eitaa logo
طب سنتی ایرانی
166.4هزار دنبال‌کننده
6.4هزار عکس
3.1هزار ویدیو
2 فایل
﷽ 📌محتوای کانال صرفا برای افزایش آگاهی شماست. به هیچ عنوان بدون مشورت با پزشک متخصص طب سنتی خوددرمانی نکنید فروشگاه گل آویشه 🔻 🛍👇🏻 http://eitaa.com/joinchat/3436838923C212ddc0995 تبلیغات🔻 https://eitaa.com/joinchat/2618228754C7344e94a7b
مشاهده در ایتا
دانلود
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖 عرق بهار نارنج افرادی که مشکل اختلال خواب دارند، می‌توانند پیش از خواب، مقداری عرق بهار نا
🌸🍃 🍃 🔖 عرق بهار نارنج شیوه مصرف عرق بهارنارنج برای پوست ۱/۴ فنجان از این عرق شگفت‌انگیز، ۳ قاشق غذاخوری عسل و ۲ تا ۳ فنجان شیر گرم را به آب داخل وان اضافه کنید تا پوستی زیبا و نرم به دست بیاورید. طرز تهیه شربت بهار نارنج با عرق آن ابتدا باید شکر، آب و عرق بهارنارنج را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. حدودا ده دقیقه قبل از قوام آمدن شربت، آبلیمو را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا ده دقیقه دیگر بجوشد. وقتی شربت قوام آمد، آن را از روی حرارت بردارید و بعد از سردشدن سرو کنید. توجه کنید که این عرق در ظرف شیشه‌ای فقط تا یکسال قابلیت نگهداری دارد و در ظروف پلاستیکی نباید زیاد نگهداری شود. افراط در استفاده از بهار نارنج سبب بالا رفتن فشارخون و افزایش ضربان قلب می‌شود. افراد دچار بیماری قلبی باید از استفاده بیش از حد آن پرهیز کنند. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 آبغوره باورهای غلط طبی یک باور اشتباه طبی اینست که مصرف درتمام افراد فشارخونی باعث کاهش و کنترل فشارخون میگردد،درصورتیکه اینگونه نیست ازدیدگاه طب ایرانی آبغوره ، طبع سرد وخشکی دارد واین باورکه آبغوره درتمامی افراد باعث کاهش فشارخون میگردد، باور درستی نیست ودرافراد با مزاج سرد و کسانی که ممکن است دچار ضعف دردستگاه اعصاب وگوارش باشند توصیه نمی شود همچنین زنان باردار نیز در صورت تمایل باید به طور محدود این چاشنی را مصرف کنند. همچنین استفاده از این چاشنی برای بیماران مبتلا به زخم های گوارشی و یا مبتلان به التهاب روده نیز منع مصرف دارد. آبغوره با افزایش اسیدیته معده می‌تواند در هضم غذاهای چرب و سنگین مفید باشد وافرادمی‌توانند از این چاشنی برای تسهیل هضم غذا کمک بگیرند، ولی نباید در مصرف آن زیاده‌روی کنند. ولی باید توجه داشت نوشیدن مداوم آن در درمان چربی خون بالا و کبد چرب توصیه نمیشود از طرفی آبغوره محرک اشتها بوده و افزودن اندکی از آن به غذا می‌تواند باعث طعم مطلوب آن شده و به افزایش جذب املاح معدنی به ویژه آهن مواد‌غذایی کمک کند. نکته آخر ازآن جایی‌که گاهی‌اوقات برای جلوگیری از رشد کپک به آبغوره نمک اضافه می‌کنند، در این صورت مصرف آن برای بیمارانی‌که باید مصرف نمک را محدود کنند مانند بیماران مبتلا به پرفشاری‌خون، بیماران قلبی و کلیوی توصیه نمی‌شود. 🖋 دکترمحمدعسکرفراشاه (متخصص طب سنتی ایرانی ) ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖امام على علیه السلام : گنج‏ هاى روزى، در گشاده ‏رويى است. 📚كافی: ج ۸،ص۲۳ ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖دستور العمل خود مراقبتی برای پیشگیری از کرونا (قسمت هفتم) آموزش تهیه یک دمنوش بسیار پر خاصیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖دستور العمل خود مراقبتی برای پیشگیری از کرونا (قسمت هشتم) توصیه های موضعی دارویی 🎥کار مشترکی از انجمن علمی طب سنتی ایران ، بنیاد طب ایرانی ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖نحوه مصرف 🎥حکیم حسین خیراندیش ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 آنچه باید در مورد خلط بدانید (۱) خلط دَم چیست؟ مهم‌ترين و بيشترين خلط بدن است كه در اثر خوردن غذاهای اصلی انسان در بدن ايجاد می ‌شود. خلط دم باعث رشد و نمو  اعضا می شود و به ويژه بدن كودكان و نوجوانان كه در حال رشد هستند، به ميزان بيشتری به اين خلط نياز دارند و لذا این افراد بايد از غذاهای مولد خلط دم بيشتر مصرف كنند. خلط دَم چه مزیت هایی دارد؟ بقای بدن، به خلط دم است و در واقع اين خلط، بدن را گرم و تر نگه می دارد و از علائم زنده بودن نيز اين است كه بدن گرم و تر باشد (نه سرد و خشك). ادامه دارد... ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖خواص و مزاج در طب سنتی بدین قرار است: مزاج آن گرم و تر است. خوردن آن برای سرفه و خشونت سینه نافع است محرک نیروی جنسی می‌‏باشد. چاق‏‌کننده و ملین است.  ادرارآور و همچنین اشتهاآور است. کاهنده فشار خون و بهبود دهنده عملکرد کبد است. از مصلحات آن می‌توان دارچین، میخک و عسل را نام برد. ادامه دارد... ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 راهکارهایی برای ضعف و بیحالی بعد از کرونا 🌀 یکی از علائم شایع کرونا ضعف و بی حالی است که گاهی مدتها پس از بهبودی هم اثرات آن باقی می ماند. ✔️با توجه به تجارب به دست آمده چند راهکار ساده زیر پیشنهاد می شود ، شما می توانید یکی از این روشها را به کار ببرید: 1️⃣ روغن مالی کف پا با روغن بابونه یا روغن گل سرخ 2️⃣شبها قبل از خواب ؛ قرار دادن پاها در آب گرم 3️⃣یک قاشق مربا خوری شیره انگور هر 6 ساعت یک بار 4️⃣انواع فرآورده های سیب (آب سیب ، مربای سیب ، رب سیب و فالوده سیب) یا فرآورده های هویج ( آب هویج و هویج پخته) 5️⃣هر سه ساعت یک بار ،یک قاشق مربا خوری عسل را کم کم بمکید یا مخلوط آب و عسل را بنوشید ⚠️ اگر دیابت دارید در راهکارهایی که منجر به افزایش قند خونتان می شود احتیاط کنید. منبع :سایت دانشکده طب سنتی شهید بهشتی ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖امام على عليه السلام: ما أكثَرَ العِبَرَ، و أقَلَّ الاعتِبارَ! چه بسيار است عبرت ها و چه اندك است عبرت گرفتن! 📚حکمت 297 نهج البلاغه ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖طب سنتی و کاربرد آن در زندگی 🎥دکتر سید مهدی میرغضنفری ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖عادات بد غذایی میوه های فصل 🎥حکیم حسین خیراندیش ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖 آنچه باید در مورد خلط #دَم بدانید (۱) خلط دَم چیست؟ مهم‌ترين و بيشترين خلط بدن است كه در
🌸🍃 🍃 🔖 آنچه باید در مورد خلط بدانید (۲) چه غذاهایی خلط دَم تولید می کنند؟ تمام‌ غذاهای موافق مزاج شخص و غذاهايی كه برای فرد مفيد هستند (اصطلاحا به وی می سازد) و شخص با مصرف آنها در حالت سلامتی قرار دارد در بدن خلط دَم تولید می کنند. 🔴 غذاهايی كه اصطلاحاً غذای اصلی انسان به حساب می ‌آيند (غذای مطلق)، مانند و  فرآورده های آن، مثل نان‌ها، و محصولات آن، (مثل و )، طعم‌های شيرين و ميوه‌هايی مانند و و مخصوصا گوشت‌های قرمز (مثل گوشت گوسفند و گوساله)، ، دل، قلوه، ، مواد غذايی چرب (مثل و ) و مغزها (مثل و ) نیز مقدار زيادی خلط دم توليد می كنند. ادامه دارد... ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖خواص و مزاج #سیب_زمینی_ترشی در طب سنتی بدین قرار است: مزاج آن گرم و تر است. خوردن آن برای سر
