محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
اقتصادِ مین گذاری شده؛
مسئولیت همتی کدام است؟
🔹روزنامه حزب کارگزاران، عکس تمام قد آقای همتی را گذاشته و تیتر زده "مستقلِ هستم"! سند برای مستقل بودن رئیس بانک مرکزی، از این روشن تر؟!
♦️حزبی که برخی بزرگان آن، متهم فساد و غارت بیت المال در پرونده شرکت رشت الکتریک و... هستند، دقیقا چه توقعی از هم حزبی خود دارد؟ آیا همتی حواسش هست؟ او البته در گذشته عضو حزب کارگزاران بوده و حالا نیز مورد حمایت همان ها قرار گرفته است.
🔹او اکنون نه از موضع یک کارشناس اقتصادی، بلکه نامزد منفعل در دست اصلاح طلبان، ادبیات سیاسی نخ نمای همان ها را برای ایجاد دوقطبی های فریبنده و انحرافی تکرار می کند. گویا این شرط ضمن عقد اصلاح طلبان با هر نامزد است که تا او را گرفتار قهقرا و سیاست بازی رادیکال نکنند، رهایش نمی کنند!
♦️آقای همتی با انحرافات مالی و بانکی دولت، همراهی یا سکوت کرده و اجازه تداوم داده است. نتیجه، بیش از دو برابر شدن نقدینگی تورم زا ظرف سه سال (پنج برابر ظرف 8 سال) است. همتی باید در برابر این تصاعد دولتی نقدینگی، مقاومت می کرد و کار را به نهادهای نظارتی و رسانه ها می کشاند، یا کناره گیری می کرد.
🔹براستی چگونه اختصاص 40 هزار میلیارد تومان برای مسکن مهر در دولت نهم، می توانست تورم زا باشد، اما بیش از 2000 هزار میلیارد تومان افزایش نقدینگی ظرف سه سال -آن هم برای هزینه های جاری و نه عمرانی و تولید- تمی توانسته تاثیر تورم زا داشته باشد؟
♦️او به هم ریختگی بورس را به دخالت نمایندگان مجلس نسبت می دهد؛ بی آن که نقش تعیین کننده روحانی، واعظی و دژپسند -و خودش- را در ریزش بورس بازگو کند.
🔹حالا هم که نامزد انتخابات شده - و این نامزدی به خودی خود مغتنم و محترم است- سرگرم دو قطبی سازی های تکراری و نخ نماست. او از لاک مدیر اقتصادی درآمده و به جای این که واقعیت را به مردم بگوید، در حال ادای یک شهادت خلاف واقع درباره تعامل، FATF، بورس و کارکرد پولی و مالی دولت است.
♦️این رفتار، سیاست بازی محض است و نه رویکرد فنی و کارشناسی. آقای همتی با رندی (بخوانید بی صداقتی) از یک رویکرد اقتصادی غیر قابل دفاع، ورشکسته و به غایت سیاست زده (آمریکا زده) دفاع می کند. و این جفای کوچکی نیست، در حق مردمی که از همین مسیر گزیده شده اند.
🔹علت اصلی این کژ کارکردی، اتکا به وعده های آمریکا و اروپا و هشت سال بی عملی و بدعملی - و سپس خالی کردن خزانه و خوردن از مایه و حراج همه چیز و بالاخره استقراض بی محابا به انحاء مختلف، و انتشار بی وقفه پول بی پشتوانه- است. یک مین گذاری کامل !
♦️آقای همتی باید احساس مسئولیت کند، هشدار دهد و مردم را از میدان مین دور کند؛ اما گویا ماموریت دارد به همان سمت دلالت کند! این اتفاق، متاسفانه گواه دیگری بر این گزاره است که خمیره برخی مدعیان اصلاح طلبی را با آب و گل دروغ، تحریف و مسئولیت ناپذیری سرشته اند و از موجودی چنین، نباید توقع تدارک رشد و پیشرفت داشت. کاش آقای همتی، تا دیر نشده، خطای بزرگش را جبران کند.
@IMANI_mohammad
درد همدرد داعش بودن!
♦️تاجزاده گفته "نگران بودیم ایران مانند سوریه، جنگزده نشود، نشد اما حزب بعث، الگوی حکومت ما شد".
🔹او متهم دو فتنه 78 و 88 است و رد گم می کند. اتفاقا او و دوستانش دنبال جنگ زدگی و تجزیه ایران -پس از خالی شدن پشت سوریه و عراق و تجزیه این دو کشور- بودند.
♦️فتنه 78 و 88، مشابه همان فتنه ای است که بقایای حزب بعث، با سرپا کردن فتنه داعش در عراق ترتیب دادند. در ایران هم، ماموریت داعش وطنی، تعطیلی انتخابات، شکاف اجتماعی، تبدیل کشور به میدان جنگ، خالی کردن پشت متحدان ایران و تجزیه آنها مطابق نقشه آمریکا و اسرائیل بود؛
🔹پادوهای آمریکا و اسرائیل در همه این ماموریت ها شکست خوردند. سوریه، نه تنها تجزیه نشد، بلکه دست اشرار را به کمک ایران کوتاه کرد و بر خلاف میل دشمنان، انتخابات خود را در امنیت کامل برگزار کرد؛
♦️اما از آن طرف، آمریکا در آتش دوقطبی انتخاباتی یی گرفتار و سرشکسته شد، که برای ملت و کشور ما تدارک دیده بود. ما مقاومت کردیم و سوریه احیا شد. آقای تاجزاده! شما ها خیانت کردید، اما خداوند مکر دشمنان و پادو های شان را به خودشان برگرداند.
🔹"وَإِذَا لَقُوكُمْ قَالُوا آمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ. قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَليمٌ بِذاتِ الصُّدورِ. (منافقان) زمانی که شما را ملاقات کنند، گویند ایمان آوردیم و هنگامی که خلوت کنند از (موفقیت) شما، انگشتان خود را از شدت خشم گاز می گیرند. بگو با این خشم تان بمیرید. همانا خداوند به درون سینه ها آگاه است".
@IMANI_mohammad
ائتلاف اعتدال و اصلاحات
در حال اجرای کدام نقشه است؟
♦️تدریجا این تحلیل، قطعیت بیشتری پیدا می کند که جبهه اصلاح طلبان، قویا پای انتخابات هستند و صرفا بنای بر تمارض داشته اند.
🔹اخبار و قرائن متعدد نشان می دهد تقسیم کار، برای "تر و خشک کردن" دو نامزد اصلاح طلب، توسط این طیف انجام گرفته؛ شبیه سال 88 که عده ای سراغ موسوی و گروهی سراغ ستاد کروبی رفتند، تا حمله از دو طرف را ترتیب دهند و دو نامزد به اعتبار حضور دیگری، مجبور به اتخاذ مواضع هر چه رادیکال تر شوند.
♦️این بار البته چالش مهم آنها این است که در موقعیت (پوزیشن) دولت قرار دارند و نمی توانند از موضع اپوزیسیون دولت مستقر موضع بگیرند. ناچارند پاسخگوی کارنامه غیر قابل دفاع دولت ائتلافی باشند و این، پاشنه آشیل غیر قابل ترمیم آنهاست.
🔹به دلیل همین واقعیت، ردصلاحیت جهانگیری و لاریجانی و شریعتمداری و پزشکیان و...، بیش از آن که تهدید و محدودیتی برای شان باشد، فرصت محسوب می شد؛ فرصت مظلوم نمایی و در آوردن ادای قهر، برای گرفتن فرصت نقد دولت از جامعه به مدت چند هفته و درست در آستانه انتخابات.
♦️آنها تصور می کنند با ژست قهر و تمارض و مظلوم نمایی، می توانند شتاب بحث ها در نقد مدیریت دولت را بگیرند، موضوع انتخابات را بربایند، بحث قلابی "نامزد نداریم" را تبدیل به مسئله روز کنند و سرانجام ادعا کنند از سر اضطرار و به خاطر این که کشور دست طرف خطرناک انتخابات(!) نیفتد، از فلان نامزد حمایت می کنیم.
🔹سنگ مفت و گنجشک مفت! اگر رای نیاوردند -که احتمال قوی است- پیشاپیش بهانه اش را تراشیده و نقش سوء مدیریت دولت در ناراضی کردن مردم را پنهان کرده اند. اگر هم دری به تخته خورد و موج فریب مردم گرفت، بگویند با وجود رد صلاحیت نامزدها، موفق شدیم.
♦️آنها مشابه این شگرد را سال 92 درباره رد صلاحیت هاشمی به کار گرفتند؛ با این تفاوت که از آن زمان، هشت سال گذشته و دست مدعیان اعتدال و اصلاحات رو شده است.
🔹ادعای دعوای میان روحانی و همتی و عزل همتی نیز، در چهارچوب همین نقشه کلی "گریز از کارنامه آوار شده دولت"، قابل ارزیابی است.
♦️آنچه در این میان مهم است، این که همه دلسوزان کشور، نگذارند "عملیات ربایش موضوع انتخابات" (کارنامه ائتلاف حاکم بر دولت) به اجرا در آید. این بسیج گری ملی، صیانت از جمهوریت در برابر تقلای اشرافیت است.
@IMANI_mohammad
"نه به ادامه روحانی"
مقابله با کدام نقشه است؟
♦️لباس میش پوشیدن و کار گرگ کردن، شگرد همیشگی دشمن است. گاه در لباس دوست می آید. بعضی اوقات هم برای نفوذ و گشودن درِ قلعه، اسب تروا پیشکش می کند.
🔹برخی مدعیان اصلاحات، دو دهه قبل وقتی در رادیکالیسم به بن بست خوردند و از چشم مردم افتادند، سراغ ترویج "خروج از حاکمیت" و "تحریم انتخابات" رفتند.
♦️این شگردها، آموزه های افسران اطلاعاتی سیا و MI6 برای ایجاد حاکمیت دو گانه، دو قطبی کردن جامعه و کودتای مخملین بود. اگر ملتی دچار دو دستگی شد، 90 درصد نقشه دشمنانش برای انحلال درونی قدرت، عملیاتی شده است.
🔹هدف کانونی این عملیات، نا امید کردن و ناراضی کردن مردم و کُشتن انگیزه مشارکت در آنهاست. مانند کاری که در این سالها، توسط برخی مدیران انجام شد. در این باره، مدیر شبکه آمدنیوز، هنگام حضور در خارج کشور فاش کرد:
🔻«ما در انتخابات 96 تحلیل داشتیم. این جور نبود که راه بیفتیم و بگوییم اصلاح طلبیم، یا عاشق روحانی هستیم. #مجموعه ما، #تحلیل_امنیتی داشت. آیا اگر رئیسی یا قالیباف سر کار بود، این مشکلاتی که در کشور وجود دارد، الان بود؟ این تظاهراتی که ایجاد شد، آیا بود؟
🔻ما بر اساس تحلیل امنیتی به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشت سر فردی مثل روحانی. الان هم از کاری که در انتخابات کردیم، دفاع میکنم. چون با تحلیل این کار را کردیم. کشور باید به نقطه جوش می رسید و اگر آدمی مثل رئیسی یا قالیباف سر کار می آمد، کار به نقطه جوش نمیرسید».
🔹اکنون متهمان ماجرا در داخل، دست پیش گرفته اند تا مواخذه نشوند. آنها هم در مظان اتهام هستند و هم ماموریت دارند فرصت تغییر را از جشم مردم بیندازند.
♦️انتخابات را ملکوک می کنند و نقاب مظلومیت (نداشتن نامزد) می زنند تا پاسخگو نباشند؛ همه توان خود را برای انحراف ذهن مردم از اولویت کفایت و کارآمدی به کار گرفته اند، شاید دوباره توانستند کلاه سر مردم بگذارند.
🔹نفوذی ها، همه خباثت خود را برای رساندن کشور به نقطه انفجار کردند؛ اما همت مجاهدان و خون پاک شهیدان والامقامی مثل شهید سلیمانی، ورق را برگرداند.
♦️عباس عبدی (عضو حزب منحله مشارکت و از متمهان پرونده نظرسنجی سازی برای آمریکا) دو دهه قبل در ترویج پروژه هایی مثل خروج از حاکمیت و تحریم انتخابات پادویی می کرد و در دوره اخیر نیز به ایفای نقشی مشابه، مشغول بوده است.
🔹او اخیرا گفته است: "منع یا تحریک مردم به مشارکت، فقط چند درصد محدود اثر دارد. هیچ تبلیغاتی جانشین قیمت و کیفیت کالا نمیشود. امروز که هشتِ دولت در گروی نُه آن است و فقط برای سال گذشته ۲۰۰ هزار میلیارد تومان اوراق قرضه فروخته تا امورات خود را بگذراند، این اوراق را باید هر چه زودتر مسترد دارد و حتی سود آن را هم بدهد و به قول معروف «بیمایه فطیره»، چگونه میتوان قول و قرار های بی پایه و نابخردانه داد و انتظار داشت که مردم هم باور کنند؟".
♦️مرحبا بناصرنا! آیا کسی نابخردانه تر از وعده های مدعیان اعتدال و اصلاحات را سراغ دارد که فرصت هشت ساله را به پای نقشه دشمن ذبح کردند؟ عبدی می خواهد مردم را از امکان تحول و بهبود اوضاوع مایوس کند، اما اعتراف می کند محصول 8 ساله معطلی در بازی غرب، جز گرفتار و بدهکار کردن کشور نبوده است.
🔹چاره چیست؟ ادامه همین بازی قهقرایی در قالب یاس از انتخابات، یا تمدید مدیریت رو به زوال روحانی؛ یا بسیج ملی در برابر عملیات "ناتوی اطلاعاتی- فرهنگی" و انتخابی مسئولانه برای تداوم راهبرد "ایران قوی"؟
@IMANI_mohammad
ارشمیدس، شومن نبود!
🔹ما هم مثل خیلی ها فکر می کردیم آقای همتی، کارشناس اقتصادی است؛ اما حالا او سرگرم ایفای نقش در کُمدی یی شده که کارگردانش، دیگرانند و او باید نقش تکراری "شومن" (تعبیر دهباشی، سازنده فیلم تبلیغاتی روحانی در سال 92) را بازی کند.
♦️رئیس کل بانک مرکزی، ظاهرا چون دستش از کارنامه و آورده خالی است، در این چند روز مشغول راندن در بیرون مسیر، گرد و خاک کردن، حاشیه بازی و متلک پرانی است.
🔹او اخیرا گفته "بعضی فکر میکنند ساده ز یستی یعنی اینکه پراید سوار بشویم؛ ولی بیایند و تصمیماتی بگیرند که کشور را نابود کنند. من میگویم کسی بیاید که ماشین خوب سوار بشود و باعث شود که ۸۰ میلیون هم صاحب ماشین خوب بشوند".
♦️حالا خوب است ایشان جزو سه رکن اصلی تصمیم گیری در دولتی است که در همین دو سه سال اخیر، چند ده میلیارد دلار از منابع ارز را در حلقوم رانت خواران ریختند، قیمت خودرو را شش برابر کردند و تورم بالای 40 درصد را سر سفره مردم آوردند!
🔹او شریک تصمیمات دولتی است که در اثر سوء مدیریت، سرمایه های مردم را در بورس خاکستر کرد و برخی فرصت طلبان ده ها هزار میلیارد تومان کاسب شدند. دولتی که افتخار ثبت غیر قانونی واردات خودروی لوکس را به کارنامه خود افزود و پراید فکسنی را به قیمت خودروی لوکس به مردم فروخت!
♦️شگفت میدانی و عجیب تیزابی است، این انتخابات! باطن رجال را -خوب یا بد- به اراده خود آنها آشکار می کند و عیار واقعی شخصیت شان را فارغ از ادا و اطوار همیشگی بر ملا می سازد.
🔹برخی چنان جو گیر می شوند که برهنه به میان مردم می دوند و با دست و فکری تُهی، "یافتم یافتم" هم می کنند؛ غافل از این که ارشمیدس، شومن نبود و مسیر از حمام تا کوچه را برای بازیگری و خنداندن مردم ندویده بود!
@IMANI_mohammad
سه رقمی!
♦️آقای روحانی امروز گفت نگذاشتیم تورم سه رقمی شود(!) هر چند دولت، رسما نرخ تورم را بالای 40 درصد اعلام می کند، اما سر جمع تورم بسیاری از اقلام (مسکن، خودرو، ارز و طلا، کالاهای اساسی) در دولت ایشان، 700 تا 800 درصد بوده و با تقسیم بر 8 سال، سه رقمی مد نظر را در کالاهای تعیین کننده پر می کند!
🔹ثانیا آقای روحانی، مدعی تورم تک رقمی و افزایش ارزش پول ملی بود؛ قرار نبود با وجود به ثبت رساندن بالاترین نرخ تورمی پس از دولت هاشمی، سر مردم منت بگذارد که تورم سه رقمی نشده است!
♦️او و جهانگیری قبلا هم ادعا کرده اند همین که نگذاشته اند کشور مثل دوره احمد شاه قاجار (صد سال قبل) دچار قحطی شود، موفقیت بزرگی بوده است(!) اما همین حرف ها، دلالت بر یک پسرفت سه رقمی (100 ساله) می کند؛ تا موفقیت را چگونه ترجمه و تعبیر کنند!
🔹شاید هم کمرنگ کردن سه صفر در اسکناس های جدید، بخشی از همین موفقیت محسوب می شود.
@IMANI_mohammad
منتقدان چقدر باید عرق می ریختند و تلاش می کردند تا ثابت کنند دست ائتلاف حاکم بر دولت از کارنامه و صداقت و اخلاق تهی است.
آقایان همتی و مهر علیزاده ظرف ۱۱ دقیقه، ثابت کردند هیچ کارنامه ای برای ارائه و برنامه ای برای رفع مشکلات اقتصادی ندارند و فقط با تهمت و اهانت پر شده اند تا مانند مهره های انتحاری رفتار کنند.
آنها باطن نشست های محفلی پدرخوانده های خود را با بازنمایی کردند، محافلی که فقط برای عملیات روانی با مردم و انحراف اذهان از اولویت ها طراحی می کنند.
مردم منتظر بودند نمایندگان دولت مستقر، طرحی نو در اندازند یا عذر تقصیر بیاورند اما نه تنها چنین نکردند، بلکه اخلاق را هم باختند.
تلخی بد اخلاقی و توهین و تهمت ها را به امید فصلی تازه، فصلی که بشارت اخلاق و صداقت و همت و جدیت است، تحمل می کنیم. گویا مشیت الهی بر این است که جفاکاران در حق مردم، رسوایی و خواری را با کلام و زبان خویش به نهایت برسانند. دست خدا بالای دست آنهاست.
@IMANI_mohammad
چند ملاحظه درباره مناظره اول
۱- مناظره اول هفت نامزد به پایان رسید. "تا مرد سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد". آنها باید قبل از هر چیز، ادب و اخلاق خویش را نشان می دادند و دادند. امروز یک کلاس درس ملی و عملی بودکه "ادب مرد به ز دولت اوست"، یعنی چه؟ برخی نامزدها همین جا رفوزه شدند.
۲- "برنامه"، انتظار مردم و کارشناسان از نامزدهاست. امروز قرار بود درباره مشکلات و برنامه های اقتصادی سخن گفته شود اما برخی نامزد ها از همان آغاز کوشیدند بحث را سیاسی و مجادله ای کنند. چرا؟ اگر آقایان همتی و مهرعلیزاده برنامه قابل دفاعی داشتند، چرا از بحث اقتصادی و ارائه برنامه گریزان بودند و بنا را بر توهین و تهمت و عصبانی کردن دیگر نامزدها گذاشته بودند؟
۳- نکته کلیدی همین جاست. "برنامه" مهم است، اما نه به اهمیت "کارنامه". کارنامه، ابزار مهم راستی آزمایی دعاوی نامزدهاست. نامزدهایی که خود و ائتلاف متبوع آنها به عنوان ائتلاف حاکم بر دولت، بخش اصلی صورت مسئله و گرفتاری مردم هستند، چگونه وعده جدید بدهند و چه کسی از آنها، چک های برگشت خورده را دوباره و سه باره قبول می کند ؟
۴- بی ادبی و بد اخلاقی و پنجه کشیدن به صورت دیگر نامزدها، از همین جا آغاز می شود؛ حمله به نامزدهایی که کارنامه دارند و در میان مردم درخشیده اند. در حالی که رای آقایان همتی و مهرعلیزاده در نظر سنجی های دولتی مختلف، زیر دوتا سه درصد و بعضا زیر یک درصد بوده، رای آقای رئیسی بالای چهل درصد است. برخی سیاست بازان معتقدند وقتی چیزی برای اثبات خود نداری، سیمای دیگران را بخراش و زشت منظرشان کن! مردم اما تفاوت تعطیل کنندگان واحد های تولیدی را با احیا کنندگان این واحد ها می فهمند.
۵- متاسفانه دو نامزد ائتلاف حاکم بر دولت، اختیار خودشان را ندارند، به همین دلیل هم طبق دیکته پدرخوانده ها و اتاق های جنگ روانی، وسط مناظره اقتصادی، دیکته های سیاسی را روخوانی کردند! بی آن که مثلا آقای همتی، چند جمله هم درباره کارنامه خود در ریاست بانک مرکزی، هفت برابر شدن نقدینگی، چهار برابر شدن قیمت ارز در دوره وی، یا جابجایی رکورد های تورم و بیکاری و ضریب چینی و رشد منفی اقتصادی یا زبان بی سابقه سهامداران بورس در دولت متبوع خود سخن بگوید!
۶- آقای مهرعلیزاده، طوری از رشد و رونق اقتصادی در دولت خاتمی، سخن گفت که انگار مردم در انتخابات سال ۸۴، بر علیه عملکرد ائتلاف دیگری جز ائتلاف حاکم بر دولت اصلاحات، قیام کردند و جز همین مردم، دست رد به سینه هاشمی و معین و کروبی و مهر علیزاده زدند. آن روز، مردم از ائتلاف اشرافی کارگزاران و مشارکت و مجمع روحانیون (ائتلاف خاتمی و هاشمی) به ستوه آمده بودند که دست رد به نامزد های آنان زدند و به نظر می رسد امروز هم بسیج ملی مشابهی برای گذاشتن نقطه پایان بر مدیریت اشرافی مدعیان اعتدال و اصلاحات در حال شکل گیری است. همین هم موجب شده تا پدرخوانده ها، نامزدهای پیاده خود را وادار به انتحار برای زدن نامزدهای دارای کارنامه و برنامه کنند. اینها بشارت پیروزی طیف خدمتگزار و مومن به توانمندی های مردم است.
@IMANI_mohammad
سرمایه دشمن تراش رئیسی!
🔹آقای همتی، رئیس کل بانک مرکزی دولت روحانی و رئیس بیمه در دولت های هاشمی و خاتمی بوده؛ آقای مهر علیزاده نیز استاندار اصفهان در دولت روحانی و معاون رئیس جمهور در دولت خاتمی بوده است.
♦️نظرسنجی های دولتی متعدد حاکی از این است که این دو نامزد دولتی، بیش از دو تا سه درصد رای ندارند و حال آن که آقای رئیسی در همین نظرسنجی ها، بیش 67 تا 70 درصد آرا را حائز است.
🔹از طرف دیگر، در همه نظرسنجی های اخیر، آقای رئیسی کمترین رای منفی را -که در پیش بینی نتیجه نهایی انتخابات بسیار مهم است- در میان نامزد ها دارد؛ در مقابل، بیشترین رای منفی مردم، متوجه نامزد های دولتی بوده است.
♦️پدرخوانده هایی که در اتاق عملیات جبهه اصلاحات و اعتدال نشسته اند، با این نا ترازی مقبولیت و منفوریت خود چه بکنند؟ رئیس دولت هشت ساله آنها حالا زیر هفت درصد مقبولیت دارد و رئیس بانک مرکزی و استاندار سابقش هم نمی توانند وجهه بهتری داشته باشد.
🔹آنها هیچ چیزی برای ارائه و اثبات خویش نزد مردم، یا کاهش رای منفی ندارند. بنابراین از همین ابتدا بنا را بر لجن مال کردن طرف مقابل گذاشته اند؛ ابایی هم ندارند وقتی که شمارش معکوس سقوط خود را می شنوند، فرمان انتحار به نامزد های کف میدان رقابت بدهند.
♦️اگر خودشان رای آور نیستند، باید حریفِ دارای وجهه و اعتبار اجتماعی را به هر قیمت، از چشم مردم بیندازند! این عملیات به شکل پرحجم، به شبکه رسانه ای و سیاسی آنها در داخل و خارج هم سپرده شده، تا یک اضطراب بزرگ را لا اقل تا قبل از انتخابات لاپوشانی کند؛
🔹آنها بهتر از هر کس می دانند که هر چه تیر تهمت و ترور شخصیت، علیه سید ابراهیم رئیسی بوده، همان چهار سال قبل با همراهی گروهک های ورشکسته، سازمان منافقین، سلطنت طلبان، نهضت آزادی و انبوه شبکه های ماهواره ای، شلیک کرده اند.
♦️اما با این همه، رئیسی 16 میلیون رایِ از آتشبار تبلیغات گذشته (رای با کیفیت) کسب کرد. این رای قدرتمند، نه تنها کاسته نشده، بلکه به اعتبار مبارزه بی ملاحظه با فساد دانه درشت ها، و خدمات سخت کوشانه او به طبقات پایین در دستگاه قضایی، رو به تزاید هم بوده است.
🔹رئیسی در برابر حملاتی به مراتب ناجوانمردانه تر روئین تن شده، و همین می تواند از جایی به بعد، ضد توقع طراحان عملیات ناجوانمردانه عمل کند. و آن، سرمایه مظلومیتی است که در اثر نمایش خباثت دشمنان رئیسی، برای او در میان توده مردم جمع می شود.
♦️این مظلومیت در اوج قدرت قضایی، محبوبیت مضاعف برای مردی می آورد که دیروز در مناظره، بیشترین توهین و تهمت ها را شنید و کمترین واکنش را نشان داد. او جانشین شهید بهشتی در دستگاه قضایی است که در اوج ترور شخصیت و تهمت های منافقین می گفت "انّ الله یدافع عن الذین آمنوا".
🔹همین نجابت و طمانینه بهشتی بود که کینه و حسادت منافقین را دو چندان کرد، تا این که مرتکب جنایت و ریختن خون او شدند. اما بهشتی، امروز برای ملت ما، یک ستاره راهنماست؛ همچنان که شهید سلیمانی با همه مظلومیت، محبوب ملت ایران و ستاره راهنمای آنان شده است.
@IMANI_mohammad
کرّ و فرّ اُموی!
🔹سیاست اُموی، "کرّ و فرّ" منحصر به فرد خود را دارد. چه آنجا که حمله می کند و چه آنجا که می گریزد، کمترین تعهدی نسبت به اخلاق و شرافت و صداقت و انصاف ندارد.
♦️امویان، به خاطر اشرافیگری و دستبرد به بیت المال، عامل نارضایتی مردم بودند؛ اما پس از کشته شدن خلیفه سوم، با طلحه و زبیر که سران شورشیان و قاتلان عثمان بودند، ائتلاف کردند و جنگ جمل را ترتیب دادند.
🔹در این میان، معاویه -سر دسته امویان- مدعی خونخواهی خلیفه شد و با همراهی بقایای فتنه جمل، جنگ صفین را ترتیب داد! امیر مومنان (ع) درباره همین بی صداقتی ها و دست پیش گرفتن ها بود که فرمود:"آنها حقی را مطالبه می کنند، که خود واگذاشتند؛ و خونی را که خود ریختند".
♦️این، یک شگردِ "فرار به جلو" در سیاست اموی بود. یک شگرد دیگر فرار، هنگامی بود که عمرو عاص در جنگ صفین، خود را مقابل امیر مومنان (ع) یافت. یا باید شجاعانه رو به رو می شد، و یا خدعه می کرد! او تاکتیک جنگی بی سابقه ای را به کار گرفت: خود را برهنه کرد و به خاطر حیای امام، از معرکه گریخت!
🔹حالا فکرش را بکنید! اگر معاویه یا عمرو عاص را به مناظره می آوردند، این دو چگونه دست پیش می گرفتند و مسئله می تراشیدند و چگونه از پاسخ گفتن و حساب پس دادن می گریختند؟!
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
@IMANI_mohammad
.
تو اول بگو با کیان دوستی...
♦️وقتی در مناظره، از رئیس کل بانک مرکزی درباره "اَبَر بدهکاران بانکی" سوال شد، او حتی در حد یک جمله پاسخ نداد. علت این طفره رفتن را نمی دانیم. اما می دانیم که مثلا یازده نفر، بالغ بر 90 هزار میلیارد تومان تسهیلات دولتی گرفته اند که از باز پرداخت آن طفره می روند. مدیران بانکی هم اغلب، شاکی شان نمی شوند!
🔹صد ها هزار میلیارد تومان تسهیلات یا ارز دولتی، در حالی تحت نظارت آقای همتی واگذار شد که اولا دولت ادعا می کرد خزانه خالی است؛ و ثانیا خروجی این پول پاشی و ارز پاشی و حیف و میل بیت المال، رسیدن نرخ تورم به بالای چهل درصد و گرفتاری مردم در تامین نیازهای اولیه معیشت بود.
♦️حضور رئیس بانک مرکزی در انتخابات مغتنم است. او به اعتبار حضور موثر در دولت های روحانی، خاتمی و هاشمی، دولت و جریان سیاسی حاکم بر آن را نمایندگی می کند.
🔹اما با وجود این واقعیت، عجیب است که همتی اصرار دارد خود را "مستقل"، "صدای سوم" و نماینده مردم گله مند جا بزند! اگر کارنامه دولت قابل دفاع است، چرا باید وابستگی خود به این طیف دولتی انکار و کتمان شود؟!
♦️کمر مردم در همین دوره ریاست آقای همتی و در اثر زنجیره سوء مدیریت تیم اقتصادی دولت که همتی یکی از سه پایه مهم آن است، شکست.
🔹نقدینگی ویرانگر در دوره ایشان، از 1500 هزار میلیارد، به رقم سرسام آور 3700 هزار میلیارد تومان رسید و دلار 8 هزار تومانی، پس از رسیدن به 33 هزار تومان اکنون در موقعیت 24 هزار تومان ایستاده؛ در مقابل، قدرت خرید مردم، کاهش بی سابقه ای را تجربه کرده است
♦️حکما می گویند "تو اول بگو با کیان زیستی (دوستی)- پس آنگه بگویم که تو کیستی". ما نمی دانیم چرا همتی به سوال درباره کلان بدهکاران بانکی پاسخ نداد. اما می بینیم حزب کارگزاران سازندگی (رکود سازان تورم 49 درصدی در دولت هاشمی) چگونه بر مستقل بودن وی گواهی می دهند!
🔹پرونده مفاسد برخی عناصر کارگزارانی در غارت شرکت رشت الکتریک و نابود کردن مجموعه ای که دو هزار کارگر در آن کار می کردند، مفتوح است. این کارخانه 90 میلیاردی با زمین 12 هزار هکتاری، سال 82 در دوران وزارت جهانگیری، به قیمت 2 میلیارد تومان و با اقساط 13 ماهه، به همسران کرباسچی، عبدالله نوری و قبه واگذار شد.
♦️حالا حزب اشرافی، هم حزبی خود را مستقل و صدای مردم گلایه مند جا می زند! کاش همتی و همکارانش در دولت، طلبکار حقوق کارگران و اموال شده بیت المال می شدند؛ نه این که سازمان خصوصی سازی، ده ها شرکت و کارخانه جدید را به فهرست رشت الکتریک های حیف و میل شده اضافه کند.
🔹درست در روز گاری که صدای کارگران و طبقات فرودست به جایی نمی رسید، سید ابراهیم رئیسی بود که در این سه سال، استان به استان و شهر به شهر رفت، درد دل آنها را شنید، و به باز پس گیری بیت المال و بازگشایی دو هزار واحد تولیدی (از جمله همین رشت الکتریک) اهتمام کرد.
@IMANI_mohammad
عملیات تخریب و ترور
کجا طراحی شده است؟
♦️حجم و شدت حملات به آقای رئیسی، طبیعی نیست. نقد منصفانه، محترم و مغتنم است. اما توهین و تهمت، و تخریب و ترور شخصیت سازمان یافته، خاستگاه دیگری دارد.
🔹آمریکا و اسرائیل طی چند سال اخیر، گرفتار سرشکستگی های داخلی بی سابقه شده اند که ریشه در ناکامی آنها در غرب آسیا دارد. "جنگ جهانی چهارم" و "جنگ جهانی سوم" (جنگ های مستقیم و نیابتی) که قرار بود ریشه اقتدار ایران و متحدانش را بزند، موجب اقتدار مضاعف این جبهه شد.
♦️با این وصف، "ساخت داخلی قدرت ایران"، در کانون توجه "ناتوی اطلاعاتی و فرهنگی" (متولی عملیات اطلاعات پایه و رسانه ای علیه کشور های هدف) قرار گرفته است؛ این که با نفوذ در عمق و اخلال و خرابکاری، بتوان جنگ را علیه ایران مغلوبه کرد.
🔹شبکه آمد نیوز، یکی از شبکه هایی است که طراحی های ناتوی اطلاعاتی، از مجرای آن عملیاتی (و پدیدار) می شد. یک سال پس از انتخابات 96، در حالی که طیف غربگرا تصور می کرد با موفقیت از پل انتخابات گذشته، مدیر آمد نیوز، تحلیل امنیتی مافوق های خود را -به مثابه نشتی بشکه و از موضع تبختر- بازگو کرد:
🔻«ما در انتخابات 96 تحلیل داشتیم. این جور نبود که راه بیفتیم و بگوییم اصلاح طلبیم، یا عاشق روحانی هستیم. #مجموعه ما، #تحلیل_امنیتی داشت. آیا اگر رئیسی یا قالیباف سر کار بود، این مشکلاتی که در کشور وجود دارد، الان بود؟ این تظاهراتی که ایجاد شد، آیا بود؟
🔻ما بر اساس #تحلیل_امنیتی به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشت سر فردی مثل روحانی. الان هم از کاری که در انتخابات کردیم، دفاع میکنم. چون با تحلیل این کار را کردیم. کشور باید به نقطه جوش می رسید و اگر آدمی مثل رئیسی یا قالیباف سر کار می آمد، کار به نقطه جوش نمیرسید».
🔹اما چهار سال بعد، شواهد و قرائن، از پایان کار غربگرایان خبر می دهد. نامزدی را که آماج شدید ترین حملات قرار دادند تا رای نیاورد، اکنون جزو محبوب ترین شخصیت ها پس از شهید سلیمانی است.
♦️طبق نظرسنجی ها، نرخ مشارکت افزایشی و در حال نزدیک شدن به 50 درصد است و پیش بینی می شود احتمالا به 60 درصد هم برسد. در این میان 65 تا 70 درصد رای دهندگان، آقای رئیسی را نامزد مطلوب معرفی می کنند. نامزدهای دولتی با یک تا چهار درصد رای، در رتبه های هفتم و چهارم قرار دارند، و رای سایر نامزد ها، 2 تا 8 درصدارزیابی شده است.
🔹انتخابات مهم ایران - چه درباره اصل میزان مشارکت و چه منتخب آن- حکم مرگ و زندگی را برای آمریکا و اقمارش پیدا کرده. بنابراین به واسطه نیروهای نیابتی، تا بتوانند انتخابات را لجن مال می کنند تا از چشم ناظران منطقه ای بیاندازند؛ همچنان که تقلا می کنند نامزد توانمند و انقلابی رای نیاورد.
♦️بنابراین، تخریب اصل انتخابات و ترور شخصیت آقای رئیسی، دودی است که دلالت بر آتش سوزی گسترده در اتاق های فرماندهی و عملیات ناتو می کند.آنها ابایی ندارند که حتی کسانی را وادار به انتحار کنند؛ ولو مباشران، از تمام نقشه خبر نداشته باشند.
🔹پدر خواندگان ائتلاف غربگرا، ماه هاست سرگرم مهره چینی برای این ماموریت هستند. آنها بخشی از این نقشه کثیف را با قربانی کردن ظریف (در ماجرای تهیه و درز فایل صوتی مسموم) اجرا کردند؛ اما ظریف بو برد و حاضر به ادامه خودزنی نشد.
♦️بار دوم نیز می خواستند فرزند حاج سید احمد آقا (ره)را قربانی کنند که اصرار او به مشورت با رهبری و شنیدن نصیحت مشفقانه و پدرانه، بازی اشرافیت غربگرا را به هم زد. اما عملیات ناکام همچنان ادامه دارد.
@IMANI_mohammad
نامزد محترم دقت کن!
🔹نامزد محترم! لطفا خودت باش و دیکته های دیگران را در مناظره ر وخوانی نکن! لا اقل همه دیکته های دیگران را رو خوانی نکن!
♦️اگر هم مجبوری، لااقل چند بار قبلا از روی متنِ دیکته بخوان که وسط، مناظره تپق نزنی! یا جواب پرسش ها را تا به تا و جا به جا ندهی!
🔹جواب سوال درباره بدهکاران بانکی و فرار مالیاتی و کارنامه، شعر خوانی و پیامک حجاب و مدرک نامزد رقیب و... نیست!
♦️ضمنا خوب نیست بگویید فلان یا بهمان، پوششی است، اما خود جناب عالی، مثل عروسک خیمه شب بازی یا عروسک کوکی سخنگو در خدکت پدرخوانده هایی حرف بزنی که خودزنی آمیخته با جنجال در مناظره را شرط حمایت از شما قرار داده اند.
🔹آنها شاید شما را تشنه تا لب چشمه ببرند، اما سیراب تان نخواهند کرد؛ اگر هم سیراب کنند، احتمالا حکایت همان است که گفت: "آب طلب نکرده، همیشه مراد نیست/ گاهی بهانه ای است که قربانی ات کنند".
♦️مناظره، جای شب نامه خوانی نیست. موقعیت محترمی برای عرضه هنر و کارنامه، در مسابقه خدمت است. اگر نداری، خودت را سر چاه زمزم خراب نکن!
@IMANI_mohammad
توپ نه، پاشو بزن!
🔹مربیان قوی و بازیکنان حرفه ای، اولویت شان در فوتبال، طراحی چگونگی زدن گل است.
♦️اما مربیان و بازیکنانی هم هستند که چون این هنر را ندارند، اصطلاحا برای خراب کردن بازی حریف نقشه می ریزند.
🔹حتی برخی مربیان، وقتی از دست ستاره تیم حریف عاصی و عصبانی بشوند، به نابازیکن خود می گویند "پایش را بزن، نه توپ را"!
♦️در اینجا، بازیکن مامور می شود با درگیری و ایجاد تنش، تمرکز حریف را به هم بزند، و حتی با ارتکاب خشونت -ولو به قیمت اخراج از بازی- چنان آسیبی به ستاره حریف بزند که او نتواند توانمندی خود را نشان دهد.
🔹آقایان همتی و مهر علیزاده به جای نمایش هنر خویش که همان کارنامه و برنامه است، دو جلسه است بی دلیل و بهانه، به سمت آقای رئیسی تکل می کنند و او را آماج حمله قرار می دهند.
♦️آنها با زبان بی زبانی ثابت کردند ائتلاف متبوع شان (مدعیان اصلاحات و اعتدال) هیچ آورده ای برای عرضه به مردم ندارند و فقط آمده اند بازی حریف را که کارنامه و برنامه دارد، خراب کنند؛ حریفی که در نظرسنجی ها 65 تا 70 درصد رای دارد.
@IMANI_mohammad
سه حلقه هراسان از تکرار سلیمانی
♦️نقد منصفانه، محترم و مغتنم است. اما سه حلقه و گروه، بی محابا و بیرون از دایره نقد، علیه "سید ابراهیم رئیسی" عقده گشایی می کنند.
🔹گروه اول، سازمان جنایتکار منافقین است که به ملت خود خیانت کرد، زیر پرچم حزب بعث و آمریکا و رژیم صهیونیستی در آمد و 17 هزار نفر از مردم و مدیران خدمتگزار را به خاک و خون کشید.
♦️گروه دوم، حامیان مفسدان دانه درشت از همه جناح ها که در دستگاه های مختلف لانه کرده بودند و تا قبل از آمدن رئیسی به قوه قضائیه، احساس امنیت می کردند:
🔹از اکبر طبری (معاون اجرایی حوزه ریاست قوه قضائیه)، حسین فریدون (دستیار ارشد رئیس جمهور) و مهدی جهانگیری (برادر معاون اول رئیس جمهور) بگیرید، تا قضات فاسدی مثل بیژن قاسم زاده، و شماری از نمایندگان مجلس و مدیران شهرداری.
♦️از دختر اولین وزیر صمت روحانی و داماد دومین وزیر صمت او (هر دو وزیر، رئیس ستاد انتخاباتی روحانی در سال 92 و 96 بودند)، تا رئیس سازمان خصوصیسازی، برخی مدیران بانک مرکزی، روسای ایران خودرو و سایپا، رئیس هلال احمر، مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام و...
🔹گروه سوم، آمریکا و برخی دولت های اروپایی، که امیدوار بودند ایران به واسطه سوء مدیریت غربگرایان به نقطه انفجار برسد. آنها نگرانند زنجیره نفوذ شان، با انتخابات قطع شود.
♦️گروه سوم، سازمان دهنده اصلی نفرت پراکنی علیه آقای رئیسی است و گروهک ها، مفسدان اقتصادی و مدیریت اشرافی غربگرا را به خدمت گرفته است.
🔹آقایان مهرعلیزاده (استاندار روحانی و معاون خاتمی در دولت اصلاحات) و همتی (رئیس کل بانک مرکزی در دولت روحانی)، کدام یک از سه گروه را نمایندگی می کنند که بنای تبلیغات شان، نه اثبات خود با برنامه و کارنامه، بلکه توهین و تهمت، و ترور شخصیت آقای رئیسی است؟!
♦️اما طیف متبوع همتی و مهرعلیزاده کدام کارنامه قابل ارائه را دارند؟ تورم 42 درصد که طبق پیش بینی وزارت رفاه به 45 درصد در مرداد می رسد؟ نابودی دهها میلیارد دلار ارز و 20 درصد کوچک کردن سفره مردم؟ تشدید بیکاری؟ یا آینده فروشی و میراث بدهی 130 هزار میلیاردی برای دولت بعد؟
🔹این ائتلاف، متم اول فساد و سوء مدیریت اجرایی، و همچنین تشدید تحریم ها -به واسطه ریل گذاری غلط برجام برجام- است. اما با رندی، خود را نماینده 60 درصد مردم یا طبقات گلایه مند وانمود می کند!
♦️آنها همچنین، در حالی خود را رقیب رئیسی وانمود می کنند که طبق آخرین نظرسنجی های دولتی، رای آقای رئیسی بین 65 تا 70 درصد است؛ و آقایان همتی و مهر علیزاده با 4 درصد و 2 درصد، در رتبه های چهارم و هفتم نامزدها قرار دارند.
🔹کارنامه درخشان و محبوبیت رئیسی در میان مردم - که بعد از محبوبیت منحصر به فرد شهید سلیمانی بی نظیر است- معلوم است دشمن ساز می شود.
♦️پیش بینی پیروزی رئیسی با رای بالای مردم، نشانه تکرار حاج قاسم سلیمانی در میدان سیاست و مدیریت داخلی است؛ و این کابوسی نیست که دشمنان، مفسدان و مدیریت اشرافی را آسوده بگذارد.
@IMANI_mohammad
.
اول ما چهارم شدیم...!
🔹در نظرسنجی های دولتی مختلف، آقای رئیسی 65 تا 70 درصد رای دارد و آقای همتی، 2 تا 4 درصد.
♦️این هم هنرنمایی رندانه ای است که از حزب اشرافی کارگزاران بر می آید:
🔹پرش از نامزدهای رتبه دو و سوم در نظرسنجی ها، و هم وزن نمایی نامزد چهارم با نامزد اول که اختلاف رای شان بالای 60 درصد است!
♦️می گویند یک تیم فوتبال در میان هفت تیم، در رتبه های آخر رده بندی ایستاده بود، اما مربی تیم می گفت اول ما چهارم شدیم و بعدا آن یکی تیم ها، اول و دوم و سوم شدند!
@IMANI_mohammad
معنای یک انکار؛
شکست در دو مناظره
🔹خاتمی و گروه موسوم به نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان (ناسا)، چند بار با همتی و مهر علیزاده ملاقات داشته و این دو را جداگانه تحریک به گرفتن مواضع رادیکال در تبلیغات و مناظره ها کرده اند.
♦️اما سایت جماران امروز، حمایت خاتمی را تکذیب کرد و به نقل از "یکی از نزدیکان وی" نوشت "خاتمی هیچ اظهار نظری راجع به کاندیداهای انتخابات نکرده است و اطلاعیه منتسب به او کذب است".
🔹چند روز قبل، علی محمد نمازی، عضو مرکزیت حزب کارگزاران خبر داده بود: "اگر همتی در مناظره ها خوب ظاهر شود و در نظرسنجی معلوم شود وضعیت خوبی دارد، می توان تجدید نظر کرد. همتی جزء ۱۰ نفری است که به نهاد اجماع ساز رفت و صحبت کرد و مورد توجه هم واقع شد. شرط حمایت خاتمی، تصمیم این نهاد است".
♦️اما انکار و تکذیبیه امروز نزدیکان خاتمی نشان می دهد که او و ناسا، از کارکرد همتی و مهر علیزاده در دو مناظره-با وجود انجام ماموریت های محوله- مایوس شده اند.
🔹به عبارت دیگر، اگر نتایج نظرسنجی ها پس از دو مناظره، حتی اندکی تغییر در رای دو تا 4 درصدی همتی یا مهر علیزاده نشان می داد، خاتمی حمایت خود را انکار نمی کرد. به گفته کسانی مثل زیباکلام و صوفی و ...، خاتمی اکنون می داند که رای اصلاح طلبان به شدت ریزش کرده است.
♦️اما خاتمی و اطرافیانش، با وجود علم به بی اعتباری خود نزد اکثریت مردم، چرا دو نامزدمذکور را قبل از هر مناظره پُر و بعد از مناظره تر و خشک و شارژ می کنند؟ منطق آنها این است که اگر به احتمال قوی رای نمی آورند، مقابل نقش آفرینی مثبت نامزد های دارای کارنامه و برنامه کارشکنی کنند.
🔹یاد آور می شود خاتمی ظرف چند ماه گذشته ملاقات هایی را با افراد مختلف برای به بازی گرفتن آنها در انتخابات داشت؛ اما اغلب این افراد به اعتبار کارنامه دولت، بی اعتمادی به رفتار اصلاح طلبان و ... دست رد به سینه وی زده بودند. از جمله عارف (رئیس معترض شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان)، ظریف و سید محمد صدر.
@IMANI_mohammad
.
مردم حالی شان نیست
یا او خیلی زبر دست است؟!
♦️در نظرسنجی های دولتی متعدد، کلا رای 2 تا 4 درصد مردم را دارد، آن وقت می گوید "من نماینده 60 درصد مردم هستم"!
🔹مردم، حالی شان نیست که او را یکی از متهمان اصلی تورم 42 درصدی می دانند و 96 تا 98 درشان نمی خواهند، با او رای بدهند؟
♦️یا او خیلی تردست است که در روز روشن و در مقابل دیدگان چند ده میلیون نفر، رای 56 درصد مردم را بلند می کند و روی رای نداشته خود می گذارد؟!
🔹با این بلند کردن سنگین، کمرتان رگ به رگ نشود! کجا با این عجله؟ اندکی بنشینید, عرقتان خشک بشود، بعد!
♦️فکر نمی کنید زدن رکود های تورم و نابودی ذخایر ارزی را با میزان اقبال مردم به خود اشتباه گرفته اید؟
🔹نامزد مورد نظر: چرا پیامک حجاب می فرستید؟ چرا به من جناب آقا نگفتید؟ چرا زمین گرده؟ چرا ماست سفیده؟ چرا موسیقی پخش نمی کنید که مردم حال کنند؟
@IMANI_mohammad
چه نمرهای به مناظرهها بدهیم؟
♦️کیفیت مناظرههای انتخاباتی را میشود ارزیابی کرد و بر اساس معیارهای مختلف، به آنها نمره و امتیاز داد. حتما به چگونگی برگزاری مناظرات، وقت محدود نامزدها، پراکندگی پرسشها، و کلیگویی در برخی پاسخها، نقدهای جدی وارد است، که از سوی برخی نامزد ها هم تذکر داده شد.
🔹یک ایراد مهم دیگر، این است که مجری اجازه ندارد هنگام حاشیه رفتن نامزدها، تذکر بدهد و او را وادار کند به جای حاشیهپردازی، در چارچوب پرسش پاسخ دهد.
♦️ایراد بعدی، بد اخلاقی و تهمت و توهین، در کنار آسمان و ریسمان کردن برخی نامزدهاست؛ انگار که گفتههایشان، از مغز خود آنها تراوش نمیکند و مأمور شدهاند تیرهای تهمت را - ولو بیموقع و گلدرشت! - به سمت نامزد هدفگذاری شده از بیرون شلیک کنند.
🔹نقدها در جای خود محترم و قابل بررسی است. اما نباید در دام دو گروه عصبانی از اصل مناظره افتاد. یکی محافل «ضد انتخابات»، که با انگیزههای مختلف، از قبل بنا داشتهاند اصل انتخابات را بزنند و مانع مشارکت مردم شوند. دوم، برخی مدیران اجرایی بیکفایت که مناظره را زنگ حساب در پیشگاه مردم میبینند و آن را ناخوش میدارند.
♦️این دو طیف، در یک همپوشانی مشترک، دو کار را انجام دادند: اولا از طریق برخی نامزدها، کوشیدند فضای منطقی مناظره را با بداخلاقی، لجنمال کنند و از چشم مردم بیندازند. ثانیا با همین مهندسی، به مردم اینگونه القا میکنند که مناظرهها، بیارزش است؛ نه باید دید و نه براساس آن، ارزیابی کرد و تصمیم گرفت.
🔹برخلاف این سوءقصد(!) باید گفت در همین مناظرهها، خیلی چیزها دستگیر مردم شد. اینکه چه کسانی اخلاق را مراعات میکنند و چه کسانی میخواهند با غبارآلود و ملتهب کردن فضا، قدرت تشخیص را از مردم بگیرند؟ چه کسانی قاعدهمند، و با برنامه و کارنامه حرف میزنند و کدام نامزدها، از قاعده و برنامه و کارنامه گریزانند؟ چه کسانی ژست تکنوکراسی و احترام به تخصص میگیرند، اما غیرکارشناسیترین و سخیفترین دعاوی دیکته شده را بیمحابا بازگو میکنند.
♦️مناظرهها را همچنین میتوان با مناظرات سه دوره قبل (سالهای 88 و 92 و 96) مقایسه کرد. روشن است که با وجود رسوب و تکرار برخی بد اخلاقی های گذشته در میان شماری از نامزدها، مباحث چقدر عمق پیدا کرده و برخی نامزدها چقدر با تسلط و مطالعه و انباشت تجربه سخن میگویند.
🔹انصافا در مناظرات اخیر، نکات کاربردی و عملیاتی بسیار خوبی از سوی برخی نامزدها بیان شد که میتواند راهگشای دولت جدید در اصلاح رویههای غلط مدیریتی باشد. این یک پیشرفت مهم در فرهنگ سیاسی و نخبگانی کشور است.
♦️در مجموع و در مقایسه با روند مناظرههای ادوار گذشته، میتوان نمره قبولی به مناظرات فعلی داد و ضمنا با نقد دقیق، به ارتقای کیفیت آن همت گماشت.
📌کیهان
@IMANI_mohammad
روحانی، خاتمی و تجاهل العارف!
♦️محمد رضا عارف (رئیس فراکسیون امید در مجلس دهم) گفته؛ "نامزد ها اگر وعده های اقتصادی شان ظرف یک سال عملی نشد، استعفا بدهند".
🔹آقای عارف، چهار سال نماینده مردم تهران و رئیس یکی از سه فراکسیون مجلس بود. اما در این دوره، نه به اندازه انگشتان دو دست در مجلس حرف زد و نه به خاطر وارونگی وعده های انتخاباتی "ائتلاف اعتدال و اصلاحات" استعفا داد.
♦️همچنین، هشت سال (دو دوره) است که آقای روحانی با حمایت طیف متبوع او دولت را اداره می کند. دوره ای که اقتصاد کشور، حداقل شش رتبه عقبگرد داشته و مردم، تورم های هفت تا ده برابری را در اقلام مختلف تجربه کرده اند.
🔹با وجود این واقعیت غیر قابل انکار، کسی در طول هشت سال گذشته از آقای عارف نشنیده که یک بار بگوید "آقای روحانی! هر خسارتی می شد به مملکت بزنی، زدی. دیگر بس است، استعفا بده!".
♦️او اگر منصف بود، چند خط هم باید به خاتمی و سایر پدرخوانده های اصلاح طلبان (مجمع روحانیون، اتحاد ملت و کارگزاران) اعتراض می کرد که این مدیریت مصیبت بار را به مردم تحمیل کردند.
🔹عارف چون می دانست روحانی چه بلایی بر سر اقتصاد آورده و ائتلاف حاکم بر دولت چقدر منفور مردم است، از نامزدی در انتخابات منصرف شد. و گرنه، حتما باید خود و ائتلاف متبوعش را به رای مردم می گذاشت.
♦️براستی، اقتصادی که ظرف هشت سال تخریب شده، ظرف یک سال رونق می گیرد؟ وعده دولت درباره تحول اقتصادی 100 روزه، در 14 دوره صد روزه بعدی هم عملی نشد و اصلاح طلبان سکوت کردند. اما آنها از هم اکنون، رئیس جمهورِ انتخاب نشده را زیر ضرب و فشار گرفته اند! با کدام معیار و انصاف؟!
🔹"طیره" را "سبکي و مایه شرمساری" معنا کرده اند. سعدی، می گوید "دو چيز طيره عقل است: دم فرو بستن به وقت گفتن، گفتن به وقت خاموشی".
♦️دانستن و خود را به نادانی زدن (تجاهل العارف)، در جایی که حق را باید گفت و ناحق نباید گفت، رفتن در موضع اتهام و مایه ملامت است.
@IMANI_mohammad
.
سرشکستگی خاتمی و ناسا!
🔹رای نامزد ها در نظرسنجی مرکز دولتی ایسپا؛
♦️و فضا سازی غیر واقعی اصلاح طلبان!
🔹همتی در نظرسنجی ها، در رتبه چهارم و تقریبا هم تراز دو نامزد دیگر قرار دارد.
♦️نتایج نظرسنجی دولتی روشن می کند که خاتمی و نهاد اجماع ساز او (ناسا)، با وجود حمایت پشت پرده از همتی و مهرعلیزاده و مجبور کردن این دو به حمله گسترده علیه آقای رئیسی، چرا همچنان حاضر به حمایت رسمی نیستند؟
🔹آنها البته در هفته پایانی هم، در تخریب و تهمت پراکنی علیه آقای رئیسی کم نخواهند گذاشت. اما روشن است که ائتلاف دولتی، به دلیل انزجار عمومی، توان برکشیدن نامزد های این طیف را ندارد.
♦️یادآور می شود همتی چند هفته قبل، در نشست نهاد اجماع ساز خاتمی، برنامه خود را ارائه داد و به گفته علی محمد نمازی عضو کارگزاران، مورد استقبال جمع هم قرار گرفت. اما نظرسنجی ها موجب شده تا ناسا و خاتمی، حمایت خود را کتمان کنند.
@IMANI_mohammad
.
حرمت شکن، اما طلبکار!
🔹کنایه روحانی به نامزد ها:"نه فقط ایام انتخابات بلکه همیشه وظیفه داریم به خانمها احترام بگذاریم".
♦️روحانی اول دولتش با ماجرای سبد کالا و سال آخر با صف مرغ و روغن، نهایت احترام را به مردم و بانوان گذاشت!
🔹خبرگزاری دولتی خبرآنلاین بهمن92 نوشت ماجرای تحقیر آمیز سبد کالا و زیر دست و پا ماندن مردم، با توجه انجام شده و محصول کارگردانی عمدی روحانی بوده است!
@IMANI_mohammad
.
گل کاشتی آقای همتی!
♦️وقتی نامزدی، شخصیت مستقل نداشته باشد و دیکته های دیگران را رونویسی کند، می شود همین آقای همتی و گل کاری منحصر به فردش!
🔹فعلا کاری نداریم که او، مائو رهبر چین را با کره شمالی اشتباه گرفته! اما کدام نامزد عاقلی، برای این که رقیب انتخاباتی را بزند، رفتن او به میان کشاورزان را مسخره می کند و نشانه برنامه ریزی برای تبدیل ایران به کره شمالی می خواند؟!
♦️این ادبیات سخیف و کُتره ای، در حالی است که بخش کشاورزی در تمام دنیا، به عنوان یکی از پنج، شش پیشران بزرگ برای جهش اقتصادی محسوب می شود و ضمنا یکی از پایه های امنیت اقتصادی و غذایی به حساب می آید.
🔹به همین دلیل هم هست که سیاستمداران برجسته در آمریکا و اروپا و آسیا، حساب ویژه ای برای بخش کشاورزی قائلند و در مقابل، تحقیر کنندگان این بخش، در حد دشمنان امنیت و اقتصاد ملی کشورها رتبه بندی می شوند.
♦️مغز مخاطب هنگ می کند وقتی به یاد می آورد که فردی با این حد از بی سوادی، در حساس ترین شرایط کشور، به مدت سه سال سکاندار بانک مرکزی بوده و می خواسته سفیر ایران در چین شود!
@IMANI_mohammad