eitaa logo
طب سنتی ایرانی
158.3هزار دنبال‌کننده
6.6هزار عکس
3.2هزار ویدیو
2 فایل
﷽ 📌محتوای کانال صرفا برای افزایش آگاهی شماست. به هیچ عنوان بدون مشورت با پزشک متخصص طب سنتی خوددرمانی نکنید فروشگاه گل آویشه 🔻 🛍👇🏻 http://eitaa.com/joinchat/3436838923C212ddc0995 تبلیغات🔻 https://eitaa.com/joinchat/2618228754C7344e94a7b
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸🍃 🍃 🔖 زرشک ازدیگر باورهای غلط طبی که متاسفانه درجامعه طرفداران زیادی هم دارد،مصرف زیاد زرشک جهت درمان کبد چرب درتمامی بیماران مبتلا به کبد چرب است درصورتیکه اینگونه نیست و حتی مصرف زرشک در برخی افراد ممنوع میباشد باید توجه داشت که مزاج زرشک از دیدگاه طب سنتی ایرانی سرد وخشک محسوب میشود و به عنوان یکی از داروهای کاهنده حرار ت بدن شناخته میشود . اما باید توجه داشت اینکه خواسته باشیم برای هر فرد با کبد چرب مصرف زرشک به صورت شربت یا طرق دیگر، تجویز نماییم کاری درستی نیست زیرا درصورتیکه فرددچار ضعف گوارش و یا کبد چرب ناشی از سردی کبد داشته باشد نه تنها مصرف زرشک باعث بهبود بیماری شخص نمیگیرد بلکه باعث تشدید علائم بیماری وی میگردد نکته دیگر که باید توجه داشت مصرف زرشک در زن باردار مخصوصا درسه ماهه دوم میتواند سبب مشکلات شکل گیری جنین گردیده و به طور کلی خوردن زرشک در زنان باردار ممنوع میباشد 🖋 دکترمحمدعسکرفراشاه (متخصص طب سنتی ایرانی ) ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖چرا کلیه‌ها درد می‌گیرند؟ ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖چند پیشنهاد عالی برای داشتن یک پوست خوب 🔹برای تمیز نگهداشتن پوست های خشک بهتر است از یک تونیک بسیار ملایم غیر الکلی مثل گلاب برای برطرف کردن اثرات باقیمانده از چربی استفاده نمود. 🔸همچنین اگر از خشک شدن بیشتر پوست خود با صابون نگرانید؛ هر از چندگاهی جهت شستشو از شیر استفاده کرده و یا اگر لطافت بیشتری می خواهید با مخلوط سرکه سیب و آب جوشیده به نسبت یک به ده عمل شستشو را انجام دهید. 🔹همچنین به جای صابون از آرد جو دوسر با روغن بادام شیرین استفاده کنید. 🔸برای مرطوب نگه داشتن پوست خشک؛ استفاده از روغن ها بسیار مهم است علاوه بر استفاده از کرم های و روغن های مغذی ؛ می توان از ماسک زیر هفته ای یکبار ( یا بر اساس نیاز پوست) شب ها استفاده کرد : 🌀حدود یک مشت آرد جو را با مقداری آب به صورت خمیر درآورده و روی صورت مرطوب به جز اطراف چشم بمالید و بعد از یکساعت پوست را می شوییم. این ماسک خشکی را برطرف و پوست را شاداب می سازد. ✍️ دکتر سعیده غفاری (متخصص داروسازی سنتی) ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖بادیدن این کلیپ با مشکل اعصاب و اختلال در خواب خداحافظی کنید 🎥حکیم ضیایی ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖 آنچه باید در مورد خلط #بلغم بدانید (۲) چه غذاهایی خلط بلغم تولید می کنند؟ غذايی كه خصوصي
🌸🍃 🍃 🔖 آنچه باید در مورد خلط بدانید (۳) علائم افزايش خلط بلغم در بدن احساس سنگينی (مخصوصاً چشم‌ها و سر) و ، احساس سردی در بدن (برخلاف دموی ‌ها)، كردن سرد و زياد و خيس بودن سطح بدن، عرق كردن كف دست، روشن (سفيد مهتابی) شدن پوست، عدم يا احساس تشنگی كاذب (گاهی به صورت كاذب آب می ‌خورند و شرايط‌شان بدتر می ‌شود)، افزايش ترشحات بدن (آبريزش دهان، ، اشك ريزش)، غليط شدن آب دهان، سستی بدن و آويزان شدن عضلات و  بافت پوست و زیر پوستی به علت افزایش بلغم در بدن رخ می دهند. همچنین زياد و سخت از خواب بيدار شدن (مخصوصاً در مكان‌های رطوبتی مانند شمال كشور به ويژه در فصول سرد سال يا در اتاق‌های سرد و رطوبتی مانند زير‌زمين)، ، منگی و گيجی، دير گرفتن مطلب و ، عدم هضم مناسب غذاها (به دليل حالت سردی و رطوبت معده)، و ترش كردن و نفخ معده، حالت رقيق و آبكی داشتن دفعيات بدن ( تکررادرار يا اسهال بلغمی) از علائم افزایش بلغم در بدن می باشد. ادامه دارد... ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖 کره محلی مصرف کرده یا مالیدن کره بر بدن موجب تغذیه بدن و رفع خشکی پوست می‌شود. کره به تقوی
🌸🍃 🍃 🔖عوارض زیاده‌روی در مصرف کره محلی زیاده روی در مصرف کره سبب ضعف و سستی دهانه‌ی معده شده، همچنین اشتها را کم می‌کند. مصرف کره محلی در چه افرادی توصیه نمی‌شود؟ مصرف کره محلی برای افراد کم اشتها، افراد دارای معده‌های مرطوب و افراد مبتلا به سستی فم معده و ترش معده مناسب نیست. افراد چاق و یا با مزاج گرم و خشک نیز نباید در مصرف کره زیاده روی کنند. ادامه دارد... ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖غذاهاي محلي استان چهار محال و بختياري نام غذا: 🔰 مواد لازم: ✔️ عدس: دو پيمانه ✔️ پياز متوسط: يك عدد ✔️ سيب ترشي: دو عدد ✔️ روغن زرد محلي: يك قاشق غذا خوري ✔️ نمك سالم، زردچوبه و ادويه زيرخاكي: به مقدار لازم ✔️ آب سالم: به مقدار لازم 🔰 روش طبخ: 🥣 عدس را با مقداري آب پخته و سپس با گوشت كوب كاملاً له كرده و سيب ترشي هاي ريز خرد شده را به آن اضافه مي كنيم. 🥣 پياز را خرد كرده و با روغن سرخ مي كنيم. نمك، زردچوبه و ادويه را به پياز اضافه نموده و پس از كمي تفت دادن، به عدس افزوده و مي گذاريم تا كاملاً جا بيفتد. 🔵 نظر متخصصين تغذيه: 🔷 زردچوبه به دليل خاصيت آنتي اكسيداني قوي، يكي از مؤثرترين فاكتورها در پيشگيري از سرطاني شدن سلول هاي بدن است. 🔷 عدس منبع خوبي از آهن گياهي (غير هِم) بوده و براي افزايش جذب آهن، بهتر است همراه با منابع ويتامين C مصرف شود. ✍ منبع: كتاب خوراك هاي بومي ايران ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 امیرالمومنین علیه السلام : روز گذشته تو رفته است و آینده اش محل تردید است و زمان حال مغتنم است 📚 غررالحکم : ۹۸۴۰ ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 ؛ نوشیدن یا ننوشیدن؟ ☕️ نوشیدن چای یک عادت فرح بخش است که در بین ما ایرانیان طرفداران زیادی دارد. 🔹چای نوشیدنی گیاهی خوبی است که اگر ایرانی باشد و بدون اسانس، دم کشیده و کمرنگ، مناسب است. چای بدون اسانس، سرشار از آنتی اکسیدان است. ⚠️حواستان باشد بلافاصله بعد از غذا چای ننوشید. ✅چای می‌تواند هم باعث شود و هم جلوی را بگیرد. ✴️افرادی که با مصرف چای، ترش می‌کنند اکثرا از چای‌های اسانس‌دار نامرغوب استفاده می‌کنند که به دلیل رنگ دهی سریع، دم کشیدن آنها کوتاه است. چای‌های معطر و زوددمی که فرصتی برای رها شدن ترکیبات تلخ و گس آنها وجود ندارد اغلب موجب و بروز ریفلاکس می‌شوند. ❇️در مقابل، چای‌های دیر دم و گس و تلخ مزه دهانه را محکم می‌کند و آن است و از بروز ریفلاکس جلوگیری می‌کنند. 🖋 دکتر سمیه ماهروزاده (متخصص طب ایرانی) ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖 در دوران بارداری ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖 آنچه باید در مورد خلط #بلغم بدانید (۳) علائم افزايش خلط بلغم در بدن احساس سنگينی (مخصوص
🌸🍃 🍃 🔖 آنچه باید در مورد خلط بدانید (۴) پرهیزها و موارد مفید برای درمان افزایش خلط اين افراد بايد از زیاده روی در مصرف مواد غذايی ذكر شده پرهيز نمايند. ، و تشنگی برای اين افراد مفيد است، چون فرصت دفع رطوبت‌های اضافه را می دهد و بدن را به سمت گرمی و خشكی می برد. اين افراد بايد غذاهايی با حجم كم و انرژى بيشتر مصرف كنند، مانند گوشت (گوشت قرمز) با مقدار كمی نان يا (در مصرف برنج و نان زياده‌روی نشود)، كباب (مثلا روزی يك سيخ تا يك هفته)، گوشت پرندگان كوچك مثل و ، مغزهای بوداده (سرخ كردن، بو دادن، تفت دادن و سرخ كردن كم غذاها برای اين افراد مفيد است)، تنقلاتی مانند ، ، ، ، نبات، عسل، شيرينی ‌های طبيعی، و (روزی يك قاشق)، مرباهای خانگی شيرين، غذاهای كمی شور و نمكی و حاوی ادويه (مثل ، و )، سبزی خوردن (مثل ، ، ، كمی و )، ميوه‌های شيرين (مثل رسيده شيرين، ، و ) برای این افراد توصیه می شود. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖عوارض زیاده‌روی در مصرف کره محلی زیاده روی در مصرف کره سبب ضعف و سستی دهانه‌ی معده شده، همچن
🌸🍃 🍃 🔖مقایسه کره محلی با سایر لبنیات چربی کره محلی نسبت به سرشیر و خامه بیشتر است و خوب است که همراه عسل و یا شکر مصرف گردد تا خواص و مزاج آن بهبود یابد و از شدت عوارض آن کاسته شود. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه