✨🌺✨🌺✨
💢 #مهدویت
✅داستان دجال چیست؟
✍️ بر اساس روایات اسلامی، به ویژه روایاتی که به طریق اهل سنّت از پیامبر گرامی اسلام (ص) نقل شده است، از فتنهای سخن به میان آمده که به تعبیر روایات بزرگترین فتنه آخرالزّمان است و از آغاز آفرینش آدم (ع) تا روز قیامت فتنهای مانند آن نیامده است. از این رویداد بزرگ و فتنه سهمگین، در روایات به «خروج دجّال» تعبیر شده است. با نگاهی اجمالی به مجموعه روایتهایی که در زمینه خروج دجّال و رویدادهای وابسته به آن نقل شده است، با موضوعها و سرفصلهای متعدّدی روبه رو میشویم که بررسی کامل همه آنها نیازمند مجالی وسیع و گسترده است. در این مجال اندک، برخی از این موضوعها و سرفصلها را اشاره میکنیم:
1️⃣ حتمی بودن خروج دجّال
2️⃣ بزرگی فتنه دجّال
3️⃣ هشدار همه پیامبران درباره خروج دجال
4️⃣ ضرورت پناه بردن به خدا از شرّ دجّال
5️⃣ ویژگیهای دجّال
در پایان لازم است یادآور شویم که در منابع روایی شیعه برخلاف منابع اهل سنّت، کمتر به موضوع دجّال پرداخته شده است تا آنجا که در کتابهایی مانند: الکافی،کلینی (ره)، کتاب الغیبه نعمانی (ره) و الإرشاد شیخ مفید (ره) که در آنها روایات فراوانی در مورد نشانههای ظهور نقل شده، حتی یک روایت هم درباره دجّال نیامده است و مجموع روایاتی که در کمال الدّین و تمام النّعمه شیخ صدوق (ره) و کتاب الغیبه شیخ طوسی (ره) در این باره نقل شده است، به ده مورد هم نمیرسد. افزون بر این، بیشتر روایتهایی که از طریق اهل سنّت درباره دجّال و ویژگیهای او نقل شده، گرفتار ضعف سند یا افسانه پردازی و بیان مطالب عجیب و غریب و دور از ذهن است.
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
@duzduzani_ir
1401-09-02.WAV
7.3M
📔 درس #خارج_فقه #مضاربه
آیت الله العظمی دوزدوزانی تبریزی
جلسه ۶۷
چهارشنبه ۱۴۰۱/۹/۲
📣 کانال رسمی دفتر آیت اللّه العظمی دوزدوزانی تبریزی
@duzduzani_ir
💠 سفارش امام حسن عسکری علیه السلام به شیعیان:
🏝أُوصِیکمْ بِتَقْوَی اللَّهِ وَ الْوَرَعِ فِی دِینِکمْ وَ الِاجْتِهَادِ لِلَّهِ وَ صِدْقِ الْحَدِیثِ وَ أَدَاءِ الْأَمَانَةِ إِلَی مَنِ ائْتَمَنَکمْ مِنْ بَرٍّ أَوْ فَاجِرٍ وَ طُولِ السُّجُودِ وَ حُسْنِ الْجِوَارِ فَبِهَذَا جَاءَ مُحَمَّدٌ(ص).
🏝شما را سفارش میکنم به: رعایت تقوای الهی، پیشه کردن پارسایی در دین خود، کوشش بسیار برای خدا، راستگویی، امانتپردازی به کسی که چیزی به شما سپرده، خواه نیکوکار باشد و خواه بدکار، انجام سجدههای طولانی و خوشهمسایگی که محمد(ص) بدین روش آمده است.
