♦️درمان سردردهای ناشی از گرمی
🟢 متخصصان طب سنتی توصیه میکنند روزانه یک تا دو فنجان از دمنوش گل بنفشه به منظور سردرهای ناشی از گرمی مغز استفاده شود
🔺 وبه این منظور مقداری گل بنفشه را داخل آب خنک همراه با مقداری گلاب بریزید
🔺 و بعد از نیم ساعت از صافی رد کرده و آن را میل کنید تا بهبود یابید.
#گل_بنفشه
🍒@Fruit_veg
خواص درمانی آب نارنج
آب نارنج طبیعت سرد و خشک دارد.
طبق اصول طب سنتی، ترشیها همه به عصبها ضرر میرسانند. از بین ترش مزه ها، نارنج کمترین ضرر را به عصبها میرساند.
خوردن آب نارنج همراه با شکر، صفرای زیادی را از بدن خارج میکند.
آب نارنج، خاصیت کاهندگی قند خون است. از این رو به بیماران دیابتی توصیه می شود این چاشنی را همراه سالاد سبزیجات تازه و غذایشان میل کنند.
کسانی که کم خونی دارند یا در معرض کمبود آهن هستند، بهتر است همراه غذایشان آب نارنج مصرف کنند.
آب نارنج پایین آورنده چربی خون است.
در ضمن یک ضدعفونی کننده محسوب می شود و مصرف آن هنگام گلودرد اثرات مثبتی را به همراه دارد.
نظریه استاد حسین معارفی
نارنج برای مزاج سوداوی و بلغمی مصرفش باید کم و با احتیاط باشه و برای حنجره های سرد بسیارآسیب پذیراست
#نارنج
🍒@Fruit_veg
🍏شفافیت پوست ومو
روغن ریحان به عنوان مرطوب کننده برای شفافیت پوست و موی کدر شده نیز به کار میرود. از این گیاه دارویی برای درمان آکنه نیز استفاده میشود...
#ریحان
🍒@Fruit_veg
هل
مقابله با آسم
هل نقش مهمی در مبارزه با علائم آسم همانند خسخس، سرفه، تنگی نفس و احساس گرفتگی در قفسه سینه دارد. این ادویه با بهبود جریان خون در ریهها تنفس را آسانتر میکند
🔹علاوه بر این، هل از طریق تسکین غشای مخاطی با التهاب مرتبط با آسم مبارزه میکند. نتایج بررسیها نشان میدهد که هل سبز میتواند در درمان آسم، برونشیت و دیگر مشکلات تنفسی اثرگذار باشد.
#هل
🍒@Fruit_veg
خیارها وحشی ؛ جد خیارهای امروزی است.
این خیارهای آنقدر سمی بودند که نمیشد آنها را خورد اما مردم هند برای اولین بار آنها را پرورش داده و از آنها به عنوان دارو استفاده می کردند . به مرور زمان و پس از سالیان سال، خیار بشکل کنونی در آمد.
#خیار_وحشی
🍒@Fruit_veg
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مزارع زیبای چای، سریلانکا!
#چای
🍒@Fruit_veg
🌏میوه دراگون یا اژدها بومی مکزیک و جنوب آمریکاست که بسیار آبدار بوده و طعمی شبیه گلابی دارد
#دراگون
🍒@Fruit_veg
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چقدر میوه تو دنیا هست! 😳
چرا بین این همه، ما فقط سیب و پرتقال شو داریم!!!
#میوه
🍒@Fruit_veg
چینی ها گوجه را هم بنفش کردند !
آکادمی علوم چین اعلام کرده که محققانش توانسته اند گوجه ای سرشار از «آنتوسیانین» پرورش دهند که از لحاظ ژنتیکی اصلاح شده و به رنگ بنفش درآمده است.
#گوجه
🍒@Fruit_veg
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۵ مورد مصرف تفاله قهوه که
احتمالا خبر ندارید.
#قهوه
🍒@Fruit_veg
گیاهانی که نباید ریشه و ساقه آن را هرگز مصرف کرد چیست ؟
1- ساقه و جوانه سیب زمینی
2- برگ های گوجه فرنگی
3- دانه های سیب
4- میوه مارچوبه
5- برگ و گل بادمجان
#سبزیجات
🍒@Fruit_veg