددی به #عیسی ،مریم ، #انجیل ،خواریان نصارا .... پرداخته اند و داشتن شناختی اجمالی از مسیحیت در فهم بهتر این آیات و روایات مؤثر است؛ سوم از آن جهت که از زمان پیدایش ،اسلام این دو دین با یکدیگر همسایه بوده اند و در این همسایگی که گاه با صلح همراه بوده است و گاه با جنگ، تعاملات فرهنگی و اجتماعی فراوانی رخ داده است؛ چهارم از آن جهت که بسیاری از متفکران و فیلسوفان ،جهان یا #مسیحی اند یا آنکه در بستری مسیحی سخن گفته اند.
🔷ریشهٔ بسیاری از نظرهای آنان زمانی برای ما روشن می شود که آگاهی مناسبی از مسیحیت داشته باشیم؛ پنجم به دلیل اینکه میشران و میسیونرهای مسیحی فراوانی در صددند با نشان دادن تصویری دستکاری شده از مسیحیت - که در آن این ،دین سراسر محبت خالی از فرقه گرایی و فارغ از مجادلات الهیاتی نشان داده میشود - جوانان مسلمان را از اسلام دور کنند. این دلایل و البته دلایل دیگر اهمیت شناخت مسیحیت را بیش از پیش سروش می سازند.
💢کتاب حاضر به بیان سرگذشت مسیحیت در خلال تاریخ دوهزار ساله اش می پردازد. اما تلاش شده است که بیان تاریخ از قصه گویی فراتر برود و بتواند در مسیر نقل پستی و بلندی های تاریخ مسیحی، تصویری از برخی جنبه های اعتقادی و اجتماعی این دین نیز به دست بدهد. بیان جزئیات تاریخی از عهده کتابی در این حجم خارج است. اما سعی شده است مهمترین و حساس ترین وقایع و جریانات تاریخی با نگاه منصفانه بیان شوند.
📖فصل های کتاب عبارتند از: فصل اول: بستر پیداش مسیحیت فصل دوم: عیسی(ع) فصل سوم: دوره رسولان فصل چهارم:تلاش برای بقا فصل پنجم: از پایان شکنجه ها تا قرون وسطا.
#معرفی_کتاب
#کانون_اندیشه_جوان
📌@canoon_org
🔶تعقل از چهار مؤلّفه تشکیل شده است؛ اوّل: عقل به مثابه ابزار تعقل؛ دوم مجهول یا مجهولات؛ سوم معلوم یا معلومات؛ چهارم راه یا راه های کشف مجهولات با استفاده از معلومات نخستین همان گونه که گفته شد، گاهی مراد از واژه عقل چه در مباحث فلسفی و کلامی و چه در مباحث روایی، معنای مصدری آن یعنی تعقل .است استعمال واژه عقل در معنای مصدری معمولاً با قرائن لفظی یا معنایی همراه است به عنوان مثال از پیامبر اکرم له نقل شده است که فرمودند: سید اعمال در هر دو جهان، عقل است.
🔷از آنجا که عقل در این #روایت در زمره اعمال قرار گرفته، مراد از آن، معنای مصدری یعنی تعقل است همچنین امیر مؤمنان علی(ع) می فرماید: «عقلوا الدين عقل وعاية ورعاية لا عقل سماع ورواية فإنّ رُواةَ العِلم كثير ورعاته قليل. عقل در این روایت به معنای تعقل و تفکر است. یعنی «دین را درک و تعقل کردند، درک و تعقلی توأم با فراگیری و رعایت نه شنیدن و نقل کردن؛ چراکه راویان زیادند و رعایت کنندگان کم هستند.»
📖کتاب #تعقل_و_عقلانیت اثر #محمد_جعفری
#تعقل
#اندیشیدن
#عقل_گرایی
#آموزش_مفاهیم
📌@canoon_org
🔰نشست شعر انقلاب اسلامی
🔶شعر انقلاب اسلامی در میان همۀ مقاطع تاریخ طولانی ایران، این ویژگی را دارد که تقریباً یکدست و کامل در جهت آرمان ها و هدف های والا و سخنگوی احساسات و افکار و جهت گیری های ملتی است ک شاعر از متن آن برخاسته و بدان وابسته است. شعر دوران انقلاب شعر زر و زور نیست، شعر احساسات سطحی و متوجه به آرزوها و امیال حقیر بشری نیست.