🌸🍃 🍃 🔖بهترین زمان مصرف سیب زمینی ترشی سیب‌زمینی ترشی به اندازه کافی بزرگ است اما خیلی زود رطوبت خود را از دست داده و به سادگی چروکیده می‌شود. برای همین بهتر است بعد از چیده شدن مصرف شود. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 حقایق درباره قارچ سیاه 🔺قارچ سیاه يا«موكورمايكوزيس» نوعي كپك بوده که در سراسر محیط از جمله در خاک و گیاهان زندگی می‌کندوافراد با تنفس هاگ قارچها به آن مبتلا شده و به سينوسها و ريه راه می يابد. 🔺قارچ سياه،نوعی كرونا نيست و از قديم بوده و در بسیاری از کشورها، از جمله در آمریکا، استرالیا و هند دیده شده است. 🔺در حالت عادی بدن توانایی دفع این قارچ را دارد و تنها افراد دارای سیستم ایمنی به شدت ضعیف مانند پیوند عضو، بیماران سرطانی و يا ديابت شديد و فشار خون بالا احتمالا نمی‌توانند در برابر این نوع قارچ مقاومت کنند. ⛔️قارچ سياه واگير ندارد و جهت پيشگيري از عفونت مواردي را بايد رعايت كرد: 1️⃣از مصرف خودسرانه و زياد داروهای ضدالتهاب مانند دگزامتازون و كورتون خودداری كنيد. 2️⃣اگر در خانه دستگاه رطوبت ساز يا اكسيژن داريد مخزن آنرا با آب تصفيه شده بشوييد. 3️⃣بیماران دیابتی برای کنترل قند خون از رژیم‌های غذایی مناسب استفاده کرده و دارو‌های خود را به موقع مصرف نمايند. 🖊دكتر زهره صابری(متخصص طب سنتی ايراني) ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖امام عسکری علیه السلام : شجاعت نیز اندازه ای دارد، بیش از آن، بی احتیاطی است.🏅 📚بحار؛17:218 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖سیاه دانه 🔻سیاه دانه بذر مورد علاقه شمالی ها : ✅طبیعت آن گرم و خشک است . ✅خیسانده ی آن در روغن کنجد که 40 روز در آفتاب مانده باشد. ✅روغنی مناسب فصل زمستان ، برای چرب کردن داخل بینی و جلوگیری رینیت آلرژیک و زکام است . ✅در شمال ایران در پخت کلوچه ها و شیرینی ها از سیاهدانه بسیار استفاده می شود . ✅سیاهدانه موجب گرم تر شدن بدن و کم کردن رطوبات آن می شود . ✅مصرف موضعی روغن سیاهدانه بروی مفاصل سرد و متورم (بشرط آنکه مفصل قرمز و ملتهب نباشد ) می تواند موجب تخفیف دردهای آرترز شود. 🔻توصیه به مصرف طولانی : سیاه دانه عسل یا دوسین در بین مردم عمومیت پیدا کرده است . اما یادمان باشد توصیه های طب ایرانی برای همه یکسان نیست . 🔰توجه 👈شاید توصیه ای برای فردی شفا و برای فرد دیگری ایجاد بلا باشد. 🔻حتما قبل از مصرف با متخصص این رشته مشورت کنید . 🖊دکتر مینا محبی (متخصص طب سنتی) ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖 و نقش سردی و گرمی غذاها 🎥حکیم حسین خیراندیش ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖 آنچه باید در مورد خلط #دَم بدانید (۲) چه غذاهایی خلط دَم تولید می کنند؟ تمام‌ غذاهای مواف
🌸🍃 🍃 🔖 آنچه باید در مورد خلط بدانید (۳) علائم افزایش خلط دَم در بدن احساس خمودگی و سنگينی به ويژه در سر و اندام‌ها، كشيدن زياد، كش و قوس دادن به بدن، و ، حافظه ضعيف، خستگی های بی علت (با وجود خوردن غذاهای خوب)، احساس طعم شيرينی در دهان به ويژه صبح‌ها با غلبه ی خلط دَم در بدن رخ می دهند. 🔴 متمايل شدن رنگ و رو به سمت سرخی، و چركی، خونريزی از جوش‌ها (نشانه غلبه خون در بدن است)، خون دماغ شدن با كوچك‌ترين تحريك، خونريزی از ، عادت ماهانه زياد در خانم‌ها، خارش پوست و داغ و گرم و رطوبتی شدن پوست نیز جز سایر علائم افزایش خلط دَم در بدن هستند. ادامه دارد... ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖خواص و مزاج در طب سنتی این گونه تعریف می‎شود: مزاج آن گرم و تر است باعث تقویت قوای توان جنسی شده، مایع جنسی (منی) را زیاد می‌کند و در نعوظ هم موثر است. زردک پخته، مربای زردک و آب زردک تقویت کننده معده است تا حدودی ملین است بنابراین برای رفع یبوست مفید است. چون زردک دارای طبع گرم است، بنابراین مربای آن با کمی زعفران برای غلبه بر سرمای هوا و سردی بدن مفید است. مصرف آن در آش های سبک برای سرفه و دردگلو و قفسه سینه مفید است.  ادرار آور است و برای درمان سنگ کلیه و مثانه مفید است. اگر  در سرکه پرورانده شود (ترشی) برای کوچک کردن طحال ‌های بزرگ بسیار مفید است ادامه دارد... ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖دستور العمل خود مراقبتی برای پیشگیری از کرونا (قسمت هشتم) توصیه های موضعی دارویی 🎥کار مشترک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖دستور العمل خود مراقبتی برای پیشگیری از کرونا (قسمت نهم) 🔻مواد غذایی موثر در این ایام 🎥کار مشترکی از انجمن علمی طب سنتی ایران ، بنیاد طب ایرانی ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖کدام افراد در معرض قارچ سیاه هستند؟👆🏻 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 👶 در طب ایرانی، ورزش باید از همان بدو تولد شروع ‌شود. 👶 حرکت گهواره برای نوزادان، نوعی ورزش است که به دفع مواد زاید بدن کمک می‌کند. 👶 از دیدگاه ابن سینا حرکت طفل در گهواره، باعث تقویت مزاج شیرخوار می‌شود. 👶 حرکت گهواره باید آهسته و ملایم و همراه با خواندن لالایی و آواز خوش باشد. 👶 از تکان دادن سریع گهواره مخصوصاً بعد از شیرخوردن باید اجتناب کرد. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖کسانی ک مشکل کم رشدی دارند یا ریزش ابرو ومژه با این نسخه درمان میشوند 🎥حکیم ضیائی ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖 آنچه باید در مورد خلط #دَم بدانید (۳) علائم افزایش خلط دَم در بدن احساس خمودگی و سنگينی
🌸🍃 🍃 🔖 آنچه باید در مورد خلط بدانید (۴) پرهیزها برای درمان افزایش خلط دَم زياده‌روی در مصرف غذاهای مولد خلط دم باعث افزايش غیر طبیعی خلط در بدن می شود. امروزه به دليل مصرف مقدار زيادی غذا و كاهش فعاليت بدنی (عدم تناسب بین ورود مواد غذایی با مصرف ٱن ها توسط بدن)، خلط دم در بدن افزايش می يابد و شخص دچار امتلاء (پر شدن بدن) می شود. اين افراد بايد از مصرف غذاهای ذكر شده مولد دم و یا مواردی که دارای مزاج گرم و تر هستند پرهيز  کرده و در مصرف آنها زياده‌روی ننمايند. و گرسنگی كشيدن، يكی از روش‌های درمانی برای اين اشخاص است، بنابراين كاهش چشمگیر حجم و كيفيت غذا برای مدتی محدود مثلا دو هفته مفيد است و اين افراد بايد در اين مدت از غذاهايی استفاده كنند كه فقط شكم را سير می كنند، ولی منجر به افزايش حجم بدن نمی شوند. ادامه دارد... ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖خواص و مزاج #زردک در طب سنتی این گونه تعریف می‎شود: مزاج آن گرم و تر است باعث تقویت قوای تو
🌸🍃 🍃 🔖دستور تهیه مربا (جزر): زردک را ریز کرده، بجوشانند تا کاملا پخته شود . سپس عسل را اضافه کنید و به آرامی بجوشانیدد تا با آب زردک بجوشد و به قوام برسد. سپس به ازای هر ۵۰۰ گرم از آن ادویه زیر را کوبیده و به آن اضافه کنید. قرنفل، دارچین، زنجبیل، هل، جوزبوا، زرنباد، کبابه مجموعاً دو مثقال (در حدود ده گرم) ادامه دارد... ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه