فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی_اسلامی
درمان پیسی با خورشت کرفس🥦
پیامبر اکرم صلیالله آن را سبزی پیامبران دانسته و توصیه کردهاند:
کرفس سبزى پیامبران است و آن خوراک حضرت خضر و الیاس است، و کرفس مایه حفظ و پاک شدن دل است و دیوانگى، جذام، پیسى را دور مى کند.
و در حدیث دیگری به امام حسین علیه السلام فرمودند:
پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و سلم خطاب به امام حسین علیهالسلام : فرزندم ! کرفس بخور؛ چرا که سبزی پیامبران است، که فراموش شده است و خوراک خضر و الیاس علیهالسلام است. کرفس، #انسدادها را میگشاید، دل را #طراوت میدهد، #حافظه را قوی میکند، و #دیوانگی، #جذام، #پیسی و #ترس را دور میکند.
📚طب الأئمة (للشبر)، ص393
📌مواد لازم
گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
کرفس ۴۰۰ گرم
نعناع ۵۰ گرم
جعفری ۱۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
روغن زرد و زردچوبه به اندازه کافی
نمک دریاچه ای و فلفل سیاه به اندازه کافی
لیمو، پر لیمو، آبلیمو یا آبغوره به مقدار دلخواه
یادتون باشه خورشت تو دیگچه سنگی قوام بهتری داره!
نوش جان😍💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
#آشپزی_اسلامی
غذای کودك👶🏻
توپك بادام خرمایی🧆
🧋مواد لازم:
#خرما ۱۰عدد/#بادام_درختی ۱۰عدد/#پودر_نارگیل ۱ پیمانه/#پودر_هل ۱/۲ قاشق چایخوری/#دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
🍪🍶طرز تهیه:
ابتدا خرماها را پوست گرفته و هسته آنها را جدا کنید.
بادامها را داخل مخلوط کن بریزید و پودر کنید.
خرماها را به پودر بادام اضافه کرده و مخلوط کنید.
از مواد خرمایی بردارید و با دست گرد کنید. سپس توپکها را داخل پودر نارگیل بزنید.
نوش جان😍🤍
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
#آشپزی_اسلامی
🧃شربت عناب:
🫖#طرز_تهیه:
عناب تازه و نرم بهمقدار دلخواه، آب که میزان آن باید ۴ تا ۱۰ برابر عناب باشد، مقداری شکر سرخ.
😋 ابتدا عنابها را میشوییم و مقداری نیمکوب میکنیم و آب را به آن اضافه میکنیم و روی شعله قرار میدهیم و اجازه میدهیم با شعله ملایم کمی بجوشد تا عنابها پخته شود؛
در ادامه با خاموش کردن شعله، اجازه میدهیم ترکیب ما کمی سرد شود تا آن را با یک صافی پارچهای، صاف کنیم.
در ادامه به آب صاف شده عناب، شکر سرخ را اضافه میکنیم و سپس دوباره آن را میجوشانیم تا به قوام شربت برسد.
نوش جان🥰🤍
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
#آشپزی_اسلامی
#كشك_بادمجان🍆🍶
بادمجان 5عدد
پياز 1عدددرشت
سير 3حبه
كشك 1/2پيمانه
گردوى خردشده 1/2پيمانه
نعناخشك 3ق غ
روغن زیتون به ميزان لازم
نمك دریا وفلفل به مقداردلخواه
#طرز_تهیه:
🍆 بادمجانها رو شسته پوست مى كنيم ورق ورق می کنیم می شوریم نمك مىپاشيم تا تلخيش گرفته بشه و در روغن كمى سرخ مى كنيم
بعد پيازنگينى شده رو كمى سرخ كرده و سير رنده شده رو اضافه وكمى تفت ميديم نعناى خشك رو اضافه وتفت میدیم
👈 بعد بادمجونها رو اضافه كرده وبا گوشت كوب چوبى له مى كنيم تا يكدست بشه
بعد كمى نمك و آب اضافه كرده وقتى جوش زد كشك رو اضافه كرده و با حرارت ملايم اجازه ميديم تا كشك بادمجان جا بيفته وقتى به روغن افتاد گردوى خرد شده رو اضافه كرده وهم مى زنيم وداخل ظرف سرو مى كشيم. و تزیین می کنیم.