🏝صَلُّوا فِی عَشَائِرِهِمْ وَ اشْهَدُوا جَنَائِزَهُمْ وَ عُودُوا مَرْضَاهُمْ وَ أَدُّوا حُقُوقَهُمْ فَإِنَّ الرَّجُلَ مِنْکمْ إِذَا وَرِعَ فِی دِینِهِ وَ صَدَقَ فِی حَدِیثِهِ وَ أَدَّی الْأَمَانَةَ وَ حَسَّنَ خُلُقَهُ مَعَ النَّاسِ قِیلَ هَذَا شِیعِی فَیسُرُّنِی ذَلِک.
🏝باز هم سفارش میکنم به اینکه: در میان قبیله و عشیرههایشان نماز گزارید، در تشییع جنازههایشان حضور یابید، از بیمارانشان عیادت نمایید و حقوقشان را بپردازید؛ زیرا هر یک از شما که در دینش پارسا و در گفتارش راستگو باشد و امانت مردم را بپردازد و با آنان خوشاخلاقی نماید، در این صورت گویند این یک شیعه است! من از شنیدن این جمله شادمان میشوم.
🏝اتَّقُوا اللَّهَ وَ کونُوا زَیناً وَ لَا تَکونُوا شَیناً جُرُّوا إِلَینَا کلَّ مَوَدَّةٍ وَ ادْفَعُوا عَنَّا کلَّ قَبِیحٍ فَإِنَّهُ مَا قِیلَ فِینَا مِنْ حُسْنٍ فَنَحْنُ أَهْلُهُ وَ مَا قِیلَ فِینَا مِنْ سُوءٍ فَمَا نَحْنُ کذَلِک لَنَا حَقٌّ فِی کتَابِ اللَّهِ وَ قَرَابَةٌ مِنْ رَسُولِ اللَّهِ وَ تَطْهِیرٌ مِنَ اللَّهِ لَا یدَّعِیهِ أَحَدٌ غَیرُنَا إِلَّا کذَّابٌ.
🏝از خدا پروا نمایید و زینت و مایۀ سرافرازی ما باشید نه مایۀ زشتی و سرافکندگی، همۀ دوستی را به سوی ما بکشانید و هر زشتی را از ما دور نمایید؛ زیرا هر خوبی که در حق ما گفته آید، ما شایستگی آن را داریم و هر بدی که دربارۀ ما بر زبان آید، ما چنان نیستم. ما را در کتاب خدا حقی است و با رسول خدا(ص) خویشاوندی است و خداوند ما را پاک شمرده و هیچ کس غیر از ما نمیتواند ادعای چنین مقامی را نماید مگر اینکه دروغپرداز باشد.
🏝أَکثِرُوا ذِکرَ اللَّهِ وَ ذِکرَ الْمَوْتِ وَ تِلَاوَةَ الْقُرْآنِ وَ الصَّلَاةَ عَلَی النَّبِی ص فَإِنَّ الصَّلَاةَ عَلَی رَسُولِ اللَّهِ عَشْرُ حَسَنَاتٍ احْفَظُوا مَا وَصَّیتُکمْ بِهِ وَ أَسْتَوْدِعُکمُ اللَّهَ وَ أَقْرَأُ عَلَیکمُ السَّلَامَ.
🏝بسیار یاد خدا و یاد مرگ نمایید و بسیار به تلاوت قرآن پردازید و صلوات بر پیامبر اکرم(ص) فرستید؛ زیرا صلوات بر رسول خدا(ص) ده حسنه دارد. آنچه را به شما سفارش کردم در حفظ آن بکوشید، شما را به خدا میسپارم و به شما درود میگویم.