🔷زبان یک ملت و شرح حال یک امت است؛ انعکاسی از روح بزرگ جامعه ای است که یکپارچه در جهت هدف ها و آرمان های الهی و انسانی گام برداشته و فداکاری کرده است. شعر هدفدار و سازندۀ مردمی است. شعر دربارها و میخانه ها و عشرتکده ها نیست، شعر صحنۀ عظیم جهاد و سیاست و انقلاب و جهان نگری است. شعر خدایی است.
🗓در همین راستا قصد داریم تا در روز سه شنبه ۹ آبان ماه ساعت ۱۴با حضور دکتر محمدرضا سنگری نشستی در اسکای روم کانون اندیشه جوان تحت عنوان «شعر انقلاب اسلامی» برگزار نماییم.
🌐این گفتگو به صورت برخط در اسکای روم کانون اندیشه جوان به نشانی b2n.ir/d05397 برقرار است.
#شعر
#ادبیات
#شعر_انقلاب
#گفتگوی_زنده
#نشست_علمی
#نشست_مجازی
#انقلاب_اسلامی
#نشست_حضوری
#محمدرضا_سنگری
#خبر_نشست_علمی
📌@canoon_org
44.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰ضرورت مطالعه علوم دینی
💢در دین مبین اسلام و کلام الله مجید کسب علم و دانش و به تبع آن، مطالعه و کتابخوانی از ارزش و اعتبار خاصی برخوردار است. در بین اقشار جامعه نیز، دانشجویان از همه بیشتر با کتاب مانوس هستند. در این بین گاهی فراگیری علوم دینی و اعتقادی به فراموشی سپرده و این مهم کوچک انگاشته می شود.
📽 برای مشاهده کامل گفتگو به چهل و یکمین قسمت برنامه کالک مراجعه فرمایید.
🌐 در سایت کانون ببینید.
📽 در آپارات کانون ببینید.
📱در اینستاگرام کانون ببینید.
#کالک
#کتاب
#دانشجو
#دانشگاه
#کتابخوانی
#علوم_دینی
#معین_شادرو
#تشکل_های_دانشجویی
#گفتگو_های_تشکل_های_دانشجویی
📌@canoon_org
🔶ماجرای بازاریابی شبکه ای در ایران به #شرکت_های_هرمی یا به اصطلاح «#گلدکوئست» بر می گردد؛ شرکت های بی نام و نشانی که از مردم دعوت می کردند تا با خرید چند کاغذ بی اعتبار وارد شبکه شوند و دیگران را نیز به این کار تشویق کنند.
🔷بعدها پای کالاهای لوکس نیز به این برنامه ها باز شد تا اینکه بعد از مدتی، غیر شرعی و غیرقانونی بودن این شرکتهای بی نام و نشان بر سر زبان ها افتاد و چیزی نگذشت که اعضا بعد از مدتی پی به کلاهی که سرشان رفته بود بردند، ولی خیلی دیر شده بود.
💢شیوه بازاریابی شبکه ای در ایران تمام نشد بلکه بهانه ای شد تا هر بار یک سری شرکت قد علم کنند و این بار خودشان در وهله اول ضد «گلدکوئست» حرف بزنند و دوباره جذب عضو کنند. از ایراداتی که به شرکت های هرمی و گلدکوئستی وارد بود رسیدن سرشاخه های آنها به خارج از کشور و فروش اقلام لوکس و استفاده نشدنی بود.
📖کتاب #گنج_بی_رنج به قلم #علی_سبحانی_ثابت
#نتورک
#معرفی_کتاب
#بازاریابی_شبکه_ای
#کانون_اندیشه_جوان
📌@canoon_org