🌸🍃
🍃
🔖امیرالمؤمنین عليه السلام:
تو، به ادب خود، ارزش مى يابى. پس آن را با بردبارى زينت بخش
إنّك مُقوَّمٌ بأدبِكَ، فَزَيّنهُ بالحِلْمِ
📚غررالحكم حدیث 3813
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖اکیناسه و تقویت سیستم ایمنی
🔹یکی از گیاهانی که برای پیشگیری از کرونا مطرح می شود اکیناسه یا سرخارگل می باشد.
🔸اکیناسه گیاهی است که باعث تنظیم سیستمایمنی میشود و نشان داده شده که در پیشگیری از آنفولانزا و سرماخوردگی نقش دارد.
🔹 در زمان ابتلا به سرماخوردگی و انفولانزا نیز باعث کاهش شدت علائم و کوتاه شدن طول بیماری می شود.
🔸در خصوص ویروس کرونا، یک مطالعه که روی محیط کشت ویروس انجام شده نشان داده که عصاره اینگیاه می تواند باعث از بین رفتن ویروس کرونا شود. اما تاکنون هیچ مطالعه انسانی نقش اکیناسه را در پیشگیری یا درمان کرونا نشان نداده است.
🔹باید توجه داشت که اکیناسه به عنوان تیغ دو لبه عمل میکند و هم باعث آزاد سازی یکسری فاکتورهای ایمنی می شود و هم از آزادسازی یکسری از فاکتورهای التهابی پیشگیری می کند.
🔸با توجه به اینکه بیماری کرونا دو فاز دارد و در فاز دوم سیستم ایمنی فعال شده و ترشح فاکتورهای التهابی باعث وخیم شدن و تشدید علایم برخی بیماران می شود لذا با توجه به تحریک سیستم ایمنی بدن توسط اکیناسه، توصیه می شود اینگیاه تا زمانی که اثرات مثبت آن در درمان کرونا طی مطالعات انسانی ثابت نشده برای درمان این بیماری مورد استفاده قرار نگیرد. اما مصرف آن به منظور پیشگیری بلامانع است.
✔️به منظور پیشگیری می توان از فرآورده های دارای مجوز این گیاه استفاده کرد.
✔️در صورت مصرف گیاه به صورت خشک، سرشاخه های هوایی آن می تواند دو بار در روز هر بار یک قاشق غذاخوری به مدت ۱۰ دقیقه جوشانده و مورد استفاده قرار گیرد.
⚠️اما باید توجه کرد که مصرف بیش از ۸ هفته آن می تواند باعث تضعیف و سرکوب سیستم ایمنی شود و لذا مصرف طولانی مدت آن توصیه نمی شود.
⚠️اگر از داروهای شیمیایی استفاده می کنید اکیناسه را با فاصله حداقل ۲ ساعت از داروی شیمیایی مورد استفاده قرار دهید.
⚠️با توجه به ناشناخته بودن اثرات آن در بارداری و شیردهی، مصرف گیاه در این دوران توصیه نمی شود.
🖋 دکتر روجا رحیمی (دکترای تخصصی داروسازی سنتی)
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
13.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🍃
🍃
🔖 درمان قطعی سنگ کلیه به سادگی آب خوردن!
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖 آنچه باید در مورد خلط #بلغم بدانید (۱) خلط بلغم چیست؟ خلط بلغم، مايعی لزج با خصوصيات شبيه
🌸🍃
🍃
🔖 آنچه باید در مورد خلط #بلغم بدانید (۲)
چه غذاهایی خلط بلغم تولید می کنند؟
غذايی كه خصوصيت شبيه آب داشته باشد و بی رنگ، بی بو، بی طعم، آبكی، شفاف، لزج و #لعابدار باشد مانند آشها و سوپهايی كه لعاب زيادی دارند يا خورشهای ترش حاوی سبزی و لعابدار، آب #كلهپاچه، #سيرابی و #شيردان، غذاهای فريز شده، غذاهايی كه به صورت خام ميل می شوند يا غذاهای پختهای كه به صورت سرد ميل می شوند خلطب بلغم تولید میکنند.
