فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوتا ایده برای “دتاکس واتر” یا همون “آب سم زدا” که خودم خیلی دوسشون دارم😍
.
شاید هنوز یه سریاتون نمیدونین دتاکس واتر چیه (البته که همه ی مهسا استایلی ها آگاه و استادن ولی محض احتیاط یه توضیح کوچولو میدم):
.
💧دتاکس واتر آبی هست که با قطعات میوه (مثل سیب و توت فرنگی و خیار و ...) و گاهاً ادویه (مثل دارچین و زنجبیل و بادیان ستاره ای و ...) طعم دار میشه و به شدت برای بدن مفیده، چون اون میوه ها یک سری از خواصشون رو میدن به آب و اون آب رو تبدیل به یک سمزدا برای بدن می کنند...
.
.
برای درست کردن دتاکس واتر میتونید از آب معمولی یا آب گازدار استفاده کنید که من با آب معمولی بیشتر دوسش دارم (توی ویدیو برای تنوع از آب گازدار استفاده کردم و همین باعث شد میوه هام تا حد زیادی رنگشون رو هم به آب بدن)
.
🌷زندگی هدیه ای ست🌼
🌼برای شادی
🌷تنها ڪسانی شادند ڪه از
🌼گذشته و آینده رها هستند
🌷دوست من
🌼زمان را رها ڪن اڪنون را
🎊شاد زندگی ڪن😊
🌷عصرتون زیبا🌷
🌼شادی زندگیتون ماندگار🌼
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت_گل_محمدی
دقت کنید موقع خرید گل ،یه گلبرگ مزه کنید تلخ نباشه ،گلهای سمت گرمسیر تلخه و برای گلاب گیری کاربرد داره 🌹
گل محمدی نیم کیلو
شکر دو کیلو
اب دو لیتر
جوهر لیمو یک چهارم ق چ
گلاب دو ق غ
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحانه_لاکچری
🍳🫑🧀
این صبحانه خفن کنار خانواده میچسبه😍👌
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روغن دنبه بدون بو و لذیذ درست کن فقط کافیه به این دوتا نکته که میگم خوب توجه کنی👌👌
اولین نکتش اینه که دنبه را با ی پیاز بزرگ و ۸ تا دونه هل شکسته تو قابلمه بریزی تا همون اول کار بوی نامطبوعش را بگیره
نکته دوم که مهمترین هست اینکه روغن را تو چند مرحله از صافی رد کنید و مرحله به مرحله انجام بشه یعنی کمی که دنبه ها روغن انداخت اون روغن را خارج کنید و مجدد قابلمه را روی گاز بزارید و روغن جدید که انداخت مجدد خارج کنید و این کار را تا آخر تکرار کنید
هیچوقت نزارید روغن پس داده تا آخر روغن گیری تو غثقابلمه بمونه چون میسوزه و بوی بدی به خودش میگیره
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خانه_داری🏡
که توی کارای اشپزخونه میتونه کمکتون کنه👍😊❤️
.
.
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش پیتزا سه سوته😋🍕
.
.
.
#مرغ و سبزيجات تو فر
پيازهاي خلالي و سيب زمينيايي كه متوسط مكعبي خرد كردمو فلفل دلمه قاچ شده رو با نمك و پودرسير و فلفل سياه و پاپريكا و پودرسير و كمي روغن زيتون مزه دار كردم و گذاشتم كف سينيِ فر ، يه جوجه ي متوسط رو از سمت سينه نصف كردم و با ادويه هاي بالا تمام سطح مرغ رو مزه دار كردم ( واسه محض احتياط من يه رون هم اضافه گذاشتم ) و مرغو روي سبزيجات گذاشتم ، و تو فر قرار دادم .نيم ساعت اول رو با حرارت ٢٠٠ درجه طبقه وسط فر با فويل گذاشتم بپزه بعد فويل رو برداشتم تا بدون فويل بپزه و خوشرنگ بشه ( مرغ من پوست نداشت ) .
مرتب چك كنيد هر موقع پخت از فر خارج میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی نازخاتون قطعا یکی از لذیذترین و خوش خوراکترین چاشنی هایی که کنار غذاتون میتونید نوش جان کنیدِ و لذت غذا رو چندین برابر کنین
مواد لازم👇
بادمجون ۴عدد متوسط
گوجه فرنگی ۲عدد
فلفل تند ۲عدد
سیر ۵حبه درشت
سبزی به اندازه یه مُشت(ریحون.نعنا و ترخون یا مرزه)
آبغوره ۱لیوان
سرکه نصف لیوان
نمکو فلفل سیاهو گلپر به اندازه کافی
بادمجونو فلفلو گوجه رو حسابی کبابی میکنیم.بعد روشونو یه کیسه فریزر میندازیمو میذاریم نیم ساعت بمونه تا پوست بادمجونا راحتتر کنده بشه(داخل آبو یخ هم میتونید بذارید)پوست گوجه رو هم میگیریم(در اصل داخل این ترشی باید از گوجه کال استفاده کنیم ولی چون در دسترس همه نیست گوجه کبابی هم طعم خوبی بهش میده)
حالا همه مواد ترشی رو خوب ساطوری میکنیم داخل کاسه میریزیمو بهش نمکو فلفل سیاهو گلپر میزنیم.برای ترشی ام از آبغوره و سرکه استفاده میکنیم که میتونید سرکه رو حذف کنیدو به جاش همون آبغوره یا آب انار ترش بریزید.
بعد از اینکه مخلوط کردیم ترشی خوشمزمون آمادست میتونید به محض آماده شدنم نوش جان کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در هر سن که هستی
روزهایی بینظیر را تجربه میکنی!
چـرا که مانندِ روزهای دیگر فقط یکبار تکرار میشود
"هر روز" از عمرت روزهای خوش دارد!
به شرط اینکه «زندگیکـردن» را بلد باشی
.
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کبابِ مَخصوص شکم پر با سُسِ گوجه و ریحون•
✅ این مقدار گوشت دو تا رول کبابِ اَساسی و قَوی بهت میده که هر کدوم حدودِ ۴۵۰ کالری داره...
1. ۵۰۰ گرم گوشتِ چِرخکرده (مغزِ رانِ گوساله و سردَستِ گوسفند رو با نسبتِ مساوی) بریز داخلِ ظرف.
2. ۱ پیازِ متوسط رو رنده ریز کن، آبش رو بگیر و به گوشت اضافه کن.
3. ۱ قاشقِ مُربّاخوری از هرکدومِ نمک، #فلفل سیاه ، پودرِ سیر، برگِ آویشن رو به همراهِ ۲۵ گرم کرهای که ۱۵ دقیقه تویِ دمای محیط بوده، به محتویاتِ ظرف اضافه کن.
4. مواد رو حسابی ورز بده تا وقتی که به خوبی از ظرف جدا بشه و به دست هم نچسبه.
5. سطحِ یک ظرفِ صاف مثل تخته کار رو با روغن (ترجیحاً زیتون) چرب کن که موقع فُرم دهی گوشت نچسبه به کَفِ ظَرف.
6. به اندازه یک مُشت از مواد رو بردار و شروع کن به پهن کردن؛ وقتی که به اندازه ی یک دستِ باز مواد رو پهن کردی اطرافش رو مرتب کن.
7. داخلش رو با #پنیر گودا و فلفل دُلمهایِ سبز و قرمز رو به اندازه یک ردیف پُر کن. (میتونی هر پنیری بریزی و یا اصلاً پنیر نریزی.)
8. حالا شروع کن به #رول کردنِ گوشت، سر و تهِ رول رو به خوبی ببند که مواد ازش خارج نشه.
🌟
#سمبوسه 🌯
.
مواد لازم :
سیب زمینی 3 عدد
پیاز 2 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، پودر سیر به میزان دلخواه
سبزی (تره و جعفری) خرد شده 5 قاشق غذاخوری
نان لواش به میزان لازم
طرز تهیه :
● سیب زمینی ها رو با پوست آبپز میکنیم، پوستشون رو میگیریم، میکوبیم و کنار میذاریم. پیاز رو خلالی کرده و تو روغن تفت میدیم، بهش ادویه ها و سبزی رو هم اضافه میكنیم.
.
● میذاریم یکم خنک بشه. نون لواش نرم رو از طول برش میزنیم و به اندازه دو قاشق از مواد توی هر نون میریزیم
و میپیچیم. داخل روغن داغ شده سرخ میکنیم
،بعد میذاریم روی دستمال یا روی توری تا روغنش بره 😍
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگر_فود_سالاد_مرغ
سینه مرغ پخته شده و رنده شده یک عدد متوسط، فلفل های رنگی هر کدوم یک قاشق غذاخوری سبزی جعفری یک قاشق غذاخوری، شوید یک قاشق غذاخوری، خیارشور نگینی دو قاشق غذاخوری
همه رو مخلوط کنید بهش دو قاشق پر پنیر خامه ای و یک قاشق غذاخوری سس مایونز بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، نون تست رو قالب بزنید همونطور که توی قالب نون هست با قاشق یهمقدار سالاد توش بزارید و با پشت قاشق خوب فشرده کنید و با کمک دستتون از زیر آروم مواد قالب زده رو بیرون بیارید با گوجه گیلاسی یا زیتون میتونید تزئین کنید.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
خودت آیس کافی درست کن
🤩لطفا فوروارد کن✨✌ 🧋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#روش_فریز_کردن_لوبیا_سبز🎆🎆🎇
خواص لوبیا سبز
.
✔1_سرشار از آهن است.
✔2_به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند.
✔3_خوردن یک لیوان آب پخته لوبیا سبز در صبح ناشتا ادرار آور است.
✔4_برای تصفیه خون بسیار مفید است.
✔5_برای تقویت قلب و ریه مفید است.
✔6_به استخوان سازی کمک میکند.
✔7_خوردن لوبیا سبز از ریزش مو جلوگیری میکند.
✔8_منبع فوق العاده منگنز می باشد
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
زردآلوهایی که توی یخچال مونده بودن قبل از اینکه خراب بشن با چاقو برش دادم و هسته شون رو جدا کردم... چیدم روی سبد تا خشک بشن و قیصی یا برگه_زردآلو زردآلو_خشک درست کنم.. تجربه ی اولمه امیدوارم خوب بشن فقط یجایی خوندم که هر سه ساعت یکبار جابجا شون کنم و برعکس شون کنم که یه حال خشک بشن... آفتاب مستقیم ممکنه سیاه کنه میوه رو... فلفل هارو هم نتونستیم بخوریم خیلی تند و آتشین بودن🌶🌶🌶 گذاشتم خشک بشه و آسیاب شون کنم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک یخچالی
بیسکوئیت ساقه طلایی ۱عدد
کره ۱۰۰ گرم
پنیر خامه ای نصف بسته
خامه صبحانه ۱عدد
ژلاتین ۲ق غ
شکلات صبحانه ۲قاشق
برای لایه دوم
شکلات صبحانه ۱قاشق پر
شیر کاکائو نصف لیوان
ژلاتین ۱ق غ
طرز تهیه :
بیسکوئیت پودر کنین وبا کره ذوب شده مخلوط کنین وبریزین تو قالب
پنیر خامه ای وخامه رو به همراه ژلاتین وشکلات صبحانه با همزن بزنین وروی بیسکوئیت ها بریزین
برای لایه دوم شکلات صبحانه رو به همراه شیر کاکائو ژلاتین بنماری شده قاطی کنین وبریزین روی چیز کیک 🙂
وبه مدت ۲ساعت بزارین تو بخچال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 خورشت بامیه
گوشت سردست گوسفند ۴۰۰ گرم
رب خونگی ۲-۳ ق غ
سیر ۲ حبه
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه
بامیه ۲۵۰ گرم
1️⃣ پیاز سرخ کن زردچوبه و سیر له شده اضافه کن و یه تفت ریز بده بعد گوشت اضافه کن تفت بده تا جایی که رنگ گوشت عوض شه
2️⃣ رب گوجه ۲-۳ ق و فلفل بریز و تفت بده تا بوی رب در بیاد
3️⃣ آب بریز تا ۲ بند انگشت بالاتر از مواد و بذار ۲ الی ۲/۵ ساعت بپزه
4️⃣ بامیه هارو پاک کن و بشور و یه تفت در حد ۱-۲ دقیقه بده و بریز تو خورشت، نمک هم اضافه کن و بذار ۳۰ الی ۶۰ دقیقه بامیه بپزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر فوق شکلاتی🫰🏽بدون فر و همزن این دسر بی نهایت خوشمزه و راحت و درست کن و لذت ببر🥲
📍موادی که لازمه
بیسکوییت پتی بور یک بسته
شیر سه لیوان
کاکائو ۱۵۰ گرم
پودر ژلاتین ۲ ق مرباخوری
کره ۵۰ گرم
شیر و به همراه کره روی حرارت میزاریم تا حدی که کره آب شه،شکلات ذوب شده رو به همراه بیسکوییت پودر شده بهش اضافه میکنیم، ژلاتین رو با یک چهارم آب سرد خیس کنید وقتی روی بخار کتری شفاف شد به مواد اضافه کنید، یک روز داخل یخچال میمونه تا خودشو بگیره😍👌🏽
#دونات شکری شیرین
آرد 3لیوان +سە قاشق برای اردپاشی صفحه کار
نمک نوک ق م
خمیر مایه ۱ ق غ
شکر یک ق غ
کره ۵۰ گرم
شیر ولرم ۱ لیوان
وانیل ۱/۴ق چ
تخم مرغ ۱ عدد درشت
روغن سرخ کردنی
آرد الک شده+ نمک+ خمیر مایه+ وانیل و شکر رو باهم مخلوط کنید داخل کاسه ای یه دونه تخم مرغ رو کمی با چنگال ەم زدە و مخلوط کنید و به مواد آردی اضافه کنید بعد که کمی مخلوط شدن بهش کم کم شیر اضاف کنید تا خمیر خودشو جمع کنه سپس بهش کره نرم رو اضافه کنید و اینقد ورز بدید (دە دقیقە)تا یه خمیر لطیفی به دست بیادبعد بزارید داخل ظرف چرب شده و سلفون بکشید روش و بزارید داخل فر خاموش تا نیم ساعت استراحت کنه( استراحت اولیه) بعد از نیم ساعت خمیر را بازکرده و با لیوان و قیف کاتر میزنیم و روی دایره خمیری ساده را با اب خیس میکنیم و دایره خمیری دوم که وسطش رو کاتر زدیم را روش میزاریم روشونو بپوشونید و بزارید جای نسبتا گرم(استراحت دوم) تا حجمشون دوبرابر شە(یە ربع) بعد داخل روغن سرخشون کنید بعد در مخلوط شکر و دارچین بغلطونید و داخلشونو با شکلات یا مارمالاد پرکنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونی تو تیرامیسو چی هست
تیرامیسو جزو محبوب ترین دسرهای ایتالیایی هست که خیلی سریع انرژی از دست رفته رو برمیگردونه😍
این دسر جذاب نیاز به یه اسپرسوی قوی داره
مواد لازم:
سه عدد تخم مرغ
چهارصد گرم پنیر ماسکارپونه
شصت گرم شکر
یک بسته بیسکوییت لیدی فینگر
(اگه نداشتین از پتی بور استفاده کنید)
یک شات (پنجاه گرم) اسپرسو
بیست گرم شکر.
یک شات آب سرد(🤥🤫)
مقداری پودر کاکائو و توت فرنگی جهت تزیین