#شربت زرشک
مواد لازم:
🔸زرشک آبگیری: ۵۰ گرم
🔸عسل یا شکر قهوه ای: به مقدار لازم
طرز تهیه:
زرشک را تمیز کرده با آب سرد بشویید پنج برابر آن آب اضافه کنید و برای چند دقیقه بجوشانید
پس از خنک شدن زرشک ها را بمالید تا هسته آنها جدا شود و مدت ۲۴ ساعت کنار بزارید تا رنگ خود را به آب بدهد سپس آن را صاف کرده درون بطری بریزید و در یخچال بگذارید در هنگام مصرف با عسل مخلوط کرده و میل نمایید
🍁خواص🍁
کبد را پاک و تقویت می کند
مفید در درمان یرقان و زردی
درمان اگزما و خارش پوستی
پایین آورنده و تنظیم کننده فشار خون
تنظیم کننده و کاهش چربی خون
تنظیم دستگاه گوارش
تصفیه خون
درمان جوش صورت
درمان بیماریهای خونی
✅شکر سالم، شکر قهوه ای یا همان شکر نیشکر است.
✅در درمان بیماریها مصرف به تنهایی توصیه شده است.
✅این شربت برای افراد که غلبه گرمی و خشکی دارند و در فصل تابستان بسیار مفید است.
@GMO_NO
مهری:
سلام خسته نباشید .ما شکر قهوای از جای معتبر خریدیم تا ریختیم تو اب اب قهوهای شد جریان چیه ؟
⚫لبیک یا حسین ⚫:
سلام اگر اب قهوه ای بشه ولی کماکان دانه های شکر قهوه ای باشه که اصله والا اگر دانه های شکر رنگش بره و سفید بشه تقلبیست
@GMO_NO
درسا:
سلام خسته نباشی,,ایا فرنی ک با شکرو اردبرنج و شیر محلی درست بشه طبع سردی داره ؟ممنون
⚫لبیک یا حسین ⚫:
سلام اگر شکر قهوه ای باشه برنج هم محلی جنوب .شیر هم محلی باشه
طبعش گرمه
@GMO_NO
#شیره_خرما
به روش جوشاندن:
خرمای درجه2-3 منظور خرمای خراب نیس ولی ظاهر مناسبی نداره یا خشک هست رو میشوریم روش اب میریزیم یا میذاریم روی گاز کمی بجوشه تا نرم بشه یا داخل اب سرد چند ساعتی باشه تا نرم بشه.
بعد از مثلا پخت وکمی چنگش میزنیم تا هسته جدا بشه از داخل یک سبد که سوراخ بزگ داشته باشه رد میکنیم تا هسته هاش جدا بشه بهش دو باره اب اصافه میکنیم داخل یک کیسه میریزیم از یا جایی اویزون میکنیم تا کاملا اب از تفاله ها جدا بشه.
آب بدست اومده رو روی گاز به مدت 4-5ساعت می جوشونیم.
نکته:1-زمان جوشاندن به مقدار اب و شعله گاز شما بستگی داره
2-حتما45دقیقه یا نیم ساعت اخر مواظب باشید چون مرتب بالا میاد وسرریز میشه
3-کف روش رو اواسط پخت بگیرید بهتره
4-مقدار ابی که میریزید2تا2/5برابر میزان خرما باشه
5-اصلا تفاله داخلش نشه که شیره تلخ میشه
6-در پایان پخت بهش گلاب یا هل اصافه کنید که محشر میشه😋
7-غلظتش بعد از سرد شدن حدودا 3برابر میشه قبل از خاموش کردن امتحان کنید داخل یه ظرف کوچک
8-کم بجوشه یا به غلظت مناسب نرسه ترش میشه و خراب
زیادم بجوشه تلخ میشه.
امیدوارم توصیحات کامل باشه
@GMO_NO
جابری:
سلام ممنونم از کانال بسیار خوبتون
الهی که خداوند زیارت کربلا همراه با معرفت امام روزیتون کنه
ممنونم اجرتون با خدا
خیلی زحمت میکشید
الهی هزاران بار کربلا روزیتون
لطفا اگر ممکنه طرز تهیه ارده رو هم به ما آموزش بدید
آیا بقیه شیره ها مثل انجیر توت انگور هم اینطوری درست میشه؟
✅☝️👇
سلام بله همین طور درست میشن
@GMO_NO
رقیه:
سلام و خسته نباشید. خدا قوت. زیتون خام خریداری کردم، لطفا طرز گرفتن تلخی زیتون و نگهداری اون رو توضیح بدید که نرم نشه یا کپک نزنند. ممنون
این ایام رو هم تسلیت عرض میکنم
☝️✅👇
👇👇👇👇👇👇👇
@GMO_NO
همه انواع زیتون ها تلخ هستند که راه از بین بردن تلخی آن ها شستشوی چند باره شان با آب است یعنی اینکه زیتون ها را سه یا چهار بار باید بشوییم و سپس بعد از هر بار شستن در آب نمک بخوابانیم تا طعم مطلوبی به دست آورد. پس از اینکه تلخی زیتون ها از بین رفت دوباره آن ها در آب نمک که مقدار شوریش مطابق میل شماست ، بریزید . سپس بر روی زیتون ها 2 قاشق روغن زیتون و یک قاشق گلپر بریزید و در جای خنک به غیر از یخچال نگه دارید.
زیتون های سبز و نارس را در محلول قلیایی می خوابانند تا تلخی آن ها گرفته شود سپس برای مدتی در آب نگه می دارند و سپس این زیتون ها را در ظرف دارای مخلوط آب، نمک و سرکه می گذارند و یا با روش آب نمک تلخی این زیتون ها را از بین می برند
@GMO_NO
گل نرگس:
سلام
در مورد کینوا اطلاعاتی بهم بدین
ممنون.
⚫لبیک یا حسین ⚫:☝️👇✅
سلام
یک جور جایگزین غلات خصوصا گندمِ
که اابته در کشورهای امریکایی رشد میکنه
و مصرف میشه
چون بومی مناطق ما نیست مصرفش توصیه نمیشه
@GMO_NO
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انچه از تراریخته نمی دانید
این کلیپ رو با دقت ببینید
با سلام وتشکر از شما بخاطر کانال خوبتون و آگاهی یخشیدن به عموم
بنده از وقتی با کانال شما آشنا شدم چندتا مرغ خریدم و با دونه دادنشون تخم مرغ خونه رو خودم تهیه می کنم .در خرید مواد خوراکی هم نهایت دقت رو دارم بازم ممنونم که آگاهم کردید .اجرتون با خدا
#گندمک #خانگی
مواد لازم:
🔸گندم دیم : یک پیمانه
🔸روغن شحم یا زیتون: به میزان لازم
🔸شکرسرخ یا نمک دریا :به میزان لازم
طرز تهیه:
برای تهیه گندمک خانگی ابتدا گندم را به مدت ۴۵ دقیقه با آب بپزید تا کاملا مغز پخت شود.
سپس گندمها را با آب سرد آبکشی کرده تا نشاسته آن گرفته شود و درون یک سبد مسطح کاملا پهن کرده و در مجاورت هوا قرار دهید و یا بر روی یک پارچه نخی در مجاورت بخاری و یا شوفاژ قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
پس از خشک شدن گندمها، روغن را در تابه گرم کنید و به کمک یک صافی ۱/۴ پیمانه از گندمها را در روغن غوطهور کنید تا زمانی که گندمها پف کنند.
در صورت تمایل نمک دریا و یا شکرسرخ را به گندمها اضافه کنید.
✅ توجه داشته باشید که گندمها زیاد تغییر رنگ ندهند.
@GMO_NO
فطرس:
سپاس واجرتون با اقا امام حسین ع
سلام خسته نباشین
باعرض تسلیت ایام شهادت اقا امام حسین ع
لطفا بفرمایین چطور میتونیم روغن زیتون تهیه کنیم ؟
ایا فرقی نمیکنه از چه نوع زیتون تهیه کنیم وایا روغن خوراکی جداست ودرمانی جداست؟
متشکر
✅☝️👇
سلام .باید از فروشگاه های معتبر تهیه کنید و روغن بکر بهتره
اما اگر تا حالا مصرف نداشتید اول از روغن های زیتون بدون بو شروع کنید
بعد کم کم تغییر بدید و روغن بکر تهیه کنید
@GMO_NO
یــــا صاحب الزمان اغثنی:
سلام خسته نباشید
ببخشید سویق واسه چی خوبه؟
✅☝️👇
⚫لبیک یا حسین ⚫:
سلام
سویق سرشاز از ویتامین و مواد مغذی است
که درون حبوبات وجود دارند
اینگونه مصرف حبوبات بدون عارضه و همراه با جذب مواد مفید خواهد بود
@GMO_NO
مهری:
با سلام درسته که میگند روغن زیتون بدون بو نه تنها مفید نیست بلکه مضر هم هست؟
⚫لبیک یا حسین ⚫:
سلام مضر نیست اما فایده اش بمراتب کمتراز روغن بکر بودارِ
@GMO_NO
Roghaye:
سلام اجرتون با آقا اباعبدالله که این همه برای تغذیه ی سالم تلاش می کنید.
من دخترم مصرف سس کچابش بسیار بالاست. همه چیو با سس کچاب می خوره. ما همش از بیرون خریداری می کردیم اما می خوام برای سلامتیش خودم داخل خانه درست کنم.
لطف می کنین دستور خانگیش رو بدین؟ ممنون
⚫لبیک یا حسین ⚫:
سلام بله حتما👇👇👇👇
@GMO_NO
#سس_کچاب👇👇👇
پیاز متوسط: یک عدد
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
سیر: یک حبه
پورهی گوجهفرنگی: ۵۰۰ گرم
سرکه انگور: ۳۵۰ گرم
آب: ۲۰۰ میلیلیتر
شکر قهوهای: ۱۵۰ گرم
نمک: نصف قاشق غذاخوری
پودر اویشن: یکدوم قاشق چایخوری
فلفل آسیابشده: یکچهارم قاشق چایخوری
زعفران: بهاندازهی دلخواه
عسل: در صورت تمایل برای جایگزینی با شکر، نصف قاشق غذاخوری
طرز تهیه سس با گوجه تازه
پیاز را بهصورت بسیار ریز خرد کنید.
مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و بگذارید با شعله کم گرم شود.
پیاز خردشده را داخل روغن داغ بریزید و اجازه دهید برای چند دقیقه حرارت ببیند و نرم شود.
سیر را بسیار ریز خرد کنید و برای دو تا سه دقیقه تفت دهید. آنها را به پیازهای تفتداده و نرمشده اضافه کنید.
پیاز و سیر تفتیده را از روغن جدا کنید و داخل یک قابلمه بریزید.
پورهی گوجهفرنگی را بههمراه آب و سرکه داخل قابلمه بریزید.
شعله را زیاد کنید و اجازه دهید بجوشد و آب آن گرفته شود.
شکر و نمک و فلفل را به مایه اضافه کنید.
میتوانید بهجای شکر از نصف قاشق عسل و نصف قاشق شکر استفاده کنید.
مواد را بهخوبی با هم مخلوط کنید.
اجازه دهید برای ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم حرارت ببیند.
در طول زمانیکه سس روی شعله است از همزدن غافل نشوید؛ مخصوصاً حواستان باشد که در دقایق پایانی سس شما ته نگیرد.
بههیچ وجه در طول این زمان در قابلمه را نگذارید.
بعد از ۲۰ تا ۲۵ دقیقه حرارتدادن مایه، آن را از روی شعله بردارید و اجازه دهید اندکی خنک شود.
مایه را داخل مخلوطکن بریزید که سس شما یکدست شود. مخلوطکردن را تا زمان یکدستشدن سس ادامه دهید.
ظرف نگهداری سس را از قبل بجوشانید و و خشک کنید. سس را بهصورت داغ داخل ظرف داغ بریزید.(حتما درون ظرف شیشه ای باشد)
@GMO_NO
اگر ظرف را بهخوبی ببندید میتوانید تا زمان بازشدن در ظرف، تا ۶ ماه آن را نگه دارید.
#سس_کچاپ
📝مواد لازم
رب گوجه فرنگی.......... 400 گرم
آرد .......... 1 قاشق غذاخوری
آب ......... 1/2 ليوان
شکر ...... 3 قاشق غذاخوری
سرکه ........ 1/2 ليوان
سير ......... 2 حبه
خردل ....... 1/2 قاشق چايخوری (اختياری)
نمک ....... 1 قاشق چايخوری
نعناع و شويد خشک......... 1 قاشق غذاخوری
♨️طرز تهيه
ابتدا سير را پوست کنده و کاملا له ميکنيم. آرد را با نصف ليوان آب سرد کاملا مخلوط ميکنيم به صورتی که يک دست شود.
مخلوط آب و آرد را در ظرف مورد نظر ريخته و روي شعله ي کم اجاق قرار ميدهيم و هم ميزنيم تا زمانی که قوام بيايد (مثل خامه).
سپس نعناع و شويد خشک، نمک، شکر، خردل، سير و سرکه را به اين مخلوط اضافه ميکنيم و روی حرارت خوب مخلوط ميکنيم و در آخر رب گوجه فرنگی را اضافه کرده خوب هم ميزنيم و اجازه ميدهيم تا سس کچاپ خانگی ما، قوام دلخواه را به دست بياورد.
گل نرگس ..
سلام من این سس رو درست کردم خیلی خوبه
از یک کانال آشپزی دیدم
@GMO_NO
میگو #سوخاری
مواد لازم: (برای۴ نفر)
🔸تخم مرغ محلی: ۱ عدد
🔸میگو: ۵۰۰ گرم
🔸آب لیمو ترش: ۳ قاشق غذا خوری
🔸پودر سیر: ۲ قاشق غذا خوری
🔸آرد گندم: ۱ پیمانه
🔸پودر سوخاری: ۱ پیمانه
🔸زعفران: به مقدار لازم
🔸نمک دریا و فلفل
🔸روغن ارده کنجد یا زیتون: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا میگو ها را پاك كرده و بشویید و داخل آبكش قرار دهید تا كاملا خشك شوند.در ظرفی مناسب و دردار آب لیموترش، پودر سیر، برگ بو، نمك دریا، فلفل و میگوهای خشك شده را قرار داده و درب آن را ببندید و ۲ساعت داخل یخچال قرار دهید.
تخم مرغ را درون کاسه ای بشکنید و بهم بزنید و زعفران آبكرده به آن اضافه كنید. آرد و پودر سوخاری را هر كدام مجزا الك كرده و داخل دو ظرف مختلف و مسطح بریزید.
پس از مدت زمان لازم برای طعم دهی به میگوها ، آنها را از یخچال خارج کنید ، درون تابه به مقدار زیاد روغن بریزید و بگذارید داغ شود ،
میگوها را به ترتیب در آرد گندم ، تخم مرغ و در مرحله آخر پودر سوخاری بزنید و در روغن داغ قرار دهید وقتی برشته و طلایی شد خارج کنید و روغن اضافه آن را بگیرید.
✅ به جای پودر سیر میتوانید از ۳ حبه سیر استفاده کنید
✅ #پودر_سوخاری را اینگونه آماده کنید، ابتدا نان سبوس دار خشک را کوبیده تا به صورت پودر دربیاید سپس ادویه های دلخواه را در آن اضافه کرده و استفاده کنید.
@GOM_NO