نوش جان🥰💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راه حل سر نرفتن شیر👆🏻😍🥛
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
#آشپزی_اسلامی
شيربرنج🥛🍚
🥣مواد لازم:
شير، برنج، هل، گلاب، نمك دریا.
🧕🏻دستور طبخ:
🍚¹ برنج را پاك كرده كاملاً بشويید و هر 200 گرم برنج را با نيم ليتر شير و نصف آن را هم آب ریخته و روی شعله گذاشته و بجوشانید تا پخته شود.
🍚² مواظب باشید شعله زياد نباشد كه سر برود و مرتب آن را بهم بزنید و اگر خواست سر برود فوراً شعله را كم كرده و هم بزنید.
🍚³برنج آن كه پخته شد بقيه شير آن را كه نيم ليتر ديگر است ريخته و شعله را ملايم کرده و بگذارید جا بيفتد.
🍚⁴ضمناً مرتب هم بزنید كه ته نگيرد. اگر خواستید كمى پودر هل و مقدارى گلاب ريخته بعد از پنج دقیقه که جوش زد آماده است.
🍚 ⁵ شيربرنج را هم سرد و هم گرم میخورند و میتوانید موقع مصرف آن را با مرباى به يا شيره یا عسل و یا نمك میل کنید.
نوش جان🥰💘
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
#آشپزی_اسلامی
دسر سیب و به🍈🍏
🧇مواد لازم:
سیب زرد ۱عدد/میوه به ۲عدد/شیره انگور ۱/۴ پیمانه/دارچین ۱ قاشق چایخوری/آب ۱ و ۱/۲ پیمانه/گردو خرد شده ۳/۴ پیمانه
🥧طرز تهیه:
ابتدا بهها را نصف کنید و قسمتهای اضافی را با قاشق جدا کنید. سیب را پوست بگیرید.
در ادامه سیب را رنده کرده و سیب رنده شده را درون بههای نصف شده بریزید. بهها را درون یک قابلمه مناسب قرار دهید. دانههای به و دارچین را اضافه کنید.
گردو خرد شده و شیره انگور را به همراه آب اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و بهها را به مدت ۱ ساعت با حرارت ملایم بپزید تا کاملا نرم شوند.
سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید تا بههای نرم شده خنک شوند و نوش جان کنید.💘
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
#آشپزی_اسلامی
#غذای_کودك
حلوای سیب و گردو🍎🧇
طبع غذا: گرم و تر
🥣مواد لازم:
سیب ۲ یا ۳عدد/شکر قهوهای ۱ قاشق چایخوری/کره حیوانی نصف قاشق غذاخوری/گردو آسیاب شده ۱ قاشق غذاخوری
🧉طرز تهیه:
ابتدا سیبها را شسته و پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. در یک تابه، تکههای سیب و کره را اضافه کرده و تفت دهید و با پشت قاشق سیبها را له کنید.
مقداری آب اضافه کنید. سپس حرارت را کم کرده و مرتب هم بزنید. گردو و شکر را اضافه کنید و حلوا را به مدت ۱۰ دقیقه مرتب هم بزنید تا یکدست شود.
نوش جان دلبندانتان🥰💘
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
#آشپزی_اسلامی
#خاگینه_گردویی
🥣مواد لازم:
🔹گردوی آسیاب شده 3 ق سوپخوری سر پر
🔹تخم مرغ محلی 1 عدد
🔹آرد گندم کامل سبوس دار 1 ق سوپخوری سر پر
🔹شیر گاو محلی2 ق سوپخوری
🔹دارچین یا زنجبیل به مقدار دلخواه
برای شیره👇🏻:
🔸عسل یک پیمانه
🔸آب سه چهارم پیمانه
🔸گلاب یک چهارم پیمانه
🔸زعفران دم کرده چهار قاشق سوپ خوری
طرزتهیه:
🍥تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید.تخم مرغ محلی را با همزن دستی بزنید،شیر گاو را اضافه و خوب هم بزنید،حالا مواد خشک را هم اضافه و مخلوط کنید.
🍥قالب را چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید و سپس داخل فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 15-18 دقیقه قرار دهید.
🍥بعد از پخت و سرد شدن خاگینه ها را داخل شربت داغ قرار دهید.
🧃طرز تهیه شربت:
آب و عسل را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید بجوشد،سپس گلاب را به آن اضافه کنید
نوش جان🥰🤍
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
″²″لیست آموزش غذاهای موجود در آشپزخانه آشپزی اسلامی👇🏻🥘🥙
«استاد قاسمی»
لیست شماره دو
بروزرسانی میشود..✅
آموزش تهیه خاگینه گردویی🥮
آموزش تهیه شیربرنج🍚🥛
آموزش تهیه کره سیب🍎🧈
آموزش تهیه شیرینی رژیمی🍪
آموزش تهیه حلوا برنجی🍚
آموزش تهیه عصاره شلغم و عسل🍠 🍯
آموزش تهیه میان وعده مقوی کنجدی🥠
آموزش تهیه دمنوش انار و سیب🍏🍵
آموزش تهیه معجون تقویت اسپرم🔥
آموزش تهیه دمی بلغور 🍘
آموزش تهیه آش اوماج شلغم🍠
آموزش تهیه آش خرفه 🌱
آموزش تهیه غذای شیرگوشت 🥩🥛
آموزش تهیه رب بِه🍈
آموزش تهیه ترشی فلفل فوری 🌶
آموزش تهیه خورش مرغ و آلبالو 🍗🍒
آموزش تهیه دمنوش گل سرخ 🌸
آموزش تهیه سبزی انواع غذاها و خوراکیها🥬🥗
آموزش تهیه اسموتی خیار و نمك🥒🧂
آموزش تهیه سرکه خمری انگور 🍇
آموزش تهیه فرنی🫕
آموزش تهیه خورشت به🍈
آموزش تهیه خیارشور خانگی🥒
آموزش تهیه آش شلغم🫕
آموزش تهیه سوپ کدو تنبل🍜
آموزش تهیه کاچی ²🫕
آموزش تهیه سمنو🫕
آموزش تهیه کمپوت سیب🍎
آموزش تهیه ترشی سیر🧄
آموزش تهیه ترشك انار🍣
آموزش تهیه باقالی با چاشنی ویژه🧆
جایگزین سیب زمینی در خورشتها و آشها✨
آموزش تهیه آش برنج 🍚
آموزش تهیه دمنوش سرماخوردگی 🍵
آموزش تهیه خاگینه زردك🥮🥕
آموزش تهیه فالوده سیب🍎🍯
آموزش تهیه شیرعسلی خانگی 🥛🍯
آموزش تهیه کشمش پلو🍇🍚
آموزش تهیه حلوای کدوحلوایی 🥮
آموزش تهیه شربت نعنا🌿🧃
آموزش تهیه دسر سیب و به 🍮
آموزش تهیه آش آلوی ترش🫕
آموزش تهیه آش کشک🫕
آموزش تهیه کباب حلزونی دو رنگ🥓
آموزش تهیه کله جوش🫕
آموزش تهیه غذای شیرگوشت 🥛🥩
آموزش تهیه آش رشته🍲
آموزش تهیه سیرترشی هفت روزه🧄🌶
آموزش تهیه چیپس دال عدس 🍿
آموزش تهیه خوراك لوبیا و کدو سبز🥙
آموزش تهیه دمنوش آرامبخش 🌸
آموزش تهیه مرصع پلو 🍇🍊
آموزش تهیه آش لوبیا چشم بلبلی 🍲
آموزش تهیه لواشك هلو و شلیل🍑
آموزش تهیه آش دوغ محلی 🍲🥛
آموزش تهیه روغن زیتون بکر خانگی 🫒
آموزش تهیه نخود پلو 🍙
آموزش تهیه ترشی کلم 🍾
آموزش تهیه سوپ قارچ🫕
آموزش تهیه هلیم 🫕
آموزش تهیه کله جوش🥟
آموزش تهیه تخمه کدو حلوایی ✨
آموزش تهیه کره بادام زمینی 🧈
آموزش تهیه توپك سیب🍏
آموزش تهیه مربای سیب🍎
آموزش تهیه رب آلو🥫
آموزش تهیه شیرینی بامیه خانگی 🥨
آموزش تهیه معجون سرماخوردگی 🍈
آموزش تهیه حلوای مغزها🧇
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
#آشپزی_اسلامی
🫕🥛شير برنج
🥣مواد لازم:
#شير، #برنج، #هل، #گلاب، #نمك_دریا.
🥢دستور طبخ:
🍚برنج را پاك كرده كاملاً بشويید و هر 200 گرم برنج را با نيم ليتر شير و نصف آن را هم آب ریخته و روی شعله گذاشته و بجوشانید تا پخته شود.
🍚مواظب باشید شعله زياد نباشد كه سر برود و مرتب آن را بهم بزنید و اگرخواست سر برود فوراً شعله را كم كرده و هم بزنید.
🍚برنج كه پخته شد بقيه شير آن را كه نيم ليتر ديگر است ريخته و شعله را ملايم کرده و بگذارید جا بيفتد.
🍚ضمناً مرتب هم بزنید كه ته نگيرد. سپس كمى پودر هل و مقدارى گلاب ريخته بعد از پنج دقیقه که جوش زد آماده است.
🍚شيربرنج را هم سرد و هم گرم میخورند و میتوانید موقع مصرف آن را با مرباى به يا شيره یا عسل و یا نمك میل کنید.
نوش جان🥰🤍
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی_اسلامی
#کره_سیب 🧈🍎
👈🏻کره سیب بدون شکره، طعم ملس داره (البته به شیرینی خود سیب مربوطه چه نوعی باشه) و بافت لطیف و شبیه کره داره😋
🥣مواد لازم :
۵ تا سیب
۴ تا خرما (یا بیشتر اگه دوس داشتین شیرین باشه)
۱ ق چ پودر دارچین
۱ ق چ پودر زنجبیل
پودر جوز هندی هم خوب میشه
آب نصف لیموترش
نصف لیوان آب
🥢طرز تهیه:
مواد رو نیم ساعت با در بسته
و بعد با در باز بپزه تا آبش کشیده بشه و به غلظت دلخواه برسه.
🥢توی ظرف دربسته شیشه ای توی یخچال تا یک ماه نگهدارید و توی فریزر تا یکسال فقط یک روز قبل از مصرف بذارید داخل یخچال
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
#آشپزی_اسلامی
🍪شیرینی رژیمی
🥣مواد لازم:
۱۵۰ گرم آرد
۱ لیوان ارده
نصف لیوان شیره انگور
🧉طرز تهیه:
🍩یک لیوان آرد رو با یک لیوان ارده و نصف لیوان شیره انگور خوب مخلوط میکنیم، به اندازه یک گردو از خمیر بر میداریم و گرد میکنیم و با فاصله در سینی فر میچینیم و روی آنها را مغزیجاتی مثل گردو یا مغز بادام میزاریم.
🍩داخل فر که از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه میزاریم تا بپزه
نوش جان😍💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
💎انواع آش ها💎
👨🍳"#آش"ها نوعی از طبخ غذا هستند که جایگاه اساسی در غذای ما دارند تا جایی که محل پخت غذا در خانه را "#آشپزخانه" و کسی که طبخ غذا می کند را "#آشپز"می نامند.
👩🍳مرسوم است که برای هر مسافری،" آش پشت پا" می پزند و"آش نذری" عنوان خالصانه ترین صدقات معنوی مردم مسلمان ایران است که همگان از آن بهره ميبرند.
👨🍳فرهنگ پختن آش خود حکایتی دیگر دارد با "بار گذاشتن آش" معمولا "دورهمی های ارحام" و "همسایگان" تشکیل می شود.
عنوان "آش" در شعر، ادبیات و ضرب المثل های مردم جایگاه ویژه ای دارد.
👩🍳آش، به جهت پخته شدن با آب و استفاده از ادویه جات طبی، حبوبات، سبزی جات و... یک غذای کامل است که هم جهت غذایی مهم و هم جهت دوایی موثر دارد تا جایی که با نشانه های بیماری بلافاصله مادران آگاه تصمیم به پخت آش متناسب با بیماری می کنند.
👩🍳در این مجال نام "انواع آش ها" که در استان های مختلف کشور پخته می شود و دارای شهرت کشوری یا استانی است را برای کدبانوهایی که علاقمند به آشپزی بر اساس "طب اسلامی" هستند معرفی می نماییم.
🍲نام آش ها🍲
🌀آش بلغور
🌀آش دوغ
🌀آش کشک
🌀آش کلم برگ
🌀آش میوه
🌀آش آلوچه
🌀آش خرفه
🌀آش جو
🌀آش سماق
🌀آش شلغم
🌀آش شولی
🌀آش کدو
🌀آش گردو
🌀آش گندم
🌀آش ماش
🌀آش نخود
🌀آش هنگ(انغوزه)
🌀آش برگ چغندر
🌀آش زرشک
🌀آش آلبالو
🌀آش انار
🌀آش رشته
🌀آش ماست
🌀آش کارده
🌀آش دنگ
🌀آش اوماج
🌀آش لخشک
🌀آش بی بی
🌀آش سرکه شیره
🌀آش کوریا
🌀آش هنگیون
🌀آش جوشواره
🌀آش قلیه
🌀آش دیمه دنی
🌀آش گوجه
🌀آش مستوه
🌀آش ارده
🌀آش درشته
🌀آش کاردیم
🌀آش ماسورا
🌀آش آلوترش
🌀آش تنوری
🌀آش باغچه(زردآلو)
🌀آش سلمان تره
🌀آش سفید
🌀آش غوره
🌀آش قمری
🌀آش کبه
🌀آش جوش
🌀آش خمیر
🌀آش سبزی
🌀آش بامبی
🌀آش پتله
🌀آش ترخینه شیر
🌀آش دونک
🌀آش برنج
🌀آش بلغور شیر
🌀آش یونجه
🌀آش پتله
🌀آش دندان
🌀آش عباسعلی
🌀آش هروش
🌀آش بادمجان
🌀آش حدیک
🌀آش شله قلمکار
🌀آش بنسور
🌀آش پلیله
🌀آش پشکه
🌀آش پقازه
🌀آش کنگر
🌀آش ماسوا
🌀آش ورکوزا
🌀آش آردیم
🌀آش پره قیصی
🌀آش کنی قلیه
🌀آش گشنیز
🌀آش خیارچمبر
🌀آش رشته برشته
🌀آش عطرینه
🌀آش قره قووت
🌀آش کدو حلوایی
🌀آش ماست آبه
🌀آش مصطفی
🌀آش ویشیل
🌀آش هم رفته
🌀آش تمر
🌀آش توکی
🌀آش هفت تخمه
🌀آش مانتی
🌀آش کرفس
🌀آش تلبینه
🌀آش شوید باقلا
🌀آش شیر
🌀آش آشوره
🌀آش ساک
🌀آش عدس
🌀آش مو
🌀آش گوشت
👌با این تنوع بهانه ای برای چند بار آش پزی کردن در هفته برای کسی باقی نمی ماند.
👌شما هم میتوانید یک نام و روش برای آش تهیه کنید.
✍م. م. ق
#نشر_حداکثری
#طب_اسلامی
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
هدایت شده از آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
″¹″ لیست آموزش غذاهای موجود در آشپزخانه آشپزی اسلامی👇🏻🥘🥙
«استاد قاسمی»
لیست شماره یك
بروزرسانی میشود..✅
آموزش طبخ تخم مرغ در روایات اسلامی 🍳
آموزش تهیه بستنی خانگی 🍦
آموزش تهیه شکلات سویق 🍫🍬
آموزش طبخ خورشت نارباجه🍲
آموزش تهیه کیك رژیمی آرد جو خانگی 🍰
آموزش تهیه رولت خرما 🧁
آموزش طرز تهیه غذای تلبینه🫕
آموزش تهیه شربت رضوی🍾
آموزش تهیه ترشك آلبالو🍒
آموزش طبخ کاچی🧇
آموزش تهیه درار«نمك سبز گیلانی»🍚🌿
آموزش تهیه حلوای زردك 🥕
آموزش تهیه مربای کدو حلوایی🥣
آموزش تهیه شیره سیب و گلابی🍐🍎
آموزش تهیه غذای شیر گوشت🥩🥛
آموزش تهیه ترشی خرفه🌱
آموزش تهیه فرنی 🫕
آموزش تهیه کاکای کدوحلوایی🧇
آموزش تهیه توپك خرما و سویق🧆
آموزش تهیه نخوداب«لبلبی»🫕
آموزش تهیه حلوای مغزها 🫔
آموزش تهیه شربت گلاب زعفران«جُلاب»🥤
آموزش تهیه مربای زنجبیل 🥐
آموزش تهیه آش گندم🍲
آموزش تهیه حُمُص🫕
آموزش تهیه خامه محلی🥣
آموزش تهیه نان خانگی 🥖
آموزش تهیه کیك سیب و دارچین 🍏🪵
آموزش تهیه کوکوی تره🌱
آموزش تهیه شیرینی نخودچی🥠
آموزش تهیه پنیر محلی🧀
آموزش تهیه کوکوی بادمجان 🍆
آموزش تهیه کوکوی خرفه🌱
آموزش تهیه حلوای سویق و گردو 🍮
آموزش تهیه سرلاك اسلامی🫕
آموزش تهیه آبگوشت به آلو 🥘
آموزش طرز تهیه نان در منزل🥖
آموزش تهیه بستنی خانگی 🍧
آموزش تهیه حلوای شیره انگور 🍇
آموزش تهیه عصاره گوشت«ماء اللحم»🥩
آموزش تهیه رب انار 🍶
آموزش تهیه برگر گیاهی لوبیا چشم بلبلی🍔
آموزش تهیه کلوچه خرما و سنجد 🍪
آموزش تهیه شیرینی زنجبیلی 🧁
آموزش تهیه ماءالجبن«آب پنیر»🧀
آموزش تهیه خورشت حضرت زهرا سلامالله علیها 🌱
آموزش تهیه مخلمه🥩🍳
آموزش تهیه کباب زردك اصفهانی 🥕🥓
آموزش تهیه خورشت کدو حلوایی 🫕
آموزش تهیه سرکه خمری توسط امام رضا علیه السلام 🍾
آموزش تهیه باسلوق گردویی🧆
آموزش تهیه سوپ تلبینه🫕
آموزش تهیه دلمه برگ مو🫔
آموزش تهیه کباب برگ🌯
آموزش تهیه شیرینی قرابیه🥨
آموزش تهیه شکلات صبحانه 🍫
آموزش تهیه نان خرمایی 🥠
آموزش تهیه دمی زردك🥕
آموزش تهیه خورشت کرفس🥦
آموزش تهیه توپك بادام خرمایی 🧆
آموزش تهیه شربت عناب🧃
آموزش تهیه کشك بادمجان 🍆
آموزش تهیه شیربرنج🍚🥛
آموزش تهیه دسر سیب و به🍏
آموزش تهیه حلوای سیب و گردو«غذای کودك»🍏
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
#آشپزی_اسلامی
🥠حلوا برنجی
🥣مواد لازم:
#آرد_برنج ۱ پیمانه/#شکر_قهوهای ۱ پیمانه/#آب ۲ پیمانه/#هل آسیاب شده ۱ قاشق چایخوری/#روغن_حیوانی ۱ قاشق غذاخوری/#گلاب ۱/۲ پیمانه/#زعفران دمکرده ۴ قاشق غذاخوری
🍶طرز تهیه:
ابتدا شکر و آب را با هم مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و هم بزنید. سپس روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود.
هل، گلاب و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید. پس از این که کمی قوام پیدا کرد از روی حرارت بردارید. در ادامه آرد برنج را الک کنید و داخل تابه، کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
سپس آرد را کمی با روغن هم بزنید تا آرد گلوله نشود. وقتی یکدست شد، شربت را کم کم به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظت برسد. سپس از روی حرارت بردارید.
بعد از سرد شدن با کاتر به قطعات دلخواه تقسیم کنید
نوش جان😍💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی_اسلامی
تقویت سیستم ایمنی بدن با عصاره شلغم 😍🍠
✅عصاره شلغم و عسل برای تقویت سیستم ایمنی بدن
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این میان وعده علاوه بر اینکه خیلی خاصیت داره باعث افزایش انرژی مثبت کودکان میشه😍
🥣 مواد لازم
کنجد یا ارده اصل بابرکت دو پیمانه
پودر نارگیل یک پیمانه
گردو بادام زمینی پسته به مقدار دلخواه پودر دارچین یک قاشق چایخوری
عسل ۶ قاشق غذاخوری
🍪بخوبی چند دقیقه مواد رو تفت میدیم
🍪بعد از اون ۲ ساعت داخل یخچال میمونه و بعد برش بزنید
به همین راحتی میتونید یه میان وعده مقوی و عالی به خصوص برای بچهها داشته باشید
نوش جان 🥰💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی_اسلامی
دمنوش انار و سیب🍏🍵
یه چرك خشك کن طبیعی!😍
🥢مواد لازم :
آب جوش
چوب دارچین
گل محمدی
میخک
سیب
لیمو
انار
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی_اسلامی
#فرزندآوری
🔥🫕 معجون تقویت کننده اسپرم
بجای هویج از زردك استفاده کنید.
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
#آشپزی_اسلامی
دمی بلغور 🍘
🥢مواد لازم
بلغور جو... ۱ پیمانه
برنج ...۱/۳ پیمانه
پیاز ...۱عدد
برگ چغندر ، جعفری ، تره خرد شده به میزان لازم
نعناع خشك ...۱/۲ قاشق غذاخوری
نمك دریا...به میزان لازم
فلفل سیاه...به میزان لازم
🥣🧕🏻طرز تهیه:
بلغور جو را در یک قابلمه مناسب بریزید و آب اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید بپزند.
پس از پخت، سبزی خرد شده را اضافه کنید. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و داخل تابهای روی حرارت قرار دهید.
نمک، فلفل و نعناع خشک را به پیاز اضافه کنید. سپس پیاز و نعناع را داخل قابلمه بریزید. برنج خیس خورده را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید.
درب قابلمه را بردارید و اجازه دهید آب دمی خشک شود. زمانی که آب قابلمه بخار شد، درب قابلمه را ببندید تا کته دم بکشد.
نوش جان😍💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c