همچنین مصرف زياد #برنج بدون #سبوس، #سيبزمينی، #سسها، #سالادها، مخصوصا سس سفيد، مصرف زياد ۶لبنيات (مثل #ماست، #دوغ و #شير)، مصرف زياد آب، ميوهها و سبزيجات سرد و رطوبتی مثل #كاهو، #خيار، انواع #مركبات، و ميوههای ترش باعث تولید خلط بلغم در بدن می شوند.
ادامه دارد...
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖در طب سنتی، خواص و مزاج کره محلی به شرح زیر بیان گشته است: کره محلی گاو مزاج گرم و تر دارد.
🌸🍃
🍃
🔖 کره محلی
مصرف کرده یا مالیدن کره بر بدن موجب تغذیه بدن و رفع خشکی پوست میشود.
کره به تقویت بدن و همچنین به تقویت مغز و اعصاب کمک میکند.
کره همچنین موجب نرم شدن ورمها و باز شدن انسداد مجاری میشود.
پخته شدن جوش ها نیز از فواید مصرف کره محلی است.
مصرف کره موجب تحلیل جوش و نضج بثورات میشود.
ادامه دارد...
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖 زرشک
ازدیگر باورهای غلط طبی که متاسفانه درجامعه طرفداران زیادی هم دارد،مصرف زیاد زرشک جهت درمان کبد چرب درتمامی بیماران مبتلا به کبد چرب است درصورتیکه اینگونه نیست و حتی مصرف زرشک در برخی افراد ممنوع میباشد
باید توجه داشت که مزاج زرشک از دیدگاه طب سنتی ایرانی سرد وخشک محسوب میشود و به عنوان یکی از داروهای کاهنده حرار ت بدن شناخته میشود .
اما باید توجه داشت اینکه خواسته باشیم برای هر فرد با کبد چرب مصرف زرشک به صورت شربت یا طرق دیگر، تجویز نماییم کاری درستی نیست زیرا درصورتیکه فرددچار ضعف گوارش و یا کبد چرب ناشی از سردی کبد داشته باشد نه تنها مصرف زرشک
باعث بهبود بیماری شخص نمیگیرد بلکه باعث تشدید علائم بیماری وی میگردد
نکته دیگر که باید توجه داشت مصرف زرشک در زن باردار مخصوصا درسه ماهه دوم میتواند سبب مشکلات شکل گیری جنین گردیده و به طور کلی خوردن زرشک در زنان باردار ممنوع میباشد
🖋 دکترمحمدعسکرفراشاه (متخصص طب سنتی ایرانی )
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖چرا کلیهها درد میگیرند؟
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖چند پیشنهاد عالی برای داشتن یک پوست خوب
🔹برای تمیز نگهداشتن پوست های خشک بهتر است از یک تونیک بسیار ملایم غیر الکلی مثل گلاب برای برطرف کردن اثرات باقیمانده از چربی استفاده نمود.
🔸همچنین اگر از خشک شدن بیشتر پوست خود با صابون نگرانید؛ هر از چندگاهی جهت شستشو از شیر استفاده کرده و یا اگر لطافت بیشتری می خواهید با مخلوط سرکه سیب و آب جوشیده به نسبت یک به ده عمل شستشو را انجام دهید.
🔹همچنین به جای صابون از آرد جو دوسر با روغن بادام شیرین استفاده کنید.
🔸برای مرطوب نگه داشتن پوست خشک؛ استفاده از روغن ها بسیار مهم است علاوه بر استفاده از کرم های و روغن های مغذی ؛ می توان از ماسک زیر هفته ای یکبار ( یا بر اساس نیاز پوست) شب ها استفاده کرد :
🌀حدود یک مشت آرد جو را با مقداری آب به صورت خمیر درآورده و روی صورت مرطوب به جز اطراف چشم بمالید و بعد از یکساعت پوست را می شوییم. این ماسک خشکی را برطرف و پوست را شاداب می سازد.
✍️ دکتر سعیده غفاری (متخصص داروسازی سنتی)
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖بادیدن این کلیپ با مشکل اعصاب و اختلال در خواب خداحافظی کنید
🎥حکیم ضیایی
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖 آنچه باید در مورد خلط #بلغم بدانید (۲) چه غذاهایی خلط بلغم تولید می کنند؟ غذايی كه خصوصي
🌸🍃
🍃
🔖 آنچه باید در مورد خلط #بلغم بدانید (۳)
علائم افزايش خلط بلغم در بدن
احساس سنگينی (مخصوصاً چشمها و سر) و #پفآلودگى، احساس سردی در بدن (برخلاف دموی ها)، #عرق كردن سرد و زياد و خيس بودن سطح بدن، عرق كردن كف دست، روشن (سفيد مهتابی) شدن پوست، عدم #تشنگی يا احساس تشنگی كاذب (گاهی به صورت كاذب آب می خورند و شرايطشان بدتر می شود)، افزايش ترشحات بدن (آبريزش دهان، #آبريزش_بينی، اشك ريزش)، غليط شدن آب دهان، سستی بدن و آويزان شدن عضلات و بافت پوست و زیر پوستی به علت افزایش بلغم در بدن رخ می دهند.
همچنین #خوابآلودگى زياد و سخت از خواب بيدار شدن (مخصوصاً در مكانهای رطوبتی مانند شمال كشور به ويژه در فصول سرد سال يا در اتاقهای سرد و رطوبتی مانند زيرزمين)، #افت_حافظه، منگی و گيجی، دير گرفتن مطلب و #كندفهمی، عدم هضم مناسب غذاها (به دليل حالت سردی و رطوبت معده)، #رفلاكس و ترش كردن و نفخ معده، حالت رقيق و آبكی داشتن دفعيات بدن ( تکررادرار يا اسهال بلغمی) از علائم افزایش بلغم در بدن می باشد.
ادامه دارد...
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖 کره محلی مصرف کرده یا مالیدن کره بر بدن موجب تغذیه بدن و رفع خشکی پوست میشود. کره به تقوی
🌸🍃
🍃
🔖عوارض زیادهروی در مصرف کره محلی
زیاده روی در مصرف کره سبب ضعف و سستی دهانهی معده شده، همچنین اشتها را کم میکند.
مصرف کره محلی در چه افرادی توصیه نمیشود؟
مصرف کره محلی برای افراد کم اشتها، افراد دارای معدههای مرطوب و افراد مبتلا به سستی فم معده و ترش معده مناسب نیست.
افراد چاق و یا با مزاج گرم و خشک نیز نباید در مصرف کره زیاده روی کنند.
ادامه دارد...
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖غذاهاي محلي استان چهار محال و بختياري
نام غذا: #آب_عدسي
🔰 مواد لازم:
✔️ عدس: دو پيمانه
✔️ پياز متوسط: يك عدد
✔️ سيب ترشي: دو عدد
✔️ روغن زرد محلي: يك قاشق غذا خوري
✔️ نمك سالم، زردچوبه و ادويه زيرخاكي: به مقدار لازم
✔️ آب سالم: به مقدار لازم
🔰 روش طبخ:
🥣 عدس را با مقداري آب پخته و سپس با گوشت كوب كاملاً له كرده و سيب ترشي هاي ريز خرد شده را به آن اضافه مي كنيم.
🥣 پياز را خرد كرده و با روغن سرخ مي كنيم. نمك، زردچوبه و ادويه را به پياز اضافه نموده و پس از كمي تفت دادن، به عدس افزوده و مي گذاريم تا كاملاً جا بيفتد.
🔵 نظر متخصصين تغذيه:
🔷 زردچوبه به دليل خاصيت آنتي اكسيداني قوي، يكي از مؤثرترين فاكتورها در پيشگيري از سرطاني شدن سلول هاي بدن است.
🔷 عدس منبع خوبي از آهن گياهي (غير هِم) بوده و براي افزايش جذب آهن، بهتر است همراه با منابع ويتامين C مصرف شود.
✍ منبع: كتاب خوراك هاي بومي ايران
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه