✨°┄❁┄°✨°┄❁°°❁┄°✨°┄❁┄°✨
🍃 #خواص_بینظیر_کدو
⇦ گوشت کدو را بکوبید آب کدو را بگیرید و ربع آن آب را روغن ارده کنجد بریزید سپس بجوشانید تا آب تمام شود و روغن بماند طبیعتش سرد و تر است و مرطوب کنندهی بدن، روغن را به بدن بمالید تا بدنتان رطوبت دار شود. برای تب حاصل از ناراحتی، مالیخولیا، حرارت، یبوست که ناشی از ضعف دِماغ (مغز) باشد و تشنج خشک، همینطور سرفهی حارّ و نرم کردن غدد بسیار مفید است.
✨↫ کدو با تمر هندی و شکر برای اخراج صفرای سوخته و حرارت دماغ و وسواس و جنون و رمد یعنی درد چشم و درد سر، که از بخارات حار و تنقیهی مواد گرده (یعنی پاک کردن کلیه از اخلاط فاسد و روده) مفید است مقدار خوراک کدوی نامبرده تقریبا ۲۰۰ گرم است. چون در زمان سابق که کتاب های طبی نوشته شده و در سابق این قند و شکر و دار نبود و همان شکر این بود مقصود از باغ بزرگ دنیا در نوشتن شکر همان شکر نِی بوده است لیکن حالی دشمن دایره را بر ما زیر نموده و شکر بدون زهر نداریم.
✨↫ در هر چیزی که شکر لازم دارد از قبیل مربا و غیره به شکر شیره انگور یا شکر سرخ مصرف کنید برای شیرینی غذا ها و غیره.
📚منبع:#دقائق_العلاج
➣ @Hegamat
✨°┄❁┄°✨°┄❁°°❁┄°✨°┄❁┄°✨
✨°┄❁┄°✨°┄❁°°❁┄°✨°┄❁┄°✨
⚜طب اسلامی از نگاه آیت الله بهجت (ره)⚜
✨↫ يکی از معمرين علمای نجف که حدودا صد سال از عمر شريفش می گذشت، می فرمود: تا اين ساعت به طبيب مراجعه نکردم، عرض شد: چه طور؟ شما چه برنامهای در زندگی پياده کردهايد که تا کنون بيمار نشده ايد؟ فرمودند: فقط تابع شرع مقدس اسلام بوده ام، در خوردن غذاها از نظر کم و کيف و جهات ديگر، فقط به دستورات طبی دين عمل کردهام.
✨↫ مرحوم مجلسی رحمه الله عليه در يکی از مولفاتش نوشته است: " اگر انسان به طب مأثور از ائمه اطهار عليهم السلام عمل کند، به بيماری مبتلا نمی شود؛ زيرا آنان عالِم به خواص مأکولات و سبزی ها و چيزهای ديگر هستند. "
✨↫ بنده هم فی الجمله ديده ام شخصی به طب مأثور عمل کرد، حدود ۸۰ سال داشت و مريض نشده بود. زمانی که ما در نجف بوديم، وبا زياد شيوع داشت، ايشان به عيادت بيماران می رفت. با اين حال به بيماری دچار نشد و فقط در اواخر عمر مرضش اين بود که به نماز جماعت نمی آمد و به استراحت می پرداخت. البته برای کارهای ديگر به بيرون می آمد و نمی دانم که در وقت وفات مريض شد يا نه. انسان می تواند با رعايت آداب شرعی و دستورهای دينی، از اطبا مستغنی ( بی نیاز ) شود.
📚کتاب بهجت عارفان، ص ۱۸۶
➣ @Hegamat
✨°┄❁┄°✨°┄❁°°❁┄°✨°┄❁┄°✨
🔰
#رفع_سیاهی_بدن
⚜زانو
⚜آرنج
⚜زیربغل
⚜نواحی خاص
✍ترکیب سدر+سبوس گندم+سرکه بر روی آن منطقه ضماد«ماسک» بمدت نیم ساعت
🍂روزی یکبار
🍂هر③روز یکبار
🍂تا⑦مرحله انجام دهید
🌺🍂
@Hegamat
°°🌸°✨°🌸°✨°
°✨
🍃 #چهار_خط_اول_نسخه_ها
موارد بسیار مهم جهت سلامتی که در همه نسخه ها نوشته شده و جنبه عمومی دارد.
①نخوردن محصولات کارخانه ای، حذف نوشیدنیهای صنعتی، نوشابه ها و مایعات گازدار، کم کردن و در صورت امکان حذف نهار" دوساعت قبل و دو ساعت بعد از اذان ظهر چیزی خورده نشود" ، آهسته و خوب جویدن غذا، تعویض چای و نمک و روغن، کم کردن سردیها
②استفاده از چای طبیعی، روغن طبیعی، روغن های سالم "ارده، زیتون، حیوانی"، استفاده از نمک طبیعی، استفاده از سبوس گندم و برنج.
③خوردن آب و مایعات گرم یا ولرم به جای سرد.
④خوردن آب و مایعات نیم ساعت قبل و دو ساعت بعد از غذا"حداقل"
°✨°
°🌸°✨°🌸°✨°
@Hegamat
⚜امام صادق(ع)⚜
✍صبحانه وشام بخور ودرفاصله میان آنها چیزی مخور؛چرا که موجب تباهی تن است
✍خداوند عزوجل میفرماید:وآنان، صبحگاهان وشامگاهان،روزی ویژه خویش را دارند
📚:الکافی،جلد۶
🌺🍂
@Hegamat
🍃 #خشکبار_گوگرد_خورده
⇦✨ برای خشک کردن زردآلو ، آلو و سایرخشکبارها، گوگرد را می سوزانند تا اینکه دود گوگرد (دی اکسید گوگرد_گاز گوگر) روی این مواد بنشیند و رنگ آن را زیبا کند و همچنین مانع خراب شدن خشکبار شود. همانطور که میدانیم از جمله عوامل سرطان، تولید و رسوب مواد سمی و عفونی در بدن است و گوگرد نیز جزء مواد سمی به حساب میآید نه مواد خوراکی پس حتما لازم است قبل از مصرف چنین خشکبارهایی خوب شسته شوند .
✨↫ توصیه ی ما اینست که از یا خودتان در منزل و جلوی آفتاب میوه های مد نظر را خشک کنید و استفاده نمایید یااینکه خشکبارهای گوگرد نخورده را جهتمصرف تهیه نمایید و ظاهر خشکبارهای گوگرد خورده که بسیار مضر هستند شما را ترغیب نکند.
➣ @Hegamat
🍃 #آبله_مرغان
⇦ بهترین روش درمان آبله مرغان انجام حجامت عام می باشد.
✨↫ در موقع ابتلا به این بیماری سعی شود در اولین فرصت حجامت عام انجام شود. در بسیاری از موارد، بیمار یک روزه بهبود یافته و خارش و ناراحتی بدن او برطرف میگردد.
✨↫ نوشیدن روزی یک لیوان مخلوط عرق کاسنی و شاهتره همراه با یک قاشق خاکشیر در موقع ابتلا به این بیماری ، بسیار کمک کننده و تسریع دهنده ی درمان می باشد.
➣ @Hegamat
#آشپزیهای_شفابخش
✅ طرز تهیه #سس_خانگی و ارگانیک جایگزین سس های مضر صنعتی
🔸مواد لازم :
ارده: یک قاشق غذاخوری
سیر: یک حبه
نخود پخته: شش قاشق غذاخوری
روغن زیتون: یک لیوان
نمک: یک قاشق چای خوری
فلفل قرمز: یک دوم قاشق چای خوری
آب لیموترش تازه: یک دوم لیوان
🔹روش تهیه:
تمام مواد را باهم در مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید تا یکنواختی بشود. در صورت رقیق شدن یک قاشق غذاخوری نخود پخته را به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط نمایید تا غلظت مناسبی پیدا کند. این سس بسیار خوشمزه است و پایه سسهای دیگر به شمار می آید. از این سس میتوان برای تهیه الویه و سایر سالادها استفاده کرد👌
#جایگزین
#چله_اصلاح_تغذیه
@Hegamat
🔰لیست تغذیه و تدابیر بیماران کرونایی در هفته اول بیماری:
🔸در یک هفته باید حداقل ۱۵ و حداکثر ۲۰ وعده غذایی بدهید.
🍱غذاها:
سوپ جو
سوپ عدس
سوپ گندم و پیاز و جعفری
هلیم بدون گوشت
سوپ بلدرچین
عصاره پیاز و بلدرچين
سوپ گنجشک
عسل
🥤آب میوه :
آب انار شیرین
آب زردک یا هویج
آب سیب
☕️مایعات درمانی و تقویتی:
فالوده سیب و عسل رقیق
دمکرده بارهنگ و اسفرزه ولرم
جوشانده زنجبیل نعناع آویشن
دمکرده نعناع یا پونه
عصاره پیاز
🔹معالجات يداوی و تدهین:
ماساژ دست و پا
روغن مالی سینه و گلو
چکاندن روغن سیاهدانه در بینی
چکاندن روغن پونه یا ریحان
چکاندن روغن بنفشه
بخور آویشن
بخور سرکه سیب
🔸برای برطرف کردن عوارض واکسن، یک هفته بعد از تزریق این لیست غذایی را انجام دهید
#اختصاصی #تغذیه
#کرونا #درمان_کرونا
@Hegamat
❇️درمانهای موثر برای #درمان انواع سرماخوردگی، آنفولانزا (کرونا و...)
1. عصاره پیاز
2.عصاره بلدرچین
3.بخور سرکه سیب
4.دمنوش نعناع و یا پونه
5.جوشانده نعناع زنجبیل آویشن
6.چکاندن روغن بنفشه پایه کنجد در گوش و بینی
7.چکاندن روغن سیاهدانه در بینی
8.مالش گردن و قفسه سینه با روغن سیاهدانه
9. آب عسل برای رفع تشنگی بیمار
10.غرغره آب نمک دریا
11.پاشویه برای پایین آوردن تب
✴️برای اثرگذاری بیشتر هنگام مصرف عصاره پیاز کمی آبلیموی تازه( ۱ قاشق چایخوری) با آن مخلوط کنید و میل کنید
🔺حتی میتوانید پیاز را به حالت کبابی بپزید و آن را با آب لیمو یا بدون آب لیمو میل کنید. پیاز کبابی و یا عصاره پیاز با آب لیمو در رفع و درمان آنفولانزا، زکام، گرفتگی گلو، غلظت خون، ذات الریه، تنگی نفس، اکسیژن پایین، سنگ کلیه و... بسیار موثر است.
📚 دائرهالمعارف بزرگ طب اسلامی ج ۱ ص ۶۳۰
#درمان #کرونا
@Hegamat
اصلاح_سبک_زندگی
🔴چرا لبنیات برای دردهای مفصلی خوب نیست؟
✍یکی از باورهای غلط، مصرف زیاد لبنیات برای بهبود مبتلایان به دردهای مفصلی است
در صورتی که بیشتر دردهای مفصلی از مزاج سرد و تر پدید میآیند و با توجه به مزاج سرد و تر لبنیات، مصرف زیاد آن در این افراد نه تنها باعث کاهش درد نمیگردد، بلکه موجب شدت یافتن درد مفاصل میگردد
✔️ برای جبران کلسیم از انجیر و بادام درختی و خرما و…استفاده کنید
@Hegamat
#درمان_سرماخوردگی
✅2 ورقه نازک #پیاز را با دقت در دستمال کاغذی یا گاز استریل بگذارید و درون سوراخ بینی قرار دهید. 5دقیقه با دهان بسته نفس عمیق بکشید. زکام به زودی رفع می شود
🍃🍂🍂🍃🍂
@Hegamat