از ویژگی های مهم #غلات در مقایسه با سایر دسته های مواد غذایی، هضم سریع و آسان آن است.
طبیعت گندم، گرم و از لحاظ رطوبت و خشکی، معتدل به شمار می آید. بین انواع آردهای گندم، آردی که به میزان کافی سبوس داشته باشد، ارجحیت دارد و از بین نان های گندم موجود در جامعه امروزی #نان_سنگک به جهت دارا بودن سبوس گندم و نیز استفاده کمتر مواد افزودنی همچون جوش شیرین در آن بیش از سایر انواع نان توصیه می شود.
جو نیز از دیگر #غلات_پرمصرف است که البته "غذائیت" آن کمتر از گندم است. طبیعت آن سرد و خشک است و به خاطر طبیعت سردش نفاخ نیز می باشد. از نگاه طب سنتی مداومت برخوردن نان جو برخلاف نان گندم سبب لاغری می گردد.
از نظر طب سنتی، بهترین نان، نان حاصل از گندم است که کاملاً رسیده، سفید، تازه و شسته شده باشد. سپس گندم را می سایند و سبوس آن را در حد اعتدال جدا می کنند نه آنکه همه سبوس آن را بگیرند. آرد آماده شده را خمیر و پس از #تخمیر، آن را در تنوری با حرارت ملایم طبخ می کنند.
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
#معرفی_مواد_مضر_ومواد_سالم
یه جایی یه روحانی رفته بود تبلیغ و از بهشت و جهنم میگفت
یکی پرسید خب تکلیف پدران ما که نمی دونستن چی میشه
روحانی مبلغ گفت ..اونا چون نمی دونستن چیزی به گردنشون نیست و خدا ازشون میگزره
این اقا بلند شد به روحانی گفت خب تو هم جمع و جور کن و برو از اینجا
چیه میخوای ما رو اگاه کنی فردا
بیچاره بشیم چون می دونستیم☺️
حالا شده حکایت خیلی ازما
میگن ندونستن بههتره بزار تو همین ندونستن بمونیم
چیه اگاه بشیم و دردسر بکشیم
بزار سوسیس بخوریم کالباس بخوریم
مواد تراریخته بخوریم
و
واقعا خدا به ما کمک کنه که از تلاش در این راه خسته نشیممممممم
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
🌼🌱🌼🌱🌼🌱🌼🌱🌼🌱🌼
#معرفی_مواد_مضر_ومواد_سالم
کلاس #اصلاح_سبک_زندگی داشتیم
یروز یه چند نفر اومدن وجلسه بعد دیگه نیومدن
وقتی سراغشون و گرفتم گفته بودن این بنده خدا که فقط میگه نخورید 😄
ما نمی تونیم نخوریم
حالا حکایت کانال شده
بابا شما کافیه از اول کانال مطالعه کنید
باور کنید ما هر چیزی رو که منع کردیم جایگزینش و گفتیم
حتی به خاطر بانوان کانال ..یه کانال اشپزی سالم گذاشتیم
اقا ما رو درک کنید لطفا😄☹️
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️
#معرفی_مواد_مضر_ومواد_سالم
🔴 #سردترین_موج_دوازده_سال_اخیر_در_راه
‼️نظر آقای اصغری کارشناس سازمان هواشناسی در مورد #موج_بارشی روز جمعهی این هفته: موج دوم که جمعه میاد میتونه سردترین موج ۱۲ سال اخیر تاکنون باشه!
♻️پیوست؛
🔹مادران توجه بیشتری به پوشش فرزندان و تغذیه منزل در روزهای سرد پیش رو داشته باشند.
🔸#خوراکی_های_طبع_سرد مانند گوجه.خیار. پنیر. شیر.دوغ.ماست.برنج.مرغ.ماهی.ترشیجات کمتر مصرف کنید.
🔹بیشتر #خوراکهای_گرم به خانواده بدهید.
مانند خرما.ارده. شیره. نان. گوشت گوسفند.قیمه.قورمه. عسل.
در هنگام خروج از منزل ساق پاها.پیشانی و کمر را با روغن کنجد چرب کنید و بدن و سر خود را بپوشانید.
حداقل سه تا چهار ساعت قبل از خروج از منرل حمام نکنید.
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
🌴✨🌴✨🌴✨🌴✨🌴
#معرفی_مواد_مضر_ومواد_سالم
از ویژگی های مهم #غلات در مقایسه با سایر دسته های مواد غذایی، هضم سریع و آسان آن است.
#طبیعت_گندم، گرم و از لحاظ رطوبت و خشکی، معتدل به شمار می آید. بین #انواع_آردهای_گندم، آردی که به میزان کافی #سبوس داشته باشد، ارجحیت دارد و از بین نان های گندم موجود در جامعه امروزی #نان_سنگک به جهت دارا بودن سبوس گندم و نیز استفاده کمتر مواد افزودنی همچون #جوش_شیرین در آن بیش از سایر انواع نان توصیه می شود.
جو نیز از دیگر غلات پرمصرف است که البته "غذائیت" آن کمتر از گندم است. طبیعت آن سرد و خشک است و به خاطر طبیعت سردش نفاخ نیز می باشد. از نگاه طب سنتی مداومت برخوردن نان جو برخلاف نان گندم سبب لاغری می گردد.
از نظر طب سنتی، بهترین نان، نان حاصل از گندم است که کاملاً رسیده، سفید، تازه و شسته شده باشد. سپس گندم را می سایند و سبوس آن را در حد اعتدال جدا می کنند نه آنکه همه سبوس آن را بگیرند. آرد آماده شده را خمیر و پس از تخمیر، آن را در تنوری با حرارت ملایم طبخ می کنند.