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
@duzduzani_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌻السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن
🍃🍃🍃🍃
#شب_جمعہ ✨
#شب_زیارتےارباب_بےڪفݧ
#صلی_الله_علیک_یا_ابا_عبدالله
#اللهم_ارزقنا_کربلا🙏
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
@duzduzani_ir
#اسامی_القاب_مبارک_حضرت_ولی_عصر
#عجل_الله_تعالی_فرجه_الشریف
#مبدئ_الآیات
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
@duzduzani_ir
#اسامی_القاب_مبارک_حضرت_ولی_عصر
#عجل_الله_تعالی_فرجه_الشریف
#مبدئ_الآیات
ا❁﷽❁ا
✨«ولَوْ أَنَّ لِلَّذِينَ ظَلَمُوا مَا فِي الْأَرْضِ جَمِيعًا وَمِثْلَهُ مَعَهُ لَافْتَدَوْا بِهِ مِنْ سُوءِ الْعَذَابِ يَوْمَ الْقِيَامَةِ وَبَدَا لَهُمْ مِنَ اللَّهِ مَا لَمْ يَكُونُوا يَحْتَسِبُونَ»
{..و از خدا برايشان امورى ظاهر میشود كه هرگز گمان نمىكردند}
(سوره مبارکه زمر آيه ۴۷)
ا┅═✧❁ 🕋 ❁✧═┅ا
🔰از القاب مبارک حضرت مولانا بقیة الله الاعظم (ارواحنا فداه) «مُبدئ الآیات» است (۱)؛ به معنای آغازکننده، ظاهر و آشکار کننده آیات و نشانه های الهی (۲). وجود مقدس آن حضرت خود «بزرگترین آیه و نشانه ذات اقدس اله» (۳) و همچنین «ظاهرکننده» آیات خداوند و «محل ظهور آیات الهی» هستند (۴)؛ بدین معنا که با ظهور مبارکشان دیگر آیات و نشانه ها نیز بارز و ظاهر می گردد، تا «حق» در اتم وجه، بر همگان آشکار می شود (۵).
✔️مطابق احادیث، آیات و معجزات بسیاری به ید مبارک حضرت مولانا صاحب العصر و الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) جاری و آشکار می گردد (۶). چنانکه حضرت صادق آل محمد (علیه السلام) فرمودند:
▫️« ما من معجزة من معجزات الأنبياء و الأوصياء إلاّ يظهر اللّه تبارك و تعالى مثلها على يد قائمنا، لإتمام الحجّة على الأعداء» (۷)
▪️«هیچ معجزهای از معجزات انبیا نیست مگر این که خداوند آن را به دست حضرت قائم (عجّل الله تعالی فرجه الشریف) برای اتمام حجّت، بر دشمنان ظاهر خواهد کرد»
ا┅═✧❁ منابع ❁✧═┅ا
(۱).النجم الثاقب في أحوال الإمام الحجّة الغائب (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ج۱ ص۲۴۱
(۲). «مُبدئ» یکی از اسماء حسنای الهی است: «يا مُبْدِئُ يا مُعيدُ»: ای آغازگر، ای برگرداننده (دعای جوشن کبیر فراز ۷۳)
(۳). حضرت صادق آل محمد (علیهم السلام) با اشاره به شریفه ۵۳ سوره مبارکه فصلت فرمودند: «..فَأَیُّ آیَهًْ فِی الْآفَاقِ غَیْرُنَا أَرَاهَا اللَّهُ أَهْلَ الْآفَاق .. أی آیهًْ أکبر منا» : پس کدام آیه ای در آفاق جز ما هست که خدا به اهل زمین نشان داده باشد؛.. و کدام آیه بزرگتر از ماست»؟! [تأویل الآیات الظاهرة ص۸۴۳؛ بحار الأنوار ج۲۵، ص۳۷۵؛ کامل الزیارات، ص۳۲۸]
(۴). «مبدا الآیات» از القاب حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و به معنای «ظاهر کننده آیات خداوند» یا «محل بروز و ظهور آیات الهیه» است . چون از آن روز که بساط خلافت در زمین گسترده شد و انبیا و رسل با آیات بینات و معجزات، برای هدایت خلق آمدند و مامور ارشاد شدند، خداوند برای احدی، چنین تکریم نفرمود و بااحدی آن مقدار آیات نفرستاد که برای حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فرستاده و روانه خواهد کرد. [النجم الثاقب في أحوال الإمام الحجّة الغائب (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ج۱ ص۲۴۱ و ۲۴۲]
(۵). عن الصادق (علیه السلام): «حتَّى يَتَبَيَّنَ لَهُمْ أَنَّهُ الْحَقُ أَنَّهُ الْقَائِمُ علیه السلام»: تا براى آنان آشكار گردد كه او یعنی حضرت قائم (علیه السلام) حق است. [البرهان في تفسير القرآن ؛ ج۴ ؛ ص۷۹۴]
(۶). منتخب الاثر فی الامام الثانی عشر، ج۲، صص۳۴۱ تا ۳۴۸ ؛ باب فی انّ الله تعالی یظهر علی یده معجزات الانبیاء ؛ الغيبة (للنعماني)، النص، ص: ۳۲۸ باب آیاته و فعله (علیه السلام).
(۷). إثبات الهداة بالنصوص و المعجزات ج۵ ص ۳۲۸؛ منتخب الاثر فی الامام الثانی عشر، ج۲، ص۳۴۲
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
@duzduzani_ir
1401-09-05.WAV
6.94M
📔 درس #خارج_فقه #مضاربه
آیت الله العظمی دوزدوزانی تبریزی
جلسه ۶۸
شنبه ۱۴۰۱/۹/۵
📣 کانال رسمی دفتر آیت اللّه العظمی دوزدوزانی تبریزی
@duzduzani_ir
✨﷽✨
🔹ابلیس و نوحنبی🔹
✍وقتی که نوح نبی علیه السلام قوم خود را نفرین کرد و هلاکت آنها را از خدا خواست و طوفان همه را در هم کوبید، ابلیس نزد او آمد و گفت: تو حقی برگردن من داری که من می خواهم آن را تلافی کنم!!!
حضرت نوح در تعجب کرد و گفت:
بسیار بر من گران است که حقی بر تو داشته باشم ، چه حقی؟ ابلیس ملعون گفت همان نفرینی که درباره قومت کردی و آنها را غرق نمودی و احدی باقی نماند که من او را گمراه سازم ، من تا مدتی راحتم ، تا زمانی که نسلی دیگر بپاخیزند و من به گمراه ساختن آنها مشغول شوم
حضرت نوح نبی علیه السلام با این که حداکثر کوشش را برای هدایت قومش کرده بود، با این حال ناراحت شد و به ابلیس فرمود: حالا چگونه می خواهی این حق را جبران کنی؟ابلیس گفت: در سه موقع به یاد من باش! که من نزدیکترین فاصله را به بندگان در این سه موقع دارم:
1⃣هنگامی که خشم تو را فرا می گیرد به یاد من باش!
2⃣هنگامی که میان دو نفر قضاوت می کنی به یاد من باش!
3⃣ و هنگامی که با زن بیگانه تنها هستی و هیچکس در آنجا نیست باز به یاد من باش!
📚بحارالانوار، ج11، صفحات 288 و 293
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
@duzduzani_ir
1401-09-06.WAV
7.09M
📔 درس #خارج_فقه #مضاربه
آیت الله العظمی دوزدوزانی تبریزی
جلسه ۶۹
یکشنبه ۱۴۰۱/۹/۶
📣 کانال رسمی دفتر آیت اللّه العظمی دوزدوزانی تبریزی
@duzduzani_ir
📌حاکمیت صالحان...
💠 قرآن، کتاب آسمانی مسلمانان، در آیات متعدد به حاکمیت صالحان بر زمین و غلبه دین حق، اشاره دارد. از جمله آن ها آیه ۱۰۵ از سوره انبیا است خداوند، در این آیه تصریح می کند که زمین را بندگان صالح من به ارث می برند و در اختیار میگیرند
⚡️ خداوند، در سه جای قرآن توبه: ۳۳ و ۳۴ فتح: ۲۸ صف: ۸ تصریح می کند، دین اسلام برهمه ادیان غلبه خواهد کرد
📌گستره ی حکومت...
💠 امام باقرعلیه السلام درباره گستره حکومت حضرت مهدی علیهالسلام فرمود:
یملک القائم ثلاثمائة سنة ویزداد تسعا کما لبث اهل الکهف فی کهفهم، یملأ الارض عدلا و قسطا کما ملئت ظلما و جورا فیفتح الله له شرق الارض و غربها
⚡️ قائم 309 سال مالک زمین می شود و در آن، حکومت می کند؛ همان گونه که اهل کهف در غارشان درنگ کردند. زمین را پر از عدل و داد خواهد کرد، آن گونه که پر از ظلم و جور شده باشد. خداوند برای او شرق و غرب عالم را فتح خواهد کرد.
📚بحار الانوار، ج ۵۲، ص ۳۹۰
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
@duzduzani_ir
1401-09-07.WAV
8.15M
📔 درس #خارج_فقه #مضاربه
آیت الله العظمی دوزدوزانی تبریزی
جلسه ۷۰
دوشنبه ۱۴۰۱/۹/۷
📣 کانال رسمی دفتر آیت اللّه العظمی دوزدوزانی تبریزی
@duzduzani_ir
❇️یکی از صفات ناپسند که گاه انسان به آن آلوده می شود، دروغ است. دروغ در برخی روایات منشأ و کلید بسیاری از گناهان دیگر بیان شده است.
📌امیرالمومنین امام علی (علیه السلام)میفرمایند:
💠 یَکْتَسِبُ الْکَاذِبُ بِکَذِبِهِ ثَلَاثاً سَخَطَ اللَّهِ عَلَیْهِ وَ اسْتِهَانَةَ النَّاسِ بِهِ وَ مَقْتَ الْمَلَائِکَةِ لَه
⚡️ دروغگو با دروغگویی خود سه چیز بدست میآورد:
🔻 خشم خدا را نسبت به خود
🔻 نگاه تحقیرآمیز مردم را نسبت به خود
🔻 دشمنی فرشتگان را نسبت به خود.
📚 تصنیف غررالحکم ص ۲۲۱
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
@duzduzani_ir
1401-09-08.WAV
6.8M
📔 درس #خارج_فقه #مضاربه
آیت الله العظمی دوزدوزانی تبریزی
جلسه ۷۱
سه شنبه ۱۴۰۱/۹/۸
📣 کانال رسمی دفتر آیت اللّه العظمی دوزدوزانی تبریزی
@duzduzani_ir
💐 #میلاد با سعادت دخت امیرالمومنین علیه السلام؛ دخت فاطمه زهرا سلام الله علیها، اسوه تقوا و صبر، عالمه غیر معلمه، عقلیة النساء، حضرت #زینب_کبری سلام الله علیها را به محضر مبارک آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و شیعیان امیرالمومنین تبریک و شاد باش عرض می نماییم.
#زینب_کبری
📣 کانال رسمی دفتر آیت اللّه العظمی دوزدوزانی تبریزی
🆔 @duzduzani_ir
1401-09-09.WAV
8.63M
📔 درس #خارج_فقه #مضاربه
آیت الله العظمی دوزدوزانی تبریزی
جلسه ۷۲
چهارشنبه ۱۴۰۱/۹/۹
📣 کانال رسمی دفتر آیت اللّه العظمی دوزدوزانی تبریزی
@duzduzani_ir
#شرح_زیارت_جامعه_کبیره
❇️ «إِيَابُ الْخَلْقِ إِلَيْكُمْ وَ حِسَابُهُمْ عَلَيْكُمْ»؛ بازگشت خلق بسوى شما و حساب خلايق بر شماست.
♦️ لغت "ایاب" از ماده «أوب» به معنای بازگشت می باشد.
➖ راغب اصفهانى درباره این واژه اين گونه مى نويسد: «الأوب: ضرب من الرجوع وذلك أنّ الأوب لا يقال إلاّ في الحيوان الّذي له إرادةٌ والرجوع يقال فيه وفي غيره».
بنابراين بيان، «اياب» از رجوع اخص است.
♦️ لغت "حساب" از ماده «حسب» به معنای حساب كردن، شمارش و رسيدگى كردن می باشد.
🔮 در این فراز شریف، امام هادی (علیه السلام) می فرماید که بازگشت همه خلایق بسوی شما ائمه (علیهم السلام) می باشد و حساب آنها نیز با خود اهل بیت (علیهم السلام) است.
📌 بازگشت همه و حساب شان در دستان ائمه (علیهم السلام) است و این مهم مورد تأیید حضرت قرآن و احادیث شریفه نیز می باشد:
🔹 خداوند متعال می فرماید: «إِنَّ إِلَيْنا إِيابَهُمْ؛ ثُمَّ إِنَّ عَلَيْنا حِسابَهُمْ»؛ همانا بازگشت آنها به سوى ماست سپس حسابشان بر ماست.
📕 سوره مبارکه غاشیه، آیات ۲۵ و ۲۶؛
🔸 امام البقیع، حضرت صادق (علیه السلام) در تفسیر آیه شریفه به مفضل می فرماید: «مَنْ تَرَاهُمْ نَحْنُ وَ اللَّهِ هُمْ إِلَيْنَا يَرْجِعُونَ وَ عَلَيْنَا يُعْرَضُونَ وَ عِنْدَنَا يَقْضُونَ وَ عَنْ حُبِّنَا يُسْأَلُون»؛ خيال ميكنى اينها كيانند كه حساب مردم بآنها واگذار مى شود. به خدا قسم ما هستيم به سوى ما بر مي گردند و بر ما عرضه مى شوند و نزد ما حكومت مى شوند و از محبت ما سؤال خواهند شد.
📗 بحارالأنوار، ج ۲۴، ص ۲۷۲؛
🔹 همچنین در جایی دیگر قبيصه جعفى نقل می کند: از امام البقیع، حضرت صادق (عليه السلام) درباره آیه شریفه پرسيدم.
حضرت فرمود: در باره ما نازل شده است.
عرض كردم: مرا از تفسیر آن آگاه فرمایید.
پس حضرت فرمود: «نَعَمْ يَا قَبِيصَةُ إِذَا كَانَ يَوْمُ الْقِيَامَةِ جَعَلَ اللَّهُ حِسَابَ شِيعَتِنَا عَلَيْنَا فَمَا كَانَ بَيْنَهُمْ وَ بَيْنَ اللَّهِ اسْتَوْهَبَهُ مُحَمَّدٌ ص مِنَ اللَّهِ وَ مَا كَانَ فِيمَا بَيْنَهُمْ وَ بَيْنَ النَّاسِ مِنَ الْمَظَالِمِ أَدَّاهُ مُحَمَّدٌ عَنْهُمْ وَ مَا كَانَ فِيمَا بَيْنَنَا وَ بَيْنَهُمْ وَهَبْنَاهُ لَهُمْ حَتَّى يَدْخُلُوا الْجَنَّةَ بِغَيْرِ حِسَاب»؛ بسيار خوب قبيصه! روز قيامت كه مى شود خدا حساب شيعيان را به ما مى سپارد آنچه بين آنها و خداست، حضرت محمد (صلى اللّه عليه و آله و سلم) تقاضاى بخشش مي كند از خدا و آنچه بين آنها و بين مردم است از مظالم پيامبر اكرم (صلى اللّه عليه و آله و سلم) از طرف آنها پرداخت مى كنند و آنچه بين ما و آنهاست مى بخشيم به آنها تا بدون حساب وارد بهشت شوند.