نانی که سریع #تخمیر می شود، رطوبت بیشتری نسبت به نان های عادی دارد و مصرف آن برای کسانی که مزاج یا معده سرد و تر دارند، به هیچ وجه توصیه نمی شود و نباید در مصرف این نان ها زیاده روی کرد
جالب است که در متون زمان افشاریه و در کتاب مخزن الادویه از نانی به نام «خبزالحواری» به معنای نان سفید یاد شده است. در این کتاب آمده است: «نانی است که در گرفتن سبوس آن بسیار مبالغه کرده باشند و گندم آن سفید بالیده باشد که نان آن سفید شود و بهترین اقسام نان هاست» یعنی گندم این نان کاملاً رسیده و سفید و سبوس آن کاملاً گرفته شده است. در نتیجه نانی که از آن تهیه می شود، « #نان_سفید» نام دارد. این نان یکی از بهترین اقسام نان است، بنابراین نان بدون سبوس در طب سنتی نان بدی نیست در حالی که امروزه گفته می شود نانی که سبوس آن کاملاً گرفته شده باشد، خوب نیست.
روش پخت نان های امروزی در سال 1961 با نام «کارلی وود» در کارخانه های صنعتی انگلستان ابداع شد. در این روش، زمان تخمیر بسیار کوتاه است و به خمیر حجم می دهند. با این کار میزان پروتئین نان کاهش پیدا می کند. به دلیل سرعت تخمیر، این نوع نان در طب سنتی جایگاه ویژه ای ندارد زیرا نانی که سریع تخمیر می شود، رطوبت بیشتری نسبت به نان های عادی دارد و مصرف آن برای کسانی که مزاج یا معده سرد و تر دارند، به هیچ وجه توصیه نمی شود و نباید در مصرف این نان ها زیاده روی کرد.
نکته مهم دیگر اینکه مصرف طولانی مدت موادی که حالت خمیری و غلیظ داشته باشند، کار درستی نیست. مشکلی که ما امروزه در پخت نان داریم، استفاده از #تنورهای_صنعتی و #فلزی است. در گذشته نان در تنورهایی از جنس ساج پخته و در نتیجه نازک می شد و وقتی به دیواره تنور می چسبید، هم حرارت داخل تنور و هم حرارت دیواره تنور در پخت آن دخالت داشتند. به این ترتیب به جای خشک شدن، پخته می شد. نانوا هم نمی توانست #حرارت_تنور را زیاد کند زیرا با افزایش حرارت، نان به دلیل نازک بودنش می سوخت و خوب از کار درنمی آمد، اما در تنورهای صنعتی، می توان سرعت چرخش تنور را برای پاسخگویی سریع تر به مراجعه کنندگان افزایش داد. در نتیجه نانی که از تنور خارج می شود، خمیری است که به جای آنکه پخته شده باشد، خشک شده است. این نان هنگام خوردن کش می آید و وقتی آن را در دهان می گذاریم، شیرینی خاص خودش را ندارد و حتی مزه خمیر در دهان حس می شود. خوردن این نان ها باعث ایجاد #مشکلات_گوارشی می شود، مثلاً نانی که در گذشته به راحتی در آبگوشت تریت می شد، امروزه کاملاً خمیر می شود در حالی که در همین #تنورهای_صنعتی اگر سرعت چرخش تنور متعادل باشد، خمیر به خوبی پخته می شود و نان مطلوبی به دست می آید.
#نه_به_تراریخته
#انتقام_سخت
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️
#معرفی_مواد_مضر_ومواد_سالم
روش #پخت_نان های امروزی در سال 1961 با نام «کارلی وود» در کارخانه های صنعتی انگلستان ابداع شد. در این روش، زمان #تخمیر بسیار کوتاه است و به خمیر حجم می دهند. با این کار میزان پروتئین نان کاهش پیدا می کند. به دلیل سرعت تخمیر، این نوع نان در طب سنتی جایگاه ویژه ای ندارد زیرا نانی که سریع تخمیر می شود، رطوبت بیشتری نسبت به نان های عادی دارد و مصرف آن برای کسانی که #مزاج یا #معده_سرد و تر دارند، به هیچ وجه توصیه نمی شود و نباید در مصرف این نان ها زیاده روی کرد.
🚫👉 @GMO_NO 👈
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
#معرفی_مواد_مضر_ومواد_سالم
بر اساس مصوبه کمیسیون اروپا کشت محصولات تراریخته در 19 کشور از 28 کشور اروپایی ممنوع است و با توجه به مخالفت شدید مردم از نگرانی مضرات تراریخته بقیه کشورهای اروپایی نیز به دنبال ممنوعیت آن هستند.
چگونه است که مافیای تراریخته جهانی و سرکردگان داخلی آن به دنبال تراریخته کردن ایران هستند؟
نگذاریم این نفوذی ها ایران را تراریخته کنند.
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
💠⚜💠⚜💠⚜💠⚜💠
#معرفی_مواد_مضر_ومواد_سالم
کشور تانزانیا نه تنها کشت تراریخته را ممنوع کرد بلکه حتی دستور داد بذر های تراریخته ای که بطور ازمایشی کشت شده بود را نابود کنند بعد رئیس سازمان محیط زیست و #سرکردگان_تراریخته قصد دارند ایران را تراریخته کنند.
چرا مسئولین جلو اینها را نمی گیرند؟
منبع: کانال #پروفسور_کرمی
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
رئیس پدافند غیر عامل کشور :👇👇
🔯 #تراریخته_ها می توانند اهداف آمریکا و اسرائیل را در خصوص کاهش جمعیت مسلمانان دنبال کنند.
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