📕 تفسیر فرات، ص ۲۰۷؛
🔸 امام رضا (علیه السلام) ذیل آیه شریفه می فرماید: «َ إِذَا كَانَ يَوْمُ الْقِيَامَةِ وَ جَمَعَ اللَّهُ الْأَوَّلِينَ وَ الْآخِرِينَ وَلَّانَا حِسَابَ شِيعَتِنَا فَمَا كَانَ بَيْنَهُمْ وَ بَيْنَ اللَّهِ حَكَمْنَا عَلَى اللَّهِ فِيهِ فَأَجَازَ حُكُومَتَنَا وَ مَا كَانَ بَيْنَهُمْ وَ بَيْنَ النَّاسِ اسْتَوْهَبْنَاهُ مِنْهُمْ فَوَهَبُوهُ لَنَا وَ مَا كَانَ بَيْنَنَا وَ بَيْنَهُمْ فَنَحْن»؛ روز قيامت كه خداوند تمام جهانيان را جمع مي كند حساب شيعيانمان را به ما مي سپارد آنچه بين آنها و خداست ما به نفع آنها حكومت مي كنيم خدا نيز حكومت ما را مى پذيرد و آنچه بين آنها و مردم است تقاضاى بخشش مي كنيم، آنها نيز به ما مي بخشند و آنچه بين ما و آنها است كه ما شايسته تر به گذشت و بخشش هستيم.
📗 کنز الفوائد، ص ۳۸۳؛
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
@duzduzani_ir
#شرح_زیارت_جامعه_کبیره
📌 در فراضی از روایات شریفه آمده است:
🔹 امام البقیع، حضرت صادق (علیه السلام) می فرماید: «كُلُّ اُمَّةٍ يُحاسِبُها إمامُ زَمانِها»؛ هر گروهى را امام زمانش حسابرسى مى كند.
📕 تفسیر الصافی، ج ۲، ص ۱۹۹؛
🔸جابر از امام البقیع، حضرت باقر (علیه السلام) نقل می کند: «إِذَا كَانَ يَوْمُ الْقِيَامَةِ ضَرَبْنَا بِأَيْدِينَا إِلَى حُجْزَةِ نَبِيِّنَا وَ ضَرَبَ أَشْيَاعُنَا بِأَيْدِيهِمْ إِلَى حُجْزَتِنَا فَأَيْنَ تَرَى يُصَيِّرُ اللَّهُ نَبِيَّهُ وَ ذُرِّيَّتَهُ وَ أَيْنَ تَرَى يُصَيِّرُ ذُرِّيَّتُهُ مُحِبِّيهَا»؛ روز قيامت ما به شيعيانمان توجه می كنيم، شيعيان ما دامن ما را می گيرند، در آن روز دست ما به دامان پيامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) است و دست شيعيان ما به دامان ما، هر كجا خداوند سبحان پيامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) را ببرد پيامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) هم ذريه اش را با خودش می برد و ذريه پيامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) هم محبين خود را می برند.
پس جابر با خوشحالی می گوید: به خدا وارد بهشت شديم.
📗 بصائر الدرجات، ج۱، ص۱۶؛
📌 و در این میان آن کسی که درباره حساب خلق خاصتاً نام برده شده است:
🔹 حضرت امیرالمؤمنین (علیه السلام) می فرماید: «أَنَا قَسِيمُ الْجَنَّةِ وَ النَّار»؛ من تقسیم کننده بهشت و جهنم هستم.
📒 بحارالأنوار، ج ۸، ص ۳۳۶.
📍 حضرت رسول الله (صلی الله علیه و آله و سلم) نیز در شأن امیرالمؤمنین (علیه السلام) این سخن را فرموده بودند.
💠 در این فراز شریف زیارت جامعه کبیره، اشاره می شود که بازگشت خلق به ائمه اطهار (علیهم السلام) و حسابشان با ایشان می باشد.
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
@duzduzani_ir
⚜ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ صَلِّ عَلَى الْحُسَیْنِ الْمَظْلُومِ الشَّهِیدِ الرَّشِید قَتِیلِ الْعَبَرَاتِ وَ أَسِیرِ الْکُرُبَاتِ صَلاَهً نَامِیَهً زَاکِیَهً مُبَارَکَهً یَصْعَدُ أَوَّلُهَا وَ لاَ یَنْفَدُ آخِرُهَا أَفْضَلَ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلاَدِ أَنْبِیَائِکَ الْمُرْسَلِینَ یَا إِلَهَ الْعَالَمِینَ؛
(صلوات خاصه حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام)
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
@duzduzani_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•﷽•🎥 زیارت امام زمان (علیه السلام) در روز جمعه
💔°اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
@duzduzani_ir
1401-09-12.WAV
8.26M
📔 درس #خارج_فقه #مضاربه
آیت الله العظمی دوزدوزانی تبریزی
جلسه ۷۳
شنبه ۱۴۰۱/۹/۱۲
📣 کانال رسمی دفتر آیت اللّه العظمی دوزدوزانی تبریزی
@duzduzani_ir
💠 نماز جعفر طیار
🔸نماز جعفر طَیّار یا نماز تسبیح یا نماز حَبْوه از نمازهای مستحب است که به صورت دو نماز دو رکعتی خوانده میشود. در این نماز ۳۰۰ بار ذکر تسبیحات اربعه (سُبْحَانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ وَ اللَّهُ أَکبَرُ) تکرار میشود. پیامبر اکرم(ص) این نماز را پس از بازگشت جعفر بن ابیطالب از حبشه و بهجهت قدردانی از زحماتش بهعنوان هدیه به او تعلیم داد.
🔸آمرزش گناهان و برآورده شدن حاجات از آثار ذکر شده برای نماز جعفر طیار است. برخی از عالمان دینی برای کارهای مهم و نیز تسریع در امر ازدواج، خواندن نماز جعفر طیار را توصیه کردهاند.
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
@duzduzani_ir
1401-09-13.WAV
7.58M
📔 درس #خارج_فقه #مضاربه
آیت الله العظمی دوزدوزانی تبریزی
جلسه ۷۴
یکشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۳
📣 کانال رسمی دفتر آیت اللّه العظمی دوزدوزانی تبریزی
@duzduzani_ir
📗 کتاب «خمس در عصر پیامبر (صل الله علیه و آله)»
✅ مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی #دوزدوزانی_تبریزی در این کتاب کوشیده اند با تبیین تاریخی و فقهی فریضه #خمس در دوران #پیامبر اسلام با ارائه مستندات تاریخی و روایی اثبات کند پرداخت خمس اختصاص به #غنائم_جنگی نداشته و از #سایر_درآمدهای رایج نیز خمس پرداخت می شده است.
🔹اهمیت این موضوع در کتاب، کارکرد خمس در اندیشه است، تاریخ شیعه آن چنان جایگاهی به آن داده است که دستبرد در آن می تواند خطرناک باشد. با تبدیل خلافت به نظام سلطنت بعد از پیامبر، غالب مردم دریافتند که نظام موجود، اسلامی نیست. اهل بیت عصمت ع پس از آنکه، به خصوص با قیام امام حسین ع، در قدم اول، با ایجاد شبکهای از وکلا ارتباط دائمی خود را با شیعیان از طریقی قابل اعتماد محفوظ داشتند، و سپس با استقلال مالیای که عمدتاً از طریق خمس به قرائت شیعی آن برای ایشان حاصل شد، توانستند نبض مدیریت جامعه کوچک شیعی را با وجود سلطه حکومت جائر به دست بگیرند.
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
@duzduzani_ir
1401-09-14.WAV
8.41M
📔 درس #خارج_فقه #مضاربه
آیت الله العظمی دوزدوزانی تبریزی
جلسه ۷۵
دوشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۴
📣 کانال رسمی دفتر آیت اللّه العظمی دوزدوزانی تبریزی
@duzduzani_ir
1401-09-15.WAV
7.55M
📔 درس #خارج_فقه #مضاربه
آیت الله العظمی دوزدوزانی تبریزی
جلسه ۷۶
سه شنبه ۱۴۰۱/۹/۱۵
📣 کانال رسمی دفتر آیت اللّه العظمی دوزدوزانی تبریزی
@duzduzani_